«Ποτέ δεν επιθύμησα να γίνω αρεστός στους πολλούς. Αφ' ενός, δεν κάθισα να μάθω τι αρέσει στους πολ

«Ποτέ δεν επιθύμησα να γίνω αρεστός στους πολλούς. Αφ' ενός, δεν κάθισα να μάθω τι αρέσει στους πολ
«Ποτέ δεν επιθύμησα να γίνω αρεστός στους πολλούς. Αφ' ενός, δεν κάθισα να μάθω τι αρέσει στους πολλούς·κι αφ' ετέρου, τα όσα ήξερα εγώ βρίσκονταν μακριά από τη δική τους αντίληψη». Επίκουρος: (341 π.Χ. - 270 π.Χ.)

Τετάρτη, 27 Φεβρουαρίου 2013

ΕΝΤΟΝΗ ¨ΔΡΑΣΤΗΡΙΟΤΗΤΑ¨ ΣΤΟΝ ΗΛΙΟ...ΠΑΛΙ ΕΧΟΥΜΕ ΕΝΤΟΝΗ ΔΡΑΣΤΗΡΙΟΤΗΤΑ ΣΤΟΝ ΗΛΙΟ. ΤΕΡΑΣΤΙΑ ΣΩΜΑΤΑ ΒΡΙΣΚΟΝΤΑΙ ΠΛΗΣΙΟΝ ΤΟΥ ΑΣΤΡΟΥ ΜΑΣ ΚΑΙ ΚΙΝΟΥΝΤΑΙ ΣΥΝΕΧΩΣ ΠΡΟΣ ΠΑΣΑ ΚΑΤΕΥΘΥΝΣΗ ΕΝΩ ΤΑΥΤΟΧΡΟΝΑ Ο ΗΛΙΟΣ ΠΡΟΒΑΙΝΕΙ ΣΕ ΙΣΧΥΡΕΣ ΕΚΡΗΞΕΙΣ ΑΠΟ ΝΕΟ-ΣΧΗΜΑΤΙΣΜΕΝΕΣ ΚΗΛΙΔΕΣ ΠΟΥ Η ΔΙΑΜΕΤΡΟΣ ΤΟΥΣ ΞΕΠΕΡΝΑ ΤΗΝ ΔΙΑΜΕΤΡΟ ΤΗΣ ΓΗΣ. ΔΕΝ ΞΕΡΟΥΜΕ ΣΕ ΠΟΙΟΝ ΑΝΗΚΟΥΝ ΑΥΤΑ ΤΑ ¨ΚΙΝΟΥΜΕΝΑ ΑΝΤΙΚΕΙΜΕΝΑ¨, ΔΕΝ ΜΠΟΡΟΥΜΕ ΜΕ ΤΟΣΟ ΕΥΚΟΛΙΑ (ΟΠΩΣ ΚΑΝΟΥΝ ΠΟΛΛΟΙ) ΝΑ ΤΑ ΤΟΠΟΘΕΤΗΣΟΥΜΕ ΣΕ ΚΑΠΟΙΟ ΣΤΡΑΤΟΠΕΔΟ (ΦΙΛΙΚΟ– ΕΧΘΡΙΚΟ- ΟΥΔΕΤΕΡΟ).
ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΕΙΝΑΙ ΣΚΑΦΗ,
ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΕΙΝΑΙ ΟΛΟΓΡΑΜΜΑΤΑ ΤΕΡΑΣΤΙΩΝ ΔΙΑΣΤΑΣΕΩΝ ΠΟΥ ΝΑ ΠΡΟΒΑΛΛΟΝΤΑΙ ΠΛΗΣΙΟΝ ΤΟΥ ΗΛΙΟΥ ΣΚΟΠΙΜΑ ΑΠΟ ΕΞΩ-ΓΗΙΝΟΥΣ ΠΑΡΑΓΟΝΤΕΣ,
ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΕΙΝΑΙ ΟΝΤΟΤΗΤΕΣ ΠΟΥ "ΔΙΟΓΚΩΝΟΝΤΑΙ"  ΣΕ ΟΤΙ ΣΧΗΜΑ Η ΜΕΓΕΘΟΣ ΘΕΛΟΥΝ ΓΙΑ ΝΑ ΠΡΟΚΑΛΕΣΟΥΝ ΣΥΓΧΥΣΗ.

ΟΤΙ ΚΑΙ ΝΑ ΕΙΝΑΙ, ΕΝΑ ΕΙΝΑΙ ΤΟ ΖΗΤΟΥΜΕΝΟ: «ΥΠΑΡΧΕΙ ΕΝΤΟΝΗ ΔΡΑΣΤΗΡΙΟΤΗΤΑ ΓΥΡΩ ΑΠΟ ¨ΖΩΟΔΟΧΟ ΠΗΓΗ¨  ΤΟΥ ΗΛΙΑΚΟΥ ΜΑΣ ΣΥΣΤΗΜΑΤΟΣ ΚΑΙ ΣΕ ΛΙΓΟ ΚΑΙΡΟ ΠΟΛΛΑ ΠΡΑΓΜΑΤΑ ΔΕΝ ΘΑ ΜΠΟΡΟΥΝ ΝΑ ΜΕΙΝΟΥΝ ΚΡΥΦΑ».

...ΟΣΟ ΒΕΒΑΙΑ Ο ΑΝΘΡΩΠΟΣ ΔΕΧΕΤΑΙ ΤΕΤΟΙΕΣ ΨΥΧΟΛΟΓΙΕΣ ΠΙΕΣΕΙΣ, ΚΑΙ ΑΘΕΛΗΤΑ ΑΣΧΟΛΕΙΤΑΙ ΜΟΝΟ ΜΕ ΤΑ ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΑ ΖΗΤΗΜΑΤΑ, ΤΟΣΟ ΠΙΟ ΞΑΦΝΙΚΟ ΘΑ ΕΙΝΑΙ ΤΟ ¨ΜΠΑΜ¨.

ΔΙΟ-ΓΕΝΕΙΣ ΕΛΛΗΝΕΣ
Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου