«Ποτέ δεν επιθύμησα να γίνω αρεστός στους πολλούς. Αφ' ενός, δεν κάθισα να μάθω τι αρέσει στους πολ

«Ποτέ δεν επιθύμησα να γίνω αρεστός στους πολλούς. Αφ' ενός, δεν κάθισα να μάθω τι αρέσει στους πολ
«Ποτέ δεν επιθύμησα να γίνω αρεστός στους πολλούς. Αφ' ενός, δεν κάθισα να μάθω τι αρέσει στους πολλούς·κι αφ' ετέρου, τα όσα ήξερα εγώ βρίσκονταν μακριά από τη δική τους αντίληψη». Επίκουρος: (341 π.Χ. - 270 π.Χ.)

Σάββατο, 14 Ιουλίου 2012

ΕΛΛΑΣ, ΠΟΙΟΣ ΝΑ ΣΥΓΚΡΙΘΕΙ ΜΑΖΙ ΣΟΥ ?ΘΙΒΕΤ ==>  ΘΕΙΩΝ ΙΔΕΩΝ ΒΑΣΙΛΕΩΝ ΕΛΛΗΝΩΝ ΤΡΟΠΑΙΟΝ.          ΤΟ ΘΙΒΕΤ ΔΗΜΙΟΥΡΓΗΘΗΚΕ ΑΠΟ ΕΛΛΗΝΕΣ ΠΑΤΡΙΑΡΧΕΣ ΠΟΥ ΤΟΥΣ ΕΙΧΕ ΑΝΑΤΕΘΕΙ Η ΕΞΕΙΔΙΚΕΥΜΕΝΗ ΟΥΡΑΝΙΑ ΑΠΟΣΤΟΛΗ ΓΙΑ ΤΗΝ ΔΙΑΔΟΣΗ ΤΩΝ ΑΡΡΗΤΩΝ ΜΥΣΤΗΡΙΩΝ ΚΑΙ ΤΗΝ ΕΚΚΑΘΑΡΙΣΗ ΤΗΣ ΓΑΙΑΣ ΑΠΟ ΤΑ ΕΡΠΕΤΙΚΑ ΥΠΟΛΕΙΜΜΑΤΑ. ΤΕΤΟΙΟΙ ΗΤΑΝ Ο ΗΡΑΚΛΕΥΣ (…ΟΧΙ ΕΝΑΣ ΑΛΛΑ 7), Ο ΠΕΡΣΕΥΣ, Ο ΘΗΣΕΥΣ, Ο ΔΙΟΝΥΣΟΣ, Η ΑΡΓΟΝΑΥΤΙΚΗ ΕΚΣΤΡΑΤΕΙΑ (ΙΑΣΩΝ) ΚΑΙ Ο ΜΕΓΙΣΤΩΝ ΤΩΝ ΕΛΛΗΝΩΝ ΑΛΕΞΑΝΔΡΟΣ. ΟΤΙ ΓΝΩΣΗ ΚΑΤΕΧΟΥΝ ΣΕ ΕΚΕΙΝΑ ΤΑ ΑΝΑΤΟΛΙΚΑ ΜΕΡΗ ΤΗΝ ΕΧΟΥΝ ΛΑΒΕΙ ΑΠΟ ΤΙΣ ΑΠΟΣΤΟΛΕΣ ΕΚΠΟΛΙΤΙΣΜΟΥ ΤΩΝ ΕΛΛΗΝΩΝ. ΟΙ ΘΕΩΡΙΕΣ ΠΟΥ ΑΚΟΥΓΟΝΤΑΙ ΟΤΙ ΕΛΛΗΝΕΣ ΙΕΡΟΦΑΝΤΕΣ ΠΗΓΑΝ ΕΚΕΙ ΚΑΙ ΕΙΔΑΝ ΤΟΥΣ ΔΑΣΚΑΛΟΥΣ ΤΟΥ ΘΙΒΕΤ ΝΑ ΚΑΝΟΥΝ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΠΡΑΓΜΑΤΑ ΑΠΟ ΤΟΥΣ ΕΛΛΗΝΕΣ ΕΙΝΑΙ ΑΝΥΠΟΣΤΑΤΕΣ ΚΑΙ ΓΡΑΦΙΚΕΣ. ΚΑΝΕΙΣ ΑΛΛΟΣ ΛΑΟΣ ΔΕΝ ΚΑΤΑΦΕΡΕ ΝΑ ΥΠΕΡΒΕΙ ΣΕ ΜΥΗΤΙΚΗ ΓΝΩΣΗ ΤΟΥ ΕΛΛΗΝΕΣ ΙΕΡΟΦΑΝΤΕΣ ΠΟΥ ΗΤΑΝ ΚΟΙΝΩΝΟΙ ΤΩΝ ΘΕΙΩΝ ΜΥΣΤΗΡΙΩΝ.

         ΑΦΗΣΤΕ ΛΟΙΠΟΝ ΤΙΣ ¨ΑΝΑΤΟΛΙΤΙΚΕΣ ΣΑΛΤΣΕΣ¨ ΣΑΣ ΠΕΡΙ ΠΡΩΤΟΠΟΡΙΑΣ ΤΩΝ ΙΝΔΩΝ, ΘΙΒΕΤΙΑΝΩΝ, ΚΙΝΕΖΩΝ, ΚΑΙ ΟΜΟΙΩΝ ΛΑΩΝ ΓΙΑΤΙ ΠΕΦΤΟΥΝ ΣΤΟ ΚΕΝΟ. ΟΙ ΕΛΛΗΝΕΣ ΕΙΧΑΝ ΕΠΑΦΗ ΜΟΝΟ ΜΕ ΠΑΝΣΟΦΕΣ ΥΠΕΡΟΝΤΟΤΗΤΕΣ ΑΠΟΛΛΩΝΙΑΣ ΑΙΣΘΗΤΙΚΗΣ ΠΟΥ ΔΙΔΑΞΑΝ ΑΝΙΔΙΟΤΕΛΩΣ ΣΤΟΝ ΑΝΘΡΩΠΟ ΜΕΣΩ ΤΩΝ ΕΛΛΗΝΩΝ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΤΕΧΝΕΣ ΓΙΑ ΝΑ ΕΞΕΛΙΧΘΕΙ, ΚΑΙ Η ΑΠΟΣΤΟΛΗ ΤΟΥ ΕΛΛΗΝΑ ΗΤΑΝ ΝΑ ΤΙΣ ΔΙΑΔΩΣΕΙ, ΟΠΩΣ ΕΚΑΝΕ ΕΠΙΤΥΧΩΣ. ΣΕ ΑΝΤΙΘΕΣΗ ΜΕ ΤΙΣ ΑΛΛΕΣ ΦΥΛΕΣ (…ΔΕΝ ΕΧΟΥΜΕ ΤΙΠΟΤΑ ΜΑΖΙ ΤΟΥΣ ΑΛΛΑ ΝΑ ΛΕΓΕΤΑΙ Η ΑΛΗΘΕΙΑ) ΠΟΥ ΔΕΝ ΕΚΑΝΑΝ ΟΥΤΕ ΜΙΑ ΑΠΟΣΤΟΛΗ ΕΞΩ ΑΠΟ ΤΑ ΣΥΝΟΡΑ ΤΟΥΣ ΓΙΑ ΝΑ ΔΙΑΔΩΣΟΥΝ ΤΗΝ ΓΝΩΣΗ ΠΟΥ ΚΑΤΕΙΧΑΝ ΚΑΙ ΟΣΕΣ ΦΟΡΕΣ ΕΒΓΑΙΝΑΝ ΗΤΑΝ ΓΙΑ ΝΑ ΚΑΝΟΥΝ ΕΠΙΔΡΟΜΕΣ ΚΑΙ ΝΑ ΣΚΟΤΩΣΟΥΝ.

          ΟΠΩΣ ΚΑΙ ΝΑ ΤΟ ΚΑΝΟΥΜΕ, ΣΑΣ ΑΡΕΣΕΙ ΔΕΝ ΣΑΣ ΑΡΕΣΕΙ…Η ΝΕΑ ΜΟΔΑ ΤΗΣ ΑΝΑΤΟΛΙΤΙΚΗΣ ΣΑΛΤΣΑΣ ΔΕΝ ΘΑ ΠΕΡΑΣΕΙ ΓΙΑΤΙ Ο ΕΛΛΗΝΙΣΜΟΣ ΕΙΝΑΙ ΔΙΑΧΡΟΝΙΚΟΣ ΚΑΙ ΑΦΘΑΡΤΟΣ ΕΝΩ ΟΛΑ ΤΑ ΥΠΟΛΟΙΠΑ ΕΧΟΥΝ ΗΜΕΡΟΜΗΝΙΑ ΛΗΞΗΣ. ΑΛΛΩΣΤΕ ΕΙΝΑΙ ΥΒΡΙΣ ΝΑ ΣΥΓΚΡΙΝΟΥΜΕ ΤΗΝ ΑΠΟΛΛΩΝΙΑ ΑΙΣΘΗΤΙΚΗ ΜΕ ΤΗΝ ΑΙΣΘΗΤΙΚΗ ΤΩΝ ΓΕΝΕΤΙΚΩΝ ΕΚΤΡΩΜΑΤΩΝ ΤΩΝ ΑΝΑΤΟΛΙΤΙΚΩΝ ΘΕΟΤΗΤΩΝ ΠΟΥ ΕΧΟΥΝ ΑΚΟΜΗ ΚΑΙ ΣΗΜΕΡΑ ΓΙΑ ΛΑΤΡΕΥΤΙΚΑ ΣΥΜΒΟΛΑ ΤΟΝ ΔΡΑΚΟ ΚΑΙ ΤΟ ΦΙΔΙ. ΑΝ ΣΑΣ ΑΡΕΣΕΙ ΓΙΑ ΗΡΩΑΣ Ο ΕΡΠΕΤΟ-ΜΟΓΓΟΛΟΣ ΤΖΕΝΓΚΙΣ ΧΑΝ ΕΙΝΑΙ ΔΙΚΑΙΩΜΑ ΣΑΣ, ΕΜΕΙΣ ΠΑΡΑΜΕΝΟΥΜΕ ΠΙΣΤΟΙ ΣΤΟ ΣΤΡΑΤΕΥΜΑ ΤΟΥ ΑΙΩΝΙΟΥ ΕΦΗΒΟΥ ΣΤΡΑΤΗΛΑΤΗ ΑΛΕΞΑΝΔΡΟΥ ΕΚ ΤΟΥ ΣΕΙΡΙΟΥ.

ΧΑΙΡΕΤΩ ΣΑΣ                                                                             ЭЄ3 σχόλια:

  1. Εύγε για τις αναρτήσεις σου. Είναι ανάσες στην αρρωστημένη άπνοια που υπάρχει...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Συγχαρητήρια για τις υπέροχες αναρτήσεις. Καλή δύναμη!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή