«Ποτέ δεν επιθύμησα να γίνω αρεστός στους πολλούς. Αφ' ενός, δεν κάθισα να μάθω τι αρέσει στους πολ

«Ποτέ δεν επιθύμησα να γίνω αρεστός στους πολλούς. Αφ' ενός, δεν κάθισα να μάθω τι αρέσει στους πολ
«Ποτέ δεν επιθύμησα να γίνω αρεστός στους πολλούς. Αφ' ενός, δεν κάθισα να μάθω τι αρέσει στους πολλούς·κι αφ' ετέρου, τα όσα ήξερα εγώ βρίσκονταν μακριά από τη δική τους αντίληψη». Επίκουρος: (341 π.Χ. - 270 π.Χ.)

Κυριακή 7 Ιουνίου 2015

Κρόνος και σύμβολα του σκοτεινού του ιερατείου

             Η κρόνια εποχή ήταν η εποχή που το χρυσό γένος έπεσε πολλά σκαλοπάτια κάτω. Ήταν η εποχή που έγιναν όλες οι γενετικές επιμιξίες & αλλοιώσεις. Κρόνια ιερατεία διοικούσαν την Ατλαντίδα, και την Βαβυλώνα. Γι΄αυτό οι άτλαντες και οι πέρσες στράφηκαν εναντίον των ελλήνων. Οι κρόνιοι είναι οι αιώνιοι εχθροί του ελληνισμού. Σήμερα η κρόνια φιλοσοφία-θρησκεία εκπροσωπείται από τους ιουδαίους. Η λατρεία του κρόνου και του γιαχβέ είναι το ίδιο πράγμα. Το σύμβολο του Κρόνου είναι ο κύβος που αν το αποτυπώσεις δισδιάστατα εμφανίζεται σαν το αστέρι του Δαβίδ (εξάγωνο) που βρίσκεται στην  σημαία του Ισραήλ. 


Επίσης ο πλανήτης Κρόνος στην βόρειο του πόλο έχει ένα ακριβές εξάγωνο σχήμα που περιστρέφεται πολύ αργά, οι επιστήμονες αδυνατούν να καταλάβουν πως έχει δημιουργηθεί τέτοιο σχήμα σ΄ενα τόσο τεράστιο πλανήτη. 

Το ίδιο συμβαίνει και με τον μουσουλμανισμό που είναι παράρτημα του ιουδαϊσμού και της κρόνιας λατρείας. Στην πόλη Μέκκα υπάρχει η ¨κάαμπα¨ που στα αραβικά σημαίνει ΚΥΒΟΣ. Η Κάαμπα είναι ένα οικοδόμημα που βρίσκεται μέσα στο τζαμί που είναι γνωστό ως Μασγίντ αλ-Χαράμ στη Μέκκα. Η Κάαμπα είναι ο ιερότερος τόπος του Ισλάμ. Η κίμπλα, η κατεύθυνση προς την οποία στρέφονται οι Μουσουλμάνοι όταν προσεύχονται, είναι η κατεύθυνση προς την Κάαμπα. Είναι ένα τεράστιος μαύρος κύβος που πάνε όλοι οι μουσουλμάνοι να προσευχηθούν περιστρεφόμενοι όλοι γύρω από αυτόν.


 Τέλος ο Κρόνος είναι γνωστός για δαχτυλίδια που τον περιβάλλουν, 

οπότε δεν θα ήταν δυνατόν οι κρόνιες πολυεθνικές να μην έχουν και αυτό τον συμβολισμό. Βλέπε Mozilla (η αλεπού γύρω από τον πλανήτη γη) explorer (περιστρεφόμενα δαχτυλίδια γύρω από το γράμμα ¨e¨)  Samsung  (περιστρεφόμενα δαχτυλίδια γύρω από το λογότυπο τους)  και πολλές άλλες εταιρείες με σύμβολα τα δακτυλίδια ή τον κύβο σε πολλές μορφές.  Αν ψάξετε θα βρείτε υπερβολικά πολλές! 






Ας μην ξεχνάμε τα σύμβολα που χρησιμοποιεί η nasa όταν στέλνει κατά καιρούς διάφορες αποστολές στο διάστημα.  









Οι σκοτεινές δυνάμεις υπάρχουν στην Γη από την αρχή της ιστορίας. Καμουφλάρονται πίσω από τις θρησκείες και τα ιερατεία, σε όλους τους πολιτισμούς που πέρασαν έως τώρα. Αλλάζουν ονόματα και δόγματα άλλα τα σύμβολα και οι ιεροτελεστίες τους παραμένουν πάντα ίδιες και υποχθόνιες. Αν προσέξουμε τον κόσμο γύρω μας, με διαφορετική ματιά και παρατηρήσουμε τα σύμβολα που υπάρχουν παντού, θα καταλάβουμε ότι ο σύγχρονος κόσμος και η αιχμή της τεχνολογίας, χρησιμοποιεί τα ίδια σύμβολα που ήταν κάποτε χαραγμένα σε στοές και ναούς προ χιλιάδων ετών.  Κάποτε ήταν το ιερατείο της Ατλαντίδος, μετά τα βαβυλωνιακό ιερατείο και τώρα έχουμε τρία ιερατεία – αυτόνομα κρατίδια:

  
  1) Το κρατίδιο ΒΑΤΙΚΑΝΟ (Παγκόσμιος έλεγχος θρησκειών) 

   

  2) Το κρατίδιο CITY του Λονδίνου ( Παγκόσμιος οικονομικός έλεγχος)


  3) Το κρατίδιο COLUMBIA στις Η.Π.Α. (Παγκόσμιος πολιτικός έλεγχος)


Και τα τρία κέντρα εξουσίας ελέγχονται από την σκοτεινή Σιών και κατ΄επέκταση από τον Κρόνο. 



Καλό είναι να θυμούνται οι υποτακτικοί του Κρόνου ότι στο παρελθόν έχασαν πολλές φορές την εξουσία και τα σχέδια τους απέτυχαν. Ας γίνει και τώρα…
 



4 σχόλια:

  1. ΣΤΗΝ ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΚΟΣΜΟΝΟΗΣΗ ΛΕΓΕΤΑΙ ΣΤΟΙΧΕΙΟΝ ΤΗΣ ΓΑΙΑΣ . Η ΑΙΞ ΤΗΣ ΑΙΓΟΣ = ΓΑΙΟΣ = 284 = ΘΕΟΣ = 5 = Ε . ΤΑ ΣΤΕΡΕΟΜΕΤΡΙΚΑ ΚΑΙ ΝΟΗΤΑ ΚΟΣΜΗΜΑΤΑ ΤΟΥ ΑΝΩΤΕΡΟΥ ΑΙΘΕΡΙΚΟΥ ΠΑΙΔΟΣ , ΔΕΝ ΓΝΩΡΙΖΟΥΝ ΟΡΙΑ ΚΑΙ ΣΥΝΟΡΑ , ΠΑΡΑ ΜΟΝΟ Η ΕΛΕΙΠΗΣ ΚΑΤΑΝΟΗΣΗ ΕΚ ΜΕΡΟΥΣ ΥΜΩΝ ΔΗΜΙΟΥΡΓΕΙ ΤΟΥΣ ΑΝΑΛΟΓΟΥΣ ΦΡΑΓΜΟΥΣ , ΣΕ ΔΙΑΝΟΗΤΙΚΟ ΣΥΝΑΙΣΘΗΜΑΤΙΚΟ ΚΑΙ ΕΝΣΤΙΚΤΩΔΕΣ ΕΠΙΠΕΔΟ ΣΚΕΨΗΣ............

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Ενδιαφέρον παρουσιάζει η διαισθητική παρουσίαση http://saturndeathcult.com/ όπου υποθέτει πως η Γη ίσως υπήρξε κάποτε στην αχλή του χρόνου πλανήτης του Κρόνου... όπου ο Κρόνος ήταν ο δευτερος ήλιος του ηλ. συστήματος. Υπ αυτή τη θεώρηση ταιριάζει κ η μυθολογία του Κρόνου που τρώει τα παιδιά του... κ ίσως έτσι διαστρευλώθηκε εν τέλει η λατρεία που ίσως να μην ήταν εξ αρχής κακόβουλη... Έτσι απλά ως τροφή για σκέψη... http://saturndeathcult.com/the-sturn-death-cult-part-1/a-timeless-age-in-a-purple-haze/

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Ενδιαφέρον το θέμα του δυαδικού ηλιακού συστήματος. Ο ίδιος ο Τζορτζ Λούκας στον Πόλεμο των Άστρων,είχε τοποθετήσει τον ήρωα jedi (γιαχβέ) σε ένα ηλιακό σύστημα δύο άστρων.

    ΑπάντησηΔιαγραφή