«Ποτέ δεν επιθύμησα να γίνω αρεστός στους πολλούς. Αφ' ενός, δεν κάθισα να μάθω τι αρέσει στους πολ

«Ποτέ δεν επιθύμησα να γίνω αρεστός στους πολλούς. Αφ' ενός, δεν κάθισα να μάθω τι αρέσει στους πολ
«Ποτέ δεν επιθύμησα να γίνω αρεστός στους πολλούς. Αφ' ενός, δεν κάθισα να μάθω τι αρέσει στους πολλούς·κι αφ' ετέρου, τα όσα ήξερα εγώ βρίσκονταν μακριά από τη δική τους αντίληψη». Επίκουρος: (341 π.Χ. - 270 π.Χ.)

Δευτέρα, 2 Ιουλίου 2012

ΙΣΧΥΡΟΤΑΤΗ ΕΚΡΗΞΗ ΣΤΟ ΗΛΙΟ !             ΙΣΧΥΡΟΤΑΤΗ ΕΚΡΗΞΗ ΣΗΜΕΙΩΘΗΚΕ ΣΤΟΝ ΗΛΙΟ, ΣΗΜΕΡΑ 2 ΙΟΥΛΙΟΥ ΚΑΙ ΩΡΑ 18:12. (ΦΩΤΟ 1). ΟΙ ΕΚΡΗΞΕΙΣ ΣΤΗΝ ΕΠΙΦΑΝΕΙΑ ΤΟΥ ΑΣΤΡΟΥ ΜΑΣ ΣΥΝΕΧΙΖΟΝΤΑΙ ΤΙΣ ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΗΜΕΡΕΣ ΜΕ ΑΜΕΙΩΤΟ ΡΥΘΜΟ ΚΑΙ ΜΑΛΙΣΤΑ ΠΡΙΝ ΑΠΟ 5 ΗΜΕΡΕΣ Η ΕΥΡΩΠΑΙΚΗ ΔΙΑΣΤΗΜΙΚΗ ΥΠΗΡΕΣΙΑ ΕΞΕΔΩΣΕ ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ ΟΤΙ Η ΓΗ ΘΑ ΔΕΧΟΝΤΑΝ ΑΚΤΙΝΟΒΟΛΙΑ ΑΚΤΙΝΩΝ ¨Γ¨ ΚΑΙ ¨Χ¨. Η ΣΗΜΕΡΙΝΗ ΕΚΡΗΞΗ ΠΟΥ ΕΙΝΑΙ ΙΣΧΥΡΟΤΕΡΗ ΤΗΣ ΠΕΡΑΣΜΕΝΗΣ ΕΒΔΟΜΑΔΑΣ ΜΑΣ ΔΕΙΧΝΕΙ ΑΚΟΜΗ ΜΙΑ ΦΟΡΑ ΠΟΣΟ ΕΥΑΛΩΤΟΣ ΕΙΝΑΙ Ο ΠΟΛΙΤΙΣΜΟΣ ΜΑΣ ΑΠΕΝΑΝΤΙ ΣΤΙΣ ΗΛΙΑΚΕΣ ΚΑΤΑΙΓΙΔΕΣ. ΔΕΝ ΘΑ ΑΡΓΗΣΕΙ Η ΜΕΡΑ ΠΟΥ ΤΑ ΕΚΑΤΟΜΜΥΡΙΑ ΤΩΝ ΑΝΘΡΩΠΩΝ ΘΑ ΚΟΙΤΑΝΕ ΣΑΣΤΙΣΜΕΝΟΙ ΤΟΝ ΕΡΥΘΡΟ ΟΥΡΑΝΟ ΠΟΥ ΘΑ ΠΛΗΤΤΕΤΑΙ ΒΑΡΙΑ ΑΠΟ ΙΟΝΙΣΜΕΝΑ ΣΩΜΑΤΙΔΙΑ, ΚΑΤΑΣΤΡΕΦΟΝΤΑΣ ΟΤΙΔΗΠΟΤΕ ΗΛΕΚΤΡΙΚΟ. ΤΟΤΕ ΘΑ ΘΥΜΗΘΕΙΤΕ ΟΤΙ ΚΑΠΟΥ ΤΟ ΑΚΟΥΣΑΤΕ Η ΤΟ ΔΙΑΒΑΣΑΤΕ, ΟΜΩΣ ΔΕΝ ΑΡΚΕΙ ΑΥΤΟ. ΑΡΧΙΣΤΕ ΝΑ ΜΕΡΙΜΝΑΤΕ! Η ΠΡΟΝΟΗΣΗ ΣΑΣ ΕΠΑΝΩ ΣΕ ΒΑΣΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ ΕΠΙΒΙΩΣΗΣ ΕΙΝΑΙ ΟΤΙ ΚΑΛΥΤΕΡΟ ΜΠΟΡΕΙΤΕ ΝΑ ΚΑΝΕΤΕ ΣΤΙΣ ΜΕΡΕΣ ΜΑΣ.


ΦΩΤΟ 1.ΦΩΤΟ 2.

ΣΤΗΝ ΦΩΤΟ 2 ΒΛΕΠΟΥΜΕ ΚΑΙ ΑΛΛΑ ΠΡΑΓΜΑΤΑ ΠΟΥ Η ΝASA ΠΡΟΣΠΑΘΕΙ ΝΑ ΚΡΥΨΕΙ ΕΔΩ ΚΑΙ ΚΑΙΡΟ. ΟΜΩΣ ΣΕ ΛΙΓΟΥΣ ΜΗΝΕΣ ΔΕΝ ΘΑ ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΚΡΑΤΗΣΕΙ ΚΑΙ ΑΛΛΟ ΤΟ ΜΥΣΤΙΚΟ ΤΗΣ. Ο ΝΟΩΝ ΝΟΕΙΤΩ!

2 σχόλια:

  1. και τι μπορουμε να κανουμε.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. ΠΑΡΤΕ ΤΡΟΦΗΜΑ ΠΟΥ ΔΕΝ ΧΡΕΙΑΖΟΝΤΑΙ ΨΥΓΕΙΟ. ΠΡΟΜΗΘΕΥΤΕΙΤΕ ΥΔΩΡ ΣΕ ΛΟΓΙΚΕΣ ΠΟΣΟΤΗΤΕ, ΜΑ ΠΑΝΩ ΑΠΟ ΟΛΑ ΠΡΟΕΤΟΙΜΑΣΤΕΙΤΕ ΨΥΧΟΛΟΓΙΚΑ ΓΙΑ ΕΝΑ ΤΕΤΟΙΟ ΓΕΓΟΝΟΣ. ΔΕΙΤΕ ΣΑΝ ΦΥΣΙΚΟ ΦΑΙΝΟΜΕΝΟ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή