«Ποτέ δεν επιθύμησα να γίνω αρεστός στους πολλούς. Αφ' ενός, δεν κάθισα να μάθω τι αρέσει στους πολ

«Ποτέ δεν επιθύμησα να γίνω αρεστός στους πολλούς. Αφ' ενός, δεν κάθισα να μάθω τι αρέσει στους πολ
«Ποτέ δεν επιθύμησα να γίνω αρεστός στους πολλούς. Αφ' ενός, δεν κάθισα να μάθω τι αρέσει στους πολλούς·κι αφ' ετέρου, τα όσα ήξερα εγώ βρίσκονταν μακριά από τη δική τους αντίληψη». Επίκουρος: (341 π.Χ. - 270 π.Χ.)

Παρασκευή, 22 Φεβρουαρίου 2013

ΜΗΝ ΚΑΘΕΣΑΙ……ΑΔΡΑΞΕ…..ΤΟ ΔΕΥΤΕΡΟΛΕΠΤΟ (Μέρος Δέυτερο).


  ... Συνέχεια
ΜΕΡΟΣ ΔΕΥΤΕΡΟ
 Δεν είναι «τυχαίο» ότι οι «κυρίαρχοι» της γης έχουν ονομάσει ως «ΝΕΑ ΤΑΞΗ» πραγμάτων την κοινωνική μας ζωή και δεν είναι τυχαίο το ότι έχουν «βάλει» στο στόμα μας την λέξη «ΠΑΓΚΟΣΜΙΟΠΟΙΗΣΗ». Η έναρξις σχεδιασμού των αρνητικών Οντοτήτων στο Πλανήτη Γη....μου δόθηκε με τον αριθμό Α380.....και αφού είχα κάμει δεξιόστροφα οδικώς το γύρω της Γαλλίας....φτάνοντας στη πόλη Τουλούζ....όπου εκεί μου δόθηκε κάποιο σημάδι ....κι αφού ολοκλήρωσα το ταξίδι ...μου μετά από λίγες ημέρες βλέποντας με απορία....σε Γαλλικό κανάλι....την πρώτη δοκιμαστική πτήση...η οποία ήταν και η μόνη πόλη που δεν επισκέφτηκα....και αρνήθηκα να παραμείνω εκεί....ως σημάδι για την πρώτη δοκιμαστική πτήση του μεγαλύτερου αεροπλάνου στη Γη. Με την εμφάνιση αυτή θα ήξερα ότι όλα ξεκινάει η διαδικασία. Έγραφαν τότε οι εφημερίδες:

«Το μεγαλύτερο αεροσκάφος στον κόσμο, το ευρωπαϊκό Airbus A380 προσγειώθηκε την Παρασκευή στη Σιγκαπούρη, ολοκληρώνοντας την πρώτη πτήση στην Ασία, που είναι η πλέον ενδιαφέρουσα αγορά για τις αεροπορικές βιομηχανίες.
Το σούπερ-τζάμπο, που έχει τη δυνατότητα μεταφοράς 555 επιβατών αλλά και τη δυνατότητα αύξησης του αριθμού έως τους 800 επιβάτες, προσγειώθηκε στο αεροδρόμιο Τσάνγκι ύστερα από πτήση διάρκειας 12 ωρών από την έδρα της Airbus, κοντά στην Τουλούζ της Γαλλίας.
Το A380, που έχει μήκος όσο οκτώ λεωφορεία όπως αυτά που κυκλοφορούν στο Λονδίνο και τόσο χώρο στα φτερά ώστε θα μπορούσαν να σταθμεύσουν 70 αυτοκίνητα, αποτελεί πρόκληση για την αμερικανική εταιρία Boeing, που πλέον έχει ένα σοβαρότατο ανταγωνιστή στη μάχη για την κατάκτηση σημαντικού μεριδίου στη διεθνή αεροπορική βιομηχανία.
Η εταιρία Airbus έχει ήδη παραγγελίες για την παράδοση 159 τέτοιων αεροσκαφών. Η εταιρία αυτή τη στιγμή διαθέτει τρία A380, που εκτελούν δοκιμαστικές πτήσεις και το αργότερο σε ένα χρόνο αναμένεται να είναι σε θέση να αρχίσει τη μαζική παραγωγή. Η πρώτη εταιρία που έχει παραγγείλει Α380 είναι η Singapore Airlines»


Ήταν τότε που πέθανε ο πάπας...και εμφανίστηκε ο ΒΕΝΕΔΙΚΤΟΣ...που ο λεξάριθμος βγάζει 666...και δεν επέλεξαν τυχαία τον σεπτό ιερό αριθμό...γιατί μόνον να διαστρέφουν θέλουν και να επηρεάζουν αρνητικά τα όντα της Γης. Την αποκωδικοποίηση του ΒΕΝΕΔΙΚΤΟΥ γραπτώς την έδωσα τότε στον Ελευθέριο Αργυρόπουλο και τη δημοσίευσε στο βιβλίο του....! Το θέμα με τον ΒΕΝΕΔΙΚΤΟ....ήταν που ενώ τον έβλεπα σε γερμανικό κανάλι...οπότε εικονικά...για πρώτη φορά στη εδώ ζωή μου...έβλεπα το άλλο του πρόσωπο...το οποίο έσβηνε και επανερχόταν...και ένιωσα τη μεγαλύτερη σιχαμάρα της εδώ ζωής μου....μιας και ήμουν αυτός που είχα γίνει ο προάγγελος μέσω μηνύματος των δεινών πάνω στη Γη. Όχι και τόσο ευχάριστο...όσο θα το νομίζετε...η συνέχεια όμως υπήρξαν και άλλα μηνύματα για τη κατηφόρα που θα πέρναμε...τα οποία είτε με οιωνούς είτε και με άλλες καταστάσεις μας δείχνουν όμως στο τέλος και τη θετική πλευρά της φωτεινής έκτασης και μεγαλουργίας. Η εσκεμμένη φυγή...του ερπετού ΒΕΝΕΔΙΚΤΟΥ.....αυτό το μιαρό άσχημο και κακόμορφο πλάσμα....δεν είναι τυχαία. Δεν έχω λάβει κάτι σχετικά με αυτό....αλλά η εσκεμμένη παραίτησή  του...σηματοδοτεί...τον ερχομό του νέου...και χειρότερου...και πολλοί λένε ότι θα είναι ο μαύρος....Πέτρος....είδομεν.

Αυτές οι ερπετοειδείς κλπ οντότητες ενοχλούνται ΑΔΕΛΦΙΑ...από το ΦΩΣ και η τροφή τους είναι τα δικά μας ΣΥΝΑΙΣΘΗΜΑΤΑ. Σκοπός τους είναι να μας ελέγξουν, ώστε να εκπέμπουμε σε συγκεκριμένες συχνότητες για να είμαστε λεία και τροφή τους. Σε παλαιότερες εποχές το ΑΝΘΡΩΠΙΝΟ ΕΙΔΟΣ δονούσε σε διαφορετικές συχνότητες με αποκορύφωμα τα αποτελέσματα του ΑΡΧΑΙΟΥ ΕΛΛΗΝΙΚΟΥ ΠΟΛΙΤΙΣΜΟΥ που είχε φέρει την ΠΝΕΥΜΑΤΙΚΟΤΗΤΑ ΣΤΗ ΓΗ....στα ύψη.

Αρκετοί έως τώρα ήδη θα έχετε ΑΝΑΚΑΛΥΨΕΙ και αρχίσει κατά κάποιο να γνωρίζετε ποιοι ακριβώς είσαστε και για ποιο σκοπό ΕΝΣΑΡΚΩΘΗΚΑΤΕ πάνω στο πλανήτη ΓΗ. Έπονται και οι υπόλοιποι....και ο καθένας στην ώρα του....την κατάλληλη χρονική στιγμή.

Ο καθένας από ΕΜΑΣ ΑΔΕΛΦΙΑ έχει τον ΕΛΕΓΧΟ της δικής του ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΟΤΗΤΑΣ. Εσείς ΕΛΕΓΧΕΤΕ τον ΕΑΥΤΟ σας. ΚΑΝΕΙΣ ΑΛΛΟΣ.
Σταματήστε να σας ελέγχουν οι ΑΛΛΟΙ και ειδικά η κάθε λογής ΕΞΟΥΣΙΕΣ. Οι μόνοι «ΑΤΙΘΑΣΟΙ» πάνω στον πλανήτη Γη είναι οι-ΕΛΛΗΝΕΣ κι αυτό οφείλεται στο ΓΟΝΙΔΙΩΜΑ μας στο ΙΧΩΡ γι’ αυτό και μας υπολογίζουν αλλά συγχρόνως και μας «χτυπάνε» αλύπητα και ιδιαιτέρως πιο πολύ από τους άλλους λαούς. Το σχέδιο των ΑΠΟΣΤΑΤΩΝ υλοποιήθηκε μετά την 2001 με συνδυασμό άσχημων ενεργειών όπως:

 (ΧημικούςΑεροψεκασμούς-ΣυνεχόμεναΕμβόλια-ΚώδικαςΔιατροφής Αλιμεντάριους-Ηλεκτρονικό φακέλωμα-Τεχνητή Οικονομική Κρίση κλπ) ώστε να μας φοβίσουν, να μας ελέγχουν, να μας χειραγωγούν και να μας απομυζούνε, ώστε να μην χάσουν τα «προνόμιά» τους μιας και ως «αλαζόνες» νομίζουν ότι θα κατέχουν για πάντα τον πλανήτη γη. Μερικοί από εσάς ίσως να διερωτάστε ότι εκείνοι έχουν το επάνω χέρι ….ΑΛΛΑ όμως ΕΜΕΙΣ ΑΔΕΛΦΙΑ ΕΙΜΑΣΤΕ ΟΙ ΚΥΡΙΑΡΧΟΙ ΤΟΥ ΠΛΑΝΗΤΗ.

