«Ποτέ δεν επιθύμησα να γίνω αρεστός στους πολλούς. Αφ' ενός, δεν κάθισα να μάθω τι αρέσει στους πολ

«Ποτέ δεν επιθύμησα να γίνω αρεστός στους πολλούς. Αφ' ενός, δεν κάθισα να μάθω τι αρέσει στους πολ
«Ποτέ δεν επιθύμησα να γίνω αρεστός στους πολλούς. Αφ' ενός, δεν κάθισα να μάθω τι αρέσει στους πολλούς·κι αφ' ετέρου, τα όσα ήξερα εγώ βρίσκονταν μακριά από τη δική τους αντίληψη». Επίκουρος: (341 π.Χ. - 270 π.Χ.)

Κυριακή 14 Σεπτεμβρίου 2014

ΒΡΕ ΑΝΤΩΝΑΚΗ ΜΗΠΩΣ Ο ΤΑΦΟΣ ΤΗΣ ΑΜΦΙΠΟΛΗΣ ΕΙΝΑΙ ΔΙΚΟΣ ΣΟΥ ;



Ο καιρός πλησιάζει ξανά για πολιτικές αλλαγές στην χώρα μας…

Ο Τσίπρας σύντομα θα προβεί σε αποκαλυπτικές ανακοινώσεις που θα οδηγήσουν τον Σαμαρά να προκηρύξει εκλογές. Η κυβέρνηση άλλωστε κλονίζεται από εσωκομματικούς τριγμούς, ένα γερό χτύπημα θα την οδηγήσει στην κατάρρευσή της.
Ο Τσιπραλέξης  έχει την βοήθεια των μυστικών υπηρεσιών των ΗΠΑ και έχει στα χέρια του χαρτιά που ¨καίνε¨ την κυβέρνηση των Σαμαρο-βενιζέλων. 

Η συμφωνία άλλωστε της βορειο-ατλαντικής σιωνιστικής ένωσης ήταν να κυβερνήσει δυο χρόνια η κυβέρνηση Σαμαρά  με τη επίβλεψη της Γερμανικής κυβέρνησης και μετά δυο χρόνια ο Τσίπρας με την καθοδήγηση των ΗΠΑ.  Στα δυο χρόνια του Σαμαρά, στόχος ήταν να ξεπουληθούν στην  Γερμάνια οι αιγιαλοί, το πόσιμο νερό, οι ιδιωτικές και κρατικές περιουσίες, οι μεγάλες βιομηχανίες και οι τράπεζες. Η ΑΠΟΣΤΟΛΗ ΠΕΤΥΧΕ! Αυτό το ξέρουμε ήδη καλά, αφού τα Ελληνικά ΦΕΚ υπογράφονται από τον Πρόεδρο (;) της ¨α-δημοκρατίας¨ με έδρα το Βερολίνο και όχι την Αθήνα! 

Τα επόμενα δυο χρόνια 2015-2016, θα έχουμε πρωθυπουργό τον Αλέξις και θα λειτουργήσει πιο αμερικάνικα και από τον Παπανδρέου. Στόχος τη διετίας είναι να ξεπουληθούν πετρέλαια & ορυκτός πλούτος σε αμερικάνικες  εταιρίες  και στην συνέχεια να διχοτομήσουν την Ελλάδα σε προτεκτοράτα.  Δεν είναι τυχαίο άλλωστε, ότι η Γερμάνια δεν έχει μιλήσει καθόλου για πετρέλαια έως τώρα, αλλά ούτε και οι ΗΠΑ έχουν ανακατευτεί στις μέχρι τώρα οικονομικές εξελίξεις της χώρας μας, διότι ο καθένας έχει τα δικά του χρονοδιαγράμματα και στόχους εν δράση.  

Η ψευδο-κυβέρνηση θα απαρτίζεται από τον ΣΥΡΙΖΑ & ΝΔ, με τον Σαμαρά να παραιτείται από τα πολιτικά δρώμενα και να τραβά τον δρόμο του ¨Γιωργάκη¨ και του ¨Κωστάκη¨. Πρόεδρος στην ΝΔ αναλαμβάνει ο Αβραμόπουλος, αφού είναι ο μόνος από την παρούσα κυβέρνηση που του επιτρέπεται να κάνει ταξίδια στις ΗΠΑ και να χαίρει εμπιστοσύνης από την λευκή αδελφότητα …συγγνώμη, τον λευκό οίκο ήθελα να πω! Έτσι Αλέξις και Αβραμόπουλος θα μας οδηγήσουν στην επόμενη διετία του ξεπουλήματος.
 
Αν προλάβουν βέβαια….

Δεν εννοώ ότι θα μας σώσει ο άφραγκος Σώρρας, ούτε ο Πούτιν, ούτε ο μαρμαρωμένος βασιλιάς,  ούτε οι εξωγήινοι (συγχωρέστε με που σας στεναχωρώ) αλλά για κάτι άλλο μιλώ, πιο αληθινό, πιο διαφορετικό και απρόσμενο. Πιο γνήσιο και αχειραγώγητο. Για μια ¨σπίθα¨ μικρή μιλώ που σιγοκαίει ακόμη …


Υ.Γ.: Βρε Αντωνάκη,  μήπως τελικά ¨ο χειρισμός¨  του τάφου της Αμφιπόλεως αποδειχτεί ότι είναι ο δικός σου τάφος και δεν το έχεις πάρει χαμπάρι ακόμη; 



10 σχόλια:

  1. Εχεις απο καπου πληροφοριες?

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Κάπως έτσι θα το πάνε, έτσι δείχνουν τα πράγματα....εκτος και αν ο Σώρρας το 2056 που λήγουν τα ψέυτικα ομόλογα, πληρώσεο τους δανειστες....αχαχαχαχααχ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. δεν πιστευω οτι υπαρχει οτιδηποτε πια στην Ελλαδα αχειραγώγητο.
    αυτο ειναι και το βασικο προβλημα που εχουμε στην καθημερινοτητα μας.
    δύο χρονια ακομη δεν μπορει να αντεξει το 80% του Ελληνικου λαου. ολοι οι λογαριασμοι αληρωτοι θα μεινουν και θα εχουμε μια καθημερινοτητα κατασχεσεων και τιποτα αλλο. Πρεπει μεσα στο 2014 να φανει λυση η οποια δεν θα προερχεται απο το υπαρχων πολιτικο συστημα ειδαλλως θα ειναι και αυτη καταδικασμενη,
    Χρειαζομαστε πιλιτειακη αλλαγη και Καποδιστριακο συστημα διακυβερνησης. Ειναι η αποψη μου οτι τα κομματα πρεπει να τελειωσουν εδω που ειναι και να μην εχουν ποτε ξανα ευκαιρεια αναβιωσης.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Καλομελέτα ανώνυμε φίλε μου κι έρχεται. Πιο σύντομα από ότι νομίζεις. Και ναι έχω πληροφορίες. Τα πράγματα είναι πολύ διαφορετικά από ότι δείχνουν είτε με τα χρεωκοπημένα μεγαλοκάναλα είτε ακόμα και τα ανεξάρτητα διεθνή πρακτορεία. Ευτυχώς η πραγματικότητα έχει τόσες πολλές διαστάσεις που κάποιες από αυτές είναι μαζί μας. Εννοώ με τους απλούς Έλληνες πολίτες - οπλίτες/ Αυτό το τελευταίο το εννοώ ως ενήμεροι, πραγματικά ελληνοψυχοι πολίτες που είναι στις επάλξεις της συνειδητότητας.

      Διαγραφή
    2. ευχαριστω για την απαντηση
      μου εδωσες δυναμη
      ΕΣΟ ΕΤΟΙΜΟΣ (και οχι μονο στα λογια)

      Διαγραφή
  4. ΑΓΑΠΗΤΟΙ ΣΥΝΕΛΛΗΝΕΣ ΚΑΛΗΜΕΡΑ ΣΑΣ, ΔΕΝ ΑΝΤΙΛΑΜΒΑΝΟΜΑΙ ΓΙΑΤΙ Σ' ΑΥΤΟ ΤΟ ΟΜΟΡΦΟ ΣΑΙΤ ΕΚΦΡΑΖΕΣΤΕ ΕΤΣΙ ΥΠΟΤΙΜΗΤΙΚΑ ΓΙΑ ΤΟΝ ΑΡΤΕΜΗ ΣΩΡΡΑ. ΕΧΕΤΕ ΨΑΞΕΙ, ΕΧΕΤΕ ΕΡΕΥΝΗΣΕΙ, ΕΧΕΤΕ ΑΚΟΥΣΕΙ ΚΑΙ ΑΠΟΦΑΣΙΣΑΤΕ ΟΤΙ Ο ΣΩΡΡΑΣ ΕΙΝΑΙ ΚΑΛΠΙΚΟΣ. ΦΟΒΑΜΑΙ ΠΩΣ ΔΕΝ ΕΧΟΥΜΕ ΚΑΤΑΛΑΒΕΙ ΤΙ ΑΚΡΙΒΩΣ ΕΙΝΑΙ ΚΑΙ ΚΑΝΕΙ Ο ΣΩΡΡΑΣ. ΜΗΝ ΠΕΡΙΜΕΝΕΤΕ Ο 'ΔΙΑΣ' ΝΑ ΡΙΞΕΙ ΚΑΝΕΝΑ ΑΣΤΡΟΠΕΛΕΚΙ ΓΙΑ ΝΑ ΑΛΛΑΞΟΥΝ ΤΑ ΚΑΚΩΣ ΚΕΙΜΕΝΑ ΣΤΗΝ ΠΑΤΡΙΔΑ ΜΑΣ. ΠΡΕΠΕΙ ΣΥΝ 'ΑΘΗΝΑ ΚΑΙ ΧΕΙΡΑ ΚΙΝΕΙ'. Ο ΣΩΡΡΑΣ ΚΑΝΕΙ ΑΥΤΑ ΠΟΥ ΠΡΕΠΕΙ, ΕΜΕΙΣ ΤΙ ΚΑΝΟΥΜΕ ΕΙΝΑΙ ΤΟ ΘΕΜΑ. ΑΣ ΜΑΘΟΥΜΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΓΙ' ΑΥΤΟΝ ΤΟΝ ΑΝΘΡΩΠΟ ΚΑΙ ΤΙΣ ΠΡΑΞΕΙΣ ΤΟΥ ΚΙ' ΑΣ ΣΤΑΘΟΥΜΕ ΣΤΟ ΠΛΑΙ ΤΟΥ. Π.Ε.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. το κεραυνο δεν θελω να τον αποκλεισω, τουναντιον.
      εκλεισε ο Μεγας Ενιαυτος. μας το'ταξε! και εμεις θελουμε μονο τα δικα μας, οχι των αλλων και ακριβοδίκαια.
      σε καθε αλλη περιπτωση δεν χρειαζεται να καει η Βουλή, αλλα ο πλανητης ολοκληρος.

      Διαγραφή
  5. Εάν ήταν γνήσιος θα είχε την εκτιμήση μας. Οι μύθοι και οι ιστορίες που επιτρέπει να τον ακολουθούν παραείναι ψεύτικοι. Σε λίγο καιρό αδέρφια θα καταλάβέτε τι φούσκα είναι!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. (να μπω στη συζητηση)
      Συνηθως συμφωνουμε. Ειναι ομως μια περιπτωση, που εχει ιδιαιτεροτητες (του Αρτεμη) και ισως θα πρεπει αν δεν συμφωνουμε να δειξουμε ανοχη, Αυτα τα απιθανα που εχουμε ακουσει, μπορει να μην ειναι 100% ψευτικα. Μερικες φορες υπερβαλλουμε για να φανει ενα θεμα. Αλλα να ειναι ολα αυτα που η ομαδα της ΕΙ-ΕΝD τοσο τραβηγμενα, ισως να υπαρχει και κατι αληθινο. Δεν εχει εξελιχθει καθολου ομαλα η ολη υποθεση και αυτο απο μονο του ειναι αποριας αξιον. Εγω προτεινω να περιμενουμε καποια εξελιξη.
      Εδω κρατουν την ΧΑ με αποχρωσες ενδηξεις, προφυλακισμενη τοσους μηνες και για τον Αρτεμη που εχει ανοιξει τα χαρτια του, τιποτα. Δεν σε κανει να αναρωτιεσαι ;

      Διαγραφή
    2. Ξέρουμε ότι η κυβέρνηση που μας έχει υποτάξει δεν ειίναι δημοκρατική, αυτό δεν κάνει τους αντιπαλούς της κυβέρνησης νόμιμους και δημοκράτες, πρεπει να είμαστε προσεκτικοί. Η Χ.Α. απειλήσε τον εν Ελλαδι Σιωνισμό γιαυτό και κυνηγήθηκε τόσο πολυ. Το ζητούμενο ειναι να διασωθεί η αξιοπρέπεια, η ιστορία και το πνεύμα των Ελλήνων. ΕΡΡΩΣΘΕ

      Διαγραφή