«Ποτέ δεν επιθύμησα να γίνω αρεστός στους πολλούς. Αφ' ενός, δεν κάθισα να μάθω τι αρέσει στους πολ

«Ποτέ δεν επιθύμησα να γίνω αρεστός στους πολλούς. Αφ' ενός, δεν κάθισα να μάθω τι αρέσει στους πολ
«Ποτέ δεν επιθύμησα να γίνω αρεστός στους πολλούς. Αφ' ενός, δεν κάθισα να μάθω τι αρέσει στους πολλούς·κι αφ' ετέρου, τα όσα ήξερα εγώ βρίσκονταν μακριά από τη δική τους αντίληψη». Επίκουρος: (341 π.Χ. - 270 π.Χ.)

Πέμπτη 21 Φεβρουαρίου 2013

ΕΡΩΣ. (Η Ερωτική Επαφή και η συγχώνευση της Αύρας ).



(Επειδή πολύ πιθανόν κάποιοι/ες να επηρεαστούν από το παρακάτω άρθρο... θα επιστήσω την προσοχή και με φειδώ...να εξετάσετε τα προσωπικά σας βιώματα)


Είναι πολύ σημαντικό να προσέχουμε με ποιες και με ποιους ερχόμαστε σε ερωτική σύζευξη ακόμη και σε πρόσκαιρες ερωτικές επαφές. Κατά την ερωτική σας επαφή οφείλετε να γνωρίζετε ότι οι ηλεκτρομαγνητικές αιθερικές επιρροές μεταδίδονται από το ένα πρόσωπο στο άλλο την ώρα της επαφής.... γιατί πλέον και τα δύο κορμιά ενώνονται και ανταλλάσσουν τις αύρες τους. Η επαφή είναι ακριβώς σαν τη συγχώνευση δύο ηλεκτρικών φορτίων-συστημάτων και ακριβώς βάση αυτής....ο ένας απορροφά ότι έχει ο απέναντι του...δηλαδή βρίσκεται στην αύρα του συντρόφου του/της. Δηλαδή αν το κάθε ΟΝ έχει από προηγούμενες ζωές αρνητική ενέργεια και εκείνη την ώρα σκέφτεται και αρνητικά για το άλλο...ΟΝ....αυτόματα διαπερνούν στην αύρα του άλλου Όντος και μοιράζεται έτσι την αρνητική ενέργεια μ’ αυτόν που έρχεται σ’ επαφή. Αν επίσης το αρνητικό άτομο έχει βεβαρημένο παρελθόν από τις προηγούμενες ζωές......και συνεχίζει να έχει συχνή ερωτική επαφή με το ίδιο άτομο, τότε αυτόματα μοιράζεται και τα χρέη....που έχει να πληρώσει ο άλλος και κατά κάποιον τρόπο τα κληρονομεί...χωρίς να τα θέλει....αλλά είναι αναγκασμένος όμως να τα πληρώσει.
Αυτό να το προσέχετε....γιατί τέτοια άτομα...επιζητούν συνήθως καλά και αγαθά άτομα....και το εκμεταλλεύονται στο έπακρο....κι ενώ εκείνοι διαπιστώνουν ότι κάτι δεν πάει καλά στη σχέση τους...εν τούτοις με πολύ δύσκολο τρόπο μπορούν να απομακρυνθούν από αυτά....γιατί ασφαλώς υπάρχουν κι άλλοι παράμετροι....που δυσκολεύουν την απομάκρυνση. Έτσι όλα τα προηγούμενα χρέη είτε είναι υλικά ή συναισθηματικά ακόμη και νοητικά ή κοινωνικά, είτε αυτά είναι θετικά ή αρνητικά ....πληρώνονται αδρά...!!! Θα πρέπει να επισημάνω ότι στο αιθερικό πεδίο....οι Ψυχές δεν αναγνωρίζουν άρσεν και θήλυ...όπως συμβαίνει στο γήινο επίπεδο. Ένα δεύτερο φαινόμενο που παρουσιάζεται με τη συγχώνευση της αύρας μέσω ερωτικής επαφής είναι και οι ασθένειες που δημιουργούνται στο νοητικό όσο και στο αστρικό σώμα ενός Όντος και  εισχωρούν αμέσως στο αστρικό και στο νοητικό σώμα του άλλου Όντος  και πηγαίνουν με μαθηματική ακρίβεια στο αιθερικό του σώμα και ύστερα από λίγο χρονικό διάστημα εκδηλώνονται και στο φυσικό σώμα. Για να μην πανικοβληθείτε με όσα γράφω....παρόλο που ίσως να μην μπορεί να απορροφήσει ασθένειες άμεσα από το σώμα του άλλου..... απορροφά όμως περίπου το 90% τ των αστρικών ή νοητικών «μικροβίων» του, τα οποία όμως σε τελική ανάλυση θα προκαλέσουν κάποια προβλήματα στο άλλο υλικό σώμα.
Ένας άλλος κίνδυνος που πρέπει να προσέχουμε κατά την ερωτική μας επαφή  είναι ότι....αν υπάρχει κάποια έντονα εμμονή ή κατάληψη στην αύρα του συντρόφου σας τότε αυτόματα κατά την ερωτική συνεύρεση  όλα μεταβιβάζονται άμεσα και στη δική σας αύρα. Έτσι αν μέσω της επαφής σας παίρνετε την εμμονή ενός άλλου ατόμου, ο νους σας τότε αρχίζει να λειτουργεί δυαδικά και η κατεύθυνσή σας αρχίζει να μπερδεύεται και δεν ξέρετε τι ακριβώς να κάνετε και έχετε διάσπαση προσοχής και η συγκέντρωσή σας αρχίζει να εξασθενεί, γιατί τώρα υπάρχει κάτι.....άλλο στην αύρα σας που μεταφέρθηκε αυτόματα από την αύρα του συντρόφου σας και έτσι δυσκολεύεστε να το κουμαντάρετε τον εαυτό σας κι έτσι η αύρα σας γίνεται μιαρή, άρρωστη και παραμορφωμένη. Πιο ειδικά αν και το θήλυ μπορεί να μην συλλάβει ένα φυσικό παιδί με την ερωτική επαφή, όμως ο ανήρ τα ρίχνει όλα αυτόματα όσα έχει στο αιθερικό του σώμα και στο αιθερικό σώμα της γυναίκας που πλαγιάζει και έτσι λαμβάνει χώρα...μια αιθερική σύλληψη. Αν το θήλυ κάνει έρωτα μ’ έναν «αλήτη» και πει: «Ευχαριστώ Θεούλη  μου που δεν έμεινα έγκυος...! τότε όμως δεν τη γλυτώνει...γιατί είναι έγκυος...αιθερικά. Όπως τόνισα παραπάνω στην αιθερική σύλληψη δεν υπάρχει ψυχή και επομένως υπάρχουν δύο αιθερικά σώματα που ......όταν ενώνονται δημιουργούν μια μορφή......ένα αιθερικό στοιχειακό. Ο κίνδυνος που υπάρχει σε όσες και όσους επιδίδονται επαγγελματικά ως πόρνες και πόρνοι....διαπιστώνεται ότι η αύρα τους τελικά μολύνεται και ραγίζει τόσο.....επειδή ακριβώς απορροφά και σκουπίδια από την άλλη αύρα τόσων πολλών ερωτικών συντρόφων. Οπότε είναι πολύ σημαντικό να προσέχουμε με ποιους έχουμε επαφές...ακόμη και όσοι/ες είναι γυριστρούληδες....και ανικανοποίητοι/ες....γιατί ο κίνδυνος εκτός των διαφόρων λοιμώξεων....είναι άμεσος κίνδυνος και για την αύρα τους.
Τώρα ίσως μπαίνει το ερώτημα.....καλά πώς θα είμαστε τόσο σίγουροι...πώς μπορούμε ακριβώς να ξέρουμε...αν υπάρχει κατάληψη στην αύρα του άλλου Όντος;
Κάποια κριτήρια είναι εμφανή....αρκεί να μην σας πιάσει φυσικά κάποια υστερία βέβαια...κι αρχίζετε όλα να τα βλέπετε...με έντονη προκατάληψη...χρειάζεται κάποια προσοχή σε αυτό....όταν ανακαλύψετε κάτι και να παρατηρήσετε με πολύ προσοχή αν αλλάζει πολύ συχνά η διάθεση του συντρόφους σας....ενώ βλέπουμε να αποφασίζει να πάει κάπου...τότε αμέσως βλέπουμε να αλλάζει απόφαση...και αυτό το διαπιστώνουμε να επαναλαμβάνεται πολλάκις...είναι ένα πρώτο δείγμα προς διερεύνηση...! Καλά είναι αν δείτε κάποια εμφανή σημάδια κατάληψης να μην αγγίζετε τα άτομα αυτά ....γιατί αυτή η κατάληψη θα επηρεάσει κι εσάς. Επίσης αν  βλέπουμε κάποιον/α να είναι έντονα ευτυχισμένος....ενώ δεν υπάρχουν οι προϋποθέσεις.....και άλλοτε να είναι πολύ μοναχικός...ενώ έχει φυσικά εσάς δίπλα σας...ας σας βάλει...αυτό σ’ έναν προβληματισμό. Επειδή δεν είναι εύκολα και διακριτά τα στοιχεία...θα παρακαλέσω...να παρατηρείται ως ΑΝΤΙΚΕΙΜΕΝΙΚΟΙ ΠΑΡΑΤΗΡΗΤΕΣ...και όχι να το πάρετε ως αφορμή...από τα στοιχεία που σας δίδω εδώ σ’  αυτό το κείμενο...ίσως για να εκπληρώσετε κάποιο καπρίτσιο σας. Θέλει προσοχή και σωστές παρατηρήσεις ...χωρίς να αγγίζουν τη μανία δίωξης....απέναντι στο άλλο πρόσωπο. Αν τώρα το γενετήσιο όργανο ενός Όντος είναι κατειλημμένο κι εσείς έχετε ερωτική επαφή μαζί του...υπάρχει η πιθανότητα ο σύντροφός σας να αρχίσει να σκέφτεται το άλλο πρόσωπο και να πειράζει εσάς ως πρόσωπο την ώρα που βρίσκεται μαζί σας. Επίσης αν κάποιο άτομο διεγείρει και ικανοποιεί έντονα το όργανό του...ενώ έχει ερωτική σχέση με εσάς....σημαίνει ότι κάτι υπάρχει στην αύρα του. Αν π.χ. η οντότητα που κάνει κατάληψη σε μια γυναίκα εισχωρήσει στον άνδρα ή αντίστροφα...τότε αυτός ή αυτή συμπεριφέρεται με τις ιδιότητες του άλλου φύλου. Αν όμως η οντότητα δεν καταλάβει τη γυναίκα...τότε και ο άνδρας γίνεται εν μέρει ψυχρός απέναντί της...κι αντίστοιχα κι αυτή ψυχρή απέναντί του.



Δηλαδή όταν η αύρα μιας γυναίκας καταλαμβάνεται από την οντότητα...στην αύρα ενός άνδρα...τότε ανοίγει μια ενεργειακή ροή στα γεννητικά όργανα...κι αν έχουν συνεχόμενες ερωτικές σμίξεις η γυναίκα πιθανόν να έχει κάποια προβλήματα και αρρώστιες...που χρήζουν ιατρικής εξέτασης. Φυσικά υπάρχει η δυνατότητα ώστε τα κάθε είδους μικρόβια...να μην εισχωρήσουν στα άλλα όργανα...όταν ακριβώς το άλλο άτομο είναι καθαρό. Αν διαπιστώσουμε ότι η ενεργειακή ροή εμποδίζεται εξ αιτίας της κατάληψης....το αποτέλεσμα είναι να έχουμε συμφόρηση που θα επιφέρει όγκους ή καταστολή ενέργειας και έλλειψη κυκλοφορίας όπου θα επιφέρει παρενέργειες στα κύτταρα γιατί θα αναζητήσουν την ανάλογη ενέργεια...κι έτσι θα μεγαλώσουν και θα αυξηθούν.
Προσοχή αν κάποιο ΟΝ....αν είναι άρσεν και δεν είναι καθαρός είτε σωματικά είτε νοητικά είτε συναισθηματικά κι έρθει σε επαφή με το θήλυ...τότε η γυνή μπορεί να απορροφήσει έντονα αυτή τη μόλυνση και να μολύνει την αύρα της. Αν ο ανήρ τυχαίνει να είναι και «σκοτεινός»....τότε αναπτύσσεται μία «γέφυρα» επικοινωνίας.... για άλλες αρνητικές νοητικές, αστρικές ή αιθερικές οντότητες....οι οποίες διαπερνούν μέσω του άνδρα στη γυναίκα. Οπότε οφείλουν και ειδικά όλες οι γυναίκες να είναι εξαιρετικά προσεκτικές....εκλεκτικές θάλεγα...επειδή δρούνε σαν «μαγνήτης»...όπου η γυναίκα έλκει κάθε τι που υπάρχει στον άνδρα.....ενώ η αύρα των ανδρών δεν είναι μαγνητική/απορροφητική....γιατί ακριβώς η ενέργεια του άνδρα είναι προβολική.....ενώ της γυναίκας γίνεται δεκτική...με αποτέλεσμα οι τυχόν «κίνδυνοι» από τη συγχώνευση της αύρας να είναι μεγαλύτερες για τη γυναίκα...παρότι στους άνδρες.
Γενικά η κατάληψη....είναι ένα μεγάλο πρόβλημα και υπάρχει ουσιώδης «κίνδυνος»...να εξαπλωθεί και ιδιαίτερα σε όσους άνδρες προσφεύγουν σε ιερόδουλες....αλλά και το αντίθετο ισχύει για τις γυναίκες. Ο εύκολος τρόπος πληρωμής έως σήμερα ( γιατί τώρα «μείναμε μπατίρια»)......και  η εύκολη πρόσβαση σε πορνεία δημιουργούν αλλεπάλληλες αλληλεπιδράσεις και σε ολόκληρη τη κοινωνία. Βλέπετε όταν κάποιος θέλει να «ξεδώσει»...μιας και είναι βιολογική του ανάγκη...τότε δεν σκέφτεται ότι τη «γυναίκα» πόρνη την έχουν περάσει....ουκ ολίγος στρατός-πληθυσμός και δεν γνωρίζει βέβαια τις αρνητικές επιδράσεις που υφίσταται....αφού το ΕΓΩ....το έχουμε διογκώσει τόσο έντονα....ώστε να νομίζουμε ότι είμαστε και οι ΜΕΓΑΛΟΙ ΑΝΤΡΕΣ...μιας και «πηδάμε».....αφού το θεωρούμε μαγκιά....αλλά να ξέρετε τσάμπα μάγκας....είναι όποιος ορέγεται τέτοιες καταστάσεις....αφού χωρίς να το αντιλαμβάνεται γεμίζει με αρνητικά την αύρα του. Θα μου πείτε ...ρε φίλε εδώ ο κόσμος καίγεται κι εσύ μας γράφεις ...τέτοια....μόνο που κάτι τέτοια....μπορεί να είναι και πιο σημαντικά ακόμη και από τα οικονομικά μέτρα που παίρνονται εναντίων μας....μιας και μια ΚΑΘΑΡΗ ΑΥΡΑ....μας βρίσκει πιο έτοιμους για ΕΝΕΡΓΟΠΟΙΗΣΗ. Οπότε για όσους με παρακολουθούν συχνά....από εδώ....έχω να τονίσω ότι πολλές φορές σας έγραψα για ΚΑΘΑΡΣΗ...και δεν το λέγω τυχαία.....γιατί όταν βρέθηκα σε ΙΕΡΟ ΣΕΠΤΟ ΜΕΡΟΣ...πρώτα αφού έκανα την προσωπική μου ΚΑΘΑΡΣΗ....κατόπιν μου έγινε και Ουράνια ΚΑΘΑΡΣΗ....για να μπορέσω...να ολοκληρώσω το ΕΡΓΟ μου. Σας τονίζω ότι από εκείνη την στιγμή μέχρι την ολοκλήρωση του ΕΡΓΟΥ μου....ήμουν «πουλάκι»....και δεν είχα κανένα πρόβλημα υγείας....και λειτουργούσαν όλα «ρολόι». Η κάθαρση ΑΔΕΛΦΙΑ...είναι απαραίτητη προϋπόθεση ...για ΠΝΕΥΜΑΤΙΚΗ ΑΛΛΑΓΗ.
Οφείλετε ακόμη να γνωρίζετε ΑΔΕΛΦΙΑ....ότι οι οντότητες που επιδιώκουν να κάνουν κατάληψη μένουν περισσότερο στην αύρα μιας γυναίκας....παρά σ’ έναν άνδρα....όπου στον άνδρα προσπαθεί να πειράξει το νοητικό-συναισθηματικό και αιθερικό σώμα...και κατόπιν να εξαφανιστεί...να γίνει «λούης». Δεν μένει για μεγάλη διάρκεια στον άνδρα....εκτός βέβαια αν ο άνδρας είναι ιδιαίτερα μολυσμένος ή διαταραγμένος στο νευρικό του σύστημα, στους πνεύμονες ή και στον εγκέφαλο. Αν δεν υπάρχει καμία μόλυνση η οντότητα αυτή....βλάπτει και καταστρέφει και μετά την κοπανάει.
Τώρα δώστε λίγη προσοχή....αν μια γυναίκα απορροφά μια τέτοια αρνητική οντότητα από την αύρα ενός άνδρα κατά τη διάρκεια της ερωτικής της επαφής...η οντότητα αυτή θα καταλαγιάσει για μεγάλο χρονικό διάστημα στη γυναίκα.....και όταν λέγω «διάστημα» αυτό είναι σχετικό σε κάθε περίπτωση....αλλά εννοώ ότι θα πάρει αρκετά χρόνια 3,4,5,6 ή 7 έτη ...ανάλογα πάντα....με πως την θρέφει....για να γίνω πιο κατανοητός.....αν μια γυναίκα είχε μία ερωτική επαφή με ένα «ρεμάλι»...και μια οντότητα από αυτό το «ρεμάλι» εισήλθε στην αύρα της γυναίκας...τότε η οντότητα αυτή θα προσκολληθεί στο γενετήσιο όργανο της γυναίκας ...και θα την κάνει να θέλει να κάνει έντονα και πολλές φορές έρωτα....χωρίς η ίδια να ξέρει την ύπαρξη αυτής της οντότητας και επίσης όσο η γυναίκα  φαντασιώνεται τον άνδρα από τον οποίον πήρε την οντότητα.....τότε αυτή η οντότητα θα θρέφεται και από την αύρα του άνδρα ...και για το πω καλύτερα.....όχι έρωτα...αλλά «σεξ»....με την έννοια της μιας στιγμής....γιατί ακριβώς δεν υπάρχει κάποια εκτίμηση και πραγματική φροντίδα για το άλλο πρόσωπο όταν κάνουμε «σεξ» γιατί θέλουμε μόνο να ικανοποιήσουμε τον εαυτό μας....και διαπιστώνεται  ότι δυστυχώς τα άτομα που αλλάζουν συνέχεια ερωτικό σύντροφο...αυτά που πηγαίνουν δηλαδή από λουλούδι σε λουλούδι....στο τέλος να ξέρετε ότι μπορεί να πέσουν και σε «τσουκνίδα».....οπότε τα άτομα αυτά χρειάζονται «φροντίδα» και ενημέρωση. Ξέρετε όταν κάποιοι πηγαίνουν στο γιατρό...και τους πει ότι «θα πεθάνεις»...τότε αμέσως αλλάζουν «ρότα»...έστω και από φόβο.....κάπως έτσι όμως είναι και εδώ...μιας και είναι πολύ ζωτικής σημασίας....να είμαστε καθάριοι.....για να μπορέσουμε να μπούμε σε άλλες ανώτερες διαστάσεις. Οπότε η ενημέρωση και η συζήτηση είναι απαραίτητη.....κι αν βλέπετε ότι δεν σας δίνει σημασία ή σας παίρνουν στο «ψιλό»....σας υποτιμούν....τότε ο καλύτερος τρόπος είναι να την κοπανήσετε....δια παντός από αυτό το άτομο χωρίς άλλες εξηγήσεις.



Θυμήθηκα τώρα.....τότε με τους «σατανιστές» που είχε προξενήσει μεγάλο σάλο στο πανελλήνιο.....κι αν θυμάστε καλά...αυτοί έκαναν «όργια».....κάτι που το βλέπουμε συνήθως να γίνεται πολλές φορές και σ’ αυτές όλες τις περίεργες θρησκευτικές ή παραθρησκευτικές οργανώσεις....(και δεν είναι τυχαίο αυτό)...και μας έκανε τότε μεγάλη εντύπωση ακριβώς που αυτό το ωραίο κορίτσι ...ενώ είχε κάνει «σεξ» και ανέπτυξε ένα μαγνητικό δεσμό με το αγόρι....που στην προκειμένη περίπτωση είχε άσχημα αρνητικά αποτελέσματα....και φυσικά το αγόρι μάλλον φαίνεται να είχε κάποια «σκοτεινή» σύνδεση με αρνητικές δυνάμεις...οπότε συνδεόταν αυτόματα και στο κορίτσι...με αποτέλεσμα να γίνει και υποχείριο από αγόρι.....και στην ουσία από την αρνητική οντότητα. Γενικά όταν διαπιστώνετε έντονα εμμονές σε ερωτικά θέματα....να προσέχετε την ρίζα του φαινομένου.Τέτοιες περιπτώσεις...δεν πρέπει να μας εκπλήσσουν....και καλό είναι να αφήνουμε ένα χρονικό διάστημα γνωριμίας με το άλλο φύλο...ώστε να έχουμε την δυνατότητα μιας πιο πλήρης έρευνας και αξιολόγησης. Καλό είναι στις σχέσεις να συμφωνούν από κοινού...ακόμη και τις ερωτικές «στάσεις» τα ζευγάρια και να κάνουν κάτι από κοινού και με κοινή συναίνεση....και να αποφεύγουν κάθε είδους «διαστροφές».
Φυσικά υπάρχει και η άλλη πλευρά...όταν μια γυναίκα καταλαμβάνεται αυτή από μία «σκοτεινή οντότητα....και ειδικά όπως στην παραπάνω περίπτωση ....που ενδεχομένως να έχει μπλέξει και αυτή με μαύρες «μαγείες» ...οι οποίες δυνάμεις ενώ δεν την έχουν καταλάβει πλήρως...αλλά την χρησιμοποιούν πάραυτα...τότε με όποιον συνδέεται εκείνη τη χρονική στιγμή δηλαδή...με τον άνδρα με τον οποίο σχετίζεται.......αυτές οι «σκοτεινές» δυνάμεις θα συνδεθούν αυτόματα με τον άνδρα...θα τον χρησιμοποιήσουν...θα επιχειρήσουν να τον καταλάβουν και στη συνέχεια να τον καταστρέψουν.
Είναι σημαντικό να τονίσω ότι με την συγχώνευση της αύρας μέσω της ερωτικής μας επαφής γίνεται εξομοίωση και των 7 ενεργειακών μας κέντρων σε όλα τα επίπεδα, όπου οι «σκοτεινές» δυνάμεις προσπαθούν να αφομοιώσουν και να διανέμουν τις αρνητικές τους ενέργειες και δυνάμεις παντού....στο κάθε ΟΝ που έχουν καταλάβει. Τότε παρατηρούμε.....όταν ειδικά έχουμε ένα ΟΝ αρκετά εξελιγμένο πνευματικά...όπου όλα τα ενεργειακά κέντρα λειτουργούν ομαλά...και το άλλο ΟΝ....να είναι κατώτερου πνευματικού επιπέδου...τότε ελλοχεύει ο κίνδυνος τα ενεργειακά κέντρα του κατώτερου Όντος....να αντλήσουν την ενέργεια από το ανώτερο ΟΝ...εξομοιώνοντας κατά κάποιο τρόπο και τα δύο όντα σ’ ένα....σαν να έχουμε βάλει ζεστό ύδωρ και κρύο μαζί...οπότε βγαίνει στο τέλος χλιαρό. Εδώ θα αναφέρω κάτι που μου έρχεται ως συνειρμός στη κεφαλή μου....που πράγματι κάποιοι «αξιόλογοι» άνθρωποι...από διάφορες επιστήμες ....και με εξελιγμένο επίπεδο....να έχουν επιδοθεί σε σχέσεις...είτε με νεότερα άτομα...αψηφώντας ακόμη και την υστεροφημία τους...μιας και έχουμε αρκετά τέτοια δείγματα κοινωνικής συμπεριφοράς...στην γήινη ιστορία μας. Τέτοιες κραυγαλέες περιπτώσεις συντάραζαν τον κοινωνικό περίγυρο...τόσο για την κοινωνική τους θέση...όσο και για τα «σκάνδαλα» που φαινομενικά διαπράττονταν εκείνη τη χρονική στιγμή....αλλά τις περισσότερες φορές τα βαφτίζαμε ότι υπάρχει ένας «τρελός έρωτας»....αλλά λίγες φορές όμως είχαμε την δυνατότητα επεξεργασίας μιας αρνητικής κατάληψης...με αυτό το περιεχόμενο που σας έδωσα παραπάνω έως τώρα...ως παράδειγμα.
Όταν αναφέρομαι σε εξομοίωση....εννοώ ποσοστιαία ότι αν ένας άνδρας π.χ. έχει αριθμητικά το 100% της 100% πλήρη ενέργεια....και η γυναίκα 20%....τότε με την εξομοίωση το ποσοστό του άνδρα κατεβαίνει στα 50%....ενώ της γυναίκας ανεβαίνει στα 50% αντίστοιχα και υπάρχει μία «ισορροπία». Όπως διαπιστώνουμε του ανδρός η ενέργεια μειώθηκε 50%....ενώ της γυναίκας αυξήθηκε κατά 30%. Στη γυναίκα μπαίνοντας τόση επιπλέον ενέργεια του 30% ...την πλημμυρίζει και είναι όμως ανίκανη να τη χειριστεί κατάλληλα...οπότε της είναι πλεονάζουσα ενέργεια....με αποτέλεσμα να βιώσει μία κατά κάποιον τρόπο παραμόρφωση πλάνης....γιατί ακριβώς τόση ενέργεια την κάνουν υπερδραστήρια....(με ξένα «κόλλυβα» που λέμε)...και της δίνει μία έντονη ματαιοδοξία και πολλές φορές καβαλάει...το «καλάμι».



Αν ένα ΟΝ είτε είναι άνδρας ή γυναίκα αντίστοιχα....πχ. μία γυναίκα που νοιάζεται για κάποιον άνδρα που είναι κατώτερου επιπέδου από αυτήν....εκείνο που έχει να κάμει είναι να αφήσει να περάσει ο κατάλληλος χρόνος 1 ή 2 χρόνια ή και παραπάνω...ανάλογα με την περίπτωση....να συζητάει και να προσπαθήσει να ανεβάσει το επίπεδο του συντρόφου της....είναι αυτό που λέει και το τραγούδι.....«μια γυναίκα μπορεί....την ζωή σου να αλλάξει μπορεί.....»....και θυμάμαι ότι στην σύγχρονη παράδοση μας....προτού παντρευτεί ένα ζευγάρι....υπήρχε ο αρραβώνας...ο οποίος ασφαλώς έπαιζε τον σπουδαίο αυτό ρόλο...κοινωνικά...κι αν ταίριαζε το ζευγάρι....γινόταν η κοινωνία του «γάμου»...αλλά όχι όμως με τον χριστιανικό δυστυχώς τρόπο....όπου... «η γυνή να φοβείται τον άνδρα....και ο βλαξ άνδρας να πατάει το πόδι της μέλλουσας γυναίκας του....ως κυριαρχία...και μπορείτε να γελάτε βέβαια τώρα....αλλά ας μην ξεχνάμε ότι πριν λίγα χρόνια...για να μην πω ότι ακόμη και σήμερα στα χωριά μας...κάτι τέτοια «ανόητα» έθιμα...εξακολουθούν να μας δείχνουν πόσο «καθυστερημένοι» είμαστε....λόγω της επιτάσεως της θρησκείας....που μας την επέβαλλαν....κι αν δεν βρούμε τρόπο να τους εξαποστείλουμε από εδώ....θα συνεχίσουμε....να τους βιώνουμε σε κάθε επίπεδο....αποβλακώσεως....!
Τώρα αντίστοιχα αν ένας άνδρας έχει φθάσει σε ανώτερο επίπεδο από τη γυναίκα...τότε με ασφάλεια μπορεί να αρχίσει η γνωριμία και μια πιο στενή επαφή...που μπορεί να επιφέρει και ερωτική επαφή. Και μη σας πιάνει το «φεμινιστικό» σας ...(μιλάω για τις γυναίκες)....γιατί ήδη παραπάνω έχω εξηγήσει το λόγο.
Για να αντιληφθούμε πιο ειδικά αυτό το φλέγον ζήτημα της ερωτικής επαφής...οφείλουμε πρώτα να γνωρίζουμε τον εαυτό μας...για να μπορούμε να τον ελέγχουμε και να τον κουμαντάρουμε καλύτερα...και όχι να είναι έρμαιο στο απέναντι φύλο...οπότε κάνουμε το «βήμα» της επαφής προσπαθώντας να είμαστε ΕΙΛΙΚΡΙΝΕΙΣ....με τον εαυτό μας....και βλέποντας....και κάνοντας τις ανάλογες κινήσεις οι οποίες να μας δίνουν τη δυνατότητα της ανάλογης αξιολόγησης του προσώπου που μας ενδιαφέρει.  
Ο άλλος στην ουσία είμαστε ΕΜΕΙΣ ΟΙ ΙΔΙΟΙ. Ανάλογα με τη συμπεριφορά μας....δίνουμε το δικαίωμα επαφής στο άλλο πρόσωπο.....κι αφού είμαστε κατά ένα μεγάλο ποσοστό «έτοιμοι» ....ζευγαρώνουμε με κάποιο αποτέλεσμα ερωτικής «σύμπραξης», η οποία ενδεχομένως να επιφέρει μία νέα ζωή στον πλανήτη....αν θελήσουμε να κάνουμε απογόνους...οι οποίοι παίρνουν κάποια κληρονομικά χαρακτηριστικά μας...εν τούτοις όμως είναι μια άλλη ΠΡΟΣΩΠΙΚΟΤΗΤΑ και μια άλλη ΟΝΤΟΤΗΤΑ.
Πολλές φορές ...ανάμεσα στα υπάρχουσα ζευγάρια...ακούμε πότε σοβαρά....πότε ειρωνευτικά....αλλά και πότε με κωμικό τρόπο...να κατηγορούν το άλλο φύλο....μιας και στην ουσία τις περισσότερες φορές αυτός ή αυτή μπορεί να είναι ο σύζυγος ή η σύζυγος....και μου κάνει εντύπωση....ότι μήπως στο τέλος εκείνον που κατηγορούμε να είναι ο ίδιος μας ο ΕΑΥΤΟΣ....!!!  Νομίζω ότι μόνον με τη γνώση, με τη συζήτηση και με ειλικρίνεια.....αντί να κατηγορούμε τον απέναντι μας και ιδιαίτερα προσφιλές πρόσωπο για εμάς...οφείλουμε να δούμε πιο ανοιχτά την κάθε περίπτωση.....και να βάζουμε ορθή πορεία πλεύσης και σύμπλευσης από κοινού.
Έως τώρα έχω επισημάνει για τις αρνητικές οντότητες που πιθανόν να μας περιτριγυρίζουν....και πιθανόν να έχουμε ή να θέλουμε να συνάψουμε κάποια σχέση με το άλλο φύλο....το οποίο φυσικά....να έχει και θετική υπόσταση....κι αν πράγματι το αντιληφθούμε αυτό....τότε είμαστε πολύ τυχεροί/ες και βαδίζουμε στο νέο μονοπάτι της ύπαρξής μας....που χαράζουμε από κοινού. Όταν δύο Όντα είναι θετικά....είναι και το ΙΔΑΝΙΚΟ. Φυσικά αξίζει να σημειώσουμε ως Όντα 3ης διάστασης που είμαστε.....υπάρχουν αρκετά και ευμετάβλητα στοιχεία...τα οποία οφείλουμε να ξεπεράσουμε...για να μπορέσουμε να κάνουμε την «υπέρβαση» μας...αλλάζοντας πνευματικό επίπεδο. Αυτό...ας μην το ξεχνάμε.....!
Ο χρόνος...είναι όλος δικό μας. Ας μην βιαστούμε.....αλλά και ας μην τραβάμε μία σχέση μακρόσυρτα ταλαιπωρώντας  τον εαυτό μας και συνάμα και τον άλλον. Έτσι κι αλλιώς...ο έρωτας όμως έχει να κάμει και με τον άλλον. Αλλιώς θα αγκαλιάζαμε τον εαυτό μας. Όμως αντί αυτού...αν βρεθείτε σε δάσος αγκαλιάστε ένα δέντρο....αυτό θα σας βοηθήσει....όσο κι αν σας φαίνεται εκ πρώτης όψεως γελοίο.
Κλείνοντας...αν δούμε μυθολογικά με την ορφική διδασκαλία, ο «Έρωτας» φαίνεται να προήλθε από το «Κοσμικό Αυγό»....που άφησε η Νύχτα στους κόλπους του Ερέβους.  Ο Ησίοδος κι αυτός στη Θεογονία μας αναφέρει πως ο «Έρωτας» προήλθε από το Χάος μαζί με τη Γαία....στοιχεία επίσης....χωρίς γεννήτορες. Μετά τον Όμηρο παρουσιάζονται και άλλοι γεννήτορες του Έρωτα....ενώ συχνά σχετίζεται....και με τη θεά Αφροδίτη. Το όνομα της Αφροδίτης με αναγραμματισμό μας δίνει: ΑΦΡΟΔΙΤΗ=ΔΙΑΤΡΟΦΗ/ΔΙΑ-ΤΡΟΦΗ.....Τροφή τους Διός.....αλλά συνάμα ο πλανήτης ΑΦΡΟΔΙΤΗ.....μας παρουσιάζει και τα «αφροδίσια» νοσήματα....και είναι ο μόνος πλανήτης που γυρίζει σε φορά....ανάποδα/αντίστροφα από τους άλλους.....!!! Ο «Έρωτας» σύμφωνα με τη Σαπφώ είναι γιος της Αφροδίτης και του Ουρανού, ενώ σύμφωνα με τον Σιμωνίδη τον Κείο είναι υιός της Αφροδίτης και του Άρη και αναφέρεται  ως υπηρέτης και συνοδός της Αφροδίτης. Επίσης ο Αλκαίος μας αναφέρει ότι ο Έρωτας ήταν γιος της Ίριδας και του Ζέφυρου. Σε άλλες πηγές....πατέρας του Έρωτα....θεωρείται ο Ήφαιστος.
Όποιος κι αν είναι ο «Έρωτας» ΑΔΕΛΦΙΑ...λοιπόν....ΕΜΕΙΣ οφείλουμε να τον σεβαστούμε...γιατί έχει να μας ενώσει με το έτερον ήμισυ....μιας και ο Ευριπίδης διαχωρίζει τη δύναμη του «Έρωτα» σε δύο εμφανείς κατηγορίες:
Σ’ αυτή που μπορεί να μας οδηγήσει στην ΑΡΕΤΗ και.......σε εκείνη που μας οδηγεί στην ΑθΛΙΟΤΗΤΑ...των πράξεών μας.

ΕΛΛΑΝΙΟΣ  ΙΦΙΓΕΝΗΣ (Ε.Ι.)

1 σχόλιο:

  1. Η ΚΑΘΑΡΣΗ ΠΩΣ ΓΙΝΕΤΑΙ??? ΕΙΧΑ ΚΑΠΟΙΑ ΣΥΠΤΩΜΑΤΑ ΑΠΟ ΑΥΤΑ ΠΟΥ ΠΕΡΙΓΡΑΦΕΙΣ ΚΑΙ ΑΛΛΑ ΧΕΙΡΟΤΕΡΑ...........

    ΑπάντησηΔιαγραφή