«Ποτέ δεν επιθύμησα να γίνω αρεστός στους πολλούς. Αφ' ενός, δεν κάθισα να μάθω τι αρέσει στους πολ

«Ποτέ δεν επιθύμησα να γίνω αρεστός στους πολλούς. Αφ' ενός, δεν κάθισα να μάθω τι αρέσει στους πολ
«Ποτέ δεν επιθύμησα να γίνω αρεστός στους πολλούς. Αφ' ενός, δεν κάθισα να μάθω τι αρέσει στους πολλούς·κι αφ' ετέρου, τα όσα ήξερα εγώ βρίσκονταν μακριά από τη δική τους αντίληψη». Επίκουρος: (341 π.Χ. - 270 π.Χ.)

Πέμπτη, 13 Σεπτεμβρίου 2012

ΟΙ ¨ΕΛΛΗΝΟΨΥΧΟΙ¨…


     

              ΕΜΕΙΣ ΕΙΜΕΘΑ Η ΑΡΧΑΙΑ ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΠΑΡΑΔΟΣΗ ΚΑΙ ΦΙΛΟΣΟΦΙΑ, ΕΜΕΙΣ ΕΙΜΕΘΑ Η ΔΙΑΝΟΙΞΗ ΤΗΣ ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑΣ ΤΩΝ ΟΛΩΝ ΟΝΤΩΝ, Η ΔΟΝΗΣΗ ΣΤΑ ΑΝΩΤΕΡΑ ΝΟΗΤΙΚΑ ΠΕΔΙΑ ΤΗΣ ΣΩΣΤΗΣ ΑΛΗΘΕΙΑΣ ΚΑΙ ΤΗΣ ΑΓΝΗΣ ΑΓΑΠΗΣ. ΕΜΕΙΣ ΔΕΝ ΕΙΜΕΘΑ ΤΟΥ ΑΝΑΤΟΛΙΚΟΥ ΜΥΣΤΙΚΙΣΜΟΥ ΟΥΤΕ ΤΟΥ ΔΥΤΙΚΟΥ ΕΣΩΤΕΡΙΣΜΟΥ ΤΗΣ "ΕΠΙΦΑΝΕΙΑΚΗΣ ΚΛΕΙΔΑΣ"  «ΑΓΑΠΗ & ΦΩΣ», ΕΜΕΙΣ ΕΙΜΕΘΑ ΤΟ ΑΓΝΟΝ ΑΕΝΑΟΝ ΑΕΙΦΩΤΟΝ ΑΠΟΛΛΩΝΙΟΝ ΚΑΛΛΟΣ ΤΗΣ ΔΙΟΓΕΝΟΥΣ ΠΑΝ-ΣΥΝΕΙΔΗΤΟΤΗΤΑΣ.

              ΠΛΗΣΙΟΝ ΕΣΤΙ Η ΜΕΓΙΣΤΗ ΑΛΛΑΓΗ ΤΩΝ ΚΑΙΡΩΝ ΚΑΙ Η ΣΥΜΠΛΗΡΩΣΗ ΤΟΥ ΜΕΓΑΛΟΥ ΕΝΙΑΥΤΟΥ ΚΥΚΛΟΥ. Η ΚΟΣΜΙΚΗ ΕΝΩΣΗ ΤΗΣ ΓΑΙΑΣ ΜΕ ΤΟ ΑΡΧΙΚΟ ΕΝ ΘΑ ΕΙΝΑΙ ΤΟ ΔΙΑ-ΣΥΜΠΑΝΤΙΚΟ ΚΟΣΜΙΚΟ ΓΕΓΟΝΟΣ. Ο ΚΟΣΜΟΣ ΤΩΝ ¨ΘΕΩΝ¨ ΕΙΝΑΙ ΕΝΑ ΑΕΙΖΩΟΝ ΑΙΩΝΙΟΝ ΕΛΕΥΘΕΡΟΝ ΠΑΝΕΥΤΥΧΕΣ ΠΑΡΟΝ, ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΕΙ ΠΑΡΕΛΘΟΝ ΟΥΤΕ ΜΕΛΛΟΝ ΑΦΟΥ Η ΔΟΝΗΣΗ ΤΗΣ ΠΕΜΠΤΟΥΣΙΑΣ ΕΙΝΑΙ ΙΣΗ ΜΕ ΤΟ ¨ΟΛΟΝ¨. ΟΙ ¨ΘΕΟΙ¨ ΜΠΟΡΟΥΝ ΝΑ ΜΕΤΑΚΙΝΗΣΟΥΝ ΟΛΟΚΛΗΡΑ ΗΛΙΑΚΑ ΣΥΣΤΗΜΑΤΑ ΜΕ ΤΗΝ ΥΨΗΛΗ ΠΝΕΥΜΑΤΟ-ΔΟΝΟΥΜΕΝΗ ΣΚΕΨΗ ΤΟΥΣ, ΝΑ ΓΙΝΟΥΝ ΑΟΡΑΤΟΙ ΑΠΟ ΤΑ ΠΑΝΤΑ Η ΝΑ ΕΜΦΑΝΙΖΟΝΤΑΙ ΟΠΟΥ ΕΠΙΘΥΜΟΥΝ ΜΕ ΟΠΟΙΑΔΗΠΟΤΕ ΜΟΡΦΗ ΘΕΛΗΣΟΥΝ. ΟΙ ¨ΘΕΟΙ¨ ΟΜΟΦΩΝΗΣΑΝ ΣΤΗΝ ΤΕΡΑΣΤΙΑ ΑΛΛΑΓΗ ΚΑΙ ΔΙΑΛΥΣΗ ΤΟΥ ΧΘΟΝΙΟΥ ΚΟΣΜΟΥ ΛΟΓΟ ΤΗΣ ΥΠΕΡΒΟΛΙΚΗΣ ΑΣΕΒΕΙΑΣ ΠΡΟΣ ΤΑ ΔΗΜΙΟΥΡΓΗΜΑΤΑ ΤΟΥ ¨ΟΛΟΥ¨.

              ΟΛΟΙ ΟΙ ¨ΕΛΛΗΝΟΨΥΧΟΙ¨ ΕΧΟΥΝ ΕΝΤΟΣ ΤΟΥΣ ΤΟ ΟΥΡΑΝΙΟ ΦΩΣ ΑΛΛΑ ΛΟΓΟ ΤΗΣ ΥΠΕΡ-ΣΥΜΠΥΚΝΩΜΕΝΗΣ ΥΛΗΣ ΞΕΧΑΣΑΝ ΤΟ ΑΣΤΡΙΚΟ ΤΟΥΣ ΠΑΡΕΛΘΟΝ. ΟΤΑΝ ΕΝΑΣ ¨ΕΛΛΗΝΟΨΥΧΟΣ¨ ΕΝΘΥΜΗΘΕΙ ΤΗΝ ΟΥΡΑΝΙΑ ΚΑΤΑΓΩΓΗ ΤΟΥ ΚΑΙ ΑΦΥΠΝΙΣΕΙ ΤΗΝ ΨΥΧΟ-ΔΟΝΟΥΣΑ ΥΠΑΡΞΗ ΤΟΥ ΤΟΤΕ ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΕΝΕΡΓΟΠΟΙΗΣΕΙ ΤΙΣ ΤΕΡΑΣΤΙΕΣ ΔΥΝΑΜΕΙΣ ΠΟΥ ΚΡΥΒΕΙ ΕΝΤΟΣ ΤΟΥ ΚΑΙ ΝΑ ΜΕΤΑΛΛΑΞΕΙ ΤΑ ΚΥΤΤΑΡΑ ΤΟΥ. ΤΟ ¨ΣΠΗΛΑΙΟΝ¨ ΤΗΣ ΥΛΗΣ ΠΟΥ ΒΡΙΣΚΕΤΑΙ Η ΕΝΣΑΡΚΩΣΗ ΣΑΣ ΣΥΝ ΤΟΝ ¨ΛΑΒΥΡΙΝΘΟ¨ ΠΟΥ ΠΛΑΝΑΤΑΙ Η ΨΥΧΙΚΗ ΣΑΣ ΝΟΗΣΗ ΑΔΥΝΑΤΟΥΝ ΝΑ ΔΙΑΝΟΗΣΟΥΝ ΤΙΣ ΔΥΝΑΜΕΙΣ, ΤΙΣ ΟΥΣΙΕΣ ΚΑΙ ΤΙΣ ΕΡΜΗΝΕΙΕΣ ΤΩΝ ΣΥΜΠΑΝΤΩΝ.

             Η ΩΡΑ ΠΛΗΣΙΑΖΕΙ ΟΠΟΥ ΟΙ ¨ΑΣΤΕΡΕΣ¨ ΚΑΙ ΑΝΩΤΕΡΕΣ ΔΟΝΗΣΕΙΣ ΤΗΣ ΠΕΜΠΤΟΥΣΙΑΣ ΘΑ ΑΛΛΑΞΟΥΝ ΤΗΝ ΑΝΘΡΩΠΙΝΗ ΦΥΣΗ ΙΝΑ ΚΑΤΑΣΤΕΙ ΟΡΑΤΗ Η ΑΛΗΘΕΙΑ ΣΕ ΟΛΑ ΤΑ ΕΠΙΓΕΙΑ ΟΝΤΑ. ΤΟ ΕΛΛΗΝΙΚΟΝ ΦΩΣ ΕΣΤΙ ΤΟ ΠΑΝ-ΜΕΓΙΣΤΟΝ ΔΩΡΟΝ ΤΩΝ ΘΕΩΝ ΕΙΣ ΤΟΥΣ ΑΝΘΡΩΠΟΥΣ, ΔΙΟΤΙ ΜΟΝΟ Ο ΕΛΛΗΝ ΚΑΤΑΦΕΡΕ ΝΑ ΧΡΩΜΑΤΙΣΕΙ ΤΟ ΑΧΡΩΜΑΤΙΣΤΟ ΚΑΙ ΝΑ ΕΛΘΕΙ ΣΕ ΕΠΑΦΗ ΜΕ ΟΥΡΑΝΙΑ ΟΝΤΑ ΚΑΙ ΑΟΡΑΤΟΥΣ ΚΟΣΜΟΥΣ, ΜΟΝΟ Ο ΕΛΛΗΝ ΚΑΤΑΦΕΡΕ ΤΟ ΑΚΑΤΟΡΘΩΤΟ ΔΙΑΤΗΡΩΝΤΑΣ ΑΙΩΝΕΣ ΤΩΡΑ ΤΗΝ ΘΕΙΑ ΣΠΙΘΑ ΣΕ ΕΝΑΝ ΑΦΙΛΟΞΕΝΟ ¨ΚΟΣΜΟ¨, ΜΙΑ ΣΠΙΘΑ ΠΟΥ ΕΙΝΑΙ ΙΚΑΝΗ ΝΑ ΑΝΑΨΕΙ ΤΗΝ ¨ΜΕΓΑΛΗ ΦΩΤΙΑ¨ ΚΑΙ ΣΑΝ ΛΑΙΛΑΠΑ ΝΑ ¨ΚΑΨΕΙ¨ ΤΟΥΣ ΔΥΝΑΣΤΕΣ ΤΟΥ ΑΝΘΡΩΠΙΝΟΥ ΓΕΝΟΥΣ.


…ΤΩΡΑ ΠΟΥ Η ΩΡΑ ΠΛΗΣΙΑΖΕΙ ΜΟΝΟ Ο ΕΛΛΗΝΑΣ ΕΙΝΑΙ ΙΚΑΝΟΣ ΝΑ ¨ΟΔΗΓΗΣΕΙ¨ ΤΗΝ ΝΕΜΕΣΗ ΔΙΑ ΤΗΝ ΠΛΗΡΗ ΚΑΘΑΡΣΗ ΤΟΥ ΠΛΑΝΗΤΗ.


ΣΤΕΙΛΑΜΕ ΦΙΛΟΣΟΦΟΥΣ ΚΑΙ ΤΟΥΣ ΔΟΛΟΦΟΝΗΣΑΝ.

ΣΤΕΙΛΑΜΕ ΙΕΡΟΦΑΝΤΕΣ ΚΑΙ ΤΟΥΣ ΒΕΒΗΛΩΣΑΝ.

ΣΤΕΙΛΑΜΕ ΣΥΜΠΑΝΤΙΚΟΥΣ ΕΠΙΣΤΗΜΟΝΕΣ ΚΑΙ ΤΟΥΣ ΑΦΑΝΙΣΑΝ.

ΣΤΕΙΛΑΜΕ ΜΑΝΤΕΙΣ ΚΑΙ ΤΟΥΣ ΕΚΑΨΑΝ.

ΑΥΤΗ ΤΗΝ ΦΟΡΑ ΣΤΕΛΝΟΥΜΕ ¨ΗΛΙΑΚΟΥΣ¨ ΠΟΛΕΜΙΣΤΕΣ ΚΑΙ ΝΑ ΔΟΥΜΕ ΠΟΥ ΘΑ ΚΡΥΦΤΟΥΝ ΤΩΡΑ!


           ЭЄ ΕΛΛΗΝΟΨΥΧΟΙ ΕΣΤΕ ΕΤΟΙΜΟΙ! ЭЄ
                


ΠΥΡΦΕΥΣ

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου