«Ποτέ δεν επιθύμησα να γίνω αρεστός στους πολλούς. Αφ' ενός, δεν κάθισα να μάθω τι αρέσει στους πολ

«Ποτέ δεν επιθύμησα να γίνω αρεστός στους πολλούς. Αφ' ενός, δεν κάθισα να μάθω τι αρέσει στους πολ
«Ποτέ δεν επιθύμησα να γίνω αρεστός στους πολλούς. Αφ' ενός, δεν κάθισα να μάθω τι αρέσει στους πολλούς·κι αφ' ετέρου, τα όσα ήξερα εγώ βρίσκονταν μακριά από τη δική τους αντίληψη». Επίκουρος: (341 π.Χ. - 270 π.Χ.)

Τρίτη 15 Μαΐου 2012

ΑΝΘΡΩΠΙΝΕΣ ΣΥΧΝΟΤΗΤΕΣ

 ΑΔΕΛΦΕ… ΑΔΕΛΦΗ  ΨΥΧΗ

ΕΙΣΠΝΕΕΙΣ ΜΕΣΑ ΣΟΥ ΤΟ ΣΥΜΠΑΝ ΚΑΙ……. ΕΚΠΝΕΕΙΣ ΤΟΝ ΕAΥTO ΣΟΥ ΣΤΟ ΣΥΜΠΑΝ.
 ΓΙΑ ΝΑ ΕΝΑΡΜΟΝΙΣΤΕΙΣ ΜΕ ΤΟ ΣΥΜΠΑΝ…. ΑΡΚΕΙ Η ΤΑΛΑΝΤΩΣΗ  ΣΟΥ ΚΑΙ Η ΚΡΑΔΑΣΜΙΑΚΗ ΣΟΥ ΤΑΧΥΤΗΤΑ ΝΑ ΕΙΝΑΙ ΑΝΑΛΟΓΗ ΜΕ ΤΗΝ ΔΙΚΗ ΣΟΥ. ΟΙ ΠΑΛΜΟΙ ΘΑ ΓΑΝΤΖΩΘΟΥΝ ΚΑΙ ΘΑ ΣΕ ΑΓΚΑΛΙΑΣΟΥΝ. ΚΑΘΕ ΠΑΛΜΟΣ ΕΙΝΑΙ  ΜΙΑ ΤΑΛΑΝΤΩΣΗ ΜΕ ΔΥΟ ΚΙΝΗΣΕΙΣ. Η ΜΙΑ ΑΔΕΛΦΕ… ΣΕ ΦΕΡΝΕΙ ΤΑ «ΠΡΑΓΜΑΤΑ» ΠΡΟΣ ΤΑ ΣΕΝΑ, …..Η ΔΕΥΤΕΡΗ ΤΑ ΑΠΩΘΕΙ ΠΡΟΣ ΤΑ ΕΞΩ. ΕΙΝΑΙ ΘΕΜΑ ΕΙΣΠΝΟΗΣ ΚΑΙ ΕΚΠΝΟΗΣ. ΔΙΑΦΟΡΕΤΙΚΑ….. ΠΑΥΕΙ ΚΑΘΕ ΣΥΖΕΥΞΗ. ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ ΜΗΔΕΝ. ΕΙΝΑΙ ΣΑΝ ΤΟ ΤΡΑΓΟΥΔΙ…ΠΟΥ ΛΕΕΙ … « …δεν είμαστε στην ίδια την συχνότητα…..» . ΕΤΣΙ….ΤΟ ΣΥΛΛΟΓΙΚΟ ΑΣΥΝΕΙΔΗΤΟ ή  ΑΛΛΙΩΣ ΑΣΤΡΙΚΟΣ ΟΥΡΑΝΟΣ….. ΕΙΝΑΙ ΜΙΑ ΤΕΡΑΣΤΙΑ ΔΕΞΑΜΕΝΗ ΚΡΑΔΑΣΜΩΝ …….ΠΟΥ ΔΙΑΡΚΩΣ ΕΜΠΛΟΥΤΙΖΕΤΑΙ ΑΠΟ ΤΙΣ ΕΝΕΡΓΕΙΕΣ ΟΛΩΝ ΤΩΝ ΟΝΤΩΝ ΠΟΥ ΚΑΤΟΙΚΟΥΝ ΤΟΝ ΠΛΑΝΗΤΗ.
ΤΩΡΑ ΑΔΕΛΦΕ… ΗΡΘΕ Η ΩΡΑ ΤΗΣ «ΠΡΟΣΚΛΗΣΗΣ»…..

Ανθρώπινος Εγκέφαλος  ΑΔΕΛΦΙΑ….παρουσιάζει εκτός της ηλεκτρικής και …….ηλεκτρομαγνητική συμπεριφορά. Το φάσμα των Συχνοτήτων που λειτουργεί είναι από : 0.1 Hz έως 64 Hz...δηλα δή πολύ χαμηλά.
Ποιες είναι όμως ………οι συνέπειες των Ηλεκτρομαγνητικών Κυμάτων στον Άνθρωπο;
Για να μεταβάλει ο οργανισμός μας τα ερεθίσματα που παίρνει από το περιβάλλον σε αισθήματα,……. βοηθούν και τα εγκεφαλικά κύματα ή αλλιώς συχνότητες. Σύμφωνα με έρευνες που έχουν γίνει σε διάφορες κλινικές...... οι συχνότητες αυτές έχουν σαν αρχή τους τα νευρικά κέντρα της "φαιάς ουσίας" του εγκεφάλου και του νωτιαίου μυελού. Παράγονται συνεχώς και ανεξάρτητα από τα εσωτερικά ή εξωτερικά ερεθίσματα. Οι συχνότητες αυτές έχουν τάση μερικών δεκάτων του μικροβόλτ (1μV = 10 στην -6η V ) και χρησιμεύουν σαν πηγή ερεθιστικότητας, η οποία αποτελεί παράγοντα επιλογής των ερεθισμάτων που προέρχονται είτε από τον εξωτερικό φυσικό μας κόσμο, είτε από τον εσωτερικό ψυχικό μας κόσμο. Αυτό αποδεικνύει ταυτόχρονα...... ότι ο εγκέφαλος δεν είναι ένα αδρανές κέντρο που διεγείρεται μόνον όταν επενεργούν τα διάφορα ερεθίσματα.
Οι εγκεφαλικές συχνότητες είναι της τάξης μεγέθους μερικών Hz (μονάδα συχνότητας: 1 Hz = 1sec στην -1).
Χωρίζονται  δε ….στις παρακάτω κατηγορίες:
 1) ΔΕΛΤΑ :0,5 Hz - 4 Hz / Βαθύς ύπνος.

2) ΘΗΤΑ : 4 Hz - 8 Hz / Πρώτο στάδιο ύπνου.

3) ΑΛΦΑ : 8 Hz - 14 / Hz Ηρεμία με συνεχή ετοιμότητα.

4) ΒΗΤΑ : 14 Hz - 30 Hz / Πλήρης εγρήγορση και μεγάλη συγκέντρωση του νου.
Η ΕΝΕΡΓΕΙΑΚΗ ΣΟΥ ΕΝΑΡΜΟΝΙΣΗ ….ΠΡΟΥΠΟΘΕΤΕΙ ΦΥΣΙΚΑ ΟΤΙ ΟΙ ΠΑΛΜΟΙ ΣΟΥ … ΠΟΥ ΘΑ ΕΚΠΕΜΠΕΙΣ ….ΘΑ  ΣΥΝΤΟΝΙΖΟΝΤΑΙ ΜΕ ΤΟΥΣ ΠΑΛΜΟΥΣ ΤΗΣ ΣΥΧΝΟΤΗΤΑΣ ΠΟΥ ΠΡΟΣΚΑΛΕΙΣ…! ΕΑΝ ΑΥΤΟ  ΛΟΙΠΟΝ  ΑΔΕΛΦΙΑ……ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΔΥΝΑΤΟΝ, ……ΤΟΤΕ «ΑΙ ΠΥΛΑΙ»  ΠΑΡΑΜΕΝΟΥΝ ΚΛΕΙΣΤΕΣ ΓΙΑ ΣΕΝΑ  …ΟΣΟ ΚΙ ΑΝ ΠΡΟΣΠΑΘΗΣΕΙΣ…! ΟΙ ΘΕΟΤΗΤΕΣ ΤΑΥΤΙΖΟΝΤΑΙ ΜΕ ΑΥΤΗΝ ΤΗΝ ΕΝΕΡΓΕΙΑΚΗ ΑΣΠΙΔΑ ΤΗΣ ΓΗΣ ΚΑΙ ΜΕ ΤΟ ΣΥΝΟΛΟ ΤΩΝ ΑΡΜΟΝΙΚΩΝ ΚΡΑΔΑΣΜΩΝ ΠΟΥ ΕΧΟΥΝ ΜΙΑ ΣΥΓΚΕΚΡΙΜΕΝΗ ΣΥΧΝΟΤΗΤΑ. ΟΦΕΙΛΕΙΣ ΝΑ ΤΗΝ ΒΡΕΙΣ , ΝΑ ΤΗΝ ΑΝΑΖΗΤΗΣΕΙΣ. ΗΡΘΕ Η ΩΡΑ.  ΑΔΕΛΦΕ….ΤΙΠΟΤΑ ΔΕΝ ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΕΙΣΧΩΡΗΣΕΙ ΚΑΠΟΥ ……ΑΝ ΚΑΠΟΙΟΣ ΔΕΝ ΤΟ ΠΡΟΣΚΑΛΕΣΕΙ ….ΕΙΝΑΙ ΝΟΜΟΣ ΤΟΥ ΣΥΜΠΑΝΤΟΣ. ΚΑΜΙΑ ΠΟΡΤΑ ΔΕΝ ΑΝΟΙΓΕΙ…..ΑΝ ΔΕΝ ΣΟΥ ΑΝΟΙΞΕΙ Ο ΝΟΙΚΟΚΥΡΗΣ…..! ΟΙ ΠΥΛΕΣ ΑΝΟΙΞΑΝ ΚΑΙ ΣΕ ΠΕΡΙΜΕΝΟΥΝ. ΚΑΝΕ ΕΝΑ ΒΗΜΑ ΕΜΠΡΟΣ. ΠΗΓΑΙΝΕ ΣΤΑ ΙΕΡΑ ΜΑΣ ΜΝΗΜΕΙΑ. ΟΤΙ ΣΕ ΕΛΚΕΙ ΑΝΑΖΗΤΗΣΕ ΤΟ. ΤΩΡΑ.

 Για να δούμε στη συνέχεια…..με την αυξομείωση των Hz ….. τι μπορούνε να κάνουν ΟΙ ΣΥΧΝΟΤΗΤΕΣ επάνω μας……
  Τομέας Θ ( ΘΗΤΑ):
3,5 Hz /Αίσθημα του "ανήκειν" σε μία ολότητα. Επιταχυμένη ικανότητα απομνημόνευσης γλώσσας.
5,5 Ηz / Οράματα, κίνηση πέρα από τη γνώση.
6,3 Hz  / Νοητική ή αστρική προβολή, επιτάχυνση μαθησιακής ικανότητας, βελτιωμένη ικανότητα απομνημόνευσης.
7 Hz / Νοητική ή αστρική προβολή, λύγισμα αντικειμένων, πνευματική θεραπεία.
7,5 Hz / Διαλογισμός, δημιουργικότητα στον καλλιτεχνικό τομέα, εφευρέσεις, μουσική, επαφή με πνευματικές μορφές συνειδητότητες.
7,83 Hz / Βασική συχνότητα Σούμαν (Schumann).


 Τομέας Α ( ΑΛΦΑ):
8 Hz Αναδρομή σε παλαιότερες φάσεις της ίδια ή σε παλαιότερες ζωές.
8,3 Hz οπτικοποίηση νοητικών αντικειμένων.
9 Hz επίγνωση αιτιών σωματικής ανισσοροπίας.
10,5 Hz Ίαση του σώματος, ένωση σώματος με το πνεύμα και φαινόμενο αναστενάρηδων.
12 Hz συγκέντρωση.
 Τομέας Β ( ΒΗΤΑ):
14-30 Hz νορμάλ κατάσταση όταν είμαστε ξυπνητοί.

 Τομέας Γ (ΓΑΜΑ):
33 Ηz Αίσθημα τρέμουλου, αίσθημα φυσικής "ανακατωσούρας".
35 Hz Εξισσορόποιση των τσάκρας, άνοιγμα των κεντρικών τσάκρα.
41 Hz Αίσθημα φυσικής κόπωσης.
55 Hz Ταντρική γιόγκα, ερεθισμός της κουνταλίν.
62 Hz Αίσθηση φυσικής δύναμης.
63 Hz Αστρική προβολή.
70 Hz Νοητική και αστρική προβολή.
80 Hz Ένωση χώρου και χρόνου, προσανατολισμός (καιοι τεχνιτές συχνότητες Teddybear).
Tομέας Ω ή trans-gamma τομέας. Δεν εμφανίζονται σε όλους)
83 Hz  Άνοιγμα του τρίτου ματιού.
90 Hz Αίσθημα ευεξίας, ασφάλειας, ισορροπίας ψυχικής.
105 Hz Ξεκάθαρη οπτική-κατανόηση περίπλοκων καταστάσεων.
108 Hz Απόλυτη γνώση.
120-500 Hz Πάραψυχικές ικανότητες, ψυχοκίνηση, μεταμόρφωση της ύλης.
169 Hz Αίσθηση σωματικής κόπωσης και αρνητική πνευματική κατάσταση.
247 Hz Αίσθημα ειρήνης.
333 Hz Έμπνευση έως έκσταση.
348 Hz Αίσθημα αγάπης.
440 Hz Κατανόηση.
494 Hz Πνευματική αφύπνιση (ορισμένες φορές φόβος).
523 Hz Φόβος, πανικός.
698 Hz Ισχυρό αίσθημα αγάπης.
794 Hz Ισχυρή θέληση.
880 Hz Η δίχως όρια ικανότητα.
988 Hz Υψηλότερη συνειδητότητα, πνευματικότητα.
1925 Hz Αίσθημα φώτισης, σε άτομα που δεν είναι προετοιμασμένα ευφορία, ή ακόμη και φόβος.

Επίσης :
- 5 Hz Για παραισθήσεις εικόνων.
- 9 Hz Για παραίσθηση ότι μας αγγίζουν.
- 15 Hz Για παραισθήσεις ήχων, κλπ.

ΟΛΑ Αδέλφια….ΣΤΟΝ ΠΛΑΝΗΤΗ ΕΙΝΑΙ ΔΥΑΔΙΚΑ….ΕΚΕΙΝΟ ΟΜΩΣ ΠΟΥ ΔΙΑΦΕΡΕΙ ΕΙΝΑΙ Η ΑΓΑΠΗ  ΠΡΟΣ ΤΗΝ ΑΛΗΘΕΙΑ….ΚΑΙ ΤΟ ΑΝΤΙΘΕΤΟ ΤΟΥ Ο ΦΟΒΟΣ. ΟΤΑΝ ΓΕΜΙΖΕΙ ΤΟ ΕΝΑ…ΕΞΟΥΘΕΝΩΝΕΤΑΙ ΤΟ ΑΛΛΟ.
 Η ΑΓΑΠΗ ΕΞΑΦΑΝΙΖΕΙ ΤΟ ΦΟΒΟ …….ΚΑΙ Ο ΦΟΒΟΣ ΚΑΤΑΒΡΟΧΘΙΖΕΙ ΤΗΝ ΑΓΑΠΗ.
Η ΣΥΓΧΥΣΗ ΠΟΥ ΕΠΙΚΡΑΤΗΣΕ ΟΛΑ ΑΥΤΑ ΤΑ 1700 ΧΡΟΝΙΑ ΠΕΡΙΠΟΥ… ΟΦΕΙΛΕΤΑΙ ΣΕ ΜΙΑΡΟΥΣ «ΑΝΘΡΩΠΟΥΣ» ……ΠΟΥ ΠΗΡΑΝ ΣΤΟΙΧΕΙΑ ΤΗΣ ΑΡΧΑΙΑΣ ΕΛΛΗΝΙΚΗΣ ΠΑΡΑΔΟΣΗΣ ΚΑΙ ΟΧΙ ΜΟΝΟ, ΚΑΙ ΤΑ ΧΡΗΣΙΜΟΠΟΙΗΣΑΝ ΣΕ ΚΑΠΟΙΕΣ ΒΑΣΙΚΕΣ ΕΝΝΟΙΕΣ ΚΑΙ ΥΣΤΕΡΑ ΤΙΣ ΔΙΕΣΤΡΕΨΑΝ ΩΣ ΑΠΟΛΥΤΗ ΑΝΤΙΘΕΣΗ ΤΟΥΣ.
ΟΤΑΝ ΕΦΤΑΣΑΝ ΣΕ ΑΥΤΟΝ ΤΟΝ ΠΛΑΝΗΤΗ, ……ΟΙ ΕΞΩΓΕΝΕΙΣ ΕΝΕΡΓΕΙΑΚΕΣ ΟΝΤΟΤΗΤΕΣ , ΠΡΟΣΠΑΘΗΣΑΝ ΝΑ ΜΕΓΑΛΩΣΟΥΝ ΤΟ ΡΗΓΜΑ ΚΑΙ ΕΠΕΤΕΘΗΣΑΝ ΣΤΟΥΣ ΑΝΘΡΩΠΟΥΣ ΔΙΑΒΡΩΝΟΝΤΑΣ ΤΟ ΕΝΕΡΓΕΙΑΚΟ ΤΟΥΣ ΠΕΔΙΟ. ΣΤΟΧΟΣ ΤΟΥΣ ΗΤΑΝ ΝΑ ΛΕΙΤΟΥΡΓΗΣΕΙ ΣΑΝ «ΔΟΥΡΕΙΟΣ ΙΠΠΟΣ»….. ΓΙΑ ΤΗΝ ΚΑΤΑΣΤΡΟΦΗ ΤΟΥ «ΑΙΘΕΡΙΚΟΥ» ΚΑΙ ΤΟΥ «ΑΣΤΡΙΚΟΥ» ΠΕΔΙΟΥ ΤΗΣ ΓΗΣ. ΟΙ ΟΝΤΟΤΗΤΕΣ ΑΥΤΕΣ ΟΠΩΣ ΓΝΩΡΙΖΕΤΕ ……….ΟΡΓΑΝΩΘΗΚΑΝ ΣΕ «ΙΕΡΑΤΕΙΑ» ΚΑΙ ΣΕ «ΣΚΟΤΕΙΝΕΣ ΜΑΣΟΝΙΚΕΣ ΑΔΕΛΦΟΤΗΤΕΣ» ΚΑΙ ΣΚΟΠΟ ΕΙΧΑΝ ΚΑΤΑ ΑΡΧΑΣ…… ΤΗΝ ΕΠΙΒΟΛΗ ΤΟΥ ΔΟΓΜΑΤΟΣ ΤΟΥ  ΠΛΟΥΤΟΥ ΚΑΙ ΤΗΣ ΕΞΟΥΣΙΑΣ…ΑΛΛΑ ΤΟ ΣΗΜΑΝΤΙΚΟΤΕΡΟ ΗΤΑΝ ΝΑ ΕΞΑΠΛΩΣΟΥΝ ΤΟΝ ΦΟΒΟ,….. ΝΑ ΚΑΤΑΠΝΙΞΟΥΝ ΤΗΝ ΙΔΙΑ ΤΗ ΖΩΗ ΚΑΙ ΝΑ ΠΡΟΕΤΟΙΜΑΣΟΥΝ ΤΟ ΔΡΟΜΟ ΓΙΑ ΕΝΑ ΕΠΟΙΚΙΣΜΟ……. ΑΛΛΟΚΟΤΩΝ ΟΝΤΟΤΗΤΩΝ.
ΕΙΝΑΙ ΑΝΑΓΚΑΙΟ ΑΔΕΛΦΕ/Η ….ΝΑ ΚΑΤΑΛΑΒΕΙΣ ΟΤΙ ΕΚΤΟΣ ΑΠΟ ΤΑ ΨΥΧΟΠΑΘΟΛΟΓΙΚΑ ΕΠΑΚΟΛΟΥΘΑ ΤΟΥ ΤΡΟΜΟΥ,….. ΕΚΕΙΝΟ ΠΟΥ ΓΚΡΕΜΙΣΤΗΚΕ ΗΤΑΝ Η ΠΙΣΤΗ ΤΩΝ ΑΝΘΡΩΠΩΝ ΜΕ ΤΙΣ «ΘΕΟΤΗΤΕΣ» ΤΗΣ ΓΗΣ…… ΤΙΣ ΟΛΥΜΠΙΕΣ «ΘΕΟΤΗΤΕΣ».
 Η ΒΑΣΗ ΤΗΣ ΚΟΣΜΟΙΣΤΟΡΙΑΣ ΤΩΝ ΑΝΘΡΩΠΩΝ ΗΤΑΝ ΠΑΝΤΟΤΕ ΣΥΝΔΕΔΕΜΕΝΗ ΜΕ ΤΗΝ ΦΥΣΗ.
ΑΛΗΘΕΙΑ ΣΗΜΕΡΑ ΖΟΥΜΕ ΜΕ ΤΗΝ ΦΥΣΗ….Ή ΖΟΥΜΕ ΠΑΡΑ ΦΥΣΙΝ;
ΑΔΕΛΦΙΑ…..ΟΛΑ ΤΑ ΑΡΧΕΤΥΠΙΚΑ ΣΥΜΒΟΛΑ ΤΟΥ ΜΑΡΤΥΡΙΟΥ ΤΟΥ ΠΡΟΜΗΘΕΑ ΚΑΙ ΤΟΥ ΑΤΛΑΝΤΑ ΑΝΤΙΠΡΟΣΩΠΕΥΟΥΝ ΑΠΛΑ …….ΤΗΝ ΑΙΩΝΙΑ ΚΑΤΑΔΙΚΗ ΠΟΥ ΒΙΩΝΕ Ο ΑΝΘΡΩΠΟΣ ΕΚΕΙΝΕΣ ΤΙΣ ΕΠΟΧΕΣ.
ΑΚΟΜΗ ΚΑΙ ΣΗΜΕΡΑ ΑΔΕΛΦΙΑ…ΕΙΝΑΙ ΔΥΣΚΟΛΟ ΝΑ ΚΑΤΑΝΟΗΣΟΥΜΕ ΤΟ ΜΕΓΕΘΟΣ ΤΗΣ ΠΑΡΑΝΟΙΑΣ ΠΟΥ ΠΗΓΑΖΕΙ ΑΠΟ ΤΗΝ ΑΠΟΛΥΤΗ ΔΥΣΤΥΧΙΑ. ΠΟΛΥ ΑΠΛΑ …….ΤΑ ΙΕΡΑΤΕΙΑ ΟΛΑ ΑΥΤΑ ΤΑ ΧΡΟΝΙΑ ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΤΗΚΑΝ ΤΗ ΙΔΕΑ ΕΝΟΣ ΜΟΝΙΜΟΥ ΔΙΧΑΣΜΟΥ ΑΝΑΜΕΣΑ ΣΤΟ ΣΩΜΑ ΚΑΙ ΤΟ ΠΝΕΥΜΑ ΣΕ ΜΙΑ ΣΧΙΖΟΕΙΔΗ ΑΝΥΠΟΦΟΡΗ ΚΑΤΑΣΤΑΣΗ. ΣΤΗΝ ΟΥΣΙΑ ΑΥΤΟ ΠΟΥ ΩΣ ΑΤΟΜΟ ΑΔΕΛΦΕ …..ΘΕΩΡΕΙΣ ΣΑΝ ΑΛΗΘΙΝΟ ΣΟΥ ΕΑΥΤΟ …….ΒΙΩΝΕΤΑΙ ΣΑΝ ΚΑΤΙ ΑΣΩΜΑΤΟ, ΕΝΩ Η ΣΩΜΑΤΙΚΗ ΕΜΠΕΙΡΙΑ ΚΑΙ ΠΡΑΞΗ ΒΙΩΝΕΤΑΙ ΣΑΝ ΤΜΗΜΑ ΕΝΟΣ ΨΕΥΤΙΚΟΥ ΕΑΥΤΟΥ.
ΟΙ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΟΙ ΟΤΑΝ ΒΡΙΣΚΟΝΤΑΙ ΠΑΓΙΔΕΥΜΕΝΟΙ ΣΕ ΚΑΠΟΙΑ ΑΠΕΙΛΗΤΙΚΗ ΕΜΠΕΙΡΙΑ ΑΠΟ ΟΠΟΥ  ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΕΙ ΔΙΑΦΥΓΗ,……ΑΠΟΣΥΡΟΝΤΑΙ «ΜΕΣΑ»ΣΤΟΝ  ΕΑΥΤΟ, ή  «ΕΞΩ ΑΠΟ ΤΟ ΣΩΜΑ». ΕΝΑΣ ΔΙΧΑΣΜΟΣ  ΣΧΙΖΟΕΙΔΗΣ,…..ΕΝΑΣ ΑΜΥΝΤΙΚΟΣ ΕΛΙΓΜΟΣ ΠΟΥ ΝΑΙ ΜΕΝ…..ΝΑ  ΜΑΣ ΒΟΗΘΑΕΙ ΝΑ ΕΠΙΒΙΩΣΟΥΜΕ …ΑΛΛΑ ΠΟΥ ΤΕΛΙΚΑ ΑΝΑΣΤΡΕΦΕΤΑΙ….. ΟΤΑΝ Ο ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΠΕΡΑΣΕΙ. ΑΠΟ ΤΗ ΣΤΙΓΜΗ ΠΟΥ ΤΟ ΠΝΕΥΜΑ ΚΑΙ Η ΥΛΗ ΤΑΥΤΙΣΤΗΚΑΝ ΜΕ ΤΟ ΚΑΛΟ ΚΑΙ ΤΟ ΚΑΚΟ ΘΕΣΜΟΘΕΤΗΘΗΚΕ …….ΜΙΑ ΠΟΛΥ ΣΟΒΑΡΗ ΨΥΧΑΣΘΕΝΕΙΑ. ΤΑ ΙΕΡΑΤΕΙΑ ΠΟΛΥ ΑΠΛΑ ……ΜΕΤΕΦΕΡΑΝ ΤΗΝ ΠΗΓΗ ΤΗΣ ΔΥΣΤΥΧΙΑΣ ΚΑΙ ΤΟΥ ΠΟΝΟΥ ΜΑΣ ΜΕΣΑ  ΣΤΟ ΙΔΙΟ ΤΟ ΣΩΜΑ. ΕΤΣΙ Ο ΑΝΘΡΩΠΟΣ ΕΦΤΑΝΕ ΝΑ ΜΙΣΕΙ ΚΑΙ ΝΑ ΑΠΟΡΡΙΠΤΕΙ ΤΟΝ ΙΔΙΟ ΤΟΥ ΤΟΝ ΟΡΓΑΝΙΣΜΟ, ΤΟ ΘΕΙΟΝ ΑΥΤΟ ΚΟΜΜΑΤΙ ΤΗΣ ΑΡΧΕΓΟΝΗΣ ΟΥΣΙΑΣ. Ο ΔΙΑΧΩΡΙΣΜΟΣ ΤΟΥ ΕΠΟΥΡΑΝΙΟΥ ΑΠΟ ΤΟ ΕΠΙΓΕΙΟ ΗΤΑΝ ΤΟ ΠΡΩΤΟ  ΚΛΕΙΔΙ ΠΟΥ ΞΕΚΛΕΙΔΩΣΕ ΤΗΝ ΠΟΡΤΑ ΤΗΣ ΚΑΤΑΣΤΡΟΦΗΣ. Ο ΔΙΑΧΩΡΙΣΜΟΣ ΤΟΥ ΠΝΕΥΜΑΤΟΣ ΑΠΟ ΤΟ ΣΩΜΑ, Η ΕΣΩΤΕΡΙΚΟΠΟΙΗΣΗ ΣΤΟ ΦΑΝΤΑΣΙΑΚΟ ΤΟΥ ΑΝΘΡΩΠΟΥ, ΜΕ ΤΗ ΜΟΡΦΗ ΕΠΙΒΑΛΛΟΜΕΝΟΥ ΔΟΓΜΑΤΟΣ …ΑΥΤΗΣ ΤΗΣ ΑΚΡΑΙΑΣ ΨΥΧΩΤΙΚΗΣ ΑΝΤΙΔΡΑΣΗΣ ΗΤΑΝ ΠΛΗΓΜΑ ΓΙΑ ΟΛΗ ΤΗΝ ΑΝΘΡΩΠΟΤΗΤΑ.
ΑΛΛΑ ΤΟ «ΜΥΣΤΙΚΟ» ΟΜΩΣ ΞΕΡΕΤΕ ΠΟΙΟ ΗΤΑΝ ΑΔΕΛΦΙΑ;
Η ΕΦΕΥΡΕΣΗ ΤΗΣ «ΕΝΟΧΗΣ». ΕΙΝΑΙ ΕΝΑΣ «ΜΗΧΑΝΙΣΜΟΣ» ……. ΠΟΥ ΔΙΑΡΚΩΣ ΜΑΣ ΚΑΤΗΓΟΡΕΙ ΓΙΑ ΠΡΑΓΜΑΤΑ ΠΟΥ ΚΑΝΑΜΕ ή ΔΕΝ ΚΑΝΑΜΕ, ΚΑΙ ΠΟΥ ΣΥΧΝΑ ΜΑΣ  ΣΥΓΚΡΙΝΕΙ ΜΕ ΤΗΝ ΕΙΚΟΝΑ ΕΝΟΣ ΠΡΟΣΩΠΟΥ ΠΟΥ ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΕΙ ΠΑΡΑ ΜΟΝΟΝ ΣΤΗΝ ΣΚΕΨΗ ΜΑΣ. Η ΕΝΟΧΗ ΠΟΛΥ ΑΠΛΑ ΕΙΝΑΙ ΜΙΑ «ΒΟΜΒΑ»……. ΣΤΑ ΘΕΜΕΛΙΑ ΤΗΣ ΥΠΑΡΞΗΣ, ……..ΕΝΑ ΑΟΡΑΤΟ ΤΡΩΚΤΙΚΟ ΠΟΥ ΜΑΣ ΡΟΚΑΝΙΖΕΙ ΚΑΘΗΜΕΡΙΝΑ. ΕΙΝΑΙ ΜΙΑ ΒΡΩΜΙΚΗ ΤΕΧΝΙΚΗ ……Αδέλφια…ΠΟΥ ΕΦΕΥΡΕΘΗΚΕ ΓΙΑ ΤΗΝ ΥΠΟΝΟΜΕΥΣΗ ΚΑΙ ΤΗΝ ΥΠΟΔΟΥΛΩΣΗ ΤΟΥ ΑΝΘΡΩΠΟΥ.
ΟΙ ΑΝΘΡΩΠΟΙ ΟΜΩΣ ……ΕΙΝΑΙ ΜΕΡΟΣ ΤΗΣ ΘΕΙΑΣ «ΟΥΣΙΑΣ».
 ΟΙ ΟΠΟΙΕΣΔΗΠΟΤΕ ΠΑΡΕΚΚΛΙΣΕΙΣ ΔΙΟΡΘΩΝΟΝΤΑΙ ΑΠΟ ΤΗ ΒΑΘΥΤΕΡΗ ΑΙΣΘΗΣΗ ΤΗΣ ΥΠΑΡΞΗΣ, ΑΠΟ ΤΗΝ ΚΑΤΑΝΟΗΣΗ ΤΟΥ ΟΛΟΥ.
ΕΤΣΙ ΑΔΕΛΦΙΑ….ΠΟΥ ΣΕ ΑΥΤΟΝ ΤΟΝ ΚΟΣΜΟ ΤΑ ΠΑΝΤΑ ΑΝΑΜΙΓΝΥΟΝΤΑΙ ΜΕ ΤΑ ΠΑΝΤΑ, ΔΕΝ ΩΦΕΛΕΙ ΝΑ ΣΥΝΤΗΡΟΥΜΕ ΤΗΝ ΑΥΤΑΠΑΤΗ ΤΗΣ ΜΟΝΑΞΙΑΣ.
ΛΟΙΠΟΝ ΚΑΠΟΥ ΕΚΕΙ ΨΗΛΑ ΣΤΟΝ ΟΥΡΑΝΟ …ΟΤΑΝ ΘΑ ΑΓΝΑΝΤΕΥΕΤΕ ΤΑ ΑΣΤΕΡΙΑ…ΚΑΙ Ο ΕΛΛΑΝΙΟΣ ΙΦΙΓΕΝΗΣ (Ε.Ι.)  …ΚΑΙ Ο ΙΔΙΟΣ ΘΑ ΒΛΕΠΕΙ ΤΟ ΔΙΚΟ ΣΑΣ «ΑΣΤΡΟ» …ΤΟ ΔΙΚΟ ΜΑΣ «ΑΣΤΡΟ» …ΕΝΑ  ΑΣΤΕΡΙ …ΤΟ ΔΙΚΟ ΜΑΣ ΑΣΤΕΡΙ…..ΠΟΥ  ΘΑ ΓΙΝΕΙ…ΠΥΡΙΝΟ ΑΣΤΕΡΙ…ΕΝΑ ΠΕΡΙΣΤΕΡΙ…ΠΟΥ ΘΑ ΠΕΤΑΞΕΙ ΚΑΙ ΘΑ ΑΓΚΑΛΙΑΣΕΙ ΚΑΙ ΘΑ ΖΕΣΤΑΝΕΙ ΤΗΝ ΚΑΡΔΙΑ ΜΑΣ…
ΜΙΑ ΚΑΡΔΙΑ  ΠΟΥ ΕΡΧΕΤΑΙ ΑΠΟ ΤΗΝ ΑΡΚΑ/ΔΙΑ.
ΕΛΛΑΝΙΟΣ ΙΦΙΓΕΝΗΣ (Ε.Ι.)

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου