«Ποτέ δεν επιθύμησα να γίνω αρεστός στους πολλούς. Αφ' ενός, δεν κάθισα να μάθω τι αρέσει στους πολ

«Ποτέ δεν επιθύμησα να γίνω αρεστός στους πολλούς. Αφ' ενός, δεν κάθισα να μάθω τι αρέσει στους πολ
«Ποτέ δεν επιθύμησα να γίνω αρεστός στους πολλούς. Αφ' ενός, δεν κάθισα να μάθω τι αρέσει στους πολλούς·κι αφ' ετέρου, τα όσα ήξερα εγώ βρίσκονταν μακριά από τη δική τους αντίληψη». Επίκουρος: (341 π.Χ. - 270 π.Χ.)

Τετάρτη, 13 Ιουνίου 2012

Ο ΗΛΙΟΣ ΠΡΟΕΙΔΟΠΟΙΕΙ ¨ΙΣΩΣ¨ ΓΙΑ ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΦΟΡΑ. ΕΙΣΤΕ ΕΤΟΙΜΟΙ ?
                   Η ΕΝΤΟΝΗ ΔΡΑΣΤΗΡΙΟΤΗΤΑ ΤΟΥ ΗΛΙΟΥ ΣΥΝΕΧΙΖΕΤΑΙ ΠΛΕΟΝ ΣΕ ΚΑΘΗΜΕΡΙΝΗ ΒΑΣΗ. ΔΕΝ ΠΡΟΛΑΒΑΙΝΕΙ ΝΑ ΠΕΡΑΣΕΙ ΟΥΤΕ 48ΩΡΟ ΚΑΙ ΣΤΗΝ ΕΠΙΦΑΝΙΑ ΤΟΥ ΗΛΙΟΥ ΣΗΜΕΙΩΝΟΝΤΑΙ ΝΕΕΣ ΙΣΧΥΡΕΣ ΕΚΡΗΞΕΙΣ ΠΟΥ ΕΚΤΟΞΕΥΟΥΝ ΤΕΡΑΣΤΙΕΣ ΠΟΣΟΤΗΤΕΣ ΠΛΑΣΜΑΤΟΣ ΕΝΤΟΣ ΤΟΥ ΗΛΙΑΚΟΥ ΜΑΣ ΣΥΣΤΗΜΑΤΟΣ. ΠΡΙΝ ΛΙΓΕΣ ΜΕΡΕΣ ΜΙΑ ΤΕΡΑΣΤΙΑ ΕΚΡΗΞΗ ¨ΣΗΜΑΔΕΨΕ¨ ΤΟΝ ΠΛΑΝΗΤΗ ΕΡΜΗ ΚΑΙ ΤΟΝ ¨ΕΛΟΥΣΕ¨ ΜΕ ΙΣΧΥΡΑ ΙΟΝΙΣΜΕΝΗ ΑΚΤΙΝΟΒΟΛΙΑ, ΑΝ Η ΣΥΓΚΕΚΡΙΜΕΝΗ ΕΚΡΗΞΗ ΕΙΧΕ ΓΙΝΕΙ ΠΡΙΝ 3 ΜΗΝΕΣ ΝΩΡΙΤΕΡΑ ΤΟΤΕ ΣΤΗΝ ΤΡΟΧΙΑΚΗ ΚΑΤΕΥΘΥΝΣΗ ΤΟΥ ΕΡΜΗ ΘΑ ΗΤΑΝ Ο ΠΛΑΝΗΤΗΣ ΜΑΣ ! ΣΤΙΣ 10 ΙΟΥΝΙΟΥ ΤΟΥ ΤΡΕΧΟΝΤΟΣ ΕΤΟΥΣ Ο ΗΛΙΟΣ ΜΑΣ ¨ΔΩΡΟΔΟΚΗΣΕ¨ ΜΕ ΜΙΑ ΕΚΡΗΞΗ ΥΨΟΥΣ 5 ΒΑΘΜΩΝ ΤΗΣ ΚΛΙΜΑΚΑΣ ΜΕΤΡΗΣΗΣ, ΟΤΑΝ ΤΟ 9 ΕΙΝΑΙ Η ΑΝΩΤΑΤΗ ΙΣΧΥΡΗ ΑΚΤΙΝΟΒΟΛΙΑ ΠΟΥ ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΣΤΕΙΛΕΙ Ο ΗΛΙΟΣ! ΜΕΤΑ ΑΠΟ ΛΙΓΕΣ ΩΡΕΣ ΦΑΝΗΚΕ ΓΙΑ ΛΙΓΑ ΛΕΠΤΑ ΤΗΣ ΩΡΑΣ ΕΝΑ ΜΩΒ ΣΕΛΑΣ ΠΟΥ ΕΓΙΝΕ ΟΡΑΤΟ ΑΚΟΜΗ ΚΑΙ ΑΠΟ ΤΙΣ ΒΟΡΕΙΕΣ ΠΟΛΙΤΕΙΕΣ ΤΩΝ ΗΠΑ. ΗΤΑΝ Η ΙΟΝΙΣΜΕΝΗ ΑΚΤΙΝΟΒΟΛΙΑ ΠΟΥ ΠΡΟΣΕΚΡΟΥΣΕ ΣΤΑ ΜΟΡΙΑ ΤΗΣ ΑΝΩΤΕΡΗΣ ΑΤΜΟΣΦΑΙΡΑΣ, ΔΙΝΟΝΤΑΣ ΑΠΟ ΤΟ ΥΠΕΡΟΧΟ ΧΡΩΜΑ.

                   ΕΚΤΟΣ ΑΠΟ ΤΟ ΟΜΟΡΦΟ ΘΕΑΜΑ ΠΟΥ ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΜΑΣ ΔΩΣΟΥΝ ΤΕΤΟΙΕΣ ΑΚΤΙΝΟΒΟΛΙΕΣ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΔΟΥΜΕ ΚΑΙ ΤΗΝ ΕΠΙΔΡΑΣΗ ΠΟΥ ΕΧΟΥΝ ΕΠΑΝΩ ΣΤΟΝ ΠΟΛΙΤΙΣΜΟ ΜΑΣ. ΜΙΑ ΕΚΡΗΞΗ ΤΟΥ ΗΛΙΟΥ ΠΟΥ ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΦΤΑΣΕΙ ΤΟ 8 Η 9 ΤΗΣ ΣΥΓΚΕΚΡΙΜΕΝΗΣ ΚΛΙΜΑΚΑΣ ΜΕΤΡΗΣΕΩΣ ΑΚΤΙΝΟΒΟΛΙΩΝ ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΑΛΛΑΞΕΙ ΡΙΖΙΚΑ ΤΟΝ ΠΟΛΙΤΙΣΜΟ ΜΑΣ. ΤΟ ΑΝΘΡΩΠΙΝΟ ΣΩΜΑ ΔΕΝ ΕΠΗΡΕΑΖΕΤΑΙ ΑΜΕΣΑ ΑΠΟ ΑΥΤΕΣ ΤΙΣ ΑΚΤΙΝΟΒΟΛΙΕΣ (…ΜΑΛΙΣΤΑ ΘΑ ΕΛΕΓΑ ΟΤΙ ΕΙΝΑΙ ΚΑΙ ΕΥΕΡΓΕΤΙΚΕΣ ΓΙΑ ΤΗΝ ΒΙΟ-ΕΝΕΡΓΕΙΑ – ΑΥΡΑ ΜΑΣ) ΟΜΩΣ Ο «ΗΛΕΚΤΡΙΚΟΣ ΚΑΙ ΗΛΕΚΤΡΟΝΙΚΟΣ ΚΟΣΜΟΣ» ΤΡΕΜΕΙ ΣΤΟ ΑΚΟΥΣΜΑ ΤΕΤΟΙΩΝ ΕΙΔΗΣΕΩΝ. ΟΙ ΚΗΛΙΔΕΣ ΤΟΥ ΗΛΙΟΥ ΠΟΥ ΠΡΟΚΑΛΟΥΝ ΤΙΣ ΕΚΡΗΞΕΙΣ ΔΕΝ ΕΠΗΡΕΑΖΟΥΝ ΜΟΝΟ ΤΑ ΗΛΕΚΤΡΟΝΙΚΑ ΚΛΕΙΣΤΑ ΚΥΚΛΩΜΑΤΑ ΑΛΛΑ ΟΛΟΚΛΗΡΗ ΤΗΝ ΓΗ ΔΙΟΧΕΤΕΥΟΝΤΑΣ ΤΕΡΑΣΤΙΑ ΠΟΣΑ ΑΠΟ ΦΟΡΤΙΣΜΕΝΑ ΣΩΜΑΤΙΔΙΑ ΣΤΟ ΗΛΕΚΤΡΟΜΑΓΝΗΤΙΚΟ ΤΗΣ ΠΕΔΙΟ. ΤΟ ΗΛΕΚΤΡΟΜΑΓΝΗΤΙΚΟ ΠΕΔΙΟ ΤΗΣ ΓΗΣ ΕΧΕΙ ΑΜΕΣΗ ΣΧΕΣΗ ΜΕ ΤΟΝ ΠΥΡΙΝΑ ΤΟΥ ΠΛΑΝΗΤΗ ΚΑΙ ΤΙΣ ΤΕΚΤΟΝΙΚΕΣ ΠΛΑΚΕΣ ΠΟΥ ΚΙΝΟΥΝΤΑΙ ΕΠΑΝΩ ΣΤΟ ΙΣΧΥΡΑ ΦΟΡΤΙΣΜΕΝΟ ΜΑΓΜΑ ΣΙΔΗΡΟΥ.


                                                                           
         


                ΠΡΟΣΦΑΤΑ ΟΙ ΕΠΙΣΤΗΜΟΝΕΣ ΑΝΑΚΑΛΥΨΑΝ ΟΤΙ ΟΙ ΕΥΘΥΓΡΑΜΜΙΣΕΙΣ ΤΗΣ ΓΗΣ ΑΚΟΜΗ ΚΑΙ ΜΕ ΜΙΚΡΑ ΟΥΡΑΝΙΑ ΣΩΜΑΤΑ ¨ΜΠΟΡΟΥΝ ΝΑ ΠΡΟΚΑΛΕΣΕΙ ΙΣΧΥΡΟΥΣ ΣΕΙΣΜΟΥΣ ΚΑΙ ΤΥΦΩΝΕΣ¨. ΔΗΛΑΔΗ ΒΛΕΠΟΥΜΕ ΟΤΙ ΑΚΟΜΗ ΚΑΙ Ο ΚΑΙΡΟΣ ΣΕ ΠΑΓΚΟΣΜΙΟ ΕΠΙΠΕΔΟ ΚΑΘΟΡΙΖΕΤΑΙ ΣΕ ΜΕΓΑΛΟ ΒΑΘΜΟ ΑΠΟ ΤΟ ΔΙΑΣΤΗΜΑ ΚΑΙ ΤΑ ΥΠΟΛΟΙΠΑ ΟΥΡΑΝΙΑ ΣΩΜΑΤΑ ΤΟΥ ΗΛΙΑΚΟΥ ΜΑΣ ΣΥΣΤΗΜΑΤΟΣ ΠΑΡΑ ΑΠΟ ΤΙΣ ΓΗΙΝΕΣ ΣΥΝΘΗΚΕΣ ΤΙΣ ΑΤΜΟΣΦΑΙΡΑΣ. ΦΑΝΤΑΣΤΕΙΤΕ ΛΟΙΠΟΝ Ο ΗΛΙΟΣ ΠΟΥ ΕΧΕΙ ΜΑΖΑ 1,3 ΕΚΑΤΟΜΜΥΡΙΑ ΦΟΡΕΣ ΜΕΓΑΛΥΤΕΡΗ ΑΠΟ ΤΟΝ ΠΛΑΝΗΤΗ ΜΑΣ ΠΟΣΟ ΠΟΛΥ ΕΠΙΔΡΑ ΕΠΑΝΩ ΣΕ ΟΛΟΥΣ ΣΤΟΥΣ ΟΡΓΑΝΙΣΜΟΥΣ.
               Ο ΗΛΙΟΣ ΕΧΕΙ ΚΛΕΙΣΕΙ ΤΟΝ 11ΕΤΗ ΚΥΚΛΟ ΤΟΥ ΑΠΟ ΤΟΝ ΜΑΙΟ ΤΟΥ 2012 (ΕΝΩ ΗΤΑΝ ΝΑ ΤΟΝ ΣΥΜΠΛΗΡΩΣΕΙ ΤΟΝ ΜΑΙΟ ΤΟΥ 2013). ΚΑΤΑ ΕΝΑ ΠΕΡΙΕΡΓΟ ΤΡΟΠΟ ΕΠΙΣΠΕΥΘΗΚΕ Η ΣΥΜΠΛΗΡΩΣΗ ΤΟΥ ΚΥΚΛΟΥ ΤΟΥ ΚΑΤΑ ΕΝΑ ΟΛΟΚΛΗΡΟ ΕΤΟΣ! ΑΥΤΟ ΔΕΝ ΕΓΙΝΕ ΤΥΧΑΙΑ ΑΛΛΑ ΚΑΠΟΙΕΣ ¨ΑΝΩΤΕΡΕΣ ΔΥΝΑΜΕΙΣ¨ ΕΒΑΛΑΝ ΤΟ ΧΕΡΙ ΤΟΥΣ (…ΠΩΣ ΛΕΜΕ: ¨ΘΕΕ ΜΟΥ ΒΑΛΕ ΤΟ ΧΕΡΙ ΣΟΥ¨) ΓΙΑ ΝΑ ΣΥΝΤΟΜΕΥΣΟΥΝ ΚΑΠΟΙΑ ΓΕΓΟΝΟΤΑ ΓΙΑΤΙ ΑΝ ΤΑ ΑΦΗΣΟΥΝ ΝΑ ΚΥΛΗΣΟΥΝ ΚΑΝΟΝΙΚΑ, ΘΑ ΕΞΑΝΤΛΗΘΟΥΝ ΟΙ ΑΝΟΧΕΣ ΜΑΣ ΚΑΙ ΘΑ ΦΛΕΡΤΑΡΑΜΕ ΜΕ ΤΟΝ ΑΦΑΝΙΣΜΟ! ΓΙΑΥΤΟ ΜΕΣΑ ΣΕ ΣΥΝΤΟΜΟ ΧΡΟΝΙΚΟ ΔΙΑΣΤΗΜΑ ΕΛΑΧΙΣΤΩΝ ΜΗΝΩΝ ( …ΚΑΙ ΠΟΛΥ ΛΕΩ) Ο ΗΛΙΟΣ ΘΑ ¨ΜΙΛΗΣΕΙ¨ ΜΕ ΠΟΛΥ ¨ΔΥΝΑΤΗ ΦΩΝΗ¨. ΑΝ ΤΟ ΜΑΞΙΜΟΥΜ ΤΗΣ ΚΛΙΜΑΚΑΣ ΠΟΥ ΕΧΟΥΝ ΟΙ ΕΠΙΣΤΗΜΟΝΕΣ ΕΙΝΑΙ ΤΟ 9, ΤΟΤΕ ΘΑ ΤΗΝ ΑΛΛΑΞΟΥΝ ΣΥΝΤΟΜΑ (ΟΠΩΣ ΕΚΑΝΑΝ ΚΑΙ ΜΕ ΤΟΥΣ ΤΥΦΩΝΕΣ ΜΕΤΑ ΤΟΝ ¨ΚΑΤΡΙΝΑ¨) ΓΙΑΤΙ ΑΥΤΟ ΠΟΥ ΕΡΧΕΤΑΙ, ΑΝΑΛΟΓΙΚΑ ΘΑ ΕΙΝΑΙ ΠΑΝΩ ΑΠΟ 11! (ΣΑΝ ΝΑ ΛΕΜΕ ¨ΣΕΙΣΜΟΣ 13 ΡΙΧΤΕΡ….¨!) Α ΤΩΡΑ ΠΟΥ ΕΙΠΑΜΕ ΓΙΑ ΣΕΙΣΜΟ… «ΕΝΑ ΘΑ ΣΑΣ ΠΩ …» Ο ΗΛΙΟΣ ΠΡΙΝ ΣΤΕΙΛΕΙ ΤΑ ΣΩΜΑΤΙΔΙΑ ΤΟΥ ΓΙΑ ΝΑ ΜΑΣ ΚΑΤΕΒΑΣΕΙ ΤΟΝ ΓΕΝΙΚΟ ΤΟΥ ΡΕΥΜΑΤΟΣ, ΘΑ ΕΧΕΙ ΠΡΟΚΑΛΕΣΕΙ ΜΕΓΑΛΕΣ ΗΛΕΚΤΡΟΜΑΓΝΗΤΙΚΕΣ ΑΝΑΤΑΡΑΞΕΙΣ ΣΤΟ ΦΛΟΙΟ ΤΗΣ ΓΗΣ ΚΑΙ ΑΥΤΗ ΘΑ ΞΕΣΠΑΣΕΙ ΜΕ ΕΝΑΝ ΜΕΓΑΛΟ ΣΕΙΣΜΟ, ΑΡΚΕΤΑ ΜΕΓΑΛΟ ΘΑ ΕΛΕΓΑ.(ΔΕΝ ΜΙΛΩ ΜΟΝΟ ΓΙΑ ΕΛΛΑΔΑ) ΜΕΤΑ ΤΟ ΣΕΙΣΜΟ ΜΠΟΡΕΙΤΕ ΝΑ ΠΕΡΙΜΕΝΕΤΕ ΜΕ ¨ΧΑΡΑ¨ ΤΟ ΧΑΡΑΤΣΙ ΑΠΟ ΤΟΝ ΗΛΙΟ ΠΟΥ ΘΑ ΣΒΗΣΕΙ ΟΡΙΣΤΙΚΑ ΑΠΟ ΤΟΥΣ ΛΟΓΑΡΙΑΣΜΟΥΣ ΣΑΣ ΤΟ ¨ΧΑΡΑΤΣΙ¨ ΤΗΣ Δ.Ε.Η.
 
            ΕΠΕΙΔΗ ΤΑ ΕΧΟΥΜΕ ΞΑΝΑΠΕΙ ΑΥΤΑ ΚΑΛΟ ΘΑ ΗΤΑΝ ΝΑ ΥΠΑΡΧΕΙ ΜΙΑ ΜΕΡΙΜΝΑ ΟΣΟ ΑΦΟΡΑ ΤΑ ΤΡΟΦΙΜΑ ΕΚΤΟΣ ΨΥΓΕΙΟΥ. ΒΕΒΑΙΑ ΟΣΟΙ ΕΙΝΑΙ ΕΞΥΠΝΟΙ ΕΧΟΥΝ ΒΑΛΕΙ ΜΙΑ ΣΟΜΠΑ ΣΤΟ ΕΞΟΧΙΚΟ ΤΟΥΣ ΣΑΝ ΚΑΙ ΑΥΤΕΣ ΠΟΥ ΕΙΧΑΝ ΟΙ ΓΙΑΓΙΑΔΕΣ ΜΑΣ ΚΑΙ ΜΑΓΕΙΡΕΥΑΝ ¨ΠΕΝΤΑΝΟΣΤΙΜΑ¨ ΦΑΓΗΤΑ ΜΕ ΜΙΑ ΧΟΥΦΤΑ ΞΥΛΑ. ΕΠΙΣΗΣ….ΛΕΩ ΕΠΙΣΗΣ….ΟΤΙ ΥΠΑΡΧΕΙ ΚΑΙ ΛΥΣΗ ΣΤΟ ΘΕΜΑ ΤΟΥ ΨΥΓΕΙΟΥ ΚΑΙ ΧΩΡΙΣ ΤΟ ΡΕΥΜΑ ΤΗΣ Δ.Ε.Η. ΚΑΙ ΔΕΝ ΕΝΝΟΩ ΤΑ ΦΩΤΟΒΟΛΤΑΪΚΑ Η ΤΙΣ ΑΝΕΜΟΓΕΝΝΗΤΡΙΕΣ Η ΑΠΛΕΣ ΓΕΝΝΗΤΡΙΕΣ ΓΙΑΤΙ ΟΛΑ ΑΥΤΑ ΘΑ ΤΑ ¨ΠΑΡΕΤΕ ΣΤΟ ΧΕΡΙ¨ ΑΝ ΓΙΝΕΙ ΤΟ ¨ΜΠΑΜ¨, ΤΙΠΟΤΑ ΑΠΟ ΑΥΤΑ ΔΕΝ ΦΤΟΥΡΑΕΙ ….ΕΝΝΟΩ ΚΑΤΙ ΨΥΓΕΙΑ ΠΟΥ ΚΥΚΛΟΦΟΡΟΥΝ ΚΑΙ ΛΕΙΤΟΥΡΓΟΥΝ ΜΕ ΜΠΟΥΚΑΛΑ ΥΓΡΑΕΡΙΟΥ ΒΓΑΖΟΝΤΑΣ ΜΙΑ ΜΙΚΡΗ ΦΛΟΓΑ ΑΠΟ ΠΙΣΩ ΚΑΙ ΑΝ ΣΟΥ ΤΕΛΕΙΩΣΕΙ Η ΜΠΟΥΚΑΛΑ ΒΑΖΕΙΣ ΕΝΑ ΚΕΡΑΚΙ ΚΑΙ ΕΙΣΑΙ ΑΡΧΟΝΤΑΣ! ΑΥΤΑ ΔΕΝ ΕΧΟΥΝ ΤΙΠΟΤΑ ΗΛΕΚΤΡΙΚΟ, ΟΥΤΕ ΚΑΝ ΜΟΤΕΡ, ΚΑΝΟΥΝ ΤΟ ΨΥΚΤΙΚΟ ΚΥΚΛΟ ΜΟΝΟ ΜΕ ΤΗΝ ΒΟΗΘΕΙΑ ΤΗΣ ΜΙΚΡΗΣ ΦΛΟΓΑΣ ΚΑΙ ΕΧΕΙΣ ΔΡΟΣΕΡΟ ΝΕΡΑΚΙ, ΓΑΛΑΤΑΚΙ ΚΑΙ ΟΤΙ ΑΛΛΟ ΘΕΣ ΓΙΑ ΟΛΗ ΤΗΝ ΟΙΚΟΓΕΝΕΙΑ! ΝΟΜΙΖΩ ΠΟΛΛΑ ΣΑΣ ΕΙΠΑ…ΨΑΧΤΕΙΤΕ ΚΑΙ ΚΑΛΥΨΤΕ ΤΙΣ ΑΝΑΓΚΕΣ ΣΑΣ ΓΙΑ ΤΕΤΟΙΑ ΠΕΡΙΣΤΑΤΙΚΑ, ΔΕΝ ΧΡΕΙΑΖΕΤΑΙ ΠΑΝΙΚΟΣ ΟΥΤΕ ΦΟΒΟΣ ( ΑΝΑΦΕΡΟΜΑΙ ΣΤΙΣ ΕΛΛΗΝΙΔΕΣ ΜΑΝΕΣ ΚΑΙ ΝΟΙΚΟΚΥΡΕΣ ΠΟΥ ΠΝΙΓΟΝΤΑΙ ΣΕ ΜΙΑ ΚΟΥΤΑΛΙΑ ΝΕΡΟ) ΕΙΣΤΕ ΑΡΚΕΤΑ ΙΚΑΝΕΣ ΚΑΙ ΙΚΑΝΟΙ ΝΑ ΑΝΤΑΠΕΞΕΛΘΕΤΕ ΣΤΑ ΠΑΝΤΑ. ΜΗΝ ΦΟΒΑΣΤΕ ΤΙΠΟΤΑ, ΑΠΛΑ ΠΡΟΝΟΗΣΤΕ ΚΑΙ ΟΛΑ ΘΑ ΣΑΣ ΕΡΘΟΥΝ ΤΕΛΕΙΑ, ΜΗΝ ΞΕΧΝΑΤΕ ΠΩΣ ΟΤΙ ΓΙΝΕΤΑΙ ΕΙΝΑΙ ΓΙΑ ΚΑΛΟ…ΑΥΤΟ ΘΑ ΤΟ ΚΑΤΑΛΑΒΕΤΕ ΟΛΟΙ ΣΤΟ ΤΕΛΟΣ.


