«Ποτέ δεν επιθύμησα να γίνω αρεστός στους πολλούς. Αφ' ενός, δεν κάθισα να μάθω τι αρέσει στους πολ

«Ποτέ δεν επιθύμησα να γίνω αρεστός στους πολλούς. Αφ' ενός, δεν κάθισα να μάθω τι αρέσει στους πολ
«Ποτέ δεν επιθύμησα να γίνω αρεστός στους πολλούς. Αφ' ενός, δεν κάθισα να μάθω τι αρέσει στους πολλούς·κι αφ' ετέρου, τα όσα ήξερα εγώ βρίσκονταν μακριά από τη δική τους αντίληψη». Επίκουρος: (341 π.Χ. - 270 π.Χ.)

Κυριακή 2 Σεπτεμβρίου 2012

ΕΛΛΗΝΑ, Η ΩΡΑ ΕΦΤΑΣΕ!



ΕΧΕΙ ΗΔΗ ΑΡΧΙΣΕΙ Η ΠΟΛΥΠΟΘΗΤΗ "ΚΑΤΗΦΟΡΑ" ΤΟΥ ΣΥΣΤΗΜΑΤΟΣ, ΚΑΤΡΑΚΥΛΑΕΙ ΑΡΓΑ ΚΑΙ ΕΛΕΓΧΟΜΕΝΑ ΕΩΣ ΟΤΟΥ ΕΠΙΤΑΧΥΝΕΙ ΣΤΑ ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΣΤΑΔΙΑ ΓΙΑ ΝΑ ΑΙΦΝΙΔΙΑΖΕΙ ΤΙΣ ΚΟΙΝΩΝΙΕΣ ΤΩΝ ΕΘΝΩΝ, ΑΛΛΩΣΤΕ ΑΥΤΟ ΕΙΝΑΙ ΤΟ ΑΠΩΤΑΤΟ ΣΚΟΤΕΙΝΟ ΣΧΕΔΙΟ, Ο ΑΠΟΛΥΤΟΣ ΑΙΦΝΙΔΙΑΣΜΟΣ ΤΗΣ ΨΥΧΟΛΟΓΙΑΣ ΚΑΙ ΤΗΣ ΣΥΝΕΙΔΗΣΗΣ ΤΩΝ ΤΕΛΕΥΤΑΙΩΝ ΣΚΕΠΤΟΜΕΝΩΝ ΑΝΘΡΩΠΩΝ. ¨ΤΑΞΗ ΑΠΟ ΧΑΟΣ¨ ΕΙΝΑΙ ΤΟ ΣΥΝΘΗΜΑ ΤΟΥΣ ΚΑΙ ΒΑΔΙΖΟΥΜΕ ΟΛΟΤΑΧΩΣ ΣΕ ΜΙΑ ΠΑΓΚΟΣΜΙΑ ΚΥΡΙΑΡΧΙΑ ΠΟΥ ΣΧΕΔΙΑΖΕΙ ΝΑ ΕΛΕΓΞΕΙ ΑΚΟΜΗ ΚΑΙ ΤΙΣ ΣΚΕΨΕΙΣ ΜΑΣ. ΤΟ ΤΕΛΕΥΤΑΙΟ ΤΟΥΣ ΕΜΠΟΔΙΟ  ΕΙΝΑΙ Ο ΕΛΛΗΝΙΣΜΟΣ, ΕΙΝΑΙ ΤΟ ΟΥΡΑΝΙΟ ΓΕΝΟΣ ΤΩΝ ΕΛΛΗΝΩΝ ΠΟΥ ΔΕΝ ΑΛΛΟΙΩΝΕΤΑΙ, ΟΥΤΕ ΚΑΤΑΣΤΡΕΦΕΤΑΙ, ΟΥΤΕ ΥΠΟΚΥΠΤΕΙ ΣΤΟΥΣ ΣΚΟΤΕΙΝΟΥΣ ΕΠΙΚΥΡΙΑΡΧΟΥΣ ΤΟΥ ΠΛΑΝΗΤΗ.

ΕΛΛΗΝΑ...ΕΣΥ ΕΙΣΑΙ Η ΑΣΠΙΔΑ ΤΗΣ ΑΝΘΡΩΠΟΤΗΤΑΣ ΚΑΙ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΠΑΡΑΜΕΙΝΕΙΣ ΨΗΛΑ ΓΙΑ ΝΑ ΤΗΝ ΠΡΟΣΤΑΤΕΥΣΕΙΣ, ΕΣΥ ΕΙΝΑΙ ΤΟ ΔΟΡΥ ΚΑΙ ΤΟ ΞΙΦΟΣ ΚΑΙ ΕΠΙΒΑΛΛΕΤΑΙ  ΝΑ ΣΤΑΘΕΙΣ ΑΙΧΜΗΡΟΣ ΚΑΙ ΔΙΑ-ΠΕΡΑΣΤΙΚΟΣ ΣΕ ΚΑΘΕ ΑΠΕΙΛΗ.
ΕΙΣΑΙ ΟΥΡΑΝΙΟ ΚΑΛΛΟΣ ΚΑΙ ΓΟΝΟΣ ΔΙΟΣ, ΟΥΔΕΙΣ ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΣΕ ΒΛΑΨΕΙ, ΟΥΔΕΙΣ ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΣΕ ΚΑΤΑΣΤΡΕΨΕΙ, ΕΧΕΙΣ ΜΥΡΙΑΔΕΣ ΟΥΡΑΝΙΟΥΣ ΑΔΕΡΦΟΥΣ ΠΟΥ ΣΕ ΚΡΑΤΟΥΝ ΨΗΛΑ ΚΑΙ ΣΕ ΚΑΘΟΔΗΓΟΥΝ ΜΕΣΑ ΑΠΟ ΤΑ ΔΥΣΚΟΛΑ.

ΘΑ ΕΡΘΕΙ ΚΑΙΡΟΣ ΠΟΥ Η ΕΛΛΑΣ ΘΑ ΓΙΝΕΙ ΤΟ ΠΝΕΥΜΑΤΙΚΟ ΚΕΝΤΡΟ ΤΟΥ ΠΛΑΝΗΤΗ ΚΑΙ ΤΟ ΕΚΤΟΣ ΓΕΝΟΣ ΔΙΟΣ (ΞΑΝΑ ΧΡΥΣΟ) ΘΑ ΛΑΜΨΕΙ ΜΕ ΑΠΟΛΥΤΟ ΚΑΛΛΟΣ ΚΑΙ ΟΜΟΡΦΙΑ, ΟΛΑ ΤΑ ΙΕΡΑ ΘΑ ΑΝΘΙΣΟΥΝ  ΣΤΗΝ ΕΠΕΡΧΟΜΕΝΗ ΑΝΟΙΞΗ ΤΟΥ ΠΝΕΥΜΑΤΟΣ ΚΑΙ ΕΚΑΤΟΜΥΡΙΑ ΑΝΘΡΩΠΟΙ ΑΠΟ ΟΛΟ ΤΟΝ ΚΟΣΜΟ ΘΑ ΣΥΓΚΕΝΤΡΩΝΟΝΤΑΙ ΓΙΑ ΝΑ ΠΕΡΠΑΤΗΣΟΥΝ ΚΑΙ ΠΑΛΙ ΟΡΘΙΟΙ ΣΤΟΥΣ ΙΕΡΟΥΣ ΤΟΠΟΥΣ ΚΟΙΤΩΝΤΑΣ ΕΠΙΤΕΛΟΥΣ ΠΡΟΣ ΤΟΝ ΟΥΡΑΝΟ ΚΑΙ ΜΝΗΜΟΝΕΥΟΝΤΑΣ  ΤΑ ΟΝΟΜΑΤΑ ΤΩΝ ΟΥΡΑΝΟΔΙΑΜΕΝΟΝΤΩΝ ΘΕΩΝ ΩΣ ΙΣΟΙ ΠΡΟΣ ΙΣΟΥΣ.

ΕΛΛΗΝΑ ΕΨΙΛΟΝ ΚΡΑΤΑ ΛΙΓΟ ΑΚΟΜΗ ΤΗΝ ΘΕΪΚΗ ΣΚΥΤΑΛΗ ΠΟΥ ΠΑΡΕΛΑΒΕΣ ΑΠΟ ΤΟΥΣ ΠΡΟΓΟΝΟΥΣ ΣΟΥ, ΣΕ ΛΙΓΟ ΦΤΑΝΟΥΜΕ ΣΤΟ ΤΕΡΜΑ, ΕΙΝΑΙ Ο ΤΕΛΕΥΤΑΙΟΣ ΓΥΡΟΣ ΤΗΣ ΟΔΥΣΣΕΙΑΣ.  ΚΡΑΤΑ ΓΕΡΑ ΚΑΙ ΜΗΝ ΧΑΣΕΙΣ ΠΟΤΕ ΤΗΝ ΠΙΣΤΗ ΣΟΥ ΣΤΗΝ ΚΑΤΑΓΩΓΗ ΣΟΥ, ΕΚΕΙΝΗ ΘΑ ΣΕ ΛΥΤΡΩΣΕΙ. ΑΥΤΗ ΤΗΝ ΦΟΡΑ ΣΤΟ ΤΕΡΜΑ ΤΟΥ ΔΡΟΜΟΥ ΔΕΝ ΘΑ ΠΕΡΙΜΕΝΕΙ ΜΟΝΟ ΕΠΟΜΕΝΗ ΓΕΝΙΑ ΓΙΑ ΝΑ ΠΑΡΑΛΑΒΕΙ ΤΗΝ ΣΚΥΤΑΛΗ ΤΟΥ ΠΝΕΥΜΑΤΟΣ ΚΑΙ ΤΩΝ ΑΡΡΗΤΩΝ ΜΥΣΤΗΡΙΩΝ, ΑΛΛΑ ΘΑ ΣΕ ΠΕΡΙΜΕΝΟΥΝ ΟΛΑΚΕΡΕΣ ΣΤΡΑΤΙΕΣ ΟΥΡΑΝΙΩΝ ΑΔΕΡΦΩΝ ΝΑ ΣΕ ΥΠΟΔΕΧΘΟΥΝ ΣΑΝ ΗΡΩΑ ΓΙΑ ΤΟ ΕΡΓΟ ΣΟΥ ΚΑΤΩ ΑΠΟ ΤΑ ΠΑΝΣΟΦΑ ΒΛΕΜΜΑΤΑ ΤΩΝ ΟΛΥΜΠΙΩΝ ΣΥΝΕΙΔΗΣΕΩΝ.



ΕΛΛΗΝΑ ... ΑΝΑΨΕ ΤΙΣ ΔΑΔΕΣ ΤΩΝ ΙΕΡΩΝ ΚΑΙ ΚΑΛΕΣΕ ΒΟΗ ΘΕΩΝ.

ΕΛΛΗΝΑ ... ¨ΕΡΧΕΤΑΙ¨ Ο ΤΕΛΕΥΤΑΙΟΣ ΧΡΗΣΜΟΣ ΤΗΣ ΠΥΘΙΑΣ ΚΑΙ Η ΝΕΜΕΣΙΣ ΘΑ ΕΙΝΑΙ ΣΤΟ ΠΛΕΥΡΟ ΣΟΥ, ΔΙΟΤΙ ΠΟΛΛΑ ΕΧΕΙΣ ΥΠΟΜΕΙΝΕΙ ΚΑΡΤΕΡΙΚΑ. 

ΕΛΛΗΝΑ ... Η ΩΡΑ ΕΦΤΑΣΕ, ΕΣΟ ΕΤΟΙΜΟΣ! ΔΕΣ ΠΟΣΟ ΚΑΡΤΕΡΙΚΑ ΟΛΑ ΕΣΕΝΑ ΠΕΡΙΜΕΝΟΥΝ.ΔΑΚΡΙΑ ΘΑ ΚΥΛΙΣΟΥΝ ΠΟΛΛΑ ΣΑΝ ΘΥΜΗΘΕΙΣ ΤΟ ΠΑΡΕΛΘΟΝ ΣΟΥ, ΔΑΚΡΥΑ ΧΑΡΑΣ, ΑΓΑΛΙΑΣΗΣ ΚΑΙ ΕΠΑΝΑΣΝΥΔΕΣΗΣ.

                                        ΟΙ ΕΨΙΛΟΝ ΕΚ ΤΩΝ ΕΨΙΛΩΝ


                                     

9 σχόλια:

  1. ΔΕΝ ΦΑΝΤΑΖΕΣΤΕ ΠΟΣΟ ΚΟΝΤΑ ΕΙΝΑΙ Η ΔΙΚΑΙΩΣΗ. ΣΥΝΤΟΜΑ... ΠΟΛΥ ΣΥΝΤΟΜΑ ΑΔΕΡΦΙΑ ΜΟΥ. ΣΑΣ ΤΟ ΥΠΟΣΧΟΜΑΙ!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Δωστε παραπανω πληροφοριες ρε παιδια να ξερομε.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. ΑΝΑΦΕΡΕΣΤΕ ΣΤΟΥΣ 960 ΠΛΑΝΗΤΕΣ ΜΑΧΗΣ ΠΕΡΙΟΧΗΣ ΠΛΑΝΗΤΟΥ ΚΡΟΝΟΥ ΦΑΝΤΑΖΟΜΑΙ Ε?

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. Ω πόπωτε γενήσεται;;;;;

    Κάποτε πρίν 3 χρόνια είχα πληροφορηθεί ότι η εκκλησία υπολόγιζε την απολεσθείσα πελατεία της σε 600.000 (αφυπνισμένοι) Μήπως υπάρχει κάτι νεώτερο;

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. Ξανασχολιασα τις προαλλες αλλα για καποιο λογο το σχολιο μου δεν εγκριθηκε.Ε λοιπον θα το ξανακανω. Θελετε να μας πειτε τι ακριβώς να περιμενουμε? Τι ακριβως θα γινει, να καταλαβουμε και μεις που δεν ειμαστε διαβασμενοι και δεν εχουμε αρκετες γνωσεις για ποιο λογο τα πραματα θα παρουν θετικη εκβαση? Ετσι για να χαρουμε και μεις λιγο. Να παψει ο κοσμος να τα βλεπει ολα μαυρα και να μη βλεπει φως στον οριζοντα.

    ΑπάντησηΔιαγραφή