«Ποτέ δεν επιθύμησα να γίνω αρεστός στους πολλούς. Αφ' ενός, δεν κάθισα να μάθω τι αρέσει στους πολ

«Ποτέ δεν επιθύμησα να γίνω αρεστός στους πολλούς. Αφ' ενός, δεν κάθισα να μάθω τι αρέσει στους πολ
«Ποτέ δεν επιθύμησα να γίνω αρεστός στους πολλούς. Αφ' ενός, δεν κάθισα να μάθω τι αρέσει στους πολλούς·κι αφ' ετέρου, τα όσα ήξερα εγώ βρίσκονταν μακριά από τη δική τους αντίληψη». Επίκουρος: (341 π.Χ. - 270 π.Χ.)

Τετάρτη, 19 Σεπτεμβρίου 2012

ΠΟΙΟΙ ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΟΥΝ ΑΛΗΘΙΝΑ ΜΕ ΤΑ "ΘΕΙΑ" ?
               ΓΙΑ ΝΑ ΥΠΑΡΞΕΙ ΜΙΑ ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ ΑΝΩΤΕΡΑΣ ΔΟΝΗΣΕΩΣ ΜΕΤΑΞΥ ΕΝΟΣ Η ΠΟΛΛΩΝ ΑΝΘΡΩΠΩΝ ΜΕ ΜΙΑ Η ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΑΙΘΕΡΙΚΕΣ ΟΝΤΟΤΗΤΕΣ ΧΡΕΙΑΖΟΝΤΑΙ ΚΑΠΟΙΕΣ ΒΑΣΙΚΕΣ ΠΡΟΫΠΟΘΕΣΕΙΣ ΑΠΟ ΤΗΝ ΠΛΕΥΡΑ ΤΩΝ ΑΝΘΡΩΠΙΝΩΝ ΟΝΤΩΝ ΠΟΥ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΤΕΘΟΥΝ ΣΑΝ ΚΑΝΟΝΕΣ ΩΣΤΕ ΣΥΝΑΦΘΕΙ ΜΙΑ ΥΨΗΛΟ-ΔΟΝΟΥΜΕΝΗ ΕΠΑΦΗ. ΟΛΑ ΑΥΤΑ ΤΑ ΑΝΑΦΕΡΩ ΔΙΟΤΙ ΣΥΝΕΧΩΣ ΑΚΟΥΜΕ ΓΙΑ ΑΤΟΜΑ ΠΟΥ ΛΑΜΒΑΝΟΥΝ ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΕΣ ¨ΕΞ ΟΥΡΑΝΟΥ¨ ΚΑΙ ΚΑΘΟΔΗΓΟΥΝ ΤΟΝ ΚΟΣΜΟ ΜΕ ΝΕΕΣ ΘΕΩΡΙΕΣ ΚΑΙ ΚΑΙΝΟΥΡΓΙΑ ¨ΣΤΟΙΧΕΙΑ ΠΛΕΥΣΗΣ¨. Ο ΑΝΘΡΩΠΟΣ ΕΙΝΑΙ ΘΕΪΚΟ ΟΝ ΚΑΙ ΕΧΕΙ ΤΡΟΜΕΡΕΣ ΠΡΟΔΙΑΓΡΑΦΕΣ, Η ΚΑΤΑΓΩΓΗ ΤΟΥ ΕΙΝΑΙ ΑΠΟ ΤΑ ΑΣΤΡΑ ΚΑΙ ΣΥΝΤΟΜΑ ΘΑ ΒΡΕΘΕΙ ΣΤΗΝ ΘΕΣΗ ΠΟΥ ΤΟΥ ΑΞΙΖΕΙ. ΑΝΑΜΕΣΑ ΣΕ ΤΟΣΟΥΣ ΑΝΘΡΩΠΟΥΣ ΣΥΝΑΝΤΟΥΜΕ ΚΑΙ ΜΕΡΙΚΑ ΙΔΙΑΙΤΕΡΑ ΑΤΟΜΑ ΠΟΥ ΣΥΝΗΘΩΣ ΧΑΡΑΚΤΗΡΙΖΟΝΤΑΙ ΧΑΡΙΣΜΑΤΙΚΑ ΛΟΓΟ ΤΩΝ ΨΥΧΟ-ΠΝΕΥΜΑΤΙΚΩΝ ΙΔΙΑΙΤΕΡΟΤΗΤΩΝ ΠΟΥ ΚΑΤΕΧΟΥΝ, ΟΠΩΣ ΤΗΝ ΙΚΑΝΟΤΗΤΑ ΤΗΣ ΔΙΟΡΑΣΗΣ, ΤΗΣ ΤΗΛΕΠΑΘΕΙΑΣ, ΤΗΣ ΤΗΛΕΚΙΝΗΣΗΣ, ΤΗΣ ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑΣ ΜΕ ΑΝΩΤΕΡΑ ΟΝΤΑ ΚΑΙ ΑΛΛΑ ΠΟΛΛΑ. ΤΑ ΑΤΟΜΑ ΠΟΥ ΓΝΗΣΙΩΣ ΕΧΟΥΝ ΑΥΤΑ ΤΑ ΧΑΡΙΣΜΑΤΑ ΣΠΑΝΙΖΟΥΝ ΑΝ ΚΑΙ ΤΑ ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΧΡΟΝΙΑ ΛΟΓΟ ΤΗΣ ΑΝΑΒΑΘΜΙΣΗΣ ΤΩΝ ΕΝΕΡΓΕΙΩΝ ΤΟΥ ΠΛΑΝΗΤΗ ΕΧΟΥΝ ΑΥΞΗΘΕΙ ΕΛΠΙΔΟΦΟΡΑ. ΟΛΕΣ ΑΥΤΕΣ ΟΙ ΠΑΡΑΠΑΝΩ ΙΔΙΟΤΗΤΕΣ ΠΟΥ ΚΑΝΟΥΝ ΕΝΑ ΑΤΟΜΟ ΞΕΧΩΡΙΣΤΟ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΠΑΡΑ Η ΑΡΧΗ ΤΗΣ ΑΦΥΠΝΙΣΗΣ ΔΙΟΤΙ Ο ΑΝΘΡΩΠΟΣ ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΚΑΝΕΙ ΠΟΛΥ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΑΠΟ ΟΤΙ ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΣΥΛΛΟΓΙΣΤΕΙ ΚΑΙ Η ΠΙΟ ΤΡΕΛΗ ΦΑΝΤΑΣΙΑ, ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΥΛΟΠΟΙΕΙ ΣΚΕΨΕΙΣ, ΝΑ ΚΑΝΕΙ ΤΑΞΙΔΙΑ ΜΕ ΤΗΝ ΤΑΧΥΤΗΤΑ ΤΟΥ ΝΟΥ, ΝΑ ΠΑΡΕΥΡΙΣΚΕΤΑΙ ΣΕ ΠΟΛΛΑ ΣΗΜΕΙΑ ΤΑΥΤΟΧΡΟΝΑ ΤΟΣΟ ΣΤΗΝ ΓΗ ΟΣΟ ΚΑΙ ΣΤΟ ΣΥΜΠΑΝ, ΑΚΟΜΗ ΚΑΙ ΝΑ ΤΑΞΙΔΕΥΕΙ ΜΕΣΑ ΣΤΟ ΧΡΟΝΟ. ΑΥΤΑ ΔΕΝ ΠΡΟΚΥΠΤΟΥΝ ΑΠΟ ΟΥΤΟΠΙΚΕΣ ΦΑΝΤΑΣΙΩΣΕΙΣ ΑΛΛΑ ΜΕΣΑ ΑΠΟ ΚΕΙΜΕΝΑ ΤΩΝ ΜΥΗΜΕΝΩΝ ΣΥΓΓΡΑΦΕΩΝ ΤΗΣ ΑΡΧΑΙΑΣ ΕΛΛΑΔΟΣ, ΑΠΟ ΜΥΘΟΛΟΓΙΚΕΣ ΠΑΡΑΔΟΣΕΙΣ ΠΟΥ ΕΙΝΑΙ ΠΙΟ ΑΛΗΘΙΝΕΣ ΑΠΟ ΤΗΝ ΕΠΙΣΗΜΗ ΙΣΤΟΡΙΑ, ΟΣΟ ΚΑΙ ΑΠΟ ΓΡΑΦΕΣ ΚΑΙ ΑΡΡΗΤΕΣ ΠΑΡΑΔΟΣΕΙΣ ΠΟΛΛΩΝ ΑΛΛΩΝ ΛΑΩΝ. ΕΤΣΙ ΚΑΤΑΛΗΓΟΥΜΕ ΛΟΙΠΟΝ ΟΤΙ Ο ΑΝΘΡΩΠΟΣ ΜΠΟΡΕΙ ΑΝ ΤΟ ΘΕΛΗΣΕΙ, ΝΑ ΑΓΓΙΞΕΙ ΤΟΥΣ ¨ΟΥΡΑΝΟΥΣ¨. ΕΔΩ ΕΙΝΑΙ ΤΟ ΠΡΩΤΕΥΟΝ ΖΗΤΗΜΑ ΠΟΥ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΤΕΘΕΙ ΕΠΙ ΤΑΠΗΤΟΣ ΩΣΤΕ ΝΑ ΓΙΝΕΙ ΚΑΤΑΝΟΗΤΟ ΤΙ ΕΣΤΙ ΑΝΩΤΕΡΑ ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ, ΠΟΙΕΣ ΠΡΟΫΠΟΘΕΣΕΙΣ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΥΠΑΡΞΟΥΝ ΑΠΟ ΤΗΝ ΠΛΕΥΡΑ ΜΑΣ ΓΙΑ ΝΑ ΕΙΜΑΣΤΕ ΕΤΟΙΜΟΙ ΝΑ ΖΗΤΗΣΟΥΜΕ ΕΠΑΦΗ ΚΑΙ ΤΙ ΕΙΔΟΥΣ ΕΠΑΦΗ, ΕΝΩ ΤΕΛΟΣ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΕΠΙΣΗΜΑΝΟΥΜΕ ΤΙ ΕΙΔΟΥΣ ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΕΣ ΥΠΑΡΧΟΥΝ ΚΑΙ ΤΙ ΣΦΑΛΜΑΤΑ ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΠΡΟΚΥΨΟΥΝ. ΑΣ ΠΡΟΣΠΑΘΗΣΟΥΜΕ ΝΑ ΠΛΕΥΡΙΣΟΥΜΕ ΤΟ ΠΟΛΥΣΥΖΗΤΗΜΕΝΟ ΘΕΜΑ ΤΗΣ ¨ΟΥΡΑΝΙΑΣ ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑΣ¨ ΟΣΟ ΠΙΟ ΚΑΤΑΤΟΠΙΣΤΙΚΑ ΜΑΣ ΕΠΙΤΡΕΠΕΤΑΙ.

      ΜΙΑ ΑΝΩΤΕΡΗ ΟΝΤΟΤΗΤΑ ΓΙΑ ΝΑ ΠΡΟΒΕΙ ΣΕ ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ ΜΕ ΕΝΑΝ ΑΝΘΡΩΠΟ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΥΠΑΡΧΕΙ ΣΟΒΑΡΗ ΑΙΤΙΑ, ΟΠΩΣ ΚΑΘΟΔΗΓΗΣΗ, ΠΡΟΕΙΔΟΠΟΙΗΣΗ, ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΟ ΓΙΑ ΠΡΟΣΩΠΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ ΚΑΙ ΠΙΟ ΣΠΑΝΙΑ ΓΙΑ ΤΑ ΣΥΛΛΟΓΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ. ΤΑ ΕΠΙΠΕΔΑ ΠΟΥ ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΔΡΑΣΕΙ ΕΝΑΣ ΑΝΘΡΩΠΟΣ ΩΣΤΕ ΝΑ ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΗΣΕΙ ΜΕ ΤΙΣ ΑΠΟΛΗΞΕΙΣ (ΟΝΤΟΤΗΤΕΣ) ΤΟΥ ¨ΘΕΙΟΥ ΠΥΡΟΣ¨ ΕΙΝΑΙ ΤΡΙΑ:

       Α) ΜΕ ΤΟΝ ¨ΠΡΟΣΩΠΙΚΟ ΤΟΥ ΔΑΙΜΟΝΑ¨ ΟΠΩΣ ΘΑ ΕΛΕΓΑΝ ΚΑΙ ΟΙ ΑΡΧΑΙΟΙ ΜΑΣ ΠΡΟΓΟΝΟΙ, (ΣΗΜΕΡΟΝ ΚΑΛΕΙΤΑΙ ΑΝΩΤΕΡΟΣ ΕΑΥΤΟΣ Η ΦΥΛΑΚΑΣ ΑΓΓΕΛΟΣ ΚΤΛ). ΠΡΩΤΗ ΠΑΡΑΤΗΡΗΣΙΣ: Η ΛΕΞΗ «ΔΑΙΜΩΝ» ΠΡΟΕΡΧΕΤΑΙ ΑΠΟ ΤΟ «ΔΑΗΜΩΝ» -ΓΝΩΣΤΗΣ, ΕΙΔΙΚΟΣ- ΚΑΙ ΟΥΔΟΛΩΣ ΕΥΣΤΑΘΕΙ Η ΣΥΧΡΟΝΗ ΑΡΝΗΤΙΚΗ ΕΝΝΟΙΑ ΤΗΣ ΛΕΞΕΩΣ ΠΟΥ ΤΗΣ ΕΧΟΥΝ ΠΡΟΣΚΟΛΛΗΣΕΙ ΤΑ ΣΥΓΧΡΟΝΑ ΘΡΗΣΚΕΥΤΙΚΑ ΙΕΡΑΤΕΙΑ.

       Β) ΜΕ ΔΙΑΦΟΡΕΣ ΑΛΛΕΣ ΟΝΤΟΤΗΤΕΣ ΠΟΥ ΒΡΙΣΚΟΝΤΑΙ ΕΝΔΙΑΜΕΣΑ ΣΤΟΝ ΟΡΑΤΟ ΚΑΙ ΣΤΟΝ ΑΟΡΑΤΟ ΚΟΣΜΟ (ΟΥΡΑΝΙΟΙ ΔΑΙΜΟΝΕΣ Η ΑΓΓΕΛΟΙ ΟΝΟΜΑΖΟΜΕΝΟΙ ΣΗΜΕΡΟΝ). Ο ΜΥΣΤΗΣ ΚΑΙ ΣΥΓΓΡΑΦΕΥΣ ΙΑΜΒΛΙΧΟΣ ΜΑΣ ΔΙΔΕΙ ΠΕΡΙΤΕΧΝΑ ΤΟΝ ΤΡΟΠΟ ΛΕΙΤΟΥΡΓΙΑΣ ΤΗΣ ΣΥΜΠΑΝΤΙΚΗΣ ΑΡΜΟΝΙΑΣ ΚΑΙ ΜΑΣ ΑΝΑΦΕΡΕΙ ΟΤΙ ΣΕ ΟΛΑ ΤΑ ΕΠΙΠΕΔΑ ΥΠΑΡΧΕΙ ΙΕΡΑΡΧΙΑ ΠΟΥ ΟΥΔΕΙΣ ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΤΗΝ ΥΠΕΡΣΚΕΛΙΣΕΙ, ΕΤΣΙ ΛΟΙΠΟΝ ΥΠΑΡΧΟΥΝ ΟΝΤΟΤΗΤΕΣ ΑΓΓΕΛΙΟΦΟΡΟΙ ΠΟΥ ΜΕΤΑΦΕΡΟΥΝ ΑΜΦΙΔΡΟΜΑ ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΕΣ (ΠΛΗΡΗΣ + ΦΟΡΑ + ΡΟΗ) ΑΝΑΜΕΣΑ ΣΤΟΝ ΚΟΣΜΟ ΤΩΝ ¨ΘΝΗΤΩΝ¨ ΚΑΙ ΤΩΝ ¨ΘΕΩΝ¨.

        Γ) ΜΕ ΥΠΕΡ-ΦΩΤΕΙΝΕΣ ΣΥΝΕΙΔΗΤΟΤΗΤΕΣ ΠΑΝΑΓΝΟΥ ΦΩΤΟΣ, ΥΠΕΡ-ΥΨΗΛΟ-ΔΟΝΟΥΜΕΝΩΝ ΦΩΤΟΝΙΑΚΩΝ ΣΥΧΝΟΤΗΤΩΝ (Π.Χ. ΑΠΟΛΛΩΝ, ΑΘΗΝΑ ΚΤΛ).

ΟΙ ΤΡΟΠΟΙ ¨ΕΠΑΦΗΣ¨ ΕΙΝΑΙ ΔΥΟ:
         Α) ΜΕΣΑ ΑΠΟ ΤΗΝ ΔΙΑΝΟΙΞΗ ΤΟΥ ΠΡΟΣΩΠΙΚΟΥ ΔΙΑΥΛΟΥ ΚΑΙ ΤΗΝ ΚΡΑΔΑΣΜΙΚΗ ΑΥΞΗΣΗ ΤΩΝ ΔΟΝΗΣΕΩΝ. ΑΥΤΟΣ Ο ΤΡΟΠΟΣ ΣΟΥ ΕΠΙΤΡΕΠΕΙ ΝΑ ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΗΣΕΙΣ ΜΟΝΟ ΜΕ ΤΑ ΠΡΩΤΑ ΔΥΟ ΙΕΡΑΡΧΙΚΑ ΕΠΙΠΕΔΑ, ΜΕ ΤΟΝ ΠΡΟΣΩΠΙΚΟ ΣΟΥ ΔΑΙΜΩΝ Η ΜΕ ΟΝΤΟΤΗΤΕΣ ΑΓΓΕΛΙΟΦΟΡΩΝ ΤΩΝ ΕΝΔΙΑΜΕΣΩΝ ΕΠΙΠΕΔΩΝ. ΤΟ ΤΡΙΤΟ ΕΠΙΠΕΔΟ ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑΣ ΚΑΘΙΣΤΑΤΑΙ ΑΔΥΝΑΤΟΝ ΝΑ ΠΡΑΓΜΑΤΟΠΟΙΗΘΕΙ ΔΙΟΤΙ ΑΠΑΙΤΕΙ ΑΥΣΤΗΡΟΤΑΤΕΣ ΠΡΟΫΠΟΘΕΣΕΙΣ ΟΠΩΣ Η ΚΑΤΟΧΗ ΓΝΩΣΕΩΝ ΚΑΙ ΜΥΗΣΕΩΝ, ΟΜΩΣ ΔΕΝ ΘΑ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΥΠΟΤΙΜΑΤΕ ΚΑΘΟΛΟΥ ΑΥΤΟΝ ΤΟΝ ΤΡΟΠΟ ΘΕΪΚΗΣ ΕΠΑΦΗΣ ΔΙΟΤΙ ΕΙΝΑΙ ΤΟ ΠΡΩΤΑΡΧΙΚΟ ΣΤΑΔΙΟ ΕΠΑΝΑΣΥΝΔΕΣΗΣ ΜΕ ΤΑ ΘΕΙΑ ΟΝΤΑ.

        Β) ΜΕΣΑ ΑΠΟ ΤΗΝ ΑΠΟΚΤΗΣΗ ΑΡΡΗΤΗΣ ΟΥΡΑΝΙΑΣ ΓΝΩΣΗΣ ΠΟΥ ΛΑΜΒΑΝΕΤΑΙ ΜΟΝΟ ΑΠΟ ΠΑΝΙΕΡΑ ΜΥΣΤΗΡΙΑ (ΕΛΕΥΣΙΝΙΑ, ΚΑΒΕΙΡΙΑ ΚΤΛ) ΠΟΛΥΕΤΟΥΣ ¨ΦΟΙΤΗΣΗΣ¨. ΕΚΕΙ Ο ΥΠΟΨΗΦΙΟΣ ΜΥΣΤΗΣ ΚΑΛΕΙΤΑΙ ΝΑ ΔΟΚΙΜΑΣΤΕΙ ΣΕ ΥΠΕΡΤΑΤΕΣ ΔΟΚΙΜΑΣΙΕΣ ΚΑΙ ΑΝ ΤΑ ΚΑΤΑΦΕΡΕΙ ΤΟΤΕ ΓΙΝΕΤΑΙ ΚΟΙΝΩΝΟΣ ΤΡΟΜΕΡΗΣ ΔΥΝΑΜΗΣ ΚΑΙ ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΕΛΘΕΙ ΣΕ ΕΠΑΦΗ ΟΠΟΤΕ ΚΑΙ ΑΝ ΤΟ ΕΠΙΘΥΜΗΣΕΙ ΜΕ ΤΙΣ ΥΨΗΛΟ-ΔΟΝΟΥΜΕΝΕΣ ΦΩΤΟΝΙΑΚΕΣ ΠΑΝ-ΣΥΝΕΙΔΗΤΟΤΗΤΕΣ ( Π.Χ. ΟΛΥΜΠΙΟΥΣ).


       ΕΔΩ ΘΑ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΕΠΙΣΗΜΑΝΟΥΜΕ ΚΑΙ ΚΑΤΙ ΠΟΛΥ ΣΗΜΑΝΤΙΚΟ, ΠΩΣ ΤΟ ΟΥΡΑΝΙΟ ΣΤΕΡΕΩΜΑ ΔΕΝ ΕΧΕΙ ΜΟΝΟ ΟΝΤΟΤΗΤΕΣ ΜΕ ΑΓΑΘΕΣ ΠΡΟΘΕΣΕΙΣ ΚΑΙ ΑΝΙΔΙΟΤΕΛΕΙΣ ΠΡΟΘΕΣΕΙΣ, ΑΛΛΑ ΒΡΙΘΕΙ ΚΑΙ ΑΠΟ ΟΝΤΟΤΗΤΕΣ ΧΑΜΗΛΟ-ΔΟΝΟΥΜΕΝΕΣ ΠΟΥ ΤΡΕΦΟΝΤΑΙ ΑΠΟ ΤΙΣ ΕΝΕΡΓΕΙΕΣ ΤΩΝ ΑΝΘΡΩΠΩΝ. ΑΥΤΕΣ ΟΙ ΟΝΤΟΤΗΤΕΣ ΕΧΟΥΝ ΤΟ ΧΑΡΙΣΜΑ ΤΗΣ ¨ΠΟΛΥΜΟΡΦΙΑΣ¨ ΚΑΙ ΜΠΟΡΟΥΝ ΝΑ ΠΕΡΝΟΥΝ ΟΠΟΙΑΔΗΠΟΤΕ ΜΟΡΦΗ ΘΕΛΗΣΟΥΝ ΜΟΝΟ ΚΑΙ ΜΟΝΟ ΓΙΑ ΝΑ ΞΕΓΕΛΑΣΟΥΝ ΤΟΥ ΑΠΕΙΡΟΥΣ ΑΝΘΡΩΠΟΥΣ ΠΟΥ ΠΡΟΣΠΑΘΟΥΝ ΝΑ ΣΥΝΑΨΟΥΝ ΜΙΑ ΑΝΩΤΕΡΑ ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ ΜΕΣΑ ΑΠΟ ΜΙΚΡΟ-ΤΕΛΕΤΕΣ Η ΑΣΤΡΙΚΕΣ ΠΡΟΒΟΛΕΣ, ΡΟΥΦΩΝΤΑΣ ΤΗΝ ΠΟΛΥΤΙΜΗ ΕΝΕΡΓΕΙΑ ΤΟΥΣ. ΘΑ ΑΝΑΠΤΥΞΟΥΜΕ ΛΙΓΟ ΑΚΟΜΗ ΤΗΝ ΠΑΡΟΥΣΑ ΠΑΡΑΓΡΑΦΟ ΠΑΝΩ ΣΤΟ ΘΕΜΑ ΤΩΝ ΑΣΤΡΙΚΩΝ ΠΡΟΒΟΛΩΝ ΚΑΙ ΤΩΝ ΤΕΛΕΥΤΩΝ ΕΠΙΚΛΗΣΗΣ ΠΟΥ ΓΙΝΟΝΤΑΙ ΜΕΣΑ ΑΠΟ ΔΙΑΔΙΚΑΣΙΕΣ ΡΕΪΚΙ, ΑΝΑΤΟΛΙΤΙΚΕΣ ΦΙΛΟΣΟΦΙΕΣ ΜΕ ΤΕΡΑΤΟΜΟΡΦΕΣ ΘΕΟΤΗΤΕΣ, ΟΜΑΔΙΚΕΣ ΕΠΙΚΛΗΣΕΙΣ ΣΕ ΟΝΤΟΤΗΤΕΣ ΕΝΕΡΓΟ-ΡΟΥΦΗΧΤΕΣ ΚΑΙ ΑΛΛΑ ΠΟΛΛΑ. ΟΛΑ ΑΥΤΑ ΚΑΤΑΛΗΓΟΥΝ ΝΑ ΘΡΕΦΟΥΝ ΕΝΕΡΓΕΙΑΚΑ ΚΑΠΟΙΕΣ ΚΑΚΟΠΡΟΑΙΡΕΤΕΣ ΥΠΑΡΞΕΙΣ ΠΟΥ ΑΠΛΑ ΕΜΦΑΝΙΖΟΝΤΑΙ ΜΕ ΑΓΓΕΛΙΚΗ ΜΟΡΦΗ Η ΠΕΡΝΟΥΝ ΤΗΝ ΜΟΡΦΗ ΚΑΠΟΙΑΣ ΑΛΛΗΣ ΟΝΤΟΤΗΤΑΣ. ΣΤΗΝ ΣΥΝΤΡΙΠΤΙΚΗ ΤΟΥΣ ΠΛΕΙΟΨΗΦΙΑ (ΠΛΗΝ ΕΛΑΧΙΣΤΩΝ ΕΞΑΙΡΕΣΕΩΝ ΠΟΥ ΓΝΩΡΙΖΟΥΝ) ΟΙ ΣΥΜΜΕΤΕΧΟΝΤΕΣ ΣΤΙΣ ΤΕΛΕΤΕΣ ΑΥΤΕΣ ΚΑΤΕΥΘΥΝΟΝΤΑΙ ΠΡΟΣ ΤΗΝ ΣΚΟΤΕΙΝΗ ΠΛΕΥΡΑ ΕΝ ΑΓΝΟΙΑ ΤΟΥΣ. ΤΟ ΑΣΧΗΜΟ ΕΙΝΑΙ ΟΤΙ ΟΛΟΙ ΝΟΜΙΖΟΥΝ ΠΩΣ ΞΕΡΟΥΝ ΤΙ ΚΑΝΟΥΝ ΚΑΙ ΕΧΟΝΤΑΣ ΚΑΠΟΙΑ ΟΡΑΜΑΤΑ ΑΠΟ ΟΝΤΟΤΗΤΕΣ ΤΟΥ ΔΟΛΟΥ, ΘΕΩΡΟΥΝ ΤΟΝ ΕΑΥΤΟ ΤΟΥΣ ΣΙΓΟΥΡΟ ΓΙΑ ΟΛΑ ΟΣΑ ΒΛΕΠΟΥΝ ΚΑΙ ΠΡΑΤΤΟΥΝ, ΣΥΝΕΧΙΖΟΝΤΑΣ ΝΑ ΑΝΟΙΓΟΥΝ ΔΙΑΥΛΟΥΣ ΕΠΑΝΩ ΣΤΗΝ ΓΗ ΠΡΟΣ ΑΓΝΩΣΤΑ ΕΠΙΠΕΔΑ ΚΑΙ ΔΙΑΣΤΑΣΕΙΣ. ΕΙΝΑΙ ΤΕΛΙΚΑ ΒΕΒΑΙΟ ΠΩΣ ΕΙΝΑΙ "ΑΔΥΝΑΤΟΝ ΝΑ ΜΑΘΕΙΣ ΚΑΤΙ ΣΕ ΚΑΠΟΙΟΝ ΠΟΥ ΠΙΣΤΕΥΕΙ ΠΩΣ ΤΟ ΞΕΡΕΙ ΗΔΗ" ΚΑΙ ΑΥΤΟ ΕΙΝΑΙ Η ΜΕΓΑΛΥΤΕΡΗ ΠΑΓΙΔΑ. ΣΥΝΑΝΤΟΥΜΕ ΑΚΟΜΗ ΚΑΙ ΑΤΟΜΑ ΠΟΥ ΕΠΙΚΑΛΟΥΝΤΑΙ ΝΕΟ- ΕΙΣΑΧΘΕΙΣ ΟΝΤΟΤΗΤΕΣ ΠΟΥ ΛΕΝΕ ΟΤΙ ΤΟΥΣ ΒΟΗΘΟΥΝ ΣΕ ΘΕΡΑΠΕΙΕΣ Η ΚΑΝΟΥΝ ΚΑΘΑΡΙΣΜΟΥΣ ΣΕ ΧΩΡΟΥΣ ΚΑΙ ΣΩΜΑΤΑ ΑΛΛΩΝ, ΑΥΤΟ ΕΙΝΑΙ ΟΤΙ ΧΕΙΡΟΤΕΡΟ ΔΙΟΤΙ ΤΟ ΜΟΝΟ ΠΟΥ ΚΑΤΑΦΕΡΝΟΥΝ ΕΙΝΑΙ ΝΑ ΚΑΛΟΥΝ ΟΝΤΟΤΗΤΕΣ ΠΟΥ ΛΑΜΒΑΝΟΥΝ ΕΝΕΡΓΕΙΑ ΧΩΡΙΣ ΝΑ ΔΙΝΟΥΝ ΓΙΑ ΤΟΝ ΣΚΟΠΟ ΤΗΣ ΘΕΡΑΠΕΙΑΣ. ΘΕΛΕΙ  ΕΙΔΙΚΗ ΓΝΩΣΗ ΓΙΑ ΝΑ ΣΙΓΟΥΡΕΥΤΕΙ ΚΑΠΟΙΟΣ ΟΤΙ ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΕΙ ΜΕ " ΕΚΠΡΟΣΩΠΟΥΣ ΤΟΥ ΚΑΘΑΡΟΥ ΦΩΤΟΣ",  ΑΝ ΕΙΧΑΝ ΛΙΓΟ ΔΙΑΚΡΙΣΗ ΟΛΟ ΑΥΤΟΙ ΘΑ ΚΑΤΑΛΑΒΑΙΝΑΝ ΟΤΙ ΚΑΙ ΟΙ ΙΔΙΟΙ ΕΙΝΑΙ ΚΑΤΕΙΛΗΜΜΕΝΟΙ ΑΠΟ ΣΚΕΠΤΟΜΟΡΦΕΣ ΚΑΙ ΟΣΟ ΣΥΝΕΧΙΖΟΥΝ ΝΑ ΑΣΧΟΛΟΥΝΤΑΙ ΜΕ ΑΥΤΑ ΤΟΣΟ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΟ ΘΑ ΚΥΝΗΓΙΟΥΝΤΑΙ ΚΑΙ ΘΑ ΕΛΕΓΧΟΝΤΑΙ ΑΠΟ ΕΞΩΓΕΝΕΙΣ ΑΡΝΗΤΙΚΟΥΣ ΕΝΕΡΓΕΙΑΚΟΥΣ ΠΑΡΑΓΟΝΤΕΣ. ΔΕΝ ΤΟΥΣ ΤΟΠΟΘΕΤΩ ΟΛΟΥΣ ΣΤΟ ΙΔΙΟ ΜΗΚΟΣ ΚΥΜΑΤΟΣ ΓΙΑΤΙ ΥΠΑΡΧΟΥΝ ΑΤΟΜΑ ΠΟΥ ΕΙΝΑΙ ΣΥΝΕΙΔΗΤΟΠΟΙΗΜΕΝΑ ΚΑΙ ΑΣΧΟΛΟΥΝΤΑΙ ΜΕ ΤΗΝ ΑΓΝΗ ΘΕΟΥΡΓΙΑ ΤΟΥ ΑΛΗΘΙΝΟΥ ΦΩΤΟΣ.

            ΓΝΩΡΙΖΟΝΤΑΣ ΚΑΝΕΙΣ ΠΩΣ ΛΕΙΤΟΥΡΓΕΙ Η ΙΕΡΑΡΧΙΑ ΤΟ ΘΕΙΟΥ ΚΑΙ ΟΙ ΝΟΜΟΤΕΛΕΙΑΚΟΙ ΚΑΝΟΝΕΣ ΤΟΥ ΣΥΜΠΑΝΤΟΣ ΚΑΤΑΛΗΓΕΙ ΟΤΙ ΟΣΟ ΠΟΙΟ ¨ΚΑΘΑΡΟΣ¨ ΚΑΙ ΑΜΟΛΥΝΤΟΣ ΕΙΝΑΙ ΚΑΠΟΙΟΣ ΕΧΟΝΤΑΣ ΣΥΝΑΜΜΑ ΚΑΙ ΑΓΝΕΣ ΠΡΟΘΕΣΕΙΣ ΤΟΣΟ ΠΙΟ ΕΥΚΟΛΑ ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΚΑΤΑΣΤΕΙ ¨ΕΠΑΦΙΚΟΣ¨ ΜΕ ΤΗΝ ¨ΣΥΝΕΙΔΗΤΟΤΗΤΑ ΤΟΥ ΟΛΟΥ¨, ΟΣΟ ΠΙΟ ΑΝΕΒΑΣΜΕΝΕΣ ΔΟΝΗΣΕΙΣ ΕΧΕΙ ΚΑΠΟΙΟΣ ΜΕ ΤΟΣΟ ΠΙΟ ΥΨΗΛΟ-ΔΟΝΟΥΜΕΝΑ ΟΝΤΑ ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΗΣΕΙ. ΟΙ ΑΡΧΑΙΟΙ ΜΑΣ ΠΡΟΓΟΝΟΙ ΠΟΥ ΗΣΑΝ ΜΥΣΤΕΣ ΚΑΙ ΙΕΡΟΦΑΝΤΕΣ ΓΙΑ ΝΑ ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΗΣΟΥΝ ΜΕ ΤΑ ΑΝΩΤΑΤΑ ΘΕΙΑ ΕΠΙΠΕΔΑ ΕΠΡΕΠΕ ΝΑ ΠΕΡΑΣΟΥΝ ΜΙΑ ΔΙΑΔΙΚΑΣΙΑ ΕΠΙΠΟΝΗ ΓΙΑ ΤΗΝ ΚΑΘΑΡΣΗ ΤΟΥ ΣΩΜΑΤΟΣ ΤΗΣ ΨΥΧΗΣ ΚΑΙ ΤΟ ΠΝΕΥΜΑΤΟΣ, ΕΠΡΕΠΕ ΝΑ ΚΑΤΕΧΟΥΝ ΤΗΝ ΑΡΡΗΤΗ ΓΝΩΣΗ ΩΣΤΕ ΝΑ ΤΗΝ ΕΦΑΡΜΟΣΟΥΝ ΤΗΝ ΚΑΤΑΛΛΗΛΗ ΣΤΙΓΜΗ ΜΕ ΕΚΠΛΗΚΤΙΚΗ ΑΚΡΙΒΕΙΑ ΓΙΑ ΝΑ ΑΝΟΡΘΩΘΟΥΝ ΔΟΝΗΤΙΚΑ ΚΑΙ ΝΑ ΠΛΗΣΙΑΣΟΥΝ ΤΙΣ ΣΥΧΝΟΤΗΤΕΣ ΤΟΥ ΑΛΗΘΙΝΟΥ ΦΩΤΟΣ. ΜΑΛΙΣΤΑ ΠΟΛΛΕΣ ΦΟΡΕΣ ΑΥΤΟ ΔΕΝ ΓΙΝΟΤΑΝ ΣΕ ΥΛΙΚΟ ΕΠΙΠΕΔΟ ΑΛΛΑ ΣΕ ΦΩΤΟΝΙΑΚΟ ΚΑΙ ΚΑΤΑΦΕΡΑΝ ΝΑ ΜΕΤΑΤΡΕΨΟΥΝ ΤΟ ΣΩΜΑ ΤΟΥΣ ΣΕ ΔΕΣΜΗ ΦΩΤΟΣ ΚΑΙ ΝΑ ΕΠΑΝΕΛΘΟΥΝ ΜΕΤΑ ΣΤΗΝ ΑΡΧΙΚΗ ΤΟΥ ΚΑΤΑΣΤΑΣΗ. ΤΟΤΕ ΚΑΙ ΜΟΝΟ ΤΟΤΕ ΜΠΟΡΟΥΣΕ ΝΑ ΣΥΜΒΕΙ ΑΝΩΤΑΤΗ ΚΟΣΜΙΚΗ ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ. ΣΗΜΕΡΑ ΑΚΟΥΜΕ ΔΙΑΦΟΡΟΥΣ ΑΝΘΡΩΠΟΥΣ – ΔΕΝ ΘΑ ΤΟΥΣ ΕΛΕΓΑ ΕΠΙΤΗΔΕΙΟΥΣ ΑΛΛΑ ΠΛΑΝΕΜΕΝΕΣ ΨΥΧΕΣ- ΠΟΥ ΣΤΑ ΚΑΛΑ ΚΑΘΟΥΜΕΝΑ ΟΜΙΛΟΥΝ ΜΕ ΥΠΕΡΟΝΤΟΤΗΤΕΣ ΚΑΙ ΕΝΑ ΣΩΡΟ ΑΛΛΕΣ ΥΠΑΡΞΕΙΣ ΚΑΙ ΕΔΩ ΑΝΑΡΩΤΙΕΣΑΙ, ΠΩΣ ΕΙΝΑΙ ΔΥΝΑΤΟΝ ΝΑ ΣΥΜΒΑΙΝΕΙ ΑΥΤΟ ΟΤΑΝ ΟΙ ΠΡΟΓΟΝΟΙ ΜΑΣ ΕΠΡΕΠΕ ΝΑ ΑΦΙΕΡΩΣΟΥΝ ΜΙΑ ΟΛΟΚΛΗΡΗ ΖΩΗ ΣΤΗΝ ΜΥΗΣΗ ΓΙΑ ΝΑ ΤΟ ΠΕΤΥΧΟΥΝ, ΕΝ ΑΝΤΙΘΕΣΕΙ ΣΗΜΕΡΑ ΟΡΙΣΜΕΝΟΙ ΝΑ ΕΠΙΚΑΛΟΥΝΤΑΙ ΤΗΝ ΟΥΡΑΝΙΑ ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ ΠΙΟ ΕΥΚΟΛΑ ΚΑΙ ΑΠΟ ΤΗΝ ΚΛΗΣΗ ΣΤΟ ΚΙΝΗΤΟ ΤΗΛΕΦΩΝΟ. ΕΙΝΑΙ ΑΠΟΛΥΤΑ ΒΕΒΑΙΟ ΟΤΙ ΟΛΟΙ ΑΥΤΟΙ ΕΧΟΥΝ ΠΕΣΕΙ ΣΕ ΠΑΓΙΔΕΣ ΤΟΥ ΕΙΚΟΝΙΚΟΥ ΚΟΣΜΟΥ ΚΑΙ ΟΙ ΣΚΟΤΕΙΝΕΣ ΔΥΝΑΜΕΙΣ ΤΟΥΣ ΧΡΗΣΙΜΟΠΟΙΟΥΝ ΠΟΛΥ ΕΞΥΠΝΑ ΓΙΑ ΝΑ ΠΕΡΑΣΟΥΝ ΤΗΝ ΠΡΟΠΑΓΑΝΔΑ ΤΟΥΣ. ΣΥΝΤΟΜΑ ΠΟΥ ΘΑ ΛΑΜΨΕΙ Η ΑΛΗΘΕΙΑ ΘΑ ΥΠΟΣΤΟΥΝ ΤΡΟΜΕΡΟ ΣΟΚ ΟΤΑΝ ΘΑ ΔΙΑΝΟΗΣΟΥΝ ΣΕ ΤΙ ΠΛΑΝΗ ΒΡΙΣΚΟΝΤΟΥΣΑΝ ΤΟΣΑ ΧΡΟΝΙΑ ΜΑΖΙ ΜΕ ΑΥΤΟΥΣ ΠΟΥ ΤΟΥΣ ΑΚΟΛΟΥΘΟΥΣΑΝ ΣΑΝ ΥΠΟΤΑΚΤΙΚΟΙ, ΒΑΠΤΙΖΟΝΤΑΣ ΥΠΕΡΟΝΤΟΤΗΤΑ ΤΗΝ ΚΑΘΕ ΑΓΝΗ ΨΥΧΗ ΠΟΥ ΑΝΑΖΗΤΟΥΣΕ ΤΗΝ ΑΛΗΘΕΙΑ, ΓΕΜΙΖΟΝΤΑΣ ΤΗΝ ΑΛΑΖΟΝΙΑ ΚΑΙ ΕΓΩΪΣΜΟ. ΟΣΟ ΑΦΟΡΑ ΑΥΤΟΥΣ ΠΟΥ ΤΟ ΚΑΝΟΥΝ ΣΚΟΠΙΜΩΣ ΠΡΟΣΠΟΙΟΥΜΕΝΟΙ ΟΤΙ ΚΑΤΕΧΟΥΝ ΤΗΝ ΟΥΡΑΝΙΑ ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ ΓΙΑ ΥΛΙΚΟ ΚΕΡΔΟΣ, ΜΙΑ ΛΕΞΗ ΜΟΝΟ ΘΑ ΤΟΥΣ ΠΩ :
ΕΣΕΤΑΙ ΝΕΜΕΣΙΣ!

               ΤΕΛΟΣ ΘΑ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΤΟΝΙΣΟΥΜΕ ΤΗΝ ΣΗΜΑΣΙΑ ΤΗΣ ΔΙΑ-ΤΡΟΦΗΣ ΣΕ ΟΛΟ ΑΥΤΟ ΤΟ ΑΝΘΡΩΠΙΝΟ ΕΓΧΕΙΡΗΜΑ, ΑΝΘΡΩΠΟΣ ΕΠΕΙΔΗ ΒΡΙΣΚΕΤΑΙ ΕΝΤΟΣ ΥΛΙΚΗΣ ΣΑΡΚΟΣ, ΟΦΕΙΛΕΙ ΝΑ ΣΕΒΕΤΑΙ ΚΑΙ ΝΑ ΤΙΜΑ ΤΟ ΣΩΜΑ ΤΟΥ ΔΙΟΤΙ ΕΙΝΑΙ Ο ΝΑΟΣ ΤΗΣ ΨΥΧΗΣ ΚΑΙ ΔΕΝ ΔΥΝΑΤΑΙ ΝΑ ΠΡΟΒΑΙΝΕΙ ΣΕ ΒΕΒΗΛΩΣΕΙΣ ΕΙΣ ΒΑΡΟΣ ΤΟΥ. ΤΟ ΚΥΡΙΟ ΚΑΥΣΙΜΟ ΤΟΥ ΣΩΜΑΤΟΣ ΕΙΝΑΙ ΤΡΟΦΗ ΚΑΙ ΤΟ ΥΔΩΡ ΟΠΟΥ ΜΕΣΩ ΜΙΑΣ ΠΟΛΥΠΛΟΚΗΣ ΒΙΟ-ΜΗΧΑΝΙΚΗΣ ΔΙΑΔΙΚΑΣΙΑΣ ΜΕΤΑΤΡΕΠΕΙ ΤΗΝ ΥΛΗ (ΔΙΑΣΠΩΝΤΑΣ ΤΗΝ) ΕΝΤΟΣ ΤΩΝ ΚΥΤΤΑΡΩΝ ΣΕ ΕΝΕΡΓΕΙΑ, ΑΡΑ ΕΧΟΥΜΕ ΜΙΑ ΔΙΑΔΙΚΑΣΙΑ ΜΕΤΟΥΣΙΩΣΗΣ ΤΗΣ ΥΛΗΣ ΣΕ ΚΑΘΑΡΗ ΕΝΕΡΓΕΙΑ, ΑΥΤΗ Η ΕΝΕΡΓΕΙΑ ΘΑ ΚΙΝΗΣΕΙ ΤΟΝ ΣΑΡΚΙΚΟ ΜΑΣ ΣΩΜΑ ΚΑΙ ΘΑ ΤΟΥ ΠΡΟΣΔΩΣΕΙ ΤΙΣ ΑΝΑΛΟΓΕΣ ΔΟΝΗΣΕΙΣ ΠΟΥ ΕΙΧΕ Η ΤΡΟΦΗ, ΣΥΝΕΠΩΣ ΟΠΩΣ ΕΛΕΓΕ ΚΑΙ ΠΑΤΕΡΑΣ ΤΗΣ ΙΑΤΡΙΚΗΣ ΙΠΠΟΚΡΑΤΗΣ, ¨ΕΙΣΑΙ ΟΤΙ ΤΡΩΣ¨. ΟΙ ΤΡΟΦΕΣ ΠΟΥ ΕΙΝΑΙ ΠΛΟΥΣΙΕΣ ΣΕ ΦΥΤΙΚΕΣ ΙΝΕΣ, ΟΡΓΑΝΙΚΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ ΚΑΙ ΧΛΩΡΟΦΥΛΛΗ, ΟΠΩΣ ΚΑΡΠΟΙ, ΦΡΟΥΤΑ, ΛΑΧΑΝΙΚΑ, ΟΣΠΡΙΑ ΚΤΛ ΕΙΝΑΙ Η ΠΡΕΠΟΥΣΑ ΤΡΟΦΗ ΓΙΑ ΤΟΝ ¨ΝΑΟ¨ ΜΑΣ. Η ΧΟΡΤΟΦΑΓΙΑ ΚΑΙ Η ΩΜΟΦΑΓΙΑ ΑΝΕΒΑΖΟΥΝ ΚΑΤΑΚΟΡΥΦΑ ΤΙΣ ΔΟΝΗΣΕΙΣ ΤΟΥ ΣΩΜΑΤΟΣ ΜΑΣ ΚΑΙ ΚΑΘΙΣΤΑΤΑΙ ΟΡΑΤΗ Η ΒΙΟ-ΕΝΕΡΓΕΙΑ ΜΑΣ (ΑΥΡΑ) ΑΠΟ ΤΙΣ ΥΨΗΛΟ-ΔΟΝΟΥΜΕΝΕΣ ΟΝΤΟΤΗΤΕΣ. ΜΕΓΑΛΟ ΡΟΛΟ ΣΕ ΟΛΟ ΑΥΤΟ (ΕΚΤΟΣ ΑΠΟ ΤΗΝ ΔΙΑΤΡΟΦΗ) ΠΑΙΖΕΙ Η ΔΙΑΘΕΣΗ ΜΑΣ ΚΑΙ ΤΑ ΣΥΝΑΙΣΘΗΜΑΤΑ ΜΑΣ, ΘΑ ΕΛΕΓΑ ΙΣΩΣ ΟΤΙ ΕΙΝΑΙ Ο ΠΙΟ ΚΡΙΣΙΜΟΙ ΠΑΡΑΓΟΝΤΕΣ ΤΗΣ ΨΥΧΙΚΗΣ ΜΑΣ ΥΓΕΙΑΣ.
ΔΕΥΤΕΡΑ ΠΑΡΑΤΗΡΗΣΙΣ: Η ΧΛΩΡΟΦΥΛΛΗ ΕΙΝΑΙ ΤΟ ΚΥΡΙΟΤΕΡΟ ΣΥΣΤΑΤΙΚΟ ΠΟΥ ΧΡΕΙΑΖΕΤΑΙ ΤΟ ΥΛΙΚΟ ΜΑΣ ΣΩΜΑ. ΕΙΝΑΙ ΛΑΘΟΣ ΝΑ ΝΟΜΙΖΟΥΜΕ ΟΤΙ ΕΙΝΑΙ ΑΠΑΡΑΙΤΗΤΗ ΜΟΝΟ ΕΙΣ ΤΑ ΦΥΤΑ. ΣΚΟΠΙΜΩΣ ΤΟ ΣΥΣΤΗΜΑ ΟΥΔΕΠΟΤΕ ΤΗΝ ΑΝΑΦΕΡΕΙ ΣΑΝ ΒΑΣΙΚΟ ΣΥΣΤΑΤΙΚΟ ΤΗΣ ΔΙΑΤΡΟΦΗΣ ΜΑΣ. ΑΝ ΜΙΑ ΟΥΡΑΝΙΑ ΟΝΤΟΤΗΤΑ ΑΠΟΦΑΣΙΖΕ ΝΑ ΥΠΕΡ-ΣΥΜΠΥΚΝΩΣΕΙ ΤΗΝ ΕΝΕΡΓΕΙΑ ΤΗΣ ΚΑΙ ΝΑ ΥΛΟΠΟΙΗΘΕΙ ΠΑΡΑΜΕΝΟΝΤΑΣ ΓΙΑ ΚΑΙΡΟ ΣΤΟ ΥΛΙΚΟ ΕΠΙΠΕΔΟ, Η ΜΟΝΗ ΟΥΣΙΑ ΠΟΥ ΘΑ ΜΠΟΡΟΥΣΕ ΝΑ ΤΗΝ ΘΡΕΨΕΙ ΕΙΝΑΙ Η ΚΑΘΑΡΗ ΧΛΩΡΟΦΥΛΛΗ.ΦΙΛΟΙ ΜΟΥ, ΟΛΟ ΤΟ ΟΡΑΤΟ ΚΑΙ ΑΟΡΑΤΟ ΦΑΣΜΑ ΤΩΝ ΣΥΜΠΑΝΤΩΝ ΚΑΙ ΤΩΝ ΥΠΑΡΞΕΩΝ ΛΕΙΤΟΥΡΓΕΙ ΣΑΝ ΜΙΑ ΑΠΕΡΑΝΤΗ ΘΑΛΑΣΣΑ ΣΥΧΝΟΤΗΤΩΝ ΚΑΙ ΕΝΕΡΓΕΙΩΝ, ΟΛΑ ΑΛΛΗΛΕΠΙΔΡΟΥΝ ΜΕΤΑΞΥ ΤΟΥΣ ΚΑΙ ΟΛΑ ΕΙΝΑΙ ΤΟΠΟΘΕΤΗΜΕΝΑ ΚΑΙ ΔΗΜΙΟΥΡΓΗΜΕΝΑ ΜΕ ΤΙΣ ΙΔΙΕΣ ΑΡΧΕΣ, ΑΠΑΝΤΕΣ ΔΙΕΠΟΝΤΑΙ ΑΠΟ ΤΗΝ ΜΑΘΗΜΑΤΙΚΗ ΓΛΩΣΣΑ ΤΗΣ ΠΗΓΗΣ ΠΟΥ ΑΡΧΕΙ ΟΛΩΝ. ΣΗΜΕΡΑ Η ΕΠΙΣΤΗΜΟΝΕΣ ΕΧΟΥΝ ΚΑΤΟΡΘΩΣΕΙ ΝΑ ΜΙΛΗΣΟΥΝ ΓΙΑΥΤΟ ΜΕΣΑ ΑΠΟ ΤΗΝ ΘΕΩΡΙΑ ΤΩΝ ΥΠΕΡΧΟΡΔΩΝ, ΤΟ ΑΝΘΡΩΠΙΝΟ ΜΑΤΙ ΣΑΝ ΑΙΣΘΗΤΗΡΙΟ ΟΡΓΑΝΟ ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΣΥΛΛΑΒΕΙ ΕΝΑ ΜΙΚΡΟ ΜΕΡΟΣ ΤΗΣ ΚΛΙΜΑΚΑΣ ΤΟΥ ΦΩΤΟΣ, ΤΟ ΥΠΟΛΟΙΠΟ ΑΝΗΚΕΙ ΘΕΩΡΗΤΙΚΑ ΣΤΟ ΑΟΡΑΤΟ ΕΚΠΕΜΠΟΜΕΝΟ ΦΑΣΜΑ. ΜΙΑ ΟΥΡΑΝΙΑ ΟΝΤΟΤΗΤΑ ΔΕΝ ΒΛΕΠΕΙ ΤΟΝ ΑΝΘΡΩΠΟ ΟΠΩΣ ΤΟΝ ΒΛΕΠΟΥΜΕ ΕΜΕΙΣ, ΑΛΛΑ ΒΛΕΠΕΙ ΤΗΝ ΣΥΧΝΟΤΗΤΑ ΤΟΥ (ΧΡΩΜΑ) ΚΑΙ ΤΗΝ ΕΝΕΡΓΕΙΑ ΤΟΥ (ΕΝΤΑΣΗ ΧΡΩΜΑΤΟΣ - ΦΩΤΟΣ). ΕΝΑΣ ΑΝΘΡΩΠΟΣ ΠΟΥ ΔΕΝ ΕΧΕΙ ΚΑΘΑΡΗ ΑΥΡΑ ΦΑΙΝΕΤΑΙ ΣΑΝ ΣΚΙΑ, ΕΝΩ ΕΝΑΣ ΑΛΛΟΣ ΜΕ ΙΣΧΥΡΗ ΑΥΡΑ ΚΑΙ ΚΑΘΑΡΗ ΕΝΕΡΓΕΙΑ ΦΑΙΝΕΤΑΙ ΣΑΝ ΦΩΤΕΙΝΟΣ ΦΑΡΟΣ ΜΕΣΑ ΣΕ ΠΛΗΘΟΣ ΣΚΙΩΝ. ΤΟ ΦΩΣ ΠΟΥ ΕΚΠΕΜΠΟΥΜΕ ΕΙΝΑΙ ΑΥΤΟ ΠΟΥ ΦΑΙΝΕΤΑΙ ΑΠΟ ΤΟΥΣ ¨ΟΥΡΑΝΟΥΣ¨ ΚΑΙ ΑΥΤΟ ΕΙΝΑΙ ΠΟΥ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΔΥΝΑΜΩΣΟΥΜΕ, ΤΟ ΦΩΣ ΕΝΤΟΣ ΜΑΣ! ΔΕΝ ΧΡΕΙΑΖΕΤΑΙ ΝΑ ΕΝΤΑΧΘΕΙ ΚΑΝΕΙΣ ΣΕ ΚΑΠΟΙΟ ΦΙΛΟΣΟΦΙΚΟ ΚΙΝΗΜΑ Η ΔΟΓΜΑ ΟΥΤΕ ΝΑ ΤΡΕΧΕΙ ΣΤΗΝ ΙΝΔΙΑ ΝΑ ΠΑΡΕΙ ΜΥΗΣΕΙΣ ΓΙΑ ΝΑ ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΗΣΕΙ ΜΕ ΤΟ ΘΕΙΟ, ΕΙΜΑΣΤΕ ΟΛΟΙ ΦΩΤΟΝΙΑ ΤΗΣ ΑΡΧΙΚΗΣ ΠΗΓΗΣ, ΑΠΟ ΕΚΕΙ ΦΥΓΑΜΕ ΚΑΙ ΕΚΕΙ ΘΑ ΚΑΤΑΛΗΞΟΥΜΕ, ΤΟ ΕΝΔΙΑΜΕΣΟ ΔΙΑΣΤΗΜΑ ΤΟ ΟΝΟΜΑΖΟΥΜΕ ¨Η ΥΠΑΡΞΗ ΜΑΣ¨. ΕΙΜΑΣΤΕ ΑΘΑΝΑΤΟΙ ΤΑΞΙΔΙΩΤΕΣ ΣΕ ΕΝΑ ΑΙΩΝΙΟ ΠΑΡΟΝ, ΤΙΠΟΤΑ ΔΕΝ ΜΑΣ ΑΝΗΚΕΙ, ΕΝΩ ΤΑΥΤΟΧΡΟΝΑ ΟΛΑ ΜΑΣ ΥΠΗΡΕΤΟΥΝ, ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΕΣ ΚΑΙ ΤΙΣ ΜΥΗΣΕΙΣ ΤΙΣ ΕΧΟΥΜΕ ΜΕΣΑ ΜΑΣ ΤΟ ΜΟΝΟ ΠΟΥ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΚΑΝΟΥΜΕ ΕΙΝΑΙ ΝΑ ΕΝΘΥΜΗΘΟΥΜΕ ΤΗΝ ΠΡΟΕΛΕΥΣΗ ΜΑΣ, Ο ΜΕΓΙΣΤΟΣ ΣΩΚΡΑΤΗΣ ΕΛΕΓΕ: « ΑΝΘΡΩΠΕ ΜΑΘΕ ΤΙ ΑΞΙΖΕΙΣ ΚΑΙ ΓΙΝΕ ΘΕΟΣ» ΚΑΙ ΟΙ ΠΥΘΑΓΟΡΕΙΟΙ ΦΙΛΟΣΟΦΟΙ ΕΛΕΓΑΝ: «ΖΕΥΣ ΑΝ ΕΔΕΙΧΝΕΣ ΣΤΟΥΣ ΑΝΘΡΩΠΟΥΣ ΤΙ ΨΥΧΗ ΕΧΟΥΝ ΘΑ ΤΟΥΣ ΓΛΥΤΩΝΕΣ ΑΠΟ ΟΛΑ ΤΑ ΔΕΙΝΑ».


          ΟΣΟ ΓΙΑ ΕΣΑΣ ΑΔΕΡΦΙΑ ΜΟΥ ΠΟΥ ΣΑΣ ΑΠΑΣΧΟΛΟΥΝ ΕΝΑ ΣΩΡΟ ΠΡΟΒΛΗΜΑΤΑ (ΟΠΩΣ ΟΛΟΥΣ) ΠΡΟΣΠΑΘΗΣΤΕ ΝΑ ΜΗΝ ΑΓΧΩΝΕΣΤΕ, ΑΝ ΞΕΡΑΤΕ ΑΛΛΩΣΤΕ ΤΙ ΟΥΣΙΑ ΦΕΡΕΤΕ ΕΝΤΟΣ ΣΑΣ, ΤΙΠΟΤΑ ΔΕΝ ΘΑ ΣΑΣ ΑΓΓΙΖΕ. ΑΔΕΙΑΣΤΕ ΤΟ ΜΥΑΛΟ ΣΑΣ ΑΠΟ ΟΛΑ ΤΑ ΑΡΝΗΤΙΚΑ ΚΑΙ ΜΗΝ ΕΠΙΤΡΕΨΕΤΕ ΠΟΤΕ ΣΤΟΝ ΕΑΥΤΟ ΣΑΣ ΝΑ ΓΙΝΕΙ ΘΥΜΑ ΤΗΣ ΥΛΗΣ, ΕΙΝΑΙ ΟΛΑ ΠΡΟΣΩΡΙΝΑ ΕΝΩ ΕΣΕΙΣ ΕΙΣΤΕ ΑΙΩΝΙΟΙ. ΜΗΝ ΠΡΟΒΛΗΜΑΤΙΖΕΣΤΕ ΟΡΙΣΜΕΝΟΙ ΚΑΙ ΠΑΡΑΠΟΝΙΕΣΤΕ ΓΙΑΤΙ ΔΕΝ ΠΑΙΡΝΕΤΕ ¨ΟΥΡΑΝΙΑ ΜΗΝΥΜΑΤΑ¨ ΟΥΤΕ ΕΠΕΙΔΗ ΔΕΝ ΒΛΕΠΕΤΕ ΟΝΕΙΡΑ ΜΕΤΑΦΥΣΙΚΟΥ ΠΕΡΙΕΧΟΜΕΝΟΥ, ΕΙΝΑΙ ΕΠΕΙΔΗ ΕΙΣΤΕ ΠΙΟ ΕΥΛΟΓΗΜΕΝΟΙ ΑΠΟ ΑΥΤΟΥΣ ΠΟΥ ΤΑ ΠΑΙΡΝΟΥΝ ΔΙΟΤΙ ΘΑ ΠΕΣΕΤΕ ΣΕ ΛΙΓΟΤΕΡΕΣ ΠΑΓΙΔΕΣ ΚΑΙ ΘΑ ΑΝΤΙΜΕΤΩΠΙΣΕΤΕ ΛΙΓΟΤΕΡΟ ΔΟΛΟ. ΟΤΑΝ ΟΛΑ ΕΔΩ ΣΤΗΝ ΓΑΙΑ ΞΕΚΑΘΑΡΙΣΟΥΝ ΣΥΝΤΟΜΑ ΚΑΙ Η ΣΥΝΕΙΔΗΤΟΤΗΤΑ ΤΟΥ ΑΝΘΡΩΠΟΥ ΑΥΞΗΘΕΙ ΚΑΤΑΚΟΡΥΦΑ ΤΟΤΕ ΘΑ ΚΑΤΑΛΑΒΕΤΕ ΠΟΣΟ ΤΥΧΕΡΟΙ ΗΣΑΣΤΑΝ ΠΟΥ ΔΕΝ ΠΕΣΑΤΕ ΣΤΗΝ ΠΑΓΙΔΑ ΤΗΣ ΔΗΘΕΝ ¨ ΣΥΝΕΧΟΥΣ ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑΣ¨ . ΟΠΟΙΟΣ ΘΕΛΕΙ ΑΣΦΑΛΗ ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ, ΟΙΩΝΟΥΣ ΚΑΙ ΣΗΜΑΔΙΑ ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΤΑ ΕΧΕΙ ΜΕΣΑ ΑΠΟ ΤΗΝ ΑΠΛΟΤΗΤΑ ΤΗΣ ΣΚΕΨΗΣ, ΠΡΑΤΤΟΝΤΑΣ ΜΕΣΑ ΑΠΟ ΠΡΑΓΜΑΤΑ ΠΟΥ ΤΟΝ ΕΥΧΑΡΙΣΤΟΥΝ, ΟΠΩΣ ΖΩΓΡΑΦΙΚΗ, ΠΕΡΙΠΑΤΟ, ΣΥΓΓΡΑΦΗ ΚΑΙ ΟΤΙ ΑΛΛΟ ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΚΑΝΕΙ ΤΟ ΜΥΑΛΟ ΤΟΥ ΑΝΘΡΩΠΟΥ ΝΑ ΞΕΧΑΣΤΕΙ ΚΑΙ ΝΑ ΑΔΕΙΑΣΕΙ ΑΠΟ ΤΗΝ ¨ΣΑΒΟΥΡΑ ΤΗΣ ΥΛΗΣ¨, ΤΟΤΕ ΑΝΟΙΓΕΙ Ο ΔΕΚΤΗΣ ΤΗΣ ΥΠΑΡΞΕΩΣ ΜΑΣ ΚΑΙ ΕΙΝΑΙ ΙΚΑΝΟΣ ΝΑ ΛΑΒΕΙ ΑΥΤΟ ΠΟΥ ΑΝΑΖΗΤΑ, ΜΕ ΛΙΓΑ ΛΟΓΙΑ ¨ΕΜΠΝΕΥΣΤΕΙΤΕ¨, ΔΙΟΤΙ ΜΕΣΑ ΑΠΟ ΤΗΝ ΕΜΠΝΕΥΣΗ ΜΑΣ ΟΜΙΛΟΥΝ ΤΑ ¨ΘΕΙΑ¨.

ΕΡΡΩΣΘΕ


ΘΗΡΕΥΤΙΚΟΣ ΚΥΩΝ

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου