«Ποτέ δεν επιθύμησα να γίνω αρεστός στους πολλούς. Αφ' ενός, δεν κάθισα να μάθω τι αρέσει στους πολ

«Ποτέ δεν επιθύμησα να γίνω αρεστός στους πολλούς. Αφ' ενός, δεν κάθισα να μάθω τι αρέσει στους πολ
«Ποτέ δεν επιθύμησα να γίνω αρεστός στους πολλούς. Αφ' ενός, δεν κάθισα να μάθω τι αρέσει στους πολλούς·κι αφ' ετέρου, τα όσα ήξερα εγώ βρίσκονταν μακριά από τη δική τους αντίληψη». Επίκουρος: (341 π.Χ. - 270 π.Χ.)

Παρασκευή, 1 Φεβρουαρίου 2013

ΟΛΥΜΠΙΑ ΑΛΗΘΕΙΑ: ΔΙΑ-ΔΩΣΤΕ ΤΗΝ ΑΛΗΘΕΙΑ - ΔΙΑ-ΔΩΣΤΕ ΤΟ ΦΩΣ.


OΠΟΙΟΣ ΑΣΧΟΛΕΙΤΑΙ ΜΕ ΤΑ ΠΟΛΙΤΙΚΑ ΚΟΜΜΑΤΑ (ΠΟΥ ΣΗΜΑΙΝΕΙ ΚΟΜΜΑΤΙΑΖΩ ΤΙΣ ΣΚΕΨΕΙΣ KAI ΝΟΥ ΣΕ ΠΟΛΛΑ ΔΙΑΦΟΡΕΤΙΚΑ ΑΝΤΙΘΕΤΑ ΜΕΡΗ) ΤΟ ΜΟΝΟ ΠΟΥ ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΚΑΤΑΦΕΡΕΙ ΕΙΝΑΙ ΝΑ ΓΙΝΕΤΑΙ ΜΕΡΟΣ ΣΤΗ ΜΕΓΑΛΗ ΠΑΓΙΔΑ ΠΟΥ ΕΧΕΙ ΣΤΗΘΕΙ ΕΙΣ ΒΑΡΟΣ ΤΗΣ ΙΕΡΗΣ ΕΛΛΑΔΟΣ, ΑΠΟ ΤΟ ΥΠΟΥΛΟ ΚΑΙ ΒΡΩΜΕΡΟΝ ΣΧΕΔΙΟΝ ΤΩΝ ΣΙΩΝΙΣΤΩΝ ΕΒΡΑΙΩΝ ΠΟΥ ΚΥΒΕΡΝΟΥΝ ΤΗΝ ΙΕΡΗΝ ΜΑΣ ΠΑΤΡΙΔΑ ΔΙΑ-ΧΡΟΝΙΚΑ ΕΤΗ ΤΩΡΑ. ΕΠΑΝΕΛΛΗΝΙΣΜΟΣ ΕΣΤΙ Η ΜΟΝΑΔΙΚΗ ΛΥΣΗ ΓΙΑ ΤΗΝ ΒΕΒΑΙΗ ΝΙΚΗ, ΥΠΕΡ ΗΜΩΝ ΤΩΝ ΕΛΛΗΝΩΝ. ΕΠΙΣΗΣ ΣΕ ΜΕΓΑ ΠΛΑΝΗ ΒΡΙΣΚΕΤΑΙ ΟΠΟΙΟΣ ΕΙΝΑΙ ΣΕ ΟΡΓΑΝΩΣΕΙΣ – ΣΥΓΚΕΝΤΡΩΣΕΙΣ – ΘΡΗΣΚΕΙΕΣ ΚΑΙ ΔΗΘΕΝ ΠΝΕΥΜΑΤΙΚΕΣ ΜΑΖΩΞΕΙΣ, ΟΠΩΣ: ΕΡΓΑΤΕΣ ΦΩΤΟΣ – ΡΕΊΚΙ – ΔΙΔΑΣΚΑΛΩΝ – ΑΓΓΕΛΩΝ – ΜΕΝΤΙΟΥΜ - ΚΑΝΑΛΙΣΤΩΝ, ΚΤΛ ΠΟΥ ΕΧΟΥΝ ΒΑΣΗ - ΕΣΤΙΑ - ΕΔΡΑ, ΜΕ ΣΥΓΚΕΚΡΙΜΕΝΕΣ ΩΡΕΣ ΛΕΙΤΟΥΡΓΙΑΣ ΚΑΙ ΤΡΟΠΟ ΚΑΘΟΔΗΓΗΣΗΣ. ΜΟΝΟΙ ΣΑΣ ΘΑ ΒΡΕΙΤΕ ΤΗΝ ΑΛΗΘΕΙΑ ΚΑΙ ΤΟ ΦΩΣ ΤΟΥ ΟΛΥΜΠΙΟΥ ΠΝΕΥΜΑΤΟΣ. ΚΑΝΕΙΣ ΑΠΟ ΑΥΤΟΥΣ ΠΟΥ ΕΧΕΙ "ΔΗΘΕΝ ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ" ΜΕ ΤΑ ΘΕΙΑ (ΜΕ ΑΝΩΤΑΤΕΣ ΦΩΤΕΙΝΕΣ ΟΝΤΟΤΗΤΕΣ) ΔΕΝ ΒΓΑΙΝΕΙ ΔΗΜΟΣΙΑ ΝΑ ΤΟ ΑΝΑΦΕΡΕΙ, ΓΙΑΤΙ ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΕΙ ΛΟΓΟΣ ΝΑ ΕΠΙΔΕΙΞΕΙ ΔΗΜΟΣΙΑ ΤΙΣ ΙΕΡΕΣ ΑΝΩΤΑΤΕΣ ΚΟΣΜΙΚΕΣ ΕΠΑΦΕΣ. ΤΑ ΓΕΓΟΝΟΤΑ ΘΑ ΤΡΕΞΟΥΝ ΓΡΗΓΟΡΑ ΚΑΙ ΑΠΡΟΕΙΔΟΠΟΙΗΤΑ, ΟΙ ΕΡΠΕΤΟΜΟΡΦΟΙ ΚΑΙ ΟΙ ΣΥΜΜΑΧΙΚΕΣ ΦΥΛΕΣ ΤΟΥΣ, ΚΡΑΤΟΥΝ ΟΜΗΡΟ ΤΟΝ ΠΛΑΝΗΤΗ ΜΑΖΙ ΜΕ ΤΙΣ ΨΥΧΕΣ ΤΟΥ, ΚΑΙ ΑΥΤΟ ΔΥΣΚΟΛΕΥΕΙ ΣΕ ΠΟΛΛΑ ¨ΣΗΜΕΙΑ¨ ΤΟ ΦΩΣ. ΟΙ ΟΛΥΜΠΙΟΙ ΠΑΤΕΡΕΣ ΜΑΣ ΗΛΘΑΝ ΔΙΑ ΤΗΝ ΚΑΤΑΡΡΕΥΣΗ ΤΟΥ ΧΘΟΝΙΟΥ ΚΟΣΜΟΥ/ΜΑΤΡΙΞ ΕΧΟΝΤΑΣ ΤΗΝ ΘΕΊΚΗ ΚΑΘΟΔΗΓΗΣΗ ΠΑΝΥΨΙΣΤΩΝ ΑΝΩΤΑΤΩΝ ΚΟΣΜΙΚΩΝ ΔΥΝΑΜΕΩΝ ΠΟΥ ΜΟΝΟ ΟΙ ΕΝ-ΔΙΑ-ΜΕΣΟΙ ΑΓΝΟΙ ΑΝΘΡΩΠΟΙ ΜΠΟΡΟΥΝ ΝΑ ΑΝΤΙΛΗΦΤΟΥΝ. ΟΙ ΕΡΠΕΤΟΜΟΡΦΟΙ ΤΟ ΜΟΝΟ ΠΟΥ ΔΕΝ ΘΕΛΟΥΝ ΝΑ ΣΥΜΒΕΙ ΕΙΝΑΙ ΝΑ ΜΑΘΕΤΕ ΤΗΝ ΑΛΗΘΕΙΑ ΓΙΑ ΤΟΝ ΠΛΑΝΗΤΗ, ΕΝΩ ΤΡΕΜΟΥΝ ΤΗΝ ΕΝΩΣΗ ΤΟΥ ΑΝΘΡΩΠΙΝΟΥ ΓΕΝΟΥΣ ΕΝΑΝΤΙΩΝ ΤΟΥΣ ΚΑΙ ΤΗΝ ΑΝΩΤΑΤΗ ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ ΜΕ ΤΟ ΠΝΕΥΜΑ ΣΑΣ ΚΑΙ ΤΟΝ ΚΟΣΜΙΚΟ ΝΟΥ. ΟΙ ΕΡΠΕΤΑΝΘΡΩΠΟΜΟΡΦΟΙ ΜΗΔΕΝΙΣΤΕΣ ΤΗΣ ΑΛΗΘΕΙΑΣ, ΠΑΙΖΟΥΝ ΕΝΑ ΑΠΟ ΤΑ ΜΕΓΑΛΥΤΕΡΑ ΣΧΕΔΙΑ ΤΟΥΣ, ΓΝΩΡΙΖΟΥΝ ΟΤΙ Ο ΠΝΕΥΜΑΤΙΚΟΣ ΛΗΘΑΡΓΟΣ ΤΗΣ ΑΝΘΡΩΠΟΤΗΤΑΣ ΠΡΟΗΛΘΕ ΑΠΟ ΤΙΣ ΘΡΗΣΚΕΙΕΣ ΚΑΙ ΤΑ ΙΕΡΑΤΕΙΑ ΤΩΝ ΔΗΘΕΝ" ΕΚΠΡΟΣΩΠΩΝ ΤΩΝ ΘΕΩΝ, ΤΩΝ ΔΗΘΕΝ ΔΙΔΑΣΚΑΛΩΝ ΜΕ ΜΗΝΥΜΑΤΑ "ΑΓΑΠΗΣ" ΠΟΥ ΕΜΠΟΔΙΖΟΥΝ ΤΟΝ ΑΝΘΡΩΠΟ ΑΠΟ ΤΗΝ ΕΡΕΥΝΑ ΚΑΙ ΤΗΝ ΑΛΗΘΕΙΑ. ΤΟ ΣΧΕΔΙΟ ΤΩΝ ΟΛΥΜΠΙΩΝ ΕΙΝΑΙ ΘΕΊΚΟ ΚΑΙ ΟΤΙ ΕΣΤΙ ΘΕΊΚΟ ΔΕΝ ΕΧΕΙ ΑΡΧΗ ΟΥΤΕ ΤΕΛΟΣ, Ο ΑΝΘΡΩΠΙΝΟΣ ΕΓΚΕΦΑΛΟΣ ΔΕΝ ΔΥΝΑΤΑΙ ΝΑ ΤΟ ΑΠΟΚΩΔΙΚΟΠΟΙΗΣΕΙ ΓΙΑΤΙ ΕΙΝΑΙ ΠΕΡΙΟΡΙΣΜΕΝΗΣ ΕΜΒΕΛΕΙΑΣ ΜΕΣΑ ΣΤΟ ΧΘΟΝ/ΜΑΤΡΙΞ, ΜΟΝΟ ΤΟ ΠΝΕΥΜΑ ΣΑΣ ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΣΑΣ ΟΔΗΓΗΣΕΙ ΣΤΗΝ ΑΛΗΘΕΙΑ, ΑΝΕΒΑΣΤΕ ΤΙΣ ΠΝΕΥΜΑΤΙΚΕΣ ΣΑΣ ΔΟΝΗΣΕΙΣ ΜΕ ΚΑΘΑΡΕΣ ΕΝΕΡΓΕΙΕΣ, ΘΕΤΙΚΕΣ ΣΚΕΨΕΙΣ, ΣΩΣΤΕΣ ΤΡΟΦΕΣ ΚΑΙ ¨ΚΑΘΑΡΟΥΣ¨ ΣΥΝΤΡΟΦΟΥΣ/ΦΙΛΟΥΣ  ΩΣΤΕ ΝΑ ΔΕΙΤΕ ΤΟ ΕΠΙΘΥΜΗΤΟ ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑ.

ΥΙΟΙ ΤΩΝ ΘΕΩΝ ΚΑΙ ΤΩΝ ΑΣΤΡΩΝ Ω ΕΛΛΗΝΕΣ, Ω ΔΙΟΓΕΝΙΔΕΣ ΔΙΑ-ΒΑΣΤΕ ΑΡΧΑΙΑ ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΓΡΑΜΜΑΤΕΙΑ ΔΙΑ ΝΑ ΑΝΟΙΞΟΥΝ ΟΙ ΕΓΚΕΦΑΛΙΚΟΙ ΣΑΣ ΒΡΟΓΧΟΙ. ΤΥΑΝΕΥΣ ~ ΙΑΜΒΛΙΧΟΣ ~ ΠΥΘΑΓΟΡΑΣ ~ ΑΡΧΙΜΗΔΗΣ ~ ΣΟΦΟΚΛΗΣ ΗΡΑΚΛΕΙΤΟΣ ~ ΠΛΑΤΩΝΑΣ ~ ΟΡΦΕΑΣ ~ ΗΡΑΚΛΗΣ ~ ΑΣΚΛΗΠΙΟΣ ~ ΙΠΠΟΚΡΑΤΗΣ ~ ΓΑΛΗΝΟΣ ~ ΑΝΑΞΙΜΑΝΔΡΟΣ.

ΕΛΛΑΣ = ΦΩΣ = ΟΥΡΑΝΙΟΣ ΠΟΛΙΤΙΣΜΟΣ ΚΟΣΜΩΝ ΚΑΙ ΓΑΛΑΞΙΩΝ

ΑΡΧΩΝΟΛΥΜΠΟΥΤΕΔΩΔΩΝΗΣΑΛΦΑΚΥΝΟΣΑΡΕΙΑΔΙΑΓΑΛΑΞΙΑΚΗΔΙΑΣΠΟΡΑΑΝΔΡΟΜΕΔΑΣ
                              


ΘΕΟΣ ΑΠΟΛΛΩΝ Ο ΕΝΑΣ. ΟΙ ΔΙΑ-ΚΛΑΔΩΣΕΙΣ ΑΚΤΙΝΕΣ ΤΟΥ ΠΟΛΛΕΣ ,Ο ΗΛΙΟΣ ΤΟΥ ΕΝΑΣ!

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου