«Ποτέ δεν επιθύμησα να γίνω αρεστός στους πολλούς. Αφ' ενός, δεν κάθισα να μάθω τι αρέσει στους πολ

«Ποτέ δεν επιθύμησα να γίνω αρεστός στους πολλούς. Αφ' ενός, δεν κάθισα να μάθω τι αρέσει στους πολ
«Ποτέ δεν επιθύμησα να γίνω αρεστός στους πολλούς. Αφ' ενός, δεν κάθισα να μάθω τι αρέσει στους πολλούς·κι αφ' ετέρου, τα όσα ήξερα εγώ βρίσκονταν μακριά από τη δική τους αντίληψη». Επίκουρος: (341 π.Χ. - 270 π.Χ.)

Παρασκευή, 29 Ιουνίου 2012

¨ΜΙΚΡΑ¨ ΚΑΙ ΗΧΗΡΑ….


                  Η ΕΝΤΟΛΗ ΓΙΑ ΤΟ ¨ΤΣΙΠΑΡΙΣΜΑ¨ ΤΩΝ ΠΟΛΙΤΩΝ ΤΩΝ Η.Π.Α ΔΟΘΗΚΕ ΚΑΙ ΕΠΙΣΗΜΑ ΑΠΟ ΤΟΝ ¨ΕΚΛΕΚΤΟ¨ ΟΜΠΑΜΑ. ΤΟ ΠΡΑΣΙΝΟ ΦΩΣ ΓΙΑ ΤΟΝ ΟΛΟΚΛΗΡΩΤΙΚΟ ΕΛΕΓΧΟ ΤΟΥ ΠΛΗΘΥΣΜΟΥ ΤΟΥ ΠΛΑΝΗΤΗ, ΑΝΑΨΕ. Ο ¨ΕΚΛΕΚΤΟΣ ΠΛΑΝΗΤΑΡΧΗΣ¨ ΣΥΝΕΧΙΖΕΙ ΝΑ ΔΙΝΕΙ ¨ΕΠΙΘΕΤΙΚΕΣ ΕΝΤΟΛΕΣ¨ ΣΤΟΥΣ ΕΠΙΚΕΦΑΛΕΙΣ ΤΩΝ ΕΝΟΠΛΩΝ ΔΥΝΑΜΕΩΝ ΤΗΣ ΧΩΡΑΣ ΤΟΥ ΓΙΑ ΝΑ ΣΤΕΙΛΟΥΝ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΟ ΣΤΡΑΤΟ ΚΑΙ ΟΠΛΙΣΜΟ ΣΤΗΝ Μ. ΑΝΑΤΟΛΗ. Η ΥΠΟΥΡΓΟΣ ΕΞΩΤΕΡΙΚΩΝ ΤΗΣ ΑΠΑΝΘΡΩΠΗΣ ΑΥΤΗΣ ΤΗΣ ΚΥΒΕΡΝΗΣΗΣ ΧΙΛΑΡΙ ΡΟΝΤΑΜ ΚΛΙΝΤΟΝ ΒΡΙΣΚΕΤΑΙ ΕΠΙ ΠΟΔΟΣ ΤΟΥΣ ΤΕΛΕΥΤΑΙΟΥΣ ΜΗΝΕΣ ΕΚΤΕΛΩΝΤΑΣ ΣΥΝΕΧΩΣ ΤΑΞΙΔΙΑ ΣΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΧΩΡΕΣ ΤΟΥ ΚΟΣΜΟΥ ΓΙΑ ΝΑ ΠΕΙΣΕΙ ΤΗΝ ΠΑΓΚΟΣΜΙΑ ΚΟΙΝΗ ΓΝΩΜΗ ΟΤΙ ΤΟ ΙΣΡΑΗΛ ΕΙΝΑΙ ΜΙΑ ΑΔΙΚΗΜΕΝΗ ΑΝΙΣΧΥΡΗ ΧΩΡΑ ΠΟΥ ΕΧΕΙ ΕΓΚΛΩΒΙΣΤΕΙ ΣΕ ΕΝΑΝ ΜΟΥΣΟΥΛΜΑΝΙΚΟ ΚΛΟΙΟ ΚΑΙ ΧΡΕΙΑΖΕΤΑΙ ΑΜΕΣΑ ΒΟΗΘΕΙΑ. ΤΕΤΟΙΟ ¨ΤΡΕΞΙΜΟ¨ ΔΕΝ ΕΡΙΞΕ ΟΥΤΕ ΣΤΗΝ ΔΙΚΗ ΤΗΣ ΠΡΟΕΚΛΟΓΙΚΗ ΕΚΣΤΡΑΤΕΙΑ. Ο ΥΠΟΥΡΓΟΣ ΕΞΩΤΕΡΙΚΩΝ ΤΟΥ ΙΣΡΑΗΛ ΔΕΝ ΕΧΕΙ ΒΓΕΙ ΚΑΘΟΛΟΥ ΑΠΟ ΤΗΝ ΧΩΡΑ ΤΟΥ ΚΑΙ Η ΚΥΡΙΑ ΚΛΙΝΤΟΝ ΤΟΝ ΕΚΠΡΟΣΩΠΕΙ ΕΠΑΞΙΑ ΣΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΔΙΕΘΝΕΙΣ ΣΥΝΕΣΤΙΑΣΕΙΣ ΛΕΣ ΚΑΙ Η ΙΔΙΑ ΕΙΝΑΙ ΥΠΟΥΡΓΟΣ ΤΟΥ ΙΣΡΑΗΛ ΚΑΙ ΟΧΙ ΤΩΝ ΗΠΑ! (…ΟΧΙ ΠΩΣ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΤΟ ΙΔΙΟ).

                Ο ΔΙΑΤΡΟΦΙΚΟΣ ΕΜΕΤΙΚΟΣ ΚΩΔΙΚΑΣ ΠΟΥ ΑΚΟΥΕΙ ΣΤΟ ΟΝΟΜΑ ¨ CODEX ALIMENTARIUS¨  ΠΡΟΧΩΡΑ ΑΚΑΘΕΚΤΟΣ ΣΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΧΩΡΕΣ ΤΟΥ ΚΟΣΜΟΥ. ΣΕ ΛΙΓΟ ΚΑΙΡΟ ΤΟ ΔΙΕΘΝΕΣ ΣΥΜΒΟΛΟ ΤΟΥ ΣΥΓΚΕΚΡΙΜΕΝΟΥ ΚΩΔΙΚΑ ΘΑ ΒΡΙΣΚΕΤΑΙ ΕΠΑΝΩ ΣΕ ΟΛΑ ΤΑ ΤΡΟΦΙΜΑ ΤΩΝ ΥΠΕΡ ΑΓΟΡΩΝ (SUPER MARKETS). ΑΥΤΟ ΣΗΜΑΙΝΕΙ ΟΤΙ ΟΛΑ ΤΑ ΤΡΟΦΙΜΑ ΠΟΥ ΘΑ ΚΑΤΑΝΑΛΩΝΟΝΤΑΙ ΣΕ ΛΙΓΟ ΚΑΙΡΟ ΘΑ ΠΑΡΑΓΟΝΤΑΙ ΑΜΙΓΩΣ ΑΠΟ ΜΕΤΑΛΛΑΓΜΕΝΕΣ ΟΥΣΙΕΣ ΚΑΙ ΥΒΡΙΔΙΚΑ ΦΥΤΙΚΑ ΚΑΙ ΖΩΙΚΑ ΥΛΙΚΑ. Ο ΚΩΔΙΚΑΣ ΑΥΤΟΣ ΘΑ ΕΙΝΑΙ ΤΟΣΟ ΑΥΣΤΗΡΟΣ, ΠΟΥ ΘΑ ΥΠΑΡΧΟΥΝ ΠΟΙΝΙΚΕΣ ΚΥΡΩΣΕΙΣ ΣΕ ΟΠΟΙΟΝ ΣΚΕΦΤΕΙ ΝΑ ΦΤΙΑΞΕΙ ΚΗΠΟ ΚΑΙ ΝΑ ΚΑΛΛΙΕΡΓΗΣΕΙ ΤΙΣ ΔΙΚΕΣ ΤΟΥ ΠΟΙΚΙΛΙΕΣ.


               ΤΑ ΨΕΚΑΣΜΑΤΑ (CHEMTRAILS) ΣΤΟΝ ΟΥΡΑΝΟ ΚΑΛΑ ΚΡΑΤΟΥΝ, ΜΑΛΙΣΤΑ ΕΧΟΥΝ ΑΝΑΒΑΘΜΙΣΕΙ ΚΑΙ ΤΑ ΥΛΙΚΑ ΠΟΥ ΧΡΗΣΙΜΟΠΟΙΟΥΣΑΝ ΚΑΙ ΑΠΟ ΑΠΛΟΥΣ ΒΙΟΛΟΓΙΚΟΥΣ ΙΟΥΣ ΠΟΥ ΨΕΚΑΖΑΝ ΠΑΛΑΙΟΤΕΡΑ ΤΩΡΑ ¨ΡΙΧΝΟΥΝ¨ ΝΑΝΟ-ΡΟΜΠΟΤ ΣΕ ΜΕΓΕΘΟΣ ΦΥΣΙΚΟΥ ΜΟΝΟΚΥΤΑΡΟΥ ΟΡΓΑΝΙΣΜΟΥ ΠΟΥ ΕΙΣΧΩΡΕΙ ΣΤΟ ΑΝΘΡΩΠΙΝΟ ΣΥΣΤΗΜΑ ΣΕ ΕΠΙΠΕΔΟ DNA ΠΡΟΚΑΛΩΝΤΑΣ ΤΡΟΜΑΚΤΙΚΕΣ ΓΕΝΕΤΙΚΕΣ ΔΙΑΒΡΩΣΕΙΣ ΣΕ ΠΟΛΥ ΓΡΗΓΟΡΟ ΧΡΟΝΙΚΑ ΔΙΑΣΤΗΜΑ.

              ΣΑΝ ΝΑ ΜΗΝ ΕΦΤΑΝΑΝ ΟΛΑ ΑΥΤΑ ΕΧΟΥΜΕ ΚΑΙ ΜΕΡΙΚΕΣ ΟΜΑΔΕΣ ΠΟΥ ΕΧΟΥΝ ¨ΑΥΤΟ-ΧΡΙΣΤΕΙ¨  ΕΡΓΑΤΕΣ ΤΟΥ ΦΩΤΟΣ ΚΑΙ ΠΡΟΩΘΟΥΝ ΤΟ ΣΧΕΔΙΟ ΤΩΝ ΣΚΟΤΕΙΝΩΝ ΔΥΝΑΜΕΩΝ. ΘΑ ΞΕΚΙΝΗΣΟΥΝ ¨ΛΕΝΕ¨ ΟΙ ΣΥΛΛΗΨΕΙΣ ΤΩΝ ΙΛΛΟΥΜΙΝΑΤΙ ΚΑΙ ΜΕΧΡΙ ΤΙΣ 4 ΙΟΥΛΙΟΥ ΘΑ ΕΧΟΥΝ ΟΛΟΚΛΗΡΩΘΕΙ! ΚΑΛΟΥΝ ΤΟΝ ΚΟΣΜΟ ΝΑ ΑΡΧΙΣΕΙ  ΝΑ ΓΙΟΡΤΑΖΕΙ ΑΠΟ ΤΩΡΑ ΤΟ ΜΕΓΑΛΟ ΑΥΤΟ ΓΕΓΟΝΟΣ! Η ΑΦΕΛΕΙΑ ΚΑΙ Η ΠΑΡΑΠΛΑΝΗΣΗ ΒΡΙΣΚΕΤΑΙ ΠΛΕΟΝ ΣΤΟ ΖΕΝΙΘ. ΔΕΝ ΠΡΟΚΕΙΤΑΙ ΝΑ ΓΙΝΕΙ ΚΑΜΙΑ ΣΥΛΛΗΨΗ ΣΕ ΒΑΡΟΣ ΑΥΤΩΝ ΠΟΥ ΕΛΕΓΧΟΥΝ ΤΟΝ ΚΟΣΜΟ ΔΙΟΤΙ ΠΟΛΥ ΑΠΛΑ ΔΕΝ ΓΙΝΕΤΑΙ ΝΑ ΔΩΣΟΥΝ ΕΝΤΟΛΗ ΟΙ ΙΔΙΟΙ ΝΑ ΣΥΛΛΑΒΟΥΝ ΤΟΥΣ ΕΑΥΤΟΥΣ ΤΟΥΣ! ΑΚΟΜΗ ΚΑΙ ΣΥΛΛΗΨΕΙΣ ΝΑ ΓΙΝΟΥΝ ΘΑ ΕΙΝΑΙ ΠΛΑΣΜΑΤΙΚΕΣ ΓΙΑ ΝΑ ΚΕΡΔΙΣΟΥΝ ΤΗΝ ΕΜΠΙΣΤΟΣΥΝΗ ΤΟΥ ΚΟΣΜΟΥ, ΣΤΗΝ ΟΥΣΙΑ ΠΡΟΩΘΟΥΝ ΤΗΝ ΕΠΟΜΕΝΗ ΦΑΣΗ ΤΟΥ ΣΧΕΔΙΟΥ ΤΟΥΣ. ΘΑ ΤΑ ΔΕΙΤΕ ΑΥΤΑ ΣΤΗΝ ΠΟΡΕΙΑ ΜΕΣΑ ΑΠΟ ΤΑ ΓΕΓΟΝΟΤΑ ΠΟΥ ΕΤΟΙΜΑΖΟΥΝ ΤΙΣ ΕΠΟΜΕΝΕΣ ΕΒΔΟΜΑΔΕΣ ΚΑΠΟΥ ΚΟΝΤΑ ΣΤΟΥΣ ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΥΣ ΑΓΩΝΕΣ ΤΟΥ ΛΟΝΔΙΝΟΥ!
 ΔΕΝ ΧΡΕΙΑΖΕΤΑΙ ΟΜΩΣ ΝΑ ΜΑΣ ΠΡΟΛΑΒΟΥΝ ΤΑ ΓΕΓΟΝΟΤΑ ΓΙΑ ΝΑ ΚΑΤΑΛΑΒΟΥΜΕ ΤΟ ΣΧΕΔΙΟ ΤΟΥΣ, ΑΣ ΑΝΑΡΩΤΗΘΟΥΜΕ ΑΠΛΑ...
ΑΝ (ΟΠΩΣ ΜΑΣ ΛΕΝΕ) ΑΥΤΟΙ ΠΟΥ ΜΑΣ ΕΞΟΥΣΙΑΖΟΥΝ ΕΙΝΑΙ ΤΟΣΟ ¨ΚΑΛΟΙ¨ ΚΑΙ ΕΧΟΥΝ ΤΗΝ ΔΥΝΑΜΗ ΝΑ ΣΥΛΛΑΒΟΥΝ ΤΟΥΣ ¨ΚΑΚΟΥΣ¨ ΤΟΤΕ…

ΠΟΙΟ ¨ΚΑΛΟΠΑΙΔΟ¨ ΜΑΣ ΨΕΚΑΖΕΙ ΡΕ ΠΑΙΔΙΑ ?

ΠΟΙΟΣ ΠΑΡΑΓΕΙ ΜΕΤΑΛΛΑΓΜΕΝΑ ΤΡΟΦΙΜΑ?

ΠΟΙΟΣ ΠΡΟΚΑΛΕΙ ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΕΣ ΚΡΙΣΕΙΣ?

ΠΟΙΟΣ ΣΥΝΕΧΙΖΕΙ ΝΑ ΦΤΙΑΝΕΙ ΠΑΝΔΗΜΙΕΣ ΚΑΙ ΕΜΒΟΛΙΑ ΣΤΑ ΕΡΓΑΣΤΗΡΙΑ?

ΠΟΙΟΣ ΕΠΙΤΡΕΠΕΙ ΝΑ ΠΕΘΑΙΝΟΥΝ ΧΙΛΙΑΔΕΣ ΑΤΟΜΑ ΚΑΘΕ ΜΕΡΑ ΑΠΟ ΤΗΝ ΠΕΙΝΑ?

ΠΟΙΟΣ ΕΤΟΙΜΑΖΕΤΑΙ ΝΑ ΞΕΚΙΝΗΣΕΙ ΤΟΝ ΤΡΙΤΟ ΠΑΓΚΟΣΜΙΟ ΠΟΛΕΜΟ ?

...ΚΑΙ ΑΝ ΠΑΛΙ ΔΕΝ ΕΧΟΥΝ ΑΚΟΜΗ ΤΗΝ ΔΥΝΑΜΗ ΝΑ ΣΤΑΜΑΤΗΣΟΥΝ ΤΟΥΣ ¨ΚΑΚΟΥΣ¨ ΠΟΥ ΜΑΣ ΚΑΝΟΥΝ ΟΛΑ ΑΥΤΑ ΤΑ ΑΣΧΗΜΑ, ΠΟΥ ΘΑ ΒΡΟΥΝ ΤΗΝ ΔΥΝΑΜΗ ΝΑ ΣΥΛΛΑΒΟΥΝ ΤΟΥΣ ΙΔΙΟΥΣ ???

           ΟΤΑΝ ΤΑ ΒΑΛΕΤΕ ΟΛΑ ΣΕ ΜΙΑ ΣΕΙΡΑ ΜΕΣΑ ΣΤΟ ΚΕΦΑΛΙ ΣΑΣ ΤΟΤΕ ΘΑ ΔΙΑΠΙΣΤΩΣΕΤΕ ΑΥΤΟ ΠΟΥ ΣΑΣ ΕΙΠΑ ΚΑΙ ΠΙΟ ΠΑΝΩ, ΟΤΙ ΕΙΝΑΙ ΛΑΟΠΛΑΝΟΙ, ΑΛΛΑ ΛΕΝΕ ΚΑΙ ΑΛΛΑ ΠΡΑΤΤΟΥΝ. ΖΟΥΜΕ ΤΗΝ ΕΠΟΧΗ ΤΗΣ ΠΡΟΠΑΓΑΝΔΑΣ ΚΑΙ ΤΗΣ ΠΛΑΝΗΣ. ΕΔΩ ΘΑ ΕΙΜΑΣΤΕ… ΚΑΙ ΣΕ ΛΙΓΕΣ ΕΒΔΟΜΑΔΕΣ ΘΑ ΔΟΥΜΕ ΑΝ ΘΑ ΕΧΕΙ ΚΑΘΑΡΙΣΕΙ Ο ΠΛΑΝΗΤΗΣ ΑΠΟ ΤΙΣ ΣΥΛΛΗΨΕΙΣ Η ΘΑ ΕΧΕΙ ΞΕΚΙΝΗΣΕΙ ΤΟ 3 ΜΑΚΕΛΕΙΟ ΤΗΝ Μ. ΑΝΑΤΟΛΗ. ΠΕΡΙΜΕΝΕΤΕ ΚΑΙ ΘΑ ΔΕΙΤΕ ΤΙ ¨ΛΟΥΚΟΥΜΙ¨ ΜΑΣ ΕΤΟΙΜΑΖΟΥΝ ΕΚΕΙ ΚΟΝΤΑ ΣΤΟΥΣ ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΥΣ ΑΓΩΝΕΣ.


          Η ΠΡΟΘΕΣΜΙΑ ΑΠΟΧΩΡΗΣΗΣ ΤΩΝ ΕΡΠΕΤΟΕΙΔΩΝ ΑΠΟ ΤΟΝ ΠΛΑΝΗΤΗ ΕΙΝΑΙ ΜΕΧΡΙ ΤΙΣ 21-12-2012. ΑΝ ΜΕΧΡΙ ΤΟΤΕ ΔΕΝ ΕΧΟΥΝ ΦΥΓΕΙ (…ΠΟΥ ΔΕΝ ΤΟ ΒΛΕΠΩ ΝΑ ΦΕΥΓΟΥΝ) ΤΟΤΕ ΕΤΟΙΜΑΣΤΕΙΤΕ ΝΑ ΖΗΣΕΤΕ ΚΟΣΜΟΓΟΝΙΚΕΣ ΚΑΤΑΣΤΑΣΕΙΣ! ΔΕΝ ΣΑΣ ΛΕΩ ΟΤΙ ΟΛΑ ΘΑ ΓΙΝΟΥΝ ΣΤΙΣ 21 ΔΕΚΕΜΒΡΙΟΥ, ΑΥΤΗ ΕΙΝΑΙ ΑΠΛΑ ΜΙΑ ΗΜΕΡΟΜΗΝΙΑ ΟΡΟΣΗΜΟ ΑΛΛΑΓΗΣ ΤΟΥ ΜΕΓΑΛΟΥ ΕΝΙΑΥΤΟΥ ΚΥΚΛΟΥ. ΣΑΣ ΛΕΩ ΟΜΩΣ ΟΤΙ ΟΛΑ ΤΑ ΕΝΕΡΓΕΙΑΚΑ – ΜΕΤΑΦΥΣΙΚΑ ΘΑ ΞΕΚΙΝΗΣΟΥΝ ΥΣΤΕΡΑ ΑΠΟ ΑΥΤΗ ΤΗΝ ΗΜΕΡΟΜΗΝΙΑ ΚΑΙ ΘΑ ΔΙΑΡΚΕΣΟΥΝ ΚΑΜΠΟΣΟ. ΜΕΧΡΙ ΝΑ ΑΛΛΑΞΕΙ Ο ΕΝΙΑΥΤΟΣ ΔΕΝ ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΓΙΝΕΙ ΚΑΜΙΑ ΠΑΡΕΜΒΑΣΗ ΕΞ ΑΝΩΘΕΝ, ΜΕΤΑ ΟΜΩΣ… ΚΑΙ ΣΕ ΑΓΝΩΣΤΟ ΧΡΟΝΟ (Ο ΧΡΟΝΟΣ ΔΕΝ ΘΑ ΕΧΕΙ ΤΗΝ ¨ΥΦΗ¨ ΠΟΥ ΕΧΕΙ ΤΩΡΑ) ΘΑ ΠΡΑΓΜΑΤΟΠΟΙΗΘΕΙ Η ΘΕΪΚΗ ΕΠΕΜΒΑΣΗ. ΟΤΙ ΣΚΑΦΟΣ ΒΛΕΠΕΤΕ ΠΟΥ ΕΧΕΙ ΥΛΙΚΗ ΥΠΟΣΤΑΣΗ ΕΙΝΑΙ ΑΠΟ ΤΗΝ ΠΛΕΥΡΑ ΤΩΝ ΣΚΟΤΕΙΝΩΝ. Η ΑΛΗΘΙΝΗ ΕΠΕΜΒΑΣΗ ΘΑ ΓΙΝΕΙ ΣΤΟ ¨ΤΕΛΟΣ¨ ΚΑΙ ΘΑ ΕΙΝΑΙ ΚΑΘΑΡΑ ΕΝΕΡΓΕΙΑΚΗ. ΑΥΤΗ Η ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΑ ΜΑΣ ΛΕΕΙ ΚΑΤΙ ΠΟΛΥ ΣΗΜΑΝΤΙΚΟ, ΟΤΙ ΠΡΕΠΕΙ ¨ΦΙΛΕ ΑΝΑΓΝΩΣΤΗ... ΝΑ ΠΡΟΕΤΟΙΜΑΣΤΕΙΣ ΨΥΧΙΚΑ, ΠΝΕΥΜΑΤΙΚΑ, ΣΩΜΑΤΙΚΑ ΚΑΙ ΝΑ ΑΝΑΒΑΘΜΙΣΤΕΙΣ ΕΝΕΡΓΕΙΑΚΑ ΜΕΣΑ ΑΠΟ ΣΩΣΤΕΣ ΚΑΘΗΜΕΡΙΝΕΣ ΕΠΙΛΟΓΕΣ ΩΣΤΕ ΝΑ ΑΞΙΩΘΕΙΣ ΝΑ ΓΙΝΕΙΣ ΜΑΡΤΥΡΑΣ ΤΩΝ ΑΡΡΗΤΩΝ ΓΕΓΟΝΟΤΩΝ ΠΟΥ ΘΑ ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΟΥΝ.

ΣΙΓΟΥΡΑ ΜΠΟΡΕΙΣ!

           ΔΕΝ ΘΑ ΓΙΝΟΥΝ ΟΛΑ ΤΑ ΟΥΡΑΝΙΑ ΑΝΤΙΛΗΠΤΑ ΑΠΟ ΟΛΟΥΣ, ΘΑ ΓΙΝΟΥΝ ΟΡΑΤΑ ΣΥΜΦΩΝΑ ΜΕ ΤΟ ΕΠΙΠΕΔΟ ΠΟΥ ΕΧΕΙ ΠΡΟΕΤΟΙΜΑΣΤΕΙ Ο ΚΑΘΕΝΑΣ, ΟΛΟΙ ΟΜΩΣ ΘΑ ΝΙΩΣΟΥΝ ΤΙΣ ΑΛΛΑΓΕΣ ΚΑΙ ΑΠΑΝΤΕΣ ΘΑ ΒΙΩΣΟΥΝ ΚΑΙ ΘΑ ΑΝΤΙΛΗΦΘΟΥΝ ΤΟ ΤΕΛΟΣ ΤΟΥ ΠΑΛΑΙΟΥ ΚΟΣΜΟΥ ΓΙΑΤΙ Η ΚΟΣΜΙΚΗ ΑΛΛΑΓΗ ΠΟΥ ΕΡΧΕΤΑΙ ΑΦΟΡΑ ΚΑΘΕ ΑΛΗΘΙΝΗ ΨΥΧΗ ΔΙΧΩΣ ΔΙΑΚΡΙΣΕΙΣ.

                                                      

                 ΟΙ ΑΡΧΑΙΟΙ ΜΥΣΤΕΣ ΑΚΟΛΟΥΘΟΥΣΑΝ ΕΥΛΑΒΙΚΑ ΤΗΣ ΕΞΗΣ ΣΕΙΡΑ: ΠΡΩΤΑ ΚΑΘΑΡΣΗ ΜΕΤΑ ΜΥΗΣΗ ΚΑΙ ΤΕΛΟΣ ΤΗΝ ΕΝΕΡΓΟΠΟΙΗΣΗ. ΜΕ ΑΥΤΗΝ ΤΗΝ ΣΕΙΡΑ ΘΑ ΓΙΝΟΥΝ ΚΑΙ ΟΙ ΕΠΕΡΧΟΜΕΝΕΣ ΑΛΛΑΓΕΣ ΣΤΟΝ ΠΛΑΝΗΤΗ.

ΚΑΘΑΡΣΗ: ΞΕΚΑΘΑΡΙΣΜΑ ΤΩΝ ΑΛΗΘΙΝΩΝ ΨΥΧΩΝ ΑΠΟ ΤΟΥΣ ΑΨΥΧΟΥΣ ΚΑΙ ΤΑ ΕΙΚΟΝΙΚΑ ΒΙΟ-ΡΟΜΠΟΤ. ΚΑΤΑΣΤΡΟΦΗ ΕΣΦΑΛΜΕΝΗΣ ΣΥΓΧΡΟΝΗΣ ΤΕΧΝΟΛΟΓΙΑΣ ΠΟΥ ΑΠΟΤΕΛΕΙ ΥΒΡΙΣ ΓΙΑ ΤΗΝ ΜΗΤΕΡΑ ΓΑΙΑ.

ΜΥΗΣΗ: ΛΗΨΗ ΑΡΡΗΤΩΝ ΓΝΩΣΕΩΝ ΚΑΙ ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΩΝ (ΜΕ ΔΙΑΦΟΡΟΥΣ ΤΡΟΠΟΥΣ) ΠΟΥ ΘΑ ΟΔΗΓΗΣΟΥΝ ΤΗΝ ΨΥΧΗ ΝΑ ΠΡΟΣΕΓΓΙΣΕΙ ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΑ ΤΟΝ ¨ΑΟΡΑΤΟ ΚΟΣΜΟ¨.


ΕΝΕΡΓΟΠΟΙΗΣΗ: Η ΚΟΡΥΦΩΣΗ ΚΑΘΕ ΕΝΕΡΓΕΙΑΚΗΣ ΜΕΤΑΒΟΛΗΣ. ΕΙΝΑΙ Η ΥΠΕΡΤΑΤΗ ΚΟΣΜΙΚΗ ΣΥΝΔΕΣΗ ΜΕ ΤΗΝ ΠΡΟΥΠΑΡΧΟΥΣΑ ΜΟΝΑΔΑ. Η ΨΥΧΗ-ΟΝΤΟΤΗΤΑ ΣΕ ΑΥΤΗ ΤΗΝ ΠΕΡΙΠΤΩΣΗ ΕΙΝΑΙ ¨ΠΟΛΥΔΙΑΣΤΑΤΙΚΗ¨ ΚΑΙ ΚΑΤΕΧΕΙ ΑΣΥΛΛΗΠΤΕΣ ΔΥΝΑΜΕΙΣ.

ΑΝΑΞ ΑΥΤΟΝΔεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου