«Ποτέ δεν επιθύμησα να γίνω αρεστός στους πολλούς. Αφ' ενός, δεν κάθισα να μάθω τι αρέσει στους πολ

«Ποτέ δεν επιθύμησα να γίνω αρεστός στους πολλούς. Αφ' ενός, δεν κάθισα να μάθω τι αρέσει στους πολ
«Ποτέ δεν επιθύμησα να γίνω αρεστός στους πολλούς. Αφ' ενός, δεν κάθισα να μάθω τι αρέσει στους πολλούς·κι αφ' ετέρου, τα όσα ήξερα εγώ βρίσκονταν μακριά από τη δική τους αντίληψη». Επίκουρος: (341 π.Χ. - 270 π.Χ.)

Κυριακή 22 Ιουλίου 2012

ΠΟΣΑ ΨΕΜΑΤΑ ΑΝΤΕΧΕΙΣ? ΤΟ ΧΡΟΝΙΚΟ ΤΗΣ ΠΡΟΠΑΓΑΝΔΑΣ.


              «Αχ! Να μην έσωνα κι εγώ, ύστερα από αυτούς, να βρίσκομαι με τους ανθρώπους του πέμπτου γένους, παρά ή να πέθαινα πρωτύτερα ή να ζούσα κατόπιν. Γιατί τώρα πια υπάρχει το πέμπτο γένος, το σιδερένιο. Ποτέ δεν θα πάψουν την ημέρα να τραβάνε κόπους και βάσανα και τη νύχτα να μαραζώνουν για κάτι τι, γιατί βαριές έγνοιες θα τους δίνουν οι θεοί. Μα όπως και να είναι, με τα κακά αυτά θα αναμιχθούν και καλά. Ο Ζευς θα αφανίσει και τούτο το γένος των ανθρώπων τότε που θα μοιάζει των παιδιών του ούτε και τα παιδιά (του πατέρα), ούτε ο αδελφός στον αδελφό, καθώς πρωτύτερα. Και τους γονείς, μόλις γεράσουν, θα τους καταφρονούν. Θα τους βρίζουν τότε λέγοντάς τους βαριά λόγια, οι κακοί, χωρίς να λογαριάζουν την τιμωρία των θεών. Ούτε και θα αποδίδουν αυτοί στους γερασμένους γονείς τους τα όσα ξόδεψαν για να τους μεγαλώσουν. [θα βάζουν το δίκιο στην δύναμή τους. Κι ο ένας του άλλου θα λεηλατεί την πόλη]. Ούτε καμία τιμή θα έχει όποιος κρατεί τον όρκο του, ούτε ο δίκαιος ούτε ο καλός, και μάλλον θα τιμούν τον άνθρωπο που κάνει εγκλήματα και αυθαιρεσίες. Το δίκαιο θα είναι στο δύναμη και σεβασμός δεν θα υπάρχει. Και θα ζημιώνει ο αχρείος τον ευγενικό άνθρωπο λέγοντας του λόγια απατηλά που θα παίρνει όρκο για αυτά. Και ο φθόνος ο πικρόγλωσσος ο χαιρέκακος, θα παρακολουθεί όλους τους άθλιους ανθρώπους με μάτια γεμάτα μίσος. Και τότε πια από την πλατύδρομη χθόνα η Αιδώς και η Νέμεσις, αφού σκεπάσουν το ωραίο τους πρόσωπο με τα λευκά πέπλα τους, θα ανέβουν στον Όλυμπο, κοντά στους αθανάτους, παρατώντας τους ανθρώπους. Και θα μείνουν στους θνητούς οι βαριές θλίψεις. Και το κακό δεν θα έχει γιατρειά».
ΗΣΙΟΔΟΣ


          …ΚΑΠΩΣ ΕΤΣΙ ΠΕΡΙΓΡΑΦΕΤΑΙ ΤΟ ΣΙΔΕΡΕΝΙΟ ΓΕΝΟΣ ΑΠΟ ΤΟΝ ¨ΚΟΣΜΟΑΝΑΛΥΤΗ¨ ΗΣΙΟΔΟ, ΕΝΑ ΓΕΝΟΣ ΠΟΥ ΦΘΕΙΡΕΤΑΙ, ΣΚΟΥΡΙΑΖΕΙ, ΑΛΛΟΙΩΝΕΤΑΙ ΚΑΙ ΑΥΤΟΚΑΤΑΣΤΡΕΦΕΙ ΜΕ ΜΑΝΙΑ ΤΟΝ ΕΑΥΤΟ ΤΟΥ ΚΑΙ ΤΗΝ ΦΥΣΗ, ΕΙΝΑΙ ΤΟ ΓΕΝΟΣ ΤΟ ΔΙΚΟ ΜΑΣ, ΕΜΕΙΣ ΕΙΜΑΣΤΕ ΠΟΥ ΒΙΩΝΟΥΜΕ ΤΙΣ ΠΙΟ ΔΥΣΚΟΛΕΣ ΚΑΤΑΣΤΑΣΕΙΣ ΑΠΟ ΟΛΑ ΤΑ ΓΕΝΗ ΚΑΙ ΟΜΟΙΕΣ ΤΟΥΣ ΟΥΤΕ ΠΕΡΑΣΑΝ ΟΥΤΕ ΘΑ ΠΕΡΑΣΟΥΝ ΠΟΤΕ ΞΑΝΑ ΑΠΟ ΤΟ ΑΝΘΡΩΠΙΝΟ ΕΙΔΟΣ. ΖΟΥΜΕ ΤΗΝ ΕΠΟΧΗ ΤΗΣ ΠΑΡΑΠΛΗΡΟΦΟΡΗΣΗΣ, ΤΗΝ ΠΛΑΝΗΣ ΚΑΙ ΤΟΥ ΨΕΥΔΟΥΣ, Ο ΑΝΘΡΩΠΟΣ ΞΕΧΑΣΕ ΤΗΝ ΑΠΟΣΤΟΛΗ ΤΟΥ ΚΑΙ ΕΧΑΣΕ ΤΗΝ ΕΠΑΦΗ ΜΕ ΤΟΝ ΟΥΡΑΝΟ, ΖΕΙ ΔΕΣΜΙΟΣ ΣΤΟ ¨ΣΠΗΛΑΙΟ ΤΟΥ ΠΛΑΤΩΝΑ¨ ΚΑΙ ΝΟΜΙΖΕΙ ΟΤΙ ΑΥΤΗ ΕΙΝΑΙ Η ΜΟΝΗ ΑΛΗΘΕΙΑ ΚΑΙ ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΟΤΗΤΑ. ΟΠΩΣ ΚΑΙ ΝΑ ΕΧΕΙ Ο ΑΝΘΡΩΠΟΣ ΔΕΝ ΕΥΘΥΝΕΤΑΙ ΓΙΑ ΑΥΤΟ ΤΟΝ ΞΕΠΕΣΜΟ ΤΟΥ, ΤΟΝ ΠΛΑΝΕΨΑΝ ΜΕ ΩΡΑΙΑ ΛΟΓΙΑ ΚΑΙ ΤΟΝ ΕΡΙΞΑΝ ΣΤΑ ΤΑΡΤΑΡΑ ΤΗΣ ΛΗΘΗΣ ΚΑΙ ΤΩΡΑ ΠΛΑΝΑΤΑΙ ΣΑΝ ΣΚΙΑ ΠΕΡΙΜΕΝΟΝΤΑΣ ΤΗΝ ΣΥΜΠΑΝΤΙΚΗ ΝΟΜΟΤΕΛΕΙΑ ΝΑ ΒΑΛΕΙ ΕΝΑ ΤΕΛΟΣ ΣΕ ΑΥΤΟ ΤΟ ΕΙΚΟΝΙΚΟ ΕΦΙΑΛΤΙΚΟ ΟΝΕΙΡΟ ΠΟΥ ΛΟΓΑΡΙΑΖΕΤΑΙ ΓΙΑ ΖΩΗ. ΟΙ ΕΠΕΜΒΑΣΕΙΣ ΤΩΝ ΣΚΟΤΕΙΝΩΝ ΔΥΝΑΜΕΩΝ ΕΧΟΥΝ ΑΦΑΙΡΕΣΕΙ ΣΕ ΠΟΛΥ ΜΕΓΑΛΟ ΒΑΘΜΟ ΤΗΝ ΑΡΕΤΗ ΚΑΙ ΤΗΝ ΔΙΚΑΙΟΣΥΝΗ ΑΠΟ ΤΟΝ ΠΟΛΙΤΙΣΜΟ ΤΟΥ ΑΝΘΡΩΠΟΥ, ΕΧΟΥΝ ΕΠΕΜΒΕΙ ΠΑΝΤΟΥ ΚΑΙ ΕΧΟΥΝ ΔΙΑΣΤΡΕΒΛΩΣΕΙ ΤΗΝ ΑΛΗΘΕΙΑ ΕΤΣΙ ΩΣΤΕ ΝΑ ΜΗΝ ΜΠΟΡΕΙ ΚΑΝΕΙΣ ΕΥΚΟΛΑ ΝΑ ΑΝΑΓΝΩΡΙΣΕΙ ΤΙ ΕΙΝΑΙ ΑΛΗΘΙΝΟ ΚΑΙ ΤΙ ΨΕΥΤΙΚΟ. ΕΝΑ ΨΕΜΑ ΜΠΟΡΕΙ ΚΑΠΟΙΟΣ ΝΑ ΤΟ ΑΝΑΓΝΩΡΙΣΕΙ. ΜΙΑ ΔΙΑΣΤΡΕΒΛΩΜΕΝΗ ΑΛΗΘΕΙΑ ΕΙΝΑΙ ΕΞΑΙΡΕΤΙΚΑ ΔΥΣΚΟΛΟ ΝΑ ΓΙΝΕΙ ΑΝΤΙΛΗΠΤΗ ΜΕ ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑ ΑΚΟΜΗ ΚΑΙ ΟΙ ¨ΔΙΑΒΑΣΜΕΝΟΙ¨ ΝΑ ΠΕΦΤΟΥΝ ΜΕΣΑ ΣΕ ¨ΜΑΥΡΕΣ ΤΡΥΠΕΣ¨ ΚΑΙ ΝΑ ΧΑΝΟΥΝ ΤΟΝ ΠΡΟΣΑΝΑΤΟΛΙΣΜΟ ΤΟΥΣ. 


           ΠΟΛΛΕΣ ΦΟΡΕΣ ΔΙΑΒΑΖΟΥΜΕ ΒΙΒΛΙΑ ΠΟΥ ΜΑΣ ΕΝΤΥΠΩΣΙΑΖΟΥΝ ΚΑΙ ΜΑΣ ΔΙΝΟΥΝ ΞΕΧΩΡΙΣΤΗ ΓΝΩΣΗ, ΜΑΣ ΚΑΝΟΥΝ ΝΑ ΝΙΩΘΟΥΜΕ ΚΑΤΟΧΟΙ ΕΝΟΣ ΙΔΙΑΙΤΕΡΟΥ ΜΥΣΤΙΚΟΥ Η ΜΙΑΣ ΑΠΟΚΡΥΦΗΣ ΔΙΔΑΣΚΑΛΙΑΣ ΔΙΧΩΣ ΝΑ ΑΝΑΡΩΤΙΟΜΑΣΤΕ ΠΟΙΟΣ ΕΙΝΑΙ Ο ΣΥΓΓΡΑΦΕΑΣ, ΠΟΙΕΣ ΟΙ ΠΡΟΘΕΣΕΙΣ ΤΟΥ, ΚΑΙ ΜΕ ΤΙ ΑΝΤΑΛΛΑΓΜΑ ΜΑΣ ΔΙΝΕΙ ΤΙΣ ΕΝ ΛΟΓΩ ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΕΣ. ΤΟ ΙΔΙΟ ΣΥΜΒΑΙΝΕΙ ΜΕ ΜΕΡΙΚΑ ΑΤΟΜΑ ΠΟΥ ¨ΛΕΝΕ¨ ΟΤΙ ΛΑΜΒΑΝΟΥΝ ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΕΣ ΓΙΑ ΟΤΙ ΘΕΜΑ ΖΗΤΗΣΟΥΝ ΜΕ ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑ ΝΑ ΣΥΣΣΩΡΕΥΟΝΤΑΙ ΣΤΟΥΣ ΧΩΡΟΥΣ ΤΟΥΣ ΕΚΑΤΟΝΤΑΔΕΣ ΑΘΩΑ ΑΛΛΑ ΚΑΙ ΤΑΥΤΟΧΡΟΝΑ ΑΦΕΛΗ ΑΤΟΜΑ ΠΟΥ ΖΗΤΟΥΝ ΝΑ ΜΑΘΟΥΝ ΠΡΑΓΜΑΤΑ ΓΙΑ ΤΟΝ ΕΑΥΤΟ ΤΟΥΣ. ΚΑΝΕΙΣ ΣΩΣΤΟΣ ΔΑΣΚΑΛΟΣ ΔΕΝ ΘΕΛΕΙ ΥΠΟΤΑΚΤΙΚΟΥΣ, ΚΑΝΕΝΑΣ ΣΟΦΟΣ ΚΑΘΟΔΗΓΗΤΗΣ ΔΕΝ ΘΑ ΣΕ ¨ΤΑΪΖΕΙ ΨΑΡΙΑ¨ ΕΝΩ ΕΣΥ ΘΑ ΚΑΘΕΣΑΙ ΝΑ ΤΡΩΣ ΕΤΟΙΜΗ ΤΗΝ ΜΑΣΗΜΕΝΗ ΤΡΟΦΗ ΣΟΥ, ΑΛΛΑ ΣΕ ΜΑΘΕΙ ΝΑ ΨΑΡΕΥΕΙΣ ΓΙΑ ΝΑ ΓΙΝΕΙΣ ΑΥΤΟΝΟΜΟΣ ΚΑΙ ΙΣΧΥΡΟΣ. ΕΤΣΙ ΛΟΙΠΟΝ ΕΙΝΑΙ ΛΑΘΟΣ ΝΑ ΔΕΧΕΤΑΙ ΚΑΠΟΙΟΣ ΑΠΑΙΔΕΥΤΑ ΟΤΙ ΤΟΥ ΔΙΝΟΥΝ, ΜΕ ΠΡΟΦΑΣΗ ΤΟ ΚΑΛΟ ΤΟΥ ΧΩΡΙΣ ΝΑ ΕΡΕΥΝΑ ΤΗΝ ΣΚΟΠΙΜΟΤΗΤΑ ΤΗΣ ΕΚΑΣΤΟΤΕ ΠΝΕΥΜΑΤΙΚΗΣ ΔΟΣΟΛΗΨΙΑΣ. ΥΠΑΡΧΟΥΝ ΔΑΣΚΑΛΟΙ Η ΣΥΓΓΡΑΦΕΙΣ ΠΟΥ ΤΡΕΦΟΝΤΑΙ ΕΝΕΡΓΕΙΑΚΑ ΑΠΟ ΤΟ ΚΟΙΝΟ ΤΟΥΣ, ΠΟΥ ΕΧΟΥΝ ΚΟΜΠΛΕΞ ΚΑΤΩΤΕΡΟΤΗΤΑΣ ΚΑΙ ΘΕΛΟΥΝ ΥΠΟΧΡΕΩΤΙΚΑ ΤΟ ΔΙΚΟ ΤΟΥΣ ΜΑΝΤΡΙ ΜΕ ΧΙΛΙΑΔΕΣ ΑΒΟΥΛΟΥΣ ΥΠΟΤΑΚΤΙΚΟΥΣ ΚΛΕΙΣΜΕΝΟΥΣ ΜΕΣΑ, ΠΟΥ ΕΠΕΜΒΑΙΝΟΥΝ ΣΤΙΣ ΖΩΕΣ ΤΟΥ ΚΑΘΕΝΟΣ ΜΑΘΗΤΗ – ΥΠΟΤΑΚΤΙΚΟΥ ΚΑΙ ΤΟΝ ΕΛΕΓΧΟΥΝ ΠΛΗΡΩΣ ΑΚΟΜΗ ΚΑΙ ΣΕ ΛΕΠΤΑ ΠΡΟΣΩΠΙΚΑ ΖΗΤΗΜΑΤΑ ΜΕ ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑ ΜΑΚΡΟΠΡΟΘΕΣΜΑ ΝΑ ΔΗΜΙΟΥΡΓΕΙΤΑΙ ΜΙΑ ΣΧΕΣΗ ΕΞΑΡΤΗΣΗΣ ΜΑΘΗΤΗ – ΔΑΣΚΑΛΟΥ ΚΑΙ Ο ΜΑΘΗΤΗΣ ΝΑ ΜΗΝ ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΑΠΟΦΑΣΙΣΕΙ ΓΙΑ ΤΙΠΟΤΑ ΠΡΙΝ ΡΩΤΗΣΕΙ ΤΟΝ ΔΑΣΚΑΛΟ – ΓΚΟΥΡΟΥ – ΕΝΕΡΓΕΙΑΚΟ ΒΑΜΠΙΡ. ΕΙΝΑΙ ΑΥΤΟΝΟΗΤΟ ΚΑΙ ΤΟ ΚΑΤΑΛΑΒΑΙΝΕΤΕ ΟΤΙ ΕΝΑΣ ΤΕΤΟΙΟΣ ΜΑΘΗΤΗΣ – ΥΠΟΤΑΚΤΙΚΟΣ ΓΙΝΕΤΑΙ ΑΒΟΥΛΟ ΟΝ ΔΙΧΩΣ ΠΡΟΣΩΠΙΚΗ ΑΠΟΨΗ, ΚΡΙΣΗ ΚΑΙ ΠΝΕΥΜΑΤΙΚΗ ΑΥΤΟΝΟΜΙΑ, ΕΙΝΑΙ ΕΝΑ ΥΠΟΧΕΙΡΙΟ ΠΟΥ ΑΝ ΜΕΙΝΕΙ ΧΩΡΙΣ ΚΑΘΟΔΗΓΗΤΗ –ΤΣΟΠΑΝΗ ΑΙΣΘΑΝΕΤΑΙ ΑΝΑΣΦΑΛΕΙΑ ΚΑΙ ΠΝΙΓΕΤΑΙ ΣΕ ΜΙΑ ΚΟΥΤΑΛΙΑ ΥΔΩΡ. ΕΝΑΣ ΑΛΗΘΙΝΟΣ ΚΑΙ ΣΟΦΟΣ ΔΑΣΚΑΛΟΣ ΔΕΝ ΘΑ ΕΠΕΤΡΕΠΕ ΠΟΤΕ ΣΤΟΝ ΕΑΥΤΟ ΤΟΥ ΝΑ ΕΧΕΙ ΓΙΑ ΜΑΘΗΤΕΣ ΑΒΟΥΛΑ ΚΑΙ ΑΠΑΙΔΕΥΤΑ ΟΝΤΑ ΚΑΙ ΑΝ ΣΥΝΕΒΑΙΝΕ ΑΥΤΟ ΘΑ ΠΡΟΣΠΑΘΟΥΣΕ ΝΑ ΤΑ ¨ΑΥΤΟΝΟΜΗΣΕΙ ΥΠΑΡΞΙΑΚΑ¨ ΚΑΙ ΟΧΙ ΝΑ ΚΑΝΕΙ ΠΡΟΣΗΛΥΤΙΣΜΟ.

«Σωτηρία θα πει να λυτρωθείς απ' όλους τους σωτήρες· αυτή 'ναι η ανώτατη ... Αντέχεις;».
Καζαντζάκης Ν.


          ΚΑΘΕ ΑΝΘΡΩΠΙΝΟ ΟΝ ΠΟΥ ΣΕΒΕΣΑΙ ΤΟΝ ΕΑΥΤΟ ΤΟΥ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΕΙΝΑΙ ΕΠΙΦΥΛΑΚΤΙΚΟ ΣΕ ΟΤΙ ΤΟΥ ΠΡΟΣΦΕΡΕΤΑΙ ΜΕ ΣΧΕΤΙΚΗ ΕΥΚΟΛΙΑ ΔΙΟΤΙ ΤΟ ΠΙΘΑΝΟΤΕΡΟ ΕΙΝΑΙ ΝΑ ΠΛΑΝΕΥΤΕΙ ΠΕΦΤΟΝΤΑΣ ΣΕ ΑΟΡΑΤΕΣ ΠΑΓΙΔΕΣ ΚΑΙ ΝΑ ΝΟΜΙΖΕΙ ΠΩΣ ΕΙΝΑΙ ΕΛΕΥΘΕΡΟ. ΤΟ ΣΥΣΤΗΜΑ ΕΛΕΓΧΕΤΑΙ ΑΠΟ ΠΟΛΥ ΣΚΟΤΕΙΝΑ ΟΝΤΑ ΠΟΥ ΕΙΝΑΙ ΑΟΡΑΤΑ ΑΠΟ ΤΑ ΥΛΙΚΑ ΜΑΣ ΜΑΤΙΑ, ΜΗΝ ΨΑΧΝΕΤΕ ΜΕ ΤΗΝ ΛΟΓΙΚΗ ΚΑΙ ΜΕ ΤΟΥΣ ΔΥΟ ΟΦΘΑΛΜΟΥΣ ΝΑ ΔΕΙΤΕ ΠΡΑΓΜΑΤΑ ΚΑΙ ΚΑΤΑΣΤΑΣΕΙΣ ΠΟΥ ΘΕΛΟΥΝ ΑΛΛΑ ΑΙΣΘΗΤΗΡΙΑ ΜΕΣΑ ΓΙΑ ΝΑ ΓΙΝΟΥΝ ΟΡΑΤΑ, ΟΠΩΣ Η ΔΙΑΙΣΘΗΣΗ , Η ΕΝΟΡΑΣΗ, Η ΔΙΟΡΑΣΗ ΚΑΙ ΤΟΣΑ ΑΛΛΑ. ΕΝΑ ΨΕΜΑ ΠΟΤΕ ΔΕΝ ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ¨ΣΕΡΒΙΡΙΣΤΕΙ¨ ΑΠΟ ΜΟΝΟ ΤΟΥ ΔΙΟΤΙ ΘΑ ΓΙΝΕΙ ΑΝΤΙΛΗΠΤΟ, ΓΙΑΥΤΟ ΠΑΝΤΑ ΣΥΝΟΔΕΥΕΤΑΙ ΑΠΟ ΜΕΓΑΛΕΣ ΑΛΗΘΕΙΕΣ ΓΙΑ ΝΑ ΚΕΡΔΙΣΕΙ ΕΥΚΟΛΑ ΤΗΝ ΕΜΠΙΣΤΟΣΥΝΗ ΤΟΥ ΕΝΔΙΑΦΕΡΟΜΕΝΟΥ. ΟΤΙ ΛΑΜΠΕΙ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΧΡΥΣΟΣ ΚΑΙ ΟΤΙ ΦΑΙΝΕΤΑΙ ΑΛΗΘΟΦΑΝΕΣ ΔΕΝ ΣΗΜΑΙΝΕΙ ΠΩΣ ΕΙΝΑΙ ΚΑΙ ΑΛΗΘΙΝΟ ΑΠΑΡΑΙΤΗΤΑ, ΓΙΑΥΤΟ ΕΠΙΒΑΛΛΕΤΑΙ ΝΑ ΕΡΕΥΝΑΤΕ ΣΕ ΒΑΘΟΣ ΟΤΙ ΔΙΑΒΑΖΕΤΕ ΑΚΟΜΗ ΚΑΙ ΑΥΤΑ ΠΟΥ ΕΙΣΤΕ ΑΠΟΛΥΤΑ ΣΙΓΟΥΡΟΙ ΟΤΙ ΕΙΝΑΙ ΣΩΣΤΑ! ΜΕΣΑ ΑΠΟ ΤΑ ΟΜΟΡΦΑ ΠΕΡΙΤΥΛΙΓΜΑΤΑ ΤΗΣ ΑΓΑΠΗΣ, ΤΟΥ ΦΩΣ ΤΩΝ ΑΝΘΡΩΠΙΝΩΝ ΔΙΚΑΙΩΜΑΤΩΝ, ΤΗΣ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑΣ, ΚΑΙ ΤΗΣ ΕΛΕΥΘΕΡΙΑΣ ΘΑ ΒΡΕΙΤΕ ΤΙΣ ΠΙΟ ΑΠΕΧΘΗ ΕΓΚΛΗΜΑΤΑ ΕΙΣ ΒΑΡΟΣ ΤΗΣ ΑΝΘΡΩΠΟΤΗΤΑΣ. ΤΙ ΑΛΛΟ ΠΕΡΙΜΕΝΕΤΕ ΛΟΙΠΟΝ ΓΙΑ ΝΑ ΠΕΙΣΤΕΙΤΕ ΟΤΙ ΟΛΑ ΕΛΕΓΧΟΝΤΑΙ ΚΑΙ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΕΙΣΤΕ ΠΡΟΣΕΚΤΙΚΟΙ ΣΕ ΟΤΙ ΒΑΖΕΤΕ ΚΑΤΑ ΝΟΥ!

                    Ο ΑΝΘΡΩΠΟΣ ΕΙΝΑΙ ΘΕΪΚΟ ΟΝ ΚΑΙ ΑΠΟΤΕΛΕΙ ΠΡΟΕΚΤΑΣΗ ΤΗΣ ΑΛΗΘΙΝΗΣ ΠΗΓΗ ΠΟΥ ΠΡΟ-ΑΡΧΕΙ ΟΛΩΝ. ΕΙΝΑΙ ΤΟ ΑΙΣΘΗΤΗΡΙΟ ΟΡΓΑΝΟ ΤΩΝ ΟΥΡΑΝΙΩΝ ΑΔΕΡΦΩΝ ΚΑΙ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΜΕΤΑΦΕΡΕΙ ΣΩΣΤΑ ΤΙΣ ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΕΣ ΠΟΥ ΑΝΤΙΛΑΜΒΑΝΕΤΑΙ ΕΠΙ ΓΑΙΑΣ. ΟΛΟΙ ΕΣΕΙΣ ΕΙΣΤΕ ΜΑΤΙΑ ΚΑΙ ΤΑ ΑΥΤΙΑ ΤΩΝ ΟΥΡΑΝΙΩΝ ΔΥΝΑΜΕΩΝ ΚΑΙ ΜΕΤΑΔΙΔΕΤΕ ΟΙ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΟΙ ΥΠΟΣΥΝΕΙΔΗΤΑ ΟΤΙ ΑΙΣΘΑΝΕΣΤΕ Η ΑΝΤΙΛΑΜΒΑΝΕΣΤΕ ΑΠΟ ΤΟ ΠΕΡΙΒΑΛΛΟΝ ΓΥΡΩ ΣΑΣ. ΑΥΤΟΣ ΕΙΝΑΙ ΚΑΙ Ο ΚΥΡΙΟΣ ΛΟΓΟΣ ΠΟΥ ΤΟ ΕΡΠΕΤΙΚΟ ΣΥΣΤΗΜΑ ΘΕΛΕΙ ΝΑ ΕΧΕΙ ΤΟΝ ΑΝΘΡΩΠΟ ΣΕ ΠΛΗΡΗ ΣΥΓΧΥΣΗ ΚΑΙ ΠΛΑΝΗ ΓΙΑΤΙ ΕΤΣΙ ΜΕΤΑΔΙΔΕΙ ΛΑΝΘΑΣΜΕΝΕΣ ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΕΣ ΠΡΟΣ ΤΟΝ ΟΥΡΑΝΟ. ΕΙΝΑΙ ΠΟΛΥ ΣΗΜΑΝΤΙΚΟ ΛΟΙΠΟΝ ΝΑ ΚΑΤΑΦΕΡΝΟΥΜΕ ΝΑ ΑΝΤΙΛΑΜΒΑΝΟΜΑΣΤΕ ΤΗΝ ΑΛΗΘΕΙΑ ΜΕΣΑ ΑΠΟ ΤΑ ΨΕΥΤΙΚΑ ΠΕΠΛΑ ΠΟΥ ΠΡΟΒΑΛΛΟΝΤΑΙ ΣΥΝΕΧΩΣ ΜΠΡΟΣΤΑ ΜΑΣ ΚΑΙ ΝΑ ΕΠΑΝΑΠΡΟΣΔΙΟΡΙΖΟΥΜΕ ΣΥΝΕΧΩΣ ΤΗΝ ΠΝΕΥΜΑΤΙΚΗ ΜΑΣ ΘΕΣΗ ΜΕΣΑ ΑΠΟ ΔΙΑΡΚΗ ΕΡΕΥΝΑ ΚΑΙ ΑΝΑΖΗΤΗΣΗ.

                       ΕΝΑ ΑΚΟΜΗ ΣΗΜΑΝΤΙΚΟ ΘΕΜΑ ΣΤΟ ΟΠΟΙΟ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΔΟΘΕΙ ΙΔΙΑΙΤΕΡΗ ΠΡΟΣΟΧΗ ΕΙΝΑΙ ΑΥΤΟ ΜΕ ΤΟΥΣ ΦΑΝΤΑΣΤΙΚΟΥΣ ΟΡΑΜΑΤΙΣΜΟΥΣ ΕΝΟΣ ΚΑΛΥΤΕΡΟΥ ΚΟΣΜΟΥ ΚΤΛ. ΔΕΝ ΛΕΩ ΠΩΣ ΕΙΝΑΙ ΚΑΚΟ ΝΑ ΦΑΝΤΑΖΟΜΑΣΤΕ ΕΝΑ ΚΑΛΥΤΕΡΟ ΜΕΛΛΟΝ,
 .....ΑΛΛΑ ΤΙ ΓΙΝΕΤΑΙ ΣΤΗΝ ΠΕΡΙΠΤΩΣΗ ΠΟΥ ΟΛΟΙ ΑΥΤΟΙ ΟΙ ΥΠΟΚΙΝΟΥΜΕΝΟΙ ΟΡΑΜΑΤΙΣΜΟΙ ΣΤΕΛΝΟΥΝ ΛΑΝΘΑΣΜΕΝΑ ΜΗΝΥΜΑΤΑ ΣΤΙΣ ΟΥΡΑΝΙΕΣ ΔΥΝΑΜΕΙΣ ΟΤΙ ΟΛΑ ΕΔΩ ΕΠΙ ΓΑΙΑΣ ΕΙΝΑΙ ΚΑΛΑ ΚΑΙ ΠΑΙΡΝΑΜΕ ΟΜΟΡΦΑ…?

ΟΤΙ ΔΕΝ ΧΡΕΙΑΖΕΤΑΙ ΝΑ ΓΙΝΕΙ ΚΑΜΙΑ ΘΕΪΚΗ ΕΠΕΜΒΑΣΗ ΓΙΑΤΙ ΟΛΑ ΕΔΩ ΚΑΤΩ ΕΙΝΑΙ ΡΟΔΙΝΑ…?

ΕΧΕΤΕ ΑΝΑΡΩΤΗΘΕΙ ΤΙ ΖΗΜΙΑ ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΠΡΟΚΛΗΘΕΙ ΟΤΑΝ ΠΡΟΣΠΟΙΟΥΜΑΣΤΕ ΟΤΙ ΟΛΑ ΕΙΝΑΙ ΚΑΛΑ ΓΙΑ ΤΟΝ ΑΝΘΡΩΠΟ ΕΝΩ ΣΤΗΝ ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΟΤΗΤΑ ΘΑΒΟΥΜΕ ΤΗΝ ΑΛΗΘΕΙΑ ΜΕ ΣΑΘΡΑ ΣΥΝΑΙΣΘΗΜΑΤΑ?

        ΠΟΙΟΣ ΘΑ ΑΚΟΥΣΕΙ ΤΗΝ ΑΛΗΘΕΙΑ ΕΚΕΙ ΠΑΝΩ ΟΤΑΝ ΕΜΕΙΣ ΟΙ ΙΔΙΟΙ ΠΟΥ ΕΙΜΑΣΤΕ ΤΑ ΜΑΤΙΑ ΚΑΙ ΤΑ ΑΥΤΙΑ ΤΗΣ ΟΥΡΑΝΙΑΣ ΚΟΙΝΩΝΙΑΣ ΤΟΥΣ ΚΟΡΟΙΔΕΥΟΥΜΕ ΣΤΕΛΝΟΝΤΑΣ ΤΟΥΣ ΨΕΥΤΙΚΕΣ ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΕΣ! ΒΕΒΑΙΑ ΘΑ ΑΝΑΡΩΤΗΘΕΙ ΚΑΠΟΙΟΣ ΚΑΙ ΘΑ ΠΕΙ… «ΜΑ ΚΑΛΑ ΟΙ ΟΥΡΑΝΙΕΣ ΔΥΝΑΜΕΙΣ ΧΡΕΙΑΖΟΝΤΑΙ ΕΜΑΣ ΓΙΑ ΝΑ ΔΟΥΝ ΤΗΝ ΑΛΗΘΕΙΑ, ΔΕΝ ΤΗΝ ΒΛΕΠΟΥΝ ΑΠΟ ΜΟΝΟΙ ΤΟΥΣ…?» ΚΑΙ ΑΠΑΝΤΩ…. «ΝΑΙ ΧΡΕΙΑΖΟΝΤΑΙ ΕΜΑΣ ΓΙΑ ΝΑ ΤΟΥΣ ΠΟΥΜΕ ΤΙ ΣΥΜΒΑΙΝΕΙ, ΕΜΕΙΣ ΕΠΙΛΕΞΑΜΕ ΝΑ ΕΡΘΟΥΜΕ ΣΑΝ ¨ΠΡΑΚΤΟΡΕΣ¨ ΣΤΟΝ ΥΛΙΚΟ ΚΟΣΜΟ ΓΙΑ ΝΑ ΚΑΤΑΣΚΟΠΕΥΣΟΥΜΕ ΤΟΝ ΑΟΡΑΤΟ ΕΧΘΡΟ ΚΑΙ ΝΑ ΜΕΤΑΔΩΣΟΥΜΕ ΤΗΝ ΑΛΗΘΕΙΑ…!» ΤΑ ΟΥΡΑΝΙΑ ΑΔΕΡΦΙΑ ΜΑΣ ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΕΧΟΥΝ ΤΗΝ ΙΚΑΝΟΤΗΤΑ ΝΑ ΔΙΑΒΑΣΟΥΝ ΤΙΣ ΣΚΕΨΕΙΣ ΜΑΣ ΚΑΙ ΝΑ ΜΑΘΟΥΝ ΤΗΝ ΑΛΗΘΕΙΑ ΜΕ ΑΛΛΟΥΣ ΤΡΟΠΟΥΣ, ΟΜΩΣ ΔΕΝ ΤΟ ΚΑΝΟΥΝ ΓΙΑΤΙ ΠΑΡΑΒΙΑΖΟΥΝ ΤΗΝ ΝΟΜΟΤΕΛΕΙΑ ΤΗΣ ΕΛΕΥΘΕΡΗΣ ΒΟΥΛΗΣΗΣ ΚΑΙ ΤΗΣ ΕΠΙΛΟΓΗΣ, ΕΤΣΙ ΚΑΙ ΕΜΕΙΣ ΑΝ ΛΕΜΕ ΟΤΙ ΕΔΩ ΚΑΤΩ ΠΑΙΡΝΑΜΕ ΤΕΛΕΙΑ ΚΑΙ ΟΡΑΜΑΤΙΖΟΜΑΣΤΕ ΕΝΑΝ ΦΑΝΤΑΣΤΙΚΟ ΚΟΣΜΟ ΠΟΥ ΕΙΝΑΙ ΑΝΥΠΑΡΚΤΟΣ, ΕΙΝΑΙ ΣΑΝ ΝΑ ΛΕΜΕ ΟΤΙ ΑΦΗΣΤΕ ΜΑΣ ΗΣΥΧΟΥΣ ΚΑΙ ΜΗΝ ΕΠΕΜΒΑΙΝΕΤΕ ΔΙΟΤΙ ΖΟΥΜΕ ΣΕ ΕΝΑΝ ΠΑΡΑΔΕΙΣΟ. ΥΠΟ ΑΥΤΕΣ ΤΙΣ ΣΥΝΘΗΚΕΣ, ΑΚΟΜΗ ΚΑΙ ΑΝ ΓΝΩΡΙΖΟΥΝ ΕΚΕΙ ΨΗΛΑ ΤΗΝ ΑΛΗΘΕΙΑ ΟΤΙ ΒΡΙΣΚΟΜΑΣΤΕ ΣΕ ΠΛΑΝΗ, ΔΕΝ ΕΠΕΜΒΑΙΝΟΥΝ ΔΙΟΤΙ ΕΧΟΥΜΕ ΚΑΝΕΙ ΗΔΗ ΤΗΝ ΕΠΙΛΟΓΗ ΜΑΣ ΚΑΙ ΔΕΝ ΕΧΟΥΝ ΔΙΚΑΙΩΜΑ ΝΑ ΠΑΡΕΜΒΟΥΝ.

          ΕΙΝΑΙ ΚΑΘΗΚΟΝ ΚΑΘΕ ΕΜΨΥΧΟΥ ΑΝΘΡΩΠΙΝΟΥ ΟΝΤΟΣ ΝΑ ΚΟΙΤΑ ΚΑΘΕ ΜΕΡΑ ΤΟΝ ΟΥΡΑΝΟ ΚΑΙ ΝΑ ΜΕΤΑΔΙΔΕΙ ΤΗΝ ΑΛΗΘΕΙΑ ΓΙΑ ΑΥΤΑ ΠΟΥ ΒΙΩΝΕΙ ΚΑΙ ΟΧΙ ΝΑ ΦΑΝΤΑΖΕΤΑΙ ΕΙΚΟΝΙΚΕΣ ΑΣΥΝΑΡΤΗΣΙΕΣ ΓΙΑ ΤΟΝ ΤΙ ΘΑ ΗΘΕΛΕ ΣΤΟ ΜΕΛΛΟΝ. ΕΙΝΑΙ ΔΟΥΛΕΙΑ ΜΑΣ ΚΑΙ ΑΠΟΣΤΟΛΗ ΜΑΣ ΝΑ ΑΝΑΦΕΡΟΥΜΕ ΑΔΕΚΑΣΤΑ ΤΗΝ ΠΑΡΟΥΣΑ ΑΛΗΘΕΙΑ ΤΗΣ ΚΑΘΕ ΣΤΙΓΜΗΣ ΠΟΥ ΒΙΩΝΟΥΜΕ ΧΩΡΙΣ ΝΑ ΚΟΙΤΑΜΕ ΠΑΡΕΛΘΟΝ ΚΑΙ ΜΕΛΛΟΝ, ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΖΟΥΜΕ ΣΤΟ ΠΑΡΟΝ ΓΙΑΤΙ ΜΟΝΟ ΜΕΣΑ ΣΤΗΝ ΚΑΘΕ ΣΤΙΓΜΗ ΤΟΥ ΠΑΡΟΝΤΟΣ ΧΡΟΝΟΥ ΜΠΟΡΟΥΜΕ ΝΑ ΑΛΛΑΞΟΥΜΕ ΤΑ ΔΡΩΜΕΝΑ ΚΑΙ ΝΑ ΕΠΕΜΒΟΥΜΕ ΔΥΝΑΜΙΚΑ ΣΤΑ ΑΠΑΝΘΡΩΠΑ ΣΧΕΔΙΑ ΤΩΝ ΑΠΟΣΤΑΤΩΝ. ΑΛΛΩΣΤΕ ΟΙ ΑΠΟΣΤΑΤΕΣ ΑΥΤΟ ΠΕΤΥΧΑΝ… ΝΑ ΣΚΕΦΤΟΜΑΣΤΕ ΤΟ ΠΑΡΕΛΘΟΝ, ΝΑ ΦΑΝΤΑΖΟΜΑΣΤΕ ΤΟ ΜΕΛΛΟΝ ΚΑΙ ΝΑ ΛΕΙΠΟΥΜΕ ΑΠΟ ΤΟ ΠΑΡΟΝ, ΑΥΤΟ ΕΧΕΙ ΣΑΝ ΣΥΝΕΠΕΙΑ ΝΑ ΑΠΟΥΣΙΑΖΟΥΜΕ ΜΟΝΙΜΑ ΑΠΟ ΤΟ ΑΙΩΝΙΟ ΠΑΡΟΝ ΚΑΙ ΟΙ ΣΚΟΤΕΙΝΟΙ ΝΑ ΔΙΑΜΟΡΦΩΝΟΥΝ ΟΠΩΣ ΘΕΛΟΥΝ ΤΙΣ ΜΟΙΡΕΣ ΜΑΣ. ΟΠΩΣ ΚΑΙ ΝΑ ΕΧΕΙ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΕΙΜΑΣΤΕ ΣΤΑΘΕΡΟΙ ΚΑΙ ΑΙΣΙΟΔΟΞΟΙ, ΝΑ ΜΗΝ ΑΠΟΓΟΗΤΕΥΟΜΑΣΤΕ ΚΑΙ ΝΑ ΕΧΟΥΜΕ ΨΥΧΙΚΑ ΑΠΟΘΕΜΑΤΑ ΓΙΑ ΤΟΝ ΔΥΣΚΟΛΟ ΑΓΩΝΑ ΜΑΣ, ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΣΤΡΑΦΟΥΜΕ ΠΡΟΣ ΤΟΝ ΟΥΡΑΝΟ ΚΑΙ ΝΑ ΑΡΧΙΣΟΥΜΕ ΝΑ ΑΝΑΦΕΡΟΥΜΕ ΤΗΝ ΑΛΗΘΕΙΑ, ΝΑ ΛΕΜΕ ΟΤΙ ΕΧΟΥΝ ΔΙΑΛΥΣΕΙ ΤΑ ΠΑΝΤΑ, ΟΤΙ ΕΧΟΥΝ ΚΑΤΑΣΤΡΕΨΕΙ ΤΗΝ ΓΑΙΑ, ΕΧΟΥΝ ΑΛΛΟΙΩΣΕΙ ΤΟ ΑΝΘΡΩΠΙΝΟ ΕΙΔΟΣ, ΕΧΟΥΝ ΜΕΤΑΛΛΑΞΕΙ  ΤΗΝ ΘΕΙΑ ΦΥΣΗ, ΕΧΟΥΝ ΠΡΟΚΑΛΕΣΕΙ ΠΟΝΟ ΚΑΙ ΘΛΙΨΗ ΣΕ ΟΛΑ ΤΑ ΕΠΙΓΕΙΑ ΠΛΑΣΜΑΤΑ ΚΑΙ ΝΑ ΖΗΤΗΣΟΥΜΕ ΤΗΝ ΝΕΜΕΣΙΣ ΝΑ ΑΝΑΛΑΒΕΙ ΔΡΑΣΗ, ΜΟΝΟ ΑΥΤΟ ΘΑ ΠΡΟΚΑΛΕΣΕΙ ΤΡΟΜΟ ΣΤΑ ΑΠΟΣΤΑΤΙΚΑ ΥΒΡΙΔΙΚΑ ΟΝΤΑ ΠΟΥ ΜΟΛΥΝΟΥΝ ΤΗΝ ΠΑΝΙΕΡΟ ΠΛΑΝΗΤΗ ΜΑΣ. ΚΑΘΕ ΑΛΗΘΙΝΗ ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΑ ΠΟΥ ΜΕΤΑΦΕΡΕΤΑΙ ΑΠΟ ΕΣΑΣ ΠΡΟ ΤΟΥ ΟΥΡΑΝΟ ΕΙΝΑΙ ΚΑΙ ΜΙΑ ΑΝΑΦΟΡΑ ΤΟΥ ΑΛΗΘΙΝΟΥ ΠΡΟΒΛΗΜΑΤΟΣ, ΓΙΑΥΤΟ ΝΑ ΕΙΣΤΕ ΣΙΓΟΥΡΟΙ ΟΤΙ ΟΤΑΝ ΘΑ ΜΑΖΕΥΤΟΥΝ ΑΡΚΕΤΕΣ ΑΝΑΦΟΡΕΣ (ΚΡΙΣΙΜΟ ΠΛΗΘΟΣ) ΤΟΤΕ ΘΑ ΕΡΘΕΙ Η ΩΡΑ ΝΑ ΠΕΣΕΙ ΚΑΙ ΤΟ ¨ΜΑΓΑΖΙ¨ ΤΟΥΣ! 

       ΜΗΝ ΜΕΝΕΤΕ ΑΜΕΤΟΧΟΙ, ΕΧΕΤΕ ΚΑΘΗΚΟΝ ΝΑ ΑΝΑΦΕΡΕΤΕ ΤΗΝ ΑΛΗΘΕΙΑ, ΕΧΕΤΕ ΥΠΟΧΡΕΩΣΗ ΝΑ ΛΕΤΕ ΤΑ ΠΡΑΓΜΑΤΑ ΟΠΩΣ ΕΙΝΑΙ, ΜΟΝΟ ΑΝ ΑΝΑΦΕΡΘΕΙ ΤΟ ΑΛΗΘΙΝΟ ΠΡΟΒΛΗΜΑ ΚΑΙ ΟΝΟΜΑΤΙΣΤΕΙ ΘΑ ΒΡΕΘΕΙ ΚΑΙ Η ΛΥΣΗ ΤΟΥ, ΑΛΛΙΩΣ ΟΣΟ ΤΟ ΚΡΥΒΟΥΜΕ ΜΕ ΕΙΚΟΝΙΚΕΣ ΨΕΥΔΑΙΣΘΗΣΕΙΣ ΤΟΣΟ ΘΑ ΔΙΑΙΩΝΙΖΕΤΑΙ!

ΑΝΑΦΕΡΕΤΕ ΤΟ ΦΟΛΙΔΩΤΑ ΑΝΔΡΕΙΚΕΛΑ ΣΤΗΝ ΝΕΜΕΣΙΣ ΚΑΙ ΑΥΤΗ ΞΕΡΕΙ ΠΟΛΥ ΚΑΛΑ ΤΗΝ ΔΟΥΛΕΙΑ ΤΗΣ. Ο ΝΟΩΝ ΝΟΕΙΤΩ.


«Όλων των ανθρώπων οι ψυχές είναι αθάνατες. Όμως των δικαίων δεν είναι μόνο αθάνατες, αλλά και θεϊκές».
Σωκράτης



Υ.Γ.: Ο ΤΙΤΛΟΣ ΤΟΥ ΚΕΙΜΕΝΟΥ ΔΕΝ ΕΧΕΙ ΕΠΙΛΕΧΘΕΙ ΤΥΧΑΙΑ, ΕΙΝΑΙ ΠΑΡΕΜΦΕΡΗΣ ΜΕ ΤΟΝ ΤΙΤΛΟ ΠΟΥ ΦΕΡΕΙ ΕΝΑ ΑΠΟ ΤΑ ΠΙΟ ΣΚΟΤΕΙΝΑ ΕΛΛΗΝΙΚΑ ΒΙΒΛΙΑ ΤΗΣ ΣΥΓΧΡΟΝΗΣ ΕΠΟΧΗΣ. ΠΟΛΛΟΙ ΘΑ ΤΟ ΕΧΕΤΕ ΔΙΑΒΑΣΕΙ ΚΑΙ ΑΛΛΟΙ ΤΟΣΟΙ ΘΑ ΕΧΕΤΕ ΔΙΑΠΙΣΤΩΣΕΙ ΤΗΝ ΕΝΤΟΝΗ ΑΛΛΑΓΗ ΣΥΜΠΕΡΙΦΟΡΑΣ ΤΟΥ ΑΝΑΓΝΩΣΗ ΜΕΤΑ ΤΗΝ ΑΝΑΓΝΩΣΗ ΤΟΥ ΒΙΒΛΙΟΥ. ΑΝ ΚΑΠΟΙΟΣ ΠΑΡΕΙ ΣΥΓΚΕΚΡΙΜΕΝΑ ΑΠΟΣΠΑΣΜΑΤΑ ΜΕΣΑ ΑΠΟ ΤΟ ΒΙΒΛΙΟ ΚΑΙ ΤΑ ΗΧΟΓΡΑΦΗΣΕΙ ΔΙΑΒΑΖΟΝΤΑΣ ΤΑ ΔΥΝΑΤΑ ΚΑΙ ΜΕΤΑ ΤΑ ΑΝΑΠΑΡΑΓΕΙ ΑΝΤΙΣΤΡΟΦΑ ΤΟΤΕ ΘΑ ΚΑΤΑΛΑΒΕΙ ΤΙ ΕΙΔΟΥΣ ΓΝΩΣΗ ΔΙΑΒΑΖΕ ΚΑΙ ΤΙ ΖΗΜΙΑ ΠΡΟΚΑΛΕΣΕ.

ΤΙΠΟΤΑ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΟΠΩΣ ΦΑΙΝΕΤΑΙ….ΔΕΝ ΤΟ ΒΛΕΠΕΤΕ ?!


ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ ΤΟΥΣ ΑΛΗΘΙΝΟΥΣ ΑΔΕΡΦΟΥΣ... «ΠΟΛΥΜΝΟΙΑ ΑΝΔΡΟΜΕΔΙΑ», «ΠΥΡΦΕΑ ΑΠΟΛΛΩΝ», «ΕΛΛΑΝΙΑ ΑΡΕΙΑ»,«ΕΛΛΑΝΙΟ ΙΦΙΓΕΝΗ», «ΝΕΦΕΛΗΓΕΡΕΤΗ ΑΡΓΙΚΕΡΑΥΝΟ», «ΜΑΙΝΑΔΑ ΕΥΡΥΔΙΚΗ», ΓΙΑ ΤΗΝ ΠΟΛΥΤΙΜΗ ΒΟΗΘΕΙΑ ΤΟΥΣ ΤΟΣΟ ΣΤΟ ΜΠΛΟΚ ΟΣΟ ΚΑΙ ΓΙΑ ΤΗΝ ΠΟΛΥΤΙΜΗ ΑΡΩΓΗ ΤΟΥΣ ΣΕ ΘΕΜΑΤΑ ΑΦΥΠΝΙΣΗΣ. Η ΥΠΑΡΞΗ ΣΑΣ ΕΙΝΑΙ ΜΙΑ ΟΑΣΗ ΦΩΤΟΣ ΣΕ ΜΙΑ ΠΕΡΙΟΔΟ ΔΥΣΒΑΣΤΑΚΤΟΥ ΣΚΟΤΟΥΣ. ΣΑΣ ΥΠΟΣΧΟΜΑΙ ΑΔΕΡΦΙΑ ΜΟΥ, ΜΑ ΤΟΝ ΟΥΡΑΝΙΟ ΣΤΕΡΕΩΜΑ ΟΤΙ Ο ΚΑΙΡΟΣ ΕΙΝΑΙ ΠΟΛΥ ΚΟΝΤΑ ΚΑΙ ΤΙΠΟΤΑ ΔΕΝ ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΣΤΑΜΑΤΗΣΕΙ ΑΥΤΟ ΠΟΥ ΕΡΧΕΤΑΙ.


                             ЭЄ ΕΣΕΤΑΙ ΝΕΜΕΣΙΣ ЭЄ

ΑΝΑΞ ΑΥΤΟΝ

8 σχόλια:

  1. Το εν λόγω βιβλίο, σας «χαλάει του σούπα» επειδή:
    1) Εξυψώνει το Χριστό υψηλότερα από εκεί που τον τοποθετεί η εκκλησία του Φαρισαίου Παύλου.
    2) ΔΙΑΧΩΡΙΖΕΙ τον Χριστό από τον Γιαχβέ (για τον οποίο μπορείτε πολύ εύκολα να βρείτε ΑΠΕΙΡΑ σκοτεινά σημεία). Έτσι σας στερεί τα «εργαλεία» όπου μέσω του Γιαχβέ θα υποβαθμίσετε Τον Χριστό.
    3) ΕΞΙΣΩΝΕΙ τον Γιαχβέ με τον Δια* και καταδικάζει το δωδεκάθεο …

    *Δίας: Η αρχαία ονομασία του (Ζευς), εμφανίζεται εις τας πλαγίας πτώσεις ως Διός, Διί (Δι), Δια. Δεν είναι άμοιρη η σχέση του με το ‘δις’ που σημαίνει δύο, δύο φορές. Το δε όνομα ‘Δία’ πάλι είναι συνυφασμένο με το ‘δια’ το οποίο άνευ πτώσεως δηλώνει ΤΟΝ ΔΙΑΧΩΡΙΣΜΟ ΚΑΙ ΤΗ ΔΙΑΙΡΕΣΗ.

    ΤΙ ΠΡΟΤΙΜΑΜΕ ΛΟΙΠΟΝ· ΤΟΝ ΚΑΤΑΚΕΡΜΑΤΙΣΜΟ Ή ΤΗΝ ΕΝΟΠΟΙΗΣΗ;

    Μήπως θα μπορούσατε να μας υποδείξετε εκείνα τα αποσπάσματα του βιβλίου, που αν διαβαστούν αντίστροφα, δίνουν σκοτεινά ακούσματα;
    Η ΛΑΣΠΟΛΟΓΙΑ ΔΕΝ ΤΙΜΑ ΤΟΥΣ ΕΛΛΗΝΕΣ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Αδυνατώ να φανταστώ κάποιον να απαγγέλει ένα ολόκληρο το βιβλίο ηχογραφώντας το και μετά να το ακούει ανάποδα, μήπως και βρει κάτι «σκοτεινό». ...Μπας και σας έχει λασκάρει κάποια βίδα;

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Εχω διαβάσει το βιβλίο και δε βρίσκω τι σχέση έχουν τα γραφόμενα με αυτό. Ηδίως οι οραματισμοί για έναν καλύτερο κόσμο. Μήπως ο αρθρογράφος είναι όλα όσα περιγράφει για τη συγγραφέα και τα γραφεί επειδή νιώθει ότι απειλείται απο την Αλήθεια; Ας μην ξεχνάμε ότι για να γίνεις μέλός στο σχέδιο Αχιλέας που φιλοξενείται απο αυτό το μπλογκ πρέπει να δώσεις τηλεφωνο, περιοχή και άλλα προσωπικα στοιχεία. Διακρίνω μία εμμονή και ένα παραλύρημα σε αυτό το άρθρο.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. 1. Ο Ησίοδος, σε αναφορά με τα ανθρώπινα γένη, μιλάει σαφώς για μια πτώση που καταλήγει στο τραγικό 5ο γένος (του σιδήρου) του οποίου αυτός δεν θα ήθελε επ' ουδενί να είναι μέλος. Είναι λάθος αυτό που λέει; Εσείς πώς το εξηγείτε αυτό; Σε ότι αφορά τις "μαύρες τρύπες", αυτές δεν είναι μεταφορικές, δεν υπάρχουν στο μυαλό μας, αλλά μέσα σ' αυτό το σύμπαν της πλάνης (matrix) και τις αναφέρουν σήμερα οι πιο "ψαγμένοι" αστροφυσικοί (Nassim Haramein) σαν την βάση της δημιουργίας.
    2. Πώς μπορεί ένας συγγραφέας που εξηγεί αυτό που βλέπουμε με τα αντικειμενικότερα στοιχεία, που δεν ζητά ακολουθητές και που περιγράφει τον δρόμο προς την ελευθερία σαν ένα πολύ προσωπικό μονοπάτι, μακρυά από καθοδηγητές "γκουρού" να θεωρείται ιδιοτελής; Ποιά είναι τα σκοτεινά αόρατα όντα που αναφέρετε ότι ελέγχουν τον κόσμο μας, αν όχι η αστρική δυναστεία που περιγράφεται με τόση σαφήνεια (ως η "πηγή του κακού") στο εν λόγω βιβλίο;
    3. Αν ο άνθρωπος έχει αποκλειστικά θεϊκή καταγωγή, αυτό, από μόνο του, πώς εξηγεί την πτώση; Γιατί δεν μιλάτε ανοικτά για τους ερπετικούς, τη σχέση τους με τη δημιουργία και με τον επονομαζόμενο Εωσφόρο;

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. Τον τιτλο του βιβλιου μπορει να τον πει καποιος;

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  6. http://www.anastasismaraslis.com/el/blog/79-2014-04-06-09-02-26.html

    ΑπάντησηΔιαγραφή