«Ποτέ δεν επιθύμησα να γίνω αρεστός στους πολλούς. Αφ' ενός, δεν κάθισα να μάθω τι αρέσει στους πολ

«Ποτέ δεν επιθύμησα να γίνω αρεστός στους πολλούς. Αφ' ενός, δεν κάθισα να μάθω τι αρέσει στους πολ
«Ποτέ δεν επιθύμησα να γίνω αρεστός στους πολλούς. Αφ' ενός, δεν κάθισα να μάθω τι αρέσει στους πολλούς·κι αφ' ετέρου, τα όσα ήξερα εγώ βρίσκονταν μακριά από τη δική τους αντίληψη». Επίκουρος: (341 π.Χ. - 270 π.Χ.)

Πέμπτη 14 Ιουνίου 2012

ΤΑ ΜΑΥΡΑ ΛΕΦΤΑ ΜΕ ΤΑ ΑΣΠΡΑ ΛΕΦΤΑ, ΓΕΛΑΝΕ...!

                
             Μια μεγάλη αλήθεια που πρέπει να γνωρίζουν όλοι οι Διογενείς Έλληνες. Ο άνθρωπος είναι ΘΕΪΚΟ ΟΝ, είναι η ίδια η δημιουργία του Όλου Φωτός σε μικρογραφία, κάθε άνθρωπος είναι μια ξεχωριστή οντότητα που ταξιδεύει μέσα στο άπειρον συμπάν. Η αλήθεια είναι όμορφη γι αυτό και επιχειρούν να τη συκοφαντήσουν τα εβραϊκά ιερατεία που έχουν εγκατασταθεί στην Ιερή Ελλάδα τα τελευταία 1700 χρόνια, όπου σφράγισαν, έκλεισαν, βεβηλώσαν και τα τελευταία ιερά μαντεία, εστίες, βωμούς των ουράνιων Ελλήνων. Οι περισσότεροι Έλληνες νομίζουν ότι η τουρκοκρατία ήταν το μεγαλύτερο πλήγμα των Ελλήνων, όμως δυστυχώς το μεγαλύτερο και ισχυρότερο πλήγμα κατά του Ελληνισμού, είναι η θρησκεία μας, που υμνεί το Ισραήλ, τον Αβραάμ τον Ισαάκ, τον Ιακώβ κτλ. Τα μεγαλύτερα κακά του Ελληνισμού προήλθαν από την τωρινή θρησκεία μας, την εξουσία των εβραϊκών ιερατείων, που έκανε τα πάντα για να υποδουλώσει, να σφάξει, να κάψει, να βεβηλώσει ,να ληστέψει Έλληνες Εθνικούς και λάτρεις των Ολυμπιών υπέρ δυνάμεων του σύμπαντος. Μια σκοταδιστική εποχή κατά των Ελλήνων ξεκίνησε. Εμπόδισαν τους Έλληνες που ήταν φιλόσοφοι και ερευνητές των πάντων να συνεχίσουν το κοσμικό και ουράνιον έργον τους επί της γαίας, οι σκοταδιστές τελικά βρήκαν τρόπο και επικρατήσαν με την εβραϊκή χολέρα παντού. Οποίος λεγόταν Έλληνας σφαζόταν επιτόπου και το όνομα Έλλην απαγορεύονταν παντού να ακουστεί.



          Μυριάδες Ελληνόπουλα με την βία κλειστήκαν σε εβραϊκές θρησκευτικές σχολές και σε μοναστήρια, στρατός δεν υπήρχε, ενώ οι σχολές που διδασκόταν ο Σωκράτης, ο Διογένης, ο Αισχύλος, ο Αρίσταρχος, ο Πλάτων, ο Αριστοτέλης, ο Σοφοκλής, ο Αρχιμήδης, ο Πυθαγόρας, ο Ηράκλειτος, ο Ιπποκράτης, ο Ασκληπιός και μυριάδες Έλληνες σοφοί, ρήτορες, φιλόσοφοι, ιατροί, επιστήμονες, αστρονόμοι ,Ελληνικά έπη, ιστορίες των Θέων και των ημίθεων , τις κατάργησαν και στις θέσεις τους κτιστήκαν εβραϊκές εκκλησίες με εικόνες και λείψανα ανθρώπων που είχαν αφιερώσει τη ζωή τους στη νέα θρησκεία από το Ισραήλ, σφάζοντας Έλληνες και βεβήλωναν στο πέρασμα τους κάθε τι ελληνικό και θεϊκό. Κατάστρεψαν πάνω από 100.000 ναούς απόλυτου κάλλους και ομορφιάς και πάνω από 1.000.000 αγάλματα. Η απαγόρευση και ο θάνατος καραδοκούσε σε οποίον διάβαζε η μελετούσε συγγράμματα αρχαίων Ελλήνων. Οι άνθρωποι που κατέστρεψαν την Ελλάδα ονομαστήκαν άγιοι από τα εβραϊκά ιερατεία, ο σκοπός τους είχε επιτευχθεί, μόλυναν τον ελληνισμό και ολόκληρη την ανθρωπότητα, σταμάτησαν την ερευνά και δημιούργησαν εθελόδουλους υπηρέτες των ιερατείων.
         Η αλήθεια θα λάμψει… η αλήθεια θα ακουστεί….η ημέρα ήρθε εβραιόδουλοι, έρχεται το τέλος της σκοταδιστικής βασιλείας σας, ΟΙ ΕΛΛΗΝΕΣ ΕΠΕΣΤΡΕΨΑΝ ΞΑΝΑ….να δούμε που θα κρυφτείτε τώρα, για τα όσα μας επιβάλατε εσείς και ο αιμοσταγής θεός σας Γιαβχέ.


             Ελλάς - Ελλήνων του Φωτός - Διός.Ήμαρ εστί.




Ούτοι συνέχθειν, αλλά συμφιλείν έφυν.
Γεννήθηκα για ν’ αγαπώ, όχι για να μισώ.
«Σοφοκλής»


Να αγαπάτε όλους τους ανθρώπους, ανεξάρτητα από τη φυλή η την θρησκεία στην οποία ανήκουν.»
«Επίκτητος»


Αγάπης δε ουδέν μείζον ούτε ίσον εστί.
Τίποτε δεν είναι σπουδαιότερο ούτε ίσο με την Αγάπη.
«Μένανδρος»


Ως καλώς έχον εστί πασάν τε γην πατρίδα νομίζειν και πάντας ανθρώπους αδελφούς και φίλους, ως αν γένος μεν όντας θεού.
Είναι καλό να θεωρούμε όλη τη γη πατρίδα μας και όλους τους ανθρώπους αδερφούς μας και φίλους μας, γιατί είναι όλοι παιδιά του θεού.
 «Απολλώνιος Τυανεύς»


Η Αγάπη είναι το καλύτερο από όλα τα αγαθά.
«Στοβαίος»


Φιλίαν αγάπα.
«Ξενοκράτης»


Εχούσης γάρ τι της ψυχής αγαπητικόν εν εαυτή, και πεφυκυίας, ώσπερ αισθάνεσθαι και διανοείσθαι και μνημονεύειν, ούτω και φιλείν.Η ψυχή κλείνει μέσα της δύναμη Αγάπης καθώς επλάστηκε για να αισθάνεται, να σκέπτεται και να θυμάται, έτσι επλάστηκε και για ν’αγαπά.
«Πλούταρχος»


ΑΠΟ: «ΕΛ-ΛΑΝΙΟΝ ΦΩΤΟΝΙΟΝ ΑΦΥΠΝΙΣΙΣ»

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου