«Ποτέ δεν επιθύμησα να γίνω αρεστός στους πολλούς. Αφ' ενός, δεν κάθισα να μάθω τι αρέσει στους πολ

«Ποτέ δεν επιθύμησα να γίνω αρεστός στους πολλούς. Αφ' ενός, δεν κάθισα να μάθω τι αρέσει στους πολ
«Ποτέ δεν επιθύμησα να γίνω αρεστός στους πολλούς. Αφ' ενός, δεν κάθισα να μάθω τι αρέσει στους πολλούς·κι αφ' ετέρου, τα όσα ήξερα εγώ βρίσκονταν μακριά από τη δική τους αντίληψη». Επίκουρος: (341 π.Χ. - 270 π.Χ.)

Παρασκευή 18 Μαΐου 2012

ΠΡΩΤΕΣ ΓΕΝΙΚΕΣ ΟΔΗΓΙΕΣ ΠΡΟΣ (Ε)ΛΛΗΝΕΣ


ΚΑΤΟΠΙΝ ΣΟΒΑΡΗΣ ΚΑΙ ΣΥΛΛΟΓΙΚΗΣ ΣΥΣΚΕΨΕΩΣ ΤΟΥ ΣΥΜΒΟΥΛΙΟΥ ΤΗΣ ΣΥΝΟΜΟΣΠΟΝΔΙΑΣ ΤΩΝ Ε'-ΛΛΗΝΩΝ, EK ΠΥΡΑΜΙΣ ΟΛΥΜΠΟΥ,ΑΠΕΦΑΝΘΗ ΠΩΣ ΑΚΟΜΗ ΚΑΙ ΤΟΥΤΗ ΤΗΝ ΥΣΤΑΤΗ ΩΡΑ ΥΠΑΡΧΕΙ ΧΡΟΝΟΣ ΣΩΤΗΡΙΑΣ ΚΑΙ ΕΛΠΙΔΑΣ ΤΩΝ ΑΛΗΘΙΝΩΝ ΑΝΘΡΩΠΩΝ. ΓΙΑ ΤΟΥΤΟ ΤΟ ΛΟΓΟ ΑΠΟΦΑΣΙΣΑΜΕ ΚΑΙ ΔΩΣΑΜΕ ΕΓΚΡΙΣΗ ΣΕ ΠΕΝΤΕ (Ε) ΜΥΗΜΕΝΟΥΣ ΣΥΝΑΝΘΡΩΠΟΥΣ ΣΑΣ ΝΑ ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΤΟΥΝ ΤΟ ΠΑΡΟΝ ΠΡΟΦΙΛ ΤΑΥΤΟΧΡΟΝΟΣ ΟΥΤΟ ΣΩΣΤΕ ΝΑ ΣΑΣ ΜΕΤΑΔΩΣΟΥΝ ΑΛΗΘΕΙΣ ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΕΣ ΠΟΥ ΘΑ ΒΟΗΘΗΣΟΥΝ ΤΗΝ ΕΞΕΛΙΞΗ ΣΑΣ. ΤΑ ΠΕΝΤΕ ΜΕΛΗ ΠΟΥ ΘΑ ΑΝΑΛΑΒΟΥΝ ΤΗΝ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ ΣΑΣ ΜΕΣΑ ΑΠΟ ΤΟΝ ΣΥΓΚΕΚΡΙΜΕΝΟ ΔΙΑΔΙΚΤΥΑΚΟ ΧΑΡΑΚΤΗΡΑ (ΕΛΛΑΝΙΟΝ ΦΩΤΟΝΙΟΝ ΑΦΥΠΝΙΣΙΣ https://www.facebook.com/profile.php?id=100001567758834 ) ΒΡΙΣΚΟΝΤΑΙ ΔΙΑ-ΣΠΑΡΤΑ ΕΝ ΕΛΛΑΔΙ ΑΠΟ ΤΗΝ ΜΑΝΤΙΚΗ ΔΩΔΩΝΗ ΕΩΣ ΤΗΝ ΘΕΡΑΠΕΥΤΙΚΗ ΚΩ ΚΑΙ ΑΠΟ ΤΗΝ ΙΕΡΗ ΚΡΗΤΗ ΕΩΣ ΤΗΝ ΠΥΡΑΜΙΣ ΤΟΥ ΤΑΥΓΕΤΟΥ ΚΑΙ ΤΗΝ ΚΑΒΕΙΡΙΑ ΣΑΜΟΘΡΑΚΗ.
ΣΚΟΠΟΣ ΜΑΣ ΕΙΝΑΙ Η ΤΑΧΥΤΑΤΗ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ ΓΙΑ ΤΑ ΓΕΓΟΝΟΤΑ ΠΟΥ ΕΡΧΟΝΤΑΙ ΚΑΙ ΟΥΧΙ ΔΙΑΛΟΓΟΙ ΚΑΙ ΛΟΓΟΜΑΧΙΕΣ ΠΕΡΙ ΟΝΟΥ ΣΚΙΑΣ.

ΠΡΩΤΕΣ ΓΕΝΙΚΕΣ ΟΔΗΓΙΕΣ :

Α) ΔΩΣΤΕ ΧΡΟΝΟ ΣΤΟ ΕΑΥΤΟ ΣΑΣ ΚΑΙ ΜΕΙΝΕΤΕ ΜΟΝΟΙ ΜΑΖΙ ΤΟΥ ΑΡΚΕΤΑ ΛΕΠΤΑ ΕΩΣ ΛΙΓΕΣ ΩΡΕΣ ΣΤΟ ΔΙΑΣΤΗΜΑ ΤΗΣ ΗΜΕΡΑΣ. ΘΑ ΣΑΣ ΒΟΗΘΗΣΕΙ ΝΑ ΝΙΩΣΕΤΕ ΤΗΝ ΣΤΟΙΧΕΙΩΔΗ ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ ΜΕ ΤΟΝ ΘΕΙΚΟ ΚΟΜΜΑΤΙ ΤΟΥ ΕΑΥΤΟΥ ΣΑΣ.

Β) ΕΝΑ ΑΠΟ ΤΑ ΜΕΓΑΛΥΤΕΡΑ ΣΧΕΔΙΑ ΤΟΥ ΕΧΘΡΟΥ ΕΙΝΑΙ ΝΑ ΣΑΣ ΠΕΙΣΕΙ ΟΤΙ ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΕΙ. ΑΥΤΟ ΤΟ ΕΧΕΙ ΚΑΤΑΦΕΡΕΙ ΜΕΣΑ ΑΠΟ ΤΙΣ ΟΜΑΔΕΣ ΠΟΥ ΟΜΙΛΟΥΝ ΓΙΑ ΟΜΑΛΕΣ ΜΕΤΑΒΑΣΕΙΣ ΚΑΙ (ΗΔΗ) ΑΠΟΧΩΡΗΣΑΝΤΕΣ ΕΡΠΕΤΟΕΙΔΕΙΣ. ΑΥΤΟ ΕΙΝΑΙ ΠΛΑΝΗ. ΠΑΡΑΜΕΙΝΑΤΕ ΣΕ ΣΕΝΑΡΙΑ ΕΠΕΜΒΑΣΕΩΣ.

Γ) ΣΥΛΛΕΞΤΕ ΝΕΡΟ ΚΑΙ ΤΡΟΦΙΜΑ ΜΑΚΡΑΣ ΔΙΑΡΚΕΙΑΣ ΕΝΤΟΣ ΤΟΥ ΜΗΝΑ ΔΙΟΤΙ ΜΕΣΑ ΣΤΙΣ ΕΠΟΜΕΝΕΣ 100 ΜΕΡΕΣ Η ΧΩΡΑ ΜΑΣ ΘΑ ΒΡΙΣΚΕΤΑΙ ΣΕ ΚΑΤΑΣΤΑΣΗ ΕΚΤΑΚΤΟΥ ΑΝΑΓΚΗΣ. ΣΕ ΚΑΜΙΑ ΠΕΡΙΠΤΩΣΗ ΔΕΝ ΔΙΚΑΙΟΛΟΓΕΙΤΑΙ ΚΑΤΑΣΤΑΣΗ ΠΑΝΙΚΟΥ. ΒΟΗΘΕΙΣΤΕ ΚΑΙ ΘΑ ΒΟΗΘΗΘΕΙΤΕ.

Δ) ΠΗΓΑΙΝΕΤΕ ΣΕ ΧΩΡΟΥΣ ΟΠΟΥ ΠΡΟΥΠΑΡΧΟΥΝ ΤΑ ΙΕΡΕΙΑ ΤΩΝ ΕΛΛΗΝΩΝ. ΕΙΝΑΙ ΧΩΡΟΙ ΜΕΓΑΛΗΣ ΚΑΘΟΔΙΚΗΣ ΕΝΕΡΓΕΙΑΚΗΣ ΕΛΕΥΣΗΣ ΚΑΙ ΘΑ ΣΑΣ ΒΟΗΘΗΣΕΙ ΝΑ ΛΑΒΕΤΕ ΑΠΑΝΤΗΣΕΙΣ ΣΕ ΠΟΛΛΑ ΠΡΟΣΩΠΙΚΑ ΣΑΣ ΕΡΩΤΗΜΑΤΑ.

Ε) ΚΡΑΤΕΙΣΤΕ ΤΗΝ ΨΥΧΟΛΟΓΙΑ ΣΑΣ ΚΑΙ ΤΟ ΗΘΙΚΟ ΣΑΣ ΑΚΜΑΙΟΤΑΤΟ ΚΑΙ ΥΨΗΛΟ. ΕΙΝΑΙ ΤΟ ΒΑΣΙΚΟΤΕΡΟ ΟΠΛΟ ΤΗΣ ΑΜΥΝΑ ΣΑΣ. Η ΑΝΤΟΧΗ ΣΑΣ ΘΑ ΚΡΙΘΕΙ ΑΠΟ ΤΗΝ ΥΨΗΛΗ ΑΙΣΙΟΔΟΞΙΑ ΣΑΣ.

ΠΟΤΕ ΔΕΝ ΗΣΑΣΤΑΝ ΜΟΝΟΙ, ΠΟΤΕ ΔΕΝ ΘΑ ΜΕΙΝΕΤΕ ΜΟΝΟΙ.

ΣΥΝΟΜΟΣΠΟΝΔΙΑ ΤΩΝ ΓΝΗΣΙΩΝ Ε-ΛΛΗΝΩΝ.Δ-Ζ.


2 σχόλια:

  1. ΠΕΡΙ ΕΧΘΡΩΝ ΚΑΙ ΑΛΛΩΝ ΤΕΤΡΙΜΕΝΩΝ...
    «...Δεν μπορούμε να σας βοηθήσουμε να «σκοτώσετε» τους εχθρούς που έχετε δημιουργήσει για τον εαυτό σας, καθώς έχετε δημιουργήσει αυτούς τους εχθρούς για να τους πολεμήσετε και να τους νικήσετε για τους δικούς σας λόγους. Οι λόγοι είναι πολλοί και ποικίλλουν, και θα πούμε ότι πολλοί από αυτούς τους λόγους που έχετε δημιουργήσει αυτούς τους φανταστικούς εχθρούς οφείλεται σε δικούς σας φόβους και σε δικές σας ανασφάλειες για το δικό σας Σύμπαν.
    Θα σας πούμε ότι δεν υπάρχει τίποτα να φοβάστε σε ολόκληρο το Σύμπαν σας. Είμαστε μόνο εμείς. Είμαστε μόνο εμείς που υπάρχουμε εδώ και ονομάζουμε αυτό το μέρος σπίτι μας. Δεν υπάρχει κανένας άλλος, δεν υπάρχει «αυτοί», δεν υπάρχει καμία άλλη ομάδα ή άλλη πλευρά. Είμαστε όλοι πλην ενός. Θυμηθείτε αυτό την επόμενη φορά που αισθάνεστε ότι δημιουργείτε ακόμη έναν εχθρό για τον εαυτό σας. Γνωρίστε αυτό την επόμενη φορά που θα διαβάσετε τα λόγια κάποιου που πιστεύει ότι είναι επαφικό κανάλι από υψηλών διαστάσεων νοημοσύνη και ενημερώθηκε για το μακρύ κατάλογο των εχθρών για σας και τους ανθρώπους σας. Να ξέρετε ότι μια πραγματικά υψηλοτέρων διαστάσεων αναληφθήσα οντότητα δεν θα πρότεινε σε σας ότι έχετε έστω και ένα εχθρό, ενώ δεν έχετε. Υπάρχουμε μόνο εμείς, και εμείς είμαστε αυτή η οντότητα.»
    ΓΑΛΑΞΙΑΚΗ ΟΜΟΣΠΟΝΔΙΑ ΤΟΥ ΦΩΤΟΣ 19/5/2012

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. «…Γιατί θα εμφανιστούν ψευδόχριστοι και ψευδοπροφήτες και θα παρουσιάσουν μεγάλα θαύματα και υπερφυσικά φαινόμενα, έτσι που να παραπλανήσουν, αν είναι δυνατόν, ακόμα και τους εκλεκτούς».
    ΚΑΤΑ ΜΑΤΘΑΙΟΝ ΚΕΦ. 24


    ΑΝ ΕΙΧΑΤΕ ΔΙΑΒΑΣΕΙ ΕΣΤΩ ΑΥΤΟ «ΕΚΛΕΚΤΟΙ»….ΘΑ ΞΕΡΑΤΕ ΤΙ ΣΥΜΒΑΙΝΕΙ ΜΕ ΑΥΤΑ ΠΟΥ ΑΣΧΟΛΕΙΣΤΕ. ΟΙ ΑΛΛΑΓΕΣ ΘΑ ΕΡΘΟΥΝ ΚΑΙ ΘΑ ΕΙΝΑΙ ΚΑΤΑΙΓΙΣΤΙΚΕΣ. ΑΥΤΑ ΠΟΥ ΛΕΤΕ ΕΣΕΙΣ ΣΑΣ ΤΑ ΛΕΕΙ Ο ΜΕΤΑΤΡΟΝ ΚΑΙ ΚΑΘΕ ΕΝΑΣ ΜΑΤΡΙΞΙΑΚΟΣ ΑΓΓΕΛΟΣ. ΕΣΕΙΣ ΕΠΙΛΕΞΑΤΕ ΝΑ ΑΚΟΥΤΕ ΤΑ ΛΟΓΙΑ ΑΥΤΩΝ …ΠΑΡΑ ΤΟΥ ΙΗΣΟΥ.
    ΚΑΝΑΤΕ ΤΗΝ ΕΠΙΛΟΓΗ ΣΑΣ…!
    ΕΥΧΟΜΑΙ ΝΑ ΠΡΟΛΑΒΕΤΕ ΝΑ ΤΗΝ ΔΙΟΡΘΩΣΕΤΕ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή