«Ποτέ δεν επιθύμησα να γίνω αρεστός στους πολλούς. Αφ' ενός, δεν κάθισα να μάθω τι αρέσει στους πολ

«Ποτέ δεν επιθύμησα να γίνω αρεστός στους πολλούς. Αφ' ενός, δεν κάθισα να μάθω τι αρέσει στους πολ
«Ποτέ δεν επιθύμησα να γίνω αρεστός στους πολλούς. Αφ' ενός, δεν κάθισα να μάθω τι αρέσει στους πολλούς·κι αφ' ετέρου, τα όσα ήξερα εγώ βρίσκονταν μακριά από τη δική τους αντίληψη». Επίκουρος: (341 π.Χ. - 270 π.Χ.)

Τρίτη 19 Ιουνίου 2012

¨Όσσα¨.......παίρνει ο Άνεμος.







O Μύσων ο Χηνέας .....ένας από τους ΕΠΤΑ ΣΟΦΟΥΣ ....έλεγε :


ΝΑ ΜΗΝ ΕΡΕΥΝΟΥΜΕ ΤΑ ΠΡΑΓΜΑΤΑ ΑΠΟ ΤΑ ΛΟΓΙΑ, ΑΛΛΑ ΑΠΟ ΤΑ ΠΡΑΓΜΑΤΑ ΤΑ ΛΟΓΙΑ, ΓΙΑΤΙ ΤΑ ΠΡΑΓΜΑΤΑ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑ ΤΩΝ ΛΟΓΩΝ, ΑΛΛΑ ΤΑ ΛΟΓΙΑ ΞΕΚΙΝΟΥΝ ΑΠΟ ΤΑ ΠΡΑΓΜΑΤΑ.


Το σώμα του θνητού είναι ο καθρέπτης της Ψυχής του, καθώς η Ψυχή είναι παρούσα, αλλά ΑΟΡΑΤΟΣ......εντός του καθρέπτου.


[ ΣΩΜΑ Το Σ μας δηλώνει την δόνηση ...όπου δεχόμαστε και συντονιζόμαστε με το Θείον ΌΝ. Το ΑΩ  είναι η ύπαρξις της ζωής μας....που περικλείεται εις την Ελληνικήν Αλφάβητον. Το Μ είναι η Μ(ύησις) για να διεκπεραιώσουμε την διαδικασία της ΕΝ-ώσις.]


ΘΝΗΤΟΣ  Το γράμμα Θ  σημαίνει Θ-άνατος για τους θνητούς, αλλά συγχρόνως και Θ-έωσις.  Η Θέωσις επέρχεται όταν προσφωνούμε και βιώνουμε την αρίθμηση .....στον κύκλο της ζωής μας: 1, 2, 3, 4, 5, 6, 7, 8, 9.....κι όταν φτάνουμε εις το ΔΕΚΑ (10) .....προσφωνούμε: Ω  ΑΓΙΑ  ΤΕΤΡΑΚΤΥΣ, ΣΥ ΠΟΥ ΠΕΡΙΕΧΕΙΣ ΤΗ ΡΙΖΑ ΤΗΣ ΘΕΙΑΣ ΦΥΣΗΣ ΚΑΙ ΠΟΥ ΑΝΑΦΥΕΙΣ ΕΚ ΤΗΣ ΑΓΝΗΣ ΜΟΝΑΔΟΣ, ΔΗΜΙΟΥΡΓΕ ΤΗΣ ΠΑΓΚΟΣΜΙΑΣ ΜΗΤΕΡΑΣ ΤΗΣ ΙΕΡΗΣ ΔΕΚΑΔΟΣ ΚΛΕΙΔΟΣ ΠΡΟΣ ΤΗΝ ΑΙΩΝΙΑ ΦΥΣΙΝ.....ΕΥΛΟΓΗΣΟΝ ΗΜΑΣ.


Το ΕΝ-ΝΕ-Α (9) είναι ίσον με το γράμμα Θ(ήτα) : Θ=9. Το ΕΝ-ΝΕ-Α είναι ΕΝ=1 / ΝΕ (ανάστροφα) ΕΝ=1 και το Α=1, οπότε έχουμε : ΕΝΝΕΑ=111. Για να κατακτήσουμε την δυνατότητα επικοινωνίας με το Ανώτερο ΘΕΙΟΝ ΟΝ, χρειαζόμαστε ΠΑΙΔΕΙΑ=111. Για να επιτευχθεί τούτο χρειάζεται η ΕΛΙΞΣ (της υπόφυσης) .....την οποία μετέτρεψα εις : ΕΛΙΞς=111. Άρα έχουμε: ΕΝΝΕΑ=ΠΑΙΔΕΙΑ=ΕΛΙΞς=111.


Ο Πλούταρχος....στο Περί του ΕΙ του εν Δελφοίς...το ξεκαθαρίζει: «Έκτη δ’ γενεή καταπαύσατε οίμον αοιδής» , Μετάφραση : « Εις την έκτην γενεάν παύσατε το άσμα σας»....δηλαδή μας λέγει....ότι στον αριθμό ΕΞ (6) , ήτοι -ς- (στίγμα) ....σταματά η πρόοδος για το θνητό γένος. Ακριβώς.....χωρίς το - ς - (6)  ...δεν μπορούμε να ενεργοποιηθούμε....χωρίς τον ΕΛΙΚΑ....! Για να μπορέσουμε όμως να ενεργοποιηθούμε....δεν μας φτάνει  το - ς - (6) ...από μόνο του. Χρειαζόμαστε και το Θ (9) ....δηλαδή να δούμε με άλλα μάτια...τα μάτια της Ψυχής το Θ(ήτα)...τη Θέωση. Έτσι πράγματι αν ενώσουμε το 6 και το 9 έχουμε τον αριθμό 69.


Ποιο όνομα όμως μας αποκαλύπτεται και ισούται με 69 ;


Μα φυσικά η θεά Αθηνά...!!! ΑΘΗΝΑ=69. Ενώνοντας τους δύο κύκλους των αριθμών 6 και 9 ...πυροδοτείται η λάμψη του φωτός ...πυροδοτείται το ΠΥΡ. Παρότι την βλέπουμε μπροστά μας.....αν νομίζουμε όμως...ότι έτσι απλά φτάνουμε εις την Αθηνά...είμαστε πολύ γελασμένοι.


Μετά το ΕΞ (6) των θνητών ....έρχεται το ΕΠΤΑ (7)....που σημαίνει ΙΕΡΑ...και εμπεριέχει τις ιδιότητες της Συμπαντικής Υγιείας και εκφράζεται από την αειθαλή Σοφία ....την  Αθηνά, εντός πανδαισίας χρωμάτων και ήχων (τόξου) Φωτός και Λύρας Απόλλωνος...εις απόλυτον αγνότητα και καθαριότητα Αρτέμιδος.


Ούτως: Οι θείες Αποτυπώσεις της θεάς Αρτέμιδος, με τις ιδιότητες της αγνότητας των κινήτρων, φέρουν την Ψυχή εις τον Θεό Απόλλωνα. Τα φαεινά σήματα των ηχοχρωμάτων του, καθιστώντα τα πάντα ΟΡΑΤΑ και ΚΑΤΑΝΟΗΤΑ, και καθοδηγούν τον ΝΟΥΝ εις την Θεά ΑΘΗΝΑ.....δια να πλησιάσει ο καθείς μας....την Σοφία της.


Έτσι ....με αυτόν τον τόπο.....ολοκληρώνεται η μεθόδευση της ΑΥΤΟΘΕΡΑΠΕΙΑΣ, δια των Αλεξιμόρων Θεών και στη συνέχεια των δύο Παιωνίων, οι οποίοι οδηγούν την Ψυχή εις την ΑΘΑΝΑΣΙΑΝ, δια της πύλης (Π+ΥΛΗΣ) της ΑΙΩΝΙΟΤΗΤΑΣ των Π+αιωνίων, Απόλλωνος και Αθηνά, συνεπικουρούμενοι υπό του Παιάνος και Απαλεξικάκου ΑΣΚΛΗΠΙΟΥ.








ΑΔΕΛΦΙΑ...για το θνητό γένος ισχύει:


Η ΑΦΡΟΣΥΝΗ: Έλλειψις φρονήσεως και σοφία...δηλαδή αντίθεσις της ιδιότητος της Αθηνάς.


ΑΝΥΠΑΡΞΙΑ ΣΤΟΧΩΝ: Έλλειψις ικανότητας τοξοβολίας...δηλαδή αντίθεσις της ιδιότητος του Απόλλωνος/Αρτέμιδος.


ΔΙΑΣΤΡΟΦΕΣ: Έλλειψις αγνότητος...δηλαδή αντίθεσις της ιδιότητος της Αρτέμιδος.


....που όλα τα παραπάνω....έχουν ως αποτέλεσμα την ΑΣΘΕΝΕΙΑΝ της ΨΥΧΗΣ....δηλαδή την ΑΙΤΙΑΝ του ΣΩΜΑΤΙΚΟΥ ΘΑΝΑΤΟΥ.


Έως τον θάνατο όμως.....υπάρχει η ΖΩΗ....το ΕΥ ΖΗΝ.....κι αυτό μας το θυμίζει ο ήρωας ΗΡΑΚΛΗΣ.....διότι το όνομά του υποδηλώνει , την εκ θεού Ανθρώπινη Ψυχή ως ενυπάρχον ΙΕΡΟΝ – ΚΛΕΟΣ. Οπότε.....η γήρανση μας....στην ΕΔΩ ζωή...στον πλανήτη Γη....είναι ένα τμήμα(κομμάτι) της ανθρώπινης γενετικής και είναι ευεργετική για εμάς τους θνητούς. Η καταστροφή των κυττάρων ...της ΕΔΩ ζωής μας....δίνουν ένα τέλος σε μια ατέρμονη διαδικασία επανασάρκωσης ....κάθε φορά....που επιλέγουμε....να έρθουμε στη Γαία.....για ΑΥΤΟΒΕΛΤΙΩΣΗ.


Ούτως....η ουτοπία της κρυογονικής ....δηλαδή να ζει για πάντα κάποιος/α στη Γη.....είναι ΜΑΤΑΙΟΤΗΣ.


Η ΣΥΝ-ΕΙΔΗΣΗ μας.....ΑΔΕΛΦΙΑ.....οφείλει να είναι σε συνεχή ΔΙΕΓΕΡΣΗ, ώστε οι ΔΙΕΡΓΑΣΙΕΣ που γίνονται στον εγκέφαλό μας.....να μας δώσουν τη γένεση των υποκειμενικών μας ΕΜΠΕΙΡΙΩΝ....ώστε να ενθυμηθούμε και να σπάσουμε.....την ΛΗΘΗ.


Πώς όμως....θα σπάσουμε την ΛΗΘΗ; (Α-ΛΗΘΕΙΑ....σημαίνει ΔΕΝ ΞΕΧΝΩ.)


Από την στιγμή που ερχόμαστε σε τούτον τον πλανήτη και κυριαρχεί στην ζωή μας....ο αριθμός ΕΠΤΑ (7)......ήδη από την κοιλία της Μήτρας, της Μάνας μας......έως την Γέννηση μας...δηλαδή από το σκοτάδι και μετά στο Φως......και έως ότου να επιβιώσουμε και να επιζήσουμε στον ΕΔΩ ΒΙΟΝ μας...οφείλουμε να είμαστε ΕΤΟΙΜΟΠΟΛΕΜΟΙ.


Έτσι το ΕΠΤΑ (7).....είναι ιερός αριθμός .....και όλη μας η ΖΩΗ....εξαρτάται από την παρουσία του θεόπνευστου ΕΠΤΑ (7)......και αφού το ΣΩΜΑ μας ...κι αυτό αποτελείται από ΕΠΤΑ(7)  ΕΝΕΡΓΕΙΑΚΑ ΚΕΝΤΡΑ.....τα οποία όπως γνωρίζουμε αντιστοιχούν στις ΕΠΤΑ(7) ......ΠΛΕΙΑΔΕΣ.....δηλαδή στην ουσία ....τις ΕΠΤΑ Π+ΥΛΕΣ....όπου κάθε Πλειάδα.....δηλώνει και κάτι το διαφορετικό  ως ιδιότητες.


Όπως ο ΑΤΛΑΣ.....δηλώνει την ΥΛΙΚΗ επιθυμία που κρατά τον Άνθρωπο στο ΥΛΙΚΟ ΓΙΓΝΕΣΘΑΙ...της χαμηλής συνειδητότητας των παθών και που τον στηρίζει στη Γη , έτσι και η ΠΛΕΙΟΝΗ......δηλώνει την Ψυχή που προσπαθεί να ΑΝΕΛΙΧΘΕΙ.....!


Το αποτέλεσμα της μείξης τους ...είναι οι ΕΠΤΑ (7) ΠΛΕΙΑΔΕΣ.....που συμβολίζουν τα ΕΠΤΑ(7) Επίπεδα Συνειδητότητας, που διακοσμούν την Ανθρώπινη Ψυχή.


Όπως γνωρίζουμε το σύμβολο των Πλειάδων...ήταν οι ΠΕΡΙΣΤΕΡΕΣ....(τις οποίες μεταμόρφωσε ο Δίας και τις οποίες ...κυνηγούσε ο Ωρίων.)


Εξάλλου ΠΕΡΙΣΤΕΡΙ....σημαίνει ΠΥΡΙΝΟ  ΑΣΤΕΡΙ. Μην ξεχνάμε....ότι κι εμείς οι θνητοί ....είμαστε Πύρινα Περιστέρια.....γι’ αυτό και είμαστε πλασμένοι ως ΠΕΝΤΑΓΩΝΟΝ/ΠΕΝΤΑΚΤΙΝΟΝ......γεωμετρικώς ΑΣΤΕΡΙ....που περικλείεται εντός του σχήματος...και δια τούτο έχουμε και πέντε δάκτυλα...σε κάθε χέρι....όπου 5+5=10 δάκτυλα..... υποδηλώνει την Ιερά Τετρακτύ του Πυθαγόρα.


Επίσης ....ο ΩΡΙΩΝ....συμβολίζει ακριβώς μία πολικότητα.....δηλαδή.....ως προς το σχήμα του...με την ζώνη του να εξισορροπεί τα δύο επίπεδα....δηλαδή το ΑΙΣΘΗΤΟ και το ΝΟΗΤΟ.


Οι Περιστέρες συνδέονται με το ιερό ζώο (πτηνό) της ΑΦΡΟΔΙΤΗΣ.....που είναι η ΠΕΡΙΣΤΕΡΑ....όπου ΑΦΡΟΔΙΤΗ...με αναγραμματισμό μετατρέπεται σε ΔΙΑΤΡΟΦΗ....αλλά όμως μιλάμε για την ΤΡΟΦΗ....του ΔΙΟΣ (ΔΙΑ-ΤΡΟΦΗ)....ως Ουράνια και Πάνδημος ή ως Έρως και Ίμερος.....όπου δηλώνει αυτές τις δύο ακατάλυτες ορμές...του Σύμπαντος....που επιδρούν στον Άνθρωπο...δηλαδή την ορμή προς τη ΖΩΗ και την ορμή για τον ΘΑΝΑΤΟ.....γι’ αυτό και αυτή ο ορμή είναι διφυήςà ΕΡΩΣ ΕΡΟΣ.....δηλαδή μας απεικονίζει την κίνηση (ΚΑΘΟΔΟ-ΑΝΟΔΟ) της καθολικής και επιμέρους Ψυχής προς την Χθόνα (γη) και προς τον Ουρανό.














Έτσι ΑΔΕΛΦΙΑ....η ΑΦΥΠΝΙΣΙΣ και η ΕΝΕΡΓΟΠΟΙΗΣΙΣ και των ΕΠΤΑ(7) ΕΝΕΡΓΕΙΑΚΩΝ ΚΕΝΤΡΩΝ.....συνδέεται με την μεταμόρφωση (Άνοδος Ψυχής) και με την Επιφοίτηση Πνεύματος (Κάθοδος Νου)....κάθε Πλειάδος...σε ΠΕΡΙΣΤΕΡΑ.


Έτσι με την σειρά...εμφανίζονται ...μπροστά μας οι ΠΛΕΙΑΔΕΣ:


ΚΕΛΑΙΝΩ (Κόκκυγας).... Στήριξη...με τη Γη.


ΜΕΡΟΠΗ (Γεννητικά Όργανα) ...που σημαίνει (Μέρα και Όψη)


ΗΛΕΚΤΡΑ(Ηλιακό Πλέγμα)....όπου δηλώνει τον ηλεκτρομαγνητισμό...καθώς το ηλιακό πλέγμα σε συνεργασία με το ήπαρ....αποτελεί την εστία του Αστρικού Σώματος και το Δέκτη Λήψης ιόντων του Ανθρώπου, τα οποία δια του ΥΔΑΤΟΣ / ΑΙΜΑΤΟΣ ....μεταφέρει στον εγκέφαλο.


(Αυτά και τα τρία ενεργειακά κέντρα ορίζονται ως γήινα...το τέταρτο ως ενδιάμεσος κρίκος και τα υπόλοιπα τρία ως θεϊκά κέντρα και με τα οποία επικοινωνούμε με το Ανώτερο Θείο Όν).


ΑΛΚΥΟΝΗ (Καρδιακή χώρα)....που είναι το σημείο εξισορρόπησης των ενεργειακών κέντρων....δηλώνοντας το ΣΥΝΑΙΣΘΗΜΑ(επιθυμητικόν), όπου ο παρορμητισμός δηλώνει την Ύβρη του Κύηκα και της Αλκυόνης (αλς=θάλασσα=μαύρη θάλασσα=ασυνείδητο+κύω=τίκτω) που αποκάλεσαν ο ένας τον άλλον...με τα ονόματά του Διός και της Ήρας.....δείχνοντας έτσι την αλαζονεία τους....αλλά και τον παρορμητισμό στον έρωτα....που αψηφά ακόμη και τους Θεικούς ή Ηθικούς κανόνες. Έτσι το ζευγάρι αυτό.....μεταμορφώθηκε σε θαλασσοπούλια και ο Δίας τους λυπήθηκε και τους έδωσε....ένα διάστημα 14 ημερών(...δηλαδή ημερομηνία που σχετίζεται με τον 14ο έτος της ηλικίας του Ανθρώπου...που μπορεί να τεκνοποιήσει.......ώστε να γεννήσουν  τα ωά τους.


ΜΑΙΑ(Λαιμός)...που σημαίνει ο Λόγος και η εκφορά του δια των λέξεων και μας δηλώνει την μαίευση του Λόγου μετά την σύλληψη στο νου μέσω του εγκεφάλου και την εκδήλωση του μέσω των φωνητικών χορδών...είτε ως ομιλία....είτε ως τραγούδι....και επειδή η ΜΑΙΑ είναι η μητέρα του ΕΡΜΗ.....δηλαδή ο Ερμής Λόγος....που συγκοινωνεί μεταξύ των Ανθρώπων και των Ολύμπιων θεών....ως ΑΓΓΕΛΙΟΦΟΡΟΣ.


ΤΑΥΓΕΤΗ(Τρίτο μάτι)....δηλαδή το 6ο ενεργειακό κέντρο....και θυμηθείτε το ΕΞ(6) ..στην παύση της Ανθρώπινης Γενεάς....όπου εκεί και το ΠΡΩΤΟ ΣΗΜΕΙΟΝ ΕΝ-ΑΡΞΙΣ και ΕΠΟΙΚΗΣΙΣ του ΠΛΑΝΗΤΗ μας...εις το όρος ΤΑΥΓΕΤΟΣ.


Το Τρίτο μάτι....μαζί με τα μάτια μας σχηματίζουν ένα ΤΡΙΓΩΝΟΝ ή ΠΥΡΑΜΙΔΑ....ήτοι η ΠΥΡΑΜΙΣ ΤΑΥΓΕΤΟΥ....που δηλώνει την ΑΝΟΔΟ / ΑΝ-ΕΛΙΞΙΣ....που αποτελεί ΠΕΡΑΣΜΑ(οπή-όψη).....ανάμεσα στα δύο ημισφαίρια του Εγκεφάλου (αριστερό/Συνειδητό-δεξί/Ασυνείδητο).


ΑΣΤΕΡΟΠΗ(Κορυφή Κεφαλής)....όπου το δηλώνει και η λέξη ΟΠΗ προς τα ΑΣΤΡΑ, αφού αποτελεί την ΠΥΛΗ ΕΙΣΟΔΟΥ και ΕΞΟΔΟΥ του ΑΣΤΡΙΚΟΥ ΣΩΜΑΤΟΣ και το ΠΕΡΑΣΜΑ-ΟΠΗ ΜΕΤΑΒΑΣΗΣ της ΨΥΧΗΣ προς το ΑΣΤΡΙΚΟ ΕΠΙΠΕΔΟ.


Όταν η Ψυχή ...ολοκληρώσει το ΤΕΛΟΣ της (Σκοπός και Τέρμα)...όπου ΣΚΟΠΟΣ...(ΚΟΠΟΣ+Σ)....περνάει πλέον στους 12+1 Άθλους του Ζωδιακού Κύκλου και σε άλλα επίπεδα. Για να φτάσουμε ως το Τέρμα....χρειάζεται η Ψυχή να έχει βίον ΕΝ ΑΡΕΤΗ και να έχει αποκτήσει ο Άνθρωπος (ΓΝΩΘΙ ΣΑΥΤΟΝ-ΜΗΔΕΝ ΑΓΑΝ).


Η ΑΡΕΤΗ .....ως διττή (ΔΙΑΝΟΗΤΙΚΗ και ΗΘΙΚΗ) περνάει μέσω της θεάς ΑΘΗΝΑΣ        (ΗΘΗ  ΝΟΗ και  ΘΕΟ  ΝΟΗ) καθώς γίνεται ο διαμελισμός του ΖΑΓΡΕΩΣ σε 14 κομμάτια (σύμφωνα με τις ημέρες της Πανσελήνου, όπου γίνεται η αναδόμηση Διονύσου και με αποδόμηση της Πανσελήνου.....ως την νέα Σελήνη σε 14 ημέρες...τον οποίον έφαγαν οι Τιτάνες δηλαδή οι φθοροποιές δυνάμεις της Φύσεως και που κατακεραύνωνε ο ΖΕΥΣ, ο Συμπαντικός Νούς με ενδοκοσμική έκφανση τον ΑΙΘΕΡΑ-ΑΙΘΕΡΙΚΑ ΠΕΔΙΑ από τις στάχτες των οποίων και του οποίου δημιουργήθηκε το Ανθρώπινο Γένος.....όπου οι στάχτες έχουν σχέση με τον Άνθρακα-Ζωής-Αναπνοής.


Έτσι η Αθηνά μετέφερε την ΚΑΡΔΙΑ (Κάρα Διός) του Ζαγρέα στον ΔΙΑ....ο οποίος τον έγραψε στο ΔΕΞΙ ΜΗΡΟ του..... «....εκ των δεξιών του Πατρός.....», όπου τράφηκε  και τον αναγέννησε σε ΔΙΟΝΥΣΟ....ήτοι ΔΙΟΝΥΣΟΥ ΖΑΓΡΕΑ πάσχοντα και ΔΙΟΝΥΣΟΥ ΕΛΕΥΘΕΡΙΕΑ ....δηλαδή στην αναδόμηση του Ανθρώπου σε ΗΛΙΑΚΟ Δημιουργό....όπου ανακαλύπτει την Ηλιακή του Φύση....και τα 4 στοιχεία της Γαίας....ήτοι: ΓΗ-ΥΔΩΡ-ΑΗΡ-ΠΥΡ.....για να ανακαλύψει τον ΑΙΘΗΡ....μέσω της Λύρας Ορφέως και Απόλλωνος.














Έτσι οι 7 ΠΛΕΙΑΔΕΣ ή Μ45 αστρονομικά ή αλλιώς Πούλια.....μας δηλώνουν ότι οι ΠΛΕΙΑΔΕΣ=(ΠΛΕΙΑΣ+ΑΔΗΣ)....και έχουν άμεση σχέση .....με τις ΚΥΚΛΑΔΕΣ=(ΚΥΚΛΟΣ+ΑΔΗΣ)....όπου στο χώρο αυτό των Κυκλάδων έχουμε την μεγαλύτερη Ηλιακή Ακτινοβολία σε ολόκληρο τον Πλανήτη και συγκεκριμένα στο νησί ΔΗΛΟ....που είναι α-ΔΗΛΟΣ χώρος γέννησης των Διδύμων Απόλλωνος/Αρτέμιδος.


Έτσι ΑΔΕΛΦΙΑ....η αναγεννημένη Ψυχή....αντικρίζει με το ΦΩΣ της ΑΛΗΘΕΙΑΣ(ΘΕΙΑΣ ΑΛΗΣ) ....τον ολολαμπρο ΗΛΙΟ.


Στο κεφάλι της ...δηλαδή ΛΟΓΙΚΗ.....φοράει το ΣΤΕΦΑΝΟ της ΖΩΗΣ (Συμπαντική Νόηση)......καθώς έχει υπερβεί το φάσμα αντίληψης και εκπομπής της.


Ο Ουράνιος ΘΟΛΟΣ χωρίζεται σε 12 νοητά τμήματα, όπου το καθένα από αυτά εμπεριέχει έναν μεγάλο αριθμό αστερισμών και γαλαξιών, εντός του νοητού του άξονα μοιρών. Επειδή όμως οι μοίρες των οποίων κινούνται οι αστερισμοί εκπέμποντας ραδιοκύματα.....επηρεάζουν την ΕΞΕΛΙΞΗ των ειδών.....γι’ αυτό και οι Πρόγονοί μας θεωρούσαν τις ΜΟΙΡΕΣ ....ως Θεότητες που καθορίζουν την ΕΙΜΑΡΜΕΝΗ (δηλαδή τον ΚΥΚΛΟ) της ΨΥΧΗΣ.


Έτσι σε κάθε μοίρα μετάβασης του Ηλιακού μας συστήματος.....έχουμε διαφορά στην ΠΟΙΟΤΗΤΑ, ΠΟΣΟΤΗΤΑ, ΣΥΧΝΟΤΗΤΑ των ΗΛΕΚΤΡΟΜΑΓΝΗΤΙΚΩΝ, ΗΧΟΦΑΣΜΑΤΙΚΩΝ, ΝΕΤΡΙΝΙΑΚΩΝ, ΦΩΤΟΝΙΑΚΩΝ .....Αστρικών Ακτινοβολιών, οι οποίες επηρεάζουν και τις κινήσεις της Γης γύρω από τον άξονά της, τις εκπομπές του Ήλιου μας, την σύνθεση της ιονόσφαιρας.....αλλά και την βιολογική εξέλιξη των ειδών στον Πλανήτη μας.


Τα Περιστέρια...δηλαδή τα Πύρινα Αστέρια ...ήτοι Άστρα αποτελούν πυκνώσεις της ενέργειας του υποκβαντικού ΑΙΘΕΡΑ, καθώς χωρίζονται σε 12 μέρη του Ζωδιακού Κύκλου....του οποίου περιέχει άπειρα Γαλαξιακά Σμήνη σε βάθος χώρου.....και αναλόγως εκδηλώνονται και τα ραδιοκύματα τους...μέσω των Αστρικών Πυρήνων που πλαισιώνουν την Γη...κι εντός του Κώδικα ΔΝΑ των Ανθρώπων και ειδικότερα σε συγκεκριμένες γεωενεργειακούς χώρους ...που μας υπέδειξαν να βρισκόμαστε ....από την 1η Μαίου εν έτη 2012. Έτσι τα 12 μέρη του Ζωδιακού εκφράζονται από τους 12 ΟΛΥΜΠΙΟΥΣ ΘΕΟΥΣ....που πλαισιώνουν τον Φάνητα-Έροτα-Διόνυσο ...τον τρισυπόστατο Άνθρωπο εντός του τρισυπόστατου Σύμπαντος κατά την Μύηση ...του Μυστικού Δείπνου.


Και αυτό φυσικά....έχει να κάμει με την Νόηση του Σύμπαντος και του Εαυτού μας, με τις 12 ΕΔΡΕΣ του ΑΙΘΕΡΑ, τον προσδιορισμό των λειτουργικών Αστροφυσικών Νόμων του Σύμπαντος, τις προβολές τους στο εκδηλωμένο Σύμπαν με σημείο παρατήρησης τον ΠΛΑΝΗΤΗ μας και τον ΖΩΔΙΑΚΟ, καθώς και τις Αρχετυπικές πτυχές της Ανθρώπινης προσωπικότητος....και όλα τούτα σε αλληλοσυνάρτηση αναμεταξύ τους.


Έτσι ΑΔΕΛΦΙΑ..ΜΟΥ....οι θεοί εκδηλώνονται προς εμάς ως:


Ο ΔΙΑΣ ΖΕΥΣ(ο Δίδων Ζωή)...ως Συμπαντική Νόηση/Διαστολή-Ζεύξις.


Η ΑΘΗΝΑ....ως Ανώτερη Νόηση/Ηθονόη-Θεονόη/Σοφία.


Ο ΑΠΟΛΛΩΝ...ως Φιλοσοφία-Επιστήμη-Τέχνη/Ήχος και Φως.


Ο ΕΡΜΗΣ...ως Λόγος/Ομφή.


Η ΑΦΡΟΔΙΤΗ...ως Ένωση-Έρως/Ζεύξις.


Ο ΑΡΗΣ ...ως Ορμή-Έριδα.


Η ΔΗΜΗΤΡΑ....ως Γέννηση/Εμφύτευση υλικών-πνευματικών σπόρων.


Η ΗΡΑ....ως Ζήλια/Ορμή-Αέρα(ΑΗΡ) προς δημιουργία ύλης.


Η ΕΣΤΙΑ...ως Οικογένεια/Ουσία/Εστία.


Ο ΠΟΣΕΙΔΩΝ...ως Οργή/Φόβος/Συμπαντικός Ωκεανός.


Η ΑΡΤΕΜΙΣ...ως Αρετή/Αγνότητα/Αρτιότητα/Ολοκλήρωση.


Ο ΗΦΑΙΣΤΟΣ .....ως Τεχνική κατεργασία/Πυρήνες Άστρων/Εσωτερικό Πύρ.














Έτσι οι 12 ΟΛΥΜΠΙΟΙ ΘΕΟΙ(ενσαρκώνονται) εντός του 13ου του ΑΓΝΩΣΤΟΥ ΟΝΤΟΣ ΣΥΜΠΑΝΤΟΣ ΚΟΣΜΟΥ....και του ΑΝΘΡΩΠΟΥ.....δηλαδή του δισυπόστατου Ιάκχου Διονύσου, όπου η μεταξύ τους  ΈΝ+ΩΣΙΣ και ΣΧΕΣΙΣ....ορίζεται ως Έρος.


Αλλά όπως ....μας διαμηνύει και ο Όμηρος στην Ιλιάδα : « Αλέθουν αργά οι μύλοι των Θεών....» και όλα αυτά.....τα δεινά τα τόσο σύμφυτα με τον σημερινό  Ανθρώπινο βίο....που όρισε ο Πατέρας των θεών ....να μας ακολουθούν....η Ύβρις διαπράττεται από την Άττη .....την αφροσύνη των συνανθρώπων μας και ιδιαίτερα των (σκοτεινών υπάρξεων)....που είναι αποτέλεσμα α-λόγων και ανεξέλεγκτων παθών ή απερίσκεπτης συγκατάθεσης σε μία γνώμη(αμαρτία)...όπως αυτή ορίζεται....κι έτσι η ΥΒΡΙΣ .....προκαλεί Δίκη που δια μέσου των οποίων επέρχεται η ΤΙΜΩΡΙΑ της ΝΕΜΕΣΕΩΣ.


Όλα αυτά τα μιάσματα...που έχουν μαζευτεί εις τον Πλανήτη μας...μεταφέρονται κληρονομικά .....από γενεά ...σε γενεά και φέρνει τις ανίατες ασθένειες και τα καταστροφικά πνεύματα...για όλη την ανθρωπότητα. Αυτά τα μιάσματα έχουν πλέον σήμερα εκτραπεί και διογκωθεί και έχουν βρει κατοικία στο ΣΩΜΑ και το ΠΝΕΥΜΑ των Ανθρώπων.


Για να ΕΞΑΓΝΙΣΘΕΙ ....Ο ΑΝΘΡΩΠΟΣ......οφείλει να κάνει ΚΑΘΑΡΣΗ.


Καθαρμός μέσω...της Γης.


Καθαρμός μέσω...του Ύδατος.


Καθαρμός μέσω...του Αέρος.


Καθαρμός μέσω...του Πυρός.


Δηλαδή των τεσσάρων στοιχείων της Γαίας....ώστε να μπορέσει να αισθανθεί τον ΑΙΘΕΡΑ.


Επειδή όμως.....στην σημερινή (πραγματικότητα) που βιώνουμε εδώ στο Γήινο Επίπεδο....οφείλουμε να δώσουμε ΜΑΧΕΣ.....αρκεί βέβαια να συγκεντρωθούμε στον ΣΤΟΧΟ μας.




Το παράδειγμα.....μας το δίνει ο ΟΔΥΣΣΕΑΣ.....που μας δείχνει την οδό αλλά και τον τρόπο .....που όταν έρχεται το ΠΛΗΡΩΜΑ του ΧΡΟΝΟΥ.....κι επιστρέφει...μεταμορφωμένος σε γέρο ζητιάνο.....σε μια στιγμή ...εμφανίζεται...κι αφού τους έχει στριμώξει για τα καλά μέσα στο κλειστό δωμάτιο....φανερώνεται με την αληθινή του ΟΨΗ....ΠΑΝΟΠΛΟΣ και ΙΣΧΥΡΟΣ.....και τότε...εκφράζει την ΟΡΓΗ του.....όχι ως θυμό...καθώς δεν δείχνει κανένα ίχνος οίκτου......ΔΙΟΤΙ Ο ΚΟΣΜΟΣ ΤΟΥ, Ο ΒΙΟΣ ΤΟΥ, Ο ΙΔΡΩΤΑΣ ΤΟΥ, Η ΠΑΤΡΙΔΑ ΤΟΥ.....ΣΠΙΛΩΘΗΚΑΝ.....διότι οι Μνηστήρες.....καταχράστηκαν και καπηλεύτηκαν μαζί με την φιλοξενία του οίκου του.....που τίμησε το ΞΕΝΙΟ ΔΙΑ, ...ώστε με την σειρά ο καθένας να πάρει το τίμημα που του άξιζε.


Έτσι....ο ισχυρός ΑΝΤΙ-ΝΟΟΣ ....είναι η αντι-Νόηση...δηλαδή αυτό που μας κάνουν έως τούτη την στιγμή....με όλα τα αρνητικά παράγωγά τους, ώστε να μην σκεφτόμαστε καθαρά και να μας ελέγχουν.....σε μία δουλεία....σε όλο της το μεγαλείο.


Ο ΕΥΡΥ-ΜΑΧΟΣ....είναι αυτός που μάχεται με κάθε αλλόκοτο τρόπο και μέσο, ώστε γίνεται ένας αδίστακτος δεινός μαχητής...που δεν λογαριάζει κάποιον.


Ο ΑΜΦΙ-ΝΟΜΟΣ....διαστρεβλώνει τον Νόμο, την Τάξη των πραγμάτων και γίνεται ένας επικίνδυνος για την ζωή όλων.


Ο ΑΓΕ-ΛΑΟΣ...άγει τον λαό, τον παρασύρει με την βοήθεια του Αντί-νοου, που τον μετατρέπει σε κατευθυνόμενη αγέλη.


ΑΚΡΙΒΩΣ ΑΔΕΛΦΙΑ....με αυτή την ΣΕΙΡΑ τους ξεπαστρέβει....Ο ΟΔΥΣΣΕΑΣ.....με πρώτη φονική βολή ...με το τόξο του....τον ΑΝΤΙΝΟΟ.....μία βολή στο λαρύγγι δηλαδή στο λαιμό....στον όργανο ΟΜΙΛΙΑΣ....στον ΛΟΓΟ.


Τούτο οφείλουμε κι ΕΜΕΙΣ....σήμερα να πράξουμε....να τους ΚΑΥΤΗΡΙΑΣΟΥΜΕ.....ΧΤΥΠΩΝΤΑΣ ΤΟΥΣ ΣΤΟ ΛΑΙΜΟ...ΣΤΟ ΛΟΓΟ....ΝΑ ΤΟΥΣ ΤΣΑΚΙΣΟΥΜΕ ΜΙΑ ΓΙΑ ΠΑΝΤΑ.


Τα υπόλοιπα.....είναι φροντίδα και ενέργειες του ΣΦΑΙΡΟΥ του ΚΥΚΛΟΤΕΡΗ.


Ας πράξουμε το ΧΡΕΟΣ μας.


ΕΣΩ ΕΤΟΙΜΟΙ.


ΗΜΑΡ ΕΣΤΙ






ΕΛΛΑΝΙΟΣ ΙΦΙΓΕΝΗΣ (Ε.Ι.)



1 σχόλιο:

  1. ΕΞΑΙΡΕΤΙΚΟ ΑΔΕΡΦΕ ΜΟΥ, Γλώσσα μου μυριολάλητη πώς να σε ασημώσω που 'σαι διαμάντι αδάμαστο, πέτρα για να στεριώσω, έχω τον τρόπο μου εγώ την πέτρα να σηκώσω, και αργυρούς θνητούς να βρω, τη γλώσσα ν' αρματώσω....Η γλώσσα που μας δώσατε σμίλεψε το σκαρί μας, το νου με γνώση μπόλιασε, πότισε την ψυχή μας, μάγεψε πλάνητες πολλούς, ξελόγιασε την πέννα, γένος και γης μπερδεύτηκαν, με μιας γενήκαν ένα. Χαλάλι ήταν οι φθόγγοι της, θέριεψαν μύριες λέξεις, οι λέξεις έβγαλαν φτερά και γέννησαν τις σκέψεις, το γόνυ εκράτησαν ορθό στης λευτεριάς το τάμα, γλωσσολαλιά Ελληνική, της οικουμένης θάμα.
    ΓΛΩΣΣΟΛΑΛΙΑ - Π.ΘΑΛΑΣΣΙΝΟΣ https://youtu.be/kXeh6jHelb4 ΜΕ ΑΥΤΟ ΤΟ ΤΡΑΓΟΥΔΙ ΤΟ ΑΝΕΡΤΗΣΑ. ΚΑΙ ΣΟΥ ΑΦΙΕΡΩΝΩ ΔΥΟ ΤΡΑΓΟΥΔΑΚΙΑ ΑΠΟ ΕΝΑ ΣΥΓΚΡΟΤΗΜΑ ΕΞΑΦΑΝΙΣΜΕΝΟ ΑΠΟ ΤΑ ΜΙΝΤΙΑ ΠΟΥ ΤΙΜΑ ΤΟΝ ΠΑΛΜΟ ΤΗΣ ΕΠΟΧΗΣ, ΤΗΝ ΜΑΧΗ ΤΩΝ ΔΑΝΑΩΝ ΜΕ ΤΟΝ ΔΙΑΛΕΚΤΙΚΟ ΠΟΛΕΜΟ ΤΟΥ ΡΑΠ ΜΕ ΤΙΣ ΡΙΜΕΣ. ΚΑΙ ΤΟΝ ΔΕΚΑΠΕΝΤΑΣΥΛΑΒΩ ΣΤΟΙΧΟ, Σα πρόκες πρέπει να καρφώνονται οι λέξεις
    Να μην τις παίρνει ο άνεμος να μην τις παίρνει
    Σαν έρθει η ώρα τη μεριά σου να διαλέξεις
    Κάποια απ’ αυτές να σε τραβά και να σε φέρνει
    Σαν τα μαχαίρια να χαράζουνε τα λόγια
    Μην είναι κάστρα στην άμμο, μπαίγνιο του ανέμου
    Ο στόχος είναι στο μυαλό όχι στα πόδια
    Στις Πλαταιές τούτου του άνισου πολέμου Social Waste - Σα πρόκες https://youtu.be/SzlrtzkFpoM ΚΑΙ ΤΟ ΔΕΥΤΕΡΟ ΑΔΕΡΦΕ ΜΟΥ ΕΙΝΑΙ ΤΟ...Social Waste & Γιάγκος Χαιρέτης - Θα τον αλλάξουμε εμείς, https://youtu.be/oufYaX84sY8 ΚΑΙ ΕΝΑ ΤΡΙΤΟ ΜΙΑΣ ΚΑΙ ΕΛΛΗΝ=123 ΚΑΙ ΔΟΥΛΕΥΩ ΚΑΙ ΣΕ ΠΑΡ-ΚΙΝΓΚ=284=ΔΙΟΣ=ΘΕΟΣ, ΚΑΙ ΜΙΑΣ ΚΑΙ ΤΟ ΑΝΕΦΕΡΕΣ ΤΗΝ ΑΛΛΗΓΟΡΕΙΑ ΤΟΥ ΖΗΤΙΑΝΟΥ ΟΔΥΣΣΕΑ ΜΕΧΡΙ ΚΑΙ ΜΑΝΑΒΗΣ(ΜΑΥΡΟΣ ΑΝΟΥΒΗΣ) ΘΑ ΜΠΟΡΟΥΣΕ ΝΑ ΕΙΝΑΙ ΜΙΑΣ ΚΑΙ ΛΑΙΚΗ=69=ΑΘΗΝΑ, ΤΟ ΠΑΡΑΚΑΤΩ ΑΦΙΕΡΩΜΕΝΟ Αντίποινα & Social Waste - Ο Λύκος για το τσίρκο δε δουλεύει https://youtu.be/Qu5sFGMOyAA Δες το κλουβί σου, στα μέτρα σου το έχουν σετάρει
    Χρυσό δε λέω- αλλά δεν είσαι κανάρι
    Έχει μπαράκια, σινεμά, ποτά, τσιγάρα και απ’ τα άλλα
    μα ούτε χρυσόψαρο είσαι μέσα στη γυάλα
    Και μέχρι και τα μαγαζιά για να ψωνίζουν οι φτωχοί
    Κάνουν τους πλούσιους πιο πλούσιους αυτή την εποχή
    Σου μαγειρεύουν χορηγοί την τέχνη και τη συνταγή
    Μα η ζωή είναι ένα τρένο βιαστικό που δεν αργεί
    Σου σέρβιραν την αλλαγή και στα χουν υπολογισμένα
    Μα εγώ είμαι σαν τα δεκάρια τα παλιά τα τρελαμένα
    Παίζω για μένα και για σένα για κανένα για όλους
    Μενίδι κι Αλικαρνασσό μαζί με τους φτωχοδιαβόλους
    Παίζω για τον πιτσιρικά που κάθεται παραδίπλα
    Για αυτή την κρίσιμη μπαλιά για τη μεγάλη τη ντρίπλα
    Και κάθε τόσο σκαρώνω ένα τραγούδι που σαλεύει
    Και λέει ο λύκος για το τσίρκο δε δουλεύει

    Κρύβεται μέσα μου βαθιά γρυλίζει και δεν ημερεύει
    Γιατί ο λύκος για το τσίρκο δε δουλεύει
    Κι αν προσκυνάτε βασιλιά το λέοντα που σας διαφεντεύει
    Όμως ο λύκος για το τσίρκο δε δουλεύει
    Για τη μιζέρια σας φυλάει όλου του κόσμου τη χλεύη
    Γιατί ο λύκος για το τσίρκο δε δουλεύει
    Με την αγέλη του γυρνά ελεύθερος και αλητεύει
    Γιατί ο λύκος για το τσίρκο δε δουλεύει

    Κι είναι το τσίρκο γεμάτο λαμπάκια φαίνεται ωραίο
    Σπιτάκι, δουλίτσα, αμάξι και ΚΤΕΟ
    Το αφεντικό γαλαντόμο είναι και το πρόγραμμα φίνο
    Ψάχνουνε λέει και τον καινούριο αρλεκίνο
    Να πας κι εσύ στα μέτρα σου είναι η θέση στημένη
    Θα ‘ναι ο μπαμπάς περήφανος η μάνα ικανοποιημένη
    Εγώ απ’ το πάρτυ τους αυτό έχω καλύτερα να λείπω
    Και λέω να κάτσω με παρέα το λύκο
    Δε με καλούν σε φετιβάλ και σε μεγάλο μαγαζί
    Δεν έχω βάλει εγώ σαν άλλους μάνατζερ νταβατζή
    Ούτε στο παίζω εγώ λεφτάς, μαγκιόρος, γκάνγκστερ, κι αλητεία
    Είμαστε μεγάλα πια παιδιά φτάνει μ’ αυτή τη μαλακία
    Απ’ την απέξω για όσο αντέξω και την παλέψω
    Το πείσμα για όπλο, μπελάδες να μπλέξω
    Σύστημα σκάρτο και άδικο μας παραμονεύει
    Όμως ο λύκος για το τσίρκο δε δουλεύει

    ΑπάντησηΔιαγραφή