«Ποτέ δεν επιθύμησα να γίνω αρεστός στους πολλούς. Αφ' ενός, δεν κάθισα να μάθω τι αρέσει στους πολ

«Ποτέ δεν επιθύμησα να γίνω αρεστός στους πολλούς. Αφ' ενός, δεν κάθισα να μάθω τι αρέσει στους πολ
«Ποτέ δεν επιθύμησα να γίνω αρεστός στους πολλούς. Αφ' ενός, δεν κάθισα να μάθω τι αρέσει στους πολλούς·κι αφ' ετέρου, τα όσα ήξερα εγώ βρίσκονταν μακριά από τη δική τους αντίληψη». Επίκουρος: (341 π.Χ. - 270 π.Χ.)

Σάββατο 23 Φεβρουαρίου 2013

ΜΗΝ ΚΑΘΕΣΑΙ……ΑΔΡΑΞΕ…..ΤΟ ΔΕΥΤΕΡΟΛΕΠΤΟ (Μέρος Τρίτο).


Συνέχεια...

ΜΕΡΟΣ ΤΡΙΤΟ
Στην Τρίτη διάσταση που βιώνουμε εδώ στον πλανήτη γη, έχουμε «εγκλωβιστεί» ως είδος αρκετό διάστημα και υπήρχε έως τώρα περιορισμός στο τι μπορούσαμε να βιώσουμε.....ώστε να αντιληφθούμε την εικονική «πραγματικότητα» που μας λανσάρουν εδώ και χρόνια.
Ηλεκτρομαγνητικά ελεγχόμαστε με τέτοιο τρόποόμως ώστε δημιουργούμε ΕΜΠΕΙΡΙΕΣ σ’ ένα συγκεκριμένο φάσμα πραγματικότητας. 
Όμως με την ΕΛΕΥΘΕΡΗ ΣΚΕΨΗ ο καθένας μας δημιουργεί κινητική πραγματικότητα.
Η ΣΚΕΨΗ μας προηγείται από την ΕΜΠΕΙΡΙΑ μας.
Απλά σκεφτείτε να κάνετε κάτι ΩΦΕΛΙΜΟ γύρω σας, στο περιβάλλον σας. Στοχοποιήστε και ρίξτε το βέλος σας. Κατόπιν θα βιώσετε την ΕΜΠΕΙΡΙΑ που είναι καθρέπτισμα του τι σκέπτεστε.
Οι ΣΚΕΨΕΙΣ μας δημιουργούν τον κόσμο μας...κάθε στιγμή...κάθε λεπτό.
Η ΣΚΕΨΗ δημιουργεί την ΕΜΠΕΙΡΙΑ.
Μην πάλλεστε ανάμεσα στο ΠΑΡΕΛΘΟΝ και το ΜΕΛΛΟΝ.
ΑΔΡΑΞΤΕ ΤΗ ΣΤΙΓΜΗ. 


ΑΔΡΑΞΤΕ  ΤΟ  ΔΕΥΤΕΡΟΛΕΠΤΟ….! 


Ξυπνήστε την επόμενη μέρα και πείτε είμαι μια ΧΑΡΑ, είμαι ΑΙΣΙΟΔΟΞΟΣ, όλα θα πάνε ΚΑΛΑ. Πιστέψτε το. Δεχτείτε την ΕΥΘΥΝΗ για όσα συμμετέχετε, για ότι σας συμβαίνει και αν κάτι δεν σας αρέσει ρωτήστε τον ΕΑΥΤΟ σας με ποιον τρόπο θα το ΑΛΛΑΞΕΤΕ και να λειτουργήσετε προς ΟΦΕΛΟΣ δικό σας, αλλά και των γύρων σας.

Αν θέλετε να αλλάξει η ΚΟΙΝΩΝΙΑ, θα αλλάξει αρκεί να το στοχοποιήσετε. Ενεργοποιήστε και τους διπλανούς σας κάνοντας μία καλή πράξη, χωρίς ιδιοτέλεια. Προσφέρετε απλόχερα με αγάπη χωρίς αντάλλαγμα.

Οραματιστείτε ένα ΝΕΟ ΚΟΣΜΟ.

Μην αναπαράγετε ότι τώρα….την «βάψαμε»….ωχ έχουμε οικονομική κρίση …κλπ , αυτά μας τα «έσπειραν» για να μας χαμηλώσουν ακριβώς τους κραδασμούς μας, ώστε να μας διαβάλλουν .....τη συχνότητα.

ΑΠΑΝΤΗΣΤΕ Μ’ ΕΝΑ ΧΑΜΟΓΕΛΟ.

Βάλτε μια σφραγίδα στον ΕΑΥΤΟ σας.

ΕΠΙΚΥΡΩΣΤΕ ΤΟΝ.

Τα δικά μου «λόγια» σας παροτρύνουν, ώστε ΕΣΕΙΣ με τα δικά σας «ΛΟΓΙΑ», να μιλήσετε στον ΕΑΥΤΟ σας και να τον πείσετε ν΄ αλλάξει ΣΤΑΣΗ.

Πείστε πρώτα τον εαυτό σας και αφήστε να ασχολείστε με το τι κάνουν οι άλλοι. Να μετουσιώσετε το ΠΝΕΥΜΑΤΙΚΟ τοπίο, που θα αλλάξει την ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΟΤΗΤΑ της Γης.

ΑΔΕΛΦΙΑ ΓΙΝΕΤΕ ΖΩΝΤΑΝΟ ΠΑΡΑΔΕΙΓΜΑ ΦΩΤΟΣ ΜΕ ΤΙΣ ΠΡΑΞΕΙΣ ΣΑΣ.

ΑΝ ΜΠΟΡΕΙ ΕΝΑΣ….ΝΑ ΛΑΒΕΙ ΤΟ ΦΩΣ…ΜΠΟΡΟΥΝ ΟΛΟΙ ΝΑ ΤΟ ΠΡΑΓΜΑΤΩΣΟΥΝ…!

Αυτός ο «χρόνος» όπως τον ορίζουμε εδώ στη Γη, τώρα πλέον είναι ΠΟΛΥΤΙΜΟΣ. Ήρθε η ώρα ΣΥΝΕΛΛΗΝΑ να γίνεις «ΤΕΧΝΗΤΗΣ» του ΦΩΤΟΣ και της νέας πραγματικότητας. Η πραγματικότητα μας είναι αποτέλεσμα των σκέψεών μας. Το μόνο που χρειάζεται να κάνουμε....είναι να ΣΚΕΦΤΟΥΜΕ το πώς θέλουμε να είναι τα ΠΡΑΓΜΑΤΑ γύρω μας και έτσι θα γίνουν. Εμείς οι ΙΔΙΟΙ θα ΣΥΝΤΟΝΙΣΤΟΥΜΕ στην ΣΥΧΝΟΤΗΤΑ χρησιμοποιώντας με απλό τρόπο τη δέσμευση της αποφασιστικότητας μας και τη θέληση που θα διαθέσουμε για έναν ΝΕΟ ΚΑΙ ΚΑΛΥΤΕΡΟ  ΚΟΣΜΟ.

Δεν περιμένουμε ΒΟΗ-θΕΙΑ από κανέναν εξωγήινο παράγοντα.

Σας το λέγω πολύ απλά …αν έρθει κάποιος και εισβάλλει στο σπίτι σας παράνομα, να το παραβιάσει, τι θα κάνετε; Θα περιμένετε το γείτονα να αντιδράσει ….κι εσείς θα κάθεστε να κοιτάτε μήπως κι έρθει ο καλός γείτονας....κάποια στιγμή για να σας ζητήσει καφέ...και ως εκ τούτου....και να σας σώσει; Ή θα αντιμετωπίσετε ΜΟΝΟΙ σας την ΚΑΤΑΣΤΑΣΗ; Έτσι είναι και με τη γη.

Είναι το τωρινό μας ΣΠΙΤΙ κι ΕΜΕΙΣ οι κάτοικοι της θα αντιμετωπίσουμε κάθε ΕΠΙΔΡΟΜΗ και ΛΕΗΛΑΣΙΑ.

Μην νιώθετε ότι είσαστε «μικροί» και «αδύναμοι» κρίκοι.

Είμαστε ΔΥΝΑΤΟΙ και μπορούμε να χρησιμοποιήσουμε περισσότερο τον ΕΓΚΕΦΑΛΟ μας, πιο ενεργά και δυναμικά. 




Ένας ΑΝΘΡΩΠΟΣ μπορεί να αλλάξει το «ρου» της ιστορίας.

Ο Μέγας Αλέξανδρος όταν έκλεισε την ΠΥΛΗ της ΑΟΡΝΗΣ ΠΕΤΡΑΣ (πύλη στη μέση Ανατολή που δεν ελέγχεται εύκολα λόγω της αστάθειας της, η οποία σφραγίστηκε με εντολή της Αθηνάς και του Απόλλωνα, ώστε να γίνει απαγόρευση και ενσάρκωση αρνητικών οντοτήτων και έτσι σφραγίστηκε τελικά η κάθοδός τους. Αυτό έγινε...επίσης και για άλλο λόγο γιατί παρατηρήθηκε τότε και μία αύξηση συσσώρευσης αρνητικής ενέργειας που είχαν εκπέμψει τα ανθρώπινα όντα….ώστε να μην υπάρχει διαφυγή προς το Σύμπαν) ....στην ουσία όμως ο ΑΛΕΞΑΝΔΡΟΣ ήταν μόνος κατά αρχάς….αλλά στην πορεία κατάφερε και ΥΛΟΠΟΙΗΣΕ την ΙΔΕΑ του…και με τη βοήθεια αρκετών συνελλήνων υλοποίησε το ΕΡΓΟ του.

Έτσι κι ΕΣΕΙΣ  ΑΔΕΛΦΙΑ μην περιμένετε να γίνει ο διπλανός σας «ΑΛΕΞΑΝΔΡΟΣ»….γίνετε ΕΣΕΙΣ ….ΑΛΕΞΑΝΔΡΟΣ  στο δικό σας χώρο.

Κάντε μία μικρή ΝΙΚΗ….για να καταφέρετε στη συνέχεια ΜΕΓΑΛΥΤΕΡΗ ΝΙΚΗ.  Όλα βρίσκονται στα ΔΙΚΑ μας ΧΕΡΙΑ.

Είμαστε η «ΟΜΑΔΑ ΔΙΑΣΩΣΗΣ» του πλανήτη.

Αν δεν το πιστέψετε μέσα σας αυτό, όλα τα παραπάνω είναι ξερές λέξεις. Θέλει θάρρος και ανδρεία. Αν έχετε τα «κότσια»….πολεμήστε το ΣΚΟΤΑΔΙ. Αλλιώς είσαστε κι εσείς «κότες»...κοτοπουλάκια για σφαγή. Μάθετε πώς να κατευθύνετε αυτό που έχετε μέσα σας, να το χρησιμοποιείτε και πώς να γίνετε ΕΝΑ μ’ αυτό. Ήρθε η ώρα να αψηφήσετε τους νόμους των ανθρώπων με την ΣΥΝΕΙΔΗΤΗ σας κατεύθυνση και «ρότα» της ΕΠΙΓΝΩΣΗΣ και της ΕΝΕΡΓΕΙΑΣ σας.

ΑΔΕΛΦΙΑ έχετε δέσμευση προς τον εξυψωμένο σας ΕΑΥΤΟ.

Αφού δεσμευτείτε την ΕΝΕΡΓΕΙΑ του ΦΩΤΟΣ, την ΕΝΕΡΓΕΙΑ της ΕΞΥΨΩΣΗΣ και της ΑΝΩΤΕΡΗΣ ΣΥΧΝΟΤΗΤΑΣ, έχετε πλέον «σημαδευτεί» από τη διαδικασία και ζητάτε την επιτάχυνση της εργασίας, ΑΜΕΣΑ.

Τα βιώματά σας πείτε τα μόνον σε δεκτικούς συνανθρώπους σας....ότι είδατε κάτι να αλλάζει μέσα σας. Είμαστε στήλες ΦΩΤΟΣ. Δείτε τον ΕΑΥΤΟ σας και ως ΦΩΤΕΙΝΗ ΣΤΗΛΗ....η οποία το ΦΩΣ της φθάνει ως το ΣΥΜΠΑΝ. Όσο ζείτε μέσα στο ΦΩΣ σιγά-σιγά θα σας πλησιάσουν κι άλλοι και ο αριθμός θα αυξάνεται καθημερινά. Θυμηθείτε πόσοι λίγοι-λιγοστοί ήμασταν πριν το 1995 και πόσους ήδη γνωρίζουμε τώρα. Να σκέφτεστε ότι υπάρχουν κι άλλοι….που ίσως να μην τους ξέρουμε από κοντά αλλά και εκείνοι όμως να βιώνουν τις ίδιες ανάλογες εμπειρίες με εμάς.

Είμαστε ΦΟΡΕΙΣ ΦΩΤΟΣ  σε όλο τον πλανήτη.

Υπογράψαμε «συμβόλαιο» με το ΠΝΕΥΜΑ. Υποθήκη είναι ο ίδιος μας ο ΕΑΥΤΟΣ. Ζούμε τη «θεϊκότητά» μας  Μην γίνετε όμως ΟΣΙΟΜΑΡΤΥΡΕΣ. Απλά κάνουμε ΜΟΝΟΙ μας τις εργασίες μας και ζούμε με τρόπο που όλους όσους αγγίζουμε σπέρνουμε μέσα τους τον «Θεϊκό» μας σπινθήρα....στο «μακρινό» ταξείδι της ΑΝΑΖΗΤΗΣΗΣ.

ΑΔΕΛΦΙΑ, αν επιλέξουμε αύριο να δημιουργήσουμε τη ΧΑΡΑ, η αυριανή μέρα θα είναι ΧΑΡΟΥΜΕΝΗ. Αν επιλέξουμε αύριο να δημιουργήσουμε τη ΛΥΠΗ, η αυριανή μέρα θα είναι ΛΥΠΗΜΕΝΗ. Αυτό κάνουν και σήμερα τα μέσα μαζικής ενημέρωσης που είναι ελεγχόμενα...με τον διαρκή οικονομικό πόλεμο και όχι μόνον. Ξαφνικά μας ενημερώνουν ότι γίναμε «φτωχοί» ότι βρισκόμαστε σε μαρασμό ….έχουν βάλει φυσικά και το χεράκι τους οι συγκεκριμένοι ΠΟΛΙΤΙΚΟΙ ΠΡΟΔΟΤΕΣ της χώρας μας και γεμίζουν τον κόσμο με χαράτσια, αγωνία, σύγχυση, άγχος κι αυτό μας κρατάει μαζικά σε χαμηλούς κραδασμούς.

Πόσοι από εμάς…έπαψαν να χαμογελούν; Αναπαράγουμε όμως δυστυχώς …χωρίς να το καταλαβαίνουμε....ότι μας «πασάρουν» στην τηλεόραση… «του είπε ου Παπαδάκης του προυί στην τελεόραση....άκουσα έναν παππού να το λέει...και χέστηκε η φοράδα στου αλώνι....» και το ανατροφοδοτούμε δυστυχώς ο ένας με τον άλλον. Καλό όμως είναι να κρατούμε την ψυχραιμία μας και να βρούμε τρόπους «επιβίωσης» και μέσω αλληλεγγύης για να βοηθιόμαστε…γιατί ακόμη και με τα λίγα τα καταφέρνουμε. Ακόμη και ο οικονομικός μαρασμός που προσπαθούν να μας επιβάλλουν….αφού στην ουσία υλοποιούν τα σχέδια τους….ΕΜΑΣ  δεν μας πτοεί. Είναι μια ευκαιρία για να ενωθούμε.

ΙΣΧΥΣ ΕΝ ΤΗ ΕΝΩΣΕΙ.

Είναι η ώρα να ΑΝΤΙΔΡΑΣΟΥΜΕ και να δώσουμε ένα ηχηρό μήνυμα και στις υπόλοιπες χώρες της Ευρώπης. Φυσικά δεν είναι τυχαίο ότι «χτυπηθήκαμε» πρώτοι …! Εμείς μέσα από την ιστορία μας …έχουμε αποδείξει ότι κρύβουμε την «φλόγα» της επανάστασης.

Ποιος ξέρει ίσως η σπίθα…να γίνει σπαθί…και το προβάλλουμε ως όπλο αντίστασης. ΑΝΤΙΣΤΑΣΗ ΚΑΙ ΠΑΛΙ .....ΟΛΟΙ ΜΑΖΙ  ΜΙΑ ΓΡΟΘΙΑ.

Οι ΕΛΛΗΝΕΣ έτσι κι αλλιώς είναι απρόβλεπτοι…και αυτό το φοβούνται…!

Αλήθεια ΑΔΕΛΦΙΑ….αν σας έκανα μία ερώτηση, τι ακριβώς θα με απαντούσατε;

ΕΡΩΤΗΣΗ: Ποια είναι τα δυο πιο σημαντικά πράγματα στη ζωή σας;

Σίγουρα θα υπήρχαν ποικίλες απαντήσεις…..αλλά για μένα η απάντηση είναι ΤΟ ΣΩΜΑ μου και η ΓΗ. Αλήθεια το έχετε ποτέ σκεφτεί. Είναι τα δύο ΘΕΙΑ ΔΩΡΑ …που κατέχουμε. Είναι καθήκον να  προσέχουμε το σώμα μας, γιατί χωρίς αυτό δεν θα ήμασταν εδώ. Ως ανθρώπινο είδος οφείλουμε να τιμούμε τον «φορέα» μας, την «φωλιά» μας ….το σώμα μας.

Πάλι χωρίς την ΓΑΙΑ δεν θα είχαμε την ευκαιρία να βρισκόμασταν εδώ. Από τη στιγμή που αντιλαμβανόμαστε αυτό σημαίνει, ότι οφείλουμε να ξέρουμε τον ΤΡΟΠΟ με τον οποίο θα ΔΙΑΦΥΛΑΞΟΥΜΕ αυτά τα δύο πολύτιμα ΑΓΑΘΑ, το ΣΩΜΑ και τη ΓΗ. Το γιατί είναι ένα ζητούμενο προς έρευνα και αναζήτηση. Το σώμα και η γη είναι τώρα τα ΣΠΙΤΙΑ μας. Θέλουν αγάπη και φροντίδα.

Λειτουργήστε ως ΟΝΤΑ με ΥΨΙΣΤΗ «ΑΚΕΡΑΙΟΤΗΤΑ».





Έρχονται οι νέες πλανητικές διασταυρώσεις διαστάσεων, οι πραγματικότητες θα καταρρεύσουν, αλλά μόνον για όσους χρειάζονται να διαλυθούν οι πραγματικότητες τους. Μέσα στο σώμα μας συντελούνται διάφορες δραστηριότητες. Ελέγχετε συνέχεια την επίδραση των αλλαγών στο νευρικό σας σύστημα.

Αν θυμάστε καλά….με το εμβόλιο Η1Ν1…για όσους δυστυχώς το έκαναν …παρατηρήθηκε νευρικός κλονισμός…και ήταν μία από τις παρενέργειες του συγκεκριμένου εμβολίου…και δεν ήταν τυχαίο ασφαλώς το ότι ήθελαν να διαταράξουν και το ΝΕΥΡΙΚΟ μας ΣΥΣΤΗΜΑ…γιατί απλά με την ΕΛΕΥΣΗ του ΦΩΤΟΣ…οι ΦΩΤΟΚΩΔΙΚΟΠΟΙΗΜΕΝΕΣ ΙΝΕΣ που βρίσκονται στο ΔΝΑ …θα αλλάξουν και το νευρικό μας σύστημα όπου θα ομοιάζει σαν ένα «όχημα» που πηγαίνει από μια εθνική οδό με δύο λουρίδες κυκλοφορίας…σε μία εθνική οδό με 12 λουρίδες κυκλοφορίας. Συγχρόνως θα αποκτήσουμε μνήμες από γεγονότα που συνέβησαν ταυτόχρονα με άλλα γεγονότα.

Οι φωτοκωδικοποιημένοι κλώνοι θα ανασχηματίζονται και θ’ αρχίζουν να εκπέμπουν όσα είναι ήδη αποθηκευμένα μέσα μας και το νευρικό σύστημα θα πρέπει να είναι ικανό να τα μεταφέρει και να τα μεταφράζει.

Να γνωρίζετε ότι θα υπάρχει κοινωνική αναταραχή ανάμεσα στον κόσμο και στα κράτη και θα υπάρξουν μετακινήσεις πληθυσμών και θα  δημιουργηθεί χάος….και θα υπάρξει περίοδος αναπροσαρμογής. Όταν γίνει η αλλαγή...από την τρίτη διάσταση προς την τέταρτη θα εισχωρήσετε σ’ ένα νέο κόσμο. Την διαδικασία αυτή θα την παρακολουθήσουν κι άλλες οντότητες από άλλους πλανήτες....για τους δικούς τους λόγους ο καθένας και θα έχουν θέαση στο πως θα γίνει αυτή η διαδικασία σ’ εμάς και θα είναι παρατηρητές. Όταν γίνει η μεταβολή αυτή μια μερίδα ανθρώπων που θα έχουν πρόσβαση σ’ αυτή τη διαδικασία (γιατί απλά είναι κωδικοποιημένο το ΔΝΑ τους), θα «φύγουν» από τον πλανήτη γη κι αυτό θα επιδράσει στη συνειδητότητα της γης για όσους παραμείνουν...! Αυτά δεν θα γίνουν σε μία ημέρα. Αναλόγως με τη δόνηση και τη συχνότητα του καθενός θα βιώσουμε  με ΔΙΑΦΟΡΕΤΙΚΟ τρόπο την αλλαγή αυτή.

Η αλλαγή αυτή στη ζωή μας είναι μία «ευλογία»…είναι ΑΡΜΟΝΙΑ.

Όποιος έχει ασχοληθεί εκτενέστερα μα την Αρμονία των Συμπάντων ….μέσω της Πυθαγόρειας Φιλοσοφίας θα κατανοήσει καλύτερα αυτή την κατάσταση. Ήδη μερικοί από εσάς θα έχετε συνειδητοποιήσει ότι τίποτα δεν είναι τυχαίο….συναντήσεις με πρόσωπα …καταστάσεις….γεγονότα. Να το ξέρετε ότι την κατάλληλη στιγμή θα είσαστε στο κατάλληλο σημείο και θα το αναγνωρίζετε πλέον καθαρά και ξάστερα. Μεγάλη μερίδα συνανθρώπων μας εδώ στον πλανήτη γη βρίσκονται για την προσωπική τους ΕΞΕΛΙΞΗ.

Μιλάμε για την εξέλιξη του ΕΙΔΟΥΣ μας.

Φανταστείτε ΑΔΕΛΦΙΑ τον ΕΑΥΤΟ σας σαν ένα «χωράφι». Όποιος το καλλιεργεί «κατάλληλα» θα λάβει και «καρπούς». Είναι λοιπόν μία «φυσιολογική» εξ-έλιξις.

Τι σημαίνει ΕΞΕΛΙΞΙΣ;

ΕΞ και ΕΛΙΞΙΣ. Δηλαδή ο πρώτος τέλειος αριθμός ΕΞ(6) ο αριθμός της Ψυχής και η ΕΛΙΞΙΣ...δηλαδή ο ΕΛΙΚΑΣ του ανθρώπου, η ΥΠΟΦΥΣΙΣ που θα ΕΝΕΡΓΟΠΟΙΗΘΕΙ....για να αλλάξουμε διάσταση.

Στα αρχαία Ελληνικά Μυστήρια οι μυημένοι είχαν την δυνατότητα να έχουν πρόσβαση στις υπόλοιπες διαστάσεις και να «παίρνουν» Πληροφορίες. Η μυστικότητα ήταν επιβεβλημένη για λόγους ….ασφάλειας.

Αν ο άνθρωπος δεν «καλλιεργήσει».....προορίζεται μόνον στην ικανοποίηση των «αναγκών» του και καθίσταται δέσμιος των ενστίκτων του (επιβίωση-αναπαραγωγή-κυριαρχία) και έτσι δεν ανελίσσεται ΠΝΕΥΜΑΤΙΚΑ δια την συγκρότηση μιας οργανωμένης ΚΟΙΝΩΝΙΑΣ.

Κοινωνία σημαίνει ότι οι άνθρωποι θα γίνουν ΚΟΙΝΩΝΟΙ....δηλαδή φορείς του ΦΩΤΟΣ.

Το κάθε ένστικτο....είναι και ένα ΑΟΡΑΤΟ ΝΗΜΑ της ΑΡΙΑΔΝΗΣ, το οποίο συνδέει τους δύο ΚΟΣΜΟΥΣ ( των Δημιουργών και τω Γεννημάτων τους ), ώστε να τηρούνται ορισμένες βασικές λειτουργικές και αρχές της ΖΩΗΣ.

Είναι απλό…αν δεν υπήρχε το αίσθημα της ΠΕΙΝΑΣ θα πεθαίναμε από ΑΣΙΤΙΑ, γιατί ως μη αντιληπτή η ανάγκη...δεν αντιμετωπίζεται δεόντως. Αν επίσης δεν είχαμε το ένστικτο της σεξουαλικότητας δεν θα αναπαραγόμασταν, δεν θα γεννούσαμε και θα σταματούσε η ζωή και η εξέλιξη.

Γιατί λέτε εσείς τα «υποχθόνια» όντα να ζητούν διαρκώς την κλωνοποίηση;

Γιατί μας μολύνουν διαρκώς και έχουν περιορίσει τα σπερματοζωάρια στον αντρικό πληθυσμό ….ώστε να έχουμε σήμερα πολύ χαμηλή περιεκτικότητα γονιμότητας;

Απλά θέλουν να σταματήσει η «φυσιολογική» εξέλιξις αναπαραγωγής των ανθρώπων και να φτιάξουν ελεγχόμενα «ανθρωποειδή» …χωρίς βούληση, ώστε να είναι η μόνιμη και σίγουρη «διατροφή τους.

ΑΔΕΛΦΙΑ η ΕΝΕΡΓΟΠΟΙΗΣΙΣ μας....θαμας  φέρει αντιμέτωπους...με το ΕΙΝΑΙ μας. Τολμήστε.

Πολλοί θα αναρωτιέστε γιατί δεν γίνεται η ενεργοποίηση μας ΤΑΥΤΟΧΡΟΝΑ σε όλους. Φανταστείτε όμως …να πέσει απότομα ηλεκτρικό ρεύμα…θα καούν όλα. Φανταστείτε να πέσει απότομα μεγάλη ποσότητα νερού, σαν καταρράκτης…θα πνιγούμε όλοι. Η αφύπνιση και η ενεργοποίηση γίνεται με ΡΥΘΜΟ, ώστε να μην δημιουργηθεί άμεσο «μπλοκάρισμα». Στην ουσία η ΨΥΧΗ μας...συλλέγει εμπειρίες, τις επεξεργάζεται και τα δεδομένα τα αποκωδικοποιεί, ώστε να δει τη νέα πραγματικότητα ξεκάθαρα.

Η σπείρα είναι το «κλειδί» για να μπορέσετε να συνδεθείτε μ’ αυτό που υπάρχει μέσα σας.

Οραματιστείτε την σπείρα, η οποία θα γίνει η «γέφυρα» επικοινωνίας με το ΑΠΟΛΛΩΝΙΟΝ ΦΩΣ.

Δημιουργήστε τις αρμονικές του ήχου μέσα στο σώμα σας. Οι συχνότητες των πλανητών δημιουργούν μία οκτάβα. Ο ήχος είναι μία ΔΙΟΔΟΣ που σας συνδέει με τα ΕΝΕΡΓΕΙΑΚΑ σας ΚΕΝΤΡΑ. Νιώστε τη συγκεκριμένη συχνότητα και αποδεχτείτε την. Εσείς οι ίδιοι και το σώμα σας γίνετε «όργανο» μουσικής, όπου το ΠΝΕΥΜΑ σας θάρθει να σας πλησιάσει, όταν αγγίξετε τις αρμονικές συχνότητες. Οι συχνότητες θα ξεκλειδώσουν συγκεκριμένες πληροφορίες. Θα υπάρξει ΑΡΜΟΝΙΑ μέσα στο σώμα σας. Η ενέργεια θα ξεσηκώσει κύματα «παλιρροιακά» και θα χορεύετε σε παλμό άλλης πραγματικότητας. Πείτε λόγια καλά στους διπλανούς σας, ευχάριστα, τραγουδήστε τους το ρυθμό. Μερικοί έχετε νιώσει την σύνδεση αυτή ….αλλά όχι και την ενεργοποίηση.

Όλα ξεκινούν από την ΠΡΟΘΕΣΗ, από τη ΣΚΕΨΗ….για να φτάσουμε στη ΔΗΜΙΟΥΡΓΙΑ και την ΠΡΑΞΗ.

Καλέστε την ΣΥΧΝΟΤΗΤΑ του ΦΩΤΟΣ για να έρθει ΜΕΣΑ σας.

Γίνετε ΣΤΗΛΗ ΦΩΤΟΣ.

Να παίρνετε βαθιές αναπνοές  και κατόπιν να σκέφτεστε με τη σειρά από κάτω προς τα πάνω όλα τα ενεργειακά σας κέντρα (7+5).

ΚΑΛΕΣΤΕ  ΑΠΛΕΤΟ  ΦΩΤΟΦΩΡΟ   ΖΩΟΓΟΝΟΝ ΦΩΣ.

Πηγαίνετε στα ΙΕΡΑ μας.

Όσοι έχετε υπομονή και περιμένετε θα δείτε να γίνονται θαύματα μέσα σας. Όλα αυτά τα χρόνια περιμένατε το θαύμα έξω από εμάς…αλλά το θαύμα είναι ΜΕΣΑ μας.

Δεν χρειάζεστε ενδιάμεσο. Το διάμεσο είσαστε....ΕΣΕΙΣ οι ΙΔΙΟΙ.

Η ΘΕΤΙΚΗ σας ΕΝΕΡΓΕΙΑ είναι η ΔΥΝΑΜΗ σας.

Να έχετε θάρρος και πίστη στον ΕΑΥΤΟ σας. Εσείς είστε η ΔΥΝΑΜΗ.

Πάρτε την ΜΟΙΡΑ στα ΧΕΡΙΑ σας.

Το ΦΩΣ θα σας περιλούσει και θα σας γεμίσει ΣΥΝΕΙΔΗΤΟΤΗΤΑ.

Φιλτράρετε την ΕΝΕΡΓΕΙΑ του ΦΩΤΟΣ μέσα σας και μεταδώστε το ΦΩΣ με την ΠΑΡΟΥΣΙΑ σας,

ΗΡΘΕ Η ΩΡΑ.

 

Με εκτίμηση

ΕΛΛΑΝΙΟΣ  ΙΦΙΓΕΝΗΣ (Ε.Ι)



Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου