«Ποτέ δεν επιθύμησα να γίνω αρεστός στους πολλούς. Αφ' ενός, δεν κάθισα να μάθω τι αρέσει στους πολ

«Ποτέ δεν επιθύμησα να γίνω αρεστός στους πολλούς. Αφ' ενός, δεν κάθισα να μάθω τι αρέσει στους πολ
«Ποτέ δεν επιθύμησα να γίνω αρεστός στους πολλούς. Αφ' ενός, δεν κάθισα να μάθω τι αρέσει στους πολλούς·κι αφ' ετέρου, τα όσα ήξερα εγώ βρίσκονταν μακριά από τη δική τους αντίληψη». Επίκουρος: (341 π.Χ. - 270 π.Χ.)

Κυριακή 21 Σεπτεμβρίου 2014

ΕΛΕΥΘΕΡΩΣΤΕ ΤΗΝ ΕΛΕΥΘΕΡΙΑ....




7 σχόλια:

  1. Αν το εκλαβω ως απάντηση σε κάτι που έχει γραφτεί για εσάς ... Κάπου αλλού; Είμαι μέσα;

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Αν καταλαβα αυτο που συζητατε, η ερωτησις μου ειναι "Πότε;"

    σσ παντα ημουν ο "γραφικος" της παρεας, αρα δεν θα χασω κατι. ουτως η αλλως μεσηλικας ειμαι και εζησα καλα.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Μεσηλικα φίλε μου δεν κατάλαβες καλα. Το αρχικό ερώτημα είναι δικό μου. Βλέπεις πλησιάζει η στιγμή "ωροσημο" και διάφοροι επιστρατευουν κάθε μέσον για να μαζέψουν τα "πρόβατα" ... για αρμεγμα. Δεν αξίζει να δώσουμε τον σύνδεσμο για να παρακολουθήσεις την κουβέντα. Περισσότερο κακό θα σου κάνει. Το "ποτε" που ρωτάς κανεις δεν μπορεί να το απαντησει. Ο χρόνος είναι σχετικός. Εν αναμονή λοιπόν και σε αμφισβήτηση.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. ευχαριστω για την απαντηση.
      αν μου κανει κακο η οχι, δεν μπορειτε να γνωριζετε (και δεν το γραφω με κακια, αντιθετα και εγω το ιδιο θα ελεγα σε καποιον που δεν γνωριζω)
      Ειμαι σε αναμονη και παντα ετοιμος.

      Διαγραφή
    2. Ωραία το εθεσες. Αν το επιτρέπει και ο ιστολόγια μπες στο codepetalouda (δεν μπορώ να κάνω επικοληση τον σύνδεσμο γιατί γράφω απο το κινητο). Υπάρχουν ενδιαφέρουσες πληροφορίες και μια διαφορετική προσέγγιση των πραγμάτων. Έχω αναρτήσει κι Εγώ κάποια άρθρα του. Το "κακό" που έγραψα είναι λάθος ... Αλλα σε κάποιο άρθρο του έγινε επικριτικος και τα "πήρα". Ελπίζω να σε βοηθήσει.

      Διαγραφή
    3. Aγαπητε, (βρηκα το blog) μην σας φανει περιεργο, αλλα διαβαζοντας μερικα κειμενα αναφερονται σε σκεψεις και αναζητησεις που ειχα απο 25ετιας ως φοιτητης. Απλα κατεληξα οτι δεν μπορουσα να κανω κατι και περιμενω την θεαση/ επιφωτηση, ενα κατι απροσδιοριστο αλλα ΘΑ το καταλαβω αμεσως γιατι ειμαι παντα σε εγρηγορση. Αν ελθει σε εμενα, καλως. Αν οχι, τουλαχιστον να το βιωσουν καποιοι αλλοι συνελληνες.
      Καταχρασθηκα τον χωρο επικοινωνιας του παροντος blog και δεν θελω να το παρακανω.
      Ευχαριστω για την επικοινωνια.

      Διαγραφή