«Ποτέ δεν επιθύμησα να γίνω αρεστός στους πολλούς. Αφ' ενός, δεν κάθισα να μάθω τι αρέσει στους πολ

«Ποτέ δεν επιθύμησα να γίνω αρεστός στους πολλούς. Αφ' ενός, δεν κάθισα να μάθω τι αρέσει στους πολ
«Ποτέ δεν επιθύμησα να γίνω αρεστός στους πολλούς. Αφ' ενός, δεν κάθισα να μάθω τι αρέσει στους πολλούς·κι αφ' ετέρου, τα όσα ήξερα εγώ βρίσκονταν μακριά από τη δική τους αντίληψη». Επίκουρος: (341 π.Χ. - 270 π.Χ.)

Παρασκευή 6 Ιουλίου 2012

FEMA: Τα στρατόπεδα συγκέντρωσης της Νέας Τάξης...


            Η FEMA ή αλλιώς υπηρεσία διαχείρισης έκτακτων αναγκών συγκροτήθηκε στις ΗΠΑ στα 1980. Επισήμως, σκοπός της FEMA είναι η διαχείριση έκτακτων καταστάσεων όπως τυφώνες, σεισμοί, πόλεμος, τρομοκρατικό χτύπημα, αλλά και εξέγερση και οικονομική κρίση!

            Με την ενεργοποίηση της κατάστασης έκτακτης ανάγκης όλες οι εξουσίες περνάνε αυτομάτως στα χέρια της FEMA και κηρύσσεται στρατιωτικός νόμος. Όλες οι κυβερνήσεις και όλα τα Κράτη έχουν μια παρόμοια πρόβλεψη, ένα είδος στρατιωτικού νόμου σε περίπτωση έκτακτης ανάγκης. Στην περίπτωση όμως των ΗΠΑ ο πρόεδρος μπορεί να ενεργοποιήσει την FEMA και σε περίπτωση οικονομικής κρίσης…

        Πόσο απέχει λοιπόν, από την πραγματικότητα, το σενάριο οι ΗΠΑ να τεθούν υπό δικτατορία; Σήμερα γνωρίζουμε πολύ καλά ότι μια ομάδα αρρωστημένων εγκεφάλων έχουν καταλάβει όλες τις καίριες θέσεις στο παγκόσμιο οικονομικό στερέωμα και βιάζονται να καθαιρέσουν τις εθνικές κυβερνήσεις για να ανεβάσουν την δική τους ΠΑΓΚΟΣΜΙΑ ΜΕΣΣΙΑΝΙΚΗ ΚΥΒΕΡΝΗΣΗ.


                               

        Δηλώσεις, πολύ σημαντικών για τις αποφάσεις που λαμβάνονται ανθρώπων δείχνουν πόσο βιάζονται οι νεοταξίτες. Μπους πρεσβύτερος και Μπους υιός, Κίσινγκερ, Αλ Γκόρ, Αλαν Γκρίσπαν, Μπαράκ Ομπάμα, Γκόρντον Μπράουν αλλά και τόσοι άλλοι δηλώνουν όπου βρεθούν και όπου σταθούν, ότι μόνο μια παγκόσμια κυβέρνηση θα δώσει την απάντηση στην οικονομική κρίση…

       Ξέρουμε επίσης πολύ καλά ότι το μυστικιστικό υπόβαθρο της ΝΕΑΣ ΤΑΞΗΣ, η ΝΕΑ ΕΠΟΧΗ (NEW AGE) είχε σημάνει το έτος 2000 ως αρχή της έλευσης της ΝΕΑΣ ΕΠΟΧΗΣ. Το 2001 είχαμε την επίθεση στους Δίδυμους Πύργους .Το γεγονός αυτό σηματοδότησε την έναρξη μιας οργουελικής κατάστασης με περιστολή ατομικών ελευθεριών, προληπτικές παρακολουθήσεις και συλλήψεις πολιτών και επεμβάσεις σε μια σειρά από χώρες.

        Το 2008 είχαμε την κατάρρευση κάποιων τραπεζών που οδήγησε σ αυτό που ζούμε σήμερα και ονομάζουμε παγκόσμια οικονομική κρίση .Το 2011 είχαμε την κατάρρευση ουσιαστικά της Ιαπωνικής οικονομίας και την κρίση χρέους σε ολόκληρη την Ευρωζώνη ενώ και το οικοδόμημα των ΗΠΑ τρίζει και έχουμε καθημερινές διαδηλώσεις έξω από την Wall Street.Και έτσι φτάνουμε στο σημαδιακό για τους νεοταξίτες έτος 2012.


          Οι νεοταξίτες υπακούοντας στο μυστικό χρονοδιάγραμμα του ΝΕW AGE βιάζονται να εμφανίσουν την Παγκόσμια Κυβέρνηση μες στο έτος 2012. Τα γεγονότα τα ίδια μας οδηγούν στην εκτίμηση ότι το έτος 2012 θα έχουμε μια σειρά χρεοκοπιών και χτύπημα στο ΙΡΑΝ .Αν λοιπόν αυτή η εκτίμηση για μεγάλο οικονομικό κραχ και κοινωνική αναταραχή επιβεβαιωθεί τότε τι θα συμβεί στις ΗΠΑ; Η απάντηση είναι ότι θα ενεργοποιηθεί η FEMA και θα κηρυχθεί κατάσταση έκτακτης ανάγκης στις ΗΠΑ.

           Δηλαδή δικτατορία .Μήπως αυτό είναι ένα μακρινό ή εντελώς συνωμοσιολογικό σενάριο; Οχι. Πρόσφατα ο υποψήφιος για το χρίσμα των Ρεπουμπλικάνων ΡΟΝ ΠΟΛ δήλωσε ότι το καθεστώς Ομπάμα τείνει να εξελιχθεί σε δικτατορία. Εκτός από τον ΡΟΝ ΠΟΛ υπάρχουν και αρκετές άλλες φωνές που πιστεύουν σοβαρά ότι η Αμερική κινδυνεύει από μια δικτατορία. Η Wall Street καθημερινά πολιορκείται από διαδηλωτές οι οποίοι αντιμετωπίζονται με κτηνώδη βία ενώ η κυβέρνηση περνάει αυταρχικούς νόμους όπως ο S 507 που απαγορεύει την οικιακή καλλιέργεια φυτών.

           Όπως είπαμε όταν ο πρόεδρος των ΗΠΑ πατήσει το κουμπί της έκτακτης ανάγκης ενεργοποιείται στρατιωτικός νόμος. Ολες οι εξουσίες περνάνε στην FEMA. Τι γίνεται μετά; Η FEMA σύμφωνα με το σχέδιο REX 84 έχει φτιάξει από το 1980 που ξεκίνησε την λειτουργία της 40 στρατόπεδα συγκέντρωσης διάσπαρτα σε όλη την έκταση των ΗΠΑ. Την ύπαρξη αυτών των στρατοπέδων αποκάλυψαν γνωστοί δημοσιογράφοι ερευνητές όπως ο Alex Jones.

         Η ύπαρξη αυτών των στρατοπέδων έχει πλέον τεκμηριωθεί με αεροφωτογραφίες και πάρα πολλά σχετικά βιντεάκια κυκλοφορούν στο διαδίκτυο. Οι φωτογραφίες παρουσιάζουν μεγάλες εκτάσεις περιφραγμένες με συρματοπλέγματα καθώς και σκοπιές περιμετρικά των εκτάσεων αυτών. Τα στρατόπεδα είναι χτισμένα σε στρατιωτικές περιοχές κοντά σε αεροδρόμια και δίπλα από σιδηροδρομικές γραμμές.

         Η έρευνα του Alex Jones έφερε στο φως και άλλες ανατριχιαστικές λεπτομέρειες. Αποκαλύφθηκε πως η FEMA έχει παραγγέλλει την κατασκευή εκατοντάδων χιλιάδων πλαστικών κουτιών σε σχήμα φέρετρου. Σε εγκαταστάσεις της FEMA στην πολιτεία GEORGIA φωτογραφήθηκαν χιλιάδες απ’ αυτά τα κουτιά στοιχισμένα το ένα πίσω από τ’ άλλο. Ανακαλύφθηκε επίσης από την έρευνα και η ύπαρξη εγκαταλελειμμένων βαγονιών με αλυσίδες δεξιά και αριστερά ακριβώς σαν και αυτά που βλέπουμε στις ταινίες με το ΑΟΥΣΒΙΤΣ...
Η FEMA όμως προχωράει την οργάνωσή της και παρακάτω. Στις 24-1-2011 δημοσιοποίησε στο σάιτ της τον διαγωνισμό ανάθεσης παραγγελίας 140.000.000 γευμάτων με διάρκεια ζωής τρία χρόνια ενώ λίγο πριν είχε παραγγείλει 140.000.000 κουβέρτες.

       Στρατόπεδα συγκεντρώσεως, φυλακές, συρματοπλέγματα, σκοπιές, τρένα με αλυσίδες... Τι μπορεί να σημαίνουν όλα αυτά; Ποιους περιμένουν τα στρατόπεδα συγκέντρωσης και για ποιους είναι τα 500.000 φέρετρα; Και γιατί η FEMA ξόδεψε τόσα λεφτά για να κάνει τέτοιες προμήθειες; Μήπως περιμένουν κάτι; Μήπως ξέρουν κάτι που εμείς δεν ξέρουμε;

       Φαίνεται λοιπόν πως λίγες μέρες πριν την έλευση του σημαδιακού έτους 2012 όλα είναι έτοιμα από την ΝΕΑ ΤΑΞΗ. Ολες οι ετοιμασίες έχουν γίνει για να υποδεχτούν την Παγκόσμια Κυβέρνησή τους. Η Δημοκρατία έχει αφαιρεθεί από τα Εθνικά Κράτη. Οι κυβερνήσεις έχουν παραμερισθεί και η εξουσία ασκείται πλέον από υπερεθνικά κέντρα. Το βιώνουμε αυτό και στην χώρα μας και το βλέπουμε να εξαπλώνεται και σε ολόκληρη την Ευρώπη αλλά και τις ΗΠΑ. Μια πλανητική δικτατορία ετοιμάζεται.

      Τράπεζες και πολυεθνικές έχουν επιβάλει τον έλεγχό τους σε κάθε πτυχή της ζωής μας. Περνάνε νόμους πλέον για τα πάντα ακόμα και πόσα παιδιά θα κάνουμε αλλά και ποια τροφή θα τρώμε.


             Όποιος αντισταθεί στην πολιτική ορθότητα της ΝΕΑΣ ΤΑΞΗΣ, δηλαδή στην πλανητική δικτατορία που θα επιβληθεί θα κρίνεται ως τρομοκράτης, θα συλλαμβάνεται και θα κρατείται σε στρατόπεδα σαν και αυτά που έχει φτιάξει η FEMA στις ΗΠΑ. Το σίγουρο για μας τους πολίτες είναι πως το παρόν πολιτικό σύστημα κρίνεται στην πράξη ανεπαρκές για να αντισταθεί στην ΝΕΑ ΤΑΞΗ ΠΡΑΓΜΑΤΩΝ...

Γιώργος Σταφυλάς

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου