«Ποτέ δεν επιθύμησα να γίνω αρεστός στους πολλούς. Αφ' ενός, δεν κάθισα να μάθω τι αρέσει στους πολ

«Ποτέ δεν επιθύμησα να γίνω αρεστός στους πολλούς. Αφ' ενός, δεν κάθισα να μάθω τι αρέσει στους πολ
«Ποτέ δεν επιθύμησα να γίνω αρεστός στους πολλούς. Αφ' ενός, δεν κάθισα να μάθω τι αρέσει στους πολλούς·κι αφ' ετέρου, τα όσα ήξερα εγώ βρίσκονταν μακριά από τη δική τους αντίληψη». Επίκουρος: (341 π.Χ. - 270 π.Χ.)

Τρίτη 15 Μαΐου 2012

ΣΕΛΗΝΗ : ΔΙΑΣΤΗΜΟΠΛΟΙΟ 'Η ΔΟΡΥΦΟΡΟΣ ?

Πολλές φορές αναζητούμε το απέραντο….το ακατανόητο …το πιο περίεργο…το πιο μακρινό…..αλλά το πιο κοντινό μας (σχήμα) μέσα στην άβυσσο του διαστήματος ΔΕΝ ΤΟΝ ΟΡΑΜΕ….το προσπερνάμε….μιλάω  για την Σελήνη…..και ενώ την βλέπουμε πυκνά συχνά….δεν γνωρίζουμε και πολλά γι΄ αυτήν….μάλλον ηθηλημένα. κάποιοι …αποφεύγουν μας πουν ΑΛΗΘΕΙΕΣ…!
Ας δούμε όμως με μαθηματικό τρόπο το τι συμβαίνει με την Σελήνη. Η έλξη από τον Ήλιο είναι διπλάσια …και παρόλα αυτά η Σελήνη παραμένει εκεί στη θέσης της ενώ θα έπρεπε να κινείται κανονικά γύρω από τον Ήλιο.
Ο Νόμος της Παγκόσμιας έλξης είναι: F=Gx(m1Xm2) για Γη-Σελήνη και Ήλιο-Σελήνη.
Η σταθερότητα της Παγκόσμιας έλξης είναι: G=6,67X10 (στην) 11η Νm2 Κg-2.
Η μάζα του Ήλιου είναι: 1,989Χ10 (στην) 27η Kg
Η μάζα της Γης είναι: 5,974Χ10 (στην)21η Kg
Η μάζα της Σελήνης είναι: 7,348Χ10(στην)19η Kg

Η μέση απόσταση Ήλιου-Γης είναι: 149,9 Χ 10 (στην)9η   m
Η μέση απόσταση Σελήνης-Γης είναι: 384Χ10(στην)6η  m
Η  απόσταση Ήλιου-Σελήνης είναι: 149,9Χ10(στην)9η m

Η ελκτική δύναμη Ηλίου-Σελήνης είναι: 6,67Χ10(στην)11η  Χ 1,989 Χ 10(στην)27η  Χ 7,348 Χ 10(στην)19η  /  (149,9 Χ 10(στην) 9η ) = 4,33 Χ 10(στην)14η Ν

Η ελκτική δύναμη Γης-Σελήνης είναι : 6,67Χ10(στην)11η  Χ 5,974Χ10 (στην)21η  Χ 7,348Χ10(στην)19η    /   (384Χ10(στην)6η  ) 2 = 1,98  Χ 10(στην) 14η Ν.

Ο λόγος της ελκτικής δύναμης Ήλιου-Σελήνης / Γης-Σελήνης=4,33 /1,98 = 2,18 …διαφορά δηλαδή η Σελήνη έλκεται με σχεδόν ΔΙΠΛΑΣΙΑ δύναμη από τον Ήλιο…άρα πως και δεν γυρίζει γύρω από τον Ήλιο…και γυρίζει γύρω από την Γη;

Η Σελήνη έχει θεωρητική πυκνότητα :  3.34gr/cm2.
Κανονικά ….όμως κάτι που εσκεμμένα αποκρύπτεται….είναι : 5,5gr/cm ….δηλαδή  1,6 φορές μεγαλύτερη από την θεωρητική….!

Η πυκνότητα είναι ευθέως ανάλογη της μάζας και συνεπώς η ελκτική δύναμη της Γης και του Ήλιου είναι 1,6 φορές μεγαλύτερη.

Ο νέος λόγος των δυνάμεων του Ήλιου=Γης-Σελήνης θα είναι :
1,6 Χ 4,33 / 1,6 Χ 1, 98 = 2,18.
Άρα η μάζα και η πυκνότητα της Σελήνης δεν επηρεάζουν καθόλου τον λόγο: 2,18.
Απλά υπάρχει κρυφή μάζα που επηρεάζει τους υπολογισμούς. Μήπως στην αθέατη πλευρά της Σελήνης ….που είναι μόνιμα κρυμμένη από εμάς να είναι το σημείο:
 L2  Langrange …δηλαδή ένας τεχνητός δορυφόρος που γυρίζει ταυτόχρονα γύρω από την Σελήνη συνεισφέροντας στο σύστημα (Σελήνη-Ήλιος-Γη) από την σταθερότητα που της λείπει..όπως λένε….κάποιοι ; Ή μήπως δεν είναι …!

Ένα είναι σίγουρο …βάση μαθηματικών αποδείξεων και μόνον…κανονικά η ΣΕΛΗΝΗ ή αλλιώς Λεβάν ….έπρεπε να βρίσκεται σε τροχιά γύρω από τον ΗΛΙΟ…..ενώ βρίσκεται σε τροχιά γύρω από την ΓΗ. Και μάλιστα σε τέτοιο σημείο το φεγγάρι ανάμεσα στη Γη και Ήλιο …όσο ακριβώς το περιστύλιο του …να εφάπτεται σαν δαχτυλίδι με τον Ήλιο. Και να επηρεάζει μάλιστα και τις έμμηνες ρήσεις των γυναικών …αυτό που λέγεται περίοδος….άρα και τις γεννήσεις….και άλλα …και άλλα.

Ψάξε αυτό που είναι κοντά σου για να δεις πιο βαθιά….!
Τα οικονομικά μέτρα …είναι το τελευταίο σχέδιο τους…..αφού θα ακολουθήσουν κάθε είδους ΦΑΣΙΣΜΟΣ …ΤΡΟΜΟΚΡΑΤΙΑ …ΠΑΡΑΠΛΑΝΗΣΗ ….για να πάνε σε έναν ΤΕΧΝΗΤΟ ΠΑΓΚΟΣΜΙΟ ΠΟΛΕΜΟ….για να έρθει ο Σωτήρας  τους να ΓΙΝΕΙ ΚΥΒΕΡΝΗΤΗΣ ΤΗΣ ΓΗΣ…!
Αλήθεια γιατί φτιάχνουν τα επιπλέον ΚΑΤΑΦΥΓΙΑ …για να κρυφτούν; Ή φοβούνται κάτι…..ή ετοιμάζουν κάτι…!
Αυτή είναι η Τέταρτη προσπάθεια που κάνουν για την κατάκτηση του Πλανήτη ΓΗ.

Ας θυμηθούμε τον ΑΝΘΡΩΠΟ στις γενεές που πέρασαν:

ΧΡΥΣΗ ΕΠΟΧΗ:
Εποχή άριστη όπου υπήρχε σχετική ομοίωση Ολύμπιων Θεοτήτων(Οντοτήτων) και οι Άνθρωποι ήταν χρήσιμοι για τον εαυτό τους.
(Μετά τον ερχομό όμως διαφόρων Αρνητικών Οντοτήτων στη Γη τα πράγματα άλλαξαν) ….και προσπάθησαν κατόπιν αυτού να βοηθήσουν οι Θεοί …και να φτιάξουν μια νέα γενιά την …
ΑΣΗΜΕΝΙΑ ΕΠΟΧΗ:
Αυτή η γενιά όμως δεν τα κατάφερε και έδειξαν οι άνθρωποι ότι είχαν ανικανότητα να γίνουν χρήσιμοι για τον εαυτό τους. (Κατόπιν ξαναήρθαν και πάλι αρνητικοί κάτοικοι …..πάνω στη Γη) και ξαναφτιάχτηκε ο άνθρωπος….. από την αρχή στην εποχή εκείνη την :
ΧΑΛΚΙΝΗ….
όπου πλέον ήταν μια γενιά πολεμιστών και ψηλών ανθρώπων με δύναμη…..γιαυτό και βρίσκουμε ακόμη απολιθώματα και κόκκαλα τεραστίων μέτρων ….όπως έχω δείξει παλαιότερα. (Κατόπιν και πάλι ξαναήλθαν Αρνητικές Οντότητες στη Γη )…..αλλά όμως τότε επήλθε ένδοξο το ονομαστό ΓΕΝΟΣ ΤΩΝ ΗΡΩΩΝ….
Η ΗΡΩΙΚΗ ΕΠΟΧΗ…..
με τους ημίθεους, τους Ήρωες, Ηρακλή, Θησέα, Ιάσονα, κλπ …ένα ένδοξο γένος με λαμπρό πολιτισμό. (Και κατόπιν αυτού του γένους ξαναήλθαν οι ΑΡΝΗΤΙΚΟΙ …..για να υποδουλώσουν και πάλι τον πλανήτη) με καλύτερες συνθήκες ..γιαυτό κι έχουμε και άνθιση τώρα του τεχνικού πολιτισμού …σε τόσο σύντομο χρονικό διάστημα….μιας και διανύουμε το ….
πέμτπο ΓΕΝΟΣ
το ΣΙΔΕΡΕΝΙΟ….αυτό που ζούμε έως ΤΩΡΑ….που δυστυχώς ο άνθρωπος έχει καταλειφθεί με τα τεχνικά μέσα …με αεροψεκασμούς, εμβόλια, παραπληροφόρηση, κατάντια οικονομική κλ κλπ και ο σημερινός άνθρωπος να είναι μπερδεμένος…έως αποχαυνωμένος.
Αυτές οι αρνητικές οντότητες είναι οι :
Αρχαστήτες, οι Αρδαμάνοι, οι Σαυρήτες, οι ερπετόμορφοι, οι Δρακονιανοί, οι Σελήνιοι, τα Φολιδοειδή κλπ …με συνεργάτες και εκπροσώπους τους στη Γη….τους Μασόνους, τους Ροδοσταυρίτες, τους Ναίτες, τους Ιλλουμινάτοι…και κάθε καρυδιάς καρύδι…έχοντας πολλές οργνανώσεις όπως την Μπίλντεμπεργκ , Λάιονς κλπ .
Βρισκόμαστε σε κρίσιμη καμπή….θα δημιουργούν επεισόδια …εναντίων των λαών …όπως ήδη έκαναν έως σήμερα…αλλά αυτή την φορά πιο φανερά.
Δεν σας κάνει ΕΝΤΥΠΩΣΗ….γιατί άρχισαν από την ΕΛΛΑΔΑ;
Τι έχει …η ΕΛΛΑΣ ….και μας χτυπάνε πρώτοι….ΜΑΣ ΜΙΣΟΥΝΕ…ΔΕΝ ΤΟ ΝΙΩΘΕΤΕ; Τι έχει η ΕΛΛΑΣ…ΚΑΙ ΟΙ ΕΛΛΗΝΕΣ….?
ΕΛΛΑΝΙΟΣ ΙΦΙΓΕΝΗΣ(Ε.Ι)

1 σχόλιο:

  1. Όλα αυτά τα γνωρίζουμε. Αλλά τι ακριβώς όμως πρέπει να κάνουμε δεν μας λέει κανείς. Και δεν μιλάω για οργανώσεις η εταιρείες.

    ΑπάντησηΔιαγραφή