«Ποτέ δεν επιθύμησα να γίνω αρεστός στους πολλούς. Αφ' ενός, δεν κάθισα να μάθω τι αρέσει στους πολ

«Ποτέ δεν επιθύμησα να γίνω αρεστός στους πολλούς. Αφ' ενός, δεν κάθισα να μάθω τι αρέσει στους πολ
«Ποτέ δεν επιθύμησα να γίνω αρεστός στους πολλούς. Αφ' ενός, δεν κάθισα να μάθω τι αρέσει στους πολλούς·κι αφ' ετέρου, τα όσα ήξερα εγώ βρίσκονταν μακριά από τη δική τους αντίληψη». Επίκουρος: (341 π.Χ. - 270 π.Χ.)

Τρίτη 5 Ιουνίου 2012

ΤΟ ΣΧΕΔΙΟ ΤΗΣ ¨ΜΕΓΑΛΗΣ ΣΥΓΚΟΜΙΔΗΣ¨, ΠΛΗΣΙΑΖΕΙ ΣΤΗΝ ΚΟΡΥΦΩΣΗ ΤΟΥ.


     ΕΙΝΑΙ ΓΝΩΣΤΟ ΠΛΕΟΝ ΟΤΙ Ο ΠΛΑΝΗΤΗΣ ΔΕΝ ΕΛΕΓΧΕΤΑΙ ΑΠΟ ΑΝΘΡΩΠΙΝΑ ΧΕΡΙΑ, ΟΥΤΕ Ο ΑΝΘΡΩΠΟΣ ΕΙΝΑΙ ΣΤΗΝ ΚΟΡΥΦΗ ΤΗΣ ΤΡΟΦΙΚΗΣ ΑΛΥΣΙΔΑΣ. ΥΠΑΡΧΕΙ ΚΑΤΙ ΑΟΡΑΤΟ ΚΑΙ ΣΚΟΤΕΙΝΟ ΠΟΥ ΕΞΟΥΣΙΑΖΕΙ ΤΙΣ ΤΥΧΕΣ ΤΟΥ ΑΝΘΡΩΠΙΝΟΥ ΓΕΝΟΥΣ ΞΕΚΙΝΩΝΤΑΣ ΚΥΡΙΩΣ ΤΗΝ ΥΠΟΧΘΟΝΙΑ ΕΠΙΡΡΟΗ ΤΟΥ ΜΕΤΑ ΤΟΝ ΤΕΛΕΥΤΑΙΟ ΜΕΓΑΛΟ ΚΑΤΑΚΛΥΣΜΟ ΤΟΥ ΩΓΥΓΟΥ ΠΕΡΙ ΤΟ 10.500 Π.Χ. ΑΠΟ ΕΚΕΙ ΚΑΙ ΥΣΤΕΡΑ ΞΕΚΙΝΑ Η ΟΛΟΚΛΗΡΩΤΙΚΗ ΠΝΕΥΜΑΤΙΚΗ ΠΤΩΣΗ ΤΟΥ ΣΙΔΗΡΟΥ ΑΝΘΡΩΠΙΝΟΥ ΓΕΝΟΥΣ ΠΟΥ ΦΤΑΝΕΙ ΜΕΧΡΙ ΤΙΣ ΜΕΡΕΣ ΜΑΣ. Η ΜΟΝΗ ΦΩΤΕΙΝΗ ΔΑΔΑ ΠΟΥ ΕΜΕΙΝΕ ΑΝΑΜΜΕΝΗ ΣΕ ΑΥΤΟ ΤΟ ΣΤΟ ΠΑΓΩΜΕΝΟ ΧΡΟΝΙΚΟ ΔΙΑΣΤΗΜΑ ΤΩΝ ΠΕΝΤΕ ΖΩΔΙΑΚΩΝ ΚΥΚΛΩΝ (2.160 ΕΤΗ/ΖΩΔΙΟ) ΗΤΑΝ Η ΕΛΛΑΔΑ. ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΤΥΧΑΙΟ ΓΕΓΟΝΟΣ ΟΤΙ Η ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΧΕΡΣΟΝΗΣΟΣ ΒΡΙΣΚΕΤΑΙ ΓΕΩΓΡΑΦΙΚΑ ΣΤΟ ΚΑΛΥΤΕΡΟ ΣΗΜΕΙΟ ΤΟΥ ΠΛΑΝΗΤΗ ΚΑΙ ΑΠΟ ΕΚΕΙ ΞΕΚΙΝΗΣΕ ΟΛΟΣ Ο ΑΝΘΡΩΠΙΝΟΣ ΠΟΛΙΤΙΣΜΟΣ. Η ΑΠΟΣΤΟΛΗ ΤΩΝ ΕΛΛΗΝΩΝ ΗΤΑΝ ΚΑΙ ΕΙΝΑΙ ΝΑ ΚΡΑΤΗΣΟΥΝ ΑΥΤΗ ΤΗΝ ΔΑΔΑ ΤΟΥ ΠΝΕΥΜΑΤΟΣ ΑΝΑΜΜΕΝΗ ΜΕΧΡΙ ΝΑ ΕΡΘΕΙ Η ΗΜΕΡΑ ΤΗΣ ΜΕΓΑΛΗΣ ΑΛΛΑΓΗΣ. ΦΑΝΤΑΣΤΕΙΤΕ ΤΟ ΣΑΝ ΜΙΑ ΜΕΓΑΛΗ ΝΥΧΤΑ ΠΟΥ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΚΡΑΤΗΣΟΥΜΕ ΤΗΝ ΦΩΤΙΑ ΖΩΝΤΑΝΗ ΜΕΧΡΙ ΝΑ ΒΓΕΙ Ο ΗΛΙΟΣ ΚΑΙ ΝΑ ΤΕΛΕΙΩΣΕΙ ΤΟ ΣΚΟΤΟΣ. ΟΛΟΙ ΟΙ ΗΡΩΕΣ ΤΙΣ ΑΡΧΑΙΑΣ ΕΛΛΗΝΙΚΗΣ ΜΥΘΟΛΟΓΙΑΣ ΗΤΑΝ ΟΝΤΟΤΗΤΕΣ ΑΠΟ ΑΛΛΟΥΣ ΑΣΤΕΡΙΣΜΟΥΣ ΚΑΙ ΠΟΛΙΤΙΣΜΟΥΣ ΠΟΥ ΒΟΗΘΗΣΑΝ ΕΘΕΛΟΝΤΙΚΑ ΤΟ ΑΝΘΡΩΠΙΝΟ ΓΕΝΟΣ, ΕΙΤΕ ΚΑΝΟΝΤΑΣ ΕΚΠΟΛΙΤΙΣΤΙΚΕΣ ΕΚΣΤΡΑΤΕΙΕΣ, ΕΙΤΕ ΠΟΛΕΜΩΝΤΑΣ ΜΕ ΥΠΕΡΟΠΛΑ ΓΙΑ ΤΗΝ ΣΥΝΤΡΙΒΗ ΤΩΝ ΣΚΟΤΕΙΝΩΝ ΔΥΝΑΜΕΩΝ. ΟΜΩΣ ΚΑΙ ΟΙ ΕΛΛΗΝΕΣ ΔΕΝ ΥΣΤΕΡΟΥΝ ΣΕ ΚΑΛΛΟΣ ΚΑΙ ΚΑΤΑΓΩΓΗ ΑΠΟ ΤΟΥΣ ΘΕΟΥΣ ΚΑΙ ΗΜΙΘΕΟΥΣ, ΕΙΝΑΙ ΟΥΡΑΝΙΑΣ ΚΑΤΑΓΩΓΗΣ ΚΑΙ ¨ΦΩΤΟΦΥΛΑΚΕΣ¨ ΑΡΡΗΤΗΣ ΣΥΜΠΑΝΤΙΚΗΣ ΓΝΩΣΗΣ. ΣΥΜΜΑΧΙΚΑ ΘΕΟΙ ΚΑΙ ΕΛΛΗΝΕΣ ΠΟΛΕΜΗΣΑΝ ΔΙΠΛΑ ΔΙΠΛΑ ΣΥΝΤΡΙΒΟΝΤΑΣ ΚΑΘΕ ΥΠΟΥΛΗ ΣΚΙΑ ΠΟΥ ΑΠΕΙΛΟΥΣΕ ΤΟ ΑΝΘΡΩΠΙΝΟ ΕΙΔΟΣ. ΒΕΒΑΙΑ ΣΗΜΕΡΑ ΚΑΠΟΙΟΙ ΦΡΟΝΤΙΣΑΝ ΝΑ ΑΚΟΥΓΟΝΤΑΙ ΟΛΑ ΑΥΤΑ ΣΑΝ ΜΥΘΟΛΟΓΙΚΗ ΙΣΤΟΡΙΑ ΕΤΣΙ ΩΣΤΕ ΝΑ ΞΕΧΑΣΤΟΥΝ ΟΙ ΜΕΓΑΛΟΙ ΑΘΛΟΙ ΤΟΥ ΠΑΡΕΛΘΟΝΤΟΣ. 
         ΠΟΙΟΙ ΕΙΝΑΙ ΑΥΤΟΙ ΠΟΥ ΠΟΛΕΜΟΥΜΕ ΤΟΣΕΣ ΧΙΛΙΑΔΕΣ ΧΡΟΝΙΑ ΑΛΛΟΤΕ ΑΜΕΣΑ ( ΤΙΤΑΝΟΜΑΧΙΑ), ΚΑΙ ΑΛΛΟΤΕ ΕΜΕΣΑ (ΕΛΕΓΧΟΜΕΝΟΙ ΛΑΟΙ ΤΟΥΣ , ΕΒΡΑΙΟΙ, ΠΕΡΣΕΣ, ΤΟΥΡΚΟΙ, ΚΤΛ) ?
ΕΙΝΑΙ ΜΟΧΘΗΡΕΣ ΟΝΤΟΤΗΤΕΣ ΥΠΑΡΚΤΕΣ ΑΠΟ ΤΑ ΒΑΘΗ ΤΟΥ ΧΡΟΝΟΥ ΚΑΘΩΣ ΚΑΙ ΤΑ ΤΕΡΑΤΟΓΕΝΗ ΔΗΜΙΟΥΡΓΗΜΑΤΑ ΤΟΥΣ. ΕΙΝΑΙ ΕΡΠΕΤΟΕΙΔΗ ΨΥΧΡΟΣΩΜΑ ΟΝΤΑ ΜΕ ΠΟΛΛΕΣ ΙΚΑΝΟΤΗΤΕΣ ΠΑΡΑΛΛΑΓΗΣ ΤΗΣ ΕΜΦΑΝΙΣΗΣ ΤΟΥΣ. ΒΡΙΣΚΟΝΤΑΙ ΠΙΣΩ ΑΠΟ ΟΛΑ ΤΑ ΤΡΑΠΕΖΟ-ΠΙΣΤΩΤΙΚΟ-ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΑ ΙΔΡΥΜΑΤΑ, ΚΥΒΕΡΝΗΣΕΙΣ, ΛΕΣΧΕΣ, ΜΑΦΙΕΣ, ΕΜΠΟΡΙΟ ΟΠΛΩΝ & ΝΑΡΚΩΤΙΚΩΝ, ΠΟΛΥΕΘΝΙΚΩΝ ΕΤΑΙΡΕΙΩΝ, ΜΕΤΑΛΛΑΓΜΕΝΩΝ ΤΡΟΦΙΜΩΝ, ΒΙΟΛΟΓΙΚΩΝ ΟΠΛΩΝ, ΛΙΠΑΣΜΑΤΩΝ & ΧΗΜΙΚΩΝ ΟΥΣΙΩΝ, ΑΚΟΜΗ ΚΑΙ ΠΙΣΩ ΑΠΟ ΤΙΣ ΤΡΑΠΕΖΕΣ ΣΠΕΡΜΑΤΟΣ ΚΑΙ ΑΙΜΑΤΟΣ. ΓΙΑ ΤΙΣ ΔΥΟ ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΤΡΑΠΕΖΕΣ ΘΑ ΣΑΣ ΠΩ ΟΤΙ ΕΙΝΑΙ ΟΤΙ ΠΙΟ ΣΗΜΑΝΤΙΚΟ ΕΧΟΥΝ ΣΤΑ ΧΕΡΙΑ ΤΟΥΣ ΔΙΟΤΙ ΕΧΟΥΝ ΑΠΟΘΗΚΕΥΣΕΙ ΕΚΑΤΟΝΤΑΔΕΣ ΕΚΑΤΟΜΜΥΡΙΑ ΓΟΝΙΔΙΑ ΑΝΘΡΩΠΩΝ ΚΑΙ ΜΠΟΡΟΥΝ ΝΑ ΚΑΤΑΣΚΕΥΑΣΟΥΝ ΔΕΚΑΔΕΣ ΝΕΕΣ ¨ΔΟΥΛΙΚΕΣ ΦΥΛΕΣ¨ ΓΙΑ ΝΑ ΤΟΥΣ ΥΠΗΡΕΤΟΥΝ. ΟΣΟ ΑΦΟΡΑ ΤΙΣ ΤΡΑΠΕΖΕΣ ΑΙΜΑΤΟΣ, ΕΧΟΥΝ ΚΑΙ ΑΛΛΗ ΧΡΗΣΗ ΠΟΥ ΕΙΝΑΙ ΟΜΟΙΑ ΜΕ ΕΚΕΙΝΗ ΠΟΥ ΕΧΟΥΝ ΤΑ ΕΚΑΤΟΜΜΥΡΙΑ ΕΞΑΦΑΝΙΣΜΕΝΑ ΑΤΟΜΑ ΚΑΘΕ ΧΡΟΝΟ (ΚΥΡΙΩΣ) ΑΠΟ ΤΙΣ ΤΡΙΤΟΚΟΣΜΙΚΕΣ ΧΩΡΕΣ… ¨ ΜΕΝΟΥ ΣΤΟ ΠΙΑΤΟ ΤΗΣ ΗΜΕΡΑΣ¨.        ΠΑΡΟΛΟ ΠΟΥ ΤΡΩΝΕ ΤΑ ΕΡΠΕΤΟΕΙΔΗ ΤΑ ΜΕΖΕΔΑΚΙΑ ΤΟΥΣ ΑΝΕΝΟΧΛΗΤΑ, ΜΕ ΤΙΣ ΕΥΛΟΓΙΕΣ ΤΩΝ ΜΕΓΑΛΩΝ ΚΥΒΕΡΝΗΣΕΩΝ, ΔΕΝ ΕΧΟΥΝ ΠΡΟΘΕΣΗ ΝΑ ΑΡΚΕΣΤΟΥΝ ΜΟΝΟ ΣΕ ΑΥΤΟ. ΕΧΟΥΝ ΦΤΙΑΞΕΙ ΕΝΑ ΣΧΕΔΙΟ… ΠΟΝΗΡΟ ΣΧΕΔΙΟ… ΓΕΜΑΤΟ ΠΛΑΝΗ ΚΑΙ ΑΙΜΑ. ΤΟ ΕΧΟΥΝ ΟΝΟΜΑΣΕΙ ΤΟ ΣΧΕΔΙΟ ΤΗΣ «ΜΕΓΑΛΗΣ ΣΥΓΚΟΜΙΔΗΣ». ΣΤΗΝ ΑΡΧΗ ΤΟ ΣΧΕΔΙΟ ΑΥΤΟ ΠΡΩΤΟ-ΕΜΦΑΝΙΣΤΗΚΕ ΜΕΣΑ ΑΠΟ ΚΑΠΟΙΕΣ ΣΚΟΤΕΙΝΕΣ ΠΡΟΦΗΤΕΙΕΣ ΠΟΥ ΜΙΛΟΥΣΑΝ ΓΙΑ ΜΙΑ ΜΕΓΑΛΗ ΑΡΠΑΓΗ ΠΟΥ ΘΑ ΓΙΝΕΙ ΣΤΟ ΑΝΘΡΩΠΙΝΟ ΓΕΝΟΣ ΕΞ ΟΥΡΑΝΟΥ. ΠΟΛΛΟΙ ΕΙΠΑΝ ΟΤΙ ΑΥΤΗ Η ΑΡΠΑΓΗ ΘΑ ΓΙΝΕΙ ΓΙΑ ΝΑ ΣΩΘΕΙ Ο ΚΟΣΜΟΣ ΑΠΟ ΑΥΤΑ ΠΟΥ ΘΑ ΓΙΝΟΥΝ ΣΤΗΝ ΓΗ, ΑΡΑ ΕΙΝΑΙ ΓΙΑ ΤΟ ΚΑΛΟ ΤΟΥ ΑΝΘΡΩΠΙΝΟΥ ΓΕΝΟΥΣ, ΟΜΩΣ ΔΕΝ ΓΝΩΡΙΖΩ ΚΑΜΙΑ ΦΩΤΕΙΝΗ ΔΥΝΑΜΗ ΠΟΥ ΝΟΙΑΖΕΤΑΙ ΓΙΑ ΤΟΝ ΑΝΘΡΩΠΟ ΝΑ ΧΡΗΣΙΜΟΠΟΙΕΙ ΒΙΑ ΚΑΙ ΝΑ ΑΡΠΑΖΕΙ ΤΟΝ ΑΝΘΡΩΠΟ ΓΙΑ ΤΟ ¨ΚΑΛΟ¨ ΤΟΥ. ΑΡΓΟΤΕΡΑ ΣΤΙΣ ΚΑΡΤΕΣ ΠΑΙΧΝΙΔΙΩΝ ΤΩΝ  ΙΛΛΟΥΜΙΝΑΤΙ ΚΥΚΛΟΦΟΡΗΣΕ ΕΝΑ ΚΑΡΤΟΦΥΛΛΟ ΜΕ ΤΟ ΟΝΟΜΑ: ''The rapture'' ¨Η ΑΡΠΑΓΗ¨. ΑΥΤΑ ΟΛΑ ΗΤΑΝ ΕΝΔΕΙΞΕΙΣ ΟΤΙ ΕΧΟΥΝ ΘΕΣΕΙ ΣΕ ΕΦΑΡΜΟΓΗ ΤΟ ΠΑΛΑΙΟ ΣΚΟΤΕΙΝΟ ΣΧΕΔΙΟ ΤΟΥΣ, ΕΜΕΝΕ ΜΟΝΟ ΝΑ ΔΟΥΜΕ ΚΑΙ ΤΙΣ ΑΠΟΔΕΙΞΕΙΣ ΠΟΥ ΜΕ ΤΗΝ ΣΕΙΡΑ ΤΟΥΣ ΜΑΣ ΕΠΙΒΕΒΑΙΩΣΑΝ ΤΙ ΕΤΟΙΜΑΖΟΝΤΑΙ ΝΑ ΚΑΝΟΥΝ.

              ΠΑΡΑΤΗΡΩΝΤΑΣ ΟΛΑ ΑΥΤΑ ΤΑ ΟΥΡΑΝΙΑ ΨΕΥΤΟ-ΜΗΝΥΜΑΤΑ ΑΠΟ ΔΙΑΦΟΡΑ ΚΕΝΤΡΑ ΠΟΥ ΚΑΝΟΥΝ ¨CHANNELING¨ ΕΓΙΝΕ ΑΝΤΙΛΗΠΤΟ ΟΤΙ ΤΟ ΣΧΕΔΙΟ ΤΗΣ ¨ΜΕΓΑΛΗΣ ΣΥΓΚΟΜΙΔΗΣ¨ ΙΣΩΣ ΕΙΝΑΙ ΘΕΜΑ ΛΙΓΩΝ ΜΗΝΩΝ. ΣΤΙΣ ΟΔΗΓΙΕΣ ΠΟΥ ΔΙΝΟΥΝ ΕΝ ΜΕΣΩ ΜΗΝΥΜΑΤΩΝ ΟΙ ΣΚΟΤΕΙΝΟΙ ΑΓΓΕΛΟΙ ΠΟΥ ΕΜΦΑΝΙΖΟΝΤΑΙ ΣΑΝ ΦΩΤΕΙΝΟΙ ΑΡΩΓΟΙ, ΦΑΙΝΕΤΑΙ ΟΤΙ ΠΑΡΑΜΥΘΙΑΖΟΥΝ ΤΟΝ ΚΟΣΜΟ ΜΕ ΔΟΛΩΜΑ ΤΗΝ ΝΕΑ ΤΕΧΝΟΛΟΓΙΑ! ΖΗΤΟΥΝ ΑΠΟ ΤΟΥΣ ΑΦΕΛΕΙΣ ΑΝΘΡΩΠΟΥΣ ΤΙΣ ΔΙΕΥΘΥΝΣΕΙΣ ΤΟΥΣ ΚΑΙ ΠΡΟΣΩΠΙΚΑ ΤΟΥΣ ΣΤΟΙΧΕΙΑ ΕΤΣΙ ΩΣΤΕ ΝΑ ΓΙΝΟΥΝ ΟΙ ΠΡΩΤΟΙ ΚΟΙΝΩΝΟΙ ΤΗΣ ΝΕΑΣ ΟΥΡΑΝΙΑΣ ΕΝΕΡΓΕΙΑΣ. ΑΝ ΕΙΧΑΝ ΛΙΓΟ ΝΟΗΜΟΣΥΝΗ ΟΛΟΙ ΑΥΤΟΙ ΟΙ ΑΝΘΡΩΠΟΙ ΘΑ ΚΑΤΑΛΑΒΑΙΝΑΝ ΟΤΙ ΑΥΤΟ ΕΙΝΑΙ ΠΑΓΙΔΑ ΚΑΙ ΚΙΝΔΥΝΕΥΕΙ ΟΧΙ ΑΠΛΑ Η ΖΩΗ ΤΟΥΣ…ΑΛΛΑ ΚΑΙ Η ΨΥΧΗ ΤΟΥΣ ΟΛΑΚΕΡΗ! ΟΣΟΙ ΣΥΜΜΕΤΕΧΟΥΝ ΣΤΟ ΑΛΗΘΙΝΟ ΘΕΪΚΟ ΣΧΕΔΙΟ ΔΕΝ ΖΗΤΟΥΝ ΔΙΕΥΘΥΝΣΕΙΣ ΟΥΤΕ ΚΙΝΗΤΑ ΤΗΛΕΦΩΝΑ ΓΙΑ ΝΑ ΣΕ ΒΡΟΥΝ ΚΑΙ ΝΑ ΣΟΥ ΔΩΣΟΥΝ ΔΩΡΕΑΝ ΕΝΕΡΓΕΙΑ. ΟΛΟ ΑΥΤΟ ΕΙΝΑΙ ΜΙΑ ΤΕΡΑΣΤΙΑ ΠΑΓΙΔΑ ΠΟΥ ΔΙΕΥΚΟΛΥΝΕΙ ΤΟΥΣ ΑΠΟΣΤΑΤΕΣ ΓΙΑ ΝΑ ΟΛΟΚΛΗΡΩΣΟΥΝ ΠΙΟ ΑΝΕΤΑ ΤΟ ΣΧΕΔΙΟ ΤΗΣ ΣΥΓΚΟΜΙΔΗΣ ΤΟΥΣ.


       Η ΑΝΘΡΩΠΙΝΗ ΑΡΠΑΓΗ ΠΟΥ ΒΡΙΣΚΕΤΑΙ ΠΡΟ ΤΩΝ ΠΥΛΩΝ ΔΕΝ ΘΑ ΜΠΟΡΟΥΣΕ ΝΑ ΕΠΙΤΕΥΧΘΕΙ ΧΩΡΙΣ ΤΗΝ ΒΟΗΘΕΙΑ ΤΟΥ ΠΑΓΚΟΣΜΙΟΥ ΔΙΚΤΥΟΥ ΠΛΑΝΗΣ ΠΟΥ ΕΧΟΥΝ ΦΤΙΑΞΕΙ ΑΠΟ ΕΚΑΤΟΜΜΥΡΙΑ ΑΝΘΡΩΠΟΥΣ ΣΕ ΟΛΟ ΤΟΝ ΚΟΣΜΟ,… ΤΟΥΣ «LIGHTS WORKERS»! ΔΕΝ ΦΤΑΝΕΙ ΟΤΙ ΟΛΟΥΣ ΑΥΤΟΥΣ ΤΟΥΣ ΠΑΡΑΠΛΑΝΟΥΝ ΜΕ ΑΓΑΠΕΣ ΚΑΙ ΛΟΥΛΟΥΔΙΑ ΚΑΙ ΤΟΥΣ ΥΠΝΩΤΙΖΟΥΝ ΓΙΑ ΤΑ ΔΥΣΚΟΛΑ ΠΟΥ ΕΡΧΟΝΤΑΙ…ΑΠΟ ΤΗΝ ΑΛΛΗ ΒΟΗΘΟΥΝ ΤΟΥΣ ΑΠΟΣΤΑΤΕΣ ΝΑ ΜΑΖΕΨΟΥΝ ΚΟΣΜΟ ΓΙΑ ΝΑ ΠΑΝΕ ΕΘΕΛΟΝΤΙΚΑ ΟΙ ΑΝΘΡΩΠΟΙ ΣΤΟ ¨ΣΤΟΜΑ ΤΟΥ ΕΡΠΕΤΟΥ¨. ΗΔΗ ΤΑ ¨ΚΑΝΑΛΙΑ¨ ΤΟΥΣ, ΔΙΝΟΥΝ ΚΑΤΕΥΘΥΝΤΗΡΙΕΣ ΟΔΗΓΙΕΣ ΓΙΑ ΤΙ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΚΑΝΟΥΝ, ΤΟΥΣ ΖΗΤΟΥΝ ΝΑ ΑΠΟΔΕΧΘΟΥΝ ΤΙΣ ΕΝΤΟΛΕΣ ΤΟΥΣ ΧΩΡΙΣ ΦΟΒΟ, ΚΑΙ ΝΑ ΥΠΑΚΟΥΟΥΝ ΧΩΡΙΣ ΝΑ ΑΜΦΙΒΑΛΛΟΥΝ! ΠΡΟΣΦΑΤΑ ΔΗΛΩΣΑΝ ΟΤΙ ΤΟΥΣ ΕΧΕΙ ΕΠΙΤΡΑΠΕΙ ΝΑ ΠΡΟΣΓΕΙΩΣΟΥΝ ΜΕΡΙΚΑ ΣΚΑΦΗ ΤΟΥΣ ΣΤΗΝ ΑΓΓΛΙΑ ΚΑΙ ΣΤΙΣ Η.Π.Α….ΣΤΙΣ ΔΥΟ ΚΑΤΕΞΟΧΗΝ ΕΛΕΓΧΟΜΕΝΕΣ ΧΩΡΕΣ ΑΠΟ ΤΟΥΣ ΕΡΠΕΤΟΕΙΔΕΙΣ. ΑΠΟΡΩ ΠΩΣ ΟΛΟΙ ΑΥΤΟΙ ΠΟΥ ΠΙΣΤΕΥΟΥΝ ΣΕ ΑΥΤΕΣ ΤΙΣ ΠΛΑΝΕΣ, ΔΕΝ ΕΧΟΥΝ ΑΝΑΡΩΤΗΘΕΙ ΓΙΑ ΔΙΑΛΕΞΑΝ ΤΙΣ ΔΥΟ ΣΥΓΚΕΚΡΙΜΕΝΕΣ ΧΩΡΕΣ ΝΑ ΚΑΝΟΥΝ ΤΗΝ ΠΡΩΤΗ ΤΟΥΣ ΕΜΦΑΝΙΣΗ…! ΟΛΟ ΑΥΤΟ ΤΟ ΚΑΛΟΣΤΗΜΕΝΟ ΣΚΗΝΙΚΟ ΘΑ ¨ΣΕΡΒΙΡΙΣΤΕΙ¨ ΜΕ ΤΙΣ ΕΥΛΟΓΙΕΣ ΤΟΥ ΠΛΑΝΗΤΑΡΧΗ ΟΜΠΑΜΑ ΠΟΥ ΘΑ ΤΟΥΣ ΠΑΡΟΥΣΙΑΖΕΙ ΣΑΝ ΣΩΤΗΡΕΣ….ΤΟΤΕ ΕΙΝΑΙ ΠΟΥ ΘΑ ΣΙΓΟΥΡΕΥΤΟΥΜΕ ΑΠΟΛΥΤΑ ΓΙΑ ΤΙΣ ΣΚΟΤΕΙΝΕΣ ΤΟΥΣ ΠΡΟΘΕΣΕΙΣ!
Ο ΕΓΚΛΗΜΑΤΙΑΣ ΤΩΝ ΛΑΩΝ  ΜΠΑΡΑΚ ΟΜΠΑΜΑ ΘΑ ΚΑΛΩΣΟΡΙΣΕΙ ΣΤΟΝ ΠΛΑΝΗΤΗ ΜΑΣ ΤΟΝ ΕΓΚΛΗΜΑΤΙΑ ΤΟΥ ΓΑΛΑΞΙΑ ΓΙΑΧΒΕ.

¨ΘΑ ΕΙΣΑΣΤΕ ΑΧΑΡΙΣΤΟΙ ΑΝ ΔΕΝ ΤΡΕΞΕΤΕ ΝΑ ΤΟΥΣ ΥΠΟΔΕΧΘΕΙΤΕ.¨

          ΤΕΛΟΣ …¨ΚΑΤΙ ΜΟΥ ΛΕΕΙ¨ ΟΤΙ ΣΕ ΛΙΓΟ ΚΑΙΡΟ ΘΑ ΔΟΘΟΥΝ ΝΕΑ ΜΗΝΥΜΑΤΑ ΠΟΥ ΘΑ ΛΕΝΕ ΤΑ ΣΗΜΕΙΑ ΣΥΓΚΕΝΤΡΩΣΗΣ & ΥΠΟΔΟΧΗΣ ΤΩΝ ΟΥΡΑΝΙΩΝ ΒΔΕΛΥΓΜΑΤΩΝ. ΕΚΕΙ ΝΑ ΔΕΙΤΕ ΦΟΡΤΩΜΑ ΠΟΥ ΘΑ ΠΕΣΕΙ, ΟΥΤΕ ΤΑ ΠΡΟΒΑΤΑ ΣΤΟ ΜΑΝΤΡΙ ΔΕΝ ΜΠΑΙΝΟΥΝ ΜΕ ΤΟΣΗ ΕΥΚΟΛΙΑ, ΒΕΒΑΙΑ ΑΥΤΟ ΔΕΝ ΘΑ ΓΙΝΕΙ ΚΑΙ ΑΠΟ ΤΗΝ ΠΡΩΤΗ ΜΕΡΑ…ΣΤΗΝ ΑΡΧΗ ΘΑ ΕΙΝΑΙ ΚΑΛΟΙ, ΘΑ ΔΩΣΟΥΝ ΛΥΣΕΙΣ ΣΕ ΠΟΛΛΑ ΠΡΟΒΛΗΜΑΤΑ ΜΑΣ ΚΑΙ ΘΑ ΒΟΗΘΗΣΟΥΝ ΑΡΚΕΤΑ. ΜΕΤΑ ΟΜΩΣ ΘΑ ΠΟΥΝ:
          ¨ΑΝΘΡΩΠΟΙ - ΑΔΕΡΦΙΑ ΜΑΣ ΣΥΜΒΑΙΝΕΙ ΚΑΤΙ ΣΟΒΑΡΟ ΚΑΙ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΣΑΣ ΕΝΗΜΕΡΩΣΟΥΜΕ, Η ΠΛΑΝΗΤΗΣ ΣΑΣ ΘΑ ΔΕΧΘΕΙ ΕΠΙΘΕΣΗ ΑΠΟ ΚΑΤΙ ΑΛΛΟΥΣ ¨ΚΑΚΟΥΣ ΕΞΩΓΗΙΝΟΥΣ¨ ΕΝΩ ΤΑΥΤΟΧΡΟΝΑ ΘΑ ΕΠΙΚΡΑΤΗΣΕΙ ΤΡΙΗΜΕΡΟ ΣΚΟΤΟΣ… ΓΙΑ ΝΑ ΣΩΘΕΙΤΕ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΜΠΕΙΤΕ ΣΤΑ ΚΑΤΑΦΥΓΙΑ ΜΑΣ ΚΑΙ ΣΤΑ ΣΚΑΦΗ ΜΑΣ ΝΑ ΣΑΣ ΠΡΟΣΤΑΤΕΨΟΥΜΕ, ΜΟΝΟ ΕΚΕΙ ΥΠΑΡΧΕΙ ΠΡΟΣΤΑΣΙΑ¨.

ΚΑΙ ΠΟΥ ΝΑ ΞΕΡΑΝΕ ΟΙ ΑΜΟΙΡΕΣ ΨΥΧΕΣ ΠΟΥ ΘΑ ΜΠΟΥΝ ΜΕΣΑ ΣΤΙΣ ¨ΤΡΥΠΕΣ ΤΟΥΣ¨…ΟΤΙ ΣΤΟ ΤΕΛΟΣ ΘΑ ΚΑΤΕΛΘΕΙ ΤΟ ΦΩΣ ΤΗΣ ΣΩΤΗΡΙΑΣ ΚΑΙ ΑΛΛΟΙΜΟΝΟ ΟΣΟΙ ΜΠΗΚΑΝ ΣΤΟ ¨ΣΤΟΜΑ ΤΟΥ ΕΡΠΕΤΟΥ¨.


ΑΛΗΘΕΙΑ ΤΩΡΑ ΠΟΥ ΤΟ ΣΚΕΦΤΟΜΑΙ…. ΚΥΡΙΟΙ, ΣΑΛΟΥΣΑΔΕΣ, ΑΣΤΑΡΕΣ, ΜΕΓΚΑΤΡΟΝΑΚΙΔΕΣ ΚΑΙ ΣΥΝΑΦΗ ΚΑΚΟΠΟΙΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ…..

  ΑΦΟΥ ΕΙΣΤΕ ΤΟΣΟ ΦΩΤΕΙΝΕΣ ΟΝΤΟΤΗΤΕΣ ΓΙΑΤΙ ΔΕΝ ΕΜΦΑΝΙΖΕΣΤΕ ΜΕ ΤΑ ΣΚΑΦΗ ΣΑΣ ΣΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ ΠΟΥ ΕΧΟΥΜΕ ΤΟΣΑ ΦΩΤΕΙΝΑ ΜΕΡΗ ΝΑ ΤΑ ΠΡΟΣΓΕΙΩΘΕΙΤΕ… ΟΛΥΜΠΟΣ, ΔΗΛΟΣ, ΚΡΗΤΗ, ΔΕΛΦΟΥΣ ΚΑΙ ΑΛΛΑ ΠΟΛΛΑ….?!
ΜΑΛΛΟΝ ΦΑΙΝΕΤΑΙ ΟΤΙ ΣΑΣ ΕΝΟΧΛΕΙ ΤΟ ΚΛΙΜΑ…ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΕΙΝΑΙ ΠΟΛΥ ¨ΒΑΡΥ¨ ΓΙΑ ΕΣΑΣ!

ΔΕΝ ΜΑΣ ΠΕΙΡΑΖΕΙ ΟΜΩΣ ΓΙΑΤΙ ΟΠΟΥ ΚΑΙ ΝΑ ΚΡΥΦΤΕΙΤΕ ....ΕΙΤΕ ΣΤΟ ΛΟΝΔΙΝΟ ... ΕΙΤΕ ΣΤΗΝ ΝΕΑ ΥΟΡΚΗ …Η ΙΔΙΑ ΤΥΧΗ ΣΑΣ ΠΕΡΙΜΕΝΕΙ ΑΠΟ ΑΥΤΟΥΣ ΠΟΥ ΘΑ ¨ΕΡΘΟΥΝ ΣΤΟ ΤΕΛΟΣ¨!

Ο ΝΟΩΝ ΝΟΕΙΤΩ.


ΥΠΟΓΡΑΦΕΙ : ΑΝΑΞ ΑΥΤΟΝ

17 σχόλια:

 1. ΕΥΓΕ.....Ο ΚΑΙΡΟΣ ΕΙΝΑΙ ΚΟΝΤΑ...

  ΑπάντησηΔιαγραφή
 2. ΣΥΜΦΩΝΩ ΑΠΟΛΥΤΑ!!!!!!!!!!!!!

  ΑπάντησηΔιαγραφή
 3. Σωστά αυτά που λες...Αλλά χρησιμοποιείς την τεχνική αυτών που κατηγορείς!

  ΑπάντησηΔιαγραφή
 4. ΚΑΙ ΠΩΣ ΘΑ ΞΕΧΩΡΙΣΟΥΜΕ ΤΟΥΣ ΚΑΛΟΥΣ ΑΠΟ ΤΟΥΣ "ΚΑΚΟΥΣ";;;;;;

  ΑπάντησηΔιαγραφή
  Απαντήσεις
  1. καλοι ειναι οσοι συμφωνουν απολυτα με την τρελλα . οπως παντα και σ' ολα τα καθεστωτα ? ΕΥΤΥΧΩΣ αυτοι δεν θα γινουν καθεστως ...

   Διαγραφή
 5. Τελεια....πανω που υπογραψα την Ενωση Ελληνων του Σωρρα!!!!

  ΑπάντησηΔιαγραφή
  Απαντήσεις
  1. ρε βλάκα δεν υπάρχει κανείς που να μην καταλαβε οτι τελικα ηταν απάτη! ψωρόβλακα...

   Διαγραφή
 6. Περιμένουμε λοιπόν και ο καθένας έχει τους αισθητήρες του να καταλαβαίνει ....την εξέλιξη...την κατάληξη...

  ΑπάντησηΔιαγραφή
 7. Εγω ειμαι η μοναδικη σας ελπιδα να βγαλετε ακρη. Εχω απαντησεις για ολα αλλα στην παρουσα φαση δυσκολα θα βρεθει καποιος που μπορει να ακουσει. Χρειαζεται υπομονη και οχι βιαστικες αποφασεις που μπορει να σας βαλουν σε περιπετειες που δεν φανταζεστε. Ο αριθμος μου ειναι 642. Θα με βρειτε στην διασταυρωση.

  ΑπάντησηΔιαγραφή
 8. Πριν από κάποια χρόνια, ακολουθώντας τις προτροπές μιας φίλης, έπεσα στη παγίδα των αυτοαποκαλούμενων "light workers". Αυτό που μου έκανε εντύπωση είναι ότι ενώ κάθε φορά αναφέρονταν σε θεούς και θεότητες άλλων πολιτισμών, ιδιαιτέρως των Εβραίων, δεν αναφέρονταν ποτέ στην Αρχαία Ελλάδα, στους φιλοσόφους ή στους Έλληνες Θεούς. Λες και το απέφευγαν μανιωδώς. Αυτός ήταν και ο λόγος που ενώ όλα έδειχναν "τέλεια' στην αρχή, αποφάσισα πως κάτι "σκοτεινό" κρυβόταν πίσω από όλα αυτά και πήρα την απόφαση να φύγω. Δεν ξέρω αν έχει κάποια σχέση, αλλά ενώ μέχρι τότε είχα άριστη μνήμη, αμέσως μετά τις "συνεδρίες' τους και για 2 χρόνια περίπου, η μνήμη μου εξασθένισε εντελώς. Αν γνωρίζει κάποιος, θα ήθελα να μου απαντήσει.

  ΑπάντησηΔιαγραφή
 9. Δε γνωρίζω αγαπητή φίλη λεπτομέρειες,αλλά προφανώς οι "σκοτεινές"συχνότητες- ενέργειές του "λόγου"τους επηρεάζει τη μνήμη.Εκείνο που γνωρίζω είναι ότι η επιστήμη της Φυσικής επιβεβαιώνει τους προσωκρατικούςπχ τον Ηράκλειτο,τον Πυθαγόρα,το Δημόκριτο κλπ ,και υποστηρίζει ότι η ύλη ,ο χρόνος και ο χώρος απλά είναι μια ψευδαίσθηση των αισθήσεών μας και της φυσιολογίας,ενώ το μόνο που υπάρχει είναι ένας ποταμός κοχλάζουσας ενέργειας,της οποίας όλοι είμαστε μετέχουμε και όλοι συσχετιζόμαστε.Η ισότητα,η ισηγορία,η δικαιοσύνη,η ανταπόδοση κ.λ.π είναι φυσικοί νόμοι κι όχι παραχώρηση...τα πάντα είναι ένα και απλά υπάρχου διαφορετικές πυκνότητες ενέργειας.Η συνείδηση είναι η μορφοποιός δύναμη του σύμπαντος,κι οι συχνότητες-δονήσεις διαφοροποιούν το καλό από το κακό ,το ψέμα από την αλήθειακ.λ.π.Αυτοί που είναι "φωτεινοί"το δείχνουν με έργα και δεν το διαλαλούν,όπως κάνουν οι "σκοτεινοί".Έχουμε τεράστιες εσωτερικές δυνάμεις,που αποκτάνε αξία μόνο μέσα από την ανιδιοτελή προσφορά,της οποίας το αποτέλεσμα θα εισπράξουμε με κάποιο τρόπο ανάλογα"ό,τι σπέρνεις ,θερίζεις",είναι συμπαντικός νόμος κι όλα μέσα μας είναι δυνατά..τα θαύματα η δική μας εσωτερική δύναμη και πίστη τα "προκαλούν"κι η γνώση,που μεταλλάσσεται μέσα από την πράξη σε σοφία...η εκπομπή της ΕΡΤ3 ΄"ετσι βλέπω τον κόσμο"είναι καταπληκτική για αρχή...

  ΑπάντησηΔιαγραφή
 10. Η ΑΔΕΛΦΟΤΗΤΑ ΤΗΣ ΑΛΗΘΕΙΑΣ ΘΕΛΕΙ ΝΑ ΓΝΩΡΙΖΕΤΕ.
  ΑΚΟΛΟΥΘΕΙ ΕΝΑ ΕΝΗΜΕΡΩΤΙΚΟ ΜΗΝΥΜΑ ΓΙΑ ΤΟΥΣ ΛΙΓΟΥΣ.
  ΙΣΩΣ ΑΥΤΟ ΤΟ ΜΗΝΥΜΑ ΝΑ ΑΠΟΤΕΛΕΙ ΠΡΟΪΟΝ ΦΑΝΤΑΣΙΑΣ, ΙΣΩΣ ΚΑΙ ΟΧΙ.

  Στις 28 Σεπτεμβρίου του 2015, θα γίνει ο Μεγάλος Θερισμός, θα γίνει η τελική Μεγάλη Συγκομιδή.

  Η Μεγάλη Συγκομιδή είναι γνωστή εδώ και δεκαετίες ως The Final Harvest. Την προωθήσαμε στο υποσυνείδητό σας εδώ και χιλιάδες χρόνια μέσω των χριστιανικών βιβλίων, ίσως την γνωρίζετε ως την Αρπαγή (Rapture). Είναι κάτι το οποίο δεν μπορείτε να σταματήσετε, διότι σχεδιάστηκε από τους Αρχαίους Θεούς μας Αννουνάκι.

  Όταν θα συμβεί το Μεγάλο Γεγονός, θα έχουμε ημέρα Δευτέρα, τότε θα κάνουμε ορατή σε όλους την Παρουσία μας. Για αυτό σας προγραμματίσαμε να πιστεύετε στην ΔΕΥΤΕΡΑ ΠΑΡΟΥΣΙΑ. Μας αρέσει να παίζουμε με τις λέξεις, καθώς αυτές έχουν δύναμη επιρροής στο Νοητό Εικονικό Σύμπαν.

  Έχουμε Τρείς μήνες και μία μέρα ακόμη μπροστά μας, μέχρι τη στιγμή της Αποκάλυψης της Αλήθειας. Πλέον, δεν μπορεί κανείς να σταματήσει το σχέδιο της Λίλιθ Λαμασθού, διότι δε βασίζεται σε Υλική Παρέμβαση, αλλά σε Μεταφυσική Πραγματικότητα! Οι Αννουνάκι, οι φτερωτοί Θεοί, θα έρθουν απο ψηλά... Θα έρθουν ως ιπτάμενες σκιές και θα καλύψουν τον ουρανό.

  Στις 28 / 9 / 2015 , όσοι είναι ή έγιναν πρόσφατα Μέλη της Μεγάλης Οικογένειάς μας (Αδελφότητα της Αλήθειας), θα καταλάβουν γιατί αποτελούν τους τυχερούς.

  Όλοι οι υπόλοιποι, εσείς οι απλοί άνθρωποι, στις 28-9-15 θα δείτε Θαύματα μέσα στο Τρισδιάστατο Μάτριξ που φτιάξαμε για να ζείτε. Αφεθείτε λοιπόν εκείνη την ημέρα στη μαγεία της στιγμής, τα φώτα που θα δείτε στον ουρανό θα σας βοηθήσουν να ηρεμήσετε, να χαλαρώσετε και θα ολοκληρωθεί η συγκομιδή χωρίς πόνο. Να θυμάστε ότι γεννηθήκατε για αυτό το σκοπό. Μερικοί άνθρωποι ίσως να νομίζουν ότι θα βλέπουν εξωγήινους δίσκους, άλλοι ίσως να νομίζουν ότι θα βλέπουν θρησκευτικές φιγούρες ή αγγέλους στον ουρανό. Αυτές οι φτερωτές οντότητες θα είναι εκεί για εσάς, δεν υπάρχει λόγος να αντισταθείτε, το σώμα σας θα παραλύσει, ο νούς σας θα υπνωτιστεί. Όλα όμως θα γίνουν με αγάπη.

  Να θυμάστε ότι η Μεγάλη Συγκομιδή δεν θα φέρει το Τέλος του Κόσμου, έχει ξαναγίνει πολλές φορές στο παρελθόν, ο πλανήτης δεν θα καταστραφεί, η Γη είναι το μεγάλο χωράφι μας.

  Ένα μικρό δείγμα της ύπαρξής μας, μερικοί το γνωρίζουν πολύ καλά, είμαστε αυτό που αποκαλείτε Μόρα.

  Όσοι θέλουν να μάθουν περισσότερα για εμάς και για το τι θα επακολουθήσει, ας δούν αυτές τις ταινίες που σκηνοθετήσαμε, στις οποίες δώσαμε φανερά την αλήθεια της συγκομιδής:

  1. Jupiter Ascending (2015)
  2. Lifeforce (1985)
  3. The Deaths of Ian Stone (2007)

  Επίσης, κατεβάστε το βιβλίο The Vampire Bible σε μορφή PDF (πλέον το δίνουμε ελεύθερα σε όλους επειδή Ήρθε το Πλήρωμα του Χρόνου) και διαβάστε το Τελευταίο Κεφάλαιο! Θα το βρείτε δωρεάν στο παρακάτω link. Το κεφάλαιο αυτό, που γράφει για το τελικό σχέδιο, ονομάζεται: The Coming Apocalypse, λέει τα πάντα για τη Συγκομιδή.
  http://www.vampiretemple.com/TVB1.pdf

  Το βιβλίο αυτό αποτελεί ταυτόχρονα κι ένα κλειδί, το οποίο ανοίγει την πόρτα της σωτηρίας, διότι όσοι θελήσουν να ανέβουν το σκαλοπάτι της τροφικής αλυσίδας, υπάρχει ακόμη χρόνος, ώστε να γίνετε ένας από μάς, πριν την Μεγάλη Συγκομιδή (The Final Harvest)

  Εκτός από το PDF, μπορείτε να διαβάσετε και αυτό το παλιό μήνυμα σε ένα φόρουμ, είναι το ίδιο βιβλίο, αλλά η μετάφραση δεν είναι πολύ καλή:
  http://www.metafysiko.gr/forum/showthread.php?t=2891

  Ακόμη, ακούστε τα εξής τραγούδια:
  1. https://www.youtube.com/watch?v=QfIu6ittq-Y
  2. https://www.youtube.com/watch?v=45Do-psG0N8
  3. https://www.youtube.com/watch?v=qHYxtExsn18

  Τέλος, μπορείτε να διαβάσετε αυτό το ενδιαφέρον άρθρο ενός blog:
  http://throughancienteyes.blogspot.gr/2 ... ng-of.html

  Όσοι είστε Μέλη μας, ξέρετε τι πρέπει να κάνετε, ο Τελικός Θερισμός Πλησιάζει, Τώρα που διαβάζετε αυτά τα λόγια βρισκόμαστε στη φάση της ηρεμίας, λίγο πρίν την μεγάλη καταιγίδα.

  Ο Πληθυσμός της Γης έφτασε τα 7 δισεκατομμύρια, έτσι λοιπόν έσπασε η Έβδομη Σφραγίδα...

  ΑΡΑΓΕ, ΑΥΤΟ ΤΟ ΜΗΝΥΜΑ ΒΑΣΙΖΕΤΑΙ ΣΤΗΝ ΑΛΗΘΕΙΑ, Ή ΣΤΟ ΨΕΜΑ;;;
  Η ΑΔΕΛΦΟΤΗΤΑ ΤΗΣ ΑΛΗΘΕΙΑΣ ΣΑΣ ΕΝΗΜΕΡΩΣΕ.
  ΕΣΕΙΣ ΑΠΟΦΑΣΙΖΕΤΕ ΤΙ ΘΑ ΠΙΣΤΕΨΕΤΕ.

  ΑπάντησηΔιαγραφή
 11. Πολλά μπορούμε να υποθέσουμε με την φαντασία μας, αλλά χωρίς στοιχεία γινόμαστε δυστυχώς γραφικοί. Αν όλα αυτά είναι μυστικά θα έπρεπε και έτσι να παραμείνουν και από αυτούς που έχουν στα χέρια τους την κάθε εξουσία και όχι να αναδημοσιεύονται στα μπλογκς. Σίγουρα υπάρχει παγκόσμια τάξη πραγμάτων που άγεται και φέρεται από χρηματοοικονομικά συμφέροντα (εβραϊκό κατεστημένο) και όχι ερπετοειδή.

  ΑπάντησηΔιαγραφή
  Απαντήσεις
  1. ΑΥΤΑ ΔΕΝ ΜΠΟΡΟΥΝ ΝΑ ΤΑ ΚΑΤΑΛΑΒΟΥΝ ? ΔΙΟΤΙ ΔΕΝ ΑΙΣΘΑΝΟΝΤΑΙ ΤΗΝ ΕΥΘΥΝΗ ΠΟΥ ΕΧΟΥΝ ΓΙΑ ΤΑ ΟΣΑ ΑΔΙΚΑ ΣΥΜΒΑΙΝΟΥΝ...ΟΙ ΑΤΟΜΙΣΤΕΣ ΚΑΝΙΒΑΛΟΙ .οι πολλοι ενθουσιωδεις κι αφελεις που ορθα επισημαινεις ΑΝΑΠΑΡΑΓΟΥΝ αυτους τους ανορθολογισμους και ΑΠΟΒΛΑΚΩΝΟΥΝ π[ερισσοτερο τους εαυτους τους και οσους ειναι σε κατασταση αγνοιας και φυσικα δεν μπορουν να ορθολογιστουν ?

   Διαγραφή