«Ποτέ δεν επιθύμησα να γίνω αρεστός στους πολλούς. Αφ' ενός, δεν κάθισα να μάθω τι αρέσει στους πολ

«Ποτέ δεν επιθύμησα να γίνω αρεστός στους πολλούς. Αφ' ενός, δεν κάθισα να μάθω τι αρέσει στους πολ
«Ποτέ δεν επιθύμησα να γίνω αρεστός στους πολλούς. Αφ' ενός, δεν κάθισα να μάθω τι αρέσει στους πολλούς·κι αφ' ετέρου, τα όσα ήξερα εγώ βρίσκονταν μακριά από τη δική τους αντίληψη». Επίκουρος: (341 π.Χ. - 270 π.Χ.)

Κυριακή 10 Ιουνίου 2012

ΠΑΙΔΙΑ ΑΠΟ Τ'ΑΣΤΡΑ !

Οι Starseeds - ΠΑΙΔΙΑ ΤΩΝ ΑΣΤΡΩΝ είναι όντα που έχουν εμπειρίες ζωής αλλού στο Σύμπαν αλλά και σε διαφορετικές Διαστάσεις πέραν αυτής της φυσικής διάστασης.

Εχουν έλθει στο πλανήτη να εξυπηρετήσουν στην ανάληψη αλλά και ως Δάσκαλοι συγκεκριμένων διδασκαλιών απο τα 'Αστρα που είναι το Σπίτι τους.Πολύ συχνά έχουν δώρα να μοιρασθούν σχετικά με μορφές θεραπειών, channeling, συχνότητες ανάληψης, πνευματική εκπαίδευση και dna απο τα 'Αστρα (κώδικες του Γαλαξία).

Συνήθως τείνουν να έχουν τα εξής χαρακτηριστικά :
Βαθύ ενδιαφέρον στην Πνευματικότητα.
Τη δυνατότητα να εξελίσσονται με ραγδαίους ρυθμούς πνευματικά, όταν χρειάζεται - μιά και αυτό έχει συμβεί προγένεστερα.
Αίσθηση ότι η Γη δεν είναι το σπίτι τους.
Προσελκύονται από το διαστημα, τους αστερισμούς και τις σχετικές επιστήμες.
Είναι ευαίσθητοι, με καλλιτεχνική φύση και με διευρυμένη επίγνωση.
Έχουν δύσκολη και γεμάτη προκλήσεις ζωή.

Πολλοί απο αυτούς Δεν θυμούνται την Αστρική τους καταγωγή και τις διδασκαλίες που έχουν πάρει με αποτέλεσμα να μη δύνανται να εκπληρώσουν την Αποστολή τους.

Γι' αυτούς τους ανθρώπους, οταν χρειάζεται να επικεντρωθούν στα καθημερινά γήινα θέματα, είναι αποροφημένοι και δεν ενδιαφέρονται για το συγκεκριμένο θέμα.

Χρειάζεται να μάθουν να είναι κυρίαρχοι σε αυτά τα θέματα που το Γήινο σχέδιο έχει να τους προσφέρει , και εκεί να αναλώνουν το χρόνο τους και την ενέργεια τους.


Αυτό θα μπορούσε να είναι το να κυριαρχούν στο Φυσικό τους Σώμα, τις σκέψεις ή τα συναισθήματα τους και την ικανότητα τους να υλοποιήσουν.


Ξαναθυμούνται οτι ειναι Ενα με τη Πηγή, χωρίς τα παιχνίδια της Δυαδικότητας (που το Γήινο πλάνο προσφέρει), καθως και ότι υπάρχουν εδώ ως όντα, εξαιτίας της Συμπαντικής Αγάπης, την οποία καλούνται και να θυμηθούν και να φέρουν στο εδώ και τώρα.


Γιά μερικους Starseeds , είναι πολυ σημαντικό να θυμηθούν αλλα και να επανασυνδεθούν με την Αστρική τους κληρονομιά.

Εδώ υπάρχει ένα έντονο κίνητρο να ανακαλύψουν ποιοί είναι πραγματικά και τι έχουν έρθει να κάνουν εδώ.


Οι αποστολές τους συχνά συμπεριλαμβάνουν και τις μοναδικές τους επιδεξιότητες, που καθώς ανοίγονται σε αυτές, υποστηρίζονται από τους εξωγήινους οδηγούς τους ολοένα και περισσότερο.


Επίσης ο όρος "σπόρος" υποδηλώνει ότι οι Starseeds συμβάλλουν σε κάτι που θα αναπτυχθεί και θα υποστηρίξει άλλους.


Πραγματικά πολλοι Starseeds μεταφέρουν υψηλές πνευματικές ενέργειες και συνειδητότητα που συνεισφέρουν στην ανάπτυξη της συνειδητότητας σε συλλογικό αλλά και σε ατομικό επίπεδο.

   

Το άτομο Star-seed νιώθει ότι η γη δεν είναι το πραγματικό του σπίτι. Αντιθέτως κοιτάζει προς τα άστρα που του φαίνονται πιο οικεία και αναπολεί το χαμένο του κόσμο και την πραγματική του οικογένεια.

Διαισθάνεται ότι έχει ένα συγκεκριμένο σκοπό - ή αποστολή - εδώ στη γαία, την οποία αγαπά βαθύτατα και αποσκοπεί να φροντίζει.

Παρά την αγάπη του όμως αυτή, συχνά έχει τάσεις φυγής από την γαία και τη χαμηλής δόνησης πραγματικότητά της, τον υλικό κόσμο.

Τις γήινες απολαύσεις δεν τις εκτιμά όσο ο κοινός άνθρωπος, τον οποίο συχνά δεν κατανοεί. Δεν κατανοεί επίσης χαμηλής δόνησης συναισθήματα όπως το μίσος, αν και το ίδιο το άτομο συχνά δυσανασχετεί και οργίζεται με τις κοινές ανθρώπινες συμπεριφορές.


Οι star-seeds δυστυχώς πάσχουν, επί το πλείστον, από "ψυχικές" διαταραχές, φοβίες, νοητικά προβλήματα ή χρόνια κατάθλιψη, επειδή πολύ απλά δυσκολεύονται να διατηρήσουν καλή σχέση με τη βιολογική τους οικογένεια και να ταυτιστούν με το περιβάλλον τους.


Οι περισσότεροι star-seeds έχουν παραφυσικές ικανότητες, όπως: διόραση, τηλεπάθεια, τηλεκίνηση, βλέπουν συχνά διαυγή όνειρα, προβλέπουν το μέλλον, αντιλαμβάνονται ενέργειες, βιώνουν αστρικές προβολές και "ταξίδια" και συχνά είναι ικανοί ενεργειακοί θεραπευτές.

    

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου