«Ποτέ δεν επιθύμησα να γίνω αρεστός στους πολλούς. Αφ' ενός, δεν κάθισα να μάθω τι αρέσει στους πολ

«Ποτέ δεν επιθύμησα να γίνω αρεστός στους πολλούς. Αφ' ενός, δεν κάθισα να μάθω τι αρέσει στους πολ
«Ποτέ δεν επιθύμησα να γίνω αρεστός στους πολλούς. Αφ' ενός, δεν κάθισα να μάθω τι αρέσει στους πολλούς·κι αφ' ετέρου, τα όσα ήξερα εγώ βρίσκονταν μακριά από τη δική τους αντίληψη». Επίκουρος: (341 π.Χ. - 270 π.Χ.)

Δευτέρα 14 Ιανουαρίου 2013

ΠΡΟΔΟΤΕΣ, ΠΛΗΣΙΑΖΕΙ Η ΩΡΑ ΤΗΣ ΑΛΗΘΙΝΗΣ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑΣ!

ΟΙ ΠΑΤΡΙΩΤΕΣ ¨ΒΑΠΤΙΣΤΗΚΑΝ ¨ΤΡΟΜΟΚΡΑΤΕΣ¨ ΚΑΙ ΟΙ ΠΡΟΔΟΤΕΣ ¨ΑΥΤΟ-ΧΡΙΣΤΗΚΑΝ¨ ΠΡΟΣΤΑΤΕΣ, Η ΔΙΕΚΔΙΚΗΣΗ ΤΩΝ ΒΑΣΙΚΩΝ ΑΝΑΓΚΩΝ ΧΑΡΑΚΤΗΡΙΣΤΗΚΕ ¨ΟΥΤΟΠΙΚΗ¨ ΚΑΙ Η ΚΛΟΠΗ ΝΟΜΟΘΕΤΗΘΗΚΕ ¨ΣΥΝΤΑΓΜΑΤΙΚΗ¨, Η ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ ΜΕΤΑΤΡΑΠΗΚΕ ΣΕ ¨ΚΑΤΑΧΡΗΣΤΙΚΗ ΕΞΟΥΣΙΑ¨ ΚΑΙ Η ΚΑΤΑΧΡΗΣΗ ΘΕΣΜΟΘΕΤΗΘΗΚΕ ΣΑΝ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΚΗ ¨ΕΥΧΕΡΕΙΑ ¨, ΟΙ ΑΝΑΓΚΕΣ ΤΩΝ ΠΟΛΙΤΩΝ ΕΓΙΝΑΝ ¨ΥΠΕΡΒΟΛΙΚΕΣ¨ ΚΑΙ ΤΑ ΕΞΟΔΑ ΤΩΝ ΠΟΛΙΤΙΚΩΝ ΕΓΙΝΑΝ ¨ΑΝΑΓΚΑΙΑ ΑΓΑΘΑ¨, Η ΑΠΟΨΗ ΤΩΝ ΕΛΛΗΝΩΝ ΑΠΟΣΙΩΠΗΘΗΚΕ ΣΑΝ ¨ΑΚΡΑΙΑ¨ ΚΑΙ Η ΑΠΟΨΗ ΤΩΝ ΑΝΘΕΛΛΗΝΩΝ ΕΓΙΝΕ ΔΟΓΜΑ ΣΕ ΟΛΑ ΤΑ ¨ΦΕΡΕΦΩΝΑ¨.
ΠΛΗΣΙΑΖΕΙ ΟΜΩΣ ΜΙΑ ΜΕΡΑ, ΠΟΥ Ο ΕΛΛΗΝΑΣ ΘΑ ΕΧΕΙ ΦΤΑΣΕΙ ΣΤΟ ΣΗΜΕΙΟ ¨ΜΗΔΕΝ¨, ΕΙΝΑΙ ΤΟ ΣΗΜΕΙΟ ΠΟΥ ΔΕΝ ΘΑ ΕΧΟΥΝ ΑΠΗΧΗΣΗ ΠΛΕΟΝ ΤΑ ΚΑΝΑΛΙΑ ΚΑΙ ΟΙ ΠΛΗΡΩΜΕΝΟΙ ΔΗΜΟΣΙΟΓΡΑΦΟΙ, ΟΥΤΕ ΘΑ ΑΚΟΥΓΟΝΤΑΙ ΟΙ ΗΓΕΤΕΣ ΤΗΣ ΕΚΚΛΗΣΙΑΣ ΚΑΙ ΤΗΣ ΠΟΛΙΤΙΚΗΣ, ΘΑ ΕΙΝΑΙ Η ΜΕΡΑ ΠΟΥ ΟΛΟΙ ΘΑ ΝΙΩΣΟΥΝ ΠΩΣ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΒΓΟΥΝ ΑΠΟ ΤΟ ΣΠΙΤΙ ΤΟΥΣ ΚΑΙ ΟΛΟΙ ΘΑ ΕΙΝΑΙ ΜΑΖΕΜΕΝΟΙ ΣΤΙΣ ΠΛΑΤΕΙΕΣ ΤΩΝ ΠΟΛΕΩΝ ΧΩΡΙΣ ΝΑ ΕΧΕΙ ΣΗΜΑΝΕΙ ΚΑΝΕΝΑ ΠΡΟΣΚΛΗΤΗΡΙΟ ΚΑΙ ΧΩΡΙΣ ΝΑ ΕΧΕΙ ΚΑΝΟΝΙΣΤΕΙ ΚΑΜΙΑ ΣΥΓΚΕΝΤΡΩΣΗ. ΤΟΤΕ ΕΙΝΑΙ Η ΣΤΙΓΜΗ ΠΟΥ ΟΙ ΟΡΓΑΝΩΤΕΣ ΤΟΥ ΣΥΣΤΗΜΑΤΟΣ ΘΑ ΝΙΩΣΟΥΝ ΤΟΝ ΤΡΟΜΟ ΜΕΣΑ ΣΤΗΝ ΣΚΙΑ ΤΟΥΣ, ΔΙΟΤΙ ΑΥΤΟ ΠΟΥ ΤΡΕΜΟΥΝ ΠΙΟ ΠΟΛΥ ΕΙΝΑΙ ΤΙΣ ΞΑΦΝΙΚΕΣ ΑΠΟΓΡΑΜΜΑΤΙΣΤΕΣ ΚΑΙ ΑΝΕΥ ΕΛΕΓΧΟΥ ΚΑΤΑΣΤΑΣΕΙΣ.

ΠΑΝΩ ΑΠΟ 5000 ΕΛΛΗΝΕΣ ΕΧΑΣΑΝ ΑΔΙΚΑ ΤΗΝ ΖΩΗ ΤΟΥΣ ΓΙΑ ΜΙΑ ΨΕΥΤΙΚΗ ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΗ ΚΡΙΣΗ, ΔΙΑΛΥΣΑΤΕ ΤΗΝ ΧΩΡΑ ΓΙΑΤΙ ΕΧΕΤΕ ΜΑΘΕΙ ΝΑ ΑΝΟΙΓΕΤΕ ΤΑ ΠΟΔΙΑ ΣΑΣ ΣΕ ΚΑΘΕ ΕΥΡΩΠΑΙΚΗ ΕΝΤΟΛΗ, ΠΟΥΛΗΣΑΤΕ ΤΟ ΕΘΝΟΣ ΚΑΙ ΤΟΝ ΠΛΟΥΤΟ ΤΟΥ ΓΙΑ ΝΑ ΓΕΜΙΣΕΤΕ ΤΟΥΣ ΔΙΚΟΥΣ ΣΑΣ ΛΟΓΑΡΙΑΣΜΟΥΣ, ΕΙΣΤΕ ΟΛΟΙ ΠΡΟΣΚΥΝΗΜΕΝΟΙ ΤΩΝ ΜΑΣΩΝΙΚΩΝ ΣΤΟΩΝ ΚΑΙ ΤΟΥ ΔΙΕΘΝΟΥΣ ΣΙΩΝΙΣΜΟΥ.

 
ΠΡΟΔΟΤΕΣ … ΕΙΣΤΕ ΠΑΡΑΝΟΜΟΙ, ΑΝΤΙΣΥΝΤΑΓΜΑΤΙΚΟΙ ΚΑΙ ΑΝΘΕΛΛΗΝΕΣ ΠΡΑΚΤΟΡΕΣ.

ΠΡΟΔΟΤΕΣ…
ΔΕΝ ΕΚΠΡΟΣΩΠΕΙΤΕ ΤΟΝ ΕΛΛΗΝΙΚΟ ΛΑΟ ΟΥΤΕ ΤΟ ΕΛΛΗΝΙΚΟ ΣΥΝΤΑΓΜΑ.
  
ΠΡΟΔΟΤΕΣ… 
ΔΕΝ ΘΑ ΠΡΟΛΑΒΕΤΕ ΝΑ ΔΙΚΑΣΤΕΙΤΕ!
ΔΕΝ ΘΑ ΕΧΕΤΕ ΤΟ ΔΙΚΑΙΩΜΑ ΝΑ ΑΠΟΛΟΓΗΘΕΙΤΕ! 
ΑΠΛΑ ΘΑ ΑΠΑΛΑΓΕΙΤΕ ΑΠΟ ΤΑ ΚΑΘΗΚΟΝΤΑ ΣΑΣ ΒΑΣΗ ΤΟΥ ΑΡΘΡΟΥ 120 ΤΟΥ ΕΛΛΗΝΙΚΟΥ ΣΥΝΤΑΓΜΑΤΟΣ. 

ΑΡΘΡΟ 120: «H τήρηση του Συντάγματος επαφίεται στον πατριωτισμό των Eλλήνων, που δικαιούνται και υποχρεούνται να αντιστέκονται με κάθε μέσο εναντίον οποιουδήποτε επιχειρεί να το καταλύσει με τη βία».  

Υ.Γ. : ΕΣΕΙΣ ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΧΑΣΑΤΕ ΤΟ «ΣΤΙΚΑΚΙ» ΜΕ ΤΗΝ ΛΙΣΤΑ , ΕΜΕΙΣ ΟΜΩΣ ΣΑΣ ΥΠΟΣΧΟΜΑΣΤΕ ΟΤΙ ΔΕΝ ΧΑΣΟΥΜΕ ΠΟΤΕ ΤΗΝ ΛΙΣΤΑ ΜΕ ΤΑ ΟΝΟΜΑΤΑ ΣΑΣ, ΔΙΟΤΙ ΕΙΝΑΙ ¨ΣΦΗΝΩΜΕΝΑ¨ ΚΑΛΑ ΜΕΣΑ ΣΕ ΚΑΘΕ ΕΛΛΗΝΙΚΟ ΣΠΙΤΙ, ΜΕΣΑ ΣΕ ΚΑΘΕ ΕΛΛΗΝΑ, ΚΑΙ ΑΥΤΟ ΕΙΝΑΙ ΔΕΣΜΕΥΣΗ!  


ΔΙΟ-ΓΕΝΕΙΣ ΕΛΛΗΝΕΣ


                                                         

                     

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου