«Ποτέ δεν επιθύμησα να γίνω αρεστός στους πολλούς. Αφ' ενός, δεν κάθισα να μάθω τι αρέσει στους πολ

«Ποτέ δεν επιθύμησα να γίνω αρεστός στους πολλούς. Αφ' ενός, δεν κάθισα να μάθω τι αρέσει στους πολ
«Ποτέ δεν επιθύμησα να γίνω αρεστός στους πολλούς. Αφ' ενός, δεν κάθισα να μάθω τι αρέσει στους πολλούς·κι αφ' ετέρου, τα όσα ήξερα εγώ βρίσκονταν μακριά από τη δική τους αντίληψη». Επίκουρος: (341 π.Χ. - 270 π.Χ.)

Δευτέρα 29 Οκτωβρίου 2012

Ο... ¨ΕΙΣ ΤΡΙΠΛΟΥΝ¨ ΕΙΚΟΝΙΚΟΣ ΚΟΣΜΟΣ ΚΑΙ ΟΙ ΠΑΓΙΔΕΣ ΤΗΣ ΨΥΧΗΣ.


1ος ΕΙΚΟΝΙΚΟΣ ΚΟΣΜΟΣ: ΑΡΓΟΔΟΝΟΥΜΕΝΗ ΒΑΡΕΑ ΥΛΗ.
ΣΥΜΠΕΡΙΛΑΜΒΑΝΕΙ: ΕΝ ΜΕΡΕΙ ΤΟ ΥΛΙΚΟ ΣΥΜΠΑΝ ΚΑΙ ΣΥΓΚΕΚΡΙΜΕΝΑ ΤΟΝ ΠΛΑΝΗΤΗ ΓΑΙΑ.

2ος ΕΙΚΟΝΙΚΟΣ ΚΟΣΜΟΣ : ΕΠΙΓΕΙΟ ΣΥΣΤΗΜΑ ΑΝΑΠΤΥΞΗΣ ΤΩΝ ΚΟΙΝΩΝΙΩΝ.
ΣΥΜΠΕΡΙΛΑΜΒΑΝΕΙ: ΘΡΗΣΚΕΙΕΣ, ΠΟΛΙΤΙΚΑ ΣΥΣΤΗΜΑΤΑ, ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΑ ΣΥΣΤΗΜΑΤΑ, ΕΛΕΓΧΟΣ ΤΡΟΠΟΥ ΣΚΕΨΗΣ, ΕΛΕΓΧΟΣ ΔΙΑΠΑΙΔΑΓΩΓΗΣΗΣ.

3ος ΕΙΚΟΝΙΚΟΣ ΚΟΣΜΟΣ: ΕΙΚΟΝΙΚΗ ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΟΤΗΤΑ – ΚΥΒΕΡΝΟΧΩΡΟΣ ( ΤΕΙΝΕΙ ΠΡΟΣΕΧΩΣ ΝΑ ΙΣΧΥΣΕΙ).
ΣΥΜΠΕΡΙΛΑΜΒΑΝΕΙ: ΚΑΤΑΣΤΑΣΕΙΣ ΕΙΚΟΝΙΚΩΝ ΠΡΟΒΟΛΩΝ 3D – 5D, ΥΠΕΡ ΤΕΧΝΟΛΟΓΙΑ, ΣΥΓΧΥΣΗ ΥΠΟΚΕΙΜΕΝΙΚΗΣ ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΟΤΗΤΑΣ ΜΕ ΤΗΝ ΕΙΚΟΝΙΚΗ ΦΑΝΤΑΣΤΙΚΗ ΔΗΜΙΟΥΡΓΙΑ.

ΤΑ ΠΑΡΑΠΑΝΩ ΤΡΕΙΣ ΣΤΑΔΙΑ ΕΙΝΑΙ ΟΙ ΤΡΕΙΣ ΠΑΓΙΔΕΣ ΠΟΥ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΑΠΟΦΥΓΕΙ ΜΙΑ ΨΥΧΗ ΩΣΤΕ ΝΑ ΕΛΕΥΘΕΡΩΘΕΙ ΑΠΟ ΤΗΝ ΥΛΗ. ΕΙΝΑΙ ΤΡΕΙΣ ΛΑΒΥΡΙΝΘΟΙ Ο ΕΝΑΣ ΜΕΣΑ ΣΤΟΝ ΑΛΛΟΝ, Η ΚΑΛΥΤΕΡΑ ΤΡΙΑ ¨ΜΑΝΤΡΙΑ¨ ΠΟΥ ΠΕΡΙΕΧΕΙ ΕΝΑ ΤΟ ΑΛΛΟ ΚΑΙ ΣΚΟΠΟ ΕΧΟΥΝ ΣΤΟ ΤΡΙΤΟ ΚΑΙ ΒΑΘΥΤΕΡΟ ¨ΜΑΝΤΡΙ¨ ΝΑ ΣΚΛΑΒΩΣΟΥΝ ΤΗΝ ΨΥΧΗ ΤΟΥ ΑΝΘΡΩΠΟΥ ΓΙΑ ΠΑΝΤΑ.

                    

           ΣΤΟΝ ¨ΠΡΩΤΟ ΛΑΒΥΡΙΝΘΟ¨ ΕΙΣΕΡΧΕΤΑΙ Η ΨΥΧΗ ΟΤΑΝ ΕΝΣΑΡΚΩΝΕΤΑΙ ΣΤΟ ΥΛΙΚΟ ΣΥΜΠΑΝ, ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΟΜΩΣ ΟΛΟ ΤΟ ΥΛΙΚΟ ΣΥΜΠΑΝ ΣΤΗΝ ΙΔΙΑ ΚΑΤΑΣΤΑΣΗ, ΑΠΟ ΠΕΡΙΟΧΗ ΣΕ ΠΕΡΙΟΧΗ ΔΙΑΦΕΡΕΙ Η ΠΥΚΝΟΤΗΤΑ ΚΑΙ Η ΣΥΧΝΟΤΗΤΑ ΤΗΣ ΥΛΗΣ. ΥΠΑΡΧΟΥΝ ΥΛΙΚΑ ΠΛΑΝΗΤΙΚΑ ΣΥΣΤΗΜΑΤΑ ΠΟΥ Η ΠΑΡΑΜΟΝΗ ΤΗΣ ΨΥΧΗΣ ΕΚΕΙ ΕΝ ΜΕΣΩ ΕΝΣΑΡΚΩΣΗΣ ΕΙΝΑΙ ΠΟΛΥ ΠΙΟ ΕΥΧΑΡΙΣΤΗ ΑΠΟ ΑΥΤΗ ΕΔΩ ΣΤΗΝ ΓΑΙΑ. ΣΤΟΝ ΔΙΚΟ ΜΑΣ ΠΛΑΝΗΤΗ Η ΚΑΤΑΣΤΑΣΗ ΕΙΝΑΙ ΑΝΥΠΟΦΟΡΗ ΓΙΑΥΤΟ ΚΑΙ ΟΣΟΙ ΕΝΣΑΡΚΩΘΗΚΑΝ ΕΘΕΛΟΝΤΙΚΑ ΘΕΩΡΟΥΝΤΑΙ ΑΛΗΘΙΝΟΙ ΗΡΩΕΣ. Η ΣΦΑΙΡΑ ΤΗΣ ΓΑΙΑΣ ΒΡΙΣΚΕΤΑΙ ΥΠΟ ΚΑΤΟΧΗ ΤΩΝ ΑΛΛΟΕΙΔΩΝ ΔΥΝΑΜΕΩΝ ΕΧΘΡΙΚΩΝ ΠΡΟΣ ΤΟ ΑΝΘΡΩΠΙΝΟ ΕΙΔΟΣ. ΟΙ ΔΥΝΑΜΕΙΣ ΑΥΤΕΣ ΕΠΙΔΡΟΥΝ ΜΕ ΤΕΧΝΟΛΟΓΙΚΑ ΜΕΣΑ ΕΠΑΝΩ ΣΤΗ ΣΥΧΝΟΤΗΤΑ ΤΗΣ ΓΗΣ ΚΑΘΙΣΤΩΝΤΑΣ ΤΙΣ ΕΝΝΟΙΕΣ ΤΗΣ ΥΛΗΣ ΚΑΙ ΤΟΝ ΧΡΟΝΟΥ (ΧΩΡΟΧΡΟΝΟΣ) ΠΟΛΥ ΑΡΓΟΔΟΝΟΥΜΕΝΕΣ ΚΑΙ ΕΠΩΔΥΝΕΣ ΓΙΑ ΤΗΝ ΑΝΘΡΩΠΙΝΗ ΨΥΧΗ. Η ΕΠΕΜΒΑΣΗ ΑΥΤΗ ΓΙΝΕΤΑΙ ΤΟΣΟ ΠΕΡΙΞ ΤΗΣ ΓΑΙΑΣ ΟΣΟ ΚΑΙ ΣΤΑ ΕΓΚΑΤΑ ΤΗΣ ΜΕ ΕΝΕΡΓΕΙΑΚΑ ΠΛΕΓΜΑΤΑ ΔΙΑΣΤΡΕΒΛΩΣΗΣ ΤΩΝ ΧΩΡΟΧΡΟΝΙΚΩΝ ΠΕΔΙΩΝ ΤΟΥ ΠΛΑΝΗΤΗ. ΤΗΝ ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΠΕΡΙΟΔΟ ΑΞΙΖΕΙ ΝΑ ΣΗΜΕΙΩΘΕΙ ΟΤΙ ¨ΑΟΡΑΤΗ¨ ΕΝΕΡΓΕΙΑ ΤΟΥ ΗΛΙΟΥ ΔΙΑΠΕΡΝΑ ΚΑΙ ΔΙΑΛΥΕΙ ΑΥΤΕΣ ΤΙΣ ΔΙΑΣΤΡΕΒΛΩΤΙΚΕΣ ΣΚΟΤΕΙΝΕΣ ΕΝΕΡΓΕΙΕΣ ΚΑΙ ΔΙΝΕΙ ΕΛΠΙΔΑ ΕΝΕΡΓΟΠΟΙΗΣΗΣ ΣΕ ΟΛΑ ΤΑ ΕΜΨΥΧΑ ΟΝΤΑ ΣΥΜΠΕΡΙΛΑΜΒΑΝΟΜΕΝΟΥ ΚΑΙ ΤΟΥ ΠΛΑΝΗΤΗ ΜΑΣ. ΕΝΑ ΜΕΓΑΛΟ ΛΑΘΟΣ ΣΤΗΝ ΑΝΤΙΛΗΨΗ ΠΟΛΛΩΝ ΑΝΘΡΩΠΩΝ ΠΟΥ ΣΥΝΤΗΡΟΥΝ ΤΟΝ ΑΔΙΚΟ ΚΥΚΛΟ ΕΝΣΑΡΚΩΣΕΩΝ ΕΙΝΑΙ ΟΤΙ ΠΙΣΤΕΥΟΥΝ ΣΤΟ ΚΑΡΜΑ. ΑΥΤΗ Η ΕΣΦΑΛΜΕΝΗ ΙΔΕΟΛΟΓΙΑ ΠΡΟΚΥΠΤΕΙ ΜΕΣΑ ΑΠΟ ΑΝΑΤΟΛΙΤΙΚΕΣ ΔΡΑΚΟ-ΦΙΛΟΣΟΦΙΕΣ ΚΑΙ ΣΚΟΤΕΙΝΕΣ ΘΡΗΣΚΕΙΕΣ. ΤΟ ΚΑΤΕΣΤΗΜΕΝΟ ΠΡΟΣΠΑΘΕΙ ΝΑ ΣΕ ΠΕΙΣΕΙ ΟΤΙ ΕΙΣΑΙ ΑΜΑΡΤΩΛΟΣ ΑΠΟ ΤΗΝ ΜΕΣΑ ΤΗΣ ΓΕΝΝΗΣΗΣ ΣΟΥ ΚΑΙ ΟΤΙ ΚΑΙ ΝΑ ΚΑΝΕΙΣ ΘΑ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΚΡΙΘΕΙΣ ΑΥΣΤΗΡΑ ΜΟΝΟ ΚΑΙ ΜΟΝΟ ΓΙΑΤΙ ΥΠΑΡΧΕΙΣ! ΑΥΤΟ ΠΡΟΚΑΛΕΙ ΤΥΨΕΙΣ ΚΑΙ ΕΣΩΤΕΡΙΚΟΥΣ ΤΡΙΓΜΟΥΣ ΣΤΗΝ ΑΝΑΠΛΑΣΗ ΤΗΣ ΨΥΧΙΚΗΣ ΚΑΙ ΠΝΕΥΜΑΤΙΚΗΣ ΣΥΝΕΙΔΗΤΟΤΗΤΑΣ ΤΟΥ ΑΝΘΡΩΠΟΥ ΚΑΙ ΚΑΘΙΣΤΑΤΑΙ ΠΛΕΟΝ ΕΥΑΛΩΤΟΣ ΣΕ ΚΑΘΕ ΣΚΕΠΤΟΜΟΡΦΗ ΔΙΟΤΙ ΦΩΛΙΑΖΕΙ ΜΕΣΑ ΤΟΥ Ο ΦΟΒΟΣ ΠΟΥ ΕΙΝΑΙ ΤΟ ΑΝΤΙΘΕΤΟ ΤΗΣ ΑΛΗΘΙΝΗΣ ΑΓΑΠΗΣ! Ο ΑΝΘΡΩΠΟΣ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΑΜΑΡΤΩΛΟΣ, ΔΕΝ ΧΡΩΣΤΑΕΙ ΣΕ ΚΑΝΕΝΑΝ ΚΑΙ ΔΕΝ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΤΟΝ ΚΡΙΝΕΙ ΚΑΝΕΝΑΣ ΣΚΟΤΕΙΝΟΣ ΑΡΧΟΝΤΑΣ ΤΟΥΤΟΥ ΤΟΥ ΚΟΣΜΟΥ. Ο ΑΝΘΡΩΠΟΣ ΕΙΝΑΙ ΤΟ ΠΙΟ ΑΔΙΚΗΜΕΝΟ ΠΛΑΣΜΑ ΣΤΟ ΣΥΜΠΑΝ ΚΑΙ ΣΥΝΤΟΜΑ ΘΑ ΒΡΕΘΕΙ ΣΤΗΝ ΘΕΣΗ ΠΟΥ ΤΟΥ ΑΞΙΖΕΙ.

              

            Ο ¨ΔΕΥΤΕΡΟΣ ΛΑΒΥΡΙΝΘΟΣ¨ ΒΡΙΣΚΕΤΑΙ ΕΝΤΟΣ ΤΟΥ ΠΡΩΤΟΥ ΚΑΙ ΕΙΝΑΙ ΤΟ ΥΠΑΡΧΟΝ ΑΝΕΠΤΥΓΜΕΝΟ ΚΟΙΝΩΝΙΚΟ ΣΥΣΤΗΜΑ ΠΟΥ ΠΡΟΩΘΗΣΑΝ ΟΙ ΕΡΠΕΤΟ-ΔΡΑΚΟΙ ΕΠΙΚΥΡΙΑΡΧΟΙ ΤΟΥ ΠΛΑΝΗΤΗ. ΕΙΝΑΙ ΕΝΑ ΣΥΣΤΗΝΑ ΠΑΓΙΔΑ ΠΟΥ ΚΡΑΤΑ ΤΟΝ ΑΝΘΡΩΠΟ ΕΓΚΛΩΒΙΣΜΕΝΟ ΣΕ ΜΙΑ ΚΑΤΑΣΤΑΣΗ ΣΥΝΕΧΟΥΣ ΚΙΝΗΣΗΣ (FAST) ΠΟΥ ΔΥΣΚΟΛΑ ΞΕΦΕΥΓΕΙ (Π.Χ. ΓΡΗΓΟΡΑ ΝΑ ΠΑΜΕ ΣΤΗΝ ΔΟΥΛΕΙΑ, ΓΡΗΓΟΡΑ ΝΑ ΦΑΜΕ, ΓΡΗΓΟΡΑ ΝΑ ΚΟΙΜΗΘΟΥΜΕ ΚΤΛ). ΤΟΝ ΑΠΑΣΧΟΛΟΥΝ ΜΕ ΑΝΟΥΣΙΑ ΠΡΑΓΜΑΤΑ ΔΙΧΩΣ ΑΞΙΕΣ (ΦΑΝΑΤΙΣΜΟΣ, ΚΟΜΜΑΤΑ, ΘΡΗΣΚΕΙΕΣ, ΥΠΕΡΒΟΛΙΚΕΣ ΥΛΙΚΕΣ ΑΠΟΛΑΥΣΕΙΣ ΚΤΛ) ΚΑΙ ΤΟΝ ΚΡΑΤΟΥΝ ΤΡΟΜΑΓΜΕΝΟ ΜΕΣΑ ΑΠΟ ΤΙΣ ΑΝΑΣΦΑΛΕΙΕΣ ΚΑΙ ΤΟΥΣ ΕΚΒΙΑΣΜΟΥΣ ΤΟΥ ΣΥΣΤΗΜΑΤΟΣ, ΩΣΤΕ ΝΑ ΜΗΝ ΥΠΑΡΞΕΙ ΠΕΡΙΠΤΩΣΗ ΝΑ ΣΤΑΜΑΤΗΣΕΙ ΝΑ ¨ΧΟΡΕΥΕΙ¨ ΜΕ ΤΟΥΣ ΡΥΘΜΟΥΣ ΠΟΥ ΘΕΛΟΥΝ ΑΥΤΟΙ (ΑΓΧΟΣ, ΣΤΡΕΣ, ΠΙΕΣΗ ΚΛΤ). ΜΕ ΛΙΓΑ ΛΟΓΙΑ ΕΔΩ ΜΑΣ ¨ΠΑΙΖΟΥΝ¨ ΜΕ ΤΗΝ ΣΥΧΝΟΤΗΤΑ ΚΑΙ ΤΗΝ ΠΟΣΟΤΗΤΑ ΤΟΥ ΧΡΟΝΟΥ ΕΤΣΙ ΩΣΤΕ ΝΑ ΜΗΝ ΕΧΟΥΜΕ ¨ΧΡΟΝΟ¨ ΓΙΑ ΝΑ ΑΣΧΟΛΗΘΟΥΜΕ ΜΕ ΤΗΝ ΔΙΑΣΩΣΗ ΤΗΣ ΨΥΧΗΣ ΜΑΣ. ΤΩΡΑ ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΠΑΡΑΤΗΡΕΙΤΑΙ ΜΙΑ ΣΥΜΠΙΕΣΗ ΤΟΥ ΧΡΟΝΟΥ, ΔΗΛΑΔΗ Ο ΧΡΟΝΟΣ ΤΡΕΧΕΙ ΠΙΟ ΓΡΗΓΟΡΑ. ΕΔΩ ΟΜΩΣ ΠΡΟΚΥΠΤΟΥΝ 2 ΕΡΩΤΗΜΑΤΑ…

ΠΡΩΤΟΝ:
ΕΧΕΙ ΑΛΛΑΞΕΙ ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΑ Η ΡΟΗ ΤΟΥ ΧΡΟΝΟΥ Η ΑΛΛΑΞΕ ΤΟ ΑΝΘΡΩΠΙΝΟ ΑΙΣΘΗΤΗΡΙΟ ΟΡΓΑΝΟ ΑΝΤΙΛΗΨΗΣ ΤΟΥ ΧΡΟΝΟΥ ΛΟΓΟ ΤΩΝ ΕΠΕΡΧΟΜΕΝΩΝ ΑΛΛΑΓΩΝ ? ΑΞΙΖΕΙ ΝΑ ΣΗΜΕΙΩΣΟΥΜΕ ΟΤΙ Η ΑΙΣΘΗΣΗ ΜΑΣ ΑΠΕΝΑΝΤΙ ΣΤΟΝ ΧΡΟΝΟ ΔΕΝ ΠΡΟΚΥΠΤΕΙ ΑΠΟ ΚΑΠΟΙΟ ΟΡΓΑΝΟ ΣΤΟΝ ΕΓΚΕΦΑΛΟ ΟΥΤΕ ΑΠΟ ΚΑΠΟΙΑ ΑΛΛΗ ΕΓΚΕΦΑΛΙΚΗ ΔΡΑΣΤΗΡΙΟΤΗΤΑ ΑΛΛΑ ΑΠΟ ΤΗΝ ΑΙΣΘΗΤΗΡΙΟ ΛΕΙΤΟΥΡΓΙΑ ΤΩΝ ΚΥΤΤΑΡΩΝ, ΔΗΛΑΔΗ Ο ΧΡΟΝΟΣ ΓΙΝΕΤΑΙ ΣΕ ΕΜΑΣ ΑΝΤΙΛΗΠΤΟΣ ΣΕ ΚΥΤΤΑΡΙΚΟ ΕΠΙΠΕΔΟ (ΧΡΟΝΟΣΦΑΙΡΟΝΙΑ). ΠΙΘΑΝΟΝ ΝΑ ΙΣΧΥΟΥΝ ΚΑΙ ΤΑ ΔΥΟ ( ΝΑ ΕΧΕΙ ΑΛΛΑΞΕΙ Η ΡΟΗ ΤΟΥ ΧΡΟΝΟΥ ΤΑΥΤΟΧΡΟΝΑ ΜΕ ΤΑ ΑΙΣΘΗΤΗΡΙΑ ΟΡΓΑΝΑ ΜΑΣ) ΚΑΙ Ο ΧΡΟΝΟΣ ΓΙΝΕΤΑΙ ΠΛΕΟΝ ΑΝΤΙΛΗΠΤΟΣ ΟΤΙ ¨ΤΡΕΧΕΙ¨ ΣΥΝΕΧΩΣ ΜΕ ΜΕΓΑΛΥΤΕΡΕΣ ΤΑΧΥΤΗΤΕΣ. ΟΤΑΝ ΤΑ ΑΝΘΡΩΠΙΝΑ ΚΥΤΤΑΡΑ ΘΑ ΑΝΑΒΑΘΜΙΣΤΟΥΝ ΚΑΙ ΘΑ ΤΡΕΦΟΝΤΑΙ- ΟΧΙ ΑΠΟ ΜΟΡΙΑ ΥΛΗΣ- ΑΛΛΑ ΑΠΟ ΦΩΤΟΝΙΑ ΤΟΤΕ ΚΑΙ Ο ΧΡΟΝΟΣ ΘΑ ΓΙΝΕΤΑΙ ΑΝΤΙΛΗΠΤΟΣ ΑΠΟ ΤΑ ΚΥΤΤΑΡΑ ΣΑΝ ΠΕΠΕΡΑΣΜΕΝΟΣ ΚΑΙ ΘΑ ΖΕΙ Ο ΑΝΘΡΩΠΟΣ ΣΕ ΕΝΑ ¨ΑΙΩΝΙΟ ΠΑΡΟΝ¨ (ΑΙΩΝΙΟΤΗΤΑ). ΑΥΤΟ ΘΑ ΣΥΜΒΕΙ ΓΙΑΤΙ Η ΤΑΧΥΤΗΤΑ ΛΗΨΗΣ ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΩΝ ΘΑ ΓΙΝΕΤΑΙ ΤΟΥΛΑΧΙΣΤΟΝ ΜΕ ΤΗΝ ΤΑΧΥΤΗΤΑ ΤΟΥ ΦΩΤΟΣ ΚΑΙ ΟΧΙ ΜΕ ΤΗΝ ΤΑΧΥΤΗΤΑ ΚΑΙ ΤΗΝ ΣΥΧΝΟΤΗΤΑ ΤΟΥ ΕΚΑΣΤΟΤΕ ΧΩΡΟΧΡΟΝΟΥ.

ΔΕΥΤΕΡΟΝ:

ΕΙΝΑΙ ΚΑΛΟ ΓΙΑ ΤΟΝ ΑΝΘΡΩΠΟ ΠΟΥ ΣΥΜΠΙΕΖΕΤΑΙ Ο ΧΡΟΝΟΣ ? ΓΙΑ ΝΑ ΔΟΥΜΕ…! ΑΠΟ ΤΗΝ ΜΙΑ ΕΙΝΑΙ ΚΑΛΟ ΔΙΟΤΙ ΣΥΜΠΙΕΖΟΝΤΑΙ ΚΑΙ ΤΑ ΓΕΓΟΝΟΤΑ, ΑΡΑ ΠΕΡΝΑΝΕ ΠΙΟ ΓΡΗΓΟΡΑ, ΑΛΛΑ ΑΠΟ ΤΗΝ ΑΛΛΗ ΠΑΡΟΥΣΙΑΖΟΝΤΑΙ ΔΙΑΦΟΡΑ ΠΡΟΒΛΗΜΑΤΑ ΣΤΗΝ ΚΑΘΗΜΕΡΙΝΗ ΔΙΑΒΙΩΣΗ ΜΕ ΑΝΤΙΚΤΥΠΟ ΣΤΟΝ ΨΥΧΟΛΟΓΚΟ ΤΟΜΕΑ ΤΟΥ ΑΝΘΡΩΠΟΥ. ΟΤΑΝ ΕΧΕΙΣ ΝΑ ΚΑΝΕΙΣ ΚΑΠΟΙΕΣ ΔΟΥΛΕΙΕΣ ΜΕΣΑ ΣΕ 24 ΩΡΕΣ ΘΑ ΦΤΙΑΞΕΙΣ ΕΝΑ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ ΠΟΥ ΘΑ ΕΙΝΑΙ ΑΝΑΛΟΓΟ ΤΩΝ ΕΡΓΑΣΙΩΝ ΠΟΥ ΘΕΛΕΙΣ ΝΑ ΚΑΤΑΝΕΙΜΕΙΣ ΜΕΣΑ ΣΤΟ 24ΩΡΟ. ΑΝ ΞΑΦΝΙΚΑ ΤΟ 24ΩΡΟ ΓΙΝΕΙ 16ΩΡΟ ΕΣΥ ΠΑΛΙ ΜΕΤΡΑΣ ΜΕ 24 ΩΡΕΣ ΤΟΝ ΗΜΕΡΗΣΙΟ ΧΡΟΝΟ ΣΟΥ (ΑΡΑ Η ΚΑΘΕ ΩΡΑ ΔΙΑΡΚΕΙ 45 ΛΕΠΤΑ ΑΠΟ 60, ΣΥΝΕΠΩΣ ΜΕΙΩΝΕΤΑΙ ΚΑΤΑ 1/3 Ο ΧΡΟΝΟΣ) ΚΑΙ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΚΑΤΑΝΕΙΜΕΙΣ ΤΙΣ ΕΡΓΑΣΙΕΣ ΣΟΥ ΜΕΣΑ ΣΕ 16 ΩΡΕΣ ΧΩΡΙΣ ΝΑ ΤΟ ΞΕΡΕΙΣ ΣΥΝΕΙΔΗΤΑ. ΑΥΤΟ ΕΧΕΙ ΣΑΝ ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑ ΝΑ ΣΥΜΒΑΙΝΕΙ ΑΥΤΟ ΠΟΥ ΓΙΝΕΤΑΙ ΣΤΙΣ ΜΕΡΕΣ ΜΑΣ, ΝΑ ΝΙΩΘΟΥΜΕ ΟΤΙ ΤΡΕΧΟΥΜΕ ΣΥΝΕΧΕΙΑ ΝΑ ΠΡΟΛΑΒΟΥΜΕ ΝΑ ΚΑΝΟΥΜΕ ΤΙΣ ΔΟΥΛΕΙΕΣ ΜΑΣ ΚΑΙ ΠΟΤΕ ΝΑ ΜΗΝ ΠΡΟΛΑΒΑΙΝΟΥΜΕ ΟΥΤΕ ΝΑ ΤΙΣ ΟΛΟΚΛΗΡΩΣΟΥΜΕ ΑΛΛΑ ΟΥΤΕ ΝΑ ΒΡΙΣΚΟΥΜΕ ΚΑΙ ΧΡΟΝΟ ΓΙΑ ΤΟΝ ΕΑΥΤΟ ΜΑΣ. ΜΟΥ ΘΥΜΙΖΕΙ ΤΗΝ ΡΟΔΑ ΜΕ ΤΟΝ ΠΟΝΤΙΚΙ ΠΟΥ ΟΣΟ ΠΙΟ ΓΡΗΓΟΡΑ ΓΥΡΙΖΕΙ Η ΡΟΔΑ, ΤΟΣΟ ΠΙΟ ΠΟΛΥ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΤΡΕΞΕΙ ΓΙΑ ΝΑ ¨ΠΡΟΛΑΒΕΙ¨. Ο ΧΡΟΝΟΣ ΕΙΝΑΙ Ο ΡΥΘΜΙΣΤΗΣ ΤΗΣ ¨ΤΑΧΥΤΗΤΑΣ¨ ΜΑΣ, ΟΣΟ ΣΥΜΠΙΕΖΕΤΑΙ ΤΟΣΟ ΠΙΟ ΓΡΗΓΟΡΑ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΤΡΕΞΟΥΜΕ, ΟΣΟ ΠΙΟ ΓΡΗΓΟΡΑ ΤΡΕΧΟΥΜΕ ΤΟΣΟ ΛΙΓΟΤΕΡΟ ΧΡΟΝΟ ΕΧΟΥΜΕ ΓΙΑ ΠΝΕΥΜΑΤΙΚΕΣ ΑΝΑΖΗΤΗΣΕΙΣ Κ.Ο.Κ. ΑΡΑ….ΤΑ ΣΥΜΠΕΡΑΣΜΑΤΑ ΔΙΚΑ ΣΑΣ!

                                                         

           Ο ¨ΤΡΙΤΟΣ ΛΑΒΥΡΙΝΘΟΣ¨ ΕΙΝΑΙ Ο ΑΠΟΛΥΤΟΣ ΕΓΚΛΕΙΣΜΟΣ ΣΤΗΣ ΨΥΧΗΣ, ΣΚΟΠΕΥΟΥΝ ΝΑ ΤΗΝ ΒΟΗΘΕΙΑ ΤΗΣ ΥΠΕΡ ΤΕΧΝΟΛΟΓΙΑΣ ΝΑ ΔΗΜΙΟΥΡΓΗΣΟΥΝ ΕΝΑΝ ΚΟΣΜΟ ΠΟΥ ΔΥΣΚΟΛΑ ΘΑ ΞΕΧΩΡΙΣΕΙΣ ΤΗΝ ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΟΤΗΤΑ ΑΠΟ ΤΗΝ ΦΑΝΤΑΣΙΑ. ΜΙΑ ΑΝΑΚΑΤΕΜΕΝΗ ΔΙΑΧΥΣΗ ΠΑΡΑΛΛΗΛΩΝ ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΟΤΗΤΩΝ ΘΑ ΑΝΑΣΤΑΤΩΝΕΙ ΤΟΝ ΑΝΘΡΩΠΙΝΟ ΕΓΚΕΦΑΛΟ, ΟΠΛΑ ΤΟΥΣ ΕΙΝΑΙ ΟΙ ΧΑΜΗΛΕΣ ΣΥΧΝΟΤΗΤΕΣ, ΟΙ ΝΑΝΟΤΕΧΝΟΛΟΓΙΑ ΚΑΙ ΟΙ ΝΑΡΚΟ-ΟΥΣΙΕΣ ΜΕΣΩ ΤΗΣ ΔΙΑΤΡΟΦΗΣ, ΤΟΥ ΑΕΡΑ ΚΑΙ ΤΟΥ ΠΟΣΙΜΟΥ ΥΔΑΤΟΣ. ΚΑΝΕΙΣ ΑΝΘΡΩΠΟΣ ΔΕΝ ΘΑ ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΖΗΣΕΙ ΦΥΣΙΟΛΟΓΙΚΑ ΟΠΟΤΕ ΘΑ ΑΝΑΖΗΤΗΣΕΙ ΤΗ ΕΥΤΥΧΙΑ ΜΕΣΑ ΑΠΟ ΕΙΚΟΝΙΚΕΣ ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΟΤΗΤΕΣ 3D Η 5D. ΟΛΟΙ ΟΙ ΑΝΘΡΩΠΟΙ (ΕΘΕΛΟΥΣΙΑ ΠΛΕΟΝ) ΘΑ ΕΙΝΑΙ ΣΥΝΔΕΔΕΜΕΝΟΙ ΜΕ ΕΝΑ ΕΙΔΟΣ ΚΥΒΕΡΝΟΧΩΡΟΥ ΠΟΥ ΘΑ ΕΠΙΔΡΑ ΑΜΕΣΑ ΣΤΑ ΣΥΝΑΙΣΘΗΜΑΤΑ ΤΟΥΣ, ΣΤΟΝ ΕΓΚΕΦΑΛΟ ΤΟΥΣ ΚΑΙ ΣΤΟ ΝΕΥΡΙΚΟ ΤΟΥΣ ΣΥΣΤΗΜΑ, ΘΑ ΜΠΟΡΟΥΝ ΝΑ ΒΙΩΝΟΥΝ ΟΠΟΙΑΔΗΠΟΤΕ ΕΜΠΕΙΡΙΑ ΕΠΙΛΕΞΟΥΝ ΑΠΟ ΤΟ ΛΟΓΙΣΜΙΚΟ ΤΟΥ ΥΠΕΡ-ΥΠΟΛΟΓΙΣΤΗ ΚΑΙ ΘΑ ΖΟΥΝ ΜΙΑ ΚΑΤΑΣΤΑΣΗ ΕΙΚΟΝΙΚΗΣ ΝΙΡΒΑΝΑ. ΜΙΑ ΨΥΧΗ ΠΟΥ ΘΑ ΓΕΝΝΗΘΕΙ ΣΕ ΕΝΑΝ ΤΕΤΟΙΟ ΚΟΣΜΟ ΚΑΙ ΤΟ ΜΟΝΟ ΠΟΥ ΘΑ ΓΝΩΡΙΖΕΙ ΑΠΟ ΤΗΝ ΠΑΙΔΙΚΗ ΤΗΣ ΗΛΙΚΙΑ ΕΙΝΑΙ ΑΥΤΗ Η ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΟΤΗΤΑ ΘΑ ΚΑΙ ΕΧΕΙ ΕΛΑΧΙΣΤΑ ΠΕΡΙΘΩΡΙΑ ΑΦΥΠΝΙΣΗΣ ΚΑΙ ΑΝΤΙΛΗΨΗΣ ΤΗΣ ΤΡΙΠΛΗΣ ΠΑΓΙΔΑΣ! 


                


          ΠΟΛΥ ΝΟΜΙΖΟΥΝ ΟΤΙ ΟΙ ΕΡΠΕΤΟ-ΔΡΑΚΟΙ ΕΠΙΚΥΡΙΑΡΧΟΙ ΘΕΛΟΥΝ ΕΝΑΝ ΚΟΣΜΟ ΓΕΜΑΤΟ ΚΑΤΑΣΤΡΟΦΕΣ, ΠΟΛΕΜΟΥΣ ΚΑΙ ΔΥΣΤΥΧΙΑ, ΛΑΘΟΣ ΝΟΜΙΖΟΥΝ! ΘΕΛΟΥΝ ΕΝΑΝ ΚΟΣΜΟ ΓΕΜΑΤΟ ΜΕ ΨΕΥΤΙΚΗ ΧΑΡΑ ΚΑΙ ΕΙΚΟΝΙΚΗ ΑΓΑΠΗ ΩΣΤΕ ΟΙ ΑΝΘΡΩΠΟΙ ΝΑ ΕΚΛΥΟΥΝ ΔΥΝΑΤΑ ΣΥΝΑΙΣΘΗΜΑΤΑ (ΕΣΤΩ ΚΑΙ ΑΝ ΠΡΟΚΑΛΟΥΝΤΑΙ ΑΠΟ ΕΙΚΟΝΙΚΕΣ ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΟΤΗΤΕΣ) ΓΙΑ ΝΑ ΜΠΟΡΟΥΝ ΝΑ ΤΡΕΦΟΝΤΑΙ ΜΕ ΚΑΘΑΡΗ ΕΝΕΡΓΕΙΑΚΗ ΤΡΟΦΗ. ΘΕΛΟΥΝ ΑΚΟΜΗ ΚΑΙ Η ΤΡΟΦΗ ΜΑΣ ΝΑ ΕΙΝΑΙ ΟΣΟ ΠΙΟ ΚΑΘΑΡΗ ΓΙΝΕΤΑΙ, ΓΙΑ ΝΑ ΕΧΟΥΝ ΕΝΑ ¨ΕΚΤΡΟΦΕΙΟ ΑΝΘΡΩΠΩΝ¨ ΥΨΗΛΩΝ ΠΡΟΔΙΑΓΡΑΦΩΝ. ΑΝΑΓΚΑΖΟΝΤΑΙ ΟΜΩΣ ΝΑ ΔΗΜΙΟΥΡΓΗΣΟΥΝ ΑΚΡΑΙΕΣ ΑΡΝΗΤΙΚΕΣ ΚΑΤΑΣΤΑΣΕΙΣ ΓΙΑ ΜΙΚΡΟ ΧΡΟΝΙΚΟ ΔΙΑΣΤΗΜΑ (ΤΟ ΔΙΑΣΤΗΜΑ ΠΟΥ ΜΑΣ ΕΡΧΕΤΑΙ) ΓΙΑ ΔΥΟ ΣΗΜΑΝΤΙΚΟΥΣ ΛΟΓΟΥΣ, ΑΦΕΝΟΣ ΓΙΑΤΙ Η ΙΔΙΑ Η ΓΑΙΑ ΘΑ ΠΡΟΒΕΙ ΣΕ ΤΡΟΜΕΡΕΣ ΑΝΑΚΑΤΑΤΑΞΕΙΣ, ΟΠΟΤΕ ΘΑ ΕΚΜΕΤΑΛΛΕΥΤΟΥΝ ΤΟ ΓΕΓΟΝΟΣ ΑΥΤΟ, ΑΦΕΤΕΡΟΥ ΜΕΣΑ ΣΤΟ ΣΧΕΔΙΟ ΤΟΥΣ ΝΑ ΕΙΝΑΙ ΠΡΟΚΛΗΘΕΙ ΚΑΚΟ ΩΣΤΕ ΝΑ ΕΡΘΟΥΝ ΣΑΝ ΣΩΤΗΡΕΣ ΚΑΙ ΝΑ ΦΤΙΑΞΟΥΝ ΕΝΑΝ ΕΠΙΓΕΙΟ ΠΑΡΑΔΕΙΣΟ ΠΟΥ ΔΕΝ ΘΑ ΕΙΝΑΙ ΤΙΠΟΤΑ ΑΛΛΟ ΠΑΡΑ ΕΝΑ ΑΝΘΡΩΠΙΝΟ ΕΚΚΟΛΑΠΤΗΡΙΟ!

ΑΝΘΡΩΠΕ ΜΗΝ ΕΙΣΑΙ ΕΥΚΟΛΟΠΙΣΤΟΣ, ΤΑ ΣΧΕΔΙΑ ΤΩΝ ΣΚΟΤΕΙΝΩΝ ΤΑ ΓΝΩΡΙΖΕΙΣ, ΔΕΝ ΕΧΕΙΣ ΕΡΘΕΙ ΕΔΩ ΓΙΑ ΝΑ ΠΡΟΣΚΟΛΛΗΘΕΙΣ ΣΤΗΝ ΥΛΗ ΟΥΤΕ ΝΑ ΓΙΝΕΙΣ ΚΑΤΟΧΟΣ ΝΕΩΝ ΤΕΧΝΟΛΟΓΙΚΩΝ ΕΠΙΤΕΥΓΜΑΤΩΝ, ΗΡΘΕΣ ΓΙΑ ΝΑ ΘΥΜΗΘΕΙΣ ΤΗΝ ΑΛΗΘΕΙΑ ΚΑΙ ΝΑ ΜΠΟΡΕΣΕΙΣ ΝΑ ΑΠΕΓΚΛΩΒΙΣΕΙΣ ΜΑΖΙ ΣΟΥ ΟΣΑ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΑΔΕΡΦΙΑ ΣΟΥ ΜΠΟΡΕΙΣ. ΞΕΧΝΑ ΟΤΙ ΣΟΥ ΕΜΑΘΑΝ, ΟΤΙ ΣΟΥ ΔΙΔΑΞΑΝ ΚΑΙ ΟΤΙ ΣΟΥ ΕΒΑΛΑΝ ΣΤΟΝ ΕΓΚΕΦΑΛΟ ΣΟΥ! ΑΔΕΙΑΣΕ ΤΑ ΟΛΑ ΚΑΙ ΞΕΚΙΝΑ ΜΟΝΟΣ ΣΟΥ ΝΑ ΒΡΕΙΣ ΤΗΝ ΑΛΗΘΕΙΑ, ΑΚΟΜΗ ΥΠΑΡΧΕΙ ΕΛΠΙΔΑ, ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΚΡΑΤΗΣΟΥΜΕ ΨΗΛΑ ΤΟ ΑΝΑΣΤΗΜΑ ΜΑΣ ΚΑΙ ΝΑ ΑΝΤΕΞΟΥΜΕ ΛΙΓΟ ΑΚΟΜΗ ΤΟΥΤΟ ΤΟ ΚΑΚΟΓΟΥΣΤΟ ΑΣΤΕΙΟ ΠΟΥ ΟΝΟΜΑΖΟΥΜΕ ΖΩΗ. ΔΕΝ ΕΙΜΑΣΤΕ ΜΟΝΟΙ ΜΑΣ, ΠΟΤΕ ΔΕΝ ΜΑΣ ΑΦΗΣΑΝ ΤΑ ΟΥΡΑΝΙΑ ΑΔΕΡΦΙΑ ΜΑΣ, ΠΑΛΕΨΕ ΜΕΧΡΙ ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΣΤΙΓΜΗ, ΜΗΝ ΠΟΥΛΗΘΕΙΣ ΓΙΑ ΤΙΠΟΤΑ, ΜΗΝ ΓΟΝΑΤΙΣΕΙΣ ΓΙΑ ΚΑΝΕΝΑ ΥΛΙΚΟ ΑΝΤΑΛΛΑΓΜΑ ΚΑΙ ΟΤΑΝ ΘΑ ΕΡΘΕΙ Η ΩΡΑ ΤΗΣ ΝΕΜΕΣΕΩΣ ΤΟΤΕ ΤΙΠΟΤΑ ΔΕΝ ΘΑ ΜΕΙΝΕΙ ΟΡΘΙΟ ΑΠΟ ΤΟΥΤΟ ΤΟΝ ΨΕΥΤΙΚΟ ΚΟΣΜΟ.

ЭЄ ΔΙΟΓΕΝΕΙΣ ЭЄ
ΠΑΝΤΑ ΥΠΑΡΧΕΙ ΕΛΠΙΣ, ΟΣΟ ΥΠΑΡΧΟΥΝ  ¨ΑΝΘΡΩΠΟΙ¨ .....

1 σχόλιο:

  1. Ο χρόνος, το 24ωρο μας, έχει να κάνει με τον χρόνο της καθημερινής περιστροφής της γης γύρω από τον ήλιο. Επομένως για να μειωθεί το 24ωρο μας πρέπει η γη να περιστρέφεται γύρω από τον ήλιο γρηγορότερα. Αν δεν έγινε αυτό, τότε τι είναι; Είναι η προσωπική μας αίσθηση οτι περνά γρηγορότερα; Και τι την δημιουργεί; Δική μας Κυτταρική αλλαγή; Η οποία πώς έγινε, πότε και γιατί;

    ΑπάντησηΔιαγραφή