«Ποτέ δεν επιθύμησα να γίνω αρεστός στους πολλούς. Αφ' ενός, δεν κάθισα να μάθω τι αρέσει στους πολ

«Ποτέ δεν επιθύμησα να γίνω αρεστός στους πολλούς. Αφ' ενός, δεν κάθισα να μάθω τι αρέσει στους πολ
«Ποτέ δεν επιθύμησα να γίνω αρεστός στους πολλούς. Αφ' ενός, δεν κάθισα να μάθω τι αρέσει στους πολλούς·κι αφ' ετέρου, τα όσα ήξερα εγώ βρίσκονταν μακριά από τη δική τους αντίληψη». Επίκουρος: (341 π.Χ. - 270 π.Χ.)

Δευτέρα 21 Μαΐου 2012

ΣΥ.ΡΙΖ.Α: ΕΝΑΣ ΣΥΓΧΡΟΝΟΣ ΔΟΥΡΕΙΟΣ ΙΠΠΟΣ.


             ΤΙ ΣΥΜΒΑΙΝΕΙ ΜΕ ΤΟ ΣΥΡΙΖΑ? ΠΟΙΟΙ ΠΡΟΩΘΟΥΝ ΤΗΝ ΑΝΟΔΟ ΤΟΥ?
ΠΟΙΑ ΤΑ ΟΦΕΛΗ ΤΟΥΣ?
ΑΣ ΑΝΑΛΥΣΟΥΜΕ ΕΚΤΕΝΕΣΤΕΡΑ ΜΕΣΑ ΑΠΟ ΓΕΓΟΝΟΤΑ ΚΑΙ ΝΤΟΚΟΥΜΕΝΤΑ ΤΗΝ ¨ΥΠΟΠΤΗ ΝΟΟΤΡΟΠΙΑ¨ ΠΟΥ ΥΠΟΘΑΛΠΕΙ Ο ΣΥΓΚΕΚΡΙΜΕΝΟΣ ΠΟΛΙΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ.


ΑΦΟΡΜΗ ΓΙΑ ΑΥΤΗΝ ΤΗΝ ΕΡΕΥΝΑ ΣΤΑΘΗΚΕ Η ΔΗΛΩΣΗ ΑΝΩΤΑΤΟΥ ΣΤΕΛΕΧΟΥΣ ΤΟΥ ΣΥΡΙΖΑ ΝΑΣΟΥ ΘΕΟΔΩΡΙΔΗ (δικηγόρος και μέλος της Π.Κ. του ΣΥΝ. Αμπελοκήπων) :

 «…οι χριστιανοί άρχισαν να πυκνώνουν τις τάξεις των ανταρτών χτυπώντας πισώπλατα τον τουρκικό στρατό και ληστεύοντας κυρίως τουρκικά χωριά, για να μπορέσουν να επιβιώσουν. Λόγω των πράξεων αυτών ο τουρκικός στρατός άρχισε στην περιοχή της Μπάφρας το κυνήγι εναντίον των ανταρτών, που μετεξελίχθηκε βεβαίως σε μαζική εθνοκάθαρση, απολύτως κατακριτέα αλλά και διακριτή από μια «γενοκτονία», που θα προϋπέθετε «άμεσο δόλο εξόντωσης μέχρις ενός», πράγμα αναπόδεικτο».
«…Όμως στα ελληνικά ΜΜΕ γίνεται συνεχής αναφορά στα εγκλήματα που διέπραξαν οι Τούρκοι εναντίον των Ελλήνων στον Πόντο παρασιωπώντας συστηματικά τις εγκληματικές πράξεις των Ελλήνων ανταρτών, τις οποίες παρουσιάζει κομπάζοντας σε μια μελέτη του ο εθνικιστής Πόντιος συγγραφέας Ανθεμίδης («Επαναστατική τρομοκρατία – Αντίποινα των Ελλήνων κατά του τουρκικού πληθυσμού»).
Συνεπώς είναι ανεπίτρεπτο να ζητούμε με θορυβώδη τρόπο από την Τουρκία να καταδικάσει τα δικά της εγκλήματα, χωρίς όμως να ζητάμε συγγνώμη για παρόμοια εγκλήματα που έκανε η «δική μας» πλευρά.»
          …ΔΗΛΑΔΗ Ο ΕΝ ΛΟΓΩ ΚΥΡΙΟΣ ΤΟΥ ΣΥΡΙΖΑ ΜΑΣ ΛΕΓΕΙ ΟΤΙ ΔΕΝ ΕΓΙΝΕ ΚΑΜΙΑ ΓΕΝΟΚΤΟΝΙΑ ΤΩΝ ΠΟΝΤΙΩΝ ΑΠΟ ΤΟΥΣ ΤΟΥΡΚΟΥΣ ΑΛΛΑ ΤΟΥΝΑΝΤΙΟΝ, ΔΙΚΑΙΟΛΟΓΗΜΕΝΑ ΟΙ ΤΟΥΡΚΟΙ ΠΡΟΕΒΗΣΑΝ ΣΕ ΜΑΖΙΚΕΣ ΔΟΛΟΦΟΝΙΕΣ ΓΙΑΤΙ ΔΕΧΟΝΤΑΝ ΕΠΙΘΕΣΕΙΣ ΑΠΟ ΤΟΥΣ ΕΛΛΗΝΕΣ ΚΑΙ ΘΕΤΕΙ ΕΠΙ ΤΑΠΗΤΟΣ ΝΑ ΤΕΘΕΙ ΜΙΑ ΣΥΓΝΩΜΗ ΤΩΝ ΕΛΛΗΝΩΝ ΠΡΟΣ ΤΟΥΣ ΓΙΑ ΤΑ (ΑΝΥΠΑΡΚΤΑ) ΕΓΚΛΗΜΑΤΑ ΠΟΥ ΕΚΑΝΑΝ ΟΙ ΕΛΛΗΝΕΣ!
ΔΗΛΑΔΗ… ¨ΣΦΑΞΕ ΜΕ ΠΑΣΑ ΜΟΥ ΝΑ ΑΓΙΑΣΩ…¨ΚΥΡΙΟΛΕΚΤΙΚΑ!

          ΔΙΕΡΩΤΟΜΑΣΤΕ κ. ΘΕΟΔΩΡΙΔΗ…

ΤΑ ΕΔΑΦΗ ΑΥΤΑ ΑΦΟΥ ΑΝΗΚΑΝ ΣΕ ΕΛΛΗΝΕΣ ΠΩΣ ΕΙΝΑΙ ΔΥΝΑΤΟΝ ΝΑ ΕΙΝΑΙ ΔΙΚΑΙΟΛΟΓΗΜΕΝΗ Η ΓΕΝΟΚΤΟΝΙΑ ΤΩΝ ΕΛΛΗΝΩΝ?

ΕΙΝΑΙ ΕΓΚΛΗΜΑΤΙΑΣ ΟΠΟΙΟΣ ΑΜΥΝΕΤΑΙ ΕΠΙ ΤΟΥ ΠΑΤΡΙΟΥ ΕΔΑΦΟΥΣ?

ΓΙΑΤΙ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΖΗΤΗΣΟΥΜΕ ΕΜΕΙΣ ΣΥΓΝΩΜΗ ΑΠΟ ΤΟΥΣ ΤΟΥΡΚΟΥΣ ΟΤΑΝ ΣΚΟΤΩΘΗΚΑΝ ΠΑΝΩ ΑΠΟ 350.000 ΕΛΛΗΝΕΣ, ΠΟΣΟΙ ΤΟΥΡΚΟΙ ΧΑΘΗΚΑΝ ΑΝΤΙΣΤΟΙΧΑ?

ΜΗΠΩΣ….ΣΥΜΦΩΝΑ ΜΕ ΤΗΝ ΠΟΛΙΤΙΚΗ ΣΤΑΣΗ ΤΟΥ ΚΟΜΜΑΤΟΣ ΣΑΣ ΣΤΑ ΕΘΝΙΚΑ ΖΗΤΗΜΑΤΑ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΖΗΤΗΣΟΥΜΕ ΣΥΓΝΩΜΗ ΣΑΝ ΕΛΛΗΝΕΣ ΕΠΕΙΔΗ ΟΙ ΤΟΥΡΚΟΙ ΧΑΛΑΣΑΝ ΕΚΑΤΟΝΤΑΔΕΣ ΧΙΛΙΑΔΕΣ ΣΦΑΙΡΕΣ. ΤΟΤΕ ΛΟΙΠΟΝ ΘΑ ΕΠΡΕΠΕ ΤΟ ΚΟΜΜΑ ΣΑΣ ΝΑ ΠΑΡΕΙ ΠΡΩΤΟΒΟΥΛΙΑ ΓΙΑ ΤΗΝ ΣΥΓΚΕΝΤΡΩΣΗ ΧΡΗΜΑΤΩΝ ΩΣΤΕ ΝΑ ΤΟΥΣ ΞΕΠΛΗΡΩΣΟΥΜΕ ΤΟ ΚΟΣΤΟΛΟΓΙΟ ΤΩΝ ΣΦΑΙΡΩΝ ΓΙΑ ΝΑ ΝΙΩΣΕΤΕ ΟΛΟΙ ΟΙ ΑΝΘΕΛΛΗΝΕΣ ΔΙΚΑΙΩΜΕΝΟΙ.
ΜΗΠΩΣ ΚΥΡΙΟΙ ΤΟΥ ΣΥΡΙΖΑ ΚΑΙ ΤΗΣ ΑΡΙΣΤΕΡΗΣ ΤΡΟΜΟΚΡΑΤΙΑΣ ΘΑ ΕΠΡΕΠΕ ΝΑ ΚΑΤΑΔΙΚΑΣΟΥΜΕ ΤΟΝ ΚΟΛΟΚΟΤΡΩΝΗ ΚΑΙ ΟΛΗ ΤΗΝ ΕΠΑΝΑΣΤΑΣΗ ΤΟΥ 1821 ΓΙΑ ΕΓΚΛΗΜΑΤΑ ΠΟΛΕΜΟΥ ΓΙΑ ΝΑ ΕΥΧΑΡΙΣΤΗΣΕΤΕ ΚΙ ΑΛΛΟ ΤΟΥΣ ΓΕΙΤΟΝΕΣ ΜΑΣ…!
       ΕΙΝΑΙ ΔΕΔΟΜΕΝΟ ΟΤΙ ΕΙΣΤΕ ΕΛΛΗΝΕΣ ΜΟΝΟ ΣΤΗΝ ΤΑΥΤΟΤΗΤΑ, Η ΕΝΝΟΙΑ ΕΛΛΗΝΑΣ ΕΧΕΙ ΠΕΘΑΝΕΙ ΕΝΤΟΣ ΣΑΣ.
ΟΣΟ ΠΛΗΣΙΑΖΕΙ Ο ΚΑΙΡΟΣ ΤΗΣ ΑΛΗΘΕΙΑΣ ΚΑΙ ΤΗΣ ΠΤΩΣΗΣ ΤΩΝ ΠΟΛΙΤΙΚΩΝ ΣΑΣ ΠΡΟΣΩΠΕΙΩΝ ΤΟΣΟ ( ΟΙ ΔΗΘΕΝ ΑΡΙΣΤΕΡΟΙ ΜΕ ΔΕΞΙΑ ΤΣΕΠΗ) ΘΑ ΑΠΟΚΑΛΥΠΤΕΤΕ ΤΟΝ ΑΛΗΘΙΝΟ ΣΑΣ ΡΟΛΟ ΣΤΑ ΕΘΝΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ. ΤΑ ΛΑΘΗ ΣΑΣ ΕΙΣ ΒΑΡΟΣ ΤΗΣ ΕΛΛΗΝΙΚΗΣ ΙΣΤΟΡΙΑΣ ΕΙΝΑΙ ΕΚΚΩΦΑΝΤΙΚΑ, ΟΜΩΣ ΤΙ ΝΑ ΥΠΟΘΕΣΕΙ ΚΑΝΕΙΣ… ΟΤΙ ΔΕΝ ΞΕΡΕΤΕ ΙΣΤΟΡΙΑ Η ΟΤΙ ΕΚΤΕΛΕΙΤΕ ΑΝΘΕΛΛΗΝΙΚΕΣ ΕΝΤΟΛΕΣ ΠΟΥ ΠΡΟΕΡΧΟΝΤΑΙ ΑΠΟ ΤΑ ΑΦΕΝΤΙΚΑ ΤΗΣ ΝΕΑΣ ΤΑΞΗΣ ΠΡΑΓΜΑΤΩΝ (N.W.O.)   ΑΠΟ ΠΟΥ ΝΑ ΠΡΩΤΟ ΞΕΚΙΝΗΣΕΙ ΚΑΝΕΙΣ ΚΑΙ ΤΙ ΝΑ ΠΡΩΤΟ ΠΕΙ....
ΑΠΟ ΤΗΝ ΣΤΑΣΗ ΣΑΣ ΜΕ ΤΑ ΣΚΟΠΙΑ,



ΤΗΝ ΠΡΟΘΕΣΗ ΣΑΣ ΝΑ ΑΝΕΞΑΡΤΗΤΟΠΟΙΗΘΕΙ Η ΘΡΑΚΗ



ΤΗΝ ΘΕΛΗΣΗ ΣΑΣ ΝΑ ΚΑΤΑΡΓΗΣΕΤΕ ΤΗΝ ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΓΛΩΣΣΑ ΚΑΙ ΝΑ ΤΗΝ ΑΝΤΙΚΑΤΑΣΤΗΣΕΤΕ ΜΕ ΤΗΝ ΤΟΥΡΚΙΚΗ, ΑΣ ΠΑΡΟΥΜΕ ΜΕΡΙΚΑ ΑΝΘΕΛΛΗΝΙΚΑ ΠΑΡΑΔΕΙΓΜΑΤΑ…


ΡΕΠΟΥΣΗ ΜΑΡΙΑ:
           ΜΕ ΤΟ ΚΑΤΑΠΤΥΣΤΟ ΒΙΒΛΙΟ ΤΗΣ ΣΤ΄ ΔΗΜΟΤΙΚΟΥ ΠΕΡΙ ¨ΣΥΝΩΣΤΙΣΜΟΥ¨ ΤΩΝ ΕΛΛΗΝΩΝ ΣΤΗΝ ΠΡΟΚΥΜΑΙΑ ΤΗΣ ΣΜΥΡΝΗΣ ΚΑΤΑ ΤΗΝ ΜΙΚΡΑΣΙΑΤΙΚΗ ΚΑΤΑΣΤΡΟΦΗ.
«οι Έλληνες κατά την Καταστροφή της Σμύρνης δεν σφαγιάστηκαν από τους Τούρκους αλλά πέθαναν από τον… συνωστισμό στην παραλία»!
ΜΑΛΛΟΝ Η κ. ΡΕΠΟΥΣΗ ΜΠΕΡΔΕΨΕ ΤΗΝ ΕΞΟΝΤΩΣΗ ΤΩΝ ΕΛΛΗΝΩΝ ΑΠΟ ΤΟΝ ΤΟΥΡΚΙΚΟ ΣΤΡΑΤΟ ΜΕ ΤΟΝ ΣΥΝΩΣΤΙΣΜΟ ΣΤΑ ΚΛΑΜΠ ΤΙΣ ΜΥΚΟΝΟΥ! ΣΕ ΠΑΡΑΚΛΗΣΗ ΤΟΥ ΠΡΟΕΔΡΟΥ ΤΗΣ ΒΟΥΛΗΣ ΝΑ ΤΗΡΗΘΕΙ ΕΝΟΣ ΛΕΠΤΟΥ ΣΙΓΗ ΓΙΑ ΤΗΝ ΓΕΝΟΚΤΟΝΙΑ ΤΩΝ ΠΟΝΤΙΩΝ Η κ. ΡΕΠΟΥΣΗ ΑΠΕΧΩΡΗΣΕ ΠΑΡΑΔΕΙΓΜΑΤΙΚΑ! ΣΤΙΣ ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΚΛΟΓΕΣ ΞΑΝΑ ΕΚΛΕΧΤΗΚΕ ΒΟΥΛΕΥΤΗΣ Α΄ ΠΕΙΡΑΙΑ ΜΕ ΤΟ ΚΟΜΜΑ ΤΟΥ κ. ΦΩΤΗ ΚΟΥΒΕΛΗ ¨ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΚΗ ΑΡΙΣΤΕΡΑ¨. ΑΠΟ ΟΤΙ ΦΑΙΝΕΤΑΙ ΟΙ ΑΝΘΕΛΛΗΝΕΣ ΠΑΝΤΑ ΒΡΙΣΚΟΥΝ ΕΝΑ ΚΑΤΑΦΥΓΙΟ ΣΕ ΚΟΜΜΑΤΑ ΤΗΣ ΑΡΙΣΤΕΡΑΣ.




ΘΑΛΕΙΑ ΔΡΑΓΩΝΑ: 
  ΕΙΠΕ...  «Είναι ρατσιστικό να δηλώνουμε ότι είμαστε Έλληνες», «Μας έκαναν Έλληνες, ενώ δεν ήμασταν».
Η ελληνική εθνική ταυτότητα δεν υπήρχε πριν από τον 19ο αιώνα. Δημιουργήθηκε έξωθεν σε μια εποχή έντονου εθνικισμού, αποικιοκρατίας και επεκτατικού ιμπεριαλισμού.
Όποιος αξιολογεί τους πολιτισμούς σε κατώτερους και ανώτερους είναι ρατσιστής και δεν το ξέρει!
Εξίσου ρατσιστής είναι και όποιος αποσιωπά τη σημασία, την τεράστια δύναμη, την έκταση και το κύρος της Οθωμανικής Αυτοκρατορίας! Επίσης, όποιος αρνείται τις τουρκικές επιρροές στον νεοελληνικό μας πολιτισμό και όποιος ισχυρίζεται ότι ο τουρκικός πολιτισμός έχει επιδράσει αρνητικά στους Έλληνες»!
          ΣΥΜΦΩΝΑ ΜΕ ΤΗΝ κ. ΔΡΑΓΩΝΑ …ΕΥΤΥΧΩΣ ΠΟΥ ΜΑΣ ΚΑΤΕΚΤΗΣΑΝ ΟΙ ΜΟΓΓΟΛΙΚΟΙ ΤΟΥΡΚΟΣΠΟΡΟΙ ΚΑΙ ΜΑΣ ΕΚΑΝΑΝ ΑΝΘΡΩΠΟΥΣ! ΜΑΣ ΕΔΩΣΑΝ ΠΟΛΙΤΙΣΜΟ ΚΑΙ ΤΕΧΝΕΣ, ΜΑΣ ΕΜΑΘΑΝ ΑΣΤΡΟΝΟΜΙΑ, ΙΑΤΡΙΚΗ, ΓΕΩΡΓΙΑ, ΜΑΘΗΜΑΤΙΚΑ ΦΙΛΟΣΟΦΙΑ ΚΑΙ ΑΛΛΑ ΠΟΛΛΑ!
ΔΙΟΡΙΣΤΗΚΕ ΜΕ ΠΡΟΣΩΠΙΚΗ ΕΝΤΟΛΗ ΤΟΥ Κ. ΓΕΩΡΓΙΟΥ ΠΑΠΑΝΔΡΕΟΥ. Η κ ΡΕΠΟΥΣΗ ΟΣΟ ΚΑΙ Η κ. ΔΡΑΓΩΝΑ ΗΤΑΝ ΚΑΤΩ ΑΠΟ ΤΗΝ ΕΠΙΒΛΕΨΗ ΤΗΣ κ. ΑΝΝΑΣ ΔΙΑΜΑΝΤΟΠΟΥΛΟΥ ΜΟΝΙΜΟΥ ΜΕΛΟΥΣ ΤΗΣ ΛΕΣΧΗΣ ΜΠΙΝΤΕΛΜΠΕΡΚ. (ΠΗΡΕ ΤΟ ΜΑΘΗΜΑ ΤΗΣ ΚΑΙ ΑΥΤΗ ΣΤΙΣ ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΚΛΟΓΕΣ ΑΦΟΥ ΔΕΝ ΕΚΛΕΧΘΗΚΕ ΒΟΥΛΕΥΤΗΣ).
ΕΥΓΕ ΕΛΛΗΝΙΚΕ ΛΑΕ!

ΜΙΧΑΗΛ ΤΡΕΜΟΠΟΥΛΟΣ:
«Να τιμηθεί ο Κεμάλ Ατατούρκ γιατί είναι παιδί της πόλης»!
              Ο κ. ΤΡΕΜΟΠΟΥΛΟΣ ΖΗΤΗΣΕ ΝΑ ΤΙΜΗΘΕΙ Ο ΓΕΝΟΚΤΟΝΟΣ ΚΕΜΑΛ ΣΤΗΝ ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗ ΕΠΕΙΔΗ ΓΕΝΝΗΘΗΚΕ ΕΚΕΙ! Ο κ. ΤΡΕΜΟΠΟΥΛΟΣ ΕΙΝΑΙ ΙΔΡΥΤΙΚΟ ΣΤΕΛΕΧΟΣ ΤΟΥ ΚΟΜΜΑΤΟΣ ¨ΟΙΚΟΛΟΓΟΙ ΠΡΑΣΙΝΟΙ¨ ΟΠΟΥ ΕΞ ΑΡΧΗΣ ΕΔΕΙΞΑΝ ΤΙΣ ΦΙΛΟΣΚΟΠΙΑΝΕΣ ΤΟΥΣ ΤΑΣΕΙΣ. ΙΔΕΟΛΟΓΙΚΑ ΣΥΜΒΑΔΙΖΟΥΝ ΑΠΟΛΥΤΑ ΜΕ ΤΟΝ ΣΥΡΙΖΑ.

        ΣΕ ΣΥΝΕΝΤΕΥΞΗ ΣΤΙΣ 30/08/2009 (ΕΦΗΜΕΡΙΔΑ ΠΡΩΤΟ ΘΕΜΑ) ΤΟΥ ΠΟΙΗΤΗ κ. ΝΑΝΟΥ ΒΑΛΑΩΡΙΤΗ (ΕΓΓΟΝΟΥ ΤΟΥ ΑΡΙΣΤΟΤΕΛΗ ΒΑΛΑΩΡΙΤΗ) ΚΑΙ ΕΠΙΚΕΦΑΛΗ ΤΟΥ ΨΗΦΟΔΕΛΤΙΟΥ ΕΠΙΚΡΑΤΕΙΑΣ ΤΩΝ ΟΙΚΟΛΟΓΩΝ ΠΡΑΣΙΝΩΝ ΣΤΙΣ ΕΚΛΟΓΕΣ ΤΟΥ 2007,ΔΗΛΩΣΕ:
-Πώς κρίνετε τη συνολική παρουσία των Οικολόγων Πράσινων μετά τις ευρωεκλογές;

            Οι Οικολόγοι Πράσινοι όταν μιλούν για τα οικολογικά θέματα μιλάνε καλά. Είναι καταρτισμένοι από χρόνια. Από τη στιγμή όμως που θα τους ρωτήσεις γιατί τα πράσινα κινήματα στην Ευρώπη είναι ανθελληνικά και
δείχνουν έντονη ανθελληνική στάση σε όλα τα θέματα, εκεί τα χάνουν και αρχίζουν να μπερδεύονται. Εκεί φαίνεται τι είναι και αυτοί οι ίδιοι και τι πιστεύουν. Ταυτίζονται με τις ανθελληνικές θέσεις των Γερμανών και Γάλλων Οικολόγων. Αισθάνθηκα ότι η ηγεσία των Οικολόγων Πράσινων είναι κάτω από το δάκτυλο των Αμερικανών.

Θεωρείτε δηλαδή ότι η ηγεσία των Οικολόγων Πράσινων εξυπηρετεί ξένα συμφέροντα;

           
Ασφαλώς. Κυρίως ο κ. Τρεμόπουλος, που είναι υποχείριο της πολιτικής των ΗΠΑ. Εχει σταλεί από τον κ. Τζορτζ Σόρος στην Αμερική για να του κάνουν υποτίθεται αυτοπληροφόρηση, αλλά φαντάζομαι και κάποια μικρή πλύση εγκεφάλου, αλλά δεν τη χρειαζόταν καν. Ήταν έτοιμος. Τι θέλετε να πω πλέον για πράσινο κόμμα; Θα γίνει παίγνιο των μεγάλων και ισχυρών ρευμάτων. Η οικολογία εξαφανίζεται σε αυτά τα διαβούλια.
ΤΙ ΑΛΛΟ ΝΑ ΠΟΥΜΕ ΓΙΑ ΤΟΝ κ ΤΡΕΜΟΠΟΥΛΟ ΠΟΥ ΕΛΕΓΧΕΙ ΤΗΝ ΦΙΛΟΣΚΟΠΙΑΝΗ ΚΑΙ ΦΙΛΟΤΟΥΡΚΙΚΗ ΠΑΡΑΚΡΑΤΙΚΗ ΟΜΑΔΑ ¨ΟΥΡΑΝΙΟ ΤΟΞΟ¨ ΤΗΣ ΒΟΡΕΙΟΥ ΕΛΛΑΔΟΣ ΚΑΙ ΓΙΑ ΤΟ  ΚΟΜΜΑ ΤΩΝ ΟΙΚΟΛΟΓΩΝ ΠΡΑΣΙΝΩΝ. ΟΛΑ ΑΥΤΑ ΕΙΝΑΙ ΠΑΡΑΡΤΗΜΑΤΑ ΤΟΥ ΣΥΡΙΖΑ.



ΜΠΟΥΤΑΡΗΣ ΙΩΑΝΝΗΣ:
             Σε διάσκεψη που διοργάνωσε το ΕΛΙΑΜΕΠ με τίτλο: «Κάνει ο δήμαρχος εξωτερική πολιτική;» ο Γιάννης Μπουτάρης επανέλαβε ότι δεν πρέπει να στερούνται οι κάτοικοι της πΓΔΜ το δικαίωμα να χρησιμοποιούν τον όρο Μακεδονία. Χρειάζεται ένα σύνθετο όνομα για την γειτονική χώρα, αλλά αυτοί οι άνθρωποι δεν πρέπει να στερούνται του δικαιώματος να χρησιμοποιούν τον όρο Μακεδονία».
ΑΛΛΕΣ ¨ΙΣΤΟΡΙΚΕΣ¨ ΦΡΑΣΕΙΣ ΤΟΥ…
«…ΗΤΑΝ ΚΑΙ ΕΙΝΑΙ Η ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗ Η ΙΕΡΟΥΣΑΛΗΜ ΤΩΝ ΒΑΛΚΑΝΙΩΝ».
«…ΘΑ ΑΛΛΑΞΩ ΤΗ ΣΗΜΑΙΑ ΤΟΥ ΔΗΜΟΥ ΜΑΣ ΠΟΥ ΑΠΕΙΚΟΝΙΖΕΙ ΤΟΝ Μ. ΑΛΕΞΑΝΔΡΟ».

          «ΜΠΟΥΤΑΡΗΣ: «…Διαφωνώ με την τοποθεσία που επιλέχθηκε, τόσο από αισθητικής πλευράς όσο και γιατί είναι υποτιμητικό για τον Κωνσταντίνο Καραμανλή να τοποθετηθεί ο ανδριάντας του δίπλα στο άγαλμα του Μεγάλου Αλεξάνδρου».
ΤΙ ΕΝΝΟΕΙΤΕ κ ΜΠΟΥΤΑΡΗ, ΥΠΗΡΞΕ Ο ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟΣ ΚΑΡΑΜΑΝΛΗΣ ΜΕΓΑΛΥΤΕΡΗ ΙΣΤΟΡΙΚΗ ΠΡΟΣΩΠΙΚΟΤΗΤΑ ΑΠΟ ΤΟΝ ΜΕΓΙΣΤΟ ΑΛΕΞΑΝΔΡΟ;;;
          Η συμπάθεια το Γ. Μπουτάρη προς το Εβραϊκό στοιχείο δεν κρύφθηκε ούτε και στο νέο σχήμα του Δήμου αφού Αντιδήμαρχος των Οικονομικών ορίστηκε ο Εβραϊκής καταγωγής Χοσδάϊ Καπόν ο οποίος είναι και μέλος του Κεντρικού Ισραηλιτικού Συμβουλίου (Κ.Ι.Σ). Να σημειωθεί επίσης ότι επιχειρήσεις που υπάγονται στο ΚΙΣ εδώ στη χώρα μας έχουν ακόμα και σήμερα το προνόμιο να μην ΦΟΡΟΛΟΓΟΥΝΤΑΙ!
           ΤΟ ΑΛΗΘΙΝΟ ΤΟΥ ΠΡΟΣΩΠΟ ΔΕΝ ΔΙΣΤΑΣΕ ΝΑ ΤΟ ΚΡΥΨΕΙ ΑΚΟΜΗ ΚΑΙ ΣΤΙΣ ΕΚΔΗΛΩΣΕΙΣ ΠΟΥ ΓΙΝΟΝΤΑΙ ΚΑΘΕ ΧΡΟΝΟ ΣΤΗΝ ΣΥΜΠΡΩΤΕΥΟΥΣΑ ΓΙΑ ΤΗΝ ΓΕΝΟΚΤΟΝΙΑ ΤΩΝ ΠΟΝΤΙΩΝ. ΜΕ ΥΦΟΣ ¨ΑΠΟΦΑΣΙΖΩ ΚΑΙ ΔΙΑΤΑΖΩ¨ ΑΠΑΓΟΡΕΥΣΕ ΝΑ ΓΙΝΕΙ ΟΠΟΙΑΔΗΠΟΤΕ ΕΚΔΗΛΩΣΗ ΑΠΟ ΤΟΥΣ ΠΟΝΤΙΟΥΣ ΚΑΙ ΜΑΛΙΣΤΑ ΑΠΕΙΛΗΣΕ ΟΤΙ ΘΑ ΣΥΛΛΗΦΘΕΙ ΟΠΟΙΟΣ ΕΛΛΗΝΑΣ ΠΟΛΙΤΗΣ ΤΟΛΜΗΣΕΙ ΝΑ ΠΡΟΒΕΙ ΣΕ ΕΟΡΤΑΣΤΙΚΕΣ ΕΚΔΗΛΩΣΕΙΣ ΜΝΗΜΗΣ.
ΒΕΒΑΙΑ ΤΗΝ ΗΜΙΣΕΛΗΝΟ ΗΞΕΡΕ ΝΑ ΤΗΝ ΒΑΛΕΙ ΣΤΟ ΛΙΜΑΝΙ ΤΗΣ ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗΣ. 
           ΕΝ ΟΛΙΓΟΙΣ Ο κ ΜΠΟΥΤΑΡΗΣ… ΕΙΝΑΙ ΕΚΛΕΓΜΕΝΟΣ ΔΗΜΑΡΧΟΣ ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗΣ ΜΕ ΝΟΘΕΙΑ ΣΤΗΝ ΗΛΕΚΤΡΟΝΙΚΗ ΚΑΤΑΜΕΤΡΗΣΗ ΣΤΙΣ ΕΚΛΟΓΕΣ ΤΟΥ 2010, ΕΝ ΕΝΕΡΓΕΙΑ ΧΡΗΣΤΗΣ ΝΑΡΚΩΤΙΚΩΝ ΚΑΙ ΑΛΚΟΟΛΙΚΟΣ. ΤΟ 90% ΑΠΟ ΤΙΣ ΕΞΑΓΩΓΕΣ ΤΩΝ ΚΡΑΣΙΩΝ ΤΟΥ ΠΗΓΑΙΝΕΙ ΣΚΟΠΙΑ ΚΑΙ ΤΟΥΡΚΙΑ. ΤΑ ΣΥΜΠΕΡΑΣΜΑΤΑ ΔΙΚΑ ΣΑΣ! ΣΤΟ ΙΔΙΟ ΜΗΚΟΣ ΚΥΜΑΤΟΣ ΚΙΝΕΙΤΑΙ ΚΑΙ Ο κ. ΓΕΩΡΓΙΟΣ ΚΑΜΙΝΗΣ ΔΗΜΑΡΧΟΣ ΑΘΗΝΩΝ. ΑΡΙΣΤΕΡΟΣ ΑΝΘΕΛΛΗΝΑΣ ΜΕ ΙΔΙΑΙΤΕΡΗ ΣΥΜΠΑΘΕΙΑ ΣΤΟΥΣ ΛΑΘΡΟΜΕΤΑΝΑΣΤΕΣ. ΚΑΙ ΑΥΤΟΣ ΜΕ ΝΟΘΕΙΑ ΕΞΕΛΕΓΗ ΔΗΜΑΡΧΟΣ. ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΤΥΧΑΙΟ ΠΩΣ ΣΤΙΣ ΠΙΟ ΚΡΙΣΙΜΕΣ ΔΗΜΑΡΧΙΑΚΕΣ ΕΚΛΟΓΕΣ ΠΟΥ Η ΕΛΛΑΔΑ ΧΡΕΙΑΖΕΤΑΙ ΤΗΝ ΤΟΠΙΚΗ ΑΥΤΟΔΙΟΙΚΗΣΗ…ΣΤΙΣ ΔΥΟ ΜΕΓΑΛΥΤΕΡΕΣ ΠΟΛΕΙΣ ΤΟ ΣΥΣΤΗΜΑ ΕΞΕΛΕΞΕ ΔΙΑ ΤΗΣ ΝΟΘΕΙΑΣ ΕΒΡΑΙΟΥΣ ΔΗΜΑΡΧΟΥΣ ΜΕ ΔΗΜΟΣΙΑ ΕΚΔΗΛΩΜΕΝΕΣ ΑΝΘΕΛΛΗΝΙΚΕΣ ΑΠΟΨΕΙΣ! ΤΙΠΟΤΑ ΤΥΧΑΙΟΝ!



           ΤΟ ΖΗΤΟΥΜΕΝΟ ΕΙΝΑΙ ΣΥΝΕΛΛΗΝΕΣ ΓΙΑΤΙ ΠΑΡΑΤΗΡΕΙΤΑΙ ΤΟ ΦΑΙΝΟΜΕΝΟ... ΣΤΗΝ ΑΚΡΟΑΡΙΣΤΕΡΑ ΝΑ ΥΠΑΡΧΕΙ ΜΙΑ ΤΑΣΗ ΑΝΘΕΛΛΗΝΙΣΜΟΥ, ΓΙΑΤΙ ΣΤΗΝ ΣΥΓΚΕΚΡΙΜΕΝΗ ΙΔΕΟΛΟΓΙΑ ΥΠΟΘΑΛΠΟΝΤΑΙ ΠΡΟΔΟΤΕΣ, ΠΡΑΚΤΟΡΕΣ, ΑΝΘΕΛΛΗΝΕΣ ΚΑΙ ΕΝΑ ΣΩΡΟ ΑΛΛΑ ΚΑΚΟΠΟΙΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ. ΕΙΝΑΙ ΚΟΙΝΟ ΜΥΣΤΙΚΟ ΣΕ ΟΛΟΥΣ ΜΑΣ ΟΤΙ ΟΙ ΛΕΓΟΜΕΝΟΙ …¨ΓΝΩΣΤΟΙ ΑΓΝΩΣΤΟΙ¨ ΑΝΑΡΧΙΚΟΙ – ΚΟΥΚΟΥΛΟΦΟΡΟΙ ΕΙΝΑΙ ΠΑΙΔΙΑ ΤΗΣ ΑΚΡΑ ΑΡΙΣΤΕΡΑΣ. ΑΡΕΣΚΟΝΤΑΙ…ΝΑ ΚΑΙΝΕ ΕΛΛΗΝΙΚΕΣ ΣΗΜΑΙΕΣ, ΝΑ ΕΚΜΕΤΑΛΛΕΥΟΝΤΑΙ ΤΟ ΑΣΥΛΟ ΤΩΝ ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΩΝ ΓΙΑ ΝΑ ΚΑΝΟΥΝ ΔΙΑΚΙΝΗΣΕΙΣ ΟΠΛΩΝ ΚΑΙ ΝΑΡΚΩΤΙΚΩΝ, ΝΑ ΚΡΥΒΟΝΤΑΙ, ΝΑ ΟΡΓΑΝΩΝΟΥΝ ΣΥΜΜΟΡΙΕΣ ΛΗΣΤΑΡΧΩΝ ΜΑΖΙ ΜΕ ΛΑΘΡΟΜΕΤΑΝΑΣΤΕΣ ΚΑΙΓΟΝΤΑΣ ΚΤΗΡΙΑ ΚΑΙ ΛΕΗΛΑΤΩΝΤΑΣ ΜΑΓΑΖΙΑ.

           ….Ο ΤΖΟΝ ΣΩΡΟΣ ΧΡΗΜΑΤΟΔΟΤΕΙ ΤΟ INDYMEDIA ΚΑΙ ΤΟ ΔΙΝΕΙ ΣΕ ΧΕΡΙΑ ΑΡΙΣΤΕΡΩΝ ΑΝΤΙΕΞΟΥΣΙΑΣΤΩΝ ΓΙΑ ΝΑ ΚΑΝΟΥΝ ΠΡΟΠΑΓΑΝΔΑ.

…ΕΠΙΒΑΛΟΥΝ ΤΗΝ ΤΟΥΡΚΙΚΗ ΓΛΩΣΣΑ ΣΤΑ ΕΛΛΗΝΙΚΑ ΣΧΟΛΕΙΑ (ΚΑΙ ΟΧΙ ΠΡΟΑΙΡΕΤΙΚΗ ΟΠΩΣ ΑΡΧΙΚΑ ΔΗΛΩΣΑΝ) ΜΕ ΤΟ Φ.Ε.Κ. 867 10 ΙΟΥΛΙΟΥ 2006).

….ΥΠΟΥΡΓΟΣ ΠΡΟΣΤΑΣΙΑΣ (ΤΡΟΜΟΚΡΑΤΙΑΣ) ΤΟΥ ΠΟΛΙΤΗ κ. ΧΡΥΣΟΧΟΪΔΗΣ ΕΧΕΙ ΤΗΝ ΔΙΚΗ ΤΟΥ ΟΜΑΔΑ ΑΝΑΡΧΙΚΩΝ ( ΕΚΤΟΣ ΑΠΟ ΑΥΤΗ ΠΟΥ ΕΧΕΙ Ο κ. ΤΣΙΠΡΑΣ)  ΚΑΙ ΣΥΝΕΡΓΑΖΕΤΑΙ ΑΨΟΓΑ ΜΕ ΤΟΥΣ ΡΟΥΦΙΑΝΟΥΣ ΤΩΝ ΜΑΤ ΓΙΑ ΝΑ ΠΕΤΑΝΕ ΜΑΖΙ ΜΟΛΟΤΟΦ ΚΑΙ ΝΑ ΨΕΚΑΖΟΥΝ ΤΟΝΟΥΣ ΧΗΜΙΚΑ ΣΕ ΕΛΛΗΝΕΣ ΠΟΛΙΤΕΣ ΠΟΥ ΔΙΕΚΔΙΚΟΥΝ ΤΑ ΔΙΚΑΙΩΜΑΤΑ ΤΟΥΣ.


….Ο ΑΔΕΡΦΟΣ ΤΟΥ ΠΡΩΗΝ ΠΡΩΘΥΠΟΥΡΓΟΥ κ ΝΙΚΟΣ ΠΑΠΑΝΔΡΕΟΥ ΕΧΕΙ ΒΓΑΛΕΙ ΑΠΟ ΠΑΝΩ ΑΠΟ 8 ΔΙΣΕΚΑΤΟΜΜΥΡΙΑ ΔΟΛΑΡΙΑ ΚΕΡΔΟΣΚΟΠΩΝΤΑΣ ΕΙΣ ΒΑΡΟΣ ΤΗΣ ΕΛΛΑΔΟΣ ΚΑΙ ΕΝΩ Ο ΑΔΕΡΦΟΣ ΤΟΥ ΗΤΑΝ ΕΝ ΕΝΕΡΓΕΙΑ ΠΡΩΘΥΠΟΥΡΓΟΣ!

… ΤΑ ΜΜΕ ΜΕ ΤΟΥΣ ΠΟΥΛΗΜΕΝΟΥΣ ΔΗΜΟΣΙΟΓΡΑΦΟΥΣ ( ΤΩΡΑ ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΕΧΟΥΝ ΜΑΖΕΥΕΙ ΟΛΟΙ ΣΤΟ ΜΕΓΚΑ) ΤΡΟΜΑΞΟΥΝ ΤΟ ΚΟΣΜΟ ΟΤΙ Η ΜΟΝΗ ΜΑΣ ΛΥΣΗ ΕΙΝΑΙ ΝΑ ΕΠΙΛΕΞΟΥΜΕ ΤΟΥΣ ΙΔΙΟΥΣ ΠΟΛΙΤΙΚΟΥΣ ΑΛΛΙΩΣ ΘΑ ΜΑΣ ΦΑΕΙ Ο ¨ΚΑΚΟΣ Ο ΛΥΚΟΣ¨. ΣΥΝΤΕΛΟΥΝ  ΚΑΙ ΑΥΤΟΙ ΣΤΗΝ ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΤΡΑΓΩΔΙΑ. ΠΑΡΑΛΛΗΛΑ ΕΠΕΡΝΑΝ ΕΚΑΤΟΜΥΡΙΑ ΕΥΡΩ ΑΠΟ ΤΟΥΡΚΟΥΣ ΠΡΑΚΤΟΡΕΣ ΓΙΑ ΝΑ ΠΑΙΖΟΥΝ ΣΤΟ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑΤΑ ΤΟΥΣ ΤΑ ΤΟΥΡΚΙΚΑ ΣΗΡΙΑΛ!




 ΚΑΝΕΙΣ ΟΜΩΣ ΔΕΝ ΤΟΥΣ ΕΧΕΙ ΣΥΛΛΑΒΕΙ! ΚΑΙ ΕΙΝΑΙ ΛΟΓΙΚΟ ΑΥΤΟ! ΠΟΙΟΣ ΘΑ ΤΟΛΜΗΣΕΙ ΚΑΙ ΝΑ ΠΑΕΙ ΚΟΝΤΡΑ ΣΤΟ ΚΥΚΛΩΜΑ ΤΩΝ ΠΡΟΔΟΤΩΝ ΚΑΙ ΠΡΑΚΤΟΡΩΝ ΠΟΥ ΚΥΒΕΡΝΟΥΝ ΔΙΑ ΤΗΣ ΒΙΑΣ ΤΗΝ ΧΩΡΑ ΜΑΣ.


 ΕΛΛΗΝΑ ΘΥΜΗΣΟΥ…
 …ΤΑ ¨ΜΠΑΤΑΡΙΣΜΕΝΑ¨ ΥΠΟΒΡΥΧΙΑ ΤΟΥ ΤΣΟΧΑΤΖΟΠΟΥΛΟΥ ΚΑΙ ΠΟΙΟΙ ΤΑ ΥΠΕΓΡΑΨΑΝ.

…ΤΑ ΣΚΑΝΔΑΛΑ ΜΕ ΤΟ ΧΡΗΜΑΤΙΣΤΗΡΙΟ ΚΑΙ ΤΙΣ ΠΡΟΜΗΘΕΙΕΣ.
…ΤΗΝ ΤΑΠΕΙΝΩΣΗ ΣΤΑ ΊΜΙΑ ΚΑΙ ΤΟΝ κ. ΠΑΓΚΑΛΟ ΝΑ ΛΕΕΙ ΤΗΝ ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΣΗΜΑΙΑ ¨ΚΩΛΟΠΑΝΟ¨.
…ΤΗΝ ΝΤΡΟΠΗ ΜΕ ΤΟΝ ΚΟΥΡΔΟ ΗΓΕΤΗ ΟΤΣΑΛΑΝ ΠΟΥ ΤΟΝ ΠΑΡΕΔΩΣΑΝ ΣΤΟΥΣ ΤΟΥΡΚΟΥΣ Ο κ. ΠΑΓΚΑΛΟΣ ΚΑΙ Ο κ. ΑΡΣΕΝΗΣ.
...ΤΟ ΜΝΗΜΟΝΙΟ !!!
ΤΑ ΠΡΟΣΩΠΑ ΤΩΝ ΠΡΟΔΟΤΩΝ ΔΕΝ ΕΧΟΥΝ ΦΥΓΕΙ ΑΠΟ ΤΗΝ ΒΟΥΛΗ ΜΟΝΟ ΚΟΜΜΑ ΑΛΛΑΞΑΝ ΚΑΙ ΤΡΙΓΥΡΝΟΥΝ ΣΑΝ ΚΟΡΑΚΙΑ ΠΑΝΩ ΑΠΟ ΤΟ ΚΟΡΜΙ ΤΗΣ ΠΑΤΡΙΔΑ ΜΑΣ.

ΕΛΛΗΝΑ ΜΑΘΕ... ΟΤΙ ΣΕ ΨΕΚΑΖΟΥΝ ΚΑΘΕ ΜΕΡΑ ΜΕ ΧΗΜΙΚΑ ΣΤΟΝ ΟΥΡΑΝΟ, ΣΕ ΤΑΙΖΟΥΝ ΜΕΤΑΛΛΑΓΜΕΝΑ ΚΑΙ ΥΒΡΙΔΙΑ, ΣΟΥ ΕΧΟΥΝ ΠΑΡΕΙ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΓΝΗΣΙΕΣ ΠΟΙΚΙΛΙΕΣ ΣΠΟΡΩΝ ΑΠΟ ΤΗΝ ΧΩΡΑ ΣΟΥ, ΣΟΥ ΕΠΙΒΑΛΟΥΝ ΤΗΝ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ ΔΙΑ ΤΗΣ ΒΙΑΣ,ΣΟΥ ΞΕΠΟΥΛΟΥΝ ΤΑ ΝΗΣΙΑ ΚΑΙ ΤΟΝ ΠΛΟΥΤΟ ΣΟΥ, ΣΟΥ ΔΙΑΓΡΑΦΟΥΝ ΤΗΝ ΙΣΤΟΡΙΑ ΣΟΥ, ΣΟΥ ΚΑΤΑΣΤΡΕΦΟΥΝ ΤΗΝ ΓΛΩΣΣΑ ΣΟΥ. Ο ΕΧΘΡΟΣ ΕΙΝΑΙ ΠΟΛΥΔΙΑΣΤΑΤΙΚΟΣ ...
ΑΛΛΑ ΚΑΙ ΕΜΕΙΣ ΕΙΜΑΣΤΕ ΕΛΛΗΝΕΣ! ΘΑ ΠΟΛΕΜΙΣΟΥΜΕ!


ΕΛΛΗΝΑ ΣΚΕΨΟΥ... ΟΤΙ ΖΕΙΣ ΣΤΗΝ ΠΙΟ ΙΕΡΗ ΧΩΡΑ ΤΟΥ ΠΛΑΝΗΤΗ, ΕΙΣΑΙ ΑΠΟΓΟΝΟΣ ΠΕΡΙΦΑΝΩΝ ΚΑΙ ΔΙΚΑΙΩΝ ΘΕΩΝ. ΜΑΘΕ ΑΠΟ ΤΑ ΛΑΘΗ ΣΟΥ ΓΙΑ ΝΑ ΜΗΝ ΧΡΕΙΑΣΤΕΙ ΝΑ ΤΑ ΞΑΝΑ ΖΗΣΕΙΣ!





            
        


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου