«Ποτέ δεν επιθύμησα να γίνω αρεστός στους πολλούς. Αφ' ενός, δεν κάθισα να μάθω τι αρέσει στους πολ

«Ποτέ δεν επιθύμησα να γίνω αρεστός στους πολλούς. Αφ' ενός, δεν κάθισα να μάθω τι αρέσει στους πολ
«Ποτέ δεν επιθύμησα να γίνω αρεστός στους πολλούς. Αφ' ενός, δεν κάθισα να μάθω τι αρέσει στους πολλούς·κι αφ' ετέρου, τα όσα ήξερα εγώ βρίσκονταν μακριά από τη δική τους αντίληψη». Επίκουρος: (341 π.Χ. - 270 π.Χ.)

Τετάρτη 25 Ιουλίου 2012

Ο ΧΡΟΝΟΣ ΣΑΣ ΤΕΛΕΙΩΝΕΙ . . .



          …ΔΕΝ ΚΑΝΟΥΜΕ ΑΛΛΟ ΥΠΟΜΟΝΗ, ΔΕΝ ΘΕΛΟΥΜΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΗ ΑΝΑΜΟΝΗ, ΔΕΝ ΓΟΥΣΤΑΡΟΥΜΕ ΤΗΝ ΤΕΧΝΟΛΟΓΙΑ ΣΑΣ, ΔΕΝ ΜΑΣ ΑΡΕΣΕΙ Η ΜΟΔΑ ΣΑΣ, ΔΕΝ ΕΧΟΥΜΕ ΑΝΑΓΚΗ ΤΟΥΣ ΨΕΥΤΟ-ΗΓΕΤΕΣ ΣΑΣ, ΔΕΝ ΧΡΕΙΑΖΟΜΑΣΤΕ ΤΑ ΧΡΗΜΑΤΑ ΣΑΣ, ΔΕΝ ΣΥΜΜΕΤΕΧΟΥΜΕ ΣΤΟΥΣ ΚΑΤΕΥΘΥΝΟΜΕΝΟΥΣ ΔΙΑΛΟΓΙΣΜΟΥΣ ΣΑΣ, ΔΕΝ ΜΠΑΙΝΟΥΜΕ ΣΤΑ ΚΑΛΟΥΠΙΑ ΣΑΣ, ΔΕΝ ΒΛΕΠΟΥΜΕ ΤΗΛΕΟΡΑΣΗ, ΔΕΝ ΥΠΟΤΑΣΣΟΜΑΣΤΕ ΣΤΟ ΣΥΣΤΗΜΑ ΣΑΣ, ΔΕΝ ΤΡΩΜΕ ΤΑ ΜΕΤΑΛΛΑΓΜΕΝΑ ΣΑΣ, ΔΕΝ ΔΕΧΟΜΑΣΤΕ ΤΑ ΕΜΒΟΛΙΑ ΣΑΣ, ΔΕΝ ΥΠΟΚΥΠΤΟΥΜΕ ΣΤΙΣ ΦΟΒΙΚΕΣ ΣΚΕΠΤΟΜΟΡΦΕΣ ΣΑΣ, ΔΕΝ ΥΠΝΩΤΙΖΟΜΑΣΤΕ, ΔΕΝ ΜΑΣ ΑΓΓΙΖΟΥΝ ΤΑ ΨΕΚΑΣΜΑΤΑ ΣΑΣ, ΔΕΝ ΤΣΙΠΑΡΙΖΟΜΑΣΤΕ, ΔΕΝ ΠΙΣΤΕΥΟΥΜΕ ΤΙΠΟΤΑ ΑΠΟ ΟΣΑ ΜΑΣ ΛΕΤΕ, ΔΕΝ ΧΡΕΙΑΖΟΜΑΣΤΕ ΤΙΠΟΤΑ ΑΠΟ ΕΣΑΣ ΕΡΠΕΤΙΚΑ ΜΙΑΡΑ ΒΔΕΛΥΓΜΑΤΑ, ΔΕΝ ΣΥΜΒΙΒΑΖΟΜΑΣΤΕ ΟΤΙ ΚΑΙ ΝΑ ΜΑΣ ΠΡΟΣΦΕΡΕΤΕ, ΕΙΜΑΣΤΕ ΕΔΩ ΜΟΝΟ ΓΙΑ ΜΙΑ ΣΥΓΚΕΚΡΙΜΕΝΗ ΔΟΥΛΕΙΑ ΚΑΙ ΑΥΤΟ ΤΟ ΓΝΩΡΙΖΕΤΕ ΚΑΛΑ, ΕΙΜΑΣΤΕ ΕΔΩ ΓΙΑ ΝΑ ΣΑΣ ΔΕΙΞΟΥΜΕ ΟΤΙ ΠΟΤΕ ΔΕΝ ΠΕΣΑΜΕ, ΠΟΤΕ ΔΕΝ ΟΠΙΣΘΟΧΩΡΗΣΑΜΕ, ΠΟΤΕ ΔΕΝ ΗΤΤΗΘΗΚΑΜΕ, ΕΙΜΑΣΤΕ ΕΔΩ ΓΙΑ ΝΑ ΣΑΣ ΑΠΟΔΕΙΞΟΥΜΕ ΟΤΙ ΣΤΟ ΤΕΛΟΣ ΠΑΝΤΑ ΝΙΚΑΜΕ.

ΕΙΜΑΣΤΕ ΑΜΕΙΛΙΚΤΟΙ, ΕΙΜΑΣΤΕ ΕΝ ΔΥΝΑΜΕΙ ΕΨΙΛΟΝ, ΕΙΜΑΣΤΕ ΜΥΡΙΑΔΕΣ ΟΥΡΑΝΙΟΙ ΕΛΛΗΝΕΣ ΚΑΙ ΑΠΟΣΤΟΛΗ ΜΑΣ ΕΙΝΑΙ ΝΑ ΞΥΠΝΗΣΟΥΜΕ ΤΗΝ ΝΕΜΕΣΙΣ.

Η ΣΤΙΓΜΗ ΠΟΥ Η ΛΟΓΙΚΗ ΘΑ ΧΑΘΕΙ ΚΑΙ Ο ΧΡΟΝΟΣ ΘΑ ΣΒΗΣΕΙ, ΕΙΝΑΙ ΠΟΛΥ ΚΟΝΤΑ. ΘΑ ΕΙΝΑΙ Η ΩΡΑ ΤΩΝ ΜΑΧΗΤΩΝ, ΘΑ ΕΙΝΑΙ Η ΩΡΑ ΤΟΥ ΑΦΑΝΙΣΜΟΥ ΣΑΣ.

Εσένα την Νέμεση καλώ……


                                           ЭЄ ΕΨΙΛΟΝ ЭЄ


7 σχόλια:

  1. Και μετά χτυπησες στο κομοδίνο και ξύπνησες

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. ΕΕΕΕΕΕΕ Εσύ ο προηγούμενος, μήπως έπεσες από την κούνια όταν ήσουν μικρός και χτύπησες το κεφάλι;
    Πάψτε όλοι εσείς οι ελληνόφωνοι κάτοικοι της Ελλάδος να χλευάζετε ότι δεν σας αρέσει και παραθέστε την δική σας άποψη με επιχειρήματά(ποια;;;;;;;) όταν διαφωνείτε με κάτι.
    Συνεχίστε το έργο σας κύριοι του blog.
    Καληνύχτα.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. ΕΙΜΑΣΤΕ -ΕΔΩ- ΣΙΩΠΗΛΟΙ ΚΑΙ ΠΕΡΙΜΕΝΟΥΜΕ.
    ΤΗΝ ΝΕΜΕΣΗ. ΜΕΧΡΙ ΤΟΤΕ ΜΠΟΡΕΙΤΕ ΝΑ
    ΧΛΕΥΑΖΕΤΕ. ΜΕΤΑ...........

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. ΕΡΕ ΧΡΗΣΗ ΑΥΓΗ ΠΟΥ ΤΟΥΣ ΧΡΕΙΑΖΕΤ ......

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. Είμαι και εγώ εδώ… αναμένω… η σιωπή θα γίνει σκέψη και αν ¨εκείνοι¨ επιλέξουν να επιβραβεύσουν, τα οράματα θα υλοποιηθούν… Η Δικαιοσύνη είναι προτιμότερη της Νεμέσεως. Το Φως από το σκοτάδι, η πράξη από την απραξία.
    Είστε παλικάρια αληθινά …
    Έρρωσθε

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  6. και ενας να μεινει θα τους ξεσκισει,ειμαστε τρελοι και τοσο χαοτικοι οι Ελληνες που ετσι και τα παρουμε μας φοβουνται και οι Θεοι,γιαυτο καπιοι εξυπνακιδες μην προκαλειται ισως να βρεθειται μπροστα σε κανεναν τρελο και τοτε θα κλασετε τσιμεντολιθους...

    ΑπάντησηΔιαγραφή