«Ποτέ δεν επιθύμησα να γίνω αρεστός στους πολλούς. Αφ' ενός, δεν κάθισα να μάθω τι αρέσει στους πολ

«Ποτέ δεν επιθύμησα να γίνω αρεστός στους πολλούς. Αφ' ενός, δεν κάθισα να μάθω τι αρέσει στους πολ
«Ποτέ δεν επιθύμησα να γίνω αρεστός στους πολλούς. Αφ' ενός, δεν κάθισα να μάθω τι αρέσει στους πολλούς·κι αφ' ετέρου, τα όσα ήξερα εγώ βρίσκονταν μακριά από τη δική τους αντίληψη». Επίκουρος: (341 π.Χ. - 270 π.Χ.)

Παρασκευή 25 Ιανουαρίου 2013

ΑΝΘΡΩΠΕ ΑΦΥΠΝΙΣΟΥ ΚΑΙ ΧΡΗΣΙΜΟΠΟΙΗΣΕ ΤΗΝ ΔΥΝΑΜΗ ΠΟΥ ΥΠΑΡΧΕΙ ΕΝΤΟΣ ΣΟΥ ,ΑΥΤΟ ΕΙΝΑΙ ΤΟ ΥΠΕΡΟΠΛΟ ΣΟΥ !

             Η ΘΕΑΣΗ ΤΟΥ ΕΑΥΤΟΥ ΜΑΣ ΩΣ ΠΑΡΑΤΗΡΗΤΗ ΚΑΙ ΠΑΡΑΤΗΡΟΥΜΕΝΟΥ ΜΑΣ ΕΠΙΤΡΕΠΕΙ ΝΑ ΔΙΑΚΡΙΝΟΥΜΕ ΚΑΙ ΝΑ ΑΞΙΟΛΟΓΗΣΟΥΜΕ ΤΙΣ ΣΚΕΨΕΙΣ,ΤΙΣ ΠΡΑΞΕΙΣ,ΤΙΣ ΕΠΙΛΟΓΕΣ ΚΑΙ ΤΑ ΒΙΩΜΑΤΑ ΜΑΣ ΑΠΟ ΜΙΑ ΤΕΛΕΙΩΣ ΔΙΑΦΟΡΕΤΙΚΗ ΟΠΤΙΚΗ ΓΩΝΙΑ ΠΟΥ ΜΕΧΡΙ ΧΘΕΣ ΜΑΣ ΗΤΑΝ ΑΓΝΩΣΤΗ. Η ΣΧΕΣΗ ΜΕ ΤΟΝ ΕΑΥΤΟ ΜΑΣ,ΜΕ ΤΟΥΣ ΑΓΑΠΗΜΕΝΟΥΣ ΜΑΣ,ΤΟΥΣ ΦΙΛΟΥΣ,ΤΟΥΣ ΓΝΩΣΤΟΥΣ ΚΑΙ ΑΓΝΩΣΤΟΥΣ ΔΗΜΙΟΥΡΓΟΥΝ ΤΗΝ ΖΩΗ ΜΑΣ.ΑΥΤΟ ΣΗΜΑΙΝΕΙ ΠΩΣ ΟΤΙ ΘΕΤΙΚΟ Η ΑΡΝΗΤΙΚΟ ΒΙΩΝΟΥΜΕ ΕΙΝΑΙ ΚΑΘΑΡΑ ΔΙΚΗ ΜΑΣ ΕΠΙΛΟΓΗ ΚΑΙ ΕΜΕΙΣ ΟΙ ΙΔΙΟΙ ΟΡΙΖΟΥΜΕ ΤΗΝ ΠΟΡΕΙΑ ΚΑΙ ΤΗΝ ΠΟΙΟΤΗΤΑ ΤΗΣ ΖΩΗΣ ΜΑΣ. Η ΕΝΤΑΞΗ ΜΑΣ ΣΕ ΟΜΑΔΕΣ ΚΟΙΝΩΝΙΚΕΣ,ΠΟΛΙΤΙΚΕΣ,ΘΡΗΣΚΕΥΤΙΚΕΣ,ΔΙΑΔΙΚΤΥΑΚΕΣ ΕΠΗΡΕΑΖΕΙ ΤΗΝ ΑΤΟΜΙΚΗ ΚΑΙ ΣΥΛΛΟΓΙΚΗ ΖΩΗ ΜΑΣ ΚΑΙ ΤΟΙΟΥΤΡΟΠΩΣ ΔΙΑΜΟΡΦΩΝΟΥΜΕ ΕΜΕΙΣ ΟΙ ΙΔΙΟΙ ΤΟΝ ΚΟΣΜΟ ΜΑΣ. ΟΙ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΟΙ ΑΝΘΡΩΠΟΙ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΕΥΤΥΧΙΣΜΕΝΟΙ ΜΕΣΑ Σ'ΑΥΤΗΝ ΤΗ ΔΥΝΗ ΤΗΣ ΣΚΟΤΕΙΝΗΣ ΚΑΙ ΑΘΛΙΑΣ ΕΠΟΧΗΣ ΠΟΥ ΠΑΡΑ ΤΗΝ ΤΕΧΝΟΛΟΓΙΚΗ ΕΞΕΛΙΞΗ Ο ΑΝΘΡΩΠΟΣ ΠΑΡΕΜΕΙΝΕ ΔΕΣΜΙΟΣ ΣΤΟ ΚΕΛΙ ΤΗΣ ΦΥΛΑΚΗΣ ΤΟΥ. Η ΔΙΑΡΚΗΣ ΠΛΗΡΟΦΟΡΗΣΗ ΚΑΙ ΠΑΡΑΠΛΗΡΟΦΟΡΗΣΗ ΜΕΣΩ ΔΙΑΔΙΚΤΥΟΥ (ΣΥΓΧΡΟΝΟ ΟΠΙΟ ΤΟΥ ΛΑΟΥ ) ΜΕ ΑΠΕΙΡΕΣ ΑΝΑΡΤΗΣΕΙΣ ΚΑΙ ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΥΣ ΕΙΝΑΙ ΕΝΑ ΣΥΓΧΡΟΝΟ ΟΠΛΟ ΚΑΤΑΣΤΟΛΗΣ ΤΟΥ ΑΝΘΡΩΠΙΝΟΥ ΝΟΥ ΠΟΥ ΤΟΝ ΔΙΑΤΗΡΕΙ ΣΕ ΝΑΡΚΗ ΚΑΙ ΑΝ ΔΕΝ ΕΧΕΙ ΤΗ ΔΙΑΚΡΙΣΗ ΚΑΙ ΤΗ ΣΟΦΙΑ ΝΑ ΤΟ ΧΡΗΣΙΜΟΠΟΙΗΣΕΙ ΩΣ ΒΙΤΑΜΙΝΟΥΧΟ ΦΑΡΜΑΚΟ ΙΑΣΗΣ ΚΑΙ ΕΝΙΣΧΥΣΗΣ ΤΟΥ ΟΡΓΑΝΙΣΜΟΥ,ΚΑΤΑΛΗΓΕΙ ΝΑΡΚΩΤΙΚΗ ΟΥΣΙΑ ΚΑΙ ΤΟΝ ΚΑΘΙΣΤΑ ΔΙΑΝΟΗΤΙΚΑ ΑΝΑΠΗΡΟ ΚΑΙ ΑΝΙΣΧΥΡΟ.

ΕΚΤΙΜΩ ΠΩΣ ΕΙΝΑΙ ΩΡΑ ΠΟΥ ΧΡΕΙΑΖΕΤΑΙ ΝΑ ΠΑΡΟΥΜΕ ΤΗΝ ΜΕΓΑΛΗ ΑΠΟΦΑΣΗ ΑΛΛΑΓΗΣ ΤΗΣ ΠΡΟΣΩΠΙΚΗΣ ΜΑΣ ΖΩΗΣ ΓΙΑ ΝΑ ΑΛΛΑΞΕΙ ΚΑΙ Η ΚΟΙΝΩΝΙΚΟΠΟΛΙΤΙΚΗ ΖΩΗ ΜΑΣ ,ΕΙΔΑΛΛΩΣ ΘΑ ΠΑΡΑΜΕΙΝΟΥΜΕ ΑΝΑΖΗΤΗΤΕΣ ΤΗΣ ΠΟΛΙΤΙΚΗΣ ΚΑΙ ΚΟΙΝΩΝΙΚΗΣ ΛΥΤΡΩΣΗΣ..ΑΝ ΕΧΟΥΜΕ ΞΕΚΑΘΑΡΗ ΑΠΟΨΗ ΓΙΑ ΤΗΝ ΖΩΗ ΠΟΥ ΘΕΛΟΥΜΕ ΝΑ ΖΗΣΟΥΜΕ ,ΑΣ ΠΑΡΟΥΜΕ ΤΙΣ ΜΕΓΑΛΕΣ ΑΠΟΦΑΣΕΙΣ ΑΛΛΑΓΗΣ ΤΗΣ ΠΡΟΣΩΠΙΚΗΣ,ΟΙΚΟΓΕΝΕΙΑΚΗΣ,ΚΟΙΝΩΝΙΚΟΠΟΛΙΤΙΚΗΣ ΖΩΗΣ ΜΑΣ ΧΩΡΙΣ ΠΡΟΒΛΗΜΑΤΙΣΜΟΥΣ,ΕΝΟΧΕΣ ΚΑΙ ΔΙΛΗΜΜΑΤΑ !ΙΣΩΣ ΟΙ ΑΠΟΦΑΣΕΙΣ ΜΑΣ ΝΑ ΜΗΝ ΕΙΝΑΙ ΑΠΟΔΕΚΤΕΣ ΑΠΟ ΤΟ ΣΤΕΝΟ Η ΕΥΡΥΤΕΡΟ ΚΟΙΝΩΝΙΚΟ ΜΑΣ ΠΕΡΙΒΑΛΛΟΝ ΑΛΛΑ ΔΕΝ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΜΑΣ ΕΠΗΡΕΑΣΟΥΝ Η ΓΝΩΜΗ ΚΑΙ ΟΙ ΑΠΟΨΕΙΣ ΤΟΥΣ ΔΙΟΤΙ Ο ΚΑΘΕΝΑΣ ΜΑΣ ΕΙΝΑΙ ΥΠΕΥΘΥΝΟΣ ΜΟΝΟΝ ΓΙΑ ΤΟΝ ΕΑΥΤΟ ΤΟΥ ,ΤΙΣ ΑΠΟΦΑΣΕΙΣ ΚΑΙ ΤΑ ΕΡΓΑ ΤΟΥ ΚΑΙ Ο ΚΑΘΕ ΑΝΘΡΩΠΟΣ ΕΙΝΑΙ ΞΕΧΩΡΙΣΤΟΣ ΚΑΙ ΕΧΕΙ ΤΟ ΔΙΚΟ ΤΟΥ ΧΑΡΙΣΜΑ-ΘΕΪΚΗ ΟΥΣΙΑ .

Η ΑΝΑΚΤΗΣΗ ΤΗΣ Δ Υ Ν Α Μ Η Σ ΜΑΣ ΕΙΝΑΙ ΤΟ ΥΠΕΡΟΠΛΟ ΜΑΣ, ΑΡΚΕΙ ΝΑ ΑΝΑΚΤΗΣΟΥΜΕ ΤΗΝ ΘΕΛΗΣΗ ΜΑΣ, ΑΝΑΚΑΛΥΨΟΥΜΕ ΤΗΝ ΑΞΙΑ ΜΑΣ, ΕΝΕΡΓΟΠΟΙΗΣΟΥΜΕ ΤΟ ΝΟΥ ΚΑΙ ΤΙΣ ΔΥΝΑΜΕΙΣ ΜΑΣ,ΑΠΟΒΑΛΟΥΜΕ ΤΟΥΣ ΦΟΒΟΥΣ ,ΤΙΣ ΠΡΟΣΚΟΛΛΗΣΕΙΣ ΚΑΙ ΤΙΣ ΕΝΟΧΕΣ ΜΑΣ,ΕΜΠΙΣΤΕΥΤΟΥΜΕ ΤΗΝ ΔΙΑΙΣΘΗΣΗ ΜΑΣ,ΚΑΛΛΙΕΡΓΗΣΟΥΜΕ ΤΗΝ ΑΓΑΠΗ ΚΑΙ ΤΗΝ ΚΑΤΑΝΟΗΣΗ ΓΙΑ ΤΟΝ ΑΝΘΡΩΠΟ ΚΑΙ ΤΗ ΦΥΣΗ ΚΑΙ ΝΑ ΠΑΡΑΜΕΙΝΟΥΜΕ ΑΓΝΟΙ,ΕΙΛΙΚΡΙΝΕΙΣ ,ΑΥΘΕΝΤΙΚΟΙ ,ΕΝΤΙΜΟΙ ΕΡΓΑΤΕΣ ΤΟΥ ΦΩΤΟΣ ΚΑΙ ΤΗΣ ΑΛΗΘΕΙΑΣ ΠΟΥ ΘΑ ΜΑΣ ΟΔΗΓΗΣΕΙ ΣΤΗΝ ΛΥΤΡΩΣΗ !

ΚΑΙ ΣΤΟΝ ΕΠΙΛΟΓΟ ΤΩΝ ΠΡΟΣΩΠΙΚΩΝ ΜΟΥ ΣΚΕΨΕΩΝ,ΑΠΟΨΕΩΝ ΚΑΙ ΕΚΤΙΜΗΣΕΩΝ ΘΑ ΑΝΑΦΕΡΘΩ ΣΕ ΜΙΑ ΣΟΦΗ ΡΗΣΗ ΤΟΥ ΧΑΛΙΛ ΓΚΙΜΠΡΑΝ ΠΟΥ ΘΥΜΗΘΗΚΑ ."ΔΕΝ ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΦΘΑΣΕΙ ΚΑΝΕΙΣ ΣΤΗΝ ΑΥΓΗ,ΠΑΡΑ ΜΟΝΟΝ ΑΠΟ ΤΟ ΜΟΝΟΠΑΤΙ ΤΗΣ ΝΥΧΤΑΣ " ΕΥΧΟΜΑΙ Η ΝΥΧΤΑ ΝΑ ΟΔΕΥΕΙ ΣΤΟ ΤΕΛΟΣ ΤΗΣ ΓΙΑ ΝΑ ΦΑΝΕΙ ΤΟ ΧΑΡΑΜΑ ΚΑΙ ΣΤΑΔΙΑΚΑ ΝΑ ΛΑΜΨΕΙ Ο ΠΑΝΤΕΠΟΠΤΗΣ ΚΑΙ ΖΩΟΓΟΝΟΣ ΗΛΙΟΣ ΣΤΗ ΖΩΗ ΜΑΣ !


ΠΗΓΗ: ΑΝΔΡΕΑΔΟΥ ΕΛΕΝΗ


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου