«Ποτέ δεν επιθύμησα να γίνω αρεστός στους πολλούς. Αφ' ενός, δεν κάθισα να μάθω τι αρέσει στους πολ

«Ποτέ δεν επιθύμησα να γίνω αρεστός στους πολλούς. Αφ' ενός, δεν κάθισα να μάθω τι αρέσει στους πολ
«Ποτέ δεν επιθύμησα να γίνω αρεστός στους πολλούς. Αφ' ενός, δεν κάθισα να μάθω τι αρέσει στους πολλούς·κι αφ' ετέρου, τα όσα ήξερα εγώ βρίσκονταν μακριά από τη δική τους αντίληψη». Επίκουρος: (341 π.Χ. - 270 π.Χ.)

Πέμπτη, 7 Ιουνίου 2012

ΜΗΝΥΜΑ . . . ΣΕ ¨ΕΚΕΙΝΟΥΣ¨

 . . . ¨ΕΚΕΙΝΟΥΣ¨ ΤΟΥΣ ΦΟΛΙΔΩΤΟΥΣ ¨ΨΕΥΤΟΘΕΟΥΣ¨ ΤΗΣ ΠΛΑΝΗΣ ΚΑΙ ΤΗΣ ΑΠΟΜΙΜΗΣΗΣ.
. . .  ¨ΕΚΕΙΝΟΥΣ¨ ΠΟΥ ΑΥΤΟ-ΑΠΟΚΑΛΟΥΝΤΑΙ ΑΡΧΟΝΤΕΣ ΤΟΥΤΟΥ ΤΟ ΚΟΣΜΟΥ.
. . .   ¨ΕΚΕΙΝΟΥΣ¨ ΤΟΥΣ ΔΗΜΙΟΥΡΓΟΥΣ ΤΗΣ ΑΣΧΗΜΙΑΣ ΚΑΙ ΤΗΣ ΑΚΑΛΑΙΣΘΗΣΙΑΣ.

. . . ΣΕ ¨ΕΣΑΣ¨ ΥΠΟ-ΟΝΤΑ ΤΟΥ ΨΕΥΤΙΚΟΥ ΚΟΣΜΟΥ,ΣΥΜΠΑΝΤΙΚΑ ΒΔΕΛΥΓΜΑΤΑ ΠΟΥ ΕΤΟΙΜΑΖΕΣΤΕ ΝΑ ΠΑΡΟΥΣΙΑΣΤΕΙΤΕ ΠΡΟΣΕΧΩΣ ΣΑΝ ¨ΣΩΤΗΡΕΣ¨ ΠΑΡΑΣΕΡΝΟΝΤΑΣ ΣΤΗΝ ΠΛΑΝΗ ΣΑΣ ΑΘΩΕΣ ΨΥΧΕΣ.

           «...ΤΟ ΣΧΕΔΙΟ ΣΑΣ ΔΕΝ ΘΑ ΠΕΤΥΧΕΙ, ΣΕ ΛΙΓΟ ΚΑΙΡΟ ΔΕΝ ΘΑ ΥΠΑΡΧΕΙ ΣΚΟΤΕΙΝΟ ΜΕΡΟΣ ΓΙΑ ΝΑ ΣΑΣ ΚΡΥΨΕΙ, ΔΕΝ ΘΑ ΥΠΑΡΧΕΙ ΣΥΓΧΩΡΕΣΗ ΓΙΑ ΤΑ ΜΙΑΡΑ ΓΕΝΗ ΣΑΣ, ΔΕΝ ΘΑ ΜΠΟΡΕΙ ΚΑΝΕΙΣ ΑΠΟ ΕΣΑΣ ΝΑ ΒΟΗΘΗΣΕΙ ΤΟΥΣ ΑΠΟΓΟΝΟΥΣ ΤΟΥ, ΟΙ ΦΥΛΕΣ ΣΑΣ ΘΑ ΑΦΑΝΙΣΤΟΥΝ ΑΠΟ ΤΗΝ ΨΕΥΤΙΚΗ ΠΛΑΣΗ. ΣΥΓΧΩΡΕΘΗΚΑΤΕ ΣΤΟ ΠΑΡΕΛΘΟΝ ΚΑΙ ΔΕΝ ΣΕΒΑΣΤΗΚΑΤΕ ΤΟΝ ¨ΛΟΓΟ¨ ΤΟΥ ΑΛΗΘΙΝΟΥ ΔΙΟΣ. ΣΑΣ ΔΟΘΗΚΕ Η ΕΥΚΑΙΡΙΑ ΝΑ ΑΠΟΧΩΡΗΣΕΤΕ ΑΠΟ ΤΟ ΗΛΙΑΚΟ ΣΥΣΤΗΜΑ ΤΟΥ ΦΟΙΒΟΥ ΦΑΕΘΩΝΤΟΣ ΚΑΙ ΑΝΤΙ ΑΥΤΟΥ, ΑΣΚΗΣΑΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΗ ΒΙΑ ΣΤΟ ΑΝΘΡΩΠΙΝΟ ΓΕΝΟΣ. ΚΑΝΑΤΕ ΤΙΣ ΕΠΙΛΟΓΕΣ ΣΑΣ, ΓΙΑΥΤΟ ΛΟΙΠΟΝ ΤΩΡΑ…ΤΟ ΑΠΟΛΛΩΝΙΟ ΦΩΣ ΘΑ ΚΑΤΕΒΕΙ ΣΑΝ ΑΣΤΡΑΠΗ, ΔΕΝ ΘΑ ΣΥΜΒΙΒΑΣΤΕΙ ΜΑΖΙ ΣΑΣ, ΔΕΝ ΘΑ ΔΙΑΠΡΑΓΜΑΤΕΥΤΕΙ ΜΕ ΚΑΝΕΝΑΝ ΣΑΣ, ΔΕΝ ΘΑ ΑΚΟΥΣΕΙ ΤΙΣ ΔΙΚΑΙΟΛΟΓΙΕΣ ΣΑΣ… ΘΑ ΑΣΚΗΣΕΙ ΒΙΑ ΣΤΗΝ ΔΙΚΗ ΣΑΣ ΒΙΑ ΚΑΙ ΘΑ ΣΥΝΤΡΙΨΕΙ ΤΗΝ ΑΛΑΖΟΝΙΑ ΣΑΣ ΟΛΟΣΧΕΡΩΣ. Η ΕΠΕΜΒΑΣΗ ΤΗΣ ΝΕΜΕΣΕΩΣ ΘΑ ΕΙΝΑΙ ΑΜΕΙΛΙΚΤΗ ΚΑΙ ΔΙΑΠΕΡΑΣΤΙΚΗ. ΑΥΤΗ ΤΗΝ ΦΟΡΑ ΔΕΝ ΘΑ ΑΝΤΙΜΕΤΩΠΙΣΕΤΕ ΠΡΟΦΗΤΕΣ ΚΑΙ ΦΙΛΟΣΟΦΟΥΣ, ΑΥΤΗΝ ΤΗΝ ΦΟΡΑ ΘΑ ΕΧΕΤΕ ΑΠΕΝΑΝΤΙ ΣΑΣ ΤΟΥΣ ΑΙΩΝΙΟΥΣ ΜΑΧΗΤΕΣ ΤΟΥ ΟΛΥΜΠΙΟΥ ΦΩΤΟΣ. ΕΙΝΑΙ ΑΦΘΑΡΤΟΙ ΚΑΙ ΚΡΑΤΟΥΝ ΠΥΡΦΟΡΕΣ ΡΟΜΦΑΙΕΣ, ΔΕΝ ΜΠΟΡΕΙΤΕ ΝΑ ΤΟΥΣ ΑΓΓΙΞΕΤΕ, ΟΥΤΕ ΝΑ ΤΟΥΣ ΒΛΑΨΕΤΕ, Η ΚΛΕΨΥΔΡΑ ΣΑΣ ΘΑ ¨ΣΩΠΑΣΕΙ¨ ΣΥΝΤΟΜΑ».

           «…ΑΝΤΙΣΤΟΙΧΗ ΤΥΧΗ ΘΑ ΕΧΕΤΕ ΚΑΙ ΕΣΕΙΣ ΑΠΟ ΤΗΝ ΓΕΝΕΑ ΤΟΥ ΑΝΘΡΩΠΙΝΟΥ ΓΕΝΟΥΣ ΠΟΥ ΕΓΚΑΤΑΛΕΙΨΑΤΕ ΤΟ ΑΠΟΛΛΩΝΙΟ ΦΩΣ ΜΕ ΑΝΤΑΛΛΑΓΜΑ ΜΕΡΙΚΑ ΑΡΓΥΡΙΑ. ΕΣΕΙΣ ΠΟΥ ΔΕΛΕΑΣΤΗΚΑΤΕ ΑΠΟ ΤΗΝ ΔΟΞΑ, ΤΗΝ ΤΕΧΝΟΛΟΓΙΑ ΚΑΙ ΤΗΝ ΥΣΤΕΡΟΦΗΜΙΑ ΤΟΥ ΨΕΥΤΙΚΟΥ ΚΟΣΜΟΥ, ΕΣΕΙΣ ΠΟΥ ΑΠΟΔΕΧΤΗΚΑΤΕ ΤΙΣ ΣΑΘΡΕΣ ΥΠΟΣΧΕΣΕΙΣ ΤΩΝ ¨ΑΠΟΚΟΜΜΕΝΩΝ¨ ΚΑΙ ΤΑΧΤΗΚΑΤΕ ΣΥΝΕΙΔΗΤΑ ΜΑΖΙ ΤΟΥΣ.  ΕΣΕΙΣ ΠΟΥ ΠΡΟΩΘΕΙΤΕ ΤΟ ΑΙΜΟΒΟΡΟ ΣΧΕΔΙΟ ΤΟΥΣ ΚΑΙ ΠΙΣΤΕΨΑΤΕ ΟΤΙ ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΕΙ ΤΙΠΟΤΑ ΑΛΛΟ ΣΤΟ ΣΥΜΠΑΝ ΕΚΤΟΣ ΑΠΟ ΤΗΝ ΔΙΚΗ ΣΑΣ ΕΝΕΡΓΕΙΑΚΗ ΥΠΑΡΞΗ ΚΑΙ ΑΜΦΙΣΒΗΤΗΣΑΤΕ ΤΗΝ ΘΕΙΚΗ ΙΕΡΑΡΧΙΑ ΤΟΥ ΦΩΤΟΣ.  ΕΣΕΙΣ ΠΟΥ Η ΑΛΑΖΟΝΙΑ ΣΑΣ, Ο ΕΓΩΙΣΜΟΣ ΣΑΣ ΚΑΙ ¨ΥΠΕΡΟΝΤΟΤΙΣΜΟΣ¨ ΣΑΣ ΞΕΠΕΡΝΑ ΚΑΘΕ ΟΡΙΟ ΠΑΡΑΦΡΟΣΥΝΗΣ, ΕΣΕΙΣ ΠΟΥ ΠΑΡΑΣΕΡΝΕΤΕ ΜΕ ΤΑ ¨ΠΛΑΝΕΜΕΝΑ ΜΗΝΥΜΑΤΑ¨ ΣΑΣ ΑΘΩΕΣ ΨΥΧΕΣ ΚΑΙ ΑΥΤΟ-ΔΙΑΦΗΜΙΖΕΣΤΕ ΣΑΝ ΚΟΜΙΣΤΕΣ ΤΗΣ ΝΕΑΣ ΕΠΟΧΗΣ. ΓΙΑ ΟΛΟΥΣ ΕΣΑΣ (ΟΤΑΝ ΕΡΘΕΙ ΩΡΑ) ΔΕΝ ΘΑ ΓΙΝΕΙ ΑΠΟΔΕΚΤΗ Η ΔΙΚΑΙΟΛΟΓΙΑ ΣΑΣ… ¨...ΔΕΝ ΓΝΩΡΙΖΑ…ΗΜΟΥΝ ΣΕ ΠΛΑΝΗ!¨. ΑΠΟ ΕΔΩ ΚΑΙ ΠΕΡΑ ΟΤΙ ΠΡΑΤΤΕΤΕ ΤΟ ΚΑΝΕΤΕ ΣΥΝΕΙΔΗΤΑ ΚΑΙ ΘΑ ΥΠΟΣΤΕΙΤΕ ΤΙΣ ΑΝΑΛΟΓΕΣ ΣΥΝΕΠΕΙΕΣ».

           ΤΟ ΑΠΟΛΛΩΝΙΟ ΦΩΣ ΔΕΝ ΕΣΒΗΣΕ ΠΟΤΕ ΑΠΟ ΤΙΣ ΔΑΔΕΣ ΤΩΝ ΙΕΡΩΝ, ΤΑ ΜΑΝΤΕΙΑ ΤΩΝ ΕΛΛΗΝΩΝ ΔΕΝ ΕΠΑΨΑΝ ΠΟΤΕ ΝΑ ΔΙΝΟΥΝ ΧΡΗΣΜΟΥΣ. ΠΑΡΕΜΕΙΝΑΝ ΕΝΕΡΓΑ ΚΑΙ ΚΑΡΤΕΡΟΥΝ ΣΙΩΠΗΛΑ ΤΗΝ ΜΕΓΑΛΗ ΕΠΑΝΟΔΟ ΤΟΥ ¨ΔΗΛΙΟΥ ΑΝΑΞ ΤΩΝ ΔΕΛΦΩΝ¨, ΤΟΤΕ….ΘΑ ΕΙΝΑΙ Η ΩΡΑ ΠΟΥ ΘΑ ΣΕΙΣΤΕΙ ΟΛΗ Η ΟΙΚΟΥΜΕΝΗ, ΤΟΤΕ ΘΑ ΕΙΝΑΙ Η ΣΤΙΓΜΗ ΤΗΣ ΜΕΓΑΛΗΣ ΕΠΑΝΑΣΥΝΔΕΣΗΣ ΠΟΥ ΚΑΡΤΕΡΙΚΑ ΥΠΟΜΕΝΕΙ Η ΟΛΑΚΕΡΗ ΓΑΙΑ...
ΤΟΤΕ ΘΑ ΔΙΑΝΟΗΣΕΤΕ ΤΙ ΕΣΤΙ ΑΠΟΛΛΩΝΙΟ ΚΑΛΛΟΣ ΚΑΙ ΟΛΥΜΠΙΟ ΦΩΣ.

      ΚΑΨΑΤΕ-ΚΑΤΑΣΤΡΕΨΑΤΕ-ΔΙΑΣΤΡΕΒΛΩΣΤΕ-ΔΙΑΛΥΣΑΤΕ
     ¨ΕΜΕΙΣ¨ ΜΟΝΟ ΜΕ ΜΙΑ ΛΕΞΗ ΘΑ ΣΑΣ ΑΠΑΝΤΗΣΟΥΜΕ ...
                        ~ Ν  Ε  Μ  Ε  Σ  Ι  Σ ~

                                         «Ε»                 


ΑΝΑΞ ΑΥΤΟΝ

2 σχόλια:

  1. Γενοιτο αδελφε μου.

    Εσσεται καθαρσις
    Εσσεται Νεμεσις

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. ΕΣΕΤΑΙ ΟΥΡΑΝΙΟ ΟΛΥΜΠΙΟ ΦΩΣ ΓΙΑ ΝΑ ΠΑΤΑΞΕΙ ΤΟΥΣ ΣΥΓΧΡΟΝΟΥΣ ΨΕΥΔΟΠΡΟΦΗΤΕΣ ΤΩΝ ΑΓΑΠΟΦΩΤΟΝΙΩΝ ΠΟΥ ΚΟΙΜΟΥΝΤΑΙ ΣΤΟ ΥΠΝΟ ΤΗΣ ΚΟΙΛΗΣ ΓΗΣ. . .

    ΑπάντησηΔιαγραφή