«Ποτέ δεν επιθύμησα να γίνω αρεστός στους πολλούς. Αφ' ενός, δεν κάθισα να μάθω τι αρέσει στους πολ

«Ποτέ δεν επιθύμησα να γίνω αρεστός στους πολλούς. Αφ' ενός, δεν κάθισα να μάθω τι αρέσει στους πολ
«Ποτέ δεν επιθύμησα να γίνω αρεστός στους πολλούς. Αφ' ενός, δεν κάθισα να μάθω τι αρέσει στους πολλούς·κι αφ' ετέρου, τα όσα ήξερα εγώ βρίσκονταν μακριά από τη δική τους αντίληψη». Επίκουρος: (341 π.Χ. - 270 π.Χ.)

Πέμπτη 5 Ιουλίου 2012

ΤΙ ΚΡΥΒΕΤΑΙ ΠΙΣΩ ΑΠΟ ΤΟ CERN ?

Λειτουργία – δράση:
             Η κύρια λειτουργία του CERN αφορά την παροχή επιταχυντών σωματιδίων και άλλων υλικοτεχνικών υποδομών που χρειάζονται για την πειραματική έρευνα στο πεδίο της φυσικής υψηλών ενεργειών. Στο CERN λειτουργούν επομένως πολλοί επιταχυντές, ένας εκ των οποίων είναι ο LHC (Μέγας Επιταχυντής Ανδρονίων), ο οποίος αναπτύσσεται σε υπόγεια κυκλική σήραγγα 27 χιλιομέτρων που επιτρέπει στα πρωτόνια να επιταχύνονται σε πολύ υψηλές ενέργειες.
        Η δραστηριότητα του αφορά την παροχή επιταχυντών σωματιδίων και άλλων υλικοτεχνικών υποδομών που χρειάζονται για την πειραματική έρευνα στο πεδίο της φυσικής υψηλών ενεργειών.
        Στο CERN λειτουργούν επομένως πολλοί επιταχυντές, ένας εκ των οποίων είναι ο LHC (Μέγας Επιταχυντής Ανδρονίων), ο οποίος αναπτύσσεται σε υπόγεια κυκλική σήραγγα 27 χιλιομέτρων που επιτρέπει στα πρωτόνια να επιταχύνονται σε πολύ υψηλές ενέργειες.


Πρωσωπικο:

         Το CERN απασχολεί σήμερα περίπου 3.000 μόνιμους εργαζόμενους, ενώ περίπου 6.500 επιστήμονες και μηχανικούς (που αντιπροσωπεύουν 500 πανεπιστήμια και 80 διαφορετικές εθνικότητες), περίπου το μισό της κοινότητας της σωματιδιακής φυσικής στον κόσμο, δουλεύουν σε πειράματα που οργανώνονται από το CERN.



Σωματίδιο του Θεού:

         Πρόκειται για το Μποζόνιο του Χιγκς που δημιουργήθηκε από τους ερευνητές του CERN. Είναι ένα σωματίδιο που είναι υπεύθυνο για την ύπαρξη μάζας χωρίς την οποία δεν θα υπήρχε βαρύτητα στο Σύμπαν.
         Το μποζόνιο του Χιγκς, ανακαλύφθηκε από τους ερευνητές του CERN που αναζητούν τα ίχνη του στο πλαίσιο του Μεγάλου Πειράματος στον μεγάλο Επιταχυντή Ανδρονίων, υπάρχουν και άλλες διαδικασίες επαλήθευσης που είναι ακόμη αναγκαίες για να διασφαλισθεί ότι πρόκειται πραγματικά για τον κρίκο που λείπει στην αλυσίδα των στοιχειωδών σωματιδίων. Το μποζόνιο του Χιγκς θεωρείται από τους φυσικούς ως το κλειδί της θεμελιώδους δομής της ύλης, το σωματίδιο που δίνει στην ύλη την μάζα της, σύμφωνα με τη θεωρία του "Καθιερωμένου Μοντέλου".


       Η χώρα μας συμμετέχει ενεργά στην χρηματοδότηση καταθέτοντας το 1,96% του προϋπολογισμού του CERN που ανέρχεται στα 13,5 εκατομμύρια ευρώ από τον συνολικό ετήσιο προϋπολογισμό των 704 εκατομμυρίων ευρώ. Η κύρια χρηματοδότηση προέρχεται από την γερμάνια, Γαλλία και την Αγγλία με 114, 111 και 106 εκατ. Ευρώ αντίστοιχα.

        ΟΛΑ ΤΑ ΠΑΡΑΠΑΝΩ ΕΙΝΑΙ ΤΑ ΕΠΙΣΗΜΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ ΠΟΥ ΔΙΝΟΝΤΑΙ ΣΤΗΝ ΔΗΜΟΣΙΟΤΗΤΑ ΣΧΕΤΙΚΑ ΜΕ ΤΑ ΚΟΛΟΣΣΙΑΙΑ ΕΡΓΑΣΤΗΡΙΑ ΤΩΝ ΕΓΚΑΤΑΣΤΑΣΕΩΝ ΤΟΥ CERN. ΟΜΩΣ ΚΑΘΕ (ΚΑΛΟΠΡΟΑΙΡΕΤΑ) ΚΑΧΥΠΟΠΤΟΣ ΝΟΥΣ ΔΕΝ ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΠΙΣΤΕΨΕΙ ΕΤΣΙ ΕΥΚΟΛΟΠΙΣΤΑ ΤΙΣ ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΕΙΣ ΤΩΝ ΕΚΠΡΟΣΩΠΩΝ ΣΧΕΤΙΚΑ ΜΕ ΤΑ ΠΕΙΡΑΜΑΤΑ ΠΟΥ ΛΑΜΒΑΝΟΥΝ ΧΩΡΑ ΣΤΟ ΕΣΩΤΕΡΙΚΟ ΤΟΥ. ΓΝΩΡΙΖΟΥΜΕ ΠΛΕΟΝ ΟΤΙ ΤΑ ΠΑΝΤΑ ΕΛΕΓΧΟΝΤΑΙ ΑΠΟ ΕΝΑ ΣΚΟΤΕΙΝΟ ΚΑΙ ΥΠΟΧΘΟΝΙΟ ΣΥΣΤΗΜΑ ΚΑΙ ΤΙΠΟΤΑ ΔΕΝ ΑΦΗΝΕΤΑΙ ΕΛΕΥΘΕΡΟ ΣΤΑ ΧΕΡΙΑ ΤΗΣ ΑΝΘΡΩΠΟΤΗΤΑΣ, ΑΠΟ ΑΥΤΟΝ ΤΟΝ ΚΑΝΟΝΑ ΔΕΝ ΘΑ ΗΤΑΝ ΔΥΝΑΤΟΝ ΝΑ ΕΞΑΙΡΕΘΕΙ ΤΟ ΜΕΓΑΛΥΤΕΡΟ ΚΑΙ ΤΟ ΠΙΟ ΑΚΡΙΒΟ ΠΕΙΡΑΜΑ ΤΗΣ ΙΣΤΟΡΙΑΣ ΜΑΣ! ΠΟΙΟΙ ΕΛΕΓΧΟΥΝ ΤΟ CERN; ΛΕΝΕ ΟΛΗ ΤΗΝ ΑΛΗΘΕΙΑ; ΠΟΥ ΑΠΟΣΚΟΠΟΥΝ; ΤΙ ΒΙΑΖΟΝΤΑΙ ΝΑ ΑΝΑΚΑΛΥΨΟΥΝ; ΕΙΝΑΙ ΜΕΡΙΚΑ ΑΠΟ ΤΑ ΕΡΩΤΗΜΑΤΑ ΠΟΥ ΠΛΑΝΩΝΤΑΙ ΣΤΟΥΣ ¨ΑΝΗΣΥΧΟΥΣ ΝΟΕΣ¨! 

          Στις μέρες μας βιώνουμε ένα τρομερό τεχνολογικό άλμα που βάση λογικής δεν δικαιολογείται από την αυτό-εξέλιξη του ανθρώπου. Ξαφνικά μέσα σε 30 χρόνια η ανθρωπότητα διαθέτει τεχνολογία που αγγίξει τα όρια της επιστημονικής φαντασίας. Βλέπουμε κινητά και υπολογιστές που θα μπορούσαν να είναι εξωγήινης προέλευσης.Είναι φανερό λοιπόν πως η τεχνολογία του CERN (και όχι μόνο) δεν είναι ανθρώπινο κατασκεύασμα αλλά είναι ¨δοσμένη¨ από άλλες δυνάμεις. Αν κρίνουμε και το είδος της τεχνολογίας τότε συμπεραίνουμε πως οι δυνάμεις αυτές δεν θέλουν τον καλό της ανθρωπότητας αλλά την καταστροφή της.

         Ο άνθρωπος δεν είναι το μόνο εξελιγμένο είδος επάνω στον πλανήτη γη. Υπόγεια στην κοίλη γη κατοικούν πολλά αλλοειδή όντα και δεν είναι καθόλου φιλικές προς την ανθρωπότητα. Στο απώτατο παρελθόν είχαν επιχειρήσει να βγουν στην επιφάνια και να κυριαρχήσουν στο ανθρώπινο είδος αλλά ευτυχώς δεν τα κατάφεραν. Τα χαρακτηριστικά των περισσοτέρων φυλών είναι ερπετοειδή με φολιδωτό δέρμα, υπάρχουν όμως και άλλες φυλές πολύ διαφορετικές και αποκρουστικές. Η πιο γνωστή υποχθόνια φυλή είναι αυτή των γκρίζων δούλων που σκοπίμως τους παρουσιάζουν σαν εξωγήινους. ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ εξωγήινοι αλλά ΕΣΩΓΗΙΝΟΙ.

        Αυτές σκοτεινές φυλές ήρθαν σε επαφή (πάλι) με την ανθρωπότητα προσποιούμενοι τους ¨καλούς¨ εξωγήινους και τους έδωσαν σαν δώρο υποτιθέμενη ¨θεϊκή τεχνολογία¨. Ο πρώτος που έλαβε αυτή την τεχνολογία ήταν ο Αδόλφος Χίτλερ και η ναζιστική Γερμανία, γι΄αυτό μέσα σε ελάχιστα χρόνια έγινε υπερδύναμη και ξεκίνησε τον 2 Π.Π. Η τεχνολογία αυτή συμπεριλάμβανε κυρίως πυραυλικά συστήματα προώθησης, κατασκευή τεθωρακισμένων αρμάτων, εξελιγμένων εκρηκτικών υλών και πτητικές μηχανές αντιβαρύτητας (ιπτάμενοι δίσκοι). Αφού ο Χίτλερ έπεσε στην παγίδα και εξυπηρέτησε τον σκοπό τους προωθώντας τον πόλεμο με ανυπολόγιστα θύματα για την ανθρωπότητα, ήρθε και η στιγμή να καταστραφεί ο ίδιος αφού δεν χρειάζονταν άλλο στο σχέδιο τους.

       Αμέσως μετά (από δυο χρόνια) οι υποχθόνιοι ¨σκηνοθετούν¨ το ατύχημα του Ρόσγουελ (4 Ιουλίου 1947) και οι γκρίζοι δούλοι πείθουν τους αμερικανούς ότι είναι εξωγήινοι. Ζητούν να πάρουν τον ιπτάμενο δίσκο πίσω και για αντάλλαγμα δίνουν στις Η.Π.Α. την τεχνολογία ολοκληρωμένων ηλεκτρονικών κυκλωμάτων και ανωτέρα τεχνογνωσία κατασκευής και βελτίωσης πλακετών πυριτίου, διόδων, τρανζίστορς κ.α. Ότι κατασκευάζει σήμερα ο πολιτισμός μας είναι βασισμένος σε εξωγήινη τεχνολογία, μια τεχνολογία που είναι βλαβερή για το περιβάλλον και τον άνθρωπο και είναι θέμα χρόνου να καταρρεύσει.

        Το CERN είναι η τεχνολογική κορύφωση της ανθρώπινης φυλής, όμως ο άνθρωπος δεν έχει κανένα όφελος από αυτό διότι δεν πειραματίζονται για προσφέρουν στην ανθρωπότητα ένα καλύτερο μέλλον, αλλά για να προωθήσουν τα σχεδία των σκοτεινών δυνάμεων που εξουσιάζουν τον πλανήτη. Εν πλάνη οι επιστήμονες ιδρώνουν να ανακαλύψουν το ¨σωματίδιο του θεού¨, αλλά την έχουν ¨πατήσει¨ γιατί εργάζονται για το όφελος άλλων δυνάμεων. Για να δικαιολογήσουν τους υπέρογκους προϋπολογισμούς σε μια περίοδο που οι κοινωνίες μαστίζονται από την τεχνίτη κρίση, ¨έντυσαν¨ το πείραμα τους με όμορφες λέξεις για να εξιτάρουν την φαντασία του πλήθους ώστε να μην υπάρξουν αντιδράσεις, άλλωστε ποιος θα έφερνε αντίρρηση σε ένα πείραμα που θα ανακάλυπτε το ¨σωματίδιο του θεού¨!


        Ο μεγαλύτερος κυκλικός επιταχυντής του CERN ο LHC (Μέγας Επιταχυντής Ανδρονίων)μήκους 27 χιλιόμετρων δεν έχει καμία πρόθεση να ανακαλύψει κανένα σωματίδιο του θεού. Σκοπός των υποχθονίων δυνάμεων είναι να ανοιχτεί μια ΠΥΛΗ σε άλλες διαστάσεις για να κατεβάσουν περισσότερο σκοτεινό στρατό εν όψει της τελικής τους μάχης μες τις δυνάμεις του φωτός. Ο κύκλος του μεγάλου ενιαυτού (25.920 έτη) κλείνει πολύ σύντομα και πιέζονται χρονικά για να ολοκληρώσουν το έργο τους. βιάζονται να έχουν αποτελέσματα άμεσα για να ενισχύσουν τις αιμοβόρες δυνάμεις τους, γιατί γνωρίζουν ότι οι αληθινές ουράνιες δυνάμεις δεν θα επιτρέψουν να συνεχιστεί άλλο η σκλαβιά του ανθρώπινου γένους και είναι θέμα χρόνου να κάνουν την παρεμβασή τους.

«ΤΑ ΕΛΛΗΝΙΚΑ ΤΕΛΩΝΕΙΑ ΤΟΥ ΔΙΑΣΤΗΜΑΤΟΣ ΠΕΡΙΠΟΛΟΥΝ ΓΥΡΩ ΑΠΟ ΤΗΝ ΓΗ ΜΕΧΡΙ ΝΑ ΕΡΘΕΙ Η ΩΡΑ ΤΗΣ ΑΠΟΚΑΛΥΨΗΣ.
ΝΙΚΗΤΑ ΧΡΟΥΤΣΩΦ (Σοβιετικός Ηγέτης)

       Στην πόλη του Λονδίνου που ξεκινάνε εντός του καλοκαιρού (27 Ιουλίου – 12 Αύγουστου) οι Ολυμπιακοί αγώνες, το πιο διαφημισμένο αξιοθέατο τους είναι το περίφημο ¨μάτι του Λονδίνου¨, είναι μια τεράστια ρόδα διπλά στον ποταμό Τάμεση με ύψος 135 μετρά. Επάνω στη ρόδα αυτή θα εμφανίζονται διάφορα εικονικά ολογράμματα (3D) κατά την διάρκεια των αγώνων. Το μάτι του Λονδίνου είναι μια μικρογραφία του μεγάλου επιταχυντή του CERN. Το μεγάλος επιταχυντής (μεγάλη πύλη) θα ανοίγει ¨τρύπες¨ στις διαστάσεις για να κατεβάσει ¨κόσμο¨ , ενώ το μάτι του Λονδίνου (μικρή πύλη) θα μεταφέρει τις οντότητες στον δικό μας υλικό κόσμο κατά την διάρκεια των αγώνων! Οι ¨μεγαλύτερες δουλείες¨ γίνονται με περισσότερη ασφάλεια όταν επιχειρούνται σε κοινή θεά μπροστά στα μάτια όλων, τι καλύτερο γεγονός λοιπόν από τους Ολυμπιακούς αγώνες για να καμουφλάρουν τις αστροπύλες τους και να κατεβάσουν τον στρατό τους!

        Άλλωστε όλοι περιμένουν εντυπωσιακά 3D ολογράμματα να ¨παίζουν¨ ασταμάτητα στην επιφάνεια της τεράστια ρόδας, όποτε θα προσφέρουν ωραίο θέαμα ενώ ταυτόχρονα θα κάνουν την δουλεία τους χωρίς να κινήσουν υποψίες, λαμβάνοντας και το χειροκρότημα τους! Τι ειρωνεία!

      Πάντως ότι και να κάνουν το Ολύμπιο πνεύμα δεν πήγε μαζί με την φλόγα στο Λονδίνο! Έμεινε στην αρχαία Ολύμπια. Η φλόγα έχει σβήσει μέχρι τώρα 3 φόρες και όσοι γνωρίζουν από ¨οιωνούς¨ καταλαβαίνουν τι σημαίνει αυτό! Τώρα, όσοι περιμένουν το φανταστικό υπερθέαμα των ολογραμμάτων, σίγουρα θα εντυπωσιαστούν γιατί μονό ψεύτικα ολογράμματα ΔΕΝ θα είναι!

Για όσους είναι ψαγμένοι και θέλουν να βγάλουν ¨λαβράκι¨, τους παραθέτω μερικά στοιχειά που θα τους βοηθήσουν στην δική τους ερευνά, περισσότερο δεν μπορώ να επεκταθώ.
Όπως κατάλαβε ….κατάλαβε!





CERN:
Συντεταγμένες: 46 14΄02΄΄Β & 06 03΄20΄΄Δ.
Διάμετρος: 8.600 μέτρα.
Περίμετρος:27.000 μέτρα.

ΜΑΤΙ ΤΟΥ ΛΟΝΔΙΝΟΥ:
Συντεταγμένες: 51 30΄68΄΄Β & 00 07΄10΄΄Δ.
Διάμετρος: 135 μέτρα.
Περίμετρος:424 μέτρα.


Απόσταση μεταξύ των δυο ¨πυλών¨: 739 χιλιόμετρα ή 459 μίλια.

Υ.Γ.:
     ....ΕΙΝΑΙ ΓΝΩΣΤΟ ΟΤΙ ΟΙ ΑΠΟΣΤΑΤΕΣ ΨΑΧΝΟΥΝ ΤΟ ¨ΣΩΜΑΤΙΔΙΟ ΤΟΥ ΘΕΟΥ¨ ΓΙΑ ΝΑ ΚΑΤΑΣΚΕΥΑΣΟΥΝ ΚΑΙ ΑΛΛΑ ΣΥΜΠΑΝΤΑ. Ο ΣΥΓΚΕΚΡΙΜΕΝΟΣ ΕΠΙΤΑΧΥΝΤΗΣ ΔΕΝ ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΦΤΑΣΕΙ ΣΕ ΤΕΤΟΙΟ ΕΠΙΠΕΔΟ, ΑΔΙΚΑ ΚΟΠΤΟΝΤΑΙ! ΤΟ ΥΛΙΚΟ ΣΥΜΠΑΝ ΠΟΥ ΖΟΥΜΕ ΑΠΟΤΕΛΕΙΤΑΙ ΣΥΜΦΩΝΑ ΜΕ ΤΟΥΣ ΕΠΙΣΤΗΜΟΝΕΣ ΑΠΟ 96% ΣΚΟΤΕΙΝΗΣ ΕΝΕΡΓΕΙΑΣ. ΟΥΤΕ ΚΑΙ ΟΙ ΙΔΙΟΙ ΒΕΒΑΙΑ ΞΕΡΟΥΝ ΤΙ ΕΙΝΑΙ (ΟΥΤΕ ΚΑΙ ΞΕΡΟΥΝ ΤΙ ΛΕΝΕ), ΓΙΑΥΤΟ ΕΠΕΙΔΗ ΔΕΝ ΜΠΟΡΟΥΝ ΝΑ ΚΑΤΑΛΑΒΟΥΝ ΤΙ ΕΙΝΑΙ ΑΥΤΟ ΤΟ 96% ΤΗΣ ΠΕΡΙΕΡΓΗΣ ΕΝΕΡΓΕΙΑΣ ΤΗΝ ΟΝΟΜΑΣΑΝ ΣΚΟΤΕΙΝΗ. ΟΠΩΣ ΚΑΙ ΤΟΝ ΗΡΑΚΛΕΙΤΟ!!! (ΕΧΟΥΝ ΠΟΛΥ ΠΛΑΚΑ). ΤΟ ΥΛΙΚΟ ΣΥΜΠΑΝ ΜΑΣ ΕΙΝΑΙ ΕΙΚΟΝΙΚΟ, ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΑΛΗΘΙΝΟ, ΕΙΝΑΙ ΕΝΑ ¨ΜΑΤΡΙΞ¨. ΟΥΣΙΑΣΤΙΚΑ ΕΙΝΑΙ ΤΟ ΣΠΗΛΑΙΟ ΤΟΥ ΠΛΑΤΩΝΑ ΓΙΑ ΟΣΟΥΣ ΓΝΩΡΙΖΟΥΝ. ΕΙΜΑΣΤΕ ΜΙΑ ΑΝΤΑΝΑΚΛΑΣΗ ΤΟΥ ΑΛΗΘΙΝΟΥ ΣΥΜΠΑΝΤΟΣ ΚΑΙ ΤΟ ¨ΠΕΡΙΒΟΗΤΟ¨ 96% ΑΓΝΩΣΤΗΣ ΕΝΕΡΓΕΙΑΣ ΕΙΝΑΙ ΤΟ ΕΝΕΡΓΕΙΑΚΟ ΕΙΔΩΛΟ ΤΟΥ ΑΛΗΘΙΝΟΥ ΣΥΜΠΑΝΤΟΣ. ¨ΟΠΩΣ ΕΙΝΑΙ ΤΟ ΕΙΔΩΛΟ ΤΟΥ ΦΕΓΓΑΡΙΟΥ ΠΟΥ ΑΝΤΑΝΑΚΛΑΤΑΙ ΣΤΗΝ ΛΙΜΝΗ!¨. ΤΑ ΑΛΗΘΙΝΟ ΣΥΜΠΑΝ ΑΠΟΤΕΛΕΙΤΑΙ ΑΠΟ ΕΝΕΡΓΕΙΑ ΑΙΘΕΡΙΚΗΣ ΜΟΡΦΗΣ ΜΕ ΑΠΟΥΣΙΑ ΤΗΣ ΥΛΗΣ , ΕΝΩ ΤΟ ΔΙΚΟ ΜΑΣ ΣΥΜΠΑΝ ΦΤΙΑΧΤΗΚΕ ΑΠΟ ΣΚΟΤΕΙΝΕΣ ΔΥΝΑΜΕΙΣ ΠΟΥ ΑΠΟΦΑΣΙΣΑΝ ΝΑ ΤΟ ΠΑΙΞΟΥΝ ΔΗΜΙΟΥΡΓΟΙ ΓΙΑΤΙ ΝΟΜΙΖΑΝ ΟΤΙ ΘΑ ΕΦΤΙΑΧΝΑΝ ΣΥΜΠΑΝΤΑ ΟΜΟΙΑ ΜΕ ΤΑ ΠΡΩΤΑΡΧΙΚΑ. ΤΗΝ ΠΑΤΗΣΑΝ ΟΜΩΣ ΓΙΑΤΙ ΔΕΝ ΕΧΟΥΝ ΑΥΤΗ ΤΗΝ ΔΥΝΑΤΟΤΗΤΑ.

       ΤΟ ΣΩΜΑΤΙΔΙΟ ΠΟΥ ΨΑΧΝΟΥΝ ΜΕ ΤΟ ΠΡΟΣΩΝΥΜΙΟ ¨ΣΩΜΑΤΙΔΙΟ ΤΟΥ ΘΕΟΥ¨, ΕΙΝΑΙ ΤΟ ¨ΠΡΩΤΑΡΧΙΚΟ ΕΝΕΡΓΕΙΑΚΟ ΦΩΤΟΝΙΑΚΟ ΣΥΜΠΥΚΝΩΜΑ ΣΥΝΕΙΔΗΣΗΣ¨ ΚΑΙ ΕΚΠΟΡΕΥΕΤΑΙ ΜΟΝΟ ΑΠΟ ΤΗΝ ΠΡΩΤΑΡΧΙΚΗ ΠΗΓΗ.
ΤΑ ΥΠΟΛΟΙΠΑ ΕΙΝΑΙ ΠΟΛΥ … ¨ ΕΠΙΤΑΧΥΝΟΜΕΝΗ ΥΛΗ¨ ΓΙΑ ΝΑ ΑΣΧΟΛΗΘΕΙ ΚΑΝΕΙΣ! ΕΡΡΩΣΘΕ.


ΑΝΑΞ ΑΥΤΟΝ



5 σχόλια:

  1. με βρησκεις απολυτα συμφωνο... ευγε...!!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Αν το δικο μας συμπαν φτιαχτηκε απο σκοτεινες δυναμεις οπως λες.. «ΤΑ ΕΛΛΗΝΙΚΑ ΤΕΛΩΝΕΙΑ ΤΟΥ ΔΙΑΣΤΗΜΑΤΟΣ ΠΕΡΙΠΟΛΟΥΝ ΓΥΡΩ ΑΠΟ ΤΗΝ ΓΗ ΜΕΧΡΙ ΝΑ ΕΡΘΕΙ Η ΩΡΑ ΤΗΣ ΑΠΟΚΑΛΥΨΗΣ.
    ΝΙΚΗΤΑ ΧΡΟΥΤΣΩΦ (Σοβιετικός Ηγέτης) ως φραη δεν πολυκολλαει... γιατι προφανως και αυτα θα ανηκουν στις σκοτεινες δυναμεις.. Επισης μιας και αναφερεσαι στους αρχαιους πιστευεις πως οι σκοτεινες δυναμεις εφτιαξαν το συμπαν αυτο και μεις απλα ειμαστε ψυχες φτιαγμενες απο κατι τελειο οπως αναφερει και ο Πλατωνας αλλα μας φιλοξενουν δημιουργηματα σκοτεινων δημιουργων?

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. η αλήθεια είναι ευκολονόητη, δεν δημιουργεί σύγχυση ούτε μυστήριο (τα ψέμματα μόνο προκαλούν σύγχυση και τα μυστήρια). Η αλήθεια αποκαλύπτει τα μυστικά και απελευθερώνει την διάνοια και το συναίσθημα. Κάτι για να είναι πιστευτό και αληθινό χρειάζεται να βεβαιωθεί μέσα απο προσωπική εμπειρία και όχι μέσα απο πληροφορίες ανεξακρίβωτες (χωρίς αναφορά σε πηγές, φωτογραφίες, στοιχεία τα οποία να μπορούμε να επιβεβαιώσουμε). Αλήθεια είναι κάτι στο οποίο οι πολλοί συμφωνούν - συνεπώς για τους πολλούς αληθινό είναι αυτό στο οποίο οι πολλοί έχουν συμφωνήσει - παράδοξο και παραπλανητικό, γι'αυτό και είμαστε παγιδευμένοι σε εναν πλανήτη φυλακή, σε ενα MATRIX αφού κανείς σχεδόν δεν αμφισβητεί, δεν ρωτά, δεν ερευνά για να έχει προσωπική άποψη για το τι είναι ΓΙ ΑΥΤΟΝ ΑΛΗΘΕΙΑ. Θεωρώ πως το άρθρο σας είναι αρκετά καλό όμως στερείται πηγών, αναφορών, στοιχείων για τις υποχθόνιες φυλές που ζούν και σκοπεύουν να καταβάσουν η ανεβάσουν στρατό για να μας φάνε? Σίγουρα ενας μικρός αριθμός τραπεζιτών,πετρελαιοπαραγωγών ελέγχουν τον πλανήτη και μέσω των ΜΜΕ κοιμίζουν τις συνειδήσεις των ανθρώπων, χειραγωγούν και κατευθύνουν την ανθρωπότητα στο πόλύ και όχι στο ποιοτικό, στο ανήθικο και όχι στο ηθικό, στην υποδούλωση και όχι στην πνευματική ελευθερία. Ομως αναφορές σε υποχθόνια όντα? σε όντα που κάτω απο την γή έχουν εξελίξει τεχνολογία ανώτερη απο την δική μας? Οντα που παραμένουν αθέατα στα μάτια των ανθρώπων? Αυτό δημιουργεί περισσότερο μυστήριο και δημιουργεί σύγχυση. Γιατί δεν δίνετε πηγές αναφοράς? στοιχεία για να ψάξουμε και εμείς που θέλουμε να ανακαλύψουμε την αλήθεια? Η αλήθεια δεν είναι κάτι που πρέπει να κρατείται μυστική η να περιβάλεται απο πέπλα μυστηρίου γιατι τότε απλά ... .δεν είναι αλήθεια!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. ΚΥΡΙΟΙ ΔΙΑΒΑΖΩ ΤΑ ΣΧΟΛΙΑ ΣΑΣ ΠΕΡΙ ΑΛΗΘΕΙΑΣ ΚΑΙ ΑΝΑΡΩΤΙΕΜΑΙ, ΕΧΕΤΕ ΚΑΤΑΛΑΒΕΙ ΤΙ ΑΚΡΙΒΩΣ ΣΗΜΑΙΝΕΙ;;; Α ΛΗΘΕΙΑ-ΕΞΩ ΑΠΟ ΤΗΝ ΛΗΘΗ...ΛΟΙΠΟΝ Α ΛΗΘΕΙΑ, Η ΕΞΟΔΟΣ ΜΑΣ ΑΠΟ ΤΗΝ ΟΝΤΟΛΟΓΙΚΗ ΜΑΣ ΛΗΘΗ, ΤΟΥ ΣΗΜΕΡΙΝΟΥ MATRIX ΟΠΩΣ ΠΟΛΥ ΣΩΣΤΑ ΛΕΤΕ, ΔΕΝ ΧΡΕΙΑΖΕΤΑΙ ΑΠΟΔΕΙΞΕΙΣ...ΑΛΛΩΣΤΕ ΕΧΕΙ ΚΑΠΟΙΟΣ ΑΠΟΔΕΙΞΗ ΠΩΣ Η ΣΗΜΕΡΙΝΗ ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΟΤΗΤΑ ΕΙΝΑΙ Α ΛΗΘΙΝΗ;;;

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. να ξεκαθαρισω οτι δεν υπερασπιζομαι την ΕΛΕΓΧΟΜΕΝΗ επιστημονικη κοινοτητα ...παρατηρω ομως τις αντιθεσεις του θεωρηματος σας !!! ΟΙ ΣΚΟΤΕΙΝΟΙ ΚΑΤΑΣΚΕΥΑΣΑΝ ΤΟ ΣΥΜΠΑΝ ?? ΚΙ ΕΣΕΙΣ ΟΙ ΚΑΛΟΙ ΟΠΩΣ ΚΑΙ ΤΑ ΤΕΛΩΝΕΙΑ ????? ΤΟΥΣ ΞΕΦΥΓΑΤΕ ;;;; απο που ξεφυγατε ειναι φανερο . ομως επειδη το συνολο βοσκει στο λιβαδι του σκοτους και της αγνοιας και απολαμβανει την ΕΛΕΥΘΕΡΑ ΒΟΣΚΗ ΤΟΥ ? εχουμε τους τεχνοκρατες κι εσας και οδηγουμαστε σε μια εποχη σκλαβιας που θα εφαρμωσει η υπερισχυουσα τεχνοκρατια.

    ΑπάντησηΔιαγραφή