«Ποτέ δεν επιθύμησα να γίνω αρεστός στους πολλούς. Αφ' ενός, δεν κάθισα να μάθω τι αρέσει στους πολ

«Ποτέ δεν επιθύμησα να γίνω αρεστός στους πολλούς. Αφ' ενός, δεν κάθισα να μάθω τι αρέσει στους πολ
«Ποτέ δεν επιθύμησα να γίνω αρεστός στους πολλούς. Αφ' ενός, δεν κάθισα να μάθω τι αρέσει στους πολλούς·κι αφ' ετέρου, τα όσα ήξερα εγώ βρίσκονταν μακριά από τη δική τους αντίληψη». Επίκουρος: (341 π.Χ. - 270 π.Χ.)

Δευτέρα, 22 Οκτωβρίου 2012

ΟΜΑΣ ΕΛΛΗΝΩΝ. ΟΜΑΣ ¨Ε¨.


          ΠΟΛΛΑ ΕΧΟΥΝ ΓΡΑΦΤΕΙ ΓΙΑ ΤΗΝ ΠΕΡΙΒΟΗΤΗ ΟΜΑΔΑ ΕΨΙΛΟΝ ΤΑ ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ 30 ΧΡΟΝΙΑ .Ο ΑΠΛΟΣ ΝΟΥΣ ΟΥΤΕ ΜΙΑ ΕΚ ΤΩΝ ΜΥΡΙΩΝ ΔΕΝ ΔΥΝΑΤΑΙ ΝΑ ΑΠΟΚΩΔΙΚΟΠΟΙΗΣΕΙ ΤΙ ΕΣΤΙ ΟΜΑΣ Ε', ΑΦΟΥ Η ΑΟΡΑΤΗ ΚΑΙ ΑΡΡΗΤΗ ΜΥΣΤΙΚΗ ΜΥΣΤΑΓΩΓΙΚΗ ΓΝΩΣΗ, ΤΗΣ ΓΝΗΣΙΑΣ ΟΜΑΔΑΣ Ε΄ ΠΟΤΕ ΔΕΝ ΕΧΕΙ ΕΡΘΕΙ ΣΤΟ ΠΡΟΣΚΗΝΙΟ ΤΗΣ ΑΛΗΘΕΙΑΣ ΕΔΩ ΚΑΙ 1700 ΧΡΟΝΙΑ ΠΕΡΙΠΟΥ ΑΠΟ ΟΤΑΝ ΕΛΑΒΕ "ΑΝΩ" ΕΝΤΟΛΗ ΝΑ ΑΠΟΣΙΩΠΗΣΕΙ ΤΗΝ ΔΡΑΣΗ ΤΗΣ ΕΔΩ ΣΤΗ ΓΗ. Η ΓΝΗΣΙΑ ΟΜΑΔΑ Ε' ΥΠΗΡΧΕ, ΥΠΑΡΧΕΙ ΚΑΙ ΘΑ ΥΠΑΡΧΕΙ ΕΙΣ ΤΟ ΔΙΗΝΕΚΕΣ, ΓΙΑΤΙ ΕΙΝΑΙ ΟΥΡΑΝΙΑ ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΘΕΪΚΗ ΔΥΝΑΜΗ ΠΟΥ ΕΔΡΕΥΕΙ ΣΤΗ ΓΗ ΑΛΛΑ ΚΑΙ ΣΕ ΠΟΛΛΟΥΣ ΑΛΛΟΥΣ ΚΟΣΜΟΥΣ. ΟΛΑ ΤΑ ΓΝΗΣΙΑ ΑΤΟΜΑ ΤΗΣ ΟΜΑΔΑΣ Ε' ΔΕΝ ΕΧΟΥΝ ΜΕΡΟΣ ΣΥΓΚΕΝΤΡΩΣΗΣ, ΔΕΝ ΕΝΤΑΣΣΟΝΤΑΙ ΠΟΛΙΤΟΓΡΑΦΗΜΕΝΑ ΣΕ ΕΝΑ ΚΡΑΤΟΣ, ΔΕΝ ΕΧΟΥΝ ΘΡΗΣΚΕΥΤΙΚΑ ΠΙΣΤΕΥΩ, ΑΦΟΥ ΕΧΟΥΝ ΤΟ ΓΝΩΘΙ ΣΑΥΤΟΝ. ΔΕΝ ΕΧΟΥΝ ΒΑΣΕΙΣ ΕΛΕΓΧΟΥ, ΔΕΝ ΕΧΟΥΝ ΟΙΚΙΕΣ-ΕΣΤΙΕΣ ,ΔΕΝ ΕΧΟΥΝ ΤΑΜΠΕΛΕΣ ΚΑΙ ΟΥΤΕ ΠΟΛΥΑΡΙΘΜΑ ΜΕΛΗ, ΛΕΙΤΟΥΡΓΟΥΝ ΣΕ ΕΙΔΙΚΕΣ ΑΠΟΣΤΟΛΕΣ ΧΩΡΙΣ ΣΤΟΜΦΟ ΚΑΙ ΑΥΤΟΠΡΟΒΟΛΗ, ΕΙΝΑΙ ΑΠΛΑ ΑΤΟΜΑ ΠΟΥ ΖΟΥΝ ΑΝΑΜΕΣΑ ΣΤΙΣ ΓΑΙΑΝΘΡΩΠΙΝΕΣ ΚΟΙΝΩΝΙΕΣ. ΟΛΑ ΤΑ ΑΤΟΜΑ ΤΗΣ ΟΜΑΔΑΣ ΕΨΙΛΟΝ ΕΧΟΥΝ ΠΡΟΣΒΑΣΗ ΣΤΑ ΑΡΡΗΤΑ ΜΥΣΤΗΡΙΑ ΤΩΝ ΠΡΟΓΟΝΩΝ ΜΑΣ ΚΑΙ ΣΤΗΝ ΑΛΗΘΙΝΗ ΙΣΤΟΡΙΑ ΤΗΣ ΑΝΘΡΩΠΟΤΗΤΑΣ, ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΟΥΝ ΜΕ ΤΑ ΘΕΙΑ, ΜΕ ΑΛΛΕΣ ΠΡΟΣΚΕΙΜΕΝΕΣ ΑΣΤΡΙΚΕΣ ΦΥΛΕΣ ΚΑΙ ΕΝΕΡΓΟΠΟΙΟΥΝ Η ΑΠΕΝΕΡΓΟΠΟΙΟΥΝ ΔΙΑΥΛΟΥΣ ΚΑΤ΄ΕΝΤΟΛΗΝ ΠΑΝΥΨΙΣΤΩΝ ΥΠΕΡΟΝΤΟΤΗΤΩΝ. ΕΧΟΥΝ ΠΝΕΥΜΑΤΙΚΕΣ ΜΝΗΜΕΣ ΑΠΟ ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΕΣ ΖΩΕΣ, ΓΝΩΡΙΖΟΥΝ ΑΠΟ ΠΟΙΟ ΑΣΤΡΙΚΟ ΣΥΣΤΗΜΑ ΠΡΟΕΡΧΟΝΤΑΙ ΚΑΙ ΠΟΙΟΣ Ο ΣΚΟΠΟΣ ΤΗΣ ΕΝΣΑΡΚΩΣΗΣ ΤΟΥΣ ΣΤΗΝ ΠΑΡΟΥΣΑ ΧΡΟΝΙΚΗ ΣΤΙΓΜΗ. ΧΡΗΣΙΜΟΠΟΙΟΥΝ ΤΙΣ ΟΥΡΑΝΙΕΣ ΔΥΝΑΜΕΙΣ ΤΟΥΣ ΜΟΝΟ ΓΙΑ ΘΕΙΟ ΣΚΟΠΟ Η ΣΕ ΠΕΡΙΠΤΩΣΗ ΠΟΥ ΘΑ ΚΙΝΔΥΝΕΥΣΕΙ Η ΕΝΣΑΡΚΩΣΗ ΤΟΥΣ. ΚΡΑΤΟΥΝ ΕΝΕΡΓΟ ΕΝΑ ΜΕΓΑΛΟ ΠΟΣΟΣΤΟ ΤΟΥ ΕΓΚΕΦΑΛΟΥ ΤΟΥΣ. ΟΛΑ ΤΑ ΜΕΛΗ ΤΗΣ ΓΝΗΣΙΑΣ ΟΜΑΔΑΣ Ε' ΠΟΤΕ ΔΕΝ ΑΝΑΖΗΤΗΣΑΝ ΔΗΜΟΣΙΕΣ ΕΜΦΑΝΙΣΕΙΣ ΜΕ ΠΟΛΙΤΙΚΟΥΣ, ΕΡΕΥΝΗΤΕΣ, ΘΡΗΣΚΕΥΤΙΚΟΥΣ ΗΓΕΤΕΣ ΚΑΙ ΜΥΣΤΙΚΕΣ ΥΠΗΡΕΣΙΕΣ, ΠΡΑΤΤΟΥΝ ΤΙΣ ΑΠΟΣΤΟΛΕΣ ΤΟΥΣ ΑΘΟΡΥΒΑ ΚΑΙ ΑΟΡΑΤΑ.

Η ΩΡΑ ΤΗΣ ΔΗΜΟΣΙΑΣ ΥΠΕΡΔΥΝΑΜΗΣ ΤΗΣ ΓΝΗΣΙΑΣ ΟΜΑΔΑΣ Ε' ΕΡΧΕΤΑΙ ΝΑ ΔΟΥΜΕ ΠΟΥ ΘΑ ΚΡΥΦΤΕΙΤΕ ΤΩΡΑ ΟΛΟΙ ΕΣΕΙΣ ΟΙ ΔΗΘΕΝ ΑΠΕΣΤΑΛΜΕΝΟΙ ΠΟΛΥΛΟΓΑΔΕΣ, ΠΑΡΕΡΜΗΝΕΥΤΕΣ, ΣΥΚΟΦΑΝΤΕΣ, ΑΔΑΕΙΣ, ΔΕΙΣΙΔΑΙΜΟΝΕΣ, ΧΡΗΜΑΤΟΕΙΣΠΡΑΚΤΟΡΕΣ ΥΠΟΤΙΘΕΜΕΝΟΙ ΓΝΩΣΤΕΣ ΤΗΣ ΟΜΑΔΑΣ Ε΄. Η ΑΛΗΘΙΝΗ ΟΜΑΣ ΕΨΙΛΟΝ ΟΥΔΕ ΜΙΑ ΣΧΕΣΗ ΕΧΕΙ ΜΕ ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΕΙΣ, ΧΡΗΜΑΤΑ, ΤΡΑΠΕΖΕΣ, ΠΟΛΙΤΙΚΗ, ΙΔΕΟΛΟΓΙΚΑ ΚΙΝΗΜΑΤΑ, ΘΡΗΣΚΕΙΕΣ, ΜΑΣΟΝΙΑ ΚΑΙ ΛΟΙΠΕΣ ΣΤΟΕΣ- ΚΛΙΚΕΣ ΥΠΟΚΙΝΟΥΜΕΝΕΣ ΑΠΟ ΣΚΟΤΕΙΝΑ ΣΥΜΦΕΡΟΝΤΑ.

ΠΛΟΥΤΑΡΧΟΣ-ΙΑΜΒΛΙΧΟΣ-ΤΥΑΝΕΥΣ-ΑΠΟΛΛΩΔΟΡΟΣ-ΚΑΝΕΙΓΕΡΟΣ-ΔΗΜΟΚΡΙΤΟΣ-ΠΑΥΣΑΝΙΑΣ-ΘΟΥΚΙΔΙΔΗΣ-ΗΡΑΚΛΕΙΤΟΣ-ΑΙΣΧΥΛΟΣ-ΣΩΚΡΑΤΗΣ-ΠΥΘΑΓΟΡΑΣ-ΟΜΗΡΟΣ-ΗΣΙΟΔΟΣ-ΑΡΧΙΜΗΔΗΣ-ΠΙΝΔΑΡΟΣ-ΑΙΣΩΠΟΣ-ΑΡΙΣΤΟΦΑΝΗΣ


ΟΛΥΜΠΟΣ- ΔΩΔΩΝΗΣ- ΔΕΛΦΟΙ-ΨΗΛΟΡΕΙΤΗΣ-ΤΑΥΓΕΤΟΣ-ΛΕΥΚΑ ΟΡΗ-ΈΦΕΣΟΣ-ΕΛΛΑΣ-ΑΛΕΞΑΝΔΡΕΙΑ.

                                                      

                     ЭЄ   ΟΜΑΣ ΕΛΛΗΝΩΝ   ЭЄ
                               

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου