«Ποτέ δεν επιθύμησα να γίνω αρεστός στους πολλούς. Αφ' ενός, δεν κάθισα να μάθω τι αρέσει στους πολ

«Ποτέ δεν επιθύμησα να γίνω αρεστός στους πολλούς. Αφ' ενός, δεν κάθισα να μάθω τι αρέσει στους πολ
«Ποτέ δεν επιθύμησα να γίνω αρεστός στους πολλούς. Αφ' ενός, δεν κάθισα να μάθω τι αρέσει στους πολλούς·κι αφ' ετέρου, τα όσα ήξερα εγώ βρίσκονταν μακριά από τη δική τους αντίληψη». Επίκουρος: (341 π.Χ. - 270 π.Χ.)

Πέμπτη 19 Ιουλίου 2012

...¨ΦΙΛΟΣΟΦΙΚΟΙ ΣΤΡΟΥΘΟΚΑΜΗΛΟΙ¨....

        
               ΟΣΟΙ ¨ΦΙΛΟΣΟΦΙΚΟΙ ΣΤΡΟΥΘΟΚΑΜΗΛΟΙ¨, ¨ΨΕΥΤΟ-ΟΥΡΑΝΟΓΝΩΜΟΝΕΣ ΓΚΟΥΡΟΥ¨ ΚΑΙ ΛΟΙΠΟΙ ¨ΑΝΑΤΟΛΙΤΙΚΟΙ ΚΕΦΤΕΔΕΣ¨ ΤΗΣ ΠΑΓΚΟΣΜΙΟΠΟΙΗΣΗΣ ΑΚΟΜΗ ΠΙΣΤΕΥΕΤΕ Η ΔΙΑΔΙΔΕΤΕ ΣΚΟΠΙΜΑ ΟΤΙ ΟΙ ΟΛΥΜΠΙΟΙ ΤΟΥ ΔΙΟΣ ΕΙΝΑΙ ΑΠΛΕΣ ΜΥΘΟΛΟΓΙΚΕΣ ΕΝΝΟΙΕΣ Η ΣΥΜΒΟΛΙΚΕΣ ΔΥΝΑΜΕΙΣ ΤΗΣ... ΦΥΣΗΣ, ΤΟΤΕ ΕΙΣΤΕ ΕΝ ΥΠΝΩ ΒΑΘΥ ΕΝΤΟΣ ΤΟΥ ΕΙΚΟΝΙΚΟΥ ΚΟΣΜΟΥ. ΟΙ ΑΥΘΕΝΤΙΚΕΣ ΤΡΙΣΥΠΟΣΤΑΤΕΣ ΟΛΥΜΠΙΕΣ ΔΥΝΑΜΕΙΣ ΕΙΝΑΙ ¨ΕΝΕΡΓΕΙΑΚΑ ΚΛΑΣΜΑΤΑ¨ ΤΗΣ ΜΙΑΣ ΚΑΙ ΜΟΝΑΔΙΚΗΣ ΠΡΟΥΠΑΡΧΟΥΣΑΣ ¨ΑΚΕΡΑΙΟΤΗΤΑΣ¨ ΠΟΥ ¨ΕΜΠΕΡΙΕΧΕΙ ΤΑ ΠΑΝΤΑ¨. ΟΙ ΑΛΗΘΙΝΟΙ ΟΛΥΜΠΙΟΙ ΕΙΝΑΙ ΠΑΝΣΕΠΤΟΙ, ΠΑΝΙΕΡΟΙ, ΑΡΡΗΤΟΙ, ΑΧΡΑΝΤΟΙ, ΠΑΝΥΠΕΡΤΑΤΟΙ ΚΑΙ ΔΕΝ ΧΡΕΙΑΖΟΝΤΑΙ ΚΑΜΙΑ ΑΠΟΔΕΙΞΗ ΓΙΑ ΝΑ ΠΙΣΤΟΠΟΙΗΘΕΙ Η ΥΠΑΡΞΗ ΤΟΥΣ. ΟΙ ΟΛΥΜΠΙΟΙ ΤΟΥ ΔΙΟΣ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΜΟΝΟ ΔΩΔΕΚΑ ΑΛΛΑ ΕΙΝΑΙ ΠΟΛΛΕΣ ΧΙΛΙΑΔΕΣ ΠΟΥ ΔΕΝ ΥΠΟΧΩΡΟΥΝ ΟΥΤΕ ΠΑΡΑΔΙΔΟΥΝ ΤΑ ΟΠΛΑ. ΟΙ ΟΛΥΜΠΙΟΙ ΤΟΥ ΔΙΟΣ ΕΙΝΑΙ ΟΙ ¨ΕΛΛΗΝΕΣ ΤΩΝ ΟΥΡΑΝΩΝ¨ ΕΝΩ ΟΙ ΕΛΛΗΝΕΣ ΕΙΝΑΙ ΟΙ ΟΛΥΜΠΙΟΙ ΤΗΣ ΓΑΙΑΣ.

Υ.Γ.:
            ΗΜΕΡΑ ΠΛΗΣΙΑΖΕΙ, ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΜΗΝ ΞΕΡΕΙ ΚΑΝΕΙΣ ΠΟΤΕ ΕΙΝΑΙ ΑΚΡΙΒΩΣ, ΑΛΛΑ Η ΑΜΜΟΣ ΑΠΟ ΤΗΝ ΚΛΕΨΥΔΡΑ ΤΩΝ ¨ΑΠΟΚΟΜΜΕΝΩΝ¨ ΤΕΛΕΙΩΝΕΙ. ΟΤΙ ΚΑΙ ΝΑ ΚΑΝΕΤΕ, ΟΣΟ ΚΑΙ ΝΑ ΦΩΝΑΖΕΤΕ, ΣΤΟ ΤΕΛΟΣ ΞΕΡΕΤΕ ΠΟΙΟΣ ΘΑ ΓΕΛΑΣΕΙ ΤΕΛΕΥΤΑΙΟΣ! ΛΙΓΟ ΣΑΣ ΕΜΕΙΝΕ, ΜΕΧΡΙ ΤΟΤΕ ΜΠΟΡΕΙΤΕ ΝΑ ΛΕΤΕ ΟΤΙ ΘΕΛΕΤΕ, ΓΙΑΤΙ ΜΕΤΑ ΘΑ ΣΩΠΑΣΕΤΕ ΔΙΑ-ΠΑΝΤΩΣ!

                            ЭЄ ΞΑΝΑ ΗΡΘΑΜΕ ΚΑΙ Η ΓΑΙΑ ΤΡΕΜΕΙ! ЭЄ

2 σχόλια:

  1. Το πρόβλημα τους είναι ότι δεν θέλουν να δούν τα αυταπόδεικτα. Εθελοτυφλούν για τος λόγους τους, οι οποίοι είχαν και έχουν έναν σκοπό την δυσφήμισή μας και την καταρράκωσηυ του ηθικού μας. Απλά δεν θέλησαν ποτέ να διαβάσουν την ιστορία "του κλυδωνιζόμενου ασκού εν μέση θαλάσσει και μηυ βυθιζομένου" ΚΑΙ ΝΑ ΤΗΝ ΚΑΤΑΛΑΒΟΥΝ.
    Αστερίων

    ΑπάντησηΔιαγραφή