Ο καθένας μας είμαστε μία ΙΣΧΥΡΗ ΗΛΕΚΤΡΟΜΑΓΝΗΤΙΚΗ ΕΝΕΡΓΕΙΑ, μία ΦΩΤΕΙΝΗ ΟΝΤΟΤΗΤΑ με ΜΕΓΑΛΗ ΔΥΝΑΜΗ και ΙΣΧΥ αρκεί να το ΣΥΝΕΙΔΗΤΟΠΟΙΗΣΟΥΜΕ ΜΕΣΑ ΜΑΣ και ως ΟΝΤΟΤΗΤΕΣ ΜΕ ΤΗ ΔΥΝΑΜΗ της ΔΙΑΝΟΙΑΣ που διακατέχουμε να ΕΝΕΡΓΟΠΟΙΗΣΟΥΜΕ ΤΟ ΔΝΑ μας. Το δικό μας ΔΝΑ είναι μία ΖΩΝΤΑΝΗ ΙΣΤΟΡΙΑ και ΑΛΗΘΕΙΑ.....κρατάει τον ΚΩΔΙΚΟ, κρατάει το ΣΧΕΔΙΟ της ΤΑΥΤΟΤΗΤΑΣ μας, της ΥΠΑΡΞΗΣ μας….την ΙΣΤΟΡΙΑ του ΣΥΜΠΑΝΤΟΣ. Τις ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΕΣ μην τις ψάχνετε αλλού….βρίσκονται ΜΕΣΑ μας και είναι πλέον ΠΡΟΣΒΑΣΙΜΕΣ. Ο ΕΓΚΕΦΑΛΟΣ μας θα βρίσκεται σε ΠΛΗΡΗ ΛΕΙΤΟΥΡΓΙΑ σαν ένας «σύγχρονος» ΗΛΕΚΤΡΟΝΙΚΟΣ ΥΠΟΛΟΓΙΣΤΗΣ.

Ο στροβιλισμός των ΔΩΔΕΚΑ ΕΝΕΡΓΕΙΑΚΩΝ μας κέντρων θα ευθυγραμμιστεί μέσα στο σώμα μας. Η τελευταία συζυγία πλανητών ξέρουμε ότι είχε πραγματοποιηθεί το 1962 και η επόμενη λένε οι επιστήμονες ότι θα γίνει το 2040. Μία πλήρη περιστροφή του γαλαξία μας γύρω από το κέντρο της απαιτεί...225-250 εκατομμύρια χρόνια. Η γη βρίσκεται 30.000 έτη φωτός από το κέντρο του γαλαξία. Η έλευση των 26.000 ετών (ΕΝ-ΙΑΥΤΟΣ του ΠΛΑΤΩΝΟΣ) συμπίπτει με την σημερινή μας εποχή και είναι μία περίοδος όπου τα ΠΕΝΤΕ εξωτερικά ενεργειακά μας κέντρα θα αρχίσουν να ΕΠΑΝΑΣΥΝΔΕΟΝΤΑΙ με τους πλανήτες και θα κατακλιστούμε από ΧΕΙΜΑΡΡΟ ΕΝΕΡΓΕΙΩΝ.

Θα βρεθούμε σε ΝΕΟ ΕΠΙΠΕΔΟ λειτουργικότητας και συνειδητότητας, σε νέο δονητικό επίπεδο. Οι «ΑΝΘΡΩΠΟΙ» «σχεδιάστηκαν» για να είναι το «ΚΛΕΙΔΙ» πρόσβασης σ’ αυτές τις ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΕΣ. Η ροή πληροφοριών θα φτάσει ως το ΔΕΚΑΤΟ ΤΡΙΤΟ κέντρο που θα βιώσουμε σύντομα….! Δεν είναι «τυχαίο» ότι η ΣΕΛΗΝΗ έχει χρονική διάρκεια τον αριθμό 13, όσες είναι και οι ΠΑΝΣΕΛΗΝΟΙ. Ακόμη και τώρα μας λένε στα ντοκιμαντέρ …ότι η ΣΕΛΗΝΗ είναι ένα κομμάτι της γης….αλλά κανένας επίσημα δεν μας λέει ότι δεν είναι ΠΛΑΝΗΤΗΣ αλλά ένας ΤΕΧΝΗΤΟΣ ΔΟΡΥΦΟΡΟΣ....ο οποίος παίζει χαρακτηριστικό και σημαντικό  ρόλο για την επιβίωση μας πάνω στη γη. Αν πάψει να υπάρχει ΣΕΛΗΝΗ άμεσα θα έχουμε 4 ώρες νύκτα και 4 ώρες μέρα και αυτόματα θα αλλάξει το κλίμα της γης. Αξιοσημείωτο είναι ότι το 1950 σε ναό των Μάγιας στο Μεξικό βρέθηκε χάρτης της αθέατης πλευράς της Σελήνης, ο οποίος αποδείχτηκε ακριβής …..αφού συγκρίθηκε με τους πρόσφατους που μας έφερα....τα διαστημόπλοια. Η πρώτη χαρτογράφηση της πλευράς από τον άνθρωπο έγινε στις 7/10/1959 και επομένως ο παλαιός αυτός χάρτης που βρέθηκε στη γη είναι ή από επίσκεψη γήινων στη σελήνη ή από επίσκεψη εξωγήινων στη γη. Επίσης στην ινδουιστική θρησκεία και στα σανσκριτικά κείμενα ….αναγράφεται ότι σε παλαιότερη ….εποχή η σελήνη δεν υπήρχε ως δορυφόρος και οι άνθρωποι είχαν ανάστημα ύψους: 1.20-1.50 μ.. Αργότερα η γη απέκτησε 3 δορυφόρους και οι άνθρωποι είχαν ανάστημα : 2.50-12.00 μ. και τέλος με έναν δορυφόρο και ύψος: 1.60-2.00 μ. που συμβαδίζει ακόμη μέχρι  την σημερινή μας εποχή μιας και λόγω της βαρύτητας  που είναι (g=9.81 m/sec2) επαληθεύονται οι μετρήσεις.

Είναι αξιοπερίεργο έως τώρα που ο πιο κοντινός μας (πλανήτης) στην ουσία  τεχνητός δορυφόρος, ο οποίος κατασκευάστηκε για να είναι ακριβώς στη μέση ανάμεσα σε γη και ήλιο ώστε να έχει ακριβώς τον ίδιο δακτύλιο και να κρατείται έως  τώρα «μυστικό» για τον ουσιαστικό ρόλο που διαδραματίζει….μιας και έως τώρα έχουμε λάβει γραμμικές εκπομπές μιας διαστάσεως….σαν αυτές που αντιστοιχούν στις ραδιοφωνικές μας εκπομπές / επιφανειακές εκπομπές δύο διαστάσεων που αντιστοιχούν στις τηλεοπτικές μας εκπομπές / και το κυριότερο ογκομετρικές τριών διαστάσεων….που παραδόξως δεν αντιστοιχούν σε γήινη τεχνολογία, είναι δε δυνατόν να αποδοθεί με διαμορφωμένους ολογραφικούς δέκτες που «οδηγούνται» από κεραία, που αυτόματα σημαίνει ότι τα σεληνιακά σκάφη και η Σελήνη να διαθέτουν για τις μεταξύ τους επικοινωνίες πομπούς και δέκτες στερεοσκοπικής τεχνολογίας. Και αναφέρομαι εκτενέστερα για την σελήνη γιατί οι άνθρωποι του πλανήτη μας έως τώρα εννοώ για την πλειοψηφία «χτίζουν» μια συγκεκριμένη πραγματικότητα με τις σκέψεις τους και τη διατηρούν με την κοινή τους συναίνεση…!

 Μήπως ΑΔΕΛΦΙΑ ήρθε ΩΡΑ να ΑΝΑΛΑΒΕΤΕ ΔΡΑΣΗ ….και να ΕΝΕΡΓΟΠΟΙΗΣΕΤΕ τις ΔΙΚΕΣ σας ΣΥΧΝΟΤΗΤΕΣ ;

Επίσης αξιοσημείωτος και αξιοπερίεργος είναι και ο ΠΛΑΝΗΤΗΣ  ΑΦΡΟΔΙΤΗ….ο οποίος με αναγραμματισμό μας αποκαλύπτει τη λέξη ΔΙΑΤΡΟΦΗ…..δηλαδή τη ΤΡΟΦΗ του ΔΙΑ…τροφή του ΥΨΙΣΤΟΥ ΔΙΟΣ. Το παράδοξο με αυτόν τον πλανήτη είναι ότι είναι ο ΜΟΝΟΣ που γυρίζει ανάδρομα….ο μόνος που γυρίζει αντίστροφα με τους υπόλοιπους…! Η ΑΦΡΟΔΙΤΗ ….σαν πλανήτης πρόδρομος της ημέρας έλαβε το όνομά ΕΩΣΦΟΡΟΣ….αυτός δηλαδή που φέρει το ΦΩΣ,  το ΕΩΣ, την αυγή, «άγγελος» του ΦΩΤΟΣ και της ΑΛΗΘΕΙΑΣ, η οποία αποκαλύπτεται εξ αυτού, μα και σαν θεά του Έρωτα και της Ομορφιάς δεν μπορεί να έχει ξεχωριστή θέση στο ΕΡΓΟ και την ΠΡΑΞΗ αυτή: την ΤΡΙΠΛΗ ΕΞΩΣΤΡΕΦΗ ΚΙΝΗΣΗ 666 της ΔΗΜΙΟΥΡΓΙΑΣ. Είναι ο μόνος πλανήτης που εκτελεί εξωστρεφή περιστροφή, αντίθετα από τους υπόλοιπους πλανήτες, οπότε αποτελεί τη μόνη θεότητα και αρχή η οποία επιτρέπει τη λειτουργία της εξωστρεφούς κίνησης. Η ΑΦΡΟΔΙΤΗ είναι δημιουργική εξ ορισμού και επιπλέον δίνει το ΕΝΑΥΣΜΑ, το ΣΗΜΑ και χαράζει την ΟΔΟ μέσα από την οποία περνά ο «δρόμος» του ΣΥΝΤΟΝΙΣΜΟΥ του ΔΗΜΙΟΥΡΓΟΥ με την ΙΔΕΑ,....δηλαδή η ΕΞ ΕΠΑΦΗΣ  ΣΥΝΑΛΛΑΓΗ ΜΕ ΑΥΤΗΝ....ΓΙΑ ΤΗ ΔΗΜΙΟΥΡΓΙΑ ΣΧΕΔΙΟΥ και η επιστροφή ώστε να ολοκληρωθεί το ΕΡΓΟ ΥΛΟΠΟΙΗΣΗΣ της ΙΔΕΑΣ. Είναι το πιο «μυστηριώδες» στοιχείο στη διαδικασία της Δημιουργίας, εκείνο που λειτουργεί «παράλληλα» με τον ΖΗΝΑ-ΔΙΑ και δίνει ΤΑΥΤΟΤΗΤΑ στη Ζεύξη και τον Διαχωρισμό θέτοντας τον έναν και απαράβατο όρο για να προκύψουν αυτές οι λειτουργίες, όρος που δεν είναι άλλος από την έννοια του ΚΑΛΟΥΣ που ή ίδια επιφέρει....που ο ΖΗΝΑΣ-ΔΙΑΣ επιτρέπει....που ο ΔΗΜΙΟΥΡΓΟΣ εκτελεί και ως εκ τούτου ο ίδιος συντελείται….και που η πλευρά της καταστροφής πάντοτε στερείται…

                                

Η θέαση ΦΩΤΟΣ που θα λάβουμε ΑΔΕΛΦΙΑ....δημιουργεί νέες διαστάσεις πραγματικότητας. Γίνεται μία σύγκλιση των ΕΑΥΤΩΝ μας πάνω στον πλανήτη γη. Οι ΕΑΥΤΟΙ μας που θα αναγνωρίσουμε....έρχονται από το ΣΥΝ-ΠΑΝ.

Οι ΕΑΥΤΟΙ που θα υποδεχτούμε....είμαστε ΕΜΕΙΣ.

Προσέξτε:Ο τρισδιάστατος κόσμος που ζούμε έρχεται σε μετωπική «σύγκρουση» διαστάσεων και όχι «σύγκρουση» κόσμων.

Περνάμε μέσα σε μια ΑΛΛΗ ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΟΤΗΤΑ.

Το ΦΩΣ που έχουμε μέσα μας είναι η ΠΡΟΩΘΗΣΗ, η ΔΙΑΘΕΣΗ και το ΜΟΙΡΑΣΜΑ πληροφοριών που θα λάβουμε ΜΕΣΑ μας.

Είμαστε οι ΣΗΜΑΙΟΦΟΡΟΙ της ΨΥΧΗΣ μας.

Η Ψυχή θα μας δώσει τον ΡΥΘΜΟ και ο ΡΥΘΜΟΣ αυτός είναι το ΑΠΟΛΛΩΝΙΟΝ ΦΩΣ και η ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΑ που θα μας «βγάλει» από το ΣΚΟΤΑΔΙ. Σκορπίστε το ΦΩΣ και ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ το....με τους υπόλοιπους συν-ΑΝΘΡΩΠΟΥΣ σας.

Είμαστε ΠΡΟΣΩΠΙΚΟΤΗΤΕΣ που ενσαρκωθήκαμε σε διαφορετικά συστήματα πραγματικότητας.

Είμαστε ΤΑΞ-ΕΙ-ΔΙΩΤΕΣ του ΔΙΑΣΤΗΜΑΤΟΣ.

Ήρθαμε στον πλανήτη γη ως πρέσβεις για να κάνουμε τις πραγματικότητες να συγχωνευθούν και να αποκτήσουν μεγαλύτερη πληροφόρηση μέσα μας, ώστε να ελευθερώσουν τον «φόβο» και να λειτουργήσουν χωρίς εμπόδια. Συνεργαστείτε ΑΡΜΟΝΙΚΑ και υποστηρίζετε τους άλλους, αφού η αναζήτηση με τους άλλους έχει γίνει ήδη πιο έντονη από το1995 και δώθε.

Ο καθένας μας είναι πλέον ένας φορέας ΦΩΤΟΣ.

 Θα έχετε αναρωτηθεί μέσα σας ότι από τότε που συνειδητοποιήσατε την ύπαρξη σας….διαρκώς και διακαώς … «ψάχνεστε» προς πάσα κατεύθυνση και έρευνα. ΕΡΕΥΝΑ σημαίνει:

 Ε=λευθέρα//Ρ=ρ(οή) εις την // ΕΥ=ορθήν, μη προκαταλειμμένην, αδογμάτιστην, ανιδιοτελή, μη συμφεροντολογικώς προσανατολιζόμενην ανακάλυψιν του //Ν=ν(ου)//Α=α(ρχήν) έχουσα την επιθυμίαν δια ΑΝΑΚΑΛΥΨΙΝ.

Απλά ΑΔΕΛΦΙΑ....ο καθένας μας ήρθε στον πλανήτη ΓΗ για να αφυπνίσει κάτι μέσα του, μέσα στον κωδικό του ΔΝΑ και τώρα ανταποκρινόμαστε σ’ αυτή τη διαδικασία. Αυτός είναι και ο λόγος που επιλέξαμε να βρισκόμαστε ξανά εδώ….πίσω στη γη. Πλήθος άλλων συνανθρώπων μας που δεν τους ξέρουμε ακόμη …έχουν ξεκινήσει τη «μεταλλακτική» αυτή διαδικασία της ηλεκτρομαγνητικής συχνότητας καθώς η εκπομπή μας …θα επηρεάσει όλο τον ΠΛΑΝΗΤΗ.

Η δική μας ΔΟΝΗΣΗ θα επηρεάσει και τους διπλανούς μας και σαν «ντόμινο» θα αυξάνεται και θα μεταδίδεται το ΦΩΣ.

Ο ΚΑΘΕΝΑΣ ΜΑΣ είναι μία ΙΣΧΥΡΗ ΠΗΓΗ ΦΩΤΟΣ, αρκεί να το συνειδητοποιήσουμε έγκαιρα.

Ο ΕΝΑΣ μπορεί να ΑΛΛΑΞΕΙ τον ΚΟΣΜΟ.

 Φτάνει να το ενστερνιστείτε και να το παλέψετε μέσα σας. Όταν ξεκίνησα την ενημέρωση για το εμβόλιο Η1Ν1 κατά αρχάς στο διαδίκτυο….ήμουν μόνος σαν καλαμιά στον κάμπο…αλλά σιγά-σιγά…μέρα με τη μέρα…εβδομάδα με την εβδομάδα…φτάσαμε πολλοί ΣΥΝΕΛΛΗΝΕΣ ΜΑΖΙ...να ενημερώνουμε για τις επιπτώσεις του και ενεργοποιήθηκε όλος αυτός ο κόσμος, όχι μόνον στην Ελλάδα αλλά και σε παγκόσμιο επίπεδο…ώστε να αποφύγουμε σε μεγάλο βαθμό να εξαπλωθεί ο ιός....που ήθελαν να μας μεταδώσουν….ενώ στη συνέχεια θα μας έφερναν τον νέο εμβόλιο Η5Ν1....ώστε να μας τσεκάρουν με ανιχνεύσιμο μικροτσιπτς για μόνιμη παρακολούθηση από ΤΕΧΝΗΤΟΥΣ ΔΟΡΥΦΟΡΟΥΣ.

 Μετά τη μεγάλη μας ΝΙΚΗ, αυτοί εξακολουθούν να τρώνε τα ιμάτιά τους και πάλι....με κάθε τρόπο προσπαθούν να «σκαρφιστούν» και να μας επιβάλλουν το τσεκάρισμα…αλλά πλέον ο κόσμος είναι  πλέον …ψιλιασμένος. 
Η ΙΣΧΥΣ  ΕΝ ΤΗ ΕΝΩΣΕΙ ΑΔΕΛΦΙΑ, ΣΑΝ ΜΙΑ ΓΡΟΘΙΑ....ενάντια σε κάθε είδους ΕΠΙΒΟΛΗ.

 Με τον ίδιο τρόπο από άνθρωπο σε άνθρωπο θα λάμψει μέσα μας το ΦΩΣ …και από ΚΑΡΔΙΑ σε ΚΑΡΔΙΑ(κάρα Διός) θα ΜΕΤΑΔΩΣΟΥΜΕ την ΦΡΟΝΗΣΗ. Είμαστε ΦΟΡΕΙΣ του ΦΩΤΟΣ.

Είμαστε «ΦΥΛΑΚΕΣ» της συχνότητας.

Είναι βασικό να καταλάβουμε ότι ΕΜΕΙΣ  θα λύσουμε τα «προβλήματα» που αντιμετωπίζουμε γύρω μας. Μην τα αφήνετε σε άλλους ….να σας τα λύσουν….μην περιμένετε από....πάνω...τους εξ αρχής πουλημένους πολιτικούς. Η κάθε ΕΞΟΥΣΙΑ μας ΧΕΙΡΑΓΩΓΕΙ. Μας έχουν πείσει …ότι την δύναμη την έχουν ΑΛΛΟΙ.

Η ΑΛΗΘΕΙΑ είναι ότι την ΔΥΝΑΜΗ την ΚΑΤΕΧΟΥΜΕ ΕΜΕΙΣ ….ΜΕΣΑ ΜΑΣ.

Αν δεν μας φοβούνταν…δεν θα προσπαθούσαν να μας «χειραγωγήσουν» και θα μας πολεμήσουν ακόμη πιο έντονα....όπου ήδη εδώ και καιρό αρχίζουμε πλέον να το νιώθουμε στο πετσί μας....έντονα το μένος τους....το μίσος τους....τώρα με τα συνεχόμενα οικονομικά μέτρα που έχουν επιβάλλει. Όμως να το ξέρετε καλά ότι αυτοί στην ουσία φοβούνται και θέλουν να μας έχουν στην ίδια συχνότητα γι’ αυτό και προκαλούν επεισόδια….ειδικά στα δελτία ειδήσεων για να μας προκαλούν συνέχεια το αίσθημα της ανασφάλειας και του φόβου. Έως τώρα στην τηλεόραση αλλά και στον κινηματογράφο, αλλά ακόμη και στα ηλεκτρονικά παιχνίδια των παιδιών μας προβάλλουν έργα φρίκης, αγωνίας, τρόμου, φόβου κλπ και αυτό γίνεται συνειδητά εδώ και χρόνια....από αυτά τα άρρωστα μυαλά …ώστε να παράγεται παγκοσμίως η ίδια ιδιοσυχνότητα φόβου και υστερίας των συνανθρώπων μας…για να τρέφονται....οι ίδιοι.

Να ξέρετε ότι όσο βρίσκεστε στη διαδικασία ΑΝΤΙΔΡΑΣΗΣ, αλλά και ΕΓΡΗΓΟΡΣΗΣ θα προσπαθούν αντίστοιχα να σας εμποδίσουν ….δημιουργώντας ένθετες ολογραφικές καταστάσεις ….δηλαδή ψευδείς βιωματικές καταστάσεις για να σας παραπληροφορούν «έντεχνα». Όταν διαπιστώνετε ότι κάτι δεν πάει καλά γύρω σας…στο περιβάλλον σας...πιθανώς θα επιδιώκουν επηρεασμό στα κοντινά σας πρόσωπα με στόχο να σας «αποτρέψουν», για να μην συνεχίσετε το ταξΕΙδι σας…που ΕΣΕΙΣ επιλέξατε να πραγματοποιήσετε.....σ’ αυτόν τον πλανήτη.

Μην πτοείστε …συνεχίστε ΑΦΟΒΑ Αδέλφια….γιατί ΕΣΕΙΣ είσαστε οι ΚΥΡΙΑΡΧΟΙ.

Πιάστε τον ΠΛΑΝΗΤΗ στα ΧΕΡΙΑ σας…!

ΑΔΕΛΦΙΑ είναι οφθαλμοφανές ότι όλα αυτά τα χρόνια έχουν τους ανθρώπους του πλανήτη γη κάτω από το πρίσμα των διάφορων θρησκειών και κάθε θρησκεία έχει το δικό της «θεό». Αυτό γίνεται συνειδητά, ώστε να έχουμε «πάντα» κάποιον πάνω από το κεφάλι μας.

Όχι, δεν χρειάζεστε κάποιο ΕΝΔΙΑΜΕΣΟ για να έρθετε σ’ επαφή με τον «ΘΕΙΟΝ ΟΝ». ΜΟΝΟΣ σου επικοινωνείς απ’ ευθείας με την Ανώτερη Πνευματική Συνειδητότητα ερευνώντας και αμφισβητώντας ταυτόχρονα....όλα όσα σε περικλείουν.

ΕΣΥ είσαι ο ΠΟΜΠΟΣ...ΕΣΥ και ο ΔΕΚΤΗΣ.

Μπορείς να το κάνεις....ΜΟΝΟΣ σου.

Βρες τον κατάλληλο χώρο-ενεργειακό τόπο και αφέσου στη διαδικασία.

Έλα αντιμέτωπος....με τον ΕΑΥΤΟ σου.

Πάψε να μιλάς πολύ….και να παραμιλάς….γιατί ξοδεύεις άσκοπα την ενέργεια σου και πήγαινε εκεί που σε προστάζει η ΔΙΑΙΣΘΗΣΗ σου. Ενεργοποίησε τη «λάμπα» που έχεις μέσα σου. Το κουμπί βρίσκεται επάνω σου. Απλά δεν το «πατάς». Κι επειδή εύλογα θα αναρωτηθείς που είναι αυτό το «κουμπί»…..αυτό θα το βρεις ΜΟΝΟΣ σου. Είναι ΔΙΚΟ σου μέλημα. Εγώ απλά μ’ αυτό το ΚΕΙΜΕΝΟ σε ΠΡΟΤΡΕΠΩ και σε ΠΑΡΟΤΡΥΝΩ....να το ΠΡΑΞΕΙΣ.

Μην ψάχνεις την ΓΝΩΣΗ μέσα από τους ΑΛΛΟΥΣ.  Ψάξε την ΜΕΣΑ σου.

Αυτό που εγώ σου δίνω εδώ....είναι ΕΞΩΤΕΡΙΚΗ ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΑ.

Η ΕΣΩΤΕΡΙΚΗ πληροφόρηση – γνώση....θα σου ΔΟΘΕΙ από την λάμψη του ΦΩΤΟΣ.

Είσαι ΦΩΤΟΦΟΡΟΣ.

Η φώτιση γίνεται ΔΙΑΙΣΘΗΤΙΚΑ και όχι με τις πέντε αισθήσεις. ΟΛΟΙ έχουμε πρόσβαση στη ΓΝΩΣΗ, αρκεί να θελήσουμε να «λαμπαδιάσουμε»...το ΕΙΝΑΙ μας. ΝΗΝΕΜΙΑ-ΗΡΕΜΙΑ-ΨΥΧΡΑΙΜΙΑ και θα βιώνουμε κάθε μέρα, άλλες ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΟΤΗΤΕΣ.

Το μυστικό είναι απλό, αλλά σας διαφεύγει....γιατί ταυτόχρονα ασχολείστε με πολλά ΠΡΑΓΜΑΤΑ.

Ασχοληθείτε...απλά με τον ΕΑΥΤΟ σας.

Γιατί λέτε....να μας θέλουν να μας έχουν σε «ρομποτοειδή» κατάσταση;

Απλά μας θέλουν σαν «στρατιωτάκια», ώστε να μην ασχολούμαστε με τον ΕΑΥΤΟ μας και ανακαλύψουμε τις ΔΥΝΑΜΕΙΣ....που κρύβουμε μέσα μας.

ΑΔΕΛΦΙΑ μην βασανίζετε άδικα το μυαλό σας με τις πολλές «θεωρίες» και ποια είναι η πιο ΣΩΣΤΗ.

Βρείτε τα με τον ΕΑΥΤΟ σας.

Η μεγαλύτερη ΝΙΚΗ είναι να ΝΙΚΗΣΕΤΕ τον ΕΑΥΤΟ σας.

Ο «φόβος» να βρεθείτε αντιμέτωποι με τον ΕΑΥΤΟ σας όμως....είναι ότι ΑΠΟΦΕΥΓΕΤΕ  να ΓΝΩΡΙΣΕΤΕ και να λάβετε το ΑΠΟΛΛΩΝΙΟΝ ΦΩΣ που θα σας «πλημμυρίσει τα σωθικά σας και θα γίνετε ΑΝΩΤΕΡΕΣ  ΠΝΕΥΜΑΤΙΚΕΣ  ΟΝΤΟΤΗΤΕΣ.

ΜΗ ΦΟΒΟΥ….ΓΕΡΑ ΚΑΙ ΔΥΝΑΤΑ.

Ως ΕΩΣΦΟΡΟΙ ….δηλαδή ως ΦΟΡΕΙΣ ΦΩΤΟΣ που είμαστε φέρνουμε το ΦΩΣ στον πλανήτη και επιτρέπουμε την εξέλιξη της ανθρωπότητας, κάνοντας το ΚΟΣΜΙΚΟ εξελικτικό άλμα στην ΕΠΙΓΝΩΣΗ και τη ΔΙΑΝΟΙΑ(ΝΟΥΣ ΔΙΟΣ), γειώνοντας αυτή τη συχνότητα πρώτα μέσα στον ΙΔΙΟ μας τον ΕΑΥΤΟ, στο ΙΔΙΟ σας το ΣΩΜΑ ….απλά με το να το ΖΟΥΜΕ.

Ο δικός μας ΗΛΙΟΣ....ονομάζεται ΑΛΚΥΩΝ….και ίσως να μην είναι «τυχαίο» ότι αυτό το κείμενο το γράφω σ’ αυτό εδώ το μέρος που λέγεται «ΑΛΚΥΩΝ».

 ΑΔΕΛΦΙΑ....κάνουμε κύκλους-σπείρες φεύγοντας από τον ΗΛΙΟ και φέρνουμε τις ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΕΣ απ’ αυτόν σε όλα τα διάφορα συστήματα του Σύμπαντος.
ΧΑΡΑΞΕ ΠΟΡΕΙΑ ΛΟΙΠΟΝ –ΚΑΝΕ ΣΧΕΔΙΑ-ΤΑΞΙΔΕΨΕ ΟΥΡΑΝΙΕ ΜΑΧΗΤΗ ΤΟΥ ΦΩΤΟΣ. ΕΙΣΑΙ ΜΟΝΑΔΙΚΟΣ. 

ΕΛΛΑΝΙΟΣ ΙΦΙΓΕΝΗΣ (Ε.Ι.)

Συνεχίζεται... 

 

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου