«Ποτέ δεν επιθύμησα να γίνω αρεστός στους πολλούς. Αφ' ενός, δεν κάθισα να μάθω τι αρέσει στους πολ

«Ποτέ δεν επιθύμησα να γίνω αρεστός στους πολλούς. Αφ' ενός, δεν κάθισα να μάθω τι αρέσει στους πολ
«Ποτέ δεν επιθύμησα να γίνω αρεστός στους πολλούς. Αφ' ενός, δεν κάθισα να μάθω τι αρέσει στους πολλούς·κι αφ' ετέρου, τα όσα ήξερα εγώ βρίσκονταν μακριά από τη δική τους αντίληψη». Επίκουρος: (341 π.Χ. - 270 π.Χ.)

Σάββατο 6 Σεπτεμβρίου 2014

ΓΙΑ ΝΑ ΜΗΝ ΥΠΑΡΧΟΥΝ ΑΜΦΙΒΟΛΙΕΣ...ΟΛΟΙ ¨ΕΝΑ¨ ΕΙΝΑΙ.

www.delphikiidea.gr


  Όχι πως το βρήκαμε ¨απίστευτο¨ που συμβαίνει αυτό, αλλά να…μπας και το δουν διάφοροι άπιστοι που ακόμη θεωρούν ότι η μασονία είναι ανεξάρτητη από θρησκευτικά ή πολίτικα οχήματα και ξεστραβωθούν.  Όλοι ΕΝΑ είναι! 


Από πότε οι πολίτικοι ενδιαφέρονται για τα Δελφικά ιδεώδη;

Από πότε η μασονία είναι συν-χορηγός με κρατικά πανεπιστήμια και Υπουργεία Παιδείας και Πολιτισμού;

Από πότε η διάδοση των Δελφικών ιδεωδών προωθείται από τις στοές;  



    Μα φυσικά από τότε που τα ράσα του χριστιανισμού κάθονται δίπλα με τους μανδύες του δωδεκαθέου διότι τα ιδία σκατ@ είναι! Και μη ακούσω κανείς να πει ότι το δωδεκάθεο είναι καλύτερο  από τους σκοταδιστές εβραιο- παπάδες ή για δήθεν πατρώα θρησκεία και άλλες μπούρδες, γιατί οι "κεφαλές"  των εθνικών είναι βαθιά χωμένοι στην μασονία, αφού στις στοές κάθονται δίπλα στους Ιερώνυμους.  Ρωτείστε τους μεγάλους ελλαδέμπορους και θα σας που αν έχουν κότσια…! Αν θες να είσαι όμοιος με τους αρχαίους να κοιτάξεις να γίνεις όμοιος στο πνεύμα, όχι στα ρούχα και στους ναούς, ούτε να κρύβεσαι πίσω από την δειλία της αναμονής περιμένοντας άφραγκους ψευτο-σωτήρες να σε σώσουν.  Πάρε δύναμη από έσενα και συνέχισε την πορεία της ζωής σου!
  

Θρησκεία = μαντρί. 


Διάλεχτε μπούφοι τι θέλετε, μαντρί με μαύρα ράσα ή μαντρί με χιτώνες. Διάλεχτε όπως έχετε κάνει με τα κόμματα και τις ομάδες. Διάλεχτε ανάμεσα σε μαύρο και άσπρο! Δεν υπάρχουν άλλα χρώματα… Μήπως θέλετε καλυτέρα μια επιλογή σε Λεύκη και Μαύρη αδελφότητα; Έχουν και σε αυτό…! Εσείς άπλα διάλεχτε ανάμεσα στις επιλογές που σας πλασάρουν (δίπολο) , άπλα να ξέρετε ότι η σωστότερη επιλογή είναι η τρίτη επιλογή… αυτή που έχει χρώματα!



Υ.Γ.: ΜΕΡΙΚΟΙ ΠΑΤΡΩΟΙ ΚΟΠΑΝΟΙ ΠΟΥ ΝΟΜΙΖΟΥΝ ΟΤΙ ΟΙ ΔΕΛΦΟΙ ΘΑ ΤΟΥΣ ΣΩΣΟΥΝ, ΕΝΑ ΕΧΩ ΝΑ ΤΟΥΣ ΠΩ: ΤΟ ΦΩΣ ΤΩΝ ΔΕΛΦΩΝ  ΗΡΘΕ ΝΑ ΦΩΤΙΣΕΙ!  ΤΩΡΑ  ΕΡΧΕΤΑΙ  ΝΑ ΚΑΨΕΙ


Ο ΝΟΩΝ ΝΟΕΙΤΩ

 "Ο ΑΝΑΞ  ΕΝ ΔΕΛΦΟΙΣ, ΟΥΤΕ ΛΕΓΕΙ, ΟΥΤΕ ΚΡΥΠΤΕΙ, ΑΛΛΑ ΣΗΜΑΙΝΕΙ".
ΗΡΑΚΛΕΙΤΟΣ


3 σχόλια:

  1. Ευχαριστούμε τον αναγνώστη για την σχετική ενημέρωση!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Αστροπέλεξ:

    Υπάρχει στοά στην Ελλάδα με το όνομα "ΔΕΛΦΟΙ".....οπότε μην σας φαίνεται παράξενο.....

    ΑπάντησηΔιαγραφή