"...ΒΕΒΑΙΑ ΜΕΡΙΚΑ ¨ΑΓΑΠΟΦΩΤΟ-ΠΑΙΔΑ¨ ΘΑ ΜΑΣ ΠΟΥΝ ΟΤΙ ΤΡΟΜΟΚΡΑΤΟΥΜΕ ΤΟΝ ΚΟΣΜΟ. ΤΟΥΣ ΕΧΟΥΜΕ ΞΑΝΑ ΑΠΑΝΤΗΣΕΙ ΣΕ ΑΥΤΟ, ΚΑΛΛΙΤΕΡΑ ΣΤΗΝ ΑΡΧΗ ΝΑ ΤΡΟΜΑΞΕΙ Ο ΚΟΣΜΟΣ ΑΛΛΑ ΝΑ ΕΙΝΑΙ ΕΝΗΜΕΡΟΣ ΚΑΙ ΝΑ ΠΡΟΕΤΟΙΜΑΣΤΕΙ , ΠΑΡΑ ΝΑ ΚΟΙΜΑΤΑΙ ΠΑΝΩ ΣΕ ΕΙΚΟΝΙΚΕΣ ΑΓΑΠΕΣ ΚΑΙ ΛΟΥΛΟΥΔΙΑ ΟΤΙ ΟΛΑ ΘΑ ΠΑΝΕ ΤΕΛΕΙΑ ΣΑΝ ΤΙΣ ΤΑΙΝΙΕΣ ΤΟΥ ΧΟΛΥΓΟΥΝΤ ΚΑΙ ΣΤΟ ΤΕΛΟΣ ΝΑ ΨΑΧΝΟΝΤΑΙ…!"
( ΞΕΧΑΣΑ... ΠΕΡΙΜΕΝΟΥΝ ΚΑΙ ΤΟΥΣ ΓΚΡΙΖΟΥΣ ΔΟΥΛΟΥΣ ΝΑ ΤΟΥΣ ΦΕΡΟΥΝ ΔΩΡΑ!!!)


Η ΛΗΨΗ ΤΗΣ ΚΑΤΩΘΙ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑΣ ΕΓΙΝΕ ΣΤΙΣ 13 ΙΟΥΝΙΟΥ 2012 ΚΑΙ ΩΡΑ ΕΛΛΑΔΟΣ 15:36. ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΔΙΑΚΡΙΝΕΤΕ ΤΗΝ ΚΑΥΤΗ ΘΑΛΑΣΣΑ ΠΟΥ ΒΡΑΖΕΙ ΕΠΑΝΩ ΣΤΟΝ ΗΛΙΟ.


«…ΔΕΝ ΕΙΜΑΣΤΕ ΣΤΗΝ ΑΡΧΗ ΤΗΣ ΑΡΧΗΣ, ΟΥΤΕ ΣΤΟ ΤΕΛΟΣ ΤΗΣ ΑΡΧΗΣ, ΟΥΤΕ ΚΑΝ ΣΤΗΝ ΑΡΧΗ ΤΟΥ ΤΕΛΟΥΣ, ΕΙΜΑΣΤΕ ΣΤΟ ΤΕΛΟΣ ΤΟΥ ΤΕΛΟΥΣ».
ΑΥΤΟ ΜΗΝ ΣΑΣ ΤΡΟΜΑΖΕΙ, ΚΑΘΕ ΤΕΛΟΣ ΕΙΝΑΙ ΚΑΙ ΕΝΑ ΝΕΟ ΥΠΕΡΟΧΟ ΞΕΚΙΝΗΜΑ.

ΑΝΑΞ ΑΥΤΟΝ


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου