«Ποτέ δεν επιθύμησα να γίνω αρεστός στους πολλούς. Αφ' ενός, δεν κάθισα να μάθω τι αρέσει στους πολ

«Ποτέ δεν επιθύμησα να γίνω αρεστός στους πολλούς. Αφ' ενός, δεν κάθισα να μάθω τι αρέσει στους πολ
«Ποτέ δεν επιθύμησα να γίνω αρεστός στους πολλούς. Αφ' ενός, δεν κάθισα να μάθω τι αρέσει στους πολλούς·κι αφ' ετέρου, τα όσα ήξερα εγώ βρίσκονταν μακριά από τη δική τους αντίληψη». Επίκουρος: (341 π.Χ. - 270 π.Χ.)

Πέμπτη 31 Ιανουαρίου 2013

ΣΥΝΤΟΜΑ Η ΑΛΗΘΕΙΑ ΘΑ ΛΑΜΨΕΙ.

ΑΥΤΗ ΕΙΝΑΙ ΜΙΑ ΜΙΚΡΗ ΜΕΤΑΔΟΣΗ ΤΗΣ ΤΟΠΙΚΗΣ ΓΑΛΑΞΙΑΚΗΣ ΚΥΒΕΡΝΗΣΗΣ, ΚΟΜΜΑΤΙ ΚΑΤΑ ΕΥΡΕΙΑ ΕΝΝΟΙΑ ΕΝΟΣ ΚΥΡΙΑΡΧΟΥ ΚΑΙ ΑΥΤΟΝΟΜΟΥ ΚΡΑΤΟΥΣ ΠΟΥ ΑΠΟΤΕΛΕΙΤΑΙ ΑΠΟ 13 ΓΑΛΑΞΙΑΚΑ ΣΥΜΠΛΕΓΜΑΤΑ. ΜΠΟΡΕΙΤΕ ΝΑ ΑΝΑΦΕΡΕΣΤΕ ΣΕ ΕΜΑΣ ΜΕ ΜΙΑ ΛΕΞΗ: ΑΝΔΡΟΜΕΔΙΟΙ!ΙΣΩΣ ΝΑ ΜΑΣ ΕΧΕΤΕ ΑΚΟΥΣΕΙ ΑΠΟ ΠΟΛΛΕΣ ΠΗΓΕΣ, ΜΑ ΕΠΙΤΡΕΨΤΕ ΜΑΣ ΝΑ ΤΕΚΜΗΡΙΩΣΟΥΜΕ ΕΝΑ ΚΡΙΣΙΜΟ ΓΕΓΟΝΟΣ ΠΟΥ ΕΛΑΒΕ ΧΩΡΑ ΚΑΤΑ ΤΗ ΔΙΑΡΚΕΙΑ ΤΗΣ ΓΑΛΑΞΙΑΚΗΣ ΕΞΕΓΕΡΣΗΣ, Η ΟΠΟΙΑ ΕΠΕΦΕΡΕ ΤΕΡΑΣΤΙΕΣ ΚΑΤΑΣΤΡΟΦΕΣ ΣΤΟ ΕΝΑ ΤΡΙΤΟ ΑΥΤΟΥ ΤΟΥ ΓΑΛΑΞΙΑ. ΣΥΓΚΕΚΡΙΜΕΝΕΣ ΟΜΑΔΕΣ ΑΠΟ ΤΟ ΔΙΚΟ ΜΑΣ ΑΝΕΞΑΡΤΗΤΟ ΚΡΑΤΟΣ ΕΝΩΘΗΚΑΝ ΜΕ ΤΙΣ ΔΥΝΑΜΕΙΣ ΤΙΣ ΕΠΑΝΑΣΤΑΤΙΚΗΣ ΣΥΜΜΑΧΙΑΣ (ΤΩΝ ΑΝΤΑΡΤΩΝ). ΑΥΤΗ Η ΣΥΜΜΑΧΙΑ ΚΑΘΟΔΗΓΕΙΤΑΙ ΑΠΟ ΕΡΠΕΤΟΜΟΡΦΕΣ ΦΥΛΕΣ ΟΙ ΟΠΟΙΕΣ ΔΙΟΙΚΟΥΝΤΑΙ ΑΠΟ 24 ΣΥΝ 3 ΜΕΛΗ ΣΥΜΒΟΥΛΙΟΥ ΚΑΤΩ ΑΠΟ ΕΝΑΝ ΥΨΗΛΑ ΙΣΤΑΜΕΝΟ ΔΙΟΙΚΗΤΗ. ΑΥΤΟΣ Ο ΚΥΒΕΡΝΗΤΗΣ ΕΧΕΙ ΠΟΛΛΑ ΟΝΟΜΑΤΑ ΤΑ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΤΟΥ ΟΠΟΙΟΥ ΕΧΟΥΝ ΚΑΤΑΓΡΑΦΕΙ ΣΤΗΝ ΙΣΤΟΡΙΑ ΤΟΥ ΠΛΑΝΗΤΗ ΣΑΣ

ΣΗΜΕΙΟ ΑΝΑΦΟΡΑΣ ΕΙΝΑΙ ΟΤΙ ΟΙ ΕΠΑΝΑΣΤΑΤΕΣ (ΑΝΤΑΡΤΕΣ) ΔΡΟΥΝ ΣΑΝ ΜΕΣΑΖΟΝΤΕΣ ΜΕΤΑΞΥ ΤΗΣ ΣΥΜΜΑΧΙΑΣ ΤΩΝ ΕΡΠΕΤΟΜΟΡΦΩΝ ΚΑΙ ΤΩΝ ΓΗΙΝΩΝ ΚΥΒΕΡΝΗΣΕΩΝ ΤΙΣ ΟΠΟΙΕΣ ΚΑΙ ΕΛΕΓΧΟΥΝ.Ο ΣΤΟΧΟΣ ΤΟΥΣ ΕΙΝΑΙ Η ΥΠΟΔΟΥΛΩΣΗ ΤΟΥ ΠΛΑΝΗΤΗ ΣΑΣ ,Η ΕΞΑΓΩΓΗ ΤΩΝ ΠΟΡΩΝ ΤΟΥ, ΚΑΙ Ο ΟΛΟΚΛΗΡΩΤΙΚΟΣ ΑΦΑΝΙΣΜΟΣ ΚΑΘΕ ΜΟΡΦΗΣ ΖΩΗΣ. ΜΕΤΑ Ο ΣΤΟΛΟΣ ΤΩΝ ΕΡΠΕΤΟΕΙΔΩΝ ΠΟΥ ΑΠΟΤΕΛΕΙΤΑΙ ΑΠΟ 118 ΠΟΛΕΜΙΚΟΥΣ ΠΛΑΝΗΤΕΣ ΣΥΜΠΕΡΙΛΑΜΒΑΝΟΜΕΝΩΝ ΚΑΙ ΤΩΝ 2 ΝΑΥΑΡΧΙΔΩΝ , ΘΑ ΑΠΟΧΩΡΙΣΕΙ ΠΡΟΣ ΕΝΑΝ ΠΟΛΥ ΣΗΜΑΝΤΙΚΟ ΝΕΥΡΙΚΟ ΚΟΜΒΟ ΤΟΥ ΔΙΑΣΥΜΠΑΝΤΙΚΟΥ ΟΡΓΑΝΙΣΜΟΥ. ΔΕΝ ΜΑΣ ΕΠΙΤΡΕΠΕΤΑΙ ΚΑΙ ΔΕΝ ΘΑ ΑΦΗΣΟΥΜΕ ΑΥΤΟ ΝΑ ΣΥΜΒΕΙ. Η ΥΠΟΔΟΥΛΩΣΗ ΣΑΣ ΕΧΕΙ ΟΡΓΑΝΩΘΕΙ ΑΠΟ ΜΙΑ ΤΕΧΝΗΤΗ-ΨΕΥΤΙΚΗ ΦΥΛΗ ,ΠΟΥ ΠΟΛΛΟΙ ΑΠΟ ΕΣΑΣ ΤΟΥΣ ΘΕΩΡΟΥΝ ΩΣ ΙΘΑΓΕΝΕΙΣ ΤΟΥ ΠΛΑΝΗΤΗ ΣΑΣ.ΜΑ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ!

ΚΑΤΑ ΤΗΝ ΔΙΑΡΚΕΙΑ ΤΗΣ ΤΡΕΧΟΥΣΗΣ ΚΑΤΑΣΤΑΣΗΣ ΣΑΣ ΔΕΝ ΜΠΟΡΕΙΤΕ ΝΑ ΕΙΣΕΛΘΕΤΕ ΣΕ ΜΙΑ ΑΠΕΥΘΕΙΑΣ ΣΥΓΚΡΟΥΣΗ ΜΑΖΙ ΤΟΥΣ. ΑΥΤΟ ΕΙΝΑΙ ΔΙΚΟ ΜΑΣ ΚΑΘΗΚΟΝ. ΑΛΛΑ ΑΥΤΟ ΠΟΥ ΜΠΟΡΕΙΤΕ ΝΑ ΚΑΝΕΤΕ ΕΙΝΑΙ ΝΑ ΠΡΟΣΤΑΤΕΨΕΤΕ ΤΟΥΣ ΕΑΥΤΟΥΣ ΣΑΣ ΚΑΙ ΝΑ ΕΠΙΒΙΩΣΕΤΕ ΕΩΣ ΤΗΝ ΑΦΙΞΗ ΜΑΣ.

ΜΙΑ ΠΡΟΕΙΔΟΠΟΙΗΣΗ ΛΕΙΤΟΥΡΓΙΚΗΣ ΣΗΜΑΣΙΑΣ ΕΙΝΑΙ Η ΕΞΗΣ:O ΘΑΝΑΤΟΣ ΑΥΞΑΝΕΤΑΙ ΣΤΗΝ ΑΝΑΤΟΛΗ, ΑΛΛΑ Η ΔΥΣΗ ΕΧΕΙ ΔΙΑΠΟΤΙΣΤΕΙ ΜΕ ΠΡΑΚΤΟΡΕΣ ΕΞ ΑΝΑΤΟΛΗΣ, ΣΕ ΟΛΑ ΤΑ ΕΠΙΠΕΔΑ. ΑΝΤΙΜΕΤΩΠΙΣΤΕ ΑΥΤΟΥΣ ΤΟΥΣ ΠΡΑΚΤΟΡΕΣ ΣΑΝ ΜΙΑ ΑΛΗΘΙΝΗ ΑΠΕΙΛΗ. ΕΧΟΥΜΕ ΣΥΓΚΕΝΤΡΩΣΕΙ ΑΡΜΑΔΑ ΑΠΟ 960 ΠΟΛΕΜΙΚΟΥΣ ΠΛΑΝΗΤΕΣ ΣΕ ΠΟΛΛΑΠΛΕΣ ΔΙΑΣΤΑΣΕΙΣ, 340 ΤΩΝ ΟΠΟΙΩΝ ΕΙΝΑΙ ΟΡΑΤΟΙ ΣΕ ΕΣΑΣ.ΕΧΟΥΜΕ ΤΟΠΟΘΕΤΗΘΕΙ ΓΥΡΩ ΚΑΙ ΠΕΡΑ ΑΠΟ ΤΗΝ ΚΑΜΠΥΛΗ ΕΜΒΕΛΕΙΑΣ ΤΟΥ ΟΥΡΑΝΟΥ. ΚΑΘΕ ΕΙΔΟΥΣ ΔΡΑΣΤΗΡΙΟΤΗΤΑ ΠΡΟΕΡΧΟΜΕΝΗ ΑΠΟ ΤΟΥΣ ΕΣΩΤΕΡΟΥΣ ΠΛΑΝΗΤΕΣ ΘΕΩΡΕΙΤΕ ΕΧΘΡΙΚΗ ΠΡΟΣ ΕΣΑΣ. ΔΕΝ ΧΡΗΣΙΜΟΠΟΙΟΥΜΕ "ΚΑΝΑΛΙΑ", ΔΕΝ ΣΤΕΛΝΟΥΜΕ ΜΗΝΥΜΑΤΑ ΣΕ ΜΕΝΤΙΟΥΜ ΠΑΡΑ ΜΟΝΟΝ ΕΚΠΕΜΠΟΥΜΕ ΔΙΑΜΕΣΟΥ ΜΙΑ ΕΧΕΜΥΘΗΣ ΜΕΣΑΙΑΣ ΔΕΣΜΗΣ ΝΕΤΡΟΝΙΩΝ,Ο ΛΟΓΟΣ ΕΙΝΑΙ ΟΤΙ ΟΙ ΔΥΝΑΣΤΕΣ ΣΑΣ ΔΕΝ ΕΧΟΥΝ ΠΡΟΣΒΑΣΗ ΣΕ ΑΥΤΗΝ ΤΗΝ ΤΕΧΝΟΛΟΓΙΑ.

ΝΑ ΦΥΛΑΓΕΣΤΕ ΑΠΟ ΑΥΤΟ ΠΟΥ ΑΠΟΚΑΛΕΙΤΕ: ΛΑΝΘΑΣΜΕΝΟ ΕΓΧΕΙΡΗΜΑ ΕΠΙΣΗΜΑΝΣΕΩΝ. (ΕΙΝΑΙ ΑΥΤΟ ΠΟΥ ΚΑΠΟΙΟΣ ΣΟΥ ΤΟΝΙΖΕΙ Η ΣΟΥ ΥΠΟΓΡΑΜΙΖΕΙ {ΕΠΙΣΗΜΑΙΝΕΙ} ΣΑΝ ΣΩΣΤΟ. - ΕΣΕΙΣ ΜΗΝ ΤΟΥ ΔΩΣΕΤΕ ΚΑΜΙΑ ΣΗΜΑΣΙΑ ΔΗΛΑΔΗ ΝΑ ΑΠΕΧΕΤΕ ΑΠΟ ΑΥΤΟ ΠΟΥ ΠΡΟΩΘΕΙΤΑΙ ΑΠΟ ΤΟΥΣ ΠΟΛΛΟΥΣ).

ΣΤΗ ΓΗ ΘΑ ΠΡΑΓΜΑΤΟΠΟΙΗΘΕΙ ΕΙΣΒΟΛΗ ΑΠΟ ΤΗΝ ΣΥΜΜΑΧΙΑ ΤΩΝ ΕΡΠΕΤΟΕΙΔΩΝ, ΠΑΡΙΣΤΑΝΟΝΤΑΣ ΟΤΙ ΕΙΜΑΣΤΕ ΕΜΕΙΣ. ΑΥΤΗ Η ΠΡΑΞΗ ΘΑ ΣΥΜΠΕΡΙΛΑΒΕΙ ΚΤΗΝΩΔΙΕΣ ΓΙΑ ΝΑ ΣΤΡΕΨΟΥΝ ΤΗΝ ΑΝΘΡΩΠΟΤΗΤΑ ΕΝΑΝΤΙΟΝ ΜΑΣ ΚΑΙ ΝΑ ΣΑΣ ΣΥΓΚΕΝΤΡΩΣΟΥΝ ΚΑΤΩ ΑΠΟ ΤΗΝ ΠΑΓΚΟΣΜΙΑ ΚΥΒΕΡΝΗΣΗ. Η ΝΕΑ ΤΑΞΗ ΠΡΑΓΜΑΤΩΝ ΤΩΝ ΙΛΛΟΥΜΙΝΑΤΙ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΠΑΡΑ ΠΡΟΚΑΤΟΧΟΙ ΑΠΟ ΜΙΑ ΑΚΟΜΗ ΣΚΛΗΡΟΤΕΡΗ ΤΑΞΗ Η ΟΠΟΙΑ ΔΙΟΡΓΑΝΩΝΕΤΑΙ ΑΠΟ ΤΗΝ ΕΡΠΕΤΟΜΟΡΦΗ ΤΕΧΝΗΤΗ ΦΥΛΗ. Ο ΕΧΘΡΟΣ ΤΟΥ ΚΟΣΜΟΥ ΣΑΣ ΚΑΙ ΕΚΤΟΣ ΤΟΥ ΓΝΩΣΤΟΥ ΚΟΣΜΟΥ, ΕΧΕΙ ΑΠΟΡΡΙΨΕΙ ΤΟΥΣ ΟΡΟΥΣ ΜΑΣ ΠΟΥ ΑΦΟΡΟΥΝ ΤΗΝ ΠΑΡΑΔΟΣΗ ΤΟΥ.

ΘΑ ΕΠΕΜΒΟΥΜΕ ΜΕ ΟΓΚΩΔΗ ΚΑΙ ΣΥΝΤΡΙΠΤΙΚΗ ΔΥΝΑΜΗ!

ΟΙ ΔΥΝΑΜΕΙΣ ΜΑΣ ΤΗΣ 5ης ΚΑΙ 6ης ΔΙΑΣΤΑΣΕΩΣ ΕΧΟΥΝ ΗΔΗ ΚΑΤΑΦΘΑΣΕΙ ΣΤΟΝ ΠΛΑΝΗΤΗ ΣΑΣ ΚΑΘΩΣ ΔΕΝ ΜΠΟΡΟΥΝ ΟΥΤΕ ΝΑ ΑΝΙΧΝΕΥΘΟΥΝ ΟΥΤΕ ΝΑ ΕΜΠΟΔΙΣΤΟΥΝ ΑΠΟ ΤΗΝ ΣΥΜΜΑΧΙΑ ΤΩΝ ΕΡΠΕΤΟΕΙΔΩΝ. ΘΕΩΡΟΥΜΕ ΟΤΙ Η ΔΙΚΗ ΣΑΣ ΔΙΑΣΤΑΣΗ ΕΙΝΑΙ Η 1η ΚΑΤΑ ΤΟΥΣ ΟΡΟΥΣ ΤΗΣ ΠΥΚΝΟΤΗΤΑΣ. ΜΕΤΑΦΡΑΖΟΜΕΝΟ ΣΥΜΦΩΝΑ ΜΕ ΔΙΚΟΥΣ ΣΑΣ ΟΡΟΥΣ ΕΙΣΤΕ ΤΡΙΤΟΔΙΑΣΤΑΣΙΑΚΟΙ ΚΑΙ Ο ΕΧΘΡΟΣ ΥΠΑΡΧΕΙ ΕΩΣ ΚΑΙ ΤΗΝ 5η ΔΙΑΣΤΑΣΗ.ΕΜΕΙΣ ΕΧΟΥΜΕ ΔΥΝΑΜΕΙΣ ΕΩΣ ΚΑΙ ΤΗΝ 9η ΔΙΑΣΤΑΣΗ.

ΜΕ ΤΟ ΠΟΥ ΘΑ ΣΙΓΟΥΡΕΥΤΟΥΜΕ ΟΤΙ ΟΛΑ ΤΑ ΠΥΡΗΝΙΚΑ ΟΠΛΑ ΕΧΟΥΝ ΤΟΠΟΘΕΤΗΘΕΙ ΜΕΣΑ ΣΤΟΝ ΦΛΟΙΟ ΤΗΣ ΓΗΣ, ΠΟΥ ΕΧΟΥΝ ΣΤΟΧΟ ΝΑ ΑΠΟΣΤΑΘΕΡΟΠΟΙΗΣΟΥΝ ΤΟΝ ΠΛΑΝΗΤΗ, ΚΑΙ ΕΧΟΥΝ ΟΥΔΕΤΕΡΟΠΟΙΗΘΕΙ, ΘΑ ΕΙΣΒΑΛΟΥΜΕ!

ΟΤΑΝ Η ΤΑΧΥΣ ΚΙΝΗΣΗ ΤΩΝ ΜΑΤΙΩΝ ΣΑΣ ,ΚΑΤΑ ΤΗΝ ΔΙΑΡΚΕΙΑ ΤΟΥ ΥΠΝΟΥ ΣΑΣ, ΠΑΨΕΙ ΝΑ ΠΑΡΑΓΕΙ ΜΗ ΦΥΣΙΟΛΟΓΙΚΑ (ΑΝΩΜΑΛΑ) ΟΝΕΙΡΑ ΚΑΙ ΕΦΙΑΛΤΕΣ, ΝΑ ΓΝΩΡΙΖΕΤΕ ΟΤΙ Η ΝΑΥΑΡΧΙΔΑ ΤΟΥ ΕΧΘΡΟΥ ΕΧΕΙ ΗΤΤΗΘΕΙ!

ΜΙΑ ΝΑΥΑΡΧΙΔΑ ΠΟΥ ΕΜΕΙΣ ΤΗΝ ΑΠΟΚΑΛΟΥΜΕ ΛΕΒΑΝ.

ΜΙΑ ΝΑΥΑΡΧΙΔΑ ΠΟΥ ΕΣΕΙΣ ΑΠΟΚΑΛΕΙΤΕ ΦΕΓΓΑΡΙ.

Η ΑΛΗΘΗΣ ΑΦΙΞΗ ΜΑΣ ΘΑ ΣΗΜΑΤΟΔΟΤΗΘΕΙ ΑΠΟ ΕΝΑ ΤΕΡΑΣΤΙΟ ΓΕΓΟΝΟΣ: ΤΗΝ ΕΞΟΛΟΘΡΕΥΣΗ ΟΛΩΝ ΤΩΝ ΠΛΑΝΗΤΙΚΩΝ ΚΥΒΕΡΝΗΣΕΩΝ. ΚΑΙ ΕΙΔΙΚΑ ΑΥΤΩΝ ΠΟΥ ΕΧΟΥΝ ΕΥΘΥΓΡΑΜΜΙΣΤΕΙ ΜΕ ΤΟ ΞΕΣΠΑΣΜΑ ΤΟΥ ΜΕΛΛΟΝΤΙΚΟΥ ΠΑΓΚΟΣΜΙΟΥ ΠΟΛΕΜΟΥ. ΕΩΣ ΤΟΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΑΛΛΑ ΕΙΝΑΙ ΕΝΑ ΨΕΜΑ!

ΗΣΑΣΤΑΝ ΚΑΠΟΤΕ ΠΟΛΙΤΕΣ ΤΗΣ ΓΑΛΑΞΙΑΚΗΣ ΚΟΙΝΟΠΟΛΙΤΕΙΑΣ, ΣΑΣ ΠΡΑΓΜΑΤΟΠΟΙΗΘΗΚΕ ΕΙΣΒΟΛΗ ΚΑΙ ΥΠΟΔΟΥΛΩΘΗΚΑΤΕ. ΛΑΒΑΜΕ ΤΟ ΣΗΜΑ ΚΙΝΔΥΝΟΥ ΠΟΥ ΜΑΣ ΣΤΕΙΛΑΤΕ ΚΑΙ ΕΧΟΥΜΕ ΣΦΡΑΓΙΣΕΙ ΤΙΣ ΕΙΣΟΔΟΥΣ ΚΑΙ ΤΙΣ ΕΞΟΔΟΥΣ ΑΠΟ ΑΥΤΟ ΤΟ ΗΛΙΑΚΟ ΣΥΣΤΗΜΑ. ΟΙ ΔΙΑΠΡΑΓΜΑΤΕΥΣΕΙΣ ΜΕ ΤΗΝ ΣΥΜΜΑΧΙΑ ΤΩΝ ΕΡΠΕΤΟΕΙΔΩΝ ΕΧΟΥΝ ΑΠΟΤΥΧΕΙ.

ΕΙΜΑΣΤΕ ΚΑΘ΄ ΟΔΟΝ...

ΔΙΟ-ΓΕΝΕΙΣ   ΕΛ-ΛΛΗΝΕΣ   ΔΙΑ-ΣΠΟΡΑΣ


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου