«Ποτέ δεν επιθύμησα να γίνω αρεστός στους πολλούς. Αφ' ενός, δεν κάθισα να μάθω τι αρέσει στους πολ

«Ποτέ δεν επιθύμησα να γίνω αρεστός στους πολλούς. Αφ' ενός, δεν κάθισα να μάθω τι αρέσει στους πολ
«Ποτέ δεν επιθύμησα να γίνω αρεστός στους πολλούς. Αφ' ενός, δεν κάθισα να μάθω τι αρέσει στους πολλούς·κι αφ' ετέρου, τα όσα ήξερα εγώ βρίσκονταν μακριά από τη δική τους αντίληψη». Επίκουρος: (341 π.Χ. - 270 π.Χ.)

Πέμπτη, 28 Φεβρουαρίου 2013

...ΟΙ ΠΡΑΞΕΙΣ ΣΑΣ ΕΙΝΑΙ «ΕΠΕΑ ΠΤΕΡΟΕΝΤΑ».

Η ΛΥΣΗ ΔΕΝ ΘΑ ΕΡΘΕΙ ΑΠΟ ΤΟΥΣ ¨ΜΟΡΦΩΜΕΝΟΥΣ¨, ΟΥΤΕ ΑΠΟ ΤΟΥΣ ΣΥΓΓΡΑΦΕΙΣ ΠΟΥ ΠΟΥΛΑΝΕ ΕΛΛΑΔΑ ΚΑΙ ΠΑΤΡΙΩΤΙΣΜΟ, ΟΥΤΕ ΑΠΟ ΕΚΕΙΝΟΥΣ ΠΟΥ ΤΟ ΠΑΙΖΟΥΝ ΣΟΦΟΙ ΚΑΙ ΓΝΩΣΤΕΣ ΤΗΣ ΑΛΗΘΕΙΑΣ ΔΙΑΤΥΜΠΑΝΙΖΟΝΤΑΣ ΤΗΝ ΕΡΕΥΝΗΤΙΚΗ ΤΟΥΣ ΠΡΟΫΠΗΡΕΣΙΑ. ΟΙ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΟΙ ΑΠΟ ΔΑΥΤΟΥΣ ΕΧΟΥΝ ΧΑΣΕΙ ΤΟ ΝΟΗΜΑ ΤΗΣ ΑΝΑΖΗΤΗΣΗΣ ΒΟΥΛΙΑΖΟΝΤΑΣ ΣΤΟΝ ΒΡΩΜΙΚΟ ΛΑΚΚΟ ΤΟΥ ΧΡΗΜΑΤΟΣ, ΤΗΣ ΔΟΞΑΣ ΚΑΙ ΤΗΣ ΨΕΥΤΟ-ΚΟΥΛΤΟΥΡΑΣ. ΟΥΣΙΑΣΤΙΚΑ ΕΧΑΣΑΝ ΤΟΝ ΑΠΛΟ ΤΡΟΠΟ ΣΚΕΨΗΣ ΠΟΥ ΕΙΝΑΙ Ο ΑΣΦΑΛΕΣΤΕΡΟΣ ΤΡΟΠΟΣ ΤΗΣ ΠΝΕΥΜΑΤΙΚΗΣ ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑΣ. ΓΕΜΙΣΑΝ ΤΟΝ ΜΥΑΛΟ ΤΟΥΣ ΜΕ ΚΑΘΕ ΛΟΓΗΣ ΣΑΒΟΥΡΑ ΚΑΙ ΤΩΡΑ ΤΗΝ ΑΡΑΔΙΑΖΟΥΝ ΣΤΟΥΣ ΑΔΑΕΙΣ ΣΑΝ ΚΑΘΑΡΗ ΓΝΩΣΗ! ΑΝΤΙ ΝΑ ΨΑΧΝΟΥΝ ΓΙΑ ΤΟΝ ΔΡΟΜΟ ΠΟΥ ΘΑ ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΟΥΝ, ΨΑΧΝΟΥΝ ΓΙΑ ΜΑΘΗΤΕΣ ΚΑΙ ΑΚΟΛΟΥΘΟΥΣ, ΑΡΕΣΚΟΝΤΑΙ ΝΑ ΧΕΙΡΙΖΟΝΤΑΙ ΠΝΕΥΜΑΤΙΚΑ ΤΟΥΣ ΑΛΛΟΥΣ ΚΑΙ ΝΑ ΣΥΣΤΗΝΟΝΤΑΙ ΣΑΝ ΔΑΣΚΑΛΟΙ.

...ΜΑ ΚΑΛΑ ΤΟΣΑ ΧΡΟΝΙΑ ΓΝΩΣΗΣ ΚΑΙ ΜΟΡΦΩΣΗΣ ΔΕΝ ΕΜΑΘΑΝ ΟΤΙ ΔΑΣΚΑΛΟΣ ΚΑΙ ΜΑΘΗΤΗΣ ΕΙΝΑΙ ΤΟ ΙΔΙΟ ;
...ΔΕΝ ΚΑΤΑΛΑΒΑΝ ΟΤΙ ΣΤΗΝ ΖΩΗ ΔΕΝ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΨΑΧΝΟΥΝΕ ΓΙΑ ΗΓΕΤΕΣ Η ΑΚΟΛΟΥΘΟΥΣ ΑΛΛΑ ΓΙΑ ΣΥΝΟΔΟΙΠΟΡΟΥΣ ;
...ΟΤΙ ΤΑ ΧΡΗΜΑΤΑ, ΕΝΑΝ ΨΑΓΜΕΝΟ ΕΡΕΥΝΗΤΗ – ΣΥΓΓΡΑΦΕΑ – ΜΥΣΤΗ  ΔΕΝ ΜΠΟΡΟΥΝ ΝΑ ΤΟΝ ΔΕΛΕΑΣΟΥΝ ΚΑΙ ΝΑ ΤΟΝ ΕΞΑΓΟΡΑΣΟΥΝ;

ΕΡΧΕΤΑΙ Ο ΚΑΙΡΟΣ ΠΟΥ ΘΑ ΛΑΒΟΥΝ ΑΥΤΟ ΠΟΥ ΤΟΥΣ ΑΞΙΖΕΙ, ΣΥΜΦΩΝΑ ΜΕ ΤΙΣ ΣΥΝΕΙΔΗΤΕΣ ΕΠΙΛΟΓΕΣ ΠΟΥ ΕΚΑΝΑΝ ΟΙ ΙΔΙΟΙ. ΟΣΟΙ ΚΟΡΟΪΔΕΨΑΝ, ΠΛΑΝΕΨΑΝ ΑΘΩΟΥΣ, ΑΠΟΠΡΟΣΑΝΑΤΟΛΙΣΑΝ ΨΥΧΕΣ, ΠΛΗΡΩΘΗΚΑΝ ΓΙΑ ΝΑ ΓΡΑΨΟΥΝ ΚΑΙ ΝΑ ΠΟΥΝ ΟΤΙ ΤΟΥΣ ΕΠΕΒΑΛΑΝ...ΤΟΥΣ ΠΕΡΙΜΕΝΕΙ ΚΟΛΑΦΟΣ ΣΤΟ ΤΕΛΟΣ.

ΕΥΤΥΧΩΣ ΠΟΥ ΥΠΑΡΧΟΥΝ ΑΚΟΜΗ ΚΑΘΑΡΕΣ ΑΓΝΕΣ ΨΥΧΕΣ, ΠΟΥ ΔΕΝ ΧΡΕΙΑΖΕΤΑΙ ΝΑ ΕΧΟΥΝ ΓΝΩΣΗ ΟΥΤΕ ΝΑ ΕΧΟΥΝ ΚΑΝΕΙ ΕΡΕΥΝΑ ΣΤΑ ΜΕΤΑΦΥΣΙΚΑ ΚΑΙ ΠΝΕΥΜΑΤΙΚΑ ΠΕΔΙΑ ΓΙΑ ΝΑ ΝΙΩΣΟΥΝ ΤΗΝ ΑΛΗΘΕΙΑ ΚΑΙ ΝΑ ΠΟΡΕΥΤΟΥΝ ΣΩΣΤΑ. ΣΚΕΦΤΟΝΤΑΙ ΑΠΛΑ, ΝΙΩΘΟΥΝ ΚΑΘΑΡΑ ΚΑΙ ΔΙΑΙΣΘΑΝΟΝΤΑΙ ΣΥΜΠΟΝΕΤΙΚΑ. ΑΛΛΩΣΤΕ ΣΤΟ ΤΕΛΟΣ ΑΥΤΟΙ ΘΑ ΔΩΣΟΥΝ ΤΗΝ ΛΥΣΗ, ΑΥΤΗ ΕΙΝΑΙ ΟΙ ΕΛΠΙΔΑ ΤΗΣ ΑΝΘΡΩΠΟΤΗΤΑΣ, ΑΥΤΕΣ ΟΙ ΑΓΝΩΣΤΕΣ ΚΑΘΑΡΕΣ ΨΥΧΕΣ ΠΟΥ ΔΕΝ ΤΙΣ ΞΕΡΕΙ ΟΥΤΕ Η ΜΑΝΑ ΤΟΥΣ, ΤΙΣ ΞΕΡΕΙ ΚΑΙ ΤΙΣ ΑΝΑΓΝΩΡΙΖΕΙ ΟΜΩΣ Ο ¨ΟΥΡΑΝΟΣ¨ ΚΑΙ ΑΥΤΟ ΑΡΚΕΙ. ΕΣΕΙΣ ΟΙ ΥΠΟΛΟΙΠΟΙ ΦΑΜΦΑΡΟΛΟΓΟΙ, ΣΩΤΗΡΕΣ, ΜΕΣΣΙΕΣ, ΓΚΟΥΡΟΥ, ΕΚΔΟΤΕΣ ΚΑΙ ΛΟΙΠΟΙ ΠΡΟΣΚΥΝΗΜΕΝΟΙ, ΑΠΛΑ ΠΕΡΙΣΣΕΥΕΤΕ ΔΙΟΤΙ ....ΟΙ ΠΡΑΞΕΙΣ ΣΑΣ ΕΙΝΑΙ  «ΕΠΕΑ ΠΤΕΡΟΕΝΤΑ».


ΔΙΟ-ΓΕΝΕΙΣ ΕΛΛΗΝΕΣ


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου