«Ποτέ δεν επιθύμησα να γίνω αρεστός στους πολλούς. Αφ' ενός, δεν κάθισα να μάθω τι αρέσει στους πολ

«Ποτέ δεν επιθύμησα να γίνω αρεστός στους πολλούς. Αφ' ενός, δεν κάθισα να μάθω τι αρέσει στους πολ
«Ποτέ δεν επιθύμησα να γίνω αρεστός στους πολλούς. Αφ' ενός, δεν κάθισα να μάθω τι αρέσει στους πολλούς·κι αφ' ετέρου, τα όσα ήξερα εγώ βρίσκονταν μακριά από τη δική τους αντίληψη». Επίκουρος: (341 π.Χ. - 270 π.Χ.)

Τετάρτη, 12 Σεπτεμβρίου 2012

Η ΜΕΓΑΛΗ ΕΞΟΔΟΣ ΑΠΟ ΤΟ ΜΑΤΡΙΞ

<< Α-ΛΗΘΕΙΑ ΠΑΝΤΩΝ ΙΣΧΥΡΟΤΑΤΟΝ>>
(Η ΑΛΗΘΕΙΑ ΕΧΕΙ ΤΗ ΜΕΓΑΛΥΤΕΡΗ ΔΥΝΑΜΗ ΑΠ'ΟΛΑ)

ΕΝ ΑΡΧΗ ΗΝ ... Ο ΠΟΙΗΤΗΣ ...
΄΄ΠΟΙΗΤΗΣ΄΄ ΕΙΝΑΙ ΑΥΤΟΣ ΠΟΥ ΠΟΙΕΙ ΜΕ ΒΑΣΗ ΤΗΝ ΣΟΦΙΑ , ΤΗΝ ΑΡΜΟΝΙΑ , ΤΗΝ ΑΡΕΤΗ , ΕΝΩ ΔΗΜΙΟΥΡΓΟΣ ΕΙΝΑΙ ΕΚΕΙΝΟΣ Ο ΟΠΟΙΟΣ ΔΗΜΙΟΥΡΓΕΙ ΓΕΝΙΚΑ ΟΤΙΔΗΠΟΤΕ(ΚΑΛΟ Ή ΚΑΚΟ).
Ο ΄΄ΠΟΙΗΤΗΣ΄΄ ΕΙΝΑΙ Η ΠΗΓΗ ΤΩΝ ΟΛΩΝ , Η ΠΡΩΤΑΡΧΙΚΗ , Η ΑΓΕΝΝΗΤΗ Κ ΑΝΑΡΧΟΣ ΟΥΣΙΑ ΑΠΟ ΤΗΝ ΟΠΟΙΑ ΠΛΑΣΤΗΚΑΝ ΤΑ Π Α Ν Τ Α . Ο ΄΄ΔΗΜΙΟΥΡΓΟΣ΄΄ ΕΙΝΑΙ ΜΙΑ ΚΑΤΩΤΕΡΗ ΣΥΝΕΙΔΗΤΟΤΗΤΑ ΠΟΥ ΔΗΜΙΟΥΡΓΗΣΕ ΤΟ ΄΄ΜΑΤΡΙΞ΄΄ . ΤΟ ΄΄ΜΑΤΡΙΞ΄΄ ΕΙΝΑΙ ΕΝΑ ΚΑΤΑΣΚΕΥΑΣΜΑ ΕΝΤΟΣ ΤΩΝ ΑΛΗΘΙΝΩΝ ΚΟΣΜΩΝ .

ΕΧΕΙ ΔΙΑΦΟΡΑ ΤΟ ΝΑ ΕΠΙΚΑΛΕΙΤΑΙ 'Η ΝΑ ΠΡΟΣΕΥΧΕΤΑΙ ΚΑΠΟΙΟΣ ΣΤΟΝ ΔΗΜΙΟΥΡΓΟ ΤΟΥ ΄΄ΜΑΤΡΙΞ΄΄ ΚΑΙ ΣΤΟΝ ΔΗΜΙΟΥΡΓΟ ΤΟΥ Α-ΛΗΘΙΝΟΥ ΚΟΣΜΟΥ .
Η ΠΡΟΣΕΥΧΗ - ΕΠΙΚΛΗΣΗ ΕΙΝΑΙ ΕΝΑ ΜΗΝΥΜΑ ΠΟΥ ΨΑΧΝΕΙ ΤΟΝ ΑΛΗΘΙΝΟ ΑΠΟΔΕΚΤΗ . Ο ΣΩΣΤΟΣ ΑΠΟΔΕΚΤΗΣ ΕΙΝΑΙ Ο ΠΟΙΗΤΗΣ ΤΩΝ ΟΛΩΝ ΚΑΙ ΟΧΙ Ο ΔΗΜΙΟΥΡΓΟΣ ΤΟΥ ΄΄ΜΑΤΡΙΞ΄΄ .
ΑΥΤΗ ΕΙΝΑΙ ΜΙΑ ΑΛΗΘΕΙΑ ΠΟΥ ΜΑΣ ΑΠΕΚΡΥΨΑΝ ΣΚΟΠΙΜΑ ΓΙΑ ΝΑ ΜΗΝ ΕΣΤΙΑΣΟΥΜΕ ΠΟΤΕ ΕΚΤΟΣ ΤΗΣ ΕΙΚΟΝΙΚΗΣ ΔΗΜΙΟΥΡΓΙΑΣ , ΩΣΤΕ ΟΛΗ Η ΕΝΕΡΓΕΙΑ ΠΟΥ ΠΑΡΑΓΟΥΝ ΤΑ ΕΜΨΥΧΑ ΟΝΤΑ ΝΑ ΠΑΡΑΜΕΝΕΙ ΕΝΤΟΣ ΤΗΣ ΕΙΚΟΝΙΚΗΣ ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΟΤΗΤΑΣ .

ΟΛΕΣ ΟΙ ΘΡΗΣΚΕΙΕΣ ΚΑΙ ΟΙ ΠΑΡΑΔΟΣΕΙΣ ΤΩΝ ΛΑΩΝ ΑΝΑΦΕΡΟΥΝ ΟΤΙ Η ΨΥΧΗ ΜΕΤΑ ΘΑΝΑΤΩΝ ΚΡΙΝΕΤΑΙ ΑΠΟ ΜΙΑ ΕΠΙΤΡΟΠΗ ΓΙΑ ΤΟΝ ΕΝΣΑΡΚΟ ΒΙΟ ΤΗΣ ΚΑΙ ΜΕΤΑ ΑΝΑΛΟΓΩΣ ΑΠΟΣΤΕΛΛΕΤΑΙ ΞΑΝΑ ΓΙΑ ΤΗΝ ΕΠΟΜΕΝΗ ΕΝΣΑΡΚΩΣΗ ΤΗΣ .
Η ΕΠΙΤΡΟΠΗ ΑΥΤΗ ΠΟΥ ΚΡΙΝΕΙ ΤΙΣ ΨΥΧΕΣ ΑΠΟΤΕΛΕΙΤΑΙ ΑΠΟ ΟΝΤΟΤΗΤΕΣ ΠΟΥ ΑΝΗΚΟΥΝ ΣΤΟ ΜΑΤΡΙΞ ΚΑΙ ΔΕΝ ΣΚΟΠΕΥΟΥΝ ΠΟΤΕ ΝΑ ΕΛΕΥΘΕΡΩΣΟΥΝ ΠΟΤΕ ΚΑΜΙΑ ΨΥΧΗ ΑΠΟ ΤΟΝ ΚΥΚΛΟ ΤΩΝ ΕΝΣΑΡΚΩΣΕΩΝ .

Η ΨΥΧΗ ΠΟΥ ΘΕΛΕΙ ΝΑ ΕΛΕΥΘΕΡΩΘΕΙ ΚΑΙ ΝΑ ΜΕΤΑΒΕΙ ΣΤΑ ΑΛΗΘΙΝΑ ΣΥΜΠΑΝΤΑ ΑΡΝΕΙΤΑΙ ΝΑ ΚΡΙΘΕΙ ΚΑΙ ΔΕΝ ΔΕΧΕΤΑΙ ΚΑΜΙΑ ΕΞΟΥΣΙΑ ΕΠΑΝΩ ΤΗΣ ΑΠΟ ΤΟΥΣ ΨΕΥΤΟ-ΔΗΜΙΟΥΡΓΟΥΣ.
ΤΟΤΕ ΟΙ ΦΥΛΑΚΕΣ ΤΟΥ ΄΄ΜΑΤΡΙΞ΄΄ ΥΠΟΧΡΕΟΥΝΤΑΙ ΝΑ ΕΛΕΥΘΕΡΩΣΟΥΝ ΤΗ ΣΥΓΚΕΚΡΙΜΕΝΗ ΨΥΧΗ ΔΙΟΤΙ ΓΙΓΝΩΣΚΕΙ ΤΗ ΜΙΑ ΚΑΙ ΜΟΝΑΔΙΚΗ Α-ΛΗΘΕΙΑ , ΠΟΥ ΕΙΝΑΙ ΟΤΙ ΑΝΗΚΕΙ ΑΛΛΟΥ , ΣΕ ΑΛΗΘΙΝΟΥΣ ΚΟΣΜΟΥΣ ΚΑΙ ΟΥΔΕΙΣ ΕΧΕΙ ΕΞΟΥΣΙΑ ΕΠΑΝΩ ΤΗΣ .

ΣΥΜΦΩΝΑ ΜΕ ΤΑ ΟΡΦΙΚΑ ΚΕΙΜΕΝΑ ΠΟΥ ΑΣΠΑΣΤΗΚΑΝ ΕΠΕΙΤΑ ΚΑΙ ΟΙ ΠΥΘΑΓΌΡΕΙΟΙ ΜΥΣΤΕΣ ΣΥΝΕΒΑΙΝΕ ΤΟ ΕΞΗΣ : 

ΟΤΑΝ Η ΨΥΧΗ ΕΦΕΥΓΕ ΑΠΟ ΤΟ ΣΩΜΑ ΚΑΙ ΟΔΕΥΕ ΓΙΑ ΤΙΣ ΕΠΟΜΕΝΕΣ ΔΟΚΙΜΑΣΙΕΣ ΤΗΣ , ΣΥΝΑΝΤΟΥΣΕ ΔΥΟ ΚΡΗΝΕΣ (=ΠΗΓΕΣ=ΠΥΛΕΣ) ΣΤΗΝ ΑΡΙΣΤΕΡΗ ΠΗΓΗ ΤΗΣ ΛΗΘΗΣ ΟΠΟΙΟΣ ΕΠΙΝΕ ΞΕΧΝΟΥΣΕ ΤΗΝ Α-ΛΗΘΕΙΑ , ΕΧΑΝΕ ΤΙΣ ΜΝΗΜΕΣ ΚΑΙ ΞΑΝΑΕΝΣΑΡΚΩΝΟΤΑΝ ΑΜΕΣΩΣ , ΕΝΩ ΕΑΝ ΠΗΓΑΙΝΕ ΣΤΗΝ ΔΕΞΙΑ ΚΡΗΝΗ (ΤΗΣ ΜΝΗΜΟΣΥΝΗΣ) ΣΥΝΑΝΤΟΥΣΕ ΤΟΥΣ ΦΥΛΑΚΕΣ ΤΗΣ ΚΡΗΝΗΣ ΠΟΥ ΤΗΣ ΑΠΑΓΟΡΕΥΑΝ , ΠΟΥ ΤΗΣ ΑΠΑΓΟΡΕΥΑΝ ΝΑ ΠΙΕΙ ΥΔΩΡ . ΤΟΤΕ , Η ΨΥΧΗ ΕΠΡΕΠΕ ΝΑ ΠΕΙ : «Γης παις ειμί και ουρανού αστερόεντος, αυτάρ εμοί γένος ουράνιον. τόδε δ’ ίστε και αυτοί. Διψίη δ’ ειμί αύη και απόλλυμαι. Αλλά δότ’ αίψα ψυχρόν ύδωρ προρρέον της Μνημοσύνης από λίμνης».  (Της γης παιδί είμαι και του έναστρου ουρανού αλλά το γένος μου είναι βεβαίως (μόνον) ουράνιο.Αυτό το γνωρίζετε και σεις οι ίδιοι.Φλέγομαι από την δίψα μου και χάνομαι• δώστε μου γρήγορα κρύο νερό που αναβρύζει από της Μνημοσύνης την λίμνη.)
ΔΙΚΑΙΩΜΑ ΝΑ ΠΙΟΥΝ ΑΠΟ ΤΗΝ ΚΡΗΝΗ ΤΗΣ ΜΝΗΜΟΣΥΝΗΣ ΕΧΟΥΝ ΜΟΝΟΝ ΟΙ ΨΥΧΕΣ ΠΟΥ ΓΝΩΡΙΖΟΥΝ ΤΗΝ ΠΡΟΕΛΕΥΣΗ ΤΗΣ ΟΥΡΑΝΙΑΣ ΚΑΤΑΓΩΓΗΣ ΤΟΥΣ. ΚΙ ΟΙ ΦΥΛΑΚΕΣ  ΤΗΣ ΔΙΝΟΥΝ ΑΜΕΣΩΣ ΝΑ ΠΙΕΙ ΥΔΩΡ ΑΠΟ ΤΗΝ ΙΕΡΗ ΚΡΗΝΗ ΚΑΙ Η ΨΥΧΗ ΣΤΑΜΑΤΑ ΤΟΝ ΚΥΚΛΟ ΤΩΝ ΕΝΣΑΡΚΩΣΕΩΝ ΚΑΙ ΠΗΓΑΙΝΕΙ ΜΑΖΙ ΜΕ ΘΕΟΥΣ ΚΑΙ ΗΡΩΕΣ ΝΑ ΒΑΣΙΛΕΥΣΕΙ . (ΟΡΦΙΚΗ ΦΙΛΟΣΟΦΙΑ.)ΙΔΙΕΣ ΠΑΡΑΔΟΣΕΙΣ ΣΥΝΑΝΤΑΜΕ ΚΑΙ ΣΕ ΑΛΛΟΥΣ ΑΡΧΑΙΟΥΣ ΠΟΛΙΤΙΣΜΟΥΣ (ΑΙΓΥΠΤΙΟΥΣ , ΣΟΥΜΕΡΙΟΥΣ , ΙΝΔΙΑΝΟΥΣ , ΙΝΔΟΥΣ ) ΑΥΤΟΙ ΓΝΩΡΙΖΑΝ ΤΟΝ ΑΓΩΝΑ ΠΟΥ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΚΑΝΕΙ Η ΨΥΧΗ ΓΙΑ ΝΑ ΜΗΝ ΔΕΧΤΕΙ ΤΗΝ ΚΡΙΣΗ ΤΩΝ ΦΥΛΑΚΩΝ ΤΟΥ ΜΑΤΡΙΞ ΚΑΙ ΜΕ ΑΝΑΛΟΓΕΣ ΡΗΣΕΙΣ ΝΑ ΕΛΕΥΘΕΡΩΘΕΙ ΔΙΑ ΠΑΝΤΩΣ ΑΠΟ ΤΟ ΨΕΥΤΙΚΟ ΣΥΜΠΑΝ . 

Ο ΨΕΥΤΙΚΟΣ ΚΟΣΜΟΣ ΣΥΝΤΗΡΕΙΤΕ ΑΠΟ ΤΟ ΕΝΕΡΓΕΙΑΚΟ ΔΥΝΑΜΙΚΟ ΤΩΝ ΨΥΧΩΝ , ΧΩΡΙΣ ΑΥΤΕΣ ΤΟ ΜΑΤΡΙΞ ΠΑΥΕΙ ΝΑ ΥΠΑΡΧΕΙ . ΟΛΑ ΓΙΝΟΝΤΑΙ ΓΙΑ ΤΙΣ ΕΝΕΡΕΙΕΣ ΠΟΥ ΕΚΛΥΟΥΝ ΟΙ ΨΥΧΕΣ .
Η ΨΥΧΗ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΑΠΟΚΤΗΣΕΙ ΄΄ΓΝΩΘΙΣ ΑΥΤΟΝ΄΄ ΩΣΤΕ ΝΑ ΟΔΗΓΗΘΕΙ ΣΤΗΝ Α-ΛΗΘΕΙΑ ΚΑΙ ΣΤΗΝ ΕΛΕΥΘΕΡΙΑ , ΕΠΙΒΑΛΛΕΤΑΙ ΝΑ ΜΑΘΕΙ ΠΟΙΑ ΕΙΝΑΙ Η ΚΑΤΑΓΩΓΗ ΤΗΣ ΚΑΙ Ο ΣΚΟΠΟΣ ΤΗΣ .

ΤΟ ΜΟΝΟ ΑΛΗΘΙΝΟ ΣΤΟΙΧΕΙΟ ΕΝΤΟΣ ΤΟΥ ΜΑΤΡΙΞ ΕΙΝΑΙ Η ΨΥΧΗ ΣΑΣ ΚΑΙ ΕΙΝΑΙ ΤΟ ΜΟΝΟ ΠΟΥ ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΜΕΤΑΒΕΙ ΣΕ ΑΛΗΘΙΝΑ ΣΥΜΠΑΝΤΑ .

        << ΓΝΩΣΕΣΘΕ ΤΗΝ ΑΛΗΘΕΙΑ ΚΑΙ Η ΑΛΗΘΕΙΑ ΑΠΕΛΕΥΘΕΡΩΣΕΙ ΗΜΑΣ >> 

ΣΕΙΡΙΟΣ ΔΙΗΝΕΚΗΣ 1 σχόλιο:

  1. 1. Ότι δεν βρίσκεται στη δημιουργία του Αληθινού Θεού, αλλά στη δημιουργία ενός έκπτωτου «θεού» ο οποίος έκλεψε Ιερά Αρχέτυπα από τους Υπερ-Κόσμους της Αλήθειας και με αυτά έπλασε έναν σαθρό και φθαρτό κόσμο. Μέσα σ’ αυτόν τον κόσμο φυλάκισε τον Ουράνιο Άνθρωπο, για ίδιον όφελος.

    2. Ο Χριστός ήρθε να πληρώσει τα Λύτρα για την απελευθέρωση του Ανθρώπου στον «άρχοντα του κόσμου τούτου» και μόνο όταν ο άνθρωπος/ψυχή ΕΠΙΚΑΛΕΣΤΕΙ αυτήν την προσφορά/θυσία ‒τα λύτρα του αίματος‒ μπορεί να του επιτρέψουν οι δυνάμεις αυτού του κόσμου να επιστρέψει στην Πνευματική του Πατρίδα.
    Αν ο άνθρωπος απλά αρνηθεί να περάσει από την Καρμική/Κριτική Επιτροπή χωρίς να επικαλεστεί τα Λύτρα που πληρώθηκαν γι’ αυτό το σκοπό από τον «τριτεγγυητή» Χριστό, τότε σύρεται με το ζόρι σε «Κρίση» και μετά σε μια νέα ενσάρκωση.

    ΑπάντησηΔιαγραφή