«Ποτέ δεν επιθύμησα να γίνω αρεστός στους πολλούς. Αφ' ενός, δεν κάθισα να μάθω τι αρέσει στους πολ

«Ποτέ δεν επιθύμησα να γίνω αρεστός στους πολλούς. Αφ' ενός, δεν κάθισα να μάθω τι αρέσει στους πολ
«Ποτέ δεν επιθύμησα να γίνω αρεστός στους πολλούς. Αφ' ενός, δεν κάθισα να μάθω τι αρέσει στους πολλούς·κι αφ' ετέρου, τα όσα ήξερα εγώ βρίσκονταν μακριά από τη δική τους αντίληψη». Επίκουρος: (341 π.Χ. - 270 π.Χ.)

Δευτέρα, 5 Νοεμβρίου 2012

ΠΡΟΣ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ


 


                  ΗΔΗ ΠΑΝΩ ΑΠΟ 45.000 ΑΝΘΡΩΠΟΙ ΠΟΥ ΖΟΥΝ ΜΟΝΙΜΑ ΣΤΗΝ ΑΓΝΗ ΦΥΣΗ ΕΧΟΥΝ ΑΥΤΟ-ΕΝΕΡΓΟΠΟΙΗΘΕΙ ΚΑΙ ΕΧΟΥΝ ΑΝΟΙΞΕΙ ΕΩΣ ΚΑΙ 10 ΕΛΙΚΕΣ ΣΤΗΝ ΥΛΙΚΗ ΣΩΜΑΤΙΚΗ ΤΟΥΣ ΔΟΜΗ (ΣΩΜΑ) . ΣΤΟΥΣ 12 ΕΝΕΡΓΟΥΣ ΕΛΙΚΕΣ ΘΑ ΛΑΒΕΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΕΣ ΠΟΥ ΧΡΕΙΑΖΕΣΤΕ ΓΙΑ ΤΗΝ ¨ΩΡΑ ΜΗΔΕΝ¨ ΚΑΘΩΣ ΚΑΙ ΤΙΣ ΤΕΡΑΣΤΙΕΣ ΥΠΕΡΔΥΝΑΜΕΙΣ ΠΟΥ ΑΝΑΜΕΝΕΤΕ ΑΠΟ ΤΗΝ ΑΡΧΗ ΤΗΣ ΑΦΥΠΝΙΣΗΣ ΣΑΣ. ΤΟ ΣΩΜΑ ΣΑΣ ΕΙΝΑΙ ΣΥΝΔΕΔΕΜΕΝΟ ΜΕ ΤΗΝ ΨΥΧΗ ΣΑΣ ΜΕ ΑΟΡΑΤΕΣ ¨ΕΛΚΤΙΚΕΣ ΔΥΝΑΜΕΙΣ¨, ΠΑΡΑΛΛΗΛΑ ΕΙΝΑΙ ΣΥΝΔΕΜΕΝΟ ΚΑΙ ΜΕ ΤΙΣ ΥΨΗΛΟ-ΔΟΝΟΥΜΕΝΕΣ ΕΝΕΡΓΕΙΕΣ ΤΟΥ ΣΥΜΠΑΝΤΟΣ ΜΕΣΩ ΕΛΙΚΟΣΤΡΟΒΙΛΙΣΜΕΝΩΝ ΑΝΟΔΙΚΩΝ ΕΝΕΡΓΟ-ΔΙΝΩΝ. Η ΚΟΣΜΙΚΗ ΣΥΝΔΕΣΗ ΑΥΤΗ ΛΑΜΒΑΝΕΤΑΙ ΥΠΟΨΗ ΑΠΟ ΤΗΝ ΚΥΤΤΑΡΙΚΗ ΒΑΣΗ ΤΟΥ ΑΝΘΡΩΠΙΝΟΥ ΟΡΓΑΝΙΣΜΟΥ. ΚΑΘΕ ΚΥΤΤΑΡΟ ΜΕΣΑ ΤΟΥ ΠΕΡΙΕΧΕΙ ΑΠΕΙΡΟΥΣ ΜΙΚΡΟΟΡΓΑΝΙΜΟΥΣ (ΑΙΜΟΣΦΑΙΡΙΝΙΑ) ΠΟΥ ΖΟΥΝ ΣΕ ΑΛΛΗ ΜΙΚΡΟΚΟΣΜΙΚΗ ΣΥΧΝΟΤΗΤΑ ΑΟΡΑΤΗ ΑΠΟ ΤΟ ΓΗΙΝΟ ΟΦΘΑΛΜΟ. ΟΤΑΝ ΑΡΧΙΣΕΙ Η ΜΕΓΙΣΤΗ ΕΝΕΡΓΟΠΟΙΗΣΗ ΣΑΣ, ΤΟ ΥΛΙΚΟ ΚΥΤΤΑΡΟ ΘΑ ΜΕΤΑΠΗΔΗΣΕΙ ΣΕ ΜΙΑ ΑΛΛΗ ΑΝΩΤΕΡΗ ΔΟΜΗ, ΕΧΟΝΤΑΣ ΛΕΠΤΟΦΥΕΣΤΕΡΗ ΔΟΜΗ ΚΑΙ ΠΟΛΑΠΛΑΣΙΑ ΕΝΕΡΓΟ-ΣΤΡΟΒΙΛΙΖΟΥΣΑ ΙΣΧΥ.


               ΓΙΑ ΝΑ ΔΙΑΤΗΡΗΣΕΤΕ ΤΟ ΣΩΜΑ ΣΑΣ ΠΙΟ ΕΝΕΡΓΟΠΟΙΗΜΕΝΟ ΧΡΕΙΑΖΕΤΑΙ ΝΑ ΤΡΩΤΕ (ΚΑΙ ΝΑ ΠΙΝΕΤΕ ΠΟΛΛΟΥΣ ΧΥΜΟΥΣ) ΑΠΟ ΤΟ ΙΕΡΟ ΦΡΟΥΤΟ ΡΟΔΙ, ΒΟΗΘΑΕΙ ΣΤΗΝ ΕΝΕΡΓΟΠΟΙΗΣΗ ΚΑΙ ΤΗΝ ΔΙΑ-ΑΝΟΙΞΗ ΤΩΝ ΕΛΙΚΩΝ ΤΗΣ ΣΩΜΑΤΙΚΗΣ ΣΑΣ ΔΟΜΗΣ.ΤΟ ΡΟΔΙ ΠΕΡΙΕΧΕΙ ΜΙΑ ΥΠΕΡ-ΟΥΣΙΑ ΠΟΥ ΚΑΘΑΡΙΖΕΙ ΣΕ ΠΟΛΥ ΜΕΓΑΛΟ ΠΟΣΟΣΤΟ ΤΟ ΑΙΜΑ ΣΑΣ ΜΕΤΑΤΡΕΠΟΝΤΑΣ ΤΟ ΣΕ ΑΛΚΑΛΙΚΟ. ΓΕΝΙΚΑ ΝΑ ΠΡΟΤΙΜΑΤΕ ΚΑΘΑΡΕΣ ΤΡΟΦΕΣ ΑΠΟ ΑΜΟΛΥΝΤΟΥΣ ΞΗΡΟΥΣ ΚΑΡΠΟΥΣ, ΑΠΟ ΑΜΟΛΥΝΤΑ ΦΡΟΥΤΑ ΚΑΙ ΥΔΩΡ ΑΠΟ ΤΡΕΧΟΥΜΕΝΕΣ ΠΗΓΕΣ. ΑΠΑΓΟΡΕΥΕΤΑΙ ΑΥΣΤΗΡΩΣ ΝΑ ΖΕΙΤΕ ΜΕ ΤΟΝ ΥΒΡΙΔΙΚΟ ΕΡΠΕΤΙΚΟ ΤΡΟΠΟΣ ΖΩΗΣ ΟΠΩΣ : ΝΑΡΚΩΤΙΚΑ-ΑΝΑΒΟΛΙΚΑ-ΧΗΜΙΚΑ ΣΥΜΠΛΗΡΩΜΑΤΑ ΤΡΟΦΩΝ-ΤΣΙΓΑΡΑ-ΕΜΒΟΛΙΑ-ΟΙΝΟΠΝΕΥΜΑ-ΚΟΚΑ ΚΟΛΑ -ΚΡΕΑΣ- ΚΑΙ ΝΑ ΑΠΟΦΕΥΓΕΤΕ ΠΡΟΪΟΝΤΑ ΠΟΥ ΠΕΡΙΕΧΟΥΝ ΟΥΣΙΕΣ ΟΠΩΣ ΣΠΑΡΤΑΜΗ, ΛΑΚΤΟΖΗ ΚΑΙ ΓΛΟΥΤΕΝΗ. Η ΕΝΕΡΓΟΠΟΙΗΣΗ ΕΧΕΙ ΑΥΞΗΘΕΙ ΣΕ ΜΕΓΑΛΟ ΠΟΣΟΣΤΟ ΜΕ ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑ ΣΕ ΟΡΙΣΜΕΝΟΥΣ Η ΑΙΘΕΡΙΚΗ ΤΟΥΣ ΥΠΟΣΤΑΣΗ (ΑΥΡΑ), ΝΑ ΜΗΝ ΑΝΤΕΧΕΙ ΤΟΝ ΧΘΟΝΙΟ ΚΟΣΜΟ ΤΗΣ ΓΑΙΑΣ .              ΣΤΙΣ ΕΠΟΜΕΝΕΣ ΕΒΔΟΜΑΔΕΣ ΟΙ ΑΠΟΣΤΑΤΕΣ-ΔΡΑΚΟΙ ΘΑ ΑΥΞΗΣΟΥΝ ΤΑ ΑΕΡΟΨΕΚΑΣΜΑΤΑ ΜΕ ΤΟΝΟΥΣ ΧΗΜΙΚΩΝ,ΘΑ ΕΠΙΔΕΙΝΩΣΟΥΝ ΤΗΝ ΕΙΚΟΝΙΚΗ ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΗ ΚΡΙΣΗ,ΤΙΣ ΕΜΦΥΛΙΕΣ ΔΙΑΤΑΡΑΧΕΣ ΣΕ ΟΛΑ ΤΑ ΚΡΑΤΗ ΚΑΙ ΘΑ ΚΟΡΥΦΩΣΟΥΝ ΤΟ ΣΧΕΔΙΟ ΤΟΥΣ ΜΕ ΤΗΝ ΕΝΑΡΞΗ ΤΟΥ ΠΑΓΚΟΣΜΙΟΥ ΠΟΛΕΜΟΥ.ΟΙ ΕΜΦΑΝΙΣΕΙΣ ΕΞΩΓΗΙΝΩΝ ΣΩΤΗΡΩΝ (ΓΚΡΙΖΩΝ ΔΟΥΛΩΝ) ΘΑ ΕΝΤΑΘΕΙ ΜΕ ΠΟΙΚΙΛΟΥΣ ΚΑΙ ΠΟΝΗΡΟΥΣ ΤΡΟΠΟΥΣ ΩΣΤΕ ΟΙ ΝΕΕΣ ΕΝΕΡΓΕΙΕΣ ΠΟΥ ΕΡΧΟΝΤΑΙ ΝΑ ΜΗΝ ΚΑΤΑΦΕΡΟΥΝ ΝΑ ΑΛΛΑΞΟΥΝ ΤΗΝ ΣΥΝΕΙΔΗΣΗ ΚΑΙ ΤΟΝ ΤΡΟΠΟ ΣΚΕΨΗΣ ΤΩΝ ΠΝΕΥΜΑΤΙΚΩΝ ΟΝΤΟΤΗΤΩΝ ΤΗΣ ΓΑΙΑΣ,ΚΑΘΩΣ ΤΟ ΗΛΙΑΚΟ ΣΥΣΤΗΜΑ ΘΑ ΑΝΑΒΑΘΜΙΖΕΤΑΙ ΣΕ ΑΝΩΤΕΡΟ ΕΠΙΠΕΔΟ. ΔΕΝ ΘΑ ΚΑΤΑΦΕΡΟΥΝ ΤΙΠΟΤΑ ΟΜΩΣ ΔΙΟΤΙ Η ΕΝΕΡΓΟΠΟΙΗΣΗ ΕΙΝΑΙ ΔΕΔΟΜΕΝΗ ΚΑΙ ΟΥΔΕΙΣ ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΤΗΝ ΑΠΟΤΡΕΨΕΙ.

            ΟΣΟΙ ΣΥΝΑΝΑΣΤΡΕΦΟΝΤΑΙ ΣΕ ΠΟΛΙΤΙΚΕΣ-ΘΡΗΣΚΕΥΤΙΚΕΣ-ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΕΣ-ΑΓΑΠΟΚΟΙΝΩΝΙΕΣ-ΔΗΜΟΣΙΕΣ ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΕΣ ΜΕ ΑΓΓΕΛΙΚΑ ΟΝΤΑ ΑΓΝΩΣΤΗΣ ΠΡΟΕΛΕΥΣΕΩΣ ΚΑΙ ΓΕΝΙΚΑ ΟΤΙΔΗΠΟΤΕ ΕΧΕΙ ΣΧΕΣΗ ΜΕ ΕΡΠΕΤΙΚΕΣ ΔΙΟΡΓΑΝΩΣΕΙΣ ΕΙΝΑΙ ΣΕ ΠΛΑΝΗ ΚΑΙ ΚΙΝΔΥΝΕΥΟΥΝ ΝΑ ΜΗΝ ΕΝΕΡΓΟΠΟΙΗΘΟΥΝ. Η ΕΛΕΥΣΙΣ ΘΑ ΕΙΝΑΙ ΕΛΕΥΣΙΣ ΦΩΤΟΣ ΣΕ ΧΡΟΝΟ ΑΓΝΩΣΤΟ ΚΑΙ ΔΕΝ ΘΑ ΕΙΝΑΙ ΕΛΕΥΣΗ ΧΡΗΜΑΤΩΝ – ΤΕΧΝΟΛΟΓΙΑΣ- ΤΣΙΠΑΡΙΣΜΑΤΟΣ ΚΑΙ ΨΕΥΔΟΣΩΤΗΡΩΝ ΟΠΩΣ ΕΣΦΑΛΜΕΝΑ ΟΙ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΡΟΙ ΠΙΣΤΕΥΟΥΝ. ΟΛΑ ΑΥΤΑ ΔΕΝ ΕΧΟΥΝ ΟΥΔΕΜΙΑ ΣΧΕΣΗ ΜΕ ΤΟ ΟΛΥΜΠΙΟ ΠΝΕΥΜΑ ΤΟΥ ΠΑΤΗΡ ΖΗΝΟΣ. Η ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ ΕΙΝΑΙ ΑΡΡΗΤΗ ΚΑΙ ΠΡΟΣΩΠΙΚΗ.Ο ΚΑΘΕΝΑΣ ΑΚΟΛΟΥΘΕΙ ΞΕΧΩΡΙΣΤΟ ΔΙΑ-ΔΡΟΜΟ ΣΤΟ ΣΥΜΠΑΝ ΚΑΙ  ΑΝΑΒΑΘΜΙΖΕΤΑΙ ΑΝΑΛΟΓΑ ΜΕ ΤΙΣ ΠΡΑΞΕΙΣ ΤΟΥ ΚΑΙ ΣΤΗ ΖΩΗ ΤΟΥ ΣΤΗ ΓΑΙΑ.


      "...ΣΕ ΛΙΓΟ ΚΑΙΡΟ ΘΑ ΔΟΥΜΕ ΠΟΙΟΣ ΕΧΕΙ ΔΙΚΙΟ ΚΑΙ ΠΟΙΟΣ ΑΔΙΚΟ, ΘΑ ΔΟΥΜΕ ΠΟΙΟΣ ΒΑΣΙΖΕΤΑΙ ΣΕ ΨΕΥΤΙΚΕΣ ΦΟΥΣΚΕΣ ΚΑΙ ΣΑΘΡΕΣ ΕΛΠΙΔΕΣ ΚΑΙ ΠΟΙΟΣ ΠΑΡΕΜΕΙΝΕ ΠΝΕΥΜΑΤΙΚΟ ΟΝ. Ο ΧΡΟΝΟΣ ΤΗΣ ΜΕΓΑΛΗΣ ΑΠΟΚΑΛΥΨΗΣ ΕΙΝΑΙ ΠΟΛΥ ΚΟΝΤΑ, ΜΗΝ ΒΙΑΣΤΕΙΤΕ ΝΑ ΚΡΙΝΕΤΕ ΚΑΝΕΝΑΝ ΔΙΟΤΙ ΟΛΑ ΘΑ ΕΡΘΟΥΝ ΑΝΑΠΟΔΑ, ΑΥΤΟΥΣ ΠΟΥ ΘΕΩΡΕΙΤΕ ΕΧΘΡΟΥΣ ΣΑΣ ΙΣΩΣ ΕΙΝΑΙ ΣΕ ΚΑΛΥΤΕΡΟ ΔΡΟΜΟ ΑΠΟ ΕΣΑΣ ΚΑΙ ΑΥΤΟΥΣ ΠΟΥ ΘΕΩΡΕΙΤΕ ΚΑΘΟΔΗΓΗΤΕΣ ΣΑΣ ΘΑ ΔΕΙΤΕ ΠΟΣΟ ΚΑΚΟ ΣΑΣ ΕΧΟΥΝ ΚΑΝΕΙ".Η ΔΥΝΑΜΙΣ ΜΕΘ'ΗΜΩΝ ΕΣ ΑΕΙ ΕΣΤΙ.

ΟΥΡΑΝΙΟ ΔΕΛΦΙΚΟ ΙΕΡΑΤΕΙΟ ΤΩΝ ΕΛΛΗΝΩΝ.

ΙΑΜΒΛΙΧΟΣ/ΗΣΙΟΔΟΣ/ΟΜΗΡΟΣ/ΟΡΦΕΑΣ/ΠΥΘΑΓΟΡΑΣΘΕΟΣ ΗΛΙΟΣ ΦΑΕΘΩΝ ΦΟΙΒΟΣ ΑΠΟΛΛΩΝ.
                                
 

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου