«Ποτέ δεν επιθύμησα να γίνω αρεστός στους πολλούς. Αφ' ενός, δεν κάθισα να μάθω τι αρέσει στους πολ

«Ποτέ δεν επιθύμησα να γίνω αρεστός στους πολλούς. Αφ' ενός, δεν κάθισα να μάθω τι αρέσει στους πολ
«Ποτέ δεν επιθύμησα να γίνω αρεστός στους πολλούς. Αφ' ενός, δεν κάθισα να μάθω τι αρέσει στους πολλούς·κι αφ' ετέρου, τα όσα ήξερα εγώ βρίσκονταν μακριά από τη δική τους αντίληψη». Επίκουρος: (341 π.Χ. - 270 π.Χ.)

Δευτέρα 25 Ιουνίου 2012

ΑΦΥΠΝΙΣΘΕΙΤΕ . ΕΦΤΑΣΕ Η ΕΠΟΧΗ ΤΟΥ ΥΔΡΟΧΟΟΥ

Ενώ έχουμε σώματα της περιόδου των Ιχθύων, ήδη υφιστάμεθα τους κραδασμούς του Υδροχόου. Οι πραγματικοί Υδροχοϊκοί δεν έχουν έρθει ακόμη. Η νέα εποχή θα είναι τελείως διαφορετική από αυτήν που απέρχεται. Ο ανθρωπισμός, η αγάπη και η φώτιση θα είναι κύριο γνώρισμα. Ο κύκλος των Ιχθύων ολοκληρώνεται και φέρνει κοσμογονικές αλλαγές στα ανθρώπινα όντα. Ήδη η επιστήμη κάνει τα πρώτα της δειλά βήματα στις πανανθρώπινες αξίες και αλήθειες της Ελληνικής φιλοσοφίας. Ότι απέρριπτε ασυζητητί τώρα με την κβαντική φυσική ανακρούει πρύμναν παραδεχόμενη ως απαραίτητο σημαντικό στοιχείο τον Αιθέρα των Ελλήνων. Η συμφιλίωση με την Πλατωνική και Αριστοτελική φιλοσοφία αποτελεί πραγματικότητα και αναμφίβολα η επιστήμη θα οδηγηθεί σε νέες ανακαλύψεις.
Τον περασμένο Νοέμβριο σε δημόσια ομιλία του, ο αστροφυσικός Δανέζης παραδέχτηκε ότι : όπου υπάρχει ύλη, δεν υπάρχει τίποτα ! Με απλά λόγια το υλικό εικονικό πεδίο, αποτελεί συμπύκνωση ενεργειών (άρα και οι άνθρωποι είναι ενσωματώσεις ενεργειών). Φυσικά το πρότυπο είναι το αιθερικό, το οποίο δονείται-πάλλεται και ενυπάρχει σε κάθε ορατό ως ενέργεια.
Η αέρινος φύση του υγρού στοιχείου (νερού) είναι κυρίαρχη στη νέα εποχή. Όμως και το ίδιο το νερό θα είναι βασικός συντελεστής της ανθρώπινης ανόδου. Πίνετε νερό καθαρό από πηγές, ή τρεχούμενο που ήδη είναι ιονισμένο, αλλά και αυτό της βρύσης που είναι καλλίτερο από τα εμφιαλωμένα. Κάνετε θετικές σκέψεις κάθε φορά που το χρησιμοποιείτε και θα ενεργοποιηθεί ώστε να σας είναι ωφέλιμο και ζωντανό. Δεν είναι τυχαίο ότι μπορεί να σας ξεδιψάσει όταν είναι δροσερό, μπορεί να σας ζεστάνει και να σας χαλαρώσει όταν είναι ζεστό, μπορεί να σας ανακουφίσει με τους υδρατμούς, και το σπουδαιότερο να σας καθαρίσει το σώμα και να το εξαγνίσει.




Τα προβλήματα που αντιμετωπίζουμε πρέπει να τα ξεχάσουμε, κυρίως να ξεχάσουμε τον εαυτό μας που είναι όχημα υλικό και να ασχοληθούμε με το πνεύμα και τον έξω πραγματικό Εαυτό. Η πρόοδος και η εξέλιξη σε ανώτερα επίπεδα ξεκίνησε και αυτό το βιώνει σε μεγάλη έκταση η ανθρωπότητα. Εκατομμύρια στον πλανήτη ασχολούνται με τις αξίες, την ηθική, τα μυστήρια και την επιστροφή στις ρίζες και τα πιστεύω των προγόνων. Το ύδωρ του Υδροχόου εξαγνίζει τον άνθρωπο που γεννήθηκε στους Ιχθείς. Σε αυτούς μέσω της ΒΑ-ΠΤΗΣΙΣ=> ΒΑΙΝΩ (πηγαίνω) σε ΠΤΗΣΗ, προετοίμαζε το έδαφος για την πραγματική πτήση του στο Υδροχόο την ΕΙΣΟΔΟ ΤΟΥ ΠΝΕΥΜΑΤΙΚΟΥ ΟΥΡΑΝΟΥ. Στους Ιχθείς ο άνθρωπος κολυμπούσε στην ύλη (νερό), στον αέρινο Υδροχόο θα κολυμπήσει στον ΟΥΡΑΝΟ. Σαν κατσίκι θα σκαρφαλώσει στη κορυφή του βουνού, ανοίγοντας μονοπάτια σε δύσβατα μέρη για να φτάσει τα απόμακρα.
Γεννιέται ο κοσμικός άνθρωπος. Ο άνθρωπος του μέλλοντος, που θα είναι κοντύτερα στον Συμπαντικό Νου, γιατί έτσι το θέλησε ΕΚΕΙΝΟΣ. Και επειδή κάθε αλλαγή βγαίνει από πόνο και ωδίνες, σύντομα θα βιώσουμε οδυνηρά γεγονότα για να πάμε σε σπουδαιότερη εποχή. Ας ετοιμαστούμε ψυχικά να δεχτούμε τις θετικές ενέργειες, αφού αποδεσμευτούμε από την ύλη, για να πορευθούμε στο αληθινό φως. Το ξύπνημα στο εικονικό πεδίο, θα είναι ο μεγαλύτερος άθλος. Η ΕΠΙΛΟΓΗ ΕΙΝΑΙ ΔΙΚΗ ΣΑΣ.



Υπογράφει : ΝΕΦΕΛΗΓΕΡΕΤΗΣ ΑΡΓΙΚΕΡΑΥΝΟΣ

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου