«Ποτέ δεν επιθύμησα να γίνω αρεστός στους πολλούς. Αφ' ενός, δεν κάθισα να μάθω τι αρέσει στους πολ

«Ποτέ δεν επιθύμησα να γίνω αρεστός στους πολλούς. Αφ' ενός, δεν κάθισα να μάθω τι αρέσει στους πολ
«Ποτέ δεν επιθύμησα να γίνω αρεστός στους πολλούς. Αφ' ενός, δεν κάθισα να μάθω τι αρέσει στους πολλούς·κι αφ' ετέρου, τα όσα ήξερα εγώ βρίσκονταν μακριά από τη δική τους αντίληψη». Επίκουρος: (341 π.Χ. - 270 π.Χ.)

Τρίτη 16 Απριλίου 2013

Η ΖΩΗ ΜΟΥ....ΚΥΚΛΟΥΣ ΚΑΝΕΙ.....!!!


Εμείς οι ΕΛΛΗΝΕΣ….είμαστε ΠΟΛΙΤΕΣ…..με ήθος και έθος…..συμμετέχοντες εις την ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΠΑΙΔΕΙΑ….διαφυλάσσοντας τις θεμελιώδεις αρχές της Πατρίδας μας….είμαστε αμφισβητίες και υπέρμαχοι της ΕΡΕΥΝΑΣ….της άμεσης ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑΣ….και όχι αυτό το σημερινό χάλι….ανήσυχοι μέσα στο χρόνο….παρεμβαίνοντας στα πολιτισμικά δρώμενα...αφοσιωμένοι στο ΑΡΧΑΙΟΕΛΛΗΝΙΚΟ ΣΥΣΤΗΜΑ ΑΞΙΩΝ….που οφείλουμε να ξανά επαναφέρουμε τις διαχρονικές μας αξίες….με οδηγό τους ΕΛΛΗΝΕΣ ΦΙΛΟΣΟΦΟΥΣ…για μια πιο ορθή ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΚΗ ΣΥΝΕΙΔΗΣΗ….προσηλωμένοι στον ορθό ΛΟΓΟ…των προπατόρων μας….όπου αποτελούμε ακόμη και σήμερα τους συνεχιστές της Ελληνικής ….Γραμματείας, όπου οι πρόγονοί μας με γνώσεις και με έργα υπηρέτησαν τη μάνα Γη….προβάλλοντας τη ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ…την ΑΞΙΟΚΡΑΤΙΑ…την ΔΙΚΑΙΟΣΥΝΗ…την ΕΥΝΟΜΙΑ…την ΘΡΗΣΚΕΥΤΙΚΗ ΕΛΕΥΘΕΡΙΑ…την ΙΣΟΝΟΜΙΑ…την ΙΣΟΤΗΤΑ των δύο ΦΥΛΩΝ…την ΕΛΕΥΘΕΡΙΑ.
Οι αρχές οργάνωσης των προγόνων....μας έφερε το…ΠΑΝ ΜΕΤΡΟΝ ΑΡΙΣΤΟΝ….και κάθε τους κίνηση και ενέργεια…είχε να κάμει…με τη φυσική ροή…της μαθηματικής δομής και έκτασης.
Οι πρόγονοί μας ΑΔΕΛΦΙΑ….κατάφεραν και  «συλλάβανε» την έννοια του κεντρικού πυρήνα της Εστίας Πυρός/ Ήλιου Απόλλωνα….βρίσκοντας μέσα από τον κύκλο…τις συντεταγμένες των 4ων σημείων  εις τους μεγάλους Άξονες του Ισημερινού(ανατολή-δύση) και του Μεσημβρινού (βορρά-νότου)…άξονες οι οποίοι σχηματίζουν μέσα στον κύκλο...ισοσκελή σταυρό.


 
Έτσι συνειδητοποίησαν ότι ο μεν άξονας του Ισημερινού δια της ανατολής και της δύσεως….ήταν ο άξονας που εξέφραζε την σύνδεση με το χώρο και την μοίρα…ενώ ο άξονας της Μεσημβρίας όριζε το βορρά-νότο και είχε να κάμει με τη σύνδεση του χρόνου….και την περιστροφή της γης…η οποία οδηγεί εις την αθανασία της Ψυχής.
Ο οριζόντιος άξονας….έχει να κάμει με τον μόρο…δηλαδή τον θάνατο….ενώ ο κάθετος άξονας έχει να κάμει….με την νόηση…που μέσω της φρόνησης δηλαδή της φοράς του Νου…να μας οδηγήσει εις τα ανώτερα συνειδησιακά πεδία.
Άρα εις τον κάθε ενσαρκούμενο Άνθρωπο...ήταν και είναι ένα το ζητούμενο...ο ίδιος ο ΠΡΟΣΑΝΑΤΟΛΙΣΜΟΣ....!
Για να πραγματοποιηθεί τούτο….ΑΔΕΛΦΙΑ…μιας και είναι ένας πολύπλοκος άθλος ,,,,,,,χρειάζεται να ορισθεί ο ΣΚΟΠΟΣ….όπου μέσα του διακρίνουμε τη λέξη ΚΟΠΟΣ+Σ…δηλαδή αρκετή προσπάθεια εκ μέρους μας…όπου ο ΣΚΟΠΟΣ τούτος θα έχει σύνδεση με τους θνητούς του μικροκοσμικού έλλογου Όντος….σε συνάρτηση με τον μακροκοσμικό…Αεί Υπάρχειν…όπου βασική προϋπόθεση είναι η ανεύρεση του Κέντρου του Λαβύρινθου του Νου…δηλαδή του Ναού μας….αρκεί βέβαια να φονεύσουμε το τέρας Μινώταυρο της εγωπάθειας, της αλαζονείας και της κάθε ιδιοτέλειας που μας διακρίνει συνολικά…ώσπου να βρούμε μέσα στο κέντρο…το ΕΝ….δηλαδή την ένωση του Εαυτού μας…με το ΚΕΝΤΡΟΝ του Νου/Λαβύρινθού….όπου ξεπροβάλλουν οι πέντε ΑΙΣΘΗΣΕΙΣ μας…μέσα στο ΚΕΝΤΡΟ του ΣΤΑΥΡΟΥ…του ΚΥΚΛΟΥ.
Η ιερή ΠΕΜΠΑΣ…των Πυθαγορείων…ξεπροβάλλει μέσω των 4ων στοιχείων του ΠΥΡΟΣ….δηλαδή ΟΡΜΗΣ….του ΑΕΡΟΣ…δηλαδή ΣΚΕΨΕΩΣ…..του ΥΔΑΤΟΣ…δηλαδή ΣΥΝΑΙΣΘΗΜΑΤΑ…της ΓΗΣ…δηλαδή ΕΝΣΤΙΚΤΑ….αφού πρώτα ο κάθε θνητός συνειδητοποιήσει ότι ευρίσκεται εντός της περιφέρειας του Κύκλου….αφού αποδεχτεί την ύπαρξη του σταυρού (+) …όπου πλανητικά καθημερινά ….συμβαδίζει με τον οριζόντιο και κάθετο άξονα…εντός του Ζωδιακού Κύκλου…κατά μία μοίρα…πλησιάζοντας τον μόρο(θάνατο) και μοιράζοντας την ΕΜΠΕΙΡΙΑ…του με μεγαλοψυχία…και με τους άλλους συνανθρώπους του…εφόσον και οι άλλοι μετέχουν και συμμετέχουν….εις την εξομάλυνση των σχέσεων…ώστε από κοινού οι αφυπνισθέντες.....να οδηγηθούν εις την απρόσκοπτη κυκλική ροή…δηλαδή ΚΥΚΛΟΦΟΡΙΑ…που ενώνει τη φύση με το χώρο.

Βασικός στόχος ΑΔΕΛΦΙΑ....είναι η ΕΝΩΣΙΣ….μέσω της ΑΡΕΤΗΣ ….και η ανύψωση της Ψυχής…ώστε να πραγματοποιηθεί η ομοίωσις με τα Ουράνια Όντα…αποσπώμενος ο κάθε θνητός από τον δακτύλιο του Κρόνου-Χρόνου…όπου θα κατευθυνθεί προς τη Νότια Πύλη….για να απαλλαχτεί…από την επαναληπτική ταλαιπωρία των επανασαρκώσεων…εις τον Ζωδιακό Κύκλο.
Η ένωσις με το ΘΕΙΟΝ ΟΝ…είναι μία ώσις…δηλαδή ώθησις της Ψυχής…προς το ΕΝ…όπου η ΕΝ+ΩΣΙΣ….μας οδηγεί εις την αθανασία.
Το ΕΝ ΔΕ ΑΠΟΛΛΩΝ….είναι η ώσις εκείνη…προς τον πόλον/Απόλλωνα…του άξονα του Μεσημβρινού.
Η ένωσις αυτή πραγματοποιείται ΑΔΕΛΦΙΑ….με την συνεχή διασταύρωση ΙΣΗΜΕΡΙΝΟΥ-ΜΕΣΗΜΒΡΙΝΟΥ….αρχίζοντας από το ΚΕΝΤΡΟ….εντός και εκτός…άνω και κάτω….αφού επαναληφθεί ΕΝΝΕΑ φορές ο ΣΤΑΥΡΟΣ…ήτοι:
4+4+4+4+4+4+4+4+4=36….αριθμός Τετρακτύος…όπου το 36 ενοποιεί τα 4 στοιχεία.
Ο κάθε κύκλος έχει 12 ΖΩΔΙΑ…των 30ο μοιρών…στο κάθε ΕΝ….δηλαδή 12Χ30=360ο μοίρες …αριθμός των μοιρών του ΚΥΚΛΟΥ. Γι’ αυτό το 6….ως σημείον αναφοράς…είναι και ο πρώτος τέλειος αριθμός….έχει να κάμει με την Ψυχή του Ανθρώπου….και το τετράγωνον μας δίνει: 6Χ6=36….ο οποίος ενδυναμωμένος από την εμποιητική φύση της Ψυχής…μας οδηγεί εις τον Ζωδιακό Αγρό του Διονυσίου Ζαγρέα…όπου η κάθε Ψυχή…έρχεται για να αποκτήσει τις ΕΜΠΕΙΡΙΕΣ εκείνες με πλήρη συνείδηση και εντελέχεια…δηλαδή να φθάσει εις την τελειοποίηση της.
Με ΑΡΕΤΗ και ΤΟΛΜΗ λοιπόν οφείλουμε να φτάσουμε….εις τον τρισδιάστατο χώρο…των τριών αδελφών…Διά Ζευ, Ποσειδώνα και Πλούτωνα… πρεσβευτές υπάρξεως των τριών πεδίων....εις την Κοσμογονία…..απελευθερώνοντας τα δεσμά της βαρύτητας που μας έλκει προς τα κάτω…βγάζοντας «φτερά»...για το ταξΕΙδι εις τα ανώτερα πεδία.
Έτσι ο Δίας είχε τον κεραυνό, ο Ποσειδώνας είχε μία τρίαινα και ο Πλούτωνας είχε ένα κράνος που έκανε αόρατο όποιον το φορούσε. Με αποτέλεσμα ο Δίας ανέλαβε τον Ουρανό και ήταν κυρίαρχος των πάντων, ο Ποσειδώνας ανέλαβε τις θάλασσες και κάθε υγρό στοιχείο, ενώ ο Πλούτωνας τον κάτω κόσμο...δηλαδή το αόρατο βασίλειο εις το  οποίον πηγαίνουν οι νεκροί.....όταν αφήνουν τον επίγειο κόσμο.
Έτσι ΑΔΕΛΦΙΑ.... μέσω της ΑΡΕΤΗΣ....όλα τα έμφρονα όντα....είναι δυνατόν να φτάσουν εις τις υψηλές κορυφές....του Όρους.....μέσω της αφυπνίσεως της ΔΙΑΝΟΙΑΣ.
Ο προσανατολισμός....ΑΔΕΛΦΙΑ....γίνεται ορατός μέσω του Γνώθι σαυτόν ....από το Κέντρον του Κύκλου....όπου ξεπροβάλλει η ΣΩΦΡΟΣΥΝΗ....η ΑΝΔΡΕΙΑ....η ΦΡΟΝΗΣΙΣ....και η ΔΙΚΑΙΟΣΥΝΗ....ώστε να απελευθερωθούμε από τα δεσμά της γήινης βαρύτητας....για προορισμό αναχωρήσεως στην υπερχωροχρονική διάσταση του διαστήματος....εις τα ανώτερα νοητικά Πεδία.


Έτσι με την εμφάνιση του ΚΥΚΛΟΥ....οι πρόγονοί μας....αποτύπωσαν το ουράνιο στερέωμα...ως πρότυπο μιμήσεως...για τους επόμενους λαούς....όπου οι έννοιες κατευθύνονται εις τον Ζωδιακό Κύκλο....κι γι’ αυτό έφτιαξαν τις πόλεις τους με συγκεκριμένη μαθηματική-γεωμετρική δομή.
Μέσου του ΚΥΚΛΟΥ....εις τον κέντρο...εστιάζονται οι τρεις θεότητες: του Διός, της Αθηνάς και της Εστίας....ως μία θρησκειολογική προσέγγιση.....και γι’ αυτό λοιπόν....το κέντρο το είχαν αφιερωμένο ως Ακρόπολη του κάθε οικισμού....ως εφαλτήριο...του εγγύτερου Ουράνιου στερεώματος. Έτσι προστάτευαν την κάθε πόλη....με την Θεά Εστία....το Αείζωον Πυρ....με το κεραύνιο Δια-Ζευ....και τη Σοφία...θεά Αθηνά.


Γύρω από την Ακρόπολη τοποθετούσαν τα δώδεκα ζώδια....σε 12 αναλογικά μέρη ίσα μεταξύ τους...όπου γινόταν και η κατανομή των φυλών. Για να μπορέσει να λειτουργήσει ορθώς τούτη η διανομή....ως ευνονούμενη πολιτεία...έπρεπε να ελέγχεται.....από τους θείους ελεγκτές...οι οποίοι όμως θα υπερείχαν...ως προς την ΑΡΕΤΗ.
Για την πραγμάτωση τούτη…ο κάθε θνητός με φιλοσοφική διάθεση…όφειλε και να αποτυπώσει….στο μυαλό του τον Ήλιο μέσα του….γι’ αυτό και οι πρόγονοί μας…σχεδίαζαν ευλαβώς τις πόλεις τους βάσει σχεδίου…αποτυπώνοντας το ουράνιο στερέωμα πάνω στη γη….με καθαρά μαθηματικό τρόπο…όπως κληροδότησαν….μετά την πρώτη εποίκηση των Ουράνιων Ελλήνων εις τον Ταύγετο. Η διαδικασία και ο τρόπος αναγόρευσης των πολιτών-ελεγκτών γινόταν κατά θερινό ηλιοστάσιο….και πήγαιναν όλοι οι πολίτες...σε κοινό σημείο….σε ιερό του Απόλλωνος-Ηλίου…ώστε να γίνει η ανακήρυξη τριών Άριστων προσώπων. Μετά την εκλογή τους οι τρεις αυτοί άνδρες…επέλεγαν 12 Εύθυνους...ώστε να διαιρεθούν τα 12 μέρη.



Έτσι υπήρχε το σώμα των Εύθυνων….που αποτελούσαν την ελεγκτική αρχή της πόλης. Αυτοί αποτελούσαν το πολιτικό σκέλος….και οι Νομοφύλακες εξέλεγαν τους Στρατιωτικούς …εκλέγοντας τρεις Στρατηγούς …οι οποίοι ήταν υπεύθυνοι για την προστασία της τάξης της κάθε  πόλης….αλλά και σε κάθε πιθανή εισβολή.
Οι τρεις στρατηγοί….βρισκόταν στο κέντρο του κύκλου….ενώ γύρω-γύρω υπήρχαν αντίστοιχα 12 Ταξίαρχοι….και οι 2 Ίππαρχοι που εναλλάξ επαγρυπνούσαν ημέρα και νύκτα αντίστοιχα…για την ασφάλεια της πόλης.


Οι πρόγονοί μας επικαλούνταν τον Τριαδικό Νόμο….ώστε η εξελικτική τους διάρθρωση ως προς τις αρμοδιότητες που αφορούσαν την κάθε πόλη…να εμφανίζει μία αριθμοσοφική εικόνα, όπου η τριαδικότητα εμφανιζόταν τρεις φορές:
Ο θείος τριαδικός νόμος εκπροσωπούνταν από την Εστία-τον Δία και την Αθηνά.
Ο πολιτικός Νόμος των θνητών εκπροσωπούνταν από τους 3 άριστους…αφιερωμένοι εις τον Απόλλωνα-Ήλιο.
Ο στρατιωτικός νόμος αντίστοιχα εκπροσωπούνταν από τους 3 στρατηγούς.
Στη συνέχεια….η τριαδικότητα αναπτυσσόταν σε δωδεκατημόρια ως εξής:
Ως προς το χώρο των 12 διαμερισμάτων και ως προς τα έμψυχα όντα σε 12 φυλές.
Ως 12 εύθυνοι….και
Ως 12 ταξίαρχοι.
Έτσι οι αριθμοί έπαιρναν…σάρκα και οστά…3+3+3=9..κυοφορώντας την Ιδέα στο Νοητικό Πεδίο….και οι αριθμοί….12+12+12=36….υλοποιούσαν την Ιδέα…στο φυσικό επίπεδο.
Επίσης είχαν ιδρύσει έναν σύλλογο….τον οποίο τον ονόμασαν Νυκτερινό…..ο οποίος συνεδρίαζε την νύκτα….και επειδή εύλογα αναρωτιόσαστε γιατί τη νύχτα; μα...ακριβώς για τον απλό λόγο το ότι δεν ήθελαν να παρασύρονται…..στην επιδίωξη των διαφόρων στόχων…..αλλά και να αποβλέπουν μόνον σ’ έναν ΣΚΟΠΟ….όπου θα συγκεντρώνονται τα βέλη κάθε φορά…απερίσπαστα. Ο Νυκτερινός σύλλογος υπερέβαινε την έννοια του Πλανητικού Συστήματος….όπου είχε εδραιωθεί η κάθε πόλη.
Είχαν έτσι....τη θεία Τετρακτυϊή δομή του αριθμού ΔΕΚΑ(10)…διότι ήταν και ο ακριβής αριθμός των εκλεγμένων Μελών του…από τους 12 που έπαιρναν τα ΑΡΙΣΤΕΙΑ…ως ΙΕΡΕΙΣ….δηλαδή Εύθυνους από αυτούς που ασκούσαν το αξίωμα του επιμελητή της Παιδείας. Ο Νυκτερινός σύλλογος ήταν ο ύψιστος Νους της κάθε Πολιτείας….που ασχολούνταν συνήθως με την βελτίωση των Νόμων. Γι’ αυτό το σκοπό κι αυτοί μελετούσαν τους Νόμους….βάσει των Νόμων του Ουράνιου Στερεώματος…διότι επελέγησαν με βάση την ΑΡΕΤΗ….προσόντα ΑΝΔΡΕΙΑΣ-ΣΩΦΡΟΣΥΝΗΣ-ΦΡΟΝΗΣΗΣ-ΔΙΚΑΙΟΣΥΝΗΣ….δηλαδή…1+2+3+4=10….Α! ΙΕΡΑ ΤΕΤΡΑΚΤΥΣ.


Χρησιμοποιώντας το Ζωδιακό Κύκλο….είχαν 36 Νομοφύλακες+1….δηλαδή….οι 36 Δεκανοί φύλακες….είχαν διαχωριστεί βάσει εκάστου ζωδίου των 30ο μοιρών…σε τρία μέρη ανά δέκα μοίρες. Ο κάθε Δεκανός φύλακας είχε αρμοδιότητα…ώστε να ασχολείται διεξοδικά με περισσότερες λεπτομέρειες …ως προς τις αρμοδιότητες του κάθε Νομοφύλακα….οπότε οι 36 δεκανοί Χ 10 μοίρες = 360 μοίρες του ζωδιακού. Ο 37ος Νομοφύλακας…..ήταν απαραίτητος….όταν είχαμε ισοψηφία....ώστε να υπάρχει πάντα η δυνατότητα λήψης αποφάσεων.
Για να γίνει λοιπόν μια πιο ορθολογική διακυβέρνηση….ως προς τον εξώτερο χώρο….διένεμαν 5.040 κλήρους…..ώστε να υπάρχει η δυνατότητα ώστε όλοι οι ΠΟΛΙΤΕΣ να έχουν από ένα κλήρο….αλλά και κανένας να μην υπερβαίνει τους 4 κλήρους…οπότε και είχαμε μία καταγραφή 4ων οικονομικών βαθμίδων των Πολιτών…..και εάν κάποιος ξεπερνούσε το οικονομικό όριο….καταγράφονταν σε ειδικό δημόσιο αρχείο….που είχαν καταγράψει οι Νομοφύλακες. Έτσι ο κύκλος χωριζόταν σε 4 τεταρτημόρια….και κάθε τεταρτημόριο αντιπροσώπευε και τις 4 οικονομικές τάξεις.
Έτσι φτάσαμε στο βουλευτικό σώμα των 360 Βουλευτών…το οποίον χωρίζονταν σε 4 τμήματα των 90 βουλευτών…που εκπροσωπούσαν ανά μία οικονομική τάξη αντίστοιχα….ώστε όλες οι τάξεις να έχουνε δίκαια εκπροσώπηση στη Βουλή.



Οι Βουλευτές θα εκλέγονταν σε τριάντα δωδεκάδες....δηλαδή 360...κατά τρόπο μεικτό....μέσω εκλογής και κληρώσεως και αντιπροσωπεύοντας και τις τέσσερις τάξεις των πολιτών. Έτσι οι τέσσερις τάξεις των πολιτών ...δηλαδή τα τεταρτημόρια του κύκλου...εκλέγουν με μεικτό σύστημα τους 360 βουλευτές...ανά 90....σε κάθε τάξη ακριβώς....σύμφωνα με το Ουράνιο Σχέδιο...και αντίστοιχα ο κάθε βουλευτής αντιπροσώπευε την μία μοίρα του Ζωδιακού. Όμως είχαν προβλέψει....να υπάρχει εναλλασσόμενη κατάσταση ανά μήνα....ώστε το δωδέκατο μέρος να άρχει.....και να είναι οι Πρυτάνεις.



Είχαν σχεδιάσει...ώστε στην ύπαιθρο....να διοικείται από 60 Φρουράρχους.....οι ονομαζόμενοι Αγρονόμοι....δηλαδή 5 φρούραρχοι ανά ζώδιο...εις έκαστον....εκ των οποίων 12 νέοι...δηλαδή 60 νέοι στο σύνολο ανά ζώδιο...ή ανά φυλή και διαμέρισμα υπαίθρου. Έτσι με αυτόν τον τρόπο....ο ευρύτερος τομέας της υπαίθρου...καλύπτονταν και πάλι αναλογικά...με έναν μεγαλύτερο αριθμό προσώπων...πάντοτε σε σχέση προς το εσωτερικό του Κύκλου.



Αν δούμε τώρα συνολικά τον σύνολο των αριθμών...που βασιζόταν στον Επταδικό Νόμο...το Νόμο ζωής...όπως έχω ξαναγράψει....όπου διέπει και τον ίδιο μας τον οργανισμό.....από την κοιλιά της μάνας που μας γέννησε....όταν είμαστε έμβρυα....εξ αυτού και τα εφταμηνίτικα.....γιατί όλη η ανάπτυξη γίνεται βάσει του Σεπτού Ιερού αριθμού 7....αλλά επίσης και στη γήινη ζωή μας και πάλι ανά 7 έτη....έχουμε τις σωματικές και πνευματικές αλλαγές για τον κάθε θνητό...ανά 7 έτη...οπότε ανακεφαλαιώνοντας.....ας δούμε με σειρά αυτή τη σύσταση....από την αρχή:

1.                  Έχουμε 3....θέσεις για την τριαδική αρχή (Ζευς-Εστία-Αθηνά)
2.                  Έχουμε 3...Άριστους άνδρες....αφιερωμένοι εις τον Ήλιο-Απόλλωνα.
Έχουμε 12....Εύθυνους.....υπό των αρίστων εκλεγμένοι.
3.                  Έχουμε 3....Στρατηγούς, 12.....Ταξίαρχους και 2 Ίππαρχους....που φύλαγαν τις πόλεις.
4.                  Έχουμε 10...Μέλη...που απάρτιζαν τον Νυκτερινό σύλλογο.
Όλοι τούτοι απάρτιζαν...τις ανώτατες αρχές της κάθε πόλης.

5.                  Έχουμε 12 φυλές....που κατανέμονταν σε 12 διαμερίσματα.
Έχουμε 36+1...Νομοφύλακες.
Έχουμε 360...Βουλευτές...εκπροσώπους ανά 90 άτομα στις τέσσερις τάξεις.
Όλοι τούτοι απάρτιζαν την ίδια...την πόλη.

6.                  Έχουμε 5Χ12=60....Αγρονόμους/Φρούραρχους
Έχουμε 60Χ12=720...Νέους διατρέχοντες την ύπαιθρο
Όλοι τούτοι απάρτιζαν την ύπαιθρο.
(Και τέλος έχουμε και τα 12...άτομα ως την βασική διακυβέρνηση της πόλης...όπου γινόταν η επαναλαμβανόμενη εναλλάξ διακυβέρνηση των 12 διαμερισμάτων της υπαίθρου).

Αν τώρα ΑΔΕΛΦΙΑ....κάνουμε την πρόσθεση....αυτών όλων των αριθμών...το άθροισμα που προκύπτει είναι:
3+3+12+3+12+2+10+12+37+360+60+720=1234.
Αν προσθέσουμε έναν έναν τους αριθμούς αυτούς έχουμε: 1+2+3+4=10...άρα ξεπροβάλλει και η πρώτη Ιερά Τετρακτύς.

Ω ΑΓΙΑ ΤΕΤΡΑΚΤΥΣ,ΣΥ ΠΟΥ ΠΕΡΙΕΧΕΙΣ ΤΗ ΡΙΖΑ ΤΗΣ ΘΕΙΑΣ ΦΥΣΗΣ ΚΑΙ ΠΟΥ ΑΝΑΦΥΕΙΣ ΕΚ ΤΗΣ ΑΓΝΗΣ ΜΟΝΑΔΟΣ,ΔΗΜΙΟΥΡΓΕ ΤΗΣ ΠΑΓΚΟΣΜΙΑΣ ΜΗΤΕΡΑΣ ΤΗΣ ΙΕΡΑΣ ΔΕΚΑΔΟΣ ΚΛΕΙΔΟΣ ΠΡΟΣ ΤΗΝ ΑΙΩΝΙΑΝ ΦΥΣΙΝ,ΕΥΛΟΓΗΣΟΝ ΗΜΑΣ".

Αλλά επίσης σας θυμίζω...σε παλιότερη λεξαριθμική ανάλυση που σας έγραψα...μήπως θυμάστε ακριβώς ποια λέξη αντιπροσώπευε το 1234;
Σας το θυμίζω λοιπόν....ότι είναι η : ΓΛΩΣΣΑ=1234.
Επίσης σας ξαναθυμίζω ότι το άθροισμα της λέξης: ΗΜΙΜΑΘΕΙΑ=124 /....δηλαδή λείπει ο αριθμός 3...δηλαδή η Τριαδικότητα......οπότε με την αναστροφή του αριθμού επέρχεται το 421=ΙΑΣΙΣ.....που οφείλουν....οι γήινοι να θεραπεύσουν.
Επίσης αν δούμε με περισσότερη προσοχή....γιατί τίποτε δεν είναι τυχαίο....ο Επταδικός Νόμος ΑΔΕΛΦΙΑ....διεχώριζε όλα τα κέντρα και τις αρμοδιότητες πολιτών και σε μια ιδανική πόλη...δια τούτο και ο αριθμός 5.040...που αφορούσε το συνολικό κλήρο της πόλης...κι ασφαλώς δεν ήταν τυχαίος...διότι έχει τους 12 πρώτους αριθμούς διαιρέτες...αφήνοντας υπόλοιπο μηδέν....!!!!....πλην του αριθμού 11. Ειδικότερα διότι πολλαπλασιαζόμενος κάθε αριθμός με τον επόμενο της μονοψηφίου σειράς....από το 1....μέχρι το 7...μας δίδει το παρακάτω γινόμενο:
1Χ2Χ3Χ4Χ5Χ6Χ7=5.040....δηλαδή ο αριθμός των κλήρων της πόλης.


Προσέξτε όμως....αν υπέρβαιναν τον Επταδικό Νόμο...τότε θα είχαμε μία εξάπλωση σε μεγάλο αριθμό και εύρος...πολιτών...όπου θα χανόταν το ΜΕΤΡΟΝ....και θα χάνονταν και οι δεσμοί...καθώς θα είχαμε μία διάλυση εις το άπειρον....δηλαδή....αν πάρουμε....και πάλι. τον αντίστοιχο πολλαπλασιασμό...και συνεχίσουμε θα έχουμε:
1Χ2Χ3Χ4Χ5Χ6Χ7=5.040 Χ 8= 40.320
.....οπότε ένας τέτοιος μεγάλος αριθμός κλήρων...θα καθιστούσε ανέφικτη την σωστή διακυβέρνηση της κάθε πόλης....όπως είπαμε....και ακριβώς δεν υπέρβαιναν το όριο.....διότι ΑΔΕΛΦΙΑ....σήμερον βλέπετε τα τερατουργήματα-φαντάσματα πόλεις....όπου χάνει η μάνα το παιδί...και το παιδί τη μάνα....με τα ανάλογα...στραβά...που εκφράζουν αντίστοιχα.
Ίσως πρέπει να διευκρινίσω...ότι για να υπάρχει συγκράτηση και συγκρότηση των 7 εξουσιών....που ανέπτυξαν οι Πρόγονοί μας...μέσω του Ζωδιακού προτύπου...καθοριστικό ρόλο έπαιζε ο Νυκτερινός Σύλλογος....όπου κατείχε ιεραρχικά την 4η θέση...όπου έφερε σε επαφή μέσω των Αρίστων τις ανώτερες ιεραρχίες (θεία Τριαδικότητα/Άριστοι/Στρατιωτικοί)...με τις πιο κατώτερες βαθμίδες (12 Εύθυνους/την Βουλή/τους Αγρονόμους...ήτοι :
1 2 3 β 4 a 5 6 7

ΕΡΡΩΣΘΕ
ΕΛΛΑΝΙΟΣ ΙΦΙΓΕΝΗΣ (Ε.Ι)





Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου