«Ποτέ δεν επιθύμησα να γίνω αρεστός στους πολλούς. Αφ' ενός, δεν κάθισα να μάθω τι αρέσει στους πολ

«Ποτέ δεν επιθύμησα να γίνω αρεστός στους πολλούς. Αφ' ενός, δεν κάθισα να μάθω τι αρέσει στους πολ
«Ποτέ δεν επιθύμησα να γίνω αρεστός στους πολλούς. Αφ' ενός, δεν κάθισα να μάθω τι αρέσει στους πολλούς·κι αφ' ετέρου, τα όσα ήξερα εγώ βρίσκονταν μακριά από τη δική τους αντίληψη». Επίκουρος: (341 π.Χ. - 270 π.Χ.)

Σάββατο 19 Μαΐου 2012

ΚΟΙΛΗ ΓΗ ΚΑΙ ΟΝΤΟΤΗΤΕΣ

          

  Η ΘΕΩΡΙΑ ΤΗΣ ΚΟΙΛΗΣ ΓΗΣ ΥΦΙΣΤΑΤΑΙ ΑΠΟ ΑΡΧΑΙΟΤΑΤΩΝ ΧΡΟΝΩΝ. ΟΛΕΣ ΟΙ ΦΥΛΕΣ ΤΟΥ ΚΟΣΜΟΥ ΓΝΩΡΙΖΟΥΝ ΤΗΝ ΥΠΑΡΞΗ ΕΝΟΣ ΤΕΡΑΣΤΙΟΥ ΕΣΩΤΕΡΙΚΟΥ ΚΟΙΛΩΜΑΤΟΣ ΜΕ ΔΑΙΔΑΛΩΔΕΙΣ ΣΠΗΛΑΙΕΣ. ΕΙΝΑΙ ΕΝΑΣ ΕΣΩΤΕΡΙΚΟΣ ΚΟΣΜΟΣ ΕΦΑΜΙΛΛΟΣ ΜΕ ΤΟΝ ΕΞΩΤΕΡΙΚΟ. ΟΙ ΑΡΧΑΙΟΙ ΕΛΛΗΝΕΣ ΤΟΝ ΟΝΟΜΑΖΑΝ ΤΑΡΤΑΡΑ!                       
            ΤΑ ΤΑΡΤΑΡΑ ΣΥΜΦΩΝΑ ΜΕ ΤΟΥΣ ΑΡΧΑΙΟΥΣ ΜΥΣΤΕΣ ΕΙΝΑΙ ΤΟΠΟΣ ΣΚΟΤΕΙΝΟΣ, ΕΙΝΑΙ ΤΟΠΟΣ ΦΥΛΑΚΙΣΗΣ ΟΛΩΝ ΤΩΝ ΟΝΤΟΤΗΤΩΝ ΠΟΥ ΕΝΑΝΤΙΩΘΗΚΑΝ ΣΤΗΝ ΑΝΘΡΩΠΟΤΗΤΑ. Ο ΔΙΑΣ ΣΤΗΝ ΤΙΤΑΝΟΜΑΧΙΑ ΦΥΛΑΚΙΣΕ ΤΟΥΣ ΗΤΤΗΜΕΝΟΥΣ ΕΧΘΡΟΥΣ ΤΟΥ ΓΙΑ ΝΑ ΜΠΟΡΕΙ Η ΑΝΘΡΩΠΟΤΗΤΑ ΝΑ ΕΞΕΛΙΧΘΕΙ. ΤΟ ΙΔΙΟ ΕΚΑΝΕ ΚΑΙ Ο ΔΙΟΝΥΣΟΣ ΣΤΗΝ ΕΚΣΤΡΑΤΕΙΑ ΤΟΥ ΣΤΗΝ ΑΠΩ ΑΝΑΤΟΛΗ, ΠΟΛΕΜΗΣΕ ΑΛΛΟΕΙΔΕΙΣ ΦΥΛΕΣ ΚΑΤΕΝΤΟΛΗΝ ΤΟΥ ΦΩΤΟΣ ΚΑΙ ΣΦΡΑΓΙΣΕ ΕΝΕΡΓΕΙΑΚΑ ΤΙΣ ΠΥΛΕΣ ΑΝΟΔΟΥ ΓΙΑ ΝΑ ΜΗΝ ΜΠΟΡΟΥΝ ΝΑ ΑΝΕΒΟΥΝ ΟΙ ΜΙΑΡΕΣ ΦΥΛΕΣ! ΤΗΝ ΙΔΙΑ ΑΠΟΣΤΟΛΗ ΕΙΧΑΝ ΚΑΙ ΟΙ ΕΠΤΑ ΗΡΑΚΛΕΙΔΕΣ ΠΟΥ ΚΙΝΗΘΗΚΑΝ ΣΤΗΝ ΙΔΙΑ ΠΕΡΙΟΧΗ ΚΑΙ ΠΟΛΕΜΗΣΑΝ ΜΕ ΤΙΣ ΙΔΙΕΣ ΤΕΡΑΤΟ-ΓΕΝΝΗΣΕΙΣ. ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΜΑΡΤΥΡΙΑ ΕΧΟΥΝΕ ΑΠΟ ΤΟΝ Μ. ΑΛΕΞΑΝΔΡΟ ΠΟΥ ΕΦΤΑΣΕ ΜΕΧΡΙ ΤΑ ΔΥΤΙΚΑ ΙΜΑΛΑΙΑ ΚΑΙ ΑΦΑΝΙΣΕ ΟΡΙΣΤΙΚΑ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΣΚΟΤΕΙΝΕΣ ΦΥΛΕΣ.

(ΔΩΣΤΕ ΠΡΟΣΟΧΗ ΤΙ ΛΕΕΙ…)

       «…. Ο Αλέξανδρος μπήκε σε μια χώρα πετρώδη ( Άορνος πέτρα = βράχος που δεν πετούν από πάνω ούτε τα όρνια, λόγο στροφοδίνης της υπάρχουσας πύλης) στην οποία κατοικούσαν δεκαεπτά μιαρές φυλές οι οποίες μιλούσαν δεκαεπτά διαφορικές γλώσσες και ήταν, ανθρωποφάγοι, κυνοκέφαλοι (άνθρωποι με κεφάλι σκυλού- αιγύπτιες θεότητες), γότθοι, μαγγόθοι, δραραίοι, μαρμύθες και άλλες πολλές. Ήταν όλες τερατώδεις και έτρωγαν σκύλους, μύγες, σκουλήκια, και βρωμερά πράγματα. Υπήρχαν ομιλούντα πουλιά τεραστίων διαστάσεων, κένταυροι που πέθαιναν στο φως της ημέρας, μονοπόδαροι άνθρωποι με ουρά, άνθρωποι με έξι χέρια (ινδικές θεότητες), όντα αόρατα και άλλα με σκληρό κέλυφος σαν καβούρια. Ο Αλέξανδρος βλέποντας αυτά φοβήθηκε ότι θα μολύνουν τον κόσμο και τους φυλάκισε στα ΤΑΡΤΑΡΑ! Όλους αυτούς τους νίκησε κυρίως με το άναμμα πολλών φωτιών και επειδή δεν άντεχαν το φώς, έφευγαν για να σωθούν στα βουνά που υπήρχαν πολλά σπήλαια θεοσκότεινα και ομιχλώδη και αποτελούσαν «ΤΑ ΣΥΝΟΡΑ ΤΟΥ ΦΩΤΕΙΝΟΥ ΚΟΣΜΟΥ ΚΑΙ ΤΗΣ ΧΩΡΑΣ ΤΟΥ ΑΙΩΝΙΟΥ ΣΚΟΤΟΥΣ, ΓΙΑ ΟΛΑ ΑΥΤΑ ΥΠΗΡΧΕ ΜΙΑ ΚΑΙ ΜΟΝΟ ΚΟΙΝΗ ΕΙΣΟΔΟΣ ΠΟΥ ΟΔΗΓΟΥΣΕ ΣΤΑ ΤΑΡΤΑΡΑ!!!». Ο Αλέξανδρος τους κατεδίωξε σκοτώνοντας χιλιάδες ενώ τους υπόλοιπους τους έκλεισε Εντός της εισόδου. Κατόπιν έδωσε διαταγή να κατασκευαστεί μια χάλκινη πόρτα με την οποία σφράγισε τελείως την είσοδο και την άλειψε με Σιακήνθη ή Ασίκητο, που είναι ένα υλικό τόσο ανθεκτικό που ούτε ο σίδηρος το διαπερνά ούτε η φωτιά το λιώνει. Έτσι έκλεισε για πάντα στα σκοτεινά βάθη (κοίλη γη) τους μιαρούς όλων των φυλών».
ΚΑΛΛΙΣΘΕΝΗΣ ¨ΒΙΟΣ ΑΛΕΞΑΝΔΡΟΥ¨.

          ΤΟ ΠΑΡΑΠΑΝΩ ΚΕΙΜΕΝΟ ΕΙΝΑΙ ΑΠΟΣΠΑΣΜΑ ΑΠΟ ΤΟ ΕΡΓΟ ¨ΒΙΟΣ ΑΛΕΞΑΝΔΡΟΥ¨ ΚΑΙ ΜΑΡΤΥΡΑ ΕΠΑΚΡΙΒΩΣ ΤΙ ΕΙΝΑΙ ΚΟΙΛΗ ΓΗ (ΤΑΡΤΑΡΑ)  ΚΑΙ ΠΟΙΟΙ ΕΙΝΑΙ ΚΛΕΙΣΜΕΝΟΙ ΜΕΣΑ. ΓΙΑ ΚΥΝΟΚΕΦΑΛΟΥΣ ΚΑΙ ΑΛΛΕΣ ΦΥΛΕΣ ΚΑΝΟΥΝ ΛΟΓΟ Ο ΗΣΙΟΔΟΣ Ο ΗΡΟΔΟΤΟΣ ΚΑΘΩΣ ΚΑΙ ΣΩΡΕΙΑ ΙΝΔΙΚΩΝ ΑΙΓΥΠΤΙΑΚΩΝ ΚΑΙ ΚΙΝΕΖΙΚΩΝ ΚΕΙΜΕΝΩΝ. ΕΙΝΑΙ ΤΟΣΟ ΞΕΚΑΘΑΡΟ ΑΥΤΟ ΠΟΥ ΔΕΝ ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΠΑΡΕΡΜΗΝΕΥΤΕΙ ΑΠΟ ΚΑΝΕΝΑΝ. ΑΚΟΜΗ ΚΑΙ ΣΗΜΕΡΑ ΕΧΟΥΜΕ ΠΟΛΛΕΣ ΜΑΡΤΥΡΙΕΣ ΣΕ ΓΕΩΤΡΗΣΕΙΣ ΠΟΥ ΕΧΟΥΝ ΓΙΝΕΙ, ΠΩΣ ΑΚΟΥΓΟΝΤΑΙ ΦΩΝΕΣ ΑΠΟ ΤΑ ΕΓΚΑΤΑ ΤΗΣ ΓΗΣ ΚΑΙ ΣΠΑΝΙΟΤΕΡΑ ΕΧΟΥΜΕ ΚΑΙ ΘΕΑΣΕΙΣ ΟΝΤΟΤΗΤΩΝ ΑΠΟ ΤΙΣ ΤΡΥΠΕΣ.

      ΣΗΜΕΡΟΝ ΗΜΕΡΑ ΓΙΝΕΤΑΙ ΛΟΓΟΣ ΑΠΟ ΠΟΛΛΑ ΑΤΟΜΑ ΠΟΥ ¨ΕΧΟΥΝ¨ ΑΝΩΘΕΝ ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ (CHANNELING-ΚΑΝΕΙΣ ΔΕΝ ΑΜΦΙΣΒΗΤΕΙ ΟΤΙ ΚΑΠΟΙΟΣ ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΕΙ ΜΑΖΙ ΤΟΥΣ, ΤΟ ΘΕΜΑ ΕΙΝΑΙ ΠΟΙΟΣ…) ΟΤΙ Η ΣΩΤΗΡΙΑ ΘΑ ΕΡΘΕΙ ΑΠΟ ΤΗΝ ΚΟΙΛΗ ΓΗ. ΓΙΝΕΤΑΙ ΑΝΑΦΟΡΑ ΟΤΙ ΕΚΕΙ ΚΑΤΟΙΚΟΥΝ ΚΑΛΟΚΑΓΑΘΑ ΟΝΤΑ ΠΟΥ ΘΕΛΟΥΝ ΤΟ ΚΑΛΟ ΤΗΣ ΑΝΘΡΩΠΟΤΗΤΑΣ ΚΑΙ ΠΩΣ ΣΤΙΣ ΔΥΣΚΟΛΕΣ ΣΤΙΓΜΕΣ ΘΑ ΜΑΣ ΚΑΤΕΒΑΣΟΥΝ ΕΝΤΟΣ ΤΗΣ ΓΗΣ ΓΙΑ ΝΑ ΓΙΝΟΥΜΕ ΠΕΜΠΤΟ-ΔΙΑΣΤΑΣΙΑΚΟΙ! ΜΑΛΙΣΤΑ (ΣΥΜΦΩΝΑ ΜΕ ΑΥΤΟΥΣ…) ΕΧΟΥΝ ΚΑΙ ΘΑΛΑΜΟΥΣ ΠΟΥ ΘΑ ΜΑΣ ΒΟΗΘΗΣΟΥΝ ΣΤΗΝ ΠΡΟΣΑΡΜΟΓΗ ΜΑΣ!

ΑΛΗΘΕΙΑ, ΓΙΑΤΙ ΑΥΤΑ ΤΑ ΟΝΤΑ ΔΕΝ ΑΝΕΒΑΙΝΟΥΝ ΕΠΑΝΩ?

ΤΟΥΣ ΕΝΟΧΛΕΙ ΤΟ ΦΩΣ?

ΓΙΑΤΙ ΔΕΝ ΒΟΗΘΟΥΣΑΝ ΤΟΣΟ ΚΑΙΡΟ?

ΤΙ ΠΕΡΙΜΕΝΟΥΝ ΝΑ ΓΙΝΕΙ ΓΙΑ ΝΑ ΥΠΑΡΧΟΥΝ ΟΙ ΠΡΟΥΠΟΘΕΣΕΙΣ ΝΑ ΑΝΕΒΟΥΝ?




        ΓΙΑ ΟΛΑ ΥΠΑΡΧΟΥΝ ΑΠΑΝΤΗΣΕΙΣ ΑΡΚΕΙ ΝΑ ΠΑΨΕΙ Ο ΑΝΘΡΩΠΟΣ ΝΑ ΣΤΡΟΥΘΟΚΑΜΗΛΙΖΕΙ! ΤΑ ΟΝΤΑ ΑΥΤΑ ΕΙΝΑΙ ΣΚΟΤΕΙΝΑ ΚΑΙ ΘΕΛΟΥΝ ΤΟΝ ΑΦΑΝΙΣΜΟ ΤΟΥ ΑΝΘΡΩΠΙΝΟΥ ΕΙΔΟΥΣ. Η ΠΡΟΘΕΣΗ ΤΟΥΣ ΕΙΝΑΙ ΝΑ ΚΑΤΟΙΚΗΣΟΥΝ ΣΤΗΝ ΕΠΙΦΑΝΕΙΑ ΤΗΣ ΓΑΙΑΣ ΑΦΗΝΟΝΤΑΣ ΜΟΝΟ 500 ΕΚΑΤΟΜΜΥΡΙΑ ΣΚΛΑΒΟΥΣ ΑΠΟ ΤΟΝ ΑΝΘΡΩΠΙΝΟ ΠΛΗΘΥΣΜΟ ( ΒΛΕΠΕ ΓΡΑΝΙΤΕΝΙΕΣ ΠΛΑΚΕΣ ΣΤΗΝ ΤΖΟΡΤΖΙΑ ΤΩΝ ΗΠΑ).
        ΟΙ ΠΥΛΕΣ ΠΟΥ ΕΚΛΕΙΣΕ Ο ΜΕΓΙΣΤΟΣ ΤΩΝ ΕΛΛΗΝΩΝ ΕΙΝΑΙ ΕΝΕΡΓΕΙΑΚΕΣ ΚΑΙ ΔΕΝ ΜΠΟΡΟΥΝ ΝΑ ΤΙΣ ΑΝΟΙΞΟΥΝ ΕΥΚΟΛΑ. ΠΩΣ ΑΡΑΓΕ ΘΑ ΜΠΟΡΟΥΣΑΝ ΝΑ ΑΝΟΙΞΟΥΝ ? ΠΟΥ ΒΑΣΙΖΟΝΤΑΙ ΟΙ ΜΙΑΡΟΙ ΚΑΙ ΕΙΝΑΙ ΤΟΣΟ ΣΙΓΟΥΡΟΙ ΓΙΑ ΤΗΝ ΕΞΟΔΟ ΤΟΥΣ ΑΠΟ ΤΗΝ ΚΟΙΛΗ ΓΗ?  ΜΗΠΩΣ ΘΑ ΜΠΟΡΟΥΣΕ ΕΝΑΣ ΕΝΕΡΓΕΙΑΚΟΣ ΠΑΛΜΟΣ ΑΠΟ ΤΟΝ ΗΛΙΟ ΝΑ ΤΙΣ ΑΠΕΝΕΡΓΟΠΟΙΗΣΕΙ ? ΜΜΜΜΜ… ΠΟΛΥ ΕΝΔΙΑΦΕΡΟΝ ΑΚΟΥΓΕΤΑΙ! ΑΝΤΕ ΚΑΙ ΟΙ ΠΥΛΕΣ ΑΝΟΙΞΑΝ…ΤΙ ΓΙΝΕΤΑΙ ΜΕ ΤΟ ΦΩΣ ΠΟΥ ΔΕΝ ΑΝΤΕΧΟΥΝ? ΠΩΣ ΘΑ ΚΥΚΛΟΦΟΡΟΥΝ ΤΗΝ ΗΜΕΡΑ? ΕΧΟΥΝ ΚΑΙ ΓΙΑΥΤΟ ΣΧΕΔΙΟ! ΒΑΣΙΖΟΝΤΑΙ ΠΩΣ ΟΤΑΝ ΘΑ ΑΝΕΒΟΥΝ ΕΠΑΝΩ … ΚΑΙ ΕΝΩ Η ΗΛΕΚΤΡΙΣΜΟΣ ΚΑΙ Ο ΠΟΛΙΤΙΣΜΟΣ ΔΕΝ ΘΑ ΥΠΑΡΧΟΥΝ (ΛΟΓΟ ΠΑΛΜΟΥ ΤΟΥ ΗΛΙΟΥ) ΘΑ ΕΝΕΡΓΟΠΟΙΗΣΟΥΝ ΤΗΝ ΑΡΧΑΙΑ ΤΟΥΣ ΤΕΧΝΟΛΟΓΙΑ (ΠΥΡΑΜΙΔΕΣ, ΟΡΓΟΝΗ-ΟΡΓΟΝΙΤΕΣ... ¨ΠΡΟΣΟΧΗ ΣΕ ΑΥΤΑ ΟΡΓΟΝΟΕΙΔΗ ΚΑΤΑΣΚΕΥΑΣΜΑΤΑ ΠΟΥ ΚΥΚΛΟΦΟΡΟΥΝ¨) ΠΟΥ ΒΑΣΙΖΕΤΑΙ ΣΕ ΓΕΩΜΕΤΡΙΚΑ ΣΧΗΜΑΤΑ ΚΑΙ ΑΝΩΤΕΡΑ ΜΑΘΗΜΑΤΙΚΑ ΕΠΑΝΩ ΣΤΗΝ ΕΠΙΦΑΝΙΑ ΤΟΥ ΠΛΑΝΗΤΗ… ΚΑΙ ΘΑ ΦΤΙΑΞΟΥΝ ΕΝΑ ΕΝΕΡΓΕΙΑΚΟ ΠΛΕΓΜΑ ΚΑΛΥΨΗΣ ΤΗΣ ΣΦΑΙΡΑΣ ΠΟΥ ΘΑ ΤΟΥΣ ΔΙΑΜΟΡΦΩΣΕΙ ΤΙΣ ΣΥΝΘΗΚΕΣ ΠΟΥ ΘΕΛΟΥΝ ΓΙΑ ΤΗΝ ΔΙΚΗ ΤΟΥΣ ΕΠΙΒΙΩΣΗ. Ο ΑΝΘΡΩΠΟΣ ΑΛΛΩΣΤΕ ΔΕΝ ΘΑ ΕΙΝΑΙ ΙΣΧΥΡΟΣ ΑΝΤΙΠΑΛΟΣ ΔΙΟΤΙ ΘΑ ΕΧΕΙ ΓΥΡΙΣΕΙ ΣΤΗΝ ΛΙΘΙΝΗ ΕΠΟΧΗ ΜΕ ΤΟ ΣΟΚ ΠΟΥ ΘΑ ΕΧΕΙ ΥΠΟΣΤΕΙ. ΟΛΑ ΑΥΤΑ ΒΕΒΑΙΑ ΕΙΝΑΙ Η ΠΡΟΘΕΣΗ ΤΟΥΣ. ΤΟ ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑ ΘΑ ΕΙΝΑΙ ΔΙΑΦΟΡΕΤΙΚΟ…ΘΑ ΕΙΝΑΙ ΠΟΛΥ ΠΙΟ ΚΑΘΑΡΟ ΚΑΙ ΥΠΕΡ ΤΟΥ ΑΝΘΡΩΠΟΥ… ΑΣ ΛΟΓΑΡΙΑΖΟΥΝ ΑΥΤΟΙ ΟΤΙ ΘΕΛΟΥΝ!

         ΟΠΟΤΕ ΑΦΕΛΕΙΣ ¨ΕΝΔΙΑΜΕΣΟΙ¨…ΜΗΝ ΠΑΡΑΣΕΡΝΕΤΕ ΚΟΣΜΟ ΣΤΟ ΣΤΟΜΑ ΤΟΥ ΛΥΚΟΥ. ΕΣΕΙΣ ΜΠΟΡΕΙΤΕ ΝΑ ΠΑΤΕ ΑΠΟ ΤΩΡΑ ΣΤΗΝ ΚΟΙΛΗ ΓΗ ΚΑΙ ΝΑ ΠΙΑΣΕΤΕ ΚΑΙΝΟΥΡΓΙΕΣ ΦΙΛΙΕΣ ΜΕ ΤΟΥΣ ΝΕΟΥΣ ΣΑΣ ΦΙΛΟΥΣ ΠΟΥ ΣΑΣ ΑΓΑΠΟΥΝ ΤΟΣΟ, ΟΙ ΑΛΛΟΙ ΑΣ ΜΕΙΝΟΥΝ ΣΤΟ ΕΡΓΟ ΚΑΙ ΣΤΟ ΠΛΕΥΡΟ ΤΟΥ Μ. ΑΛΕΞΑΝΔΡΟΥ, ΤΟΥ ΔΙΟΝΥΣΟΥ ΚΑΙ ΤΟΥ ΗΡΑΚΛΗ, ΓΙΑΤΙ ΑΠΟ ΟΤΙ ΦΑΙΝΕΤΑΙ

 … ΜΙΑ ΧΟΥΦΤΑ ΕΛΛΗΝΕΣ ΘΑ ¨ΒΑΛΟΥΝ¨ ΠΑΛΙ ΤΟ ΦΙΔΙ ΣΤΗΝ ΤΡΥΠΑ.  
     







       

6 σχόλια:

  1. καλά όλα αυτά...
    αλλά εχω διαβάσει και μία επικοινωνία.... από μία άλλη ομάδα εσωγήινων που είναι λένε στην 5η διάσταση πολύ εξελιγμένοι..αυτοαποκαλούνται αδελφοί μας και μας αγαπάνε πολύ..
    Τι να πιστέψουμε???

    22 Μαΐου 2012 ΜΗΝΥΜΑ ΑΠΟ ΤΟΥΣ ΑΓΚΑΡΘΙΟΥΣ 20/5/2012
    ΟΙ ΣΗΜΕΡΙΝΕΣ ΔΙΕΡΓΑΣΙΕΣ ΕΝΤΟΣ ΤΗΣ ΓΗΣ.

    Σήμερα βρισκόμαστε με μεγάλο φόρτο εργασίας, όπου όντα από πολλά διαφορετικά συστήματα αστέρων από όλο αυτό το Σύμπαν έρχονται και φεύγουν βοηθώντας με το δικό τους τρόπο να κάνουν ομαλή αυτή τη μετάβαση για αυτόν τον πλανήτη και τους ανθρώπους του.
    Είμαστε απασχολημένοι πιέζοντας τα θέματα της ημέρας, που συχνά έχουν να κάνουν με θέματα που αφορούν τις τεκτονικές και περιβαλλοντικές δομές που πρέπει να παρακολουθούνται και θα πρέπει να προσαρμόζονται συνεχώς για να διατηρήσουν στο σύνολο τους, αυτό που είναι πολύτιμο σε αυτόν τον πλανήτη.
    Μερικές φορές έχουμε ταξιδέψει στην εξωτερική επιφάνεια αυτού του πλανήτη να εκτελέσουμε δοκιμές και να παρακολουθήσουμε τα σεισμικά γεγονότα και τις επιπτώσεις που έχουν στην εξωτερική επιφάνεια του κόσμου σε όλες τις πόλεις σας.

    Έχουμε κάνει σχέδια για να προετοιμάσουμε τον εξωτερικό κόσμο σας για τα επόμενα σεισμικά γεγονότα που θα μπορούσαν να προκαλέσουν μερικά προβλήματα για σας.
    Θέλουμε να σας βοηθήσουμε, τους αδελφούς και τις αδελφές μας, όταν θα κρίνεται κατάλληλο χρόνο για μια συνάντηση ανάμεσα στους δύο κόσμους μας, που μοιράζονται τον ίδιο πλανήτη.
    Έχουμε προβλέψει ανυπόμονα μια συνάντηση με τους συνεργάτες σας για αρκετό καιρό τώρα.
    Θεωρούμε εκπληκτικό για να μάθετε πόσοι από τους ανθρώπους σας στην επιφάνεια του κόσμου δεν έχουν ιδέα για την ύπαρξή μας.
    Αυτό ήταν ένα από τα καλύτερα κρυμμένα μυστικά του πολιτισμού σας. Συγκαλύψεις και ψέματα έχουν οδηγήσει τους ανθρώπους σας να πιστεύουν ότι η εσωτερική της Γης δεν αποτελείται από τίποτα, αλλά από πετρώματα και ιζηματογενή στρώματα.
    Αυτή είναι μετά βίας η αλήθεια, καθώς η εσωτερική σφαίρα αυτού του πλανήτη είναι ένας τόπος με μεγάλη διασταλτικότητα, ομορφιά, χρώμα, φως του ήλιου και όντα από πολλά διαφορετικά μέρη, και όχι μόνο από αυτόν τον πλανήτη.

    Ευχόμαστε σύντομα να συνοδεύσουμε μια ομάδα επιλεγμένων ατόμων από τους ανθρώπους σας προς τα κάτω στη σφαίρα του εσωτερικού πλανήτη σας.
    Θα θέλαμε να σας δείξουμε την ομορφιά στο εσωτερικό της Γης που κατέχει η μητέρα σας, δεδομένου ότι δεν είναι μόνο υπέροχη στο εξωτερικό της, αλλά έχει μεγάλη ομορφιά και μέσα της.
    Προσμένουμε τόσο πολύ σε αυτήν την ημέρα, όταν θα μπορούμε να δούμε την απόλυτη έκπληξη στα πρόσωπά σας όταν ταξιδέψετε κάτω σε αυτό που αισθανόσασταν ότι ήταν το κάτω μέρος του κόσμου σας κάτω από τα πόδια σας.
    Έχουμε τόσα πολλά να σας δείξουμε και τόσα πολλά να σας εξηγήσουμε, αν και οι μέρες μειώνονται και δεν υπάρχει πολύς χρόνος για να κάνουμε όλα τα πράγματα που θέλουμε να κάνουμε και να σας μιλήσουμε για αυτά.



    (λογω του μεγάλου μεγέθους εκοψα το κείνενο αλλά υπάρχει στο τέλος η πηγή..)

    Προσμένουμε τόσο πολύ αυτήν την ημέρα, όταν θα μπορούμε να μοιραστούμε τη σοφία μας με σας, προσμένοντας επίσης, την ημέρα που θα μοιραστείτε πολλά από τα δώρα σας μαζί μας. Θα θέλαμε να ακούσουμε περισσότερα σχετικά με τις ιστορίες των προσωπικών σας ταξιδιών, καθώς και το ταξίδι που έχετε διανύσει ως μια συλλογική κοινωνία.
    Υπάρχουν τόσα πολλά που μπορούμε να μάθουμε ο ένας από τον άλλο, και δεν υπάρχουν προβλήματα που μπορούν ή θα μπορούν να προκύψουν που δεν μπορούμε να χειριστούμε με συνεργασία. Προσβλέπουμε σε αυτή τη λειτουργική συνεργασία μαζί σας, και να σας πούμε ότι δεν θα είναι πολύ μακριά που οι δύο κόσμοι μας, που έχουν διαιρεθεί για τόσο πολύ καιρό να γίνουν πάλι Ένα.
    Είμαστε οι φίλοι και η οικογένειά σας από το εσωτερικό της Γης σας.
    Είμαστε οι Αγκάρθιοι. Να είστε σε ειρήνη, και να είστε καλά φίλοι μου. ΠΗΓΗ...http://www.ascensionearth2012.blogspot.com/2012/05/todays-message-from-inner-workings-of.html
    ΚΑΝΑΛΙ ΕΠΑΦΗΣ...Greg Giles ΜΕΤΑΦΡΑΣΗ...ΑΡΙΣΤΑΝΔΡΟΣ ΑΝΔ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. ΑΔΕΡΦΕ Η ΚΟΙΛΗ ΓΗ ΥΠΑΡΧΕΙ. ΕΙΝΑΙ ΓΕΓΟΝΟΣ. ΟΣΟΙ ΚΑΤΟΙΚΟΥΝ ΕΚΕΙ ΕΙΝΑΙ ΣΚΟΤΕΙΝΟΙ.ΕΙΝΑΙ ΚΛΕΙΣΜΕΝΟΙ ΔΙΑ ΤΗΣ ΒΙΑΣ ΓΙΑΤΙ ΠΡΟΚΑΛΕΣΑΝ ΠΟΛΛΑ ΔΕΙΝΑ ΣΤΟΝ ΑΝΘΡΩΠΟ. ΤΩΡΑ ΘΕΛΟΥΝ ΝΑ ΕΚΜΕΤΑΛΕΥΤΟΥΝ ΤΙΣ ΑΛΛΓΕΣ ΠΟΥ ΕΡΧΟΝΤΑΙ ΓΙΑ ΝΑ ΒΓΟΥΝ ΣΤΗΝ ΕΠΙΦΑΝΙΑ. ΜΑΣ ΠΑΡΟΥΣΙΑΖΟΝΤΑΙ ΣΑΝ ΑΓΑΘΑ ΟΝΤΑ. ΕΙΝΑΙ ΠΛΑΝΗ 100%! ΘΕΛΕΙ ΠΡΟΣΟΧΗ.ΕΠΙΣΗΣ ΣΕ ΚΑΜΙΑ ΠΕΡΙΠΤΩΣΗ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ 5ΔΙΑΣΤΑΤΙΚΑ ΟΝΤΑ. ΔΕΝ ΓΙΝΕΤΑΙ ΕΝΤΟΣ ΤΟΥ ΠΛΑΝΗΤΗ ΝΑ ΥΠΑΡΧΕΙ 5 ΔΙΑΣΤΑΣΗ ΚΑΙ ΣΤΗΝ ΕΠΙΦΑΝΙΑ ΝΑ ΕΙΝΑΙ ΣΤΗΝ ΤΡΙΤΗ ΔΙΑΣΤΑΣΗ. Η ΓΑΙΑ ΕΙΝΑΙ ΕΝΑ ΣΩΜΑ,ΑΝ ΜΕΤΑΒΕΙ ΣΤΗΝ 5 ΔΙΑΣΤΑΣΗ ΘΑ ΜΕΤΑΒΕΙ ΟΛΟΚΛΗΡΗ ΚΑΙ ΟΧΙ Η ΜΙΣΗ. ΣΤΗΝ ΕΠΙΦΑΝΕΙΑ ΕΧΕΙΣ ΕΠΑΦΗ ΜΕ ΤΟ ΦΩΣ ΤΟΥ ΗΛΙΟΥ. ΑΥΤΟΣ ΘΑ ΣΕ ΕΝΕΡΓΟΠΟΙΗΣΕΙ ΚΑΙ ΟΧΙ ΟΙ ΘΑΛΑΜΟΙ ΤΗΣ ΚΟΙΛΗΣ ΓΗΣ. ΑΥΤΟΙ ΦΟΒΟΥΝΤΑΙ ΤΟ ΦΩΣ ΓΙΑΥΤΟ ΕΙΝΑΙ ΚΛΕΙΣΜΕΝΟΙ ΣΤΑ ΤΑΡΤΑΡΑ. ΟΙ ΦΥΛΕΣ ΠΟΥ ΑΝΑΦΕΡΟΥΝ ΤΑ ΨΕΥΤΙΚΑ ΤΟΥΣ ΜΗΝΥΜΑΤΑ ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΟΥΝ. ΕΚΕΙ ΒΡΙΣΚΟΝΤΑΙ ΜΟΝΟ ΜΟΧΘΗΡΕΣ ΚΑΙ ΥΠΟΧΘΟΝΙΕΣ ΟΝΤΟΤΗΤΕΣ. ΕΙΝΑΙ ΚΑΘΑΡΗ ΠΛΑΝΗ. ΤΟ ΒΛΕΜΜΑ ΣΟΥ ΨΗΛΑ ΣΤΟΝ ΟΥΡΑΝΟ ΚΑΙ ΟΧΙ ΣΤΑ ΒΑΘΗ!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. αν πιστεύεις ότι οι αγκαρθιοι δεν υπάρχουν τότε είσαι βαριά νυχτωμένος! Όσο για τον στην κοίλη γη υπάρχουν μοχθηρα πλάσματα, να είσαι σίγουρος πως αν ήταν έτσι. τόσες φορές που μας έχουν επισκεφτεί θα μας είχαν αφανίσει όλους, και δεν θα ήταν απλά παρατηρητές! ούτε θα μας χάρισαν κάποιες από τις γνώσεις τους

      Διαγραφή
  3. Η όλη ιστορία με την Κοίλη Γη έχει πολύ ζουμί, αλλά δυστυχώς έχουν ειπωθεί πάρα πολλά και κανείς δεν ξέρει τι είναι αλήθεια και τι είναι ψέματα. Το σίγουρο όμως είναι πως σχεδόν πάντοτε οι υποχθόνιες φυλές που ζουν εκεί αναφέρονται ως κακές και μισάνθρωπες και έτσι πρέπει να είναι. Τις προάλλες μάλιστα άκουσα από μία παρέα νεαρών για ένα καινούργιο βιβλίο το οποίο έχει βγει και αναφέρεται στο θέμα. Μου είπαν ότι και καλά εμφανίζει την όλη ιστορία σαν μυθιστόρημα για να μην ενοχλεί, αλλά ότι στην πραγματικότητα κρύβει από πίσω στοιχεία τα οποία αλλιώς δεν θα μπορούσαν να δουν το φως της δημοσιότητας. Μου είπαν ότι το βιβλίο λέγεται Πύλες: Αέναος Πόλεμος και ότι το βρίσκει κανείς στην Amazon. Σκέφτομαι μάλιστα να το ψάξω για να δω τι είναι... Αλήθεια, εσείς το έχετε ακούσει; Ξέρετε περί τίνος πρόκειται;

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. Ξέρεις πολύ καλά και εσύ πως τα βιβλία, οι τηλεοράσεις, και όλα αυτά τα συστήματα ενημέρωσης θα σου δείξουν μόνο αυτό που θέλουν να φανεί! Η καλύτερη ενημέρωση είναι οι προσωπικές έρευνες. Οπότε δεν θα μπω στην διαδικασία να διαβάσω κάποιο βιβλίο για να με ανακατευθεινει

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. Σύμφωνα με τις δοξασίες και μαρτυριες καθώς και γραπτών κειμενων ανθρώπων του παρελθόντος η κοίλη Γη ,τα τάρταρα,ο βελζεβουλ,οι Αγγελοι οι δαιμονες ινδικές θεότητες,οι γίγαντες οι Τιτάνες,η Ασγκαρθ ,ο κατακλυσμός,η κόλαση, ο παράδεισος,ο κάτω κόσμος τα ιλισσια πεδία, ο νάνοι οι νεράιδες,η Δευτέρα παρουσία,η αποκάλυψη ,ο Αρμαγεδων είναι κοινώς γνωστά και αποδεκτά σε όλους τους λαούς της.γης.Μηπως στα αλήθεια κατοικούν στην γη τελικά;

    ΑπάντησηΔιαγραφή