«Ποτέ δεν επιθύμησα να γίνω αρεστός στους πολλούς. Αφ' ενός, δεν κάθισα να μάθω τι αρέσει στους πολ

«Ποτέ δεν επιθύμησα να γίνω αρεστός στους πολλούς. Αφ' ενός, δεν κάθισα να μάθω τι αρέσει στους πολ
«Ποτέ δεν επιθύμησα να γίνω αρεστός στους πολλούς. Αφ' ενός, δεν κάθισα να μάθω τι αρέσει στους πολλούς·κι αφ' ετέρου, τα όσα ήξερα εγώ βρίσκονταν μακριά από τη δική τους αντίληψη». Επίκουρος: (341 π.Χ. - 270 π.Χ.)

Τετάρτη 3 Οκτωβρίου 2012

"ΕΡΓΑΤΕΣ" ΤΟΥ ΦΩΤΟΣ Η "ΠΟΛΕΜΙΣΤΕΣ" ΤΟΥ ΦΩΤΟΣ ?
ΤΕΛΙΚΑ ΤΙ ΕΙΝΑΙ ΟΛΟΙ "ΑΥΤΟΙ" ΠΟΥ ΕΧΟΥΝ ΑΦΥΠΝΙΣΤΕΙ ΚΑΙ ΕΝΕΡΓΟΠΟΙΗΘΕΙ ΣΤΗ ΓΗ ΤΟ ΤΕΛΕΥΤΑΙΟ ΔΙΑ-ΣΤΗΜΑ ΜΕ ΟΣΑ ΣΥΜΒΑΙΝΟΥΝ ΚΑΙ ΔΙΑ-ΔΡΑΜΑΤΙΖΟΝΤΑΙ ...?

ΕΙΝΑΙ ΕΡΓΑΤΕΣ Η ΠΟΛΕΜΙΣΤΕΣ...?

ΩΡΑ, ΕΙΝΑΙ ΝΑ ΞΕΚΑΘΑΡΙΣΕΙ ΚΑΤΙ ΠΟΛΥ ΣΗΜΑΝΤΙΚΟ...

ΚΑΤΑΡΧΗΝ Ο ΓΑΙΑΝΘΡΩΠΙΝΟΣ ΕΓΚΕΦΑΛΟΣ ΕΣΤΙ ΟΤΙ ΠΙΟ ΑΡΓΟΔΟΝΟΥΜΕΝΟΝ ΚΑΙ ΒΑΡΒΑΡΟΦΥΕΣΤΕΡΟΝ ΔΟΝΗΤΙΚΑ ΥΠΑΡΧΕΙ ΣΤΟ ΟΛΟΝ ΣΥΜΠΑΝ! "ΑΥΤΟΙ" ΠΟΥ ΕΧΟΥΝ ΕΡΘΕΙ - ΑΦΥΠΝΙΣΤΕΙ ΚΑΙ ΕΝΕΡΓΟΠΟΙΗΘΕΙ ,ΔΕΝ ΑΠΟΚΑΛΟΥΝΤΑΙ ΟΥΤΕ "ΕΡΓΑΤΕΣ" ΤΟΥ ΦΩΤΟΣ ΟΥΤΕ "ΠΟΛΕΜΙΣΤΕΣ" ΤΟΥ ΦΩΤΟΣ, ΑΠΟ ΚΑΝΕΝΑ ΕΚ ΤΩΝ "ΑΝΩ" ΠΟΥ ΠΑΡΑΚΟΛΟΥΘΟΥΝ ΜΕ ΑΓΩΝΙΑ ΤΑ ΟΣΑ ΣΥΜΒΑΙΝΟΥΝ ΕΔΩ ΜΕΣΑ ΣΤΟ ΑΠΟΛΥΤΟ ΤΡΕΛΑΔΙΚΟΝ. ΤΑ ΠΝΕΥΜΑΤΑ ΠΟΥ ΕΧΟΥΝ ΕΛΘΕΙ ΑΠΟ "ΑΝΩ" ΕΙΝΑΙ ΥΨΗΛΟ-ΒΑΘΜΕΣ ΜΟΝΑΔΕΣ ΤΟΥ ΟΛΟΥ ΦΩΤΟΣ, ΑΚΤΙΝΕΣ ΑΠΟ ΤΟ ΠΑΝΑΓΝΟΝ ΦΩΣ ΤΟΥ ΔΗΜΙΟΥΡΓΟΥ ΤΩΝ ΠΑΝΤΩΝ, ΠΝΕΥΜΑΤΑ ΑΡΙΣΤΑ ΚΑΙ ΠΟΛΥΔΙΑΣΤΑΤΙΚΑ, ΑΝΩΤΑΤΩΝ ΚΑΙ ΛΑΜΠΡΩΝ ΠΟΛΙΤΙΣΜΩΝ ΠΟΥ Η ΓΑΙΑΝΘΡΩΠΙΝΗ ΝΟΗΣΗ ΘΑ ΧΡΕΙΑΣΤΕΙ ΕΚΑΤΟΜΥΡΙΑ ΕΤΗ ΣΠΕΙΡΟΕΙΔΩΝ ΠΕΡΙΣΤΡΟΦΩΝ ΠΡΟΣ ΤΟ ΦΩΣ ΝΑ ΤΑ ΝΟΗΣΕΙ. ΤΑ ΠΝΕΥΜΑΤΑ ΑΥΤΑ ΕΙΝΑΙ Η ΙΔΙΑ ΔΗΜΙΟΥΡΓΙΑ ΤΟΥ ΟΛΟΥ, ΕΙΝΑΙ ΠΝΕΥΜΑΤΑ ΥΠΕΡΒΑΤΙΚΑ ΠΟΥ ΕΚΑΝΑΝ ΤΕΡΑΣΤΙΕΣ ΠΡΟΣΠΑΘΕΙΕΣ ΔΙΑ ΝΑ ΕΙΣ-ΕΛΘΟΥΝ ΣΤΟΝ ΧΘΟΝΙΟ ΕΙΚΟΝΙΚΟ ΑΥΤΟ ΚΟΣΜΟ ΔΙΑ ΝΑ ΚΑΘΑΡΙΣΟΥΝ ΤΗΝ ΣΑΠΙΛΑ, ΤΗΝ ΒΡΩΜΙΑ ΚΑΙ ΤΟ ΣΚΟΤΟΣ ΠΟΥ ΥΠΑΡΧΕΙ ΕΔΩ ΚΑΤΩ, ΑΥΤΗ ΕΙΝΑΙ Η ΑΛΗΘΕΙΑ ΚΑΙ ΜΟΝΟΝ ΑΥΤΗ. ΤΟ ΟΤΙ ΘΑ ΠΟΛΕΜΗΣΟΥΝ ΔΕΝ ΣΗΜΑΙΝΕΙ ΟΤΙ ΕΙΝΑΙ ΠΟΛΕΜΙΣΤΕΣ ,ΑΛΛΑ ΠΟΛΥ ΑΠΟΓΟΗΤΕΥΜΕΝΟΙ ΑΠΟ ΟΣΑ ΣΥΜΒΑΙΝΟΥΝ ΕΔΩ ΚΑΤΩ. ΑΥΤΟΙ ΤΗ ΦΟΡΑ ΔΕΝ ΕΡΧΟΝΤΑΙ ΣΑΝ ΕΡΑΣΤΕΣ, ΟΥΤΕ ΣΑΝ ΠΟΙΗΤΕΣ, ΟΥΤΕ ΕΡΧΟΝΤΑΙ ΣΑΣ ΡΗΤΟΡΕΣ, Η ΣΑΝ ΦΙΛΟΣΟΦΟΙ, ΑΥΤΗ ΤΗΝ ΦΟΡΑ ΕΡΧΟΝΤΑΙ ΜΕ ΤΗΝ ΑΛΗΘΙΝΗ ΤΟΥΣ ΜΟΡΦΗ ΣΑΝ ΑΡΙΣΤΟΙ ΚΑΙ ΔΙΚΑΙΟΙ ΝΕΜΕΤΩΡΕΣ ΤΟΥ ΟΛΟΥ ΦΩΤΟΣ, Ο ΝΟΩΝ ΝΟΕΙΤΩ ΚΑΙ Ο ΜΗ-ΝΟΩΝ ΠΑΡΑΝΟΕΙΤΩ.

ΘΕΟΣ ΑΠΟΛΛΩΝ Ο ΕΝΑΣ, ΟΙ ΜΟΡΦΕΣ ΤΟΥ ΠΟΛΛΕΣ, ΤΟ ΦΩΣ ΤΟΥ ΕΝΑ. ΑΠΟΣΤΑΤΕΣ-ΔΡΑΚΟΙ ΝΑ ΔΟΥΜΕ ΠΟΥ ΘΑ ΚΡΥΦΤΕΙΤΕ ΤΩΡΑ ΠΟΥ ΣΑΣ ΕΓΚΛΩΒΙΣΑΜΕ ΕΔΩ ΜΕΣΑ. Η ΤΕΛΙΚΗ ΜΑΧΗ ΚΑΙ ΝΙΚΗ ΕΡΧΕΤΑΙ ΑΦΙΕΡΩΜΕΝΗ ΠΡΟΣ ΤΟ ΟΛΟΝ ΦΩΣ..

ΘΕΑ ΝΕΜΕΣΙΣ-ΘΕΑ ΔΙΚΗΣ-ΘΕΑ ΔΙΚΑΙΟΣΥΝΗΣ


ΑΠΟΛΛΩΝ ΠΥΡΦΕΥΣ


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου