«Ποτέ δεν επιθύμησα να γίνω αρεστός στους πολλούς. Αφ' ενός, δεν κάθισα να μάθω τι αρέσει στους πολ

«Ποτέ δεν επιθύμησα να γίνω αρεστός στους πολλούς. Αφ' ενός, δεν κάθισα να μάθω τι αρέσει στους πολ
«Ποτέ δεν επιθύμησα να γίνω αρεστός στους πολλούς. Αφ' ενός, δεν κάθισα να μάθω τι αρέσει στους πολλούς·κι αφ' ετέρου, τα όσα ήξερα εγώ βρίσκονταν μακριά από τη δική τους αντίληψη». Επίκουρος: (341 π.Χ. - 270 π.Χ.)

Παρασκευή 14 Δεκεμβρίου 2012

Η μεταμόρφωσή μας στο γήινο πεδίο. (ΑΙΘΗΡ)

Η μεταμόρφωση μας έχει να κάνει με το φαινόμενο της μετάπτωσης όπου η σημασία του αριθμού  6 σχετίζεται με τον άνθρακα και μας δείχνει ότι ο Ήλιος μετατρέπει τον Άνθρακα 12 της φύσης σε άνθρακα 7.

Ο Άνθρακας C σχηματίζει τρία φυσικά ισότοπα:

-τον άνθρακα 12 ( 6 C στη 12η)

-τον άνθρακα 13 ( 6 C στη 13η)

-τον άνθρακα 14 ( 6 C στη 14η)

Οπότε μαζί με τους μαζικούς αριθμούς αντίστοιχα 12, 13, 14 και αριθμό νετρονίων :

12-6=6

13-6=7

14-6=8

Από αυτά...τα δύο πρώτα ισότοπα του άνθρακα 12 και του 13 είναι σταθερά με φυσική αναλογία 98,93% και 1,07%.

Τώρα το τρίτο ισότοπο ο άνθρακας 14 είναι ραδιενεργός και τον βρίσκουμε σε ίχνη, καθώς έχει μεγάλη περίοδο ζωής...γύρω στα 5.700 έτη και χρησιμοποιείται για τη ραδιοχρονολόγηση διαφόρων υλικών.

Ο άνθρακας 12 ( 6 C στη 12η ) είναι το πιο άφθονο στη φύση ισότοπο, το οποίο φέρει τον ίδιο ακριβώς αριθμό πρωτονίων, νετρονίων και ηλεκτρονίων (δηλαδή 6), οπότε σχηματίζεται ο αριθμός 666.

Ο άνθρακας 7 είναι ένα ισότοπο με 6 ηλεκτρόνια, 6 πρωτόνια και 1 νετρόνιο, οπότε έχουμε τον αριθμό 661. Δηλαδή έχουμε μία μετάπτωση η αλλιώς μεταμόρφωση από τον αριθμό 666 στον αριθμό 661...που σημαίνει ότι ο Ήλιος ουσιαστικά δημιουργεί αυτό το χρονικό διάστημα στη Γαία το ισότοπο του άνθρακα 7, οπότε και επιφέρει αλλαγές και κατά κύριο λόγο...αλλαγές συνειδησιακές.

Ο άνθρακας 7 έχει τη μοναδική ικανότητα να κρατάει γύρω του πεδία ανώτερων διαστάσεων, όπως το πεδίο της σκέψης, οπότε ενισχύει τη σκέψη καθώς και άλλα πεδία ανώτερων διαστάσεων.

Αυτή η μεταμόρφωση από το τρίτο επίπεδο που είμαστε τώρα...στο τέταρτο και πέμπτο αντίστοιχα ...που αναμένουμε για όσους είναι έτοιμοι για την ενεργοποίησή τους...ώστε να λάβουν την αιθέρα του σύμπαντος.

Έτσι με φυσικό τρόπο και όχι τεχνητό δημιουργείται αυτή η αλλαγή μετάπτωσης/μεταμόρφωσης ώστε οι πιο έτοιμοι πνευματικά να εξελιχθούν σε μια πιο υψηλή συνειδητοποίηση...που γίνεται πιο συχνά εμφανής σε νοητικές συλλήψεις καθώς θα πραγματώνονται οι καταστάσεις της ζωής μας, ώστε να δούμε με διαφορετικά μάτια την συνέχεια της ζωής μας.

Αυτό κανονικά θα μπορούσε κάποιος (...αν έχει την ικανότητα) να δει τα κεφάλια μας...δηλαδή την αύρα μας σε πλεονάζοντα νετρόνια που παρήχθησαν όταν ο άνθρακας 12 μεταμορφώθηκε μέσα στον εγκέφαλο μας σε άνθρακα 7.

Παρ’ όλα αυτά όμως ο άνθρακας 7 αποσυντίθεται γρήγορα σε άλλες πιο σταθερές μορφές της ύλης και σχεδόν είναι αδύνατον να ανιχνευτεί μέσα στο ανθρώπινο σώμα.

Οι νέες πνευματικές διαστάσεις, οι νέες σφαίρες ύπαρξης θα λειτουργήσουν ΑΔΕΛΦΙΑ....ενισχυτικά για τον καθένα μας ξεχωριστά...σε όποιον είναι έτοιμος για την αλλαγή, ώστε αλλάζοντας πεδίο θα αποκτήσουν και άλλες ικανότητες.

Αυτό δεν θα γίνει σε μία ημέρα....όπως λαθεμένα πιστεύουν κάποιοι όπως περιμένουν ανυπόμονα...την 21/12/12....μιας και η ημερομηνία αυτή είναι ημερομηνία έναρξης αλλαγής...ώστε κάθε μέρα να είμαστε σε ετοιμότητα και πληρότητα για τις καινούριες συνθήκες.

Προϋπόθεση είναι να έχει γίνει καθαρμός της ψυχής μας, μέσω των τεσσάρων στοιχείων (γης-ύδατος-αέρος-πυρός) ...ώστε να αισθανθούμε τον ΑΙΘΕΡΑ μέσα μας.

Η έκθεση στον Ήλιο και ο σωστός βραδινός ύπνος σε πλήρη σκοτάδι, ενισχύουν την διαδικασία , ώστε να λάβουμε τις ακτινοβολίες και να τις κρατήσουμε ενεργές.

Το τι θα βιώσει ο καθένας μας είναι δική του εμπειρία...και υπόθεση...και ορισμένοι που βρίσκονται στο ίδιο επίπεδο/σημείο ...θα βιώσουν φυσικά κάτι παρόμοιο.

Επειδή η περίοδος αυτή είναι περίοδος που προσπαθούν να μας χαμηλώσουν τις συχνότητες....ώστε να μην μπορούμε να βρισκόμαστε στην ανάλογη διαδικασία....και γινόταν και γίνεται ακόμη αυτό τα τελευταία χρόνια...με τους συνεχόμενους ψεκασμούς, τα εμβόλια, τα μεταλλαγμένα προϊόντα, αλλά και τα οικονομικά άσχημα μέτρα.....ώστε να προκαλούν τον φόβο και την ανασφάλεια με σκοπό επειδή ακριβώς είμαστε ενεργειακά όντα...και εκπέμπουμε κι εμείς στην συχνότητα της γης...η οποία μαζί με εμάς....αυξάνεται ολοένα και περισσότερο...κι αυτό είναι φυσικά καλό...γιατί έτσι συντελείται η μεταμόρφωσή μας....για τα ανώτερα πνευματικά πεδία.

Παρότι βρισκόμαστε σε δυσχερή σχέση....και μας προπαγανδίζουν συνεχώς από τα μέσα μαζικής ενημέρωσης....εσείς να είσαστε ήρεμοι...γαλήνιοι και να μην σας προβληματίζει το αόρατο αύριο.

Το ζώδιο των ιχθύων λήγει... και απεικονιζόταν από τα δύο συνδεδεμένα δια κοινού λώρου:

1.     Στο ουράνιο στερέωμα όπου ο ένας κατευθύνεται προς τα πάνω και ο άλλος ακολουθεί την οριζόντιο φορά. Ο ανερχόμενος έχει την τάση της ενοράσεως. Ο ακολουθών την οριζόντια φορά διατρέχει το ζωδιακό κύκλο των ενσαρκώσεων.

2.     Στο αστρολογικό σύμβολο οι δύο Ιχθείς ακολουθούν αντιθετικές κατευθύνσεις ακινητοποιώντας ο ένας τον άλλον )( ...βάλτε και την οριζόντια γραμμή --- ανάμεσα...ώστε να δείτε το διπλό έψιλον.

Αμφότεροι είναι όντα βουβά και δεν έχουν να αντιτάξουν Λόγον εις την Λογική της κεφαλής του κερασφόρου Κριού. Έτσι αποφεύγουν οποιαδήποτε διαλεκτική επαφή, εφ’ όσον δεν κατέχουν την ολοκληρωμένη γνώση. Ο εγκέφαλος έτσι ήταν λίαν περιορισμένος (εκτός εξαιρέσεων...που δεν είναι του παρόντος) και διακατέχονταν από το άνευ κριτικής ικανότητας συναίσθημα που εκπροσωπούνταν από το ύδωρ.

Τώρα με την λήξη του Ζωδίου των Ιχθύων επέρχεται η μετάβαση , αλλαγή περνώντας στο επόμενο ζώδιο του Υδροχόου.

Η νέα αυτή εποχή και η αλλαγή του ζωδίου θα γίνει σταδιακά και προς το παρόν η αέρινος φύση του νέου Ζωδίου....καθώς επίσης και ό άξονας του Πόλου της Γης το πλησιάζει, φέροντας την διάχυση των ιδεών σε όλα τα πλάτη και τα μήκη της Γαίας ...μέσω της έντονης πληροφόρησης του διαδικτύου και των υπόλοιπων μέσων.



Μην ξεχνάτε ότι πριν μερικά χρόνια...δεν ακουγόταν ¨τσικ¨....για τα ελληνικά ιδεώδη....και τώρα έχουμε μία μεταστροφή...προς την αρχαία ελληνική Φιλοσοφία....που γίνεται πρωταρχική ανάγκη....μιας και καταρρέουν όλα τα υπάρχοντα θρησκευτικά και πολιτικά συστήματα.

Θα έρθουν αρκετοί κλυδωνισμοί  μιας και το σημερινό σύστημα παρακμής των αξιών και των προτύπων καταρρέει. Γι’ αυτό υπάρχει μία συσσωρευμένη άσχημη κατάσταση...η οποία έχει να κάμει με τα τελευταία 2.000 χρόνια...δηλαδή γίνεται μία υπερφόρτωση των όσων έχουν συμβεί...καθώς υπάρχει αυτή η ορμητικότητα η οποία επιμένει να αναδυθεί από την λήθη στην οποία είχε καταποντιστεί εντός των Υδάτων επί 2.000 χρόνια κατά τα οποίαν ο ¨Ήλιος διήνυσε στην φαινομενική του πορεία στο ζώδιο των Ιχθύων.

ΑΔΕΛΦΙΑ...ολοένα και πιο περισσότερο θα γίνονται αισθητά η ανθρωπιστική μας διάθεση και θα υπάρχει αμερόληπτο ενδιαφέρον από τον κόσμο....ώστε να υπάρχει στη συνέχεια μία περισσότερη ευημερία των όντων στη Γαία.

Στην ουσία αυτό που κάνουν...είναι να μας ενώνουν...μιας και βρισκόμαστε όλο και περισσότεροι στην ίδια μοίρα.

Οφείλετε να γνωρίζετε ότι τα ύδατα της ΓΝΩΣΕΩΣ τα οποία διαχέει από την Υδρία του το σύμβολο του Υδροχόου...δεν είναι κυματιστά....γιατί δεν αναφέρονται στο συναισθηματικό κόσμο του όντος.

Είναι ΠΑΛΜΙΚΑ....και μοιάζουν με το σύμβολο του ΗΛΕΚΤΡΙΣΜΟΥ....δηλαδή της διάχυσης του ΦΩΤΟΣ/ΓΝΩΣΕΩΣ.

Έχουμε δηλαδή δύο παράλληλους σχηματισμούς του συμβόλου όπου συνοδοιπορούν συνδέοντας το ΠΑΡΕΛΘΟΝ με το ΜΕΛΛΟΝ. Η κάτω γραμμή  αλληγορεί το Παρελθόν, στηρίζει την πάνω γραμμή του Μέλλοντος...γιατί χωρίς την στήριξη της κάτω γραμμής...η έκρηξη της τεχνολογικής προόδου....θα παραμείνει χωρίς ουσιαστικό αντίκρισμα για τον άνθρωπο.

Ο καθένας από εσάς ως ελεύθερος στοχαστής θα λάβει από τον Λόγο....τη θεία Γνώση.....ενώ ο δογματικός/πιστός που του έχουν εντρυφήσει οι εκάστοτε θρησκευτικές φατρίες οι οδηγούμενες από σκοτεινές αντιλήψεις ...το μόνο που θα κάνει είναι να απομακρυνθεί αδιάφορα, αμφισβητώντας το ΘΕΙΟΝ ΟΥΡΑΝΙΟ ΟΙΚΟΔΟΜΗΜΑ.

Αν έχετε τα πνευματικά ΕΡΓΑΛΕΙΑ.....τότε θα δημιουργήσετε και ΛΕΙΑ ΕΡΓΑ.



ΕΡΡΩΣΘΕ ΚΑΙ ΕΥΔΑΙΜΟΝΕΙΤΕ


ΕΛΛΑΝΙΟΣ ΙΦΙΓΕΝΗΣ (Ε.Ι.)

2 σχόλια: