«Ποτέ δεν επιθύμησα να γίνω αρεστός στους πολλούς. Αφ' ενός, δεν κάθισα να μάθω τι αρέσει στους πολ

«Ποτέ δεν επιθύμησα να γίνω αρεστός στους πολλούς. Αφ' ενός, δεν κάθισα να μάθω τι αρέσει στους πολ
«Ποτέ δεν επιθύμησα να γίνω αρεστός στους πολλούς. Αφ' ενός, δεν κάθισα να μάθω τι αρέσει στους πολλούς·κι αφ' ετέρου, τα όσα ήξερα εγώ βρίσκονταν μακριά από τη δική τους αντίληψη». Επίκουρος: (341 π.Χ. - 270 π.Χ.)

Κυριακή 16 Δεκεμβρίου 2012

Η ΣΚΟΤΕΙΝΗ ΔΥΝΑΜΗ VRILL ΚΑΙ Η ΣΧΕΣΗ ΤΗΣ ΜΕ ΤΗΝ ΟΡΓΟΝΗ – ΟΡΓΟΝΙΤΕΣ.

Η ΕΝΕΡΓΕΙΑ VRILL.

Η ενέργεια vrill είναι η ακριβώς αντίθετη της ενεργεία του αιθέρα, είναι η αντίστροφη πόλωση του αιθερικού πεδίου και χρησιμοποιείται από τις σκοτεινές υποχθόνιες δυνάμεις της ¨εσωτερικής γης¨. Σύμφωνα με τους ηγέτες του εθνικοσοσιαλισμού (Γ΄ ράιχ) : «ο έλεγχος του βριλ είναι ο προορισμός μας, η φιλοδοξία μας! Τα υπόλοιπα ηθική, θρησκείες, ιδεολογίες και ψυχολογίες, απλώς μας εξαπατούν και μας ξεστρατίζουν!». Σύμφωνα με την Μπλαβάτσκυ: «Βριλ είναι η αστρική δύναμη, που ήταν γνωστή στους ατλάντειους σαν Μας – Μακ. Είναι εκείνη η δονητική δύναμη όταν εστιάστηκε πάνω σε οποιοδήποτε στρατό από ένα όπλο ¨αγνι ραθ¨ στερεωμένο πάνω σε ιπτάμενο πλοίο, ένα αερόστατο, σύμφωνα με τις οδηγίες που δίνονται στην ¨Αστάρ Βίντυα¨, μετέτρεψε σε σκόνη 100.000 ανθρώπους και ελέφαντες… αλληγορείτε στη βισνού πουράνα, στη παμαγιάνα και σε άλλα έργα, με το μύθο για το σοφό Καπίλα του οποίου η μάτια έκανε ένα βουνό στάκτες τους 60.000 γιους του βασιλιά σαγκάρα και το οποίο αναφέρετε στα εσωτερικά έργα σαν η καπιλάσα ή ¨το μάτι του Καπίλα». Θα μπορούσαμε να συμπληρώσουμε από την εσωτερική παράδοση ότι αλλά ισοδύναμα ονόματα με το βριλ είναι φωχάτ, κοσμικό πυρ, κοσμικός ηλεκτρισμός. Σύμφωνα με τους σύγχρονους ερευνητές όμως, η ενέργεια που μπορεί να ταυτιστεί με την βριλ είναι κυρίως η οργόνη του Βίλχελμ ράιχ.



Τον Δεκέμβριο του 1919 συναντήθηκαν σε ένα δασαρχείο στην περιοχή ramsau, μέλη της οργάνωσης θούλη, της οργάνωσης vrill και της οργάνωσης ¨Die herren vom schwarzen stein¨, μαζί με ένα ισχυρότατο μέντιουμ, τη ΜΑΡΙΑ ORSTSCH, η οποία ήταν γνωστή και ως sigrum. Όλοι πίστευαν ότι στο μέντιουμ αυτό είχαν μεταδοθεί αρχαία μυστικά κείμενα στα οποία υπήρχαν πληροφορίες για την κατασκευή ιπτάμενων μηχανών! Σύμφωνα με τα κείμενα της Οργάνωσης θούλη, αυτές οι γνώσεις ελήφθησαν τηλεπαθητικά από το ηλιακό σύστημα του aldebaran, το οποίο απέχει από τη Γη 68 έτη φωτός, και συγκεκριμένα από τον αστερισμό του Ταύρου. Σε αυτό το σημείο ας προσθέσουμε ότι ο ήλιος του ηλιακού συστήματος του aldebaran περιβάλλεται - σύμφωνα με τη θεωρία των vrill- από δύο κατοικημένους πλανήτες οι οποίοι σχηματίζουν την αυτοκρατορία των sumeran. Η ανθρωπότητα του ηλιακού αυτού συστήματος αποτελείται από θεανθρώπους (ARIEL) και από διάφορες άλλες φυλές, οι οποίες δημιουργήθηκαν ως αποτέλεσμα αρνητικών μεταλλάξεων αυτών των θεανθρώπων κατά τη διάρκεια κλιματολογικών αλλαγών. Η ανώτερη φυλή των θεανθρώπων πρέπει να είχε ξεκινήσει πριν από 500 εκατομμύρια χρόνια την αποίκηση άλλων κατοικήσιμων πλανητών όμοιων με τη Γη, όταν άρχισε η έκρηξη του aldebaran και η θερμότητα που δημιουργήθηκε κατέστησε μη κατοικήσιμους τους υπόλοιπους πλανήτες. Πιστεύεται ότι πρώτα αποίκησαν τον πλανήτη Mallona ή malden ή Marduk - κατά τους Ρώσους, phaethon - ο οποίος θα πρέπει να βρισκόταν μεταξύ Άρη και Δία. Κατόπιν αποίκισαν τον Άρη, όπου κατασκεύασαν τις πυραμίδες και το γνωστό πρόσωπο στο έδαφος του Άρη το οποίο φωτογραφήθηκε από τον δορυφόρο vinking το 1976. Πιστεύεται επίσης ότι στο ίδιο χρονικό διάστημα ήρθαν και στη Γη οι ανώτερες φυλές από τον sumeran - aldebaran η και την αποίκησαν. Τα μέλη της οργάνωσης θούλη πίστευαν ότι οι κάτοικοι του aldebaran που ήρθαν στη Γη προσεδαφίστηκαν πρώτα στη Μεσοποταμία. Επίσης ότι η γερμανική γλώσσα και η γλώσσα των κατοίκων του sumeran (απ' όπου προήλθε και το όνομα ¨Σουμέριος¨), είχαν την ίδια ¨συχνότητα¨ και συνεπώς ήταν σχεδόν όμοιες. Γεγονός είναι πάντως ότι οι άνθρωποι της Οργάνωσης κατάφεραν με τις γνώσεις τις οποίες λένε ότι τηλεπαθητικά πήραν από τους εξωγήινους αυτούς, να κατασκευάσουν ιπτάμενα σκάφη, χρησιμοποιώντας την επονομαζόμενη «εναλλακτική μορφή ενέργειας» ή αλλιώς την «άλλη επιστήμη¨!



Η Οργάνωση vill είναι μία από τις πλέον ενδιαφέρουσες μυστικές εταιρίες που υπήρξαν ποτέ. Αλλά οι πληροφορίες γι' αυτήν είναι σχεδόν απαγορευμένες. Για την Οργάνωση δεν κυκλοφορεί σήμερα στη Γερμανία ούτε ένα βιβλίο και όλα τα στοιχεία και το υλικό που θα μπορούσαν να παρέχουν κάποια σχετική γνώση, αποσιωπήθηκαν από τους Συμμάχους. Υπάρχουν συγκεκριμένοι κύκλοι εξουσίας, που και σήμερα προσπαθούν με κάθε μέσον να κρατήσουν μυστικές όλες τις πληροφορίες γύρω από αυτή την Οργάνωση. Όμως τελικά δεν μπόρεσαν να εξαφανίσουν τα πάντα... Ο Karl haushofer ίδρυσε το 1919 την οργάνωση ¨Οι αδελφοί του Φωτός¨, ¨Φωτεινή Στοά¨ ή ¨Εταιρία του Βριλ¨ η οποία αργότερα ονομάστηκε ¨Vrill¨. (Σημειώστε ότι ο όρος ¨φωτεινή στοά¨ υπονοεί πραγματική υπόγεια στοά, από τις λίγες που οδηγούν στο εσωτερικό της Κοίλης Γης και φωτίζονται από τον αχνό ήλιο της!). Πρωτίστως όμως το 1917 ενώθηκαν μαζί της και οι Οργανώσεις ¨Die herren vom schwarzen stein¨ (Οι άνθρωποι της Μαύρης Πέτρας), η ¨schwarzen ritter¨ (Οι μαύροι Ιππότες) και η οργάνωση των ss με το όνομα ¨Schwarzen sonne¨ (Ο Μαύρος Ήλιος). Πολλοί ερευνητές πιστεύουν ότι αυτοί οι άνθρωποι αποτέλεσαν τον πυρήνα του Τρίτου Ράιχ και δημιούργησαν τον Ναζισμό.



Την ενεργεία βριλ ή αλλιώς οργόνη την χρησιμοποίησαν για πρώτη φορά ΟΙ Γερμανοί ναζιστές στα προγράμματα κατασκευής ιπταμένων οχημάτων που χρησιμοποιούσαν την ενέργεια VRILL, στα οποία πήρε μέρος και ο Dr.W.O. Scumann, ο οποίος σε μία διάλεξη είπε τα εξής: «Γνωρίζουμε ότι για το καθετί υπάρχουν δύο καταστάσεις, το φως και το σκοτάδι, το καλό και το κακό, η δημιουργία και η καταστροφή όπως στον ηλεκτρισμό υπάρχει θετικό και αρνητικό. Δηλαδή υπάρχει το Ή και το ΕΤΤΕ, όπως τα ονομάζουμε εμείς». Στο ίδιο χρονικό διάστημα εργαζόταν σε ένα αντίστοιχο πρόγραμμα και ο επιστήμονας victor schauberger. Σήμερα υποστηρίζεται ότι οι γνώσεις του johannes kepler τις οποίες χρησιμοποίησε και ο schauberger, περιλαμβάνονταν στη μυστική διδασκαλία- των Πυθαγορείων, γνώσεις οι οποίες μεταφέρθηκαν και διασώθηκαν από εσωτερικά ιπποτικά Τάγματα. Ήταν οι γνώσεις για τη σύντηξη (σε αυτή την περίπτωση η αξιοποίηση του δυναμικού του εσωτερικού κόσμου στον εξωτερικό κόσμο). Ο Χίτλερ και τα μέλη της οργάνωσης θούλη πίστευαν ότι η θεϊκή αρχή είναι πραγματοποιήσιμη, ενώ μία τεχνολογία η οποία στηρίζεται στη σχάση ήταν κατά τη γνώμη τους αντίθετη της θεϊκής αρχής. Η βασική αρχή αυτής της αποσιωπημένης θεωρίας είναι ότι το Σύμπαν δημιουργεί με την ήπια ενέργεια και την κυκλική κίνηση και καταστρέφει με την έκρηξη και την ευθεία κίνηση! Έτσι έπρεπε να αναπτυχθεί μία τεχνολογία η οποία να στηρίζεται στην πυρηνική σύντηξη. Η θεωρία των ταλαντώσεων του schauberger έχει να κάνει με τη σύντηξη, θα μπορούσε να πει κανείς ότι το σύνθημα ήταν «σύντηξη αντί σχάση¨. Είναι εξαιρετικά αξιοσημείωτο πως σήμερα γίνεται μια τεράστια προσπάθεια για να γίνουν γνωστά τα ευεργετικά αποτελέσματα της ψυχρής σύντηξης - που είναι στην ουσία Αλχημεία. Η προσπάθεια αυτή όμως συναντά σθεναρή αντίσταση (φαιδροποίηση, κ.λπ.) από το επιστημονικό κατεστημένο.
Η Εταιρία Βριλ στη Γερμανία προωθεί την ιδέα ότι μπορεί να υπάρχει μια μυστική ενέργεια μέσα στη Γη που μπορεί να αντληθεί από το Γερμανικό λαό¨. Το εκπληκτικό είναι ότι υπάρχουν ενδείξεις πως αυτή η ομάδα υπάρχει και δραστηριοποιείται μέχρι και σήμερα! ¨Η Ομάδα Βριλ -τονίζει ο Αμερικανός ερευνητής Γουίλιαμ Χάρμπινσον - έχει αναπτυχθεί σε τέτοιο βαθμό τεχνολογικά, ώστε έχει κατορθώσει να ελέγχει χιλιάδες ανθρώπους με καίριες θέσεις σε όλον τον πλανήτη. Ήδη άλλωστε, από τη δεκαετία τον '30 τα μέλη της Ομάδας Βριλ, ισχυρίζονταν ότι είχαν αναπτύξει τόσο πολύ την τεχνολογία τους, που θα μπορούσε να συγκριθεί με αυτή των Ατλάντων¨.





                                         
                                       




Αριστερά:Μηχανισμός ιπτάμενου δίσκου που κινείται με ενεργεία βριλ.
Δεξια:Μηχανισμός των σύγχρονων οργονιτών που βασίζεται στην ενέργεια βριλ. Τίποτα τυχαίο!

Άλλοι ερευνητές υποστηρίζουν πως διακεκριμένοι επιστήμονες που εξαφανίζονται ¨μυστηριωδώς¨ τις τελευταίες δεκαετίες καταλήγουν στη βάση που υπάρχει εδώ και δεκαετίες στην Ανταρκτική. Εκεί, κάτω από τη Γη, όπου οι Ναζί ετοιμάζονται για τη μεγάλη επιστροφή! Οι Ευρωπαίοι ερευνητές από την πλευρά τους (κυρίως οι Γερμανοί), δηλώνουν πως οι Βριλ συνεργάζονται σήμερα με τη CIA και τους Ιλλουμινάτι της Βαυαρίας. Ο διάσημος πολιτικο-οικονομικός αναλυτής Άντονι Σάττεν που αρθρογραφεί στις μεγαλύτερες εφημερίδες του κόσμου, ισχυρίζεται πως έχει αποδείξεις ότι η ¨Αδελφότητα του Κρανίου και των Οστών¨ - ένα δυτικό παρακλάδι των Ιλλουμινάτι της Βαυαρίας - εξακολουθεί να χρηματοδοτεί μέχρι σήμερα τους Ναζί! Ο διακεκριμένος αναλυτής μάλιστα υποστηρίζει ότι η συγκεκριμένη ¨κοινωνία¨ έχει τις ρίζες της στις προαναφερόμενες μυστικιστικές ομάδες (π.χ. ο Μαύρος Ήλιος, η θούλη, οι Βριλ και η Τέμπελ Χοφ) που δημιουργήθηκαν στη Γερμανία από το 1920. Ο Τζων Γκρέις, ένας ερευνητής που ζει στην Ουάσινγκτον και έχει εκδόσει πολλές μελέτες - ιστορικές κυρίως - για τον Χίτλερ και τους Ναζί, στηρίζει τις απόψεις του Σάττεν. «Όλα τα στοιχεία πον έχουμε, δείχνουν ότι οι Βριλ, υπό την ανοχή της CIA, έχουν κατασκεύασει εργαστήρια σε τεράστιες εκτάσεις κάτω από τη γη, στο Μεξικό».



Το καλοκαίρι του 1922 κατασκευάστηκε, στηριζόμενο στις θεωρίες των Vrill και στην αρχή της σύντηξης, το πρώτο ιπτάμενο όχημα σε σχήμα δίσκου. Αποτελείτο από ένα δίσκο με διάμετρο 8 μέτρα, πάνω και κάτω από τον οποίο είχαν τοποθετηθεί άλλοι δύο δίσκοι διαμέτρου 6,5 και 7 μέτρων αντίστοιχα. Αυτοί οι τρεις δίσκοι ήταν παράλληλα τοποθετημένοι ο ένας με τον άλλο και στη μέση της κατασκευής υπήρχε μία τρύπα διαμέτρου 1,80 μέτρων στην οποία τοποθετήθηκε το συγκρότημα ωθήσεως, με ύψος 2,40 μέτρα. Έτσι ο επάνω και ο κάτω δίσκος περιστρέφονταν αντίθετα και δημιουργούσαν ένα ηλεκτρομαγνητικό πεδίο περιστροφής. Το τι ισχύ είχαν αυτές οι ιπτάμενες μηχανές είναι σήμερα άγνωστο. Οι δοκιμές κράτησαν τρία χρόνια έως ότου το πρώτο αυτό ιπτάμενο όχημα να μεταφερθεί στο Augsburg και να αποσυναρμολογηθεί στις εγκαταστάσεις της εταιρείας Messerschmid.. Οι αποδείξεις για οικονομική βοήθεια για αυτά τα σχέδια και την αντίστοιχη ανάπτυξη του οχήματος υπάρχουν ακόμη στα λογιστήρια πολλών εταιρειών, υπό τον κωδικό ¨,JFM¨, πιθανόν από τα αρχικά των λέξεων Jenseits flug masserschmind.. Αυτή η μηχανή είχε λοιπόν την ικανότητα να δημιουργεί ένα πολύ ισχυρό πεδίο και να κινείται μέσα στο χώρο, χωρίς η μεγάλη επιτάχυνση και τα αποτελέσματα της να γίνονται αντιληπτά μέσα στο χώρο του οχήματος. Το πρώτο επονομαζόμενο ufo-(δηλαδή ιπτάμενο σκάφος με τα χαρακτηριστικά των ufo, όπως αυτά έγιναν αργότερα γνωστά) κατασκευάστηκε μετά την αποτυχία της πτήσης του ΤΡΜ τον Ιούνιο του 1934.


ΟΡΓΟΝΗ – ΟΡΓΟΝΙΤΕΣ ΚΑΙ ΒΙΛΧΕΛΜ ΡΑΙΧ.

Ο Αυστριακός επιστήμονας Βίλχελμ Ράιχ ήταν αυτός που ταυτίστηκε όσο κάνεις άλλος με την οργόνη και τους οργονίτες. Μετά την κατάρρευση του Γ΄Ράιχ ο Βίλχελμ εγκατέλειψε την Γερμανία των ναζιστών και κατευθύνθηκε προς τις Η.Π.Α. για να βρει ένα νέο ¨επιστημονικό καταφύγιο¨ που θα του επέτρεπε να αναπτύξει τις θεωρίες του. Ήδη η ενέργεια βριλ  ήταν γνωστή από τους Γερμανούς  επιστήμονες του Χίτλερ, συνεπώς ο Βίλχελμ  δεν μπορούσε να χρησιμοποιήσει τις ίδιες επιστημονικές ορολογίες οπότε πολύ έξυπνα μετονόμασε την ενέργεια βριλ στην νέο-εισαχθείσα ενεργεία που άκουγε στο όνομα, ΟΡΓΟΝΗ. Στην πραγματικότητα η αρνητική για τον άνθρωπο ενεργεία βριλ, είναι ένα και το αυτό με την ¨καμουφλαρισμένη οργόνη¨. Οι σημερινοί κατασκευαστές οργονιτών αποκαλούν τα κατασκευάσματα τους (οργονίτες) και ¨αιθερικούς μετατροπείς¨ για να προκαλέσουν σύγχυση στο αγοραστικό κοινό συγκρίνοντας σκοπίμως την οργόνη με τον αιθέρα. Κανονικά οι οργονίτες θα πρέπει να λέγονται ¨βριλίτες¨ ή ¨σκοτεινοί ενεργο-ρουφηχτές¨ αφού ουδεμία σχέση έχουν με τον υπερ-δονούμενο αιθέρα. Είναι πλέον δεδομένο ότι οι οργόνη και οι οργονίτες μονό κακό μπορούν να προκαλέσουν στον άνθρωπο διότι ταυτίζονται με την αρνητική ενέργεια που κάνουν χρήση οι οντότητες που ζουν στην κοίλη γη και δεν είναι συμβατή για τον ανθρώπινο ενεργειακό βιοδυναμικό. Η ενέργεια βριλ ή οργόνη χρησιμοποιήθηκε για πρώτη φορά στην Ατλαντίδα και αργότερα δόθηκε από τους γκρίζους δούλους της κοίλης γης στον Χίτλερ για να κατακτήσει τον κόσμο. Σήμερα, μέσω των διάσπαρτων οργονιτών σε όλον τον κόσμο, προσπαθούν να διαβρώσουν τα εναπομείναντα καθαρά ενεργειακά πεδία της γης ώστε να μπορούν οι διάφορες φυλές των  εσωγήινων (κοίλης γης)  να επιβιώσουν στην επιφάνια της. Όλη η τεχνολογία των ερπετικών και σκοτεινών δυνάμεων βασίζεται στην δύναμη της οργόνης – βριλ (ιπτάμενοι δίσκοι, αντιβαρύτητα, τεχνίτες αστρικές πύλες, κτλ), ο άνθρωπος πάντα τελούσε εν άγνοια όλων αυτών των καταστάσεων και γινόταν πνευματικό υποχείριο στα σχέδια των σκοτεινών δυνάμεων. Επειδή οι εποχές που διανύουμε είναι άκρως ενεργειακές και θα μας πλημμυρίσουν με θεϊκή ενεργεία από το υπόλοιπο συμπάν, ¨κάποιοι¨ σκεφτήκαν να γεμίσουν τον τόπο με οργονο-σκευάσματα για να εμποδίσουν την αναβάθμιση του ανθρώπου και της Γαίας, ενώ πλουτίζουν ταυτόχρονα. Πρόθεση τους είναι να κατασκευάσουν ένα επίγειο δίκτυο οργονιτών που θα επηρέαζε τα ενεργειακά κύματα του αιθέρα να κυλίσουν ομαλά επάνω και μέσα στον πλανήτη. Αυτό το υβριδικό δίκτυο θα συγκέντρωνε τεράστια ποσά ενεργείας από τους ανθρώπους και θα τα διοχέτευαν για να τροφοδοτήσουν το σκοτεινό τους έργο, άλλωστε στόχος τους δεν είναι μόνο ο άνθρωπος αλλά ολόκληρος ο ζωντανός πλανήτης.


Αν θες να καταστρέψεις κάποιον ενεργειακά τότε κάνε του δώρο έναν οργονίτη, αν θες να τον βοηθήσεις τότε απομάκρυνε τον από την σκοτεινή ενεργεία βριλ. Δεν έχεις ανάγκη κανένα ενεργο-οργονο-σκεύασμα, κατάλαβε το όσο προλαβαίνεις ακόμη!  

ΔΙΟ-ΓΕΝΕΙΣ ΕΛΛΗΝΕΣ


ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ:
1) ΚΟΙΛΗ ΓΗ ΚΑΙ ΟΝΤΟΤΗΤΕΣ   http://diogeneis.blogspot.gr/2012/05/blog-post_19.html
2) ΠΕΡΙ ΑΙΘΕΡΑ ΚΑΙ ΟΡΓΟΝΗΣ http://diogeneis.blogspot.gr/2012/05/blog-post_3925.html
3)ΟΡΓΟΝΙΤΕΣ. ΣΥΛΛΕΚΤΕΣ  ΒΙΟ-ΕΝΕΡΓΕΙΑΣ. ΓΙΑ ΠΟΙΟΥΣ ΟΜΩΣ ; http://diogeneis.blogspot.gr/2012/12/blog-post_3530.html

1 σχόλιο:

  1. Δλδ καταριπτεται η "θεωρια" της αληθειας περι ορηονης οτι ειναι ο αιθερας?..

    ΑπάντησηΔιαγραφή