«Ποτέ δεν επιθύμησα να γίνω αρεστός στους πολλούς. Αφ' ενός, δεν κάθισα να μάθω τι αρέσει στους πολ

«Ποτέ δεν επιθύμησα να γίνω αρεστός στους πολλούς. Αφ' ενός, δεν κάθισα να μάθω τι αρέσει στους πολ
«Ποτέ δεν επιθύμησα να γίνω αρεστός στους πολλούς. Αφ' ενός, δεν κάθισα να μάθω τι αρέσει στους πολλούς·κι αφ' ετέρου, τα όσα ήξερα εγώ βρίσκονταν μακριά από τη δική τους αντίληψη». Επίκουρος: (341 π.Χ. - 270 π.Χ.)

Τετάρτη, 6 Ιουνίου 2012

ΕΙΚΟΝΕΣ...ΘΕΩΝ ...ΚΑΙ "ASHTAR..SA LU SA KAI ΠΑΝΤΩΣ ΕΙΔΟΥ ΔΙΑΓΑΛΑΞΙΚΩΝ ΕΡΓΑΤΩΝ ΚΑΙ ΣΥΝΟΜΟΣΠΟΝΔΙΩΝ.."

                  ΟΙ ΕΙΚΟΝΕΣ ΕΧΟΥΝ ΤΕΡΑΣΤΙΑ ΔΥΝΑΜΗ ΟΛΟΙ ΤΟ ΓΝΩΡΙΖΟΥΝ...ΑΛΛΑ ΟΙ ΠΙΟ ΠΟΛΛΟΙ ΕΛΑΧΙΣΤΑ ΚΑΘΟΝΤΕ ΑΚΙΝΗΤΟΙ ΝΑ ΑΝΑΛΥΣΟΥΝ ΤΙ ΒΛΕΠΟΥΝ  ΚΑΙ ΕΤΣΙ ΕΥΚΟΛΑ ΕΞΑΠΑΤΟΝΤΑΙ!ΔΕΝ ΘΑ ΑΣΧΟΛΗΘΩ ΠΟΛΥ ΑΚΟΜΑ ΜΕ ΑΥΤΟ ΤΟ ΘΕΜΑ ΜΙΑ ΥΣΤΑΤΗ ΠΡΟΣΠΑΘΕΙΑ ΝΑ ΑΠΕΓΚΛΩΒΙΣΩ ΜΕΡΙΚΟΥΣ ΦΙΛΟΥΣ ....ΑΠΛΑ ΚΟΙΤΑΞΤΕ ΚΑΙ ΑΝ ΤΑ ΚΑΤΑΦΕΡΕΤ ΘΑ ΔΕΙΤΕ ..ΕΠΕΙΣΗΣ ΠΑΡΑΘΕΤΩ ΕΝΑ ΒΙΒΛΙΟ "ΠΕΡΙ ΑΓΑΛΜΑΤΩΝ"  ΡΙΞΤΕ ΜΙΑ ΜΑΤΙΑ ΚΑΙ ΜΕΤΑ ΞΑΝΑΔΕΙΤΕ ΤΙΣ ΕΙΚΟΝΕΣ ...ΤΩΝ ΥΠΟΤΙΘΕΜΕΝΩΝ ΑΔΕΛΦΩΝ ΑΝΩΘΕΝ...! KAI ΡΩΤΩ Ο ΑΔΑΗΣ ΚΑΙ ΑΣΧΕΤΟΣ...ΤΙ ΣΧΕΣΗ ΕΧΟΥΝ ΑΥΤΕΣ ΟΙ ΕΙΚΟΝΕΣ ΜΕ ΤΗΝ ΤΙΣ ΕΙΚΟΝΕΣ ΤΩΝ ΕΛΛΗΝΩΝ ΟΠΩΣ ΔΟΘΗΚΑΝ ΣΕ ΑΥΤΟΥΣ ΑΠΟ ΤΟΥΣ ΙΔΙΟΥΣ ΤΟΥΣ ΘΕΟΥΣ..ΑΝ ΗΤΑΝ ΚΑΤΙ ΑΝΑΛΟΓΩΝ ΤΩΝ ΟΛΥΜΠΙΩΝ ΓΙΑΤΙ ΑΡΚΟΥΝΤΕ ΣΕ ΠΑΙΔΙΚΑ ΣΧΕΔΙΑ ΤΟΥ ΔΗΜΟΤΙΚΟΥ ΚΑΙ ΣΕ ΜΟΝΤΑΖ...ΓΙΑΤΙ ΜΟΝΤΑΡΟΥΝ ΑΝΡΘΩΠΟΥΣ ΜΑΖΙ ΜΕ ΖΩΓΡΑΦΙΕς?ΓΙΑΤΙ ΔΕΝ ΑΠΟΚΑΛΥΠΤΟΝΤΑΙ ΑΛΗΘΙΝΑ ΑΦΟΥ "ΑΠΟΚΑΛΥΦΘΗΚΑΝ "ΣΕ ΚΑΠΟΙΟΥΣ "ΕΚΛΕΚΤΟΥΣ"?? ΚΑΙ ΠΟΙΑ Η ΣΗΜΑΣΙΑ ΤΩΝ ΣΥΜΒΟΛΩΝ ΠΟΥ ΦΕΡΟΥΝ ΕΙΣ ΤΑ ΡΟΥΧΑ ΤΟΥΣ ΑΛΛΑ ΚΑΙ ΣΤΟΣΧΗΜΑ ΤΟΥ?ΜΙΑ ΑΠΟ ΤΙΣ ΠΟΛΛΕΣ ΙΔΙΟΤΗΤΕΣ ΤΩΝ ΕΛΛΗΝΩΝ ΕΙΝΑΙ Η ΔΙΑΡΚΗΣ ΑΝΑΖΗΤΗΣΗ  ..ΕΡΕΥΝΑΤΕ..!!Ο ΚΑΘΕ ΕΝΑΣ ΑΣ ΒΓΑΛΕΙ ΤΑ ΣΥΜΠΕΡΑΣΜΑΤΑ ΤΟΥ ....

                ΔΕΙΤΕ ΤΑ ΠΙΟ ΠΡΟΣΕΚΤΙΚΑ ΤΑ ΣΥΜΒΟΛΑ ΣΤΟ ΚΑΤΩ ΜΕΡΟΣ..ΠΟΛΛΟΙ ΤΑ ΧΡΗΣΗΜΟΠΟΙΟΥΝ ΗΔΗ ΩΣ ΠΑΝΑΡΧΑΙΑ ΣΥΜΒΟΛΑ ΠΡΟΣΤΑΣΙΑΣ.!ΔΕΝ ΣΑΣ ΕΙΝΑΙ ΟΙΚΙΑ? ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΣΥΜΒΟΛΑ ΠΑΡΕΜΦΕΡΗ ΤΩΝ ΗΔΗ ΥΦΙΣΤΑΜΕΝΩΝ ΘΡΗΣΚΕΙΩΝ Ή ΚΑΝΩ ΛΑΘΟΣ..?ΜΗΠΩΣ ΚΑΠΩς ΕΤΣΙ ΠΡΟΕΤΟΙΜΑΖΕΤΕ Η ΠΑΝΘΡΗΣΚΕΙΑ ?


ΑΠΟ: ΤΡΩΣΑΣ ΤΡΩΣΑΣ


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου