«Ποτέ δεν επιθύμησα να γίνω αρεστός στους πολλούς. Αφ' ενός, δεν κάθισα να μάθω τι αρέσει στους πολ

«Ποτέ δεν επιθύμησα να γίνω αρεστός στους πολλούς. Αφ' ενός, δεν κάθισα να μάθω τι αρέσει στους πολ
«Ποτέ δεν επιθύμησα να γίνω αρεστός στους πολλούς. Αφ' ενός, δεν κάθισα να μάθω τι αρέσει στους πολλούς·κι αφ' ετέρου, τα όσα ήξερα εγώ βρίσκονταν μακριά από τη δική τους αντίληψη». Επίκουρος: (341 π.Χ. - 270 π.Χ.)

Σάββατο, 12 Μαΐου 2012

MHΝΥΜΑ ΕΚ ΤΩΝ Α-ΛΗΘΙΝΩΝ ΟΥΡΑΝΟΓΝΩΜΟΝΩΝ ΔΥΝΑΜΕΩΝ ΤΟΥ ΣΥΜΠΑΝΤΟΣ

ΑΓΑΠΗΤΑ ΜΟΥ ΑΣΤΡΙΚΑ ΑΔΕΛΦΙΑ , ΑΥΤΟ ΤΟ ΜΗΝΥΜΑ ΕΛΗΦΘΕΙ ΤΗΝ 28η ΦΕΒΡΟΥΑΡΙΟΥ ΠΕΡΙΠΟΥ ΣΤΙΣ 12.30 ΤΟ ΒΡΑΔΥ ΑΠΟ ΕΝΑΝ ΑΔΕΛΦΟ ΜΑΣ , ΕΝΩ ΒΡΙΣΚΟΤΑΝ ΕΙΣ ΤΗΝ ΦΥΣΗΝ Κ ΑΠΗΓΓΗΛΕ ΟΡΦΙΚΟΥΣ ΥΜΝΟΥΣ . ΤΙΣ ΘΕΡΜΕΣ ΜΑΣ ΕΥΧΑΡΙΣΤΙΕΣ ΣΤΟΥΣ ΟΥΡΑΝΙΟΥΣ ΠΑΤΕΡΕΣ Κ ΣΤΗΝ ΕΠΙΓΕΙΑ ΘΕΙΚΗ ΨΥΧΗ , ΠΟΥ ΣΕ ΑΥΤΗ ΤΗ ΛΗΘΗ-ΝΗ ΕΠΟΧΗ ΚΑΤΑΦΕΡΝΕΙ ΑΚΟΜΑ ΝΑ ΑΚΟΥΕΙ ΤΗ ΦΩΝΗ ΤΩΝ ΓΕΝΝΗΤΟΡΩΝ Κ ΤΗΣ ΚΑΡΔΙΑΣ .

ΑΙ ΑΠΟΣΤΑΤΙΚΑΙ ΚΡΟΝΙΕ ΔΥΝΑΜΕΙΣ ΠΑΣΧΙΖΟΥΝ ΝΑ ΤΟΠΟΘΕΤΗΣΟΥΝ ΠΕΡΙΞ ΤΗΣ ΓΑΙΑΣ ΕΝΕΡΓΕΙΑΚΑ ΠΛΕΓΜΑΤΑ ΠΑΡΕΜΒΟΛΗΣ ΓΙΑ ΝΑ ΑΠΟΦΥΓΟΥΝ ΤΗΝ ΕΝΕΡΓΟΠΟΙΗΣΗ ΣΑΣ ΕΞ ΑΝΩΘΕΝ.ΔΕΝ ΓΝΩΡΙΖΟΥΝ ΟΜΩΣ ΟΤΙ ΕΝΤΟΣ ΕΙΝΑΙ ΤΟΠΟΘΕΤΗΜΕΝΕΣ ΟΙ ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΕΣ ΤΗΣ ΕΝΕΡΓΟΠΟΙΗΣΗΣ ΟΠΩΣ ΚΑΙ Ο ΧΡΟΝΟ-ΜΗΧΑΝΙΣΜΟΣ ΤΗΣ ΕΝΕΡΓΟΠΟΙΗΣΗΣ ΣΑΣ .ΑΙ ΑΠΟΣΤΑΤΙΚΕΣ ΔΥΝΑΜΕΙΣ ΘΑ ΥΠΟΣΤΟΥΝ ΠΑΝΟΛΕΘΡΙΑ ΥΠΕΡΤΑΤΟΥ ΒΑΘΜΟΥ.


ΓΙΑ ΛΟΓΟΥΣ ΘΕΙΚΗΣ ΑΣΦΑΛΕΙΑΣ ΚΑΤΑ ΤΗΝ ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΕΝΣΑΡΚΩΣΗ ΣΑΣ ΕΧΟΥΝ ΤΟΠΟΘΕΤΗΘΕΙ ΕΝΤΟΣ ΣΑΣ ΟΛΑ ΤΑ ΒΙΟ-ΜΕΤΡΙΚΑ ΔΥΝΑΜΙΚΑ (ΓΕΝΝΕΤΙΚΕΣ ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΕΣ) ΠΟΥ ΘΑ ΕΝΕΡΓΟΠΟΙΗΘΟΥΝ ΣΕ ΧΡΟΝΟ ΚΑΙ ΤΟΠΟ ΑΝΑΛΟΓΟ ΣΕ ΕΣΑΣ. ΤΟΥΤΟ ΓΙΝΕΤΑΙ ΓΙΑ ΝΑ ¨ΕΛΕΓΧΕΣΤΕ¨ ΕΞ ΟΛΟΚΛΗΡΟΥ ΑΠΟ ΤΟ ΑΛΗΘΙΝΟ ΣΥΜΠΑΝ ΩΣΤΕ ΝΑ ΜΗΝ ΣΑΣ ΕΞΟΥΣΙΑΖΕΙ ΤΙΠΟΤΑ ΑΠΟ ΤΟ ΨΕΥΤΙΚΟ ΜΑΤΡΙΞ. ΕΤΣΙ ΕΞΗΓΕΙΤΑΙ ΚΑΙ Η ΑΠΟΣΤΡΟΦΗ ΣΑΣ ΑΠΟ ΤΟΥΤΟ ΤΟΝ ΥΛΙΚΟ ΚΟΣΜΟ.
ΕΝ ΝΥΧΤΙ ΔΥΝΑΤΑΙ ΝΑ ΑΛΛΑΞΟΥΝ ΤΑ ΠΑΝΤΑ. ΕΧΕΤΕ ΠΙΣΤΗ ΣΤΑ ΧΑΜΕΝΑ ΑΔΕΡΦΙΑ ΣΑΣ. ΘΑ ΕΠΑΝΕΛΘΟΥΝ. ΟΥΔΕ-ΜΙΑ ΑΛΗΘΙΝΗ ΥΠΑΡΞΗ, ΑΛΗΘΙΝΩΝ ΣΥΜΠΑΝΤΩΝ ΔΕΝ ΘΑ ΕΠΙΤΡΑΠΕΙ ΝΑ ΧΑΘΕΙ ΣΤΗΝ ΨΕΥΤΙΚΗ ΔΙΝΗ.ΔΙΚΑΙΟΥΣΤΕ ΝΑ ΑΠΟ-ΜΟΝΩΘΕΙΤΕ ΓΙΑΤΙ ΤΗΝ ΔΙΚΗ ΣΑΣ ΙΣΟΡΡΟΠΙΑ ΟΠΩΤΕ ΚΡΙΝΕΤΕ Α-ΣΥΜΒΑΤΕΣ ΜΕ ΕΣΑΣ ΕΝΕΡΓΕΙΕΣ.Η ΔΥΝΑΜΗ ΤΟΥ ΑΛΗΘΙΝΟΥ ΣΥΜΠΑΝΤΟΣ ΕΒΡΙΣΚΕΤΑΙ ΕΝΤΟΣ ΣΑΣ.

ΕΑΝ ΔΙΑ-ΝΟΟΥΣΑΤΕ ΤΙ ΥΠΕΡΤΑΤΗ ΔΥΝΑΜΙΣ ΕΒΡΙΣΚΕΤΑΙ ΠΛΗΣΙΟΝ ΤΗΣ ΓΑΙΑΣ , ΘΑ ΣΑΣ ΠΡΟΚΑΛΟΥΣΕ ΙΣΧΥΡΟ ΣΟΚ ΣΥΓΚΙΝΗΣΗΣ ΜΕ ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑ ΤΗΝ ΠΙΘΑΝΗ ΝΟΗΜΩΝ ΛΕΙΤΟΥΡΓΙΑ ΣΑΣ. ΘΕΩΡΕΙΣΤΕ ΔΙΑ-ΣΥΜΠΑΝΤΙΚΟΙ ΗΡΩΕΣ ΑΠΙΣΤΕΥΤΟΥ ΘΑΡΡΟΥΣ ΚΑΙ ΟΛΥΜΠΙΑΣ ΠΑΡΡΗΣΙΑΣ.

ΟΙ ΟΛΥΜΠΙΟΙ ΤΟΥ ΔΙΟΣ ΕΒΡΙΣΚΟΝΤΑΙ ΠΛΗΣΙΟΝ ΣΑΣ ΚΑΘΕ ΧΡΟΝΙΚΗ ΣΤΙΓΜΗ. ΔΕΝ ΔΥΝΑΤΑΙ ΝΑ ΕΓΚΑΤΑΛΕΙΨΟΥΝ ΤΗΝ ΠΡΟΣΤΑΣΙΑ ΣΑΣ. Η ΕΠΕΜΒΑΣΗ ΘΑ ΓΙΝΕΙ ΣΕ ΑΓΝΩΣΤΟ ΧΡΟΝΟ ΠΡΟΣ ΕΣΑΣ ΑΛΛΑ ΛΕΙΑΝ ΣΥΝΤΟΜΩΣ. ΑΝΑΘΑΡΡΙΣΑΤΕ ΤΟ ΕΜΨΥΧΟ ΕΛΛΑΝΙΟ ΔΙΟ-ΓΕΝΕΣ ΔΥΝΑΜΙΚΟ ΣΑΣ.ΕΣΤΕ ΕΝ ΓΡΗΓΟΡΣΗ , ΕΣΤΕ ΕΝ ΚΑΘΑΡΣΗ ΥΛΙΚΗ ΤΕ ΨΥΧΟ-ΠΝΕΥΜΑΤΙΚΗ.
Ο ΑΛΗΘΙΝΟΣ ΔΙΑ-ΣΥΜΠΑΝΤΙΚΟΣ ΟΡΓΑΝΙΣΜΟΣ ΕΙΣ-ΑΚΟΥΕΙ ΤΟΥΣ ΙΣΧΥΡΑ ΠΝΕΥΜΑΤΙΚΟΥΣ ΝΟΕΣ ΚΑΙ ΑΝΤΑΠΩΔΙΔΕΙ ΜΕΓΙΣΤΑ, ΟΙ ΙΣΧΥΡΕΣ ΣΑΣ ΣΚΕΨΕΙΣ ΚΑΤΑ-ΚΛΥΖΟΥΝ ΤΟΥΣ ΕΠΙΓΕΙΟΥΣ ΔΙΑ-ΥΛΟΥΣ ΚΑΙ ΕΝΕΡΓΟΠΟΙΟΥΝ ΤΗΝ ΟΙΚΟΥΜΕΝΙΚΗ ΣΥΝΕΙΔΗΤΟΤΗΤΑ. ΣΥΝΤΟΜΑ Η ΚΑΤΑΡΡΕΥΣΗ ΤΟΥ ΛΑΝΘΑΣΜΕΝΟΥ ΕΓΚΛΩΒΙΣΜΕΝΟΥ ΜΑΤΡΙΞ ΘΑ ΛΑΒΕΙ ΑΔΟΞΟ ΤΕΛΟΣ.
ΠΑΡΑΜΕΙΝΑΤΕ ΣΤΑΘΕΡΟΙ ΣΤΙΣ ΑΡΧΙΚΕΣ ΑΠΛΟΙΚΕΣ ΤΑΠΕΙΝΕΣ ΘΕΩΡΙΕΣ ΤΟΥ ΣΥΜΠΑΝΤΟΣ ΚΟΣΜΟΥ ΚΑΙ ΘΑ ΛΑΒΕΤΕ ΥΠΕΡΤΑΤΗ ΜΥΗΣΗ. Η ΕΝΘΥΜΙΣΗ ΣΑΣ ΕΙΝΑΙ ΘΕΜΑ ΟΛΙΓΟΥ ΧΡΟΝΟΥ. Η ΑΡΧΑΙΑ ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΓΡΑΜΜΑΤΕΙΑ ΜΕ ΤΟΥΣ ΜΥΣΤΕΣ – ΦΙΛΟΣΟΦΟΥΣ ΣΑΣ ΕΧΟΥΝ ΑΦΗΣΕΙ ΟΥΡΑΝΙΑ ΠΑΡΑΚΑΤΑΘΗΚΗ ΘΕΙΚΗΣ ΜΟΡΦΩΣΗΣ.ΚΟΠΑΣΤΕ ΤΗΝ ΔΙΑ-ΔΙΚΑΣΙΑ ΠΛΗΡΟΦΟΡΗΣΗΣ ΑΠΟ ΠΑΡΑΛΛΗΛΑ ΚΕΝΤΡΑ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗΣ ΚΑΙ ΕΣΤΙΑΣΤΕ ΕΝΤΟΣ ΣΑΣ ΓΙΑ ΓΗΓΕΝΕΙΣ ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΕΣ ΑΛΗΘΟΥΣ ΠΡΟ-ΕΛΕΥΣΗΣ. Η ΕΠΟΧΗ ΤΗΣ ΠΑΡΑΠΛΗΡΟΦΟΡΗΣΗΣ ΕΒΡΙΣΚΕΤΑΙ ΣΤΟ ΖΕΝΙΘ ΑΠΟ ΤΟΥΔΕ ΚΑΙ ΣΤΟ ΕΞΗΣ ΚΑΙ ΑΠΟΣΚΟΠΕΙ ΣΤΟΝ ΨΥΧΟ-ΠΝΕΥΜΑΤΙΚΟ ΑΠΟ-ΠΡΟΣΑΝΑΤΟΛΙΣΜΟ ΣΑΣ.
ΣΥΝΤΟΜΑ ΘΑ ΚΑΤΕΛΘΕΙ ΕΠΙ ΤΗΣ ΜΗΤΡΟΣ ΓΑΙΑΣ, ΑΠΟΛΛΩΝΙΟ ΥΠΕΡ-ΣΥΜΠΑΝΤΙΚΟ ΦΩΣ ΑΝΩΤΕΡΑΣ ΔΙΑ-ΣΤΑΣΗΣ. ΤΟ ΨΥΧΟ-ΠΝΕΥΜΑΤΙΚΟ ΣΥΜΒΑΝ ΣΤΟΥΣ ΥΒΡΙΔΙΚΟΥΣ ΒΙΟ-ΔΟΥΛΟΥΣ ΤΩΝ ΑΠΟΣΤΑΤΩΝ ΕΙΝΑΙ ΑΝΑΠΟΦΕΥΚΤΟ.
ΕΚ ΤΗΣ ΙΕΡΗΣ ΔΙΑ-ΣΥΜΠΑΝΤΙΚΗΣ ΠΗΓΗΣ ΠΡΟ-ΕΡΧΟΜΕΝΟΙ ΚΑΙ ΚΑΤΑ ΒΟΥΛΗΣΗ ΚΑΤΕΛΘΟΜΕΝΟΙ ΕΠΙ ΓΑΙΑΣ, ΕΙΣΤΕ ΟΥΡΑΝΙΟΙ ΑΣΤΕΡΕΣ ΜΑΚΡΙΝΩΝ ΠΛΑΝΗΤΩΝ ΚΑΙ ΓΑΛΑΞΙΩΝ. Η ΑΠΕΙΡΟ-ΣΥΝΗ ΤΟΥ ΑΓΕΝΝΗΤΟΥ ΑΝ-ΑΡΧΟΥ ΟΛΙΚΟΥ ΟΝΤΟΣ ΔΕΝ ΔΥΝΑΤΑΙ ΝΑ ΓΙΝΕΙ ΑΝΤΙΛΗΠΤΗ ΑΠΟ ΤΗΝ ΠΑΡΟΥΣΑ ΚΑΤΑΣΤΑΣΗ ΣΑΣ. ΣΥΝΤΟΜΑ ΘΑ ΓΙΝΕΙ Η ΕΠΑΝΕΝΩΣΗ ΤΗΣ ΓΑΙΑΣ ΜΕ ΤΟ ΑΛΗΘΙΝΟ ΣΥΜΠΑΝ. ΤΟΤΕ ΘΑ ΔΙΑ-ΝΟΗΣΕΤΕ ΤΗΝ ΑΞΙΑ ΤΟΥ ΣΥΝΟΛΙΚΟΥ ΣΑΣ ΕΡΓΟΥ. ΑΝΑΖΗΤΗΣΑΤΕ ΠΑΝΤΑΧΩΘΕΝ ΤΑ ΟΛΥΜΠΙΑ ΙΔΕΩΔΗ.
ΟΙ ΑΛΗΘΙΝΕΣ ΟΥΡΑΝΟ-ΓΝΩΜΟΜΕΣ ΔΥΝΑΜΕΙΣ ΠΡΟΣΤΑΣΙΑΣ
ΙΣΧΥΣ ΕΝ ΤΗ ΕΝΩΣΕΙ

                                      

AΠΟ : <<Ελλάνια Αρεία>>

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου