«Ποτέ δεν επιθύμησα να γίνω αρεστός στους πολλούς. Αφ' ενός, δεν κάθισα να μάθω τι αρέσει στους πολ

«Ποτέ δεν επιθύμησα να γίνω αρεστός στους πολλούς. Αφ' ενός, δεν κάθισα να μάθω τι αρέσει στους πολ
«Ποτέ δεν επιθύμησα να γίνω αρεστός στους πολλούς. Αφ' ενός, δεν κάθισα να μάθω τι αρέσει στους πολλούς·κι αφ' ετέρου, τα όσα ήξερα εγώ βρίσκονταν μακριά από τη δική τους αντίληψη». Επίκουρος: (341 π.Χ. - 270 π.Χ.)

Τρίτη 15 Μαΐου 2012

ΕΠΙΚΗΣΙΣ ΤΗΣ ΓΑΙΑΣ Κ ΕΤΟΣ 2012

Αναμένοντας την ημερομηνία της 21/12/2012 κλείνοντας ο Γαλαξιακός Κύκλος  των 25.920 ετών ο λεγόμενος ΕΝΙΑΥΤΟΣ του Πλάτωνος ή Κοσμικό Έτος, όπου και θα βιώσουμε ως ΠΛΑΝΗΤΗΣ αλλά και προσωπικά όλοι μας ζώντας πρωτόγνωρες Πνευματικές ΕΜΠΕΙΡΙΕΣ και ΒΙΩΜΑΤΑ.
Για πρώτη φορά το έτος 1961 οι επιστήμονες (μέσω δορυφόρου) ανακαλύπτουν την ζώνη ΦΩΤΟΝΙΩΝ ή αλλιώς Ζώνη Φωτός ακριβώς στον Αστερισμό των ΠΛΕΙΑΔΩΝ. Οι Πλειάδες είναι σύστημα άστρων του οποίου φυσικά μέρος είναι και ο Ήλιος μας, όπως επίσης και άλλοι Ήλιοι και ο καθένας με το δικό του Πλανητικό Σύστημα. Αυτός ο κεντρικός Ήλιος των Πλειάδων ονομάζεται ΑΛΚΥΩΝ.
Περίπου κάθε 10.000 χρόνια(περίπου) το πλανητικό μας σύστημα συναντάει αυτή την Ζώνη Φωτονίων, η διάσχιση της οποίας κρατάει 2.000 χρόνια και χαρακτηρίζεται από συνεχές φΩς . Οι ενδιάμεσες 2 μεγάλες περίοδοι [ 10.000+10.000] χρόνια είναι οι περίοδοι του Σκότους και χαρακτηρίζονται από την εναλλαγή Νύχτας και Ημέρας, όπως έχουμε ακριβώς σήμερα. Στην ουσία κινούμαστε μέσα στην Ζώνη των Φωτονίων (θεωρητικά βέβαια από το 2001) και δεν είναι τυχαίο ….το ότι οι (ερπετοειδείς φυλές που βρίσκονται ενσαρκωμένοι στη Γη ) συναντήθηκαν εκείνη την χρονιά με σκοπό να βλάψουν τον Πλανήτη Γη και δη τους Ανθρώπους με τις γνωστές πλέον μεθόδους (εμβόλια + χημικοί αεροψεκασμοί + μικροτσιπς + οικονομική υποταγή) ….που πλέον τώρα βιώσαμε και συνεχίζουμε να βιώνουμε εν έτη 2011. Θεωρητικά θα είμαστε τελείως μέσα σε αυτήν….το έτος 2012 και εάν θα μπει η Γαία πρώτη σ’ αυτήν την Ζώνη Φωτός (λόγω κλίσης), θα δούμε τον Ουρανό να (παίρνει) φωτιά. Αν θα μπει ο Ήλιος θα γίνει αμέσως Σκότος που θα διαρκέσει μερικές ημέρες.
Όταν θα γίνει η (σχετική) ευθυγράμμιση του Ηλιακού συστήματος με το Κέντρο του Γαλαξία, θα επικρατήσει Σκοτάδι και μέχρι να εξισορροπηθούν οι συνθήκες φωτισμού, ο Ήλιος μας δεν θα φαίνεται πότε ακριβώς ανατέλλει και πότε δύει.
Στη Γαία μας θα επικρατήσει ένα βαρυτικό κύμα από το Κέντρο του Γαλαξία(Γαλαξίας σημαίνει: Γάλα Αξίας) και θα εισέλθει στη Γη. Οι αλλαγές από την 3η διάσταση στην 5η διάσταση  συνήθως γίνεται με φυσικά φαινόμενα όπου τα Όντα πεθαίνοντας στην 3η διάσταση επανασαρκώνονται Πεμπτοσταδιακά ξανά στην 5η διάσταση. Υπάρχει όμως και η πιθανότητα να γίνει η αλλαγή αυτή και χωρίς φυσικές μεταβολές, όπου οι Άνθρωποι θα βιώσουν την αλλαγή αυτή στα σώματά τους παίρνοντας τις ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΕΣ ( ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΑ σημαίνει πλήρης φορά) αυτές στην 5η διάσταση. ( Οι διαστάσεις ή επίπεδα είναι 7 . Πρώτη διάσταση είναι όλα τα οργανικά και ανόργανα στοιχεία και χωρίζονται σε 7 κατηγορίες με ανώτατο όριο τους Κρυστάλλους οι οποίοι είναι ευεργετικοί για τον Άνθρωπο με τη σωστή χρήση. Δεύτερη διάσταση είναι τα Φυτά και τα Ζώα κι εδώ επίσης είναι 7 οι κατηγορίες. Τρίτη διάσταση είναι οι Άνθρωποι κι εδώ επίσης  είναι 7 οι κατηγορίες. Τέταρτη διάσταση είναι οι λεγόμενοι άγγελοι, νηηρίδες, τελχίνες, ξωτικά κλπ κι εδώ 7 οι κατηγορίες κι είναι ο ενδιάμεσος σταθμός πνευματικότητας για την είσοδο στην 5η διάσταση και έπονται και οι υπόλοιπες πιο εξελιγμένες οι οποίες με παρόμοιο τρόπο χωρίζονται σε 7 κατηγορίες , όπως η 6η και η 7η .)
Στη Γη πολλές Οντότητες ενσαρκώθηκαν ξεκινώντας το έτος 1963 (έτος γέννησής μου) όπως και στα επόμενα επίσης χρόνια για να βιώσουν και να βοηθήσουν σε αυτήν την μεταβατική περίοδο που ζούμε σύμφωνα με τον Νόμο της Θυσίας, όπως αποκαλείται που σημαίνει (κάποιοι) επέλεξαν να ενσαρκωθούν πίσω στη Γη ζώντας ξανά τις ίδιες βιωματικές καταστάσεις για να ωθήσουν τον Πλανήτη Γη και τους Ανθρώπους σε μια νέα ΕΠΑΝΑΓΕΝΝΗΣΗ της ΑΛΛΑΓΗΣ Πνευματικότητας.

ΕΛΛΑΝΙΟΣ ΙΦΙΓΕΝΗΣ (Ε.Ι)

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου