«Ποτέ δεν επιθύμησα να γίνω αρεστός στους πολλούς. Αφ' ενός, δεν κάθισα να μάθω τι αρέσει στους πολ

«Ποτέ δεν επιθύμησα να γίνω αρεστός στους πολλούς. Αφ' ενός, δεν κάθισα να μάθω τι αρέσει στους πολ
«Ποτέ δεν επιθύμησα να γίνω αρεστός στους πολλούς. Αφ' ενός, δεν κάθισα να μάθω τι αρέσει στους πολλούς·κι αφ' ετέρου, τα όσα ήξερα εγώ βρίσκονταν μακριά από τη δική τους αντίληψη». Επίκουρος: (341 π.Χ. - 270 π.Χ.)

Πέμπτη 21 Φεβρουαρίου 2013

ΜΗΝ ΚΑΘΕΣΑΙ……ΑΔΡΑΞΕ…..ΤΟ ΔΕΥΤΕΡΟΛΕΠΤΟ (Μέρος Πρώτο).

ΜΕΡΟΣ ΠΡΩΤΟ ...

ΑΔΕΛΦΙΑ…ως ΟΝΤΟΤΗΤΕΣ του ΦΩΤΟΣ είμαστε πολυδιάστατες προεκτάσεις ή ενσαρκώσεις της ίδιας ΟΜΑΔΑΣ ΕΝΕΡΓΕΙΩΝ, της οποίας είμαστε κι ΕΜΕΙΣ ΜΕΡΟΣ της. Ότι δεν το κατανοούμε πλήρως….δεν πρέπει και να μας φοβίζει. Ο φόβος….μας εγκλωβίζει. Οι ΑΡΝΗΤΙΚΕΣ ΟΝΤΟΤΗΤΕΣ όπως διαπιστώνουμε «παίζουν» με τους δικούς μας ΦΟΒΟΥΣ. Τα Μ.Μ.Ε.(Μέσα Μαζικής Ενημέρωσης) αφού είναι ελεγχόμενα….προσπαθούν να μας τρομοκρατούν είτε με τις ΕΙΔΗΣΕΙΣ, είτε με τα απαράδεκτα έργα….που μας δείχνουν συνεχώς βία, τρομοκρατία και κάθε είδους ανωμαλία….! Στο ίδιο σαθρό επίπεδο κυμαίνονται και τα κινηματογραφικά έργα όπως και τα παιχνίδια είτε στο διαδίκτυο, είτε στις κονσόλες σε κάθε λογής παιχνίδια…που δηλητηριάζουν τη νεολαία μας. Παρόλο που συναντάμε και βιώνουμε διάφορα στην εδώ ζωή μας και πιθανόν ίσως να μας «τρομάζουν»…εκείνο που έχει σημασία είναι η δική μας ΣΤΑΣΗ….και όχι τόσο η στάση των ΑΛΛΩΝ. Ο καθένας…κάνει τη δουλειά του….όπως συνήθως τον συμφέρει. Εμείς όμως είμαστε στον αντίποδα και οφείλουμε να αντιμετωπίσουμε τις όποιες καταστάσεις βρίσκονται εμπρός μας. Αν καταφέρουμε ΕΜΕΙΣ να είμαστε ΚΑΛΑ και γνωρίζουμε να αντιμετωπίζουμε την κάθε ΚΑΤΑΣΤΑΣΗ με ΣΥΝΕΣΗ….δεν θα μας αγγίξει τίποτα. Επειδή αρκετές φορές δεν είμαστε ΕΤΟΙΜΟΙ να αντιμετωπίσουμε τα «τεκταινόμενα» και δρούμε με μία παθητική στάση περιμένοντας βασανιστικά το σκοινί του κρεμάσματος….παίρνουμε άθελα μας και άλλους στο λαιμό μας. Αντί αυτού τολμήστε και δώστε την ΕΥΚΑΙΡΙΑ στον ΕΑΥΤΟ σας…για να τον ΓΝΩΡΙΣΕΤΕ καλύτερα ακόμη και τώρα. Εκείνο που χρειάζεται ασφαλώς να ξεδιαλύνετε αμέσως είναι η ΑΛΛΗ ΟΨΗ του ΕΑΥΤΟΥ σας.
Επειδή εδώ στη Γαία ζούμε τον «ΚΟΣΜΟ» της ΔΥΑΔΙΚΟΤΗΤΑΣ, οι μεν ΑΡΡΕΝΕΣ που έχουν τη ΛΟΓΙΚΗ, οφείλουν να ισορροπήσουν και να αναπτύξουν τα ΣΥΝΑΙΣΘΗΜΑΤΑ τους. Οι δε ΘΗΛΕΙΣ που έχουν το ΣΥΝΑΙΣΘΗΜΑ, οφείλουν να ισορροπήσουν  και να αναπτύξουν τη ΛΟΓΙΚΗ τους. Αντίστοιχα ΑΡΡΕΝΕΣ και ΘΗΛΕΙΣ  «παντρέψτε» και ισορροπήστε ανάμεσα στα δύο ΛΟΓΙΚΗ και ΣΥΝΑΙΣΘΗΜΑ και κάντε τα ΕΝΑ.
Όταν «κατεβήκατε» και «μπήκατε» στην ΠΥΚΝΟΤΗΤΑ του ΠΛΑΝΗΤΗ ΓΑΙΑ, δουλέψατε με τη ΔΙΠΛΗ ΣΠΕΙΡΑ …..που σχεδόν  (υπολειτουργεί….) κι έτσι έχετε ξεχάσει (ΛΗΘΗ) …πολλά πράγματα.
Οι έννοιες των αριθμών...που στην ουσία είναι πνεύματα...είναι ωφέλιμοι και σημαντικοί για εμάς....αρκεί να τους αποδεχτούμε.
Ο αριθμός 6 είναι μια ΣΠΕΙΡΑ…και είναι ο αριθμός της Ψυχής.
Ο αριθμός 9 είναι κι αυτός μία ΣΠΕΙΡΑ….και είναι ο αριθμός της Θεάσεως των Θείων Όντων. 
 Όλοι οι αριθμοί βλέπουν στο ΕΝΝΕΑ (Εν-Νέα)….που δηλώνει στην Αρχή του Παντός. Η αλφαβήτα μας έχει άμεση σχέση με τον αριθμό ΕΝ-ΝΕ-Α γιατί ακριβώς είναι ένας κώδικας. Δεν είναι τυχαίο που τα έμβρυα παραμένουν ΕΝΝΕΑ μήνες…έως βγουν στο φως και γίνουν μωρά. Αυτά τα μωρά....όντα όταν μεγαλώσουν οφείλουν να γνωρίσουν και αναγνωρίσουν την καταγωγή τους μέσω των αριθμών. 
Όταν τώρα γίνει η ΕΝ-ΩΣΙΣ αυτών των αριθμών θα έχουμε το διπλό ΕΛΙΚΑ (69). Όμως και η (θεά) ΑΘΗΝΑ=69….έχει τον ίδιο λεξάριθμo….και μας συνοδεύει στην εδώ ζωή μας…γιατί χωρίς τη ΣΟΦΙΑ της….είμαστε απόλυτα «γυμνοί». Όμως για να ανεβάσουμε απλά την ΣΥΧΝΟΤΗΤΑ μας…δεν αρκούν μόνο αυτοί οι αριθμοί  6 και  9. Χρειάζεται το νέο μας ΣΥΝΕΙΔΗΣΙΑΚΟ ΕΠΙΠΕΔΟ να μετατραπεί σε μία ευέλικτη κατάσταση ανάμεσα στην ΑΤΟΜΙΚΟΤΗΤΑ και τη ΣΥΛΛΟΓΙΚΗ ΣΥΝΕΙΔΗΣΗ μας. Η ευελιξία αυτή στην προκειμένη περίπτωση αφορά τη δυνατότητα να ζούμε ο καθείς μας την ατομικότητα του, αλλά συγχρόνως να μπορούμε να συνδεόμαστε και με τα ασυνείδητα επίπεδα μίας μεγαλύτερης αφυπνισμένης ομάδας. 
Όλα ΑΔΕΛΦΙΑ…είναι θέμα ΑΛΛΑΓΗΣ. Τα πάντα ρέουν σ’ έναν απέραντο ωκεανό, όπου η έλλειψη του μαγνητικού πεδίου της ΓΑΙΑΣ μας οδηγεί σε ΕΠΑΓΡΥΠΝΗΣΗ και σε γρήγορους τρόπους ζωής με τις ανάλογες αλλαγές. Ο συνδυασμός αυτός και με την άνοδο της συχνότητας Schumann (Σούμαν) είναι που μας δείχνει ακριβώς ….την ΑΝΟΔΙΚΗ μας τάση.



Οι εξελίξεις που διαδραματίζονται στην εδώ ζωή μας, με την άνοδο των συχνοτήτων Schumann, με τις κλιματικές αλλαγές, με την μείωση του μαγνητικού πεδίου, μας οδηγούν όλους μας σε μία κατάσταση έντονης «επαγρύπνησης» της συνείδησης μας και την ανάπτυξη ΝΕΩΝ ΙΚΑΝΟΤΗΤΩΝ. Έτσι αν η ΚΑΡΔΙΑ της Γης είχε καρδιακό σφυγμό….αυτό θα επέφερε ένα κυκλικό φαινόμενο διάφορων ΚΟΣΜΙΚΩΝ ΑΛΛΗΛΕΠΙΔΡΑΣΕΩΝ, με την παρεμβολή των λεπτών ηλεκτρομαγνητικών ισορροπιών με τις αλόγιστες μεγαεκπομπές (ELF)…. δηλαδή το ηλεκτρομαγνητικό κύμα χαμηλότατης συχνότητας τύπου HAARP. Η συχνότητα αυτή του γήινου μαγνητικού συντονισμού, ο λεγόμενος συντονισμός Schumann Resonance , ή αλλιώς (SR) βλέπουμε όμως ότι τα τελευταία να αυξάνεται εντυπωσιακά. Αν και φυσικά ποικίλλει μεταξύ των γεωγραφικών περιοχών για δεκαετίες….εν τούτοις η γενική μέτρηση ήταν στους 7,8 κύκλους ανά δευτερόλεπτο. Έως τώρα η συχνότητα αυτή τη θεωρούσαμε σταθερή και ας μην ξεχνάμε….ότι οι  παγκόσμιες στρατιωτικές επικοινωνίες των μεγάλων υπερδυνάμεων…..αναπτύχθηκαν πάνω σ’ αυτήν την συχνότητα (ELF/VLF milι_com_sys). Με τις νέες συνεχόμενες μετρήσεις…..όμως επιβεβαιώνεται  ότι υπάρχει μία αύξηση της συχνότητας πάνω από 11 κύκλους ανά δευτερόλεπτο, με μια συνεχιζόμενη κλιμάκωση που προβλέπεται ο «σφυγμός» της Γαίας να φτάσει έως και τα 13Ηz. Κι ενώ το γήινο μαγνητικό πεδίο μειώνεται…..το ποσοστό του γήινου «καρδιακού σφυγμού» αυξάνεται. Οπότε η Γαία συμπεριφέρεται ακριβώς όπως ένα τεράστιο «ηλεκτρικό κύκλωμα» με την ατμόσφαιρα να είναι ένας πραγματικά αδύνατος «αγωγός» και εάν δεν υπήρχε καμία πηγή επαναφόρτισής της, το υπάρχον στιγμιαίο ηλεκτρικό φορτίο της Γαίας θα εκφορτιζόταν περίπου….σε 10 λεπτά. Έτσι υπάρχει μια «ηλεκτρομαγνητική κοιλότητα» που καθορίζεται από την επιφάνεια της γης μέχρι και την εσωτερική επιφάνεια της ιονόσφαιρας περίπου στο ύψος των 55χιλ. Σε κάθε στιγμή το συνολικό ηλεκτρικό φορτίο σ’ αυτήν την κοιλότητα είναι 500.000 μονάδες Coulomb. Υπάρχει όμως και μια κάθετη τρέχουσα ροή μεταξύ του εδάφους και της ιονόσφαιρας από (1 - 3 αμπέρ Χ 10^-12) ανά τετραγωνικό μέτρο με αντίσταση της ατμόσφαιρας να είναι στα (200 Ohm) Ωμ και με δυνατότητα τάσης στα (200.000 Volt) βολτ, όταν αναλογισθούμε ότι υπάρχουν περίπου 1.000 θύελλες με κεραυνούς σε οποιαδήποτε δεδομένη στιγμή παγκοσμίως και κάθε κεραυνός παράγει περίπου (0,5 έως 1 Amper) Aμπέρ και αυτοί αποτελούν συλλογικά το μετρημένο ρεύμα στη γήινη μας «ηλεκτρομαγνητική» κοιλότητα.
Έτσι έχουμε με τον γήινο μαγνητικό συντονισμό Schumann (Σούμαν) σχεδόν μόνιμα ηλεκτρομαγνητικά κύματα που υπάρχουν σ’ αυτήν την κοιλότητα….ακριβώς όπως τα κύματα πάνω σ’ ένα ελατήριο….όπου φυσικά δεν είναι παρόντα όλη την ώρα….αλλά όμως πρέπει «να διεγερθούν» για να μπορέσουν να παρατηρηθούν και επίσης δεν προκαλούνται από κάτι το εσωτερικό μέσα στη Γαία, ή στην κρούστα του ή στον πυρήνα του. Θα λέγαμε ότι φαίνονται να αφορούν την ηλεκτρική δραστηριότητα στην ατμόσφαιρα, ιδιαίτερα κατά τη διάρκεια έντονης κεραυνικής δραστηριότητας….όπου εμφανίζονται σε διάφορες συχνότητες όπως μεταξύ 6 και 50 κύκλων ανά δευτερόλεπτο….πιο συγκεκριμένα στα 7, 8, 14 ..20 ..26 ..33 ..39 και 45 Hz, με μια καθημερινή παραλλαγή περίπου στο +/- 0,5 Hz (κύκλους ανά δευτερόλεπτο). Έτσι εφ’  όσον οι ιδιότητες της γήινης «ηλεκτρομαγνητικής» κοιλότητας παραμένουν σχεδόν ίδιες, αυτές οι συχνότητες παραμένουν κι αυτές ίδιες.

 Τώρα για να υπάρξει η ΕΝ-ΩΣΙΣ….κι εννοώ για να γίνει η επαφή μας με το ΕΝ….δηλαδή με το ΕΝ-Α….χρειάζεται μία ώ-θη-σις και συνάμα η τρίτη σπείρα, ώστε το σύμβολο να λάβει τον τριπλό ΕΛΙΚΑ.



Τότε λοιπόν αρχίζει και η ΕΝΕΡΓΟΠΟΙΗΣΙΣ μας. Είναι η διαδικασία κατά την οποία η ΥΛΗ μπαίνει.....στην υπηρεσία του ΠΝΕΥΜΑΤΟΣ.
Η ΔΗΜΙΟΥΡΓΙΑ και η ΠΟΛΛΑΠΛΟΤΗΤΑ συσπειρώνουν εκείνες  τις δυνάμεις της ΑΡΜΟΝΙΑΣ......τις αναλογίες εκείνες που συνθέτουν το ΚΥΜΑ της υψηλής συχνότητας, που όταν έρθει σε ΕΠΑΦΗ μ’ εκείνο των χαμηλών συχνοτήτων ….το ΟΔΗΓΕΙ σε ΠΑΥΣΗ και στην ΑΝΥΠΑΡΞΙΑ και περιορίζει την καταστροφή..
Το αρχέγονο σχηματικό σύμβολο του αριθμού 6 (ς) στίγμα, το έχω αποκωδικοποιήσει όπως θα θυμάστε στη λέξη ΕΛΙΞς=111. Η κάθε ΛΕΞΙΣ γίνεται ΕΛΞΙΣ γραμμάτων και περιελίσσει τον ΕΛΙΚΑ (ΕΛΙΞς) του Νου και τον καθιστά εξαιρετικά ΕΥΣΤΡΟΦΟΝ, προκειμένου να αν-ελιχθεί εις το όρος ΕΛΙΚΩΝ των ΕΝΝΕΑ ΜΟΥΣΩΝ με μουσαγέτην τον ετεροθαλή αδελφόν των, τον ΑΠΟΛΛΩΝ. Η αποκωδικοποίησις της λέξεως ΕΛΙΞς έχει σπουδαία σημασία....διότι έχει το λεξαριθμικό αποτέλεσμα με τη λέξη ΠΑΙΔΕΙΑ και ΕΝΝΕΑ, οπότε ΕΛΙΞς=ΠΑΙΔΕΙΑ=ΕΝΝΕΑ=111.....δηλαδή μας χρειάζεται η κατάλληλη ΓΝΩΣΙΣ εκείνη η οποία μας ωθεί ώστε να ανέλθουμε σε ανώτερα και υψηλότερα ΠΝΕΥΜΑΤΙΚΑ ΕΠΙΠΕΔΑ.
Το σύμβολο έξι (6) μας υποδηλώνει μία εξωστρεφή κίνηση που εξασφαλίζει την υπέρβαση και τη νέα δημιουργία και υλοποίηση καθενός επιστητού με την τριπλή συνθετική εξωστρεφή κίνηση που απαιτείται με τον αριθμό 666. Εις την ελληνικήν αλφάβητο καθέτως ορίζονται τα εξής γράμματα: ( F(ς)- Ξ – Χ ) και αριθμητικώς αντίστοιχα έχουμε (6-60-600), οπότε η εμφάνιση του αριθμού 6 στη λέξη ΕΛΙΞς=111 μας νοηματοδοτεί την έν-αρξη και εν-εργοποίηση του δεξιόστροφου έλικα 666. Δεν είναι τυχαίον ότι ο αριθμός αυτός εσκεμμένα έχει δαιμονοποιηθεί ως «σατανικός» για να τον αποφεύγουμε μιας και είναι ο αριθμός ΕΞ=6....είναι ο πρώτος ΤΕΛΕΙΟΣ ΑΡΙΘΜΟΣ…και ΑΡΙΘΜΟΣ της ΨΥΧΗΣ μας.
Αντίθετα με τον αριθμό 666, προκύπτει επαγωγικά ο σχηματισμός του αριθμού 999, δηλαδή η τριπλή εσώστρεφη κίνηση. Επίσης εις την ελληνικήν αλφάβητο καθέτως ορίζονται τα εξής γράμματα: ( θ – Q – Σαν Πι ) και αριθμητικώς αντίστοιχα έχουμε (9-90-900),....οπότε έως σήμερα είχαμε μόνον την ΘΕΑΣΗ του αριθμού  9 (ΕΝ-ΝΕ-Α) που είναι και ο ΚΩΔΙΚΑΣ της ΕΛΛΗΝΙΚΗΣ μας ΑΛΦΑΒΗΤΟΥ.
Τα αντίστοιχα γράμματα Q και (Σαν Πι) δεν έχουν αποκωδικοποιηθεί ακόμη και δεν έχουν  αποκτήσει τον αντίστοιχο λεξάριθμο…ώστε να μπορούμε να τα προσθέσουμε. Σε κάποιες λέξεις. Στην ουσία όμως υπάρχει μία δύναμη-οντότητα-η ιδέα του Ζηνός – Διός, η οποία....ως ΖΕΥΣ ζευ-γαρώνει (666), υπό την έννοια της δημιουργίας και μόνο και ως ΔΙΑΣ διαχωρίζει (999), ως απόλυτος παρατηρητής της μορφής και της τάξης των υπαρχόντων Συμπάντων και Δημιουργιών.
Η παρεμβολή του (θεού) ΦΟΙΒΟΥ-ΑΠΟΛΛΩΝΟΣ έρχεται από τα χείλη της Πυθίας, η οποία δίνοντας το τελευταίο χρησμό στο μαντείο των ΔΕΛΦΩΝ είπε τα εξής: « Έσεται Ήμαρ, ότε Φοίβος ελεύσετε και ες αεί έσεται.»….δηλαδή μας δηλώνει ότι μέσα από την διττή σημασία του, όποια και αν είναι η έκβαση της πάλης μεταξύ των δυνάμεων της δημιουργίας (666) και της καταστροφής (999), η έλευση του ΦΟΙΒΟΥ ποτέ δεν έπαψε να «έσεται», δείχνοντας έτσι ότι οι δυνάμεις της δημιουργίας είναι πάντοτε και εξ ορισμού τους....οι ισχυρότερες και οι μόνες οι οποίες πραγματικά υπάρχουν….στο διηνεκές.
ΑΔΕΛΦΙΑ μου….το ΕΡΓΟ που έχετε μπροστά σας είναι να δώσετε ΕΝΤΟΛΕΣ και να εκφράσετε την ΠΡΟΘΕΣΗ σας και τη ΒΟΥΛΗΣΗ σας για να ΕΞ-ΕΛΙΞΕΤΕ το ΔΝΑ(DNA) σας.
Η τριπλή ΣΠΕΙΡΑ σας φέρνει στον ΑΙΣΘΑΝΤΙΚΟ ΚΕΝΤΡΟ...των 7 Πλανητών.
Η τριπλή ΣΠΕΙΡΑ της ΕΛΙΚΑΣ σας....είναι το «εισιτήριο» για τον ΠΝΕΥΜΑΤΙΚΟ σας ΕΑΥΤΟ.
Μεγάλο μέρος των ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΩΝ βρίσκεται ΑΠΟΘΗΚΕΥΜΕΝΟ μέσα σας. Εμπιστευτείτε τον ΕΑΥΤΟ σας.
Βιογεννητικά έχετε ΕΚΠΛΗΚΤΙΚΗ ΖΩΤΙΚΟΤΗΤΑ και τρομερές ΙΚΑΝΟΤΗΤΕΣ. Υπάρχουν ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΕΣ μέσα σας – ΦΩΤΟΚΩΔΙΚΟΠΟΙΗΜΕΝΕΣ  ΙΝΕΣ – που ήταν έως τώρα διασκορπισμένες και ήρθε η ΩΡΑ να άρετε και να τις ΞΑΝΑ ΕΥΘΥΓΡΑΜΜΙΣΕΤΕ. Οι ίνες μέσα στα σώματα σας αρχίζουν να αναδιατάσσονται και θα ανακαλύψετε μέσα σας....την ΑΛΛΑΓΗ.
Για να ανεβείτε διαστάσεις ή συχνότητες και για την εξέλιξη τω ΕΛΙΚΩΝ μέσα στο ανθρώπινο σώμα σας....αρκεί να επιτευχθεί μία ΣΥΧΝΟΤΗΤΑ ΚΟΙΝΟΥ ΠΑΡΟΝΟΜΑΣΤΗ, όπου ακόμη κι εκείνοι που πιθανά να βρίσκονται στους χαμηλότερους σταθμούς..... να μπορούν να την πλησιάσουν.
Βασικός σας στόχος είναι να φτάσετε ως τις ΔΩΔΕΚΑ ΣΠΕΙΡΕΣ. 



Όπως γνωρίζουμε τα ΕΠΤΑ ενεργειακά μας κέντρα βρίσκονται στο σώμα μας και τα υπόλοιπα ΠΕΝΤΕ έξω από αυτό. Υπάρχουν οντότητες που ξεπερνούν τις δώδεκα σπείρες. Το ΕΠΙΠΕΔΟ ΣΥΝΕΙΔΗΤΟΤΗΤΑΣ των ΑΝΘΡΩΠΩΝ δεν μπορεί ακόμη να επιτύχει τέτοια επιτάχυνση. Το μεγάλο ΑΛΜΑ για τους ανθρώπους είναι να περάσουν από το σύστημα των ΔΙΠΛΩΝ ΕΛΙΚΩΝ στο σύστημα των ΔΩΔΕΚΑ ΣΠΕΙΡΩΝ. Κάποια άτομα ήδη έχουν ξεκινήσει....αυτήν την διαδικασία και κάποιοι άλλοι ετοιμάζονται γι’ αυτήν την ΑΛΛΑΓΗ.
Μην ανησυχείτε αν έχετε καθυστερήσει, διότι κάποιοι έχετε «κωδικοποιηθεί», ώστε η συχνότητα σας να ενσωματωθεί όταν θα είσαστε πλέον ΕΤΟΙΜΟΙ…!
Οι ΣΠΕΙΡΕΣ σας θα εξελιχθούν σε ΟΜΑΔΕΣ των ΤΡΙΩΝ, ώσπου να υπάρξουν ΔΩΔΕΚΑ ΣΠΕΙΡΕΣ και ν’ αρχίσουν να δονούνται μέσα στο σώμα σας.
Κάθε σπείρα αντιστοιχεί και σ’ ένα ενεργειακό κέντρο.
Αυτή τη στιγμή η ΑΝΘΡΩΠΙΝΗ  ΣΥΝΕΙΔΗΣΗ μπορεί να χρησιμοποιήσει ΔΩΔΕΚΑ ΣΠΕΙΡΕΣ ….χωρίς να καταστραφεί. Αυτό οφείλεται διότι έχουν ανοιχτεί όλοι οι ΕΝΕΡΓΕΙΑΚΟΙ ΔΙΑΥΛΟΙ της ΓΑΙΑΣ......και επιβεβαιώθηκε με τη φωτεινή παρουσία του Δ. Λιαντίνη...στις Πύλες των Αθανάτων. Με εντολή ΔΙΟΣ και εκπλήρωση Απόλλωνος...ο ΑΙΘΗΡ....έχει διασκορπιστεί σε όλη την υδρόγειο σφαίρα.
Στα ΕΠΤΑ πρώτα ΕΝΕΡΓΕΙΑΚΑ σας ΚΕΝΤΡΑ που βρίσκονται στο σώμα σας, τα μεν ΠΡΩΤΑ ΤΡΙΑ είναι τα κέντρα (Επιβίωσης-Κόκκυγας), (Σεξουαλικότητας-Γεννητικά Όργανα), (Αισθητηριακής Αντίληψης-Ηλιακό Πλέγμα).
Το  ΤΕΤΑΡΤΟ είναι της (Κέντρο Συμπόνιας/Σύνδεσης με τα πάντα-Καρδιά).
Το ΠΕΜΠΤΟ σχετίζεται με το (Λόγο/Ομιλία-Λαιμό).
Το ΕΚΤΟ βρίσκεται πιο πάνω από τα μάτια και σχηματίζει το ΙΕΡΟΝ ΤΡΙΓΩΝΟΝ, το λεγόμενο (Τρίτο Μάτι-Όραση).
Το ΕΒΔΟΜΟ κέντρο βρίσκεται στην κορυφή και ανοίγει τη ΓΝΩΣΗ και η ΤΑΥΤΟΤΗΤΑ σας πάει ....πιο πέρα από την ΥΛΙΚΗ σας ΥΠΟΣΤΑΣΗ.
Το ΟΓΔΟΟ βρίσκεται γύρω στα 33 εκατοστά πάνω από το κεφάλι σας και μέσα στο επίπεδο που ενεργείτε. Οι περισσότεροι το κρατούν κοντά στο φυσικό τους σώμα.
Το ΕΝΑΤΟ βρίσκεται σε απόσταση 99 εκατοστών από το σώμα τους.
Όταν σχηματιστούν οι ΕΝΝΕΑ ΣΠΕΙΡΕΣ η ΥΠΟΣΤΑΣΗ σας θα μετακινηθεί πιο έξω από την ΑΤΜΟΣΦΑΙΡΑ της ΓΗΣ, ώστε το κέντρο αυτό να είναι συνδεδεμένο με το γήινο δικτύωμα, σαν ένας κρίκος, ένας ΣΥΝΔΕΣΜΟΣ. Έτσι ανοίγει η ΕΙΣΟΔΟΣ...για να δούμε τους 7 Πλανήτες.
Το ΔΕΚΑΤΟ κέντρο ευθυγραμμίζετε και συνδέεται μέσα στο ΗΛΙΑΚΟ μας σύστημα.
Το ΕΝΔΕΚΑΤΟ κινείται έξω από το ΓΑΛΑΞΙΑΚΟ μας σύστημα.
Το ΔΩΔΕΚΑΤΟ βρίσκεται κάπο.....μέσα στο ΣΥΜΠΑΝ.

Το ενδιαφέρον αυτή τη χρονική στιγμή είναι....ότι η ΣΥΧΝΟΤΗΤΑ της ΓΗΣ αλλάζει διαρκώς αυξανόμενη και η παρεμβολή αυτή ενοχλεί τους σημερινούς «ιδιοκτήτες»....του πλανήτη μας, γι’ αυτό κι έχουν πανικοβληθεί γιατί γνωρίζουν…!
Η ΣΥΧΝΟΤΗΤΑ  αυτή όπως ανέφερα παραπάνω είναι η συχνότητα Schumman και είναι η ηλεκτρική ραδιοσυχνότητα της γης. Όταν ο Ν. Τέσλα βρήκε το εναλλασσόμενο ρεύμα στους 6 κύκλους (Hz), καθορίστηκε η αρμονική συχνότητα στα 60 (Hz). Το «περίεργο» όμως ήταν....ότι εδώ στην Ευρώπη οι πολιτικοί μας επέβαλλαν να χρησιμοποιούμε στα σπίτια μας τη συχνότητα 50(Hz), ώστε να είναι για τους πολίτες μας μια δυσαρμονική.....με επίπτωση στο ενεργειακό μας πλέγμα. Οι «κυρίαρχοι» του πλανήτη μας ανησυχούν έντονα.....γι’ αυτό και μας έχουν τρελάνει στα αεροψεκάσματα λόγω αγωγιμότητας....με αποτέλεσμα η αλλαγή της συχνότητας θα τους επηρεάσει ασφαλώς όλους στο πλανήτη Γαία και μάλιστα άμεσα μιας και ζούνε αυτοί τόσα χρόνια με τις «αρνητικές» συχνότητες, μιας και η αλλαγή της ιδιοσυχνότητας επενεργεί στα βαθμωτά πεδία ενεργοποιήσεως του χαλαζιακού υποστρώματος της Γης.
Τα κύματα Θήτα βρίσκονται στα 7,83 (Hz) και υπάρχει ύπνωση στους ζωντανούς οργανισμούς. Πάνω από τα 8 (Hz) καλυτερεύει η κατάσταση. Τα κύματα γάμα  είναι στα 33 (Hz) και έως τα 35 (Hz) ενεργοποιούν τα ενεργειακά μας κέντρα.
Έτσι οι «Οντότητες» αυτές δεν μπορούν να αντέξουν το ΦΩΣ….γι’  αυτό επιδίδονται με κάθε μέσο και τρόπο, ώστε να σκορπούν τον πανικό και τον φόβο στους πολίτες του Πλανήτη Γη....μιας και «τρέφονται» απ’ αυτό.
Γι’ αυτό η ΘΕΤΙΚΗ μας ΣΚΕΨΗ είναι πιο επιτακτική σήμερα, ώστε ΩΣ ΕΝΕΡΓΕΙΑΚΑ ΟΝΤΑ που είμαστε να μπορέσουμε να ΕΚΠΕΜΠΟΥΜΕ ΘΕΤΙΚΑ ΜΗΝΥΜΑΤΑ γύρω μας. Οφείλουμε ΟΛΟΙ μας να εξαλείψουμε τις ΑΡΝΗΤΙΚΕΣ μας ΕΝΕΡΓΕΙΕΣ με ΘΕΤΙΚΕΣ και να δούμε τη ΖΩΗ μας με πιο ΘΕΤΙΚΗ ΣΚΕΨΗ. Ώσπου να συντονιστούν ΑΡΚΕΤΟΙ ΑΝΘΡΩΠΟΙ με τις συγκεκριμένες συχνότητες θα επικρατήσει ΧΑΟΣ....και ο καθένας σας....οφείλει να βρει τη δική του ΔΟΝΗΣΗ, τον δικό του ηλεκτρικό παλμό, ώστε να ΕΝΕΡΓΟΠΟΙΗΘΕΙ.
Η αλλαγή της ΤΟΝΙΚΟΤΗΤΑΣ της ΣΥΧΝΟΤΗΤΑΣ σας θα επανασυνδέσει το ΔΝΑ(DNA) σας, ώστε οι ΦΩΤΟΚΩΔΙΚΟΠΟΙΗΜΕΝΕΣ ΙΝΕΣ θα ευθυγραμμιστούν. Όταν λοιπόν βρίσκετε στους Ιερούς μας Τόπους.....καλό είναι να βγάζετε τα υποδήματά σας και η σπονδυλική σας στήλη να είναι σε ορθία στάση και τα χέρια σας να είναι υπερυψωμένα και να σχηματίζουν διαγωνίως το ΕΨΙΛΟΝ.
Είναι σημαντικό να κατανοήσετε ότι η δική σας ΑΝΑΠΤΥΞΗ και ΕΝΕΡΓΟΠΟΙΗΣΗ θα επηρεάσει αντίστοιχα......όλο τον πλανήτη Γαία.
Η αλληλεπίδραση των ΔΩΔΕΚΑ ΣΠΕΙΡΟΕΙΔΩΝ ΚΛΩΝΩΝ θα λειτουργήσει (7+5) και θα σας έρθουν.....συνεχόμενες ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΕΣ.
Αφεθείτε στη ΔΙΑΔΙΚΑΣΙΑ και θα αποκτήσετε....ΔΥΝΑΜΗ.
 Καθώς θα ΑΝΟΙΞΕΙ το ΔΕΚΑΤΟ/ΕΝΔΕΚΑΤΟ/ΔΩΔΕΚΑΤΟ ενεργειακό σας κέντρο θα εμφανιστούν μπροστά σας ΕΜΠΕΙΡΙΕΣ και θα μάθετε πώς να τις δημιουργείτε ΣΥΝΕΙΔΗΤΑ....καθώς πολλές ΕΞΩΠΛΑΝΗΤΙΚΕΣ ΕΝΕΡΓΕΙΕΣ θα προβάλλονται στην ΝΟΗΤΙΚΑ στην ΟΘΟΝΗ σας. 

ΕΛΛΑΝΙΟΣ ΙΦΙΓΕΝΗΣ (Ε.Ι.) 

Συνεχίζεται...  


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου