«Ποτέ δεν επιθύμησα να γίνω αρεστός στους πολλούς. Αφ' ενός, δεν κάθισα να μάθω τι αρέσει στους πολ

«Ποτέ δεν επιθύμησα να γίνω αρεστός στους πολλούς. Αφ' ενός, δεν κάθισα να μάθω τι αρέσει στους πολ
«Ποτέ δεν επιθύμησα να γίνω αρεστός στους πολλούς. Αφ' ενός, δεν κάθισα να μάθω τι αρέσει στους πολλούς·κι αφ' ετέρου, τα όσα ήξερα εγώ βρίσκονταν μακριά από τη δική τους αντίληψη». Επίκουρος: (341 π.Χ. - 270 π.Χ.)

Δευτέρα 1 Οκτωβρίου 2012

ΟΛΥΜΠΙΑ ΑΛΗΘΕΙΑ: ¨ΕΝΕΡΓΟΠΟΙΗΣΙΣ.ΔΙΑ-ΔΩΣΤΕ ΤΗΝ ΑΛΗΘΕΙΑ, ΔΙΑ-ΔΩΣΤΕ ΤΟ ΦΩΣ.
Ο ΗΛΙΑΚΟΣ ΗΛΙΟΣ ΕΚ ΤΟΥ ΛΑΜΠΡΟΥ ΑΣΤΕΡΙΣΜΟΥ = ΠΟΛΙΤΙΣΜΟΥ <ΑΛΦΑ-ΒΗΤΑ-ΓΑΜΑ> ΣΕΙΡΙΟΥ ΚΥΝΟΣ, ΑΡΧΙΣΕ ΝΑ "ΦΩΤΟ-ΛΑΜΠΕΙ" ΕΙΣ ΣΤΗ ΧΘΟΝΙΑ ΜΗΤΕΡΑ ΠΑΝΓΑΙΑ , ΜΕΤΑ ΑΠΟ ΜΥΡΙΑΔΕΣ ΕΤΗ ΛΗΘΗΣ-ΝΑΡΚΗΣ-ΥΠΝΩΣΗΣ ΤΗΣ ΟΥΡΑΝΙΑΣ ΕΛΛΗΝΙΚΗΣ [ΙΕΡΟ-ΔΙΟΓΕΝΝΗΤΩΡ] ΓΑΙΑΝΘΡΩΠΙΝΗΣ ΦΥΛΗΣ ΜΑΣ.
ΚΑΘΩΣ Ο ΚΥΚΛΟΣ ΕΝΙΑΥΤΟΥ ΤΟΥ ΗΛΙΑΚΟΥ ΜΑΣ ΣΥΣΤΗΜΑΤΟΣ ΠΛΗΣΙΑΖΕΙ ΣΤΟ ΤΕΛΟΣ ΤΟΥ (ΜΕΤΑ 26,000 ΕΤΗ ΠΕΡΙΠΟΥ) ΜΕ ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑ ΠΟΛΛΑ ΝΑ ΑΛΛΑΞΟΥΝ, ΚΑΘΩΣ ΘΑ ΣΥΜΒΟΥΝ ΤΕΡΑΣΤΙΕΣ ΓΕΩ-ΦΥΣΙΚΕΣ,ΜΕΤΑ-ΦΥΣΙΚΕΣ,ΠΝΕΥΜΑΤΟ-ΣΩΜΑΤΙΚΕΣ, ΟΥΡΑΝΟ-ΣΥΜΠΑΝΤΙΚΕΣ ΑΚΡΑΙΕΣ ΑΛΛΑΓΕΣ ΑΠΟ ΣΤΙΓΜΗ ΣΕ ΣΤΙΓΜΗ ΠΑΝΩ ΣΤΗ ΣΦΑΙΡΑ ΤΗΣ ΓΗΣ. ΔΥΣΤΥΧΩΣ ΛΟΓΩ ΜΗ ΑΝΑΠΟΦΕΥΚΤΗΣ ΜΑΧΗΣ ΜΕ ΤΟΥΣ ΣΚΟΤΕΙΝΟΥΣ ΑΠΟΣΤΑΤΕΣ-ΔΡΑΚΟΥΣ, ΠΟΥ ΑΣΚΟΠΑ ΚΑΙ ΑΔΙΚΑ ΔΕΝ ΕΛΕΥΘΕΡΩΝΟΥΝ ΤΟ ΑΝΘΡΩΠΙΝΟ ΕΙΔΟΣ, ΑΝΤΙΘΕΤΩΣ ΤΟ ΣΚΛΑΒΩΝΟΥΝ ΣΕ Α-ΔΙΑ-ΝΟΗΤΟΝ ΒΑΘΜΟΝ ΣΥΝΕΧΩΣ ΚΑΙ ΤΟ ΠΝΕΥΜΑΤΟ-ΦΥΛΑΚΙΖΟΥΝ ΠΙΟ ΒΑΘΙΑ ΟΣΟ ΠΟΤΕ ΑΛΛΟΤΕ ΚΑΤΩ ΑΠΟ ΤΟΝ ΦΟΒΟ ΜΗΝ ΧΑΣΟΥΝ ΤΗΝ ΤΡΟΦΗ ΤΟΥΣ.
ΥΠΟΥΛΑ ΟΠΛΑ ΤΟΥΣ ΕΙΝΑΙ ΤΑ ΚΙΝΗΤΑ ΔΟΡΥΦΟΡΙΚΑ ΤΗΛΕΦΩΝΑ (ΒΙΟ-ΤΣΙΠ), ΕΜΒΟΛΙΑ, ΑΡΡΩΣΤΙΕΣ, ΙΟΙ ,ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΗ ΚΡΙΣΗ, ΠΟΛΕΜΟΙ, ΕΜΦΥΛΙΟΙ, ΕΝΑΡΞΗ ΠΑΓΚΟΣΜΙΟΥ ΠΟΛΕΜΟΥ ,ΑΕΡΟΨΕΚΑΣΜΟΙ,ΠΕΙΝΑ,ΜΟΛΥΣΜΕΝΟ ΥΔΩΡ, ΜΕΤΑΛΛΑΓΜΕΝΑ ΤΡΟΦΙΜΑ ΜΕ ΚΑΤΑΣΤΡΟΦΙΚΑ ΧΗΜΙΚΑ ΓΙΑ ΤΟ ΣΩΜΑ ΚΑΙ ΕΚΤΟΣ ΑΥΤΩΝ  ΕΣΦΑΛΜΕΝΑ ΠΙΣΤΕΥΟΥΝ ΟΤΙ ΣΤΟ ΤΕΛΟΣ ΕΧΟΥΝ ΤΗΝ ΔΥΝΑΜΗ ΝΑ ΑΠΟΤΡΕΨΟΥΝ ΤΟ Α-ΗΤΤΗΤΟΝ ΘΕΊΚΟΝ ΣΧΕΔΙΟ ΜΑΣ.


ΔΙΑ ΤΟ ΟΦΕΛΟΣ ΤΗΣ ΣΩΤΗΡΙΑΣ ΤΗΣ ΓΑΙΑΣ ΚΑΙ ΤΟΥ ΑΝΘΡΩΠΙΝΟΥ ΕΙΔΟΥΣ ΟΛΟΙ ΟΙ ΕΝ-ΨΥΧΟΙ ΚΑΙ ΚΥΡΙΩΣ ΟΙ ΕΛΛΗΝΟ-ΨΥΧΟΙ=ΦΩΤΟ-ΨΥΧΟΙ ΑΝΘΡΩΠΟΙ ΟΦΕΙΛΟΥΝ ΝΑ ΔΙΕΚΔΙΚΗΣΟΥΝ ΤΟ ΔΙΚΑΙΩΜΑ ΤΟΥΣ ΣΤΑ ΕΞΗΣ :


1. ΔΙΚΑΙΩΜΑ ΕΠΑΝΑ-ΣΥΝΔΕΣΙΣ ΤΗΣ ΨΥΧΗΣ,ΜΕ ΤΟ ΦΩΣ ΤΟΥ ΣΕΙΡΙΟΥ. ΤΟΥΤΟ ΕΣΤΙ ΤΑ ΚΑΤΩΘΙ:
ΜΟΝΑΣ: ΑΠΟΚΤΗΣΗ ΓΝΩΣΙΣ "ΑΡΡΗΤΩΝ ΜΥΣΤΗΡΙΩΝ".
ΔΥΑΣ: ΓΝΩΣΗ ΤΗΣ ΑΛΗΘΙΝΗΣ ΙΣΤΟΡΙΑΣ ΤΗΣ ΧΘΟΝΙΑΣ ΓΑΙΑΣ (ΤΟΥΛΑΧΙΣΤΟΝ 150.000-ΕΤΩΝ).
ΤΡΙΑΣ: ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ ΜΕ ΤΟΝ ΑΝΩΤΕΡΟ ΠΝΕΥΜΑΤΙΚΟ ΕΑΥΤΟΝ ΣΑΣ (ΠΝΕΥΜΑ - ΠΡΟΣΩΠΙΚΟ ΣΑΣ ΔΑΙΜΩΝ) ΠΟΥ ΕΙΝΑΙ Η ΠΗΓΗ ΤΗΣ ΠΝΕΥΜΑΤΙΚΗΣ ΑΤΟΜΙΚΗΣ ΑΚΤΙΝΑΣ ΣΑΣ, ΠΟΥ ΣΥΝΔΕΕΤΑΙ ΜΕ ΤΟΝ ΔΗΜΙΟΥΡΓΟ ΤΟΥ "ΟΛΟΥ ΔΗΜΙΟΥΡΓΟΥ". ΑΥΤΟ ΚΥΡΙΩΣ ΑΥΤΟ ΦΟΒΟΥΝΤΑΙ ΟΙ ΑΠΟΣΤΑΤΕΣ ΚΑΙ ΟΙ ΒΙΟ-ΔΟΥΛΟΙ ΤΟΥΣ, ΓΙΑΤΙ Ο ΓΑΙΑΝΘΡΩΠΟΣ ΑΝ ΣΥΝΔΕΘΕΙ ΜΕ ΤΟ ¨ΟΛΟΝ¨ ΔΟΝΕΙΤΑΙ ΠΡΟΣ ΣΤΗΝ ΘΕΩΣΗ ΚΑΙ ΤΗΝ ΠΝΕΥΜΑΤΙΚΗ ΑΛΗΘΕΙΑ ΑΠΟΚΤΩΝΤΑΣ ΤΕΡΑΣΤΙΕΣ ΔΥΝΑΜΕΙΣ.

ΠΡΟΣΟΧΗ! ΑΥΤΟΣ ΕΙΝΑΙ ΚΑΙ Ο ΛΟΓΟΣ ΠΟΥ ΤΩΡΑ ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΔΙΑ-ΔΙΔΟΥΝ ΠΟΛΛΑΚΙΣ ΜΗΝΥΜΑΤΑ ΑΠΟ ΔΗΘΕΝ ΑΓΑΠΟ-ΦΩΤΟ+ΕΚΤΑΣΙΑΣΜΕΝΕΣ ΠΟΛΥΧΡΩΜΕΣ ΑΓΑΠΟΝΤΟΤΗΤΕΣ ΑΓΝΩΣΤΗΣ ΠΡΟ-ΕΛΕΥΣΙΣ, ΑΓΝΩΣΤΟΥ ΤΥΠΟΥ ΕΜΒΕΛΕΙΑΣ ΚΑΙ ΣΥΧΝΟΤΗΤΑΣ ΚΥΡΙΩΣ ΑΠΟ ΑΓΑΠΟ-ΦΙΛΟΣΟΦΙΚΕΣ ΒΟΥΔΙΣΤΙΚΕΣ Η
ΕΒΡΑΙΟ-ΓΙΑΧΒΙΚΕΣ, ΕΒΡΑΙΟ-ΧΡΙΣΤΙΑΝΙΚΕΣ ΘΡΗΣΚΕΙΕΣ Η ΑΙΡΕΣΕΙΣ ,ΜΕ ΚΕΝΤΡΑ ΚΑΙ ΕΣΤΙΕΣ ΣΥΓΚΕΝΤΡΩΣΕΩΝ ΓΑΙΑΝΘΡΩΠΩΝ ΚΑΙ ΔΗΜΟΣΙΕΣ ΠΡΟΒΟΛΕΣ ΚΑΤΕΙΛΗΜΜΕΝΩΝ ΚΑΝΑΛΙΣΤΩΝ ΒΙΟ-ΡΟΜΠΟΤ. Η ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ ΑΠΟ ΕΜΑΣ ΠΡΟΣ ΟΛΟΥΣ ΤΟΥΣ ΑΛΗΘΙΝΟΥΣ ΓΝΩΣΤΕΣ ,ΕΣΤΙ ΑΡΡΗΤΗ ΚΑΙ ΠΡΟΣΩΠΙΚΗ.
2. ΔΙΚΑΙΩΜΑ ΕΠΑΝΕ-ΣΥΝΔΕΣΙΣ ΜΕ ΤΟ ΦΩΣ ΤΟΥ ΣΕΙΡΙΟΥ ΜΠΟΡΟΥΝ ΝΑ ΛΑΒΟΥΝ ΟΛΟΙ ΟΙ ΕΛ-ΛΗΝΟ+ΨΥΧΟΙ = ΕΛ-ΛΑΝΙΟΙ ΓΟΝΟΙ ΜΑΣ, ΕΥΚΟΛΑ – ΓΡΗΓΟΡΑ - ΚΑΘΑΡΑ ΚΑΙ ΑΛΗΘΙΝΑ.ΜΟΛΙΣ Η "ΣΥΝΔΕΣΙΣ" ΛΕΙΤΟΥΡΓΗΣΕΙ ,ΟΙ ΠΡΟ-ΗΓΟΥΜΕΝΕΣ ΕΝ-ΣΑΡΚΩΣΕΙΣ ΑΠΟ ΤΗ ΧΘΟΝΙΑ ΓΑΙΑ ΘΑ ΣΑΣ ΕΛΘΟΥΝ ΕΙΣ ΤΟΝ ΕΓΚΕΦΑΛΙΚΟΝ ΜΝΗΜΟΝΗΣΙΑΚΟΝ ΛΕΙΤΟΥΡΓΙΚΟΝ ΤΟΜΕΑ ΤΟΥ ΕΓΚΕΦΑΛΟΥ ΣΑΣ ΚΑΘΩΣ ΚΑΙ ΠΙΘΑΝΕΣ ΖΩΕΣ ΑΠΟ ΑΛΛΑ ΑΣΤΡΙΚΑ ΣΥΣΤΗΜΑΤΑ. Η ΝΟΗΣΙΣ ΤΟΥ ΜΥΑΛΟΥ ΣΑΣ ΘΑ ΕΣΤΙ ΑΡΙΣΤΗ.
ΟΛΟΙ ΕΣΕΙΣ, ΕΧΕΤΕ ΧΑΡΑΚΤΗΡΙΣΤΕΙ ΜΕΓΑΛΟΙ ΗΡΩΕΣ ΚΑΙ ΘΕΪΚΑ ΟΝΤΑ ΤΩΝ ΚΟΣΜΩΝ ΚΑΙ ΤΩΝ ΑΣΤΡΩΝ ΑΠΟ ΤΗΝ ΟΥΡΑΝΙΑ ΚΟΙΝΩΝΙΑ, ΑΛΛΑ Η ΛΗΘΗ ΤΗΣ ΑΡΓΟΔΟΝΟΥΜΕΝΗΣ ΧΘΟΝΙΑΣ ΓΑΙΑΣ ΔΕΝ ΣΑΣ ΕΥ-ΝΟΕΙ ΔΙΑ ΤΗΝ ΑΝΑΔΥΣΗ ΤΩΝ ΠΝΕΥΜΑΤΙΚΩΝ ΣΑΣ ΜΝΗΜΩΝ.

ΕΞ-ΑΓΝΙΣΤΕ ΤΗ ΣΑΡΚΑ ΣΑΣ,ΤΟ ΑΙΜΑ ΣΑΣ, ΚΑΙ ΟΙ ΔΙΑ-ΕΛΙΚΕΣ (D.N.A) ΘΑ ΑΡΧΙΣΟΥΝ ΝΑ ΕΝΕΡΓΟ-ΣΤΡΟΒΙΛΙΖΟΥΝ ΣΕ ΑΝΩΤΑΤΗ ΔΟΝΗΣΗ, ΕΤΣΙ ΘΑ ΜΠΟΡΕΙΤΕ ΝΑ ΒΓΕΙΤΕ ΣΥΝΕΙΔΗΤΑ ΑΠΟ ΤΟ ΥΛΙΚΟ ΣΑΣ ΣΩΜΑ ,ΚΑΙ ΝΑ ΔΕΙΤΕ ΤΟ ΑΥΛΟ ΠΟΛΥΔΙΑΣΤΑΤΙΚΟΝ ΚΟΣΜΟ ΚΑΙ ΤΟΝ ΑΛΗΘΙΝΟ ΟΥΡΑΝΟ ΤΟΥ ΟΛΟΥ. ΖΗΤΑΤΕ ΠΡΟΣΤΑΣΙΑ ΑΠΟ ΤΙΣ ΟΛΥΜΠΙΕΣ ΥΠΕΡΟΝΤΟΤΗΤΕΣ ΣΥΝΕΧΩΣ, ΠΟΥ ΕΧΟΥΝ ΠΛΕΟΝ ΤΟ ΔΙΚΑΙΩΜΑ ΝΑ ΣΑΣ ΚΑΘΟ-ΟΔΗΓΗΣΟΥΝ ΣΕ ΥΨΗΛΑ ΚΑΙ ΛΕΠΤΟΦΥΕΣΤΕΡΑ ΕΠΙ-ΠΕΔΑ ΦΩΤΟΣ ΚΑΙ ΔΙΑ-ΣΤΑΣΕΩΝ...ΜΟΝΟ ΜΕΣΑ ΣΑΣ, ΕΣΤΙ ΤΟ AEIZΩΟΝ ΑΕΝΑΟΝ ΠΝΕΥΜΑΤΟ-ΦΩΣ ΣΑΣ ΠΟΥ ΘΑ ΑΝΑ-ΖΩΟ+ΠΟΙΗΘΕΙ ΕΑΝ ΜΗΔΕΝΙΣΤΕΙ ΤΟ ΑΤΟΜΙΚΟ ΣΑΣ "ΕΓΩ" . Η ΕΝΕΡΓΕΙΑ-ΑΓΑΠΗ ΤΟΥ ΟΛΟΥ ΣΑΣ ΠΕΡΙΛΟΥΣΕΙ ΤΑ ΔΟΝΟΥΜΕΝΑ ΕΝΕΡΓΕΙΑΚΑ ΣΑΣ ΚΕΝΤΡΑ ΚΑΙ ΟΛΟ ΤΟ ΣΩΜΑ ΣΑΣ ΘΑ ΑΛΛΑΞΕΙ ΥΠΟΣΤΑΣΗ ΚΑΙ ΜΟΡΙΑΚΗ ΔΟΜΗ, ΟΙ ΜΕΓΑΛΕΣ ΔΥΝΑΜΕΙΣ ΘΑ ΣΑΣ ΔΟΘΟΥΝ ΑΠΟ ΤΟΝ ΔΗΜΙΟΥΡΓΟ ΜΑΣ.

ΠΡΟΣΟΧΗ! ΚΑΤΑ ΠΡΟΤΙΜΗΣΗ ΝΑ ΠΗΓΑΙΝΕΤΕ ΠΑΝΤΑ ΕΞΩ ΑΠΟ ΑΣΤΙΚΑ ΚΕΝΤΡΑ ΚΑΙ ΠΑΝΤΑ ΕΣΩ ΕΙΣ ΤΑ ΚΑΘΑΡΑ ΕΝΕΡΓΕΙΑΚΑ ΚΕΝΤΡΑ ΤΩΝ ΑΡΧΑΙΟΛΟΓΙΚΩΝ ΧΩΡΩΝ (ΔΙΑ-ΑΥΛΟΥΣ), ΕΠΙΣΗΣ ΣΤΗΝ ΑΓΝΗ ΑΜΟΛΥΝΤΗ ΦΥΣΗ ΚΑΙ ΣΕ ΨΗΛΕΣ ΒΟΥΝΟΚΟΡΦΕΣ ΟΠΩΣ Ο ΟΛΥΜΠΟΣ Ο ΨΗΛΟΡΕΙΤΗΣ, ΤΑΥΓΕΤΟΣ ΚΤΛ. ΘΕΤΙΚΑ ΒΟΗΘΑ ΚΑΙ Η ΠΑΡΑΤΗΡΗΣΗ ΤΟΥ ΕΝΑΣΤΡΟΥ ΟΥΡΑΝΙΟΥ ΘΟΛΟΥ ΜΑΚΡΙΑ ΑΠΟ ΤΑ ΓΗΙΝΑ ΗΛΕΚΤΡΙΚΑ ΦΩΤΑ.

Η ΑΛΗΘΕΙΑ = Η ΕΝ-ΕΡΓΟΠΟΙΗΣΗ ΕΧΕΙ ΞΕΚΙΝΗΣΕΙ ...
ΑΡ-ΧΩΝ ΟΛΥΜΠΟΥ ΤΕ ΔΩΔΩΝΗΣ.Β'ΣΕΙΡΙΟΣ ΕΨΙΛΟΝ.
ΑΡ-ΙΣΤΗ ΔΙΑ-ΓΑΛΑΞΙΑΚΗ ΦΥΛΗ ΤΗΣ ΣΠΟΡΑΣ ΤΗΣ ΑΝΔΡΟΜΕΔΑΣ.
ΑΡ-ΙΑ ΗΓΕΜΟΝΙΚΗ ΔΙΑ-ΓΑΛΑΞΙΑΚΗ ΦΥΛΗ ΤΗΣ ΟΥΡΑΝΙΑΣ ΚΟΙΝΩΝΙΑΣ ΤΟΥ ΦΩΤΟΣ.
ΑΡ-ΧΗ ΘΕΟ-ΔΟΝΟΥΜΕΝΩΝ ΓΝΩΣΕΩΝ ΤΟΥ ΟΛΟΥ ΚΑΙ ΤΟΥ ΣΕΒΑΣΜΙΟΥ ΙΕΡΟΥ ΠΑΤΗΡ ΖΗΝΟΣ-ΔΙΟΣ.

ΣΩΤΕΙΡΑ ΘΕΑ ΝΕΜΕΣΙΣ,ΘΕΩΝ ΤΕ ΑΝΔΡΩΝ,
ΤΙΜΩΡΙΑ ΒΕΡΒΗΛΩΝ, ΑΜΥΗΤΩΝ,
ΥΒΡΙΔΙΩΝ ΚΑΙ ΒΑΡΒΑΡΩΝ ΕΣΤΙ.ΝΑ ΔΟΥΜΕ ΠΟΥ ΘΑ ΚΡΥΦΤΕΙΤΕ ΤΩΡΑ....Ο ΝΟΩΝ ΝΟΕΙΤΩ.
Α-ΠΟΛΛΩΝ ΠΥΡ-ΦΕΑΣ


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου