«Ποτέ δεν επιθύμησα να γίνω αρεστός στους πολλούς. Αφ' ενός, δεν κάθισα να μάθω τι αρέσει στους πολ

«Ποτέ δεν επιθύμησα να γίνω αρεστός στους πολλούς. Αφ' ενός, δεν κάθισα να μάθω τι αρέσει στους πολ
«Ποτέ δεν επιθύμησα να γίνω αρεστός στους πολλούς. Αφ' ενός, δεν κάθισα να μάθω τι αρέσει στους πολλούς·κι αφ' ετέρου, τα όσα ήξερα εγώ βρίσκονταν μακριά από τη δική τους αντίληψη». Επίκουρος: (341 π.Χ. - 270 π.Χ.)

Τρίτη, 13 Νοεμβρίου 2012

ΠΡΟΣ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ. ¨ΔΙΟ-ΓΕΝΕΙΣ ΕΛΛΗΝΕΣ¨.

            ΚΑΤΙ ΠΟΛΥ ¨ΜΕΓΑΛΟ¨ ΠΛΗΣΙΑΖΕΙ, ΚΑΤΙ ΕΞΩΠΡΑΓΜΑΤΙΚΟ ΕΡΧΕΤΑΙ, ΕΙΝΑΙ ΑΥΤΟ ΠΟΥ ΚΑΝΕΙΣ (ΚΟΙΝΟΣ ΑΝΘΡΩΠΟΣ) ΔΕΝ ΘΕΛΕΙ ΝΑ ΠΙΣΤΕΨΕΙ , ΕΙΝΑΙ ΑΥΤΟ ΠΟΥ ¨ΠΑΓΩΝΕΙ¨ ΤΗΝ ΑΝΘΡΩΠΙΝΗ ΛΟΓΙΚΗ ΤΟΥ ΕΓΚΕΦΑΛΟΥ. ΕΧΕΙ ΞΑΝΑ ΓΙΝΕΙ ΣΤΟ ΠΑΡΕΛΘΟΝ ΑΛΛΑ ΟΧΙ ΣΤΟ ΜΕΓΕΘΟΣ ΠΟΥ ΤΩΡΑ ΠΕΡΙΜΕΝΟΥΜΕ. ΑΥΤΗ ΤΗΝ ΦΟΡΑ Η ΓΑΙΑ ΘΑ ΕΙΝΑΙ ΣΤΟ ΕΠΙΚΕΝΤΡΟ ΤΟΥ ΥΛΙΚΟΥ ΣΥΜΠΑΝΤΟΣ, ΑΠΟ ΑΚΡΗ ΣΕ ΑΚΡΗ ΘΑ ΤΑΞΙΔΕΨΕΙ Η ΙΣΤΟΡΙΑ ΤΗΣ ΜΕΓΑΛΗΣ ΑΠΕΛΕΥΘΕΡΩΣΗΣ. ΟΙ ΕΠΙΛΕΚΤΟΙ ΚΟΥΡΟΙ ΚΑΙ ΚΟΡΕΣ ΤΟΥ ΦΩΤΟΣ ΔΙΑ-ΣΠΑΡΘΗΚΑΝ ΜΕ ΔΙΑ-ΧΡΟΝΙΚΟΤΗΤΑ ΣΤΗΝ ΓΑΙΑ. ΔΙΑ-ΛΑΛΗΣΑΝ ΤΗΝ ΕΛΕΥΣΗ ΦΩΣ ΚΑΙ ΔΙΑ-ΜΗΝΥΣΑΝ ΣΤΟΥΣ ΣΚΟΤΕΙΝΟΥΣ ΑΡΧΟΝΤΕΣ ΤΙ ΤΟΥΣ ΠΕΡΙΜΕΝΕΙ, ΔΙΑ-ΔΩΣΑΝ ΤΟ ΙΕΡΟ ΜΗΝΥΜΑ ΚΑΝΟΝΤΑΣ ΥΠΟΜΟΝΗ ΧΙΛΙΑΔΩΝ ΕΤΩΝ. Η ΔΙΑ-ΜΟΝΗ ΤΟΥΣ ΣΤΗΝ ΓΑΙΑ ΗΤΑΝ ΚΑΙ ΕΙΝΑΙ ΕΝΤΟΛΗ ΤΩΝ ΔΙΑ-ΘΕΩΝ ΚΑΙ Η ΔΙΑ-ΣΥΜΠΑΝΤΙΚΗ ΤΟΥΣ ΑΠΟΣΤΟΛΗ ΔΙΑ-ΣΚΟΡΠΙΣΕ ΤΗΝ ΑΛΗΘΕΙΑ ΣΕ ΟΛΟΚΛΗΡΟ ΤΟΝ ΠΛΑΝΗΤΗ. ΤΩΡΑ ΔΙΑ-ΦΑΙΝΟΝΤΑΙ ΟΙ ΠΡΩΤΟΙ ΔΙΑ-ΣΠΑΡΤΟΙ ΣΠΟΡΟΙ ΤΟΥ ΦΩΤΟΣ ΠΟΥ ΔΙΑ-ΤΡΥΠΟΥΝ ΤΟ ΨΕΥΤΙΚΟ ¨ΠΕΠΛΟ¨ ΤΩΝ ΕΡΠΕΤΟΔΡΑΚΩΝ ΚΑΙ ΕΠΙΤΡΕΠΟΥΝ ΝΑ ΔΙΑ-ΠΕΡΑΣΟΥΝ ΟΙ ΥΨΗΛΟΔΟΝΟΥΜΕΝΕΣ ΑΚΤΙΝΕΣ ΤΟΥ ΟΛΟΥ. ΟΙ ΥΠΕΡ-ΔΙΑ-ΝΟΗΜΟΝΕΣ ΟΥΡΑΝΙΟΙ ΠΑΤΕΡΕΣ ΜΑΣ ΕΙΝΑΙ ΟΙ ΜΟΝΟΙ ΠΟΥ ΔΙΑ-ΓΙΓΝΩΣΚΟΥΝ ΤΑ ΜΕΛΛΟΥΜΕΝΑ ΓΕΓΟΝΟΤΑ, ΕΙΝΑΙ ΟΙ ΜΟΝΟΙ ΠΟΥ ΔΙΑ-ΡΚΩΣ ΕΝ-ΔΙΑ-ΦΕΡΟΝΤΑΙ ΓΙΑ ΔΙΑ-ΣΩΣΗ ΤΟΥ ΑΝΘΡΩΠΙΝΟΥ ΓΕΝΟΥΣ. Α-ΔΙΑ-ΝΟΗΤΟΝ ΝΑ ΥΠΑΡΞΕΙ ΓΗΙΝΟΣ ΠΟΥ ΝΑ ΓΝΩΡΙΖΕΙ ΤΙ ΕΣΤΙ ΤΟ ΘΕΙΚΟ ΣΧΕΔΙΟ ¨ΔΙΕΛΕΥΣΙΣ ΦΩΤΟΣ¨, ΤΟ ΜΟΝΟ ΠΟΥ ΓΙΝΕΤΑΙ ΚΑΤΑΝΟΗΤΟΝ ΕΙΝΑΙ ΜΕΣΩ ΤΗΣ ΔΙΑ-ΙΣΘΗΣΗΣ ΟΙ ΑΛΛΑΓΕΣ ΠΟΥ ΠΛΗΣΙΑΖΟΥΝ.ΠΡΟΣΟΧΗ . . .

ΟΙ ΔΙΑ-ΘΕΟΙ ΔΕΝ ΛΕΝΕ ΠΟΤΕ ΨΕΜΑΤΑ. ΨΕΜΑΤΑ ΛΕΝΕ ΜΟΝΟ ΟΙ ΚΑΙΡΟΣΚΟΠΟΙ.

ΟΙ ΔΙΑ-ΘΕΟΙ ΔΕΝ ΑΝΑΒΑΛΟΥΝ ΟΥΤΕ ¨ΜΕΤΑΘΕΤΟΥΝ¨ ΠΟΤΕ ΤΑ ΣΧΕΔΙΑ ΤΟΥΣ. ΟΙ ΑΛΛΑΓΕΣ ΚΑΙ ΟΙ ¨ΜΕΤΑΘΕΣΕΙΣ¨ ΓΕΓΟΝΟΤΩΝ ΑΦΟΡΟΥΝ ΜΟΝΟ ΤΟΥΣ ΑΝΘΡΩΠΟΥΣ.

ΤΟΥΣ ΔΙΑ-ΘΕΟΥΣ ΟΥΔΕΙΣ ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΤΟΥΣ ΔΙΑΒΑΛΕΙ.ΜΟΝΟ ΤΑ ΣΧΕΔΙΑ ΤΩΝ ΑΝΘΡΩΠΩΝ ΔΙΑΒΑΛΟΝΤΑΙ.

ΟΙ ΔΙΑ-ΘΕΟΙ ΔΕΝ ΣΥΝΟΜΙΛΟΥΝ ΠΟΤΕ ΑΠΕΥΘΕΙΑΣ ΜΕ ΑΝΘΡΩΠΟΥΣ.ΜΟΝΟ ΟΙ ΚΑΤΕΙΛΗΜΜΕΝΟΙ ΚΑΙ ΟΙ ΑΠΑΤΕΩΝΕΣ ΠΡΟΒΑΙΝΟΥΝ ΣΕ ΤΕΤΟΙΕΣ ΔΗΛΩΣΕΙΣ. Η ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ ΜΕ ΤΟΥΣ ΔΙΑ-ΘΕΟΥΣ ΓΙΝΕΤΑΙ ΜΕ ΕΝ-ΔΙΑ- ΜΕΣΟΥΣ ΟΥΡΑΝΙΟΥΣ ΔΑΗΜΟΝΕΣ.


ΟΙ ΔΙΑ-ΘΕΟΙ ΔΕΝ ΜΠΟΡΟΥΝ ΝΑ ΚΑΤΕΛΘΟΥΝ ΑΠΕΥΘΕΙΑΣ ΣΤΗΝ ΓΑΙΑ, ΓΙΑΥΤΟ ΕΣΤΕΙΛΑΝ ΤΙΣ ΕΝΕΡΓΕΙΑΚΕΣ ΤΟΥΣ ΔΙΑ-ΚΛΑΔΩΣΕΙΣ ΠΟΥ ΕΙΝΑΙ ΟΙ ΑΓΝΕΣ ΚΑΘΑΡΕΣ ΑΜΟΛΥΝΤΕΣ ΨΥΧΕΣ.
ΟΣΟΙ ΙΣΧΥΡΙΖΟΝΤΑΙ ΤΟ ΑΝΤΙΘΕΤΟ, ΔΕΝ ΕΧΟΥΝ ΔΙΑ-ΝΟΗΣΕΙ ΑΚΟΜΗ ΤΑ ¨ΕΝΕΡΓΕΙΑΚΑ ΜΕΓΕΘΗ¨ ΤΩΝ ΔΙΑ-ΘΕΩΝ.  


ΤΩΡΑ ΔΕΝ ΜΠΟΡΕΙΤΕ ΝΑ ΠΕΙΤΕ ΟΤΙ ΔΕΝ ΕΝΗΜΕΡΩΘΗΚΑΤΕ!

ΤΩΡΑ ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΕΙ ΑΛΛΗ ΔΙΚΑΙΟΛΟΓΙΑ ΟΤΙ ΠΕΣΑΤΕ ΣΕ ΠΑΓΙΔΑ!

ΤΩΡΑ ΞΕΡΕΤΕ ΠΟΙΟΣ ΣΑΣ ΛΕΕΙ ΑΛΗΘΕΙΑ ΚΑΙ ΠΟΙΟΣ ΣΑΣ ΧΕΙΡΑΓΩΓΕΙ ΠΝΕΥΜΑΤΙΚΑ ΤΑΖΟΝΤΑΣ ΣΑΣ ΜΕΓΑΛΕΙΑ!

ΑΠΟ ΕΔΩ ΚΑΙ ΠΕΡΑ Ο ΚΑΘΕ ΕΝΑΣ ΕΙΝΑΙ ΑΠΟΛΥΤΑ ΥΠΕΥΘΥΝΟΣ ΤΩΝ ΕΠΙΛΟΓΩΝ ΤΟΥ.

ΔΙΑ- ΛΟΓΙΣΤΕΙΤΕ ΠΡΙΝ ¨ΔΙΑ-ΒΕΙΤΕ¨!

ΤΙΜΗ ΚΑΙ ΔΟΞΑ ΣΤΟΝ ΜΕΓΙΣΤΟ ΤΩΝ ΕΛΛΗΝΩΝ, ΑΛΕΞΑΝΔΡΟ ΤΟΝ ΜΑΚΕΔΟΝΑ ΕΚ ΤΟΥ ΛΑΜΠΡΟΥ ΣΕΙΡΙΟΥ. ΕΣΕΤΑΙ ΞΑΝΑ, ΝΑ ΔΟΥΜΕ ΠΟΥ ΘΑ ΚΡΥΦΤΕΙΤΕ ΤΩΡΑ ΟΙ ΥΒΡΙΣΤΕΣ ΤΟΥ!


ЭЄ ΔΙΟ-ΓΕΝΕΙΣ ΕΛΛΗΝΕΣ ЭЄ


  


                        

